Merry Christmas kerstcadeau kerstmok met ginger kat 300 ml

Merry Christmas cadeau mok met kat, 300 ml. Deze kerst theebeker/koffiemok is bedrukt met een roodharige kat/poes en de tekst: Merry Christmas. Leuke mok om cadeau te geven aan iemand die helemaal gek is van katten/poezen en kerst! De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml Materiaal: keramiek Hoogte: 9,5 cm Doorsnede: 8,2 cm Kleur: wit Kerstmok poezenliefhebbers / kattenliefhebbers voor Kerstmis/eerste kerstdag/tweede kerstdag.

€ 8.50

Read on...

Product
 

Merry Christmas kerstcadeau kerstmok roze kerstbal met zonnebril 300 ml

Kerst cadeau mok/beker roze kerstbal met zonnebril, 300 ml. Deze kerst theebeker/koffiemok is bedrukt met een vrolijke, zonnebril dragende kerstbal en de tekst: Merry Christmas! Leuke mok om cadeau te geven aan iemand op Kerstmis. Bijvoorbeeld aan je geliefde, familie, vrienden of kennissen. De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml Materiaal: keramiek Hoogte: 9,5 cm Doorsnede: 8,2 cm Kleur: wit Kerst cadeau mok/beker voor Kerstmis/eerste kerstdag/tweede kerstdag/kerstdiner/kerstfeest.

€ 8.50

Read on...

Product
 

Merry Christmas kerstcadeau kerstmok met kerstbal en rendieren 300 ml

Merry Christmas cadeau mok kerstbal met rendieren, 300 ml. Deze kerst theebeker/koffiemok is bedrukt met een rode kerstbal waar drie rendieren op staan en de tekst: Merry Christmas! Leuke mok om cadeau te geven aan iemand op Kerstmis. Bijvoorbeeld aan je geliefde, familie, vrienden of kennissen. De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml Materiaal: keramiek Hoogte: 9,5 cm Doorsnede: 8,2 cm Kleur: wit Kerst mok/beker voor Kerstmis/eerste kerstdag/tweede kerstdag.

€ 8.50

Read on...

Product
 

Fcking quitter nieuwe baan kado mok beker wit en zwart afscheidscadeau collega

Fcking quitter cadeau mok / beker wit, 300 ml. Deze mok/ beker is bedrukt met de tekst: Fcking quitter, I mean goodluck with your new job. Grappige mok voor de verrader die van baan wisselt, maar eigenlijk wens je diegene ook succes bij die nieuwe baan! De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml. Materiaal: keramiek. Hoogte: 9,5 cm. Doorsnede: 8,2 cm. Kantoorhumor / verrader / traitor / carriere switch / nieuwe baan.

€ 8.50

Read on...

Product
 

Im the best kado mok beker wit en zwart cadeau mok

Im the best cadeau mok / beker wit, 300 ml. Deze mok/ beker is bedrukt met de tekst: Im the best. Leuke mok om te geven aan iemand die de beste is, bijvoorbeeld een collega, vriend/ vriendin of familielid! De beker is magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van c.a. 300 ml. Materiaal: keramiek. Hoogte: 9,5 cm. Doorsnede: 8,2 cm.

€ 8.50

Read on...

Product