Carnavalskostuum laboratorium zombie voor heren

Radioactieve zombie kostuum voor heren. Het kostuum bestaat uit een geel jumpsuit met capuchon. Materiaal: 100% polyester.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Feestkleding charmante prins licht blauw

Sprookjes prins kostuum voor heren. Het kostuum bestaat uit een lichtblauwe hoed, shirt, cape, riem, overschoenen en een witte broek. Materiaal: 100% polyester.

€ 28.99

Read on...

Product
 

Superheld metalen man kostuum voor volwassenen

Superheld metalen man kostuum voor volwassenen. Het kostuum bestaat uit een jumpsuit met capuchon. Materiaal: 100% polyester.

€ 32.99

Read on...

Product
 

Muggen verkleedoutfit voor volwassenen

Tijgermug kostuum voor volwassenen. Het bruine kostuum bestaat uit een tuniek, vleugels en capuchon. Materiaal: 100% polyester.

€ 39.99

Read on...

Product
 

Kameleon outfit groen voor volwassenen

Groen kameleon kostuum voor volwassenen. Het groene kostuum bestaat uit een jumpsuit met staart en een capuchon. Exclusief handschoenen. Materiaal: 100% polyester.

€ 34.99

Read on...

Product
 

Priester Carnavalkleding voor volwassenen

Priester kostuum zwart/rood voor volwassenen. Priester outfit voor volwassenen, inclusief hoed en boord. Dit priester pak is een one size, ongeveer maat M/L.

€ 17.99

Read on...

Product
 

Eenhoorn hoodie voor heren

Eenhoorn hoodie voor heren. Ga verkleed als eenhoorn met dit gave vest met capuchon, voorzien van manen, hoorn en oren. Materiaal: 100% polyester.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Verkleedkostuum man op Bayerische man

Verkleedkostuum man op Bayerische man. Grappig verkleedkostuum waarbij het lijkt alsof je op de schouders van een Bayerische man zit. Het kostuum bestaat uit een broek. Materiaal: 100% polyester. Niet wasbaar. One size.

€ 59.99

Read on...

Product
 

Voordelige donkerbruine korte lederhosen voor heren

Voordelige donkerbruine korte lederhosen voor heren. Donkerbruine Oktoberfest/bierfeest lederhosen (broek met aangehechte bretels) die tot boven de knie valt. Indien u langer bent dan 190 cm, dan adviseren wij u om een maat groter te nemen dan u gewend bent. Materiaal: 100% polyester. Wasbaar: Ja, chemische reiniging mogelijk.

€ 22.99

Read on...

Product