Krokodil onesie kostuum voor volwassenen

Dit krokodillen onesie kostuum is geschikt voor volwassenen en is voorzien van een rits aan de voorkant en een capuchon met krokodillenkop. Materiaal: 100% polyester. Wasvoorschrift: handwas.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Olifant onesie dierenpak verkleed kostuum voor volwassenen

Dit olifanten onesie dierenpak kostuum is geschikt voor volwassenen en is voorzien van een rits aan de voorkant en een capuchon met olifant kop. Materiaal: 100% polyester. Zonder voetjes. Wasvoorschrift: handwas. Dierenpakken verkleedkleding.

€ 39.99

Read on...

Product
 

Kikker prins kostuum voor heren

Dit kikker prins kostuum bestaat uit een shirt met handen, een broek, een hoofdstuk en voetcovers. Het kostuum is gemaakt van polyester. Wasvoorschrift: Enkel afnemen met vochtige doek.

€ 41.99

Read on...

Product
 

Twister second skin pak voor volwassenen

Twister second skin pak met de bekende gekleurde stippen uit het Twister spel. Het pak heeft een rits aan de achterkant en een opening onder de kin zodat u makkelijk kunt drinken. Incl. heuptasje. Materiaal: 100% polyester. Wasvoorschrift: Enkel afnemen met vochtige doek.

€ 26.99

Read on...

Product
 

Colbert met rozenprint heren

Feest colbert met rode rozenprint. Net colbertje die u talloos kunt combineren. Dit colbert met rozenprint is geschikt voor heren. Pasvorm: vrij ruim. Wij adviseren u een maatje kleiner te nemen.

€ 79.95

Read on...

Product
 

Oranje Lloyd smoking voor heren

Ga verkleed als Lloyd Christmas van Dumb and Dumber met dit complete carnavalskostuum. Het oranje kostuum bestaat uit een broek, een voorzet shirt, een jasje en een hoed. Materiaal: polyester. Wasvoorschrift: handwas.

€ 44.95

Read on...

Product
 

Monnik kostuum oranje voor heren

Tibetaanse monnik kostuum oranje voor heren. Dit kostuum bestaat uit een gewaad, sjaal en riem. Materiaal: 100% polyester.

€ 27.99

Read on...

Product
 

Pluche bonte koe onesie voor heren

Pluche bonte koe onesie voor heren. Ga verkleed als de bonte koe met dit onesie kostuum met capuchon. Materiaal: 100% pluche.

€ 47.99

Read on...

Product
 

Blauw jaren 90 fun smoking voor heren

Het blauwe kostuum bestaat uit een broek, een voorzet shirt, een jasje en een hoed. Materiaal: polyester. Wasvoorschrift: handwas.

€ 46.99

Read on...

Product