8 hours of pretending to work kado mok beker wit en zwart afscheidscadeau collega

8 hours of pretending to work cadeau mok / beker wit, 300 ml. Deze mok/ beker is bedrukt met de tekst: another 8 hours of pretending to work. Leuke mok om aan iemand te geven die op werk doet alsof ie aan het werk is! De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml. Materiaal: keramiek. Hoogte: 9,5 cm. Doorsnede: 8,2 cm. Kantoorhumor / cadeau mok / 8 uurtjes / werkdag.

€ 8.50

Read on...

Product
 

De liefste vriendin kado mok beker wit met roze hartjes verjaardagscadeau

De liefste vriendin cadeau mok / beker wit, 300 ml. Deze mok/ beker is bedrukt met de tekst: De liefste vriendin. Een leuke mok om te geven aan je vriendin! Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of gewoon om haar te verrassen! De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml. Materiaal: keramiek Hoogte: 9,5 cm Doorsnede: 8,2 cm Bedankje / verjaardag / cadeau / hartjes / love

€ 8.50

Read on...

Product
 

De liefste zus kado mok beker wit met roze hartjes verjaardagscadeau

De liefste zus cadeau mok / beker wit, 300 ml. Deze mok/ beker is bedrukt met de tekst: De liefste zus. Een leuke mok om te geven aan je zus/zusje! Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of gewoon om haar te verrassen! De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml. Materiaal: keramiek Hoogte: 9,5 cm Doorsnede: 8,2 cm Bedankje / verjaardag / cadeau / hartjes / love

€ 8.50

Read on...

Product
 

4x stuks transparante valentijn ballon rode hartjes confetti 30 cm

4x stuks transparante party ballon rode hartjes confetti 30 cm. Wanneer u de ballon opblaast met lucht, zal de ballon statisch worden waardoor de confetti aan de ballon blijft plakken. Indien u de ballon vult met helium zal de confetti onderin blijven liggen en niet plakken. Afmeting: ca. 30 cm. Materiaal confetti: papier. Feestartikelen en versieringen.

€ 4.50

Read on...

Product
 

Nylon draad op rol 0,7 mm

Spoel met transparant nylon draad. Ideaal om bijvoorbeeld ballonnen mee op te hangen. De dikte van het draad is ongeveer 0,7 mm, de lengte van het draad is ongeveer 100 meter en heeft een maximum draagvermogen van wel 21 kilo!

€ 9.50

Read on...

Product