Heren pak Stars and Stripes

Luxe heren pak met Amerikaanse/USA vlag print. Net pak voor heren met all over print van de Amerikaanse vlag. Het country colors pak is gemaakt van hoogwaardig polyester en wordt geleverd met een bijpassende stropdas.

€ 74.95

Read on...

Product
 

Carnavalkostuum zwarte ridder

Zwart ridder kostuum voor heren. Dit luxe kostuum bestaat uit een lange zwart met zilveren top met capuchon en wordt inclusief riem geleverd.

€ 48.99

Read on...

Product
 

Fun maatpak heren stripboek print

Heren kostuum Comic Strip. Dit 3-delig heren kostuum met colbert, broek en stropdas heeft een all-over print van comic strip plaatjes.

€ 74.95

Read on...

Product
 

Verkleed boerenkiel volwassenen

Blauwe verkleed boerenkiel voor volwassenen. Donkerblauwe boerenkiel gemaakt van 100% polyester. Exclusief accessoires, deze worden los verkocht in onze webshop. Boeren verkleedkleding kostuums.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Mr. Blockhead kostuum met sticker set

Mr Block Head kostuum met foam hoofd. Compleet Mr Block Head kostuum voor volwassenen. Het kostuum bestaat uit een geel foam hoofd met open gelaten ogen, rode foam top, blauwe broek twee sticker sets om zelf het gezicht te customizen. Dit kostuum is een one size.

€ 52.99

Read on...

Product
 

Polyester Sint Patricks Day pak voor heren

Luxe heren pak Sint Patricks Day. Groen getailleerd pak voor heren met een all-over klavertjes print. Het pak is gemaakt van hoogwaardig polyester en wordt geleverd met bijpassende stropdas.

€ 74.95

Read on...

Product
 

Heren feest jasje met print goud

Feest colbert met luipaard print goud. Net colbert voor heren met luipaard print en gouden pailletten langs de kraag en op de zakken. Pasvorm: ruim.

€ 59.49

Read on...

Product
 

Heren feest jasje met print paars

Feest colbert met gekleurde print en paarse pailletten. Net colbert voor heren met een drukke print in retro kleuren en paarse pailletten langs de kraag en op de zakken. Pasvorm: ruim.

€ 59.49

Read on...

Product
 

Instap kostuum kameel voor volwassenen

Instap kamelen kostuum. Een grappig kostuum waar u in stapt zodat het lijkt alsof u op een kameel zit. De bretels zijn elastisch maar niet verstelbaar. Dit kostuum is exclusief accessoires. Geschikt voor volwassenen. Maat: one size.

€ 99.95

Read on...

Product