X96 Android 6.0 Marshmallow mediaspeler

Kleine krachtige mediaspeler met Android 6.0 Marshmallow.Met IR extender kabel - plaats de X96 achter je TV.Geniet van je favoriete media en apps in hoge kwaliteit

€ 45.00

Read on...

Elektronica
Product
 

MXQ R9 4K android mediaspeler

De MXQ met een Rockchip!De R9 is uitgerust met een RK3229 Quad Core processor voor media in 4K.Speelt je favoriete media via de leukste apps.

€ 38.00

Read on...

Elektronica
Product
 

Neo A2 Lite Airmouse

Bedien alle functies met gemak met de Neo A2 Lite afstandsbediening. Voorzien van mediatoetsen, toetsenbord en flymouse functie is dit een musthave voor android media boxen.

€ 29.00

Read on...

Elektronica
Product
 

CL004 12 Volt adapter en composiet stekker

CL004 12Volt adapter voor dvd hoofdsteunen sets.Met 12 Volt adapter voor aansluiting in auto's. Geschikt voor diverse Xtrons modellen.

€ 14.95

Read on...

Product
 

B100 VR Bluetooth afstandsbediening

Virtual Reality afstandsbediening voor je smartphone.Bedien VR apps en games op je smartphone.Deze superkleine Bluetooth afstandsbediening is oplaadbaar.

€ 8.00

Read on...

Elektronica
Product
 

Cardboard Virtual Reality Bril

Leuke kartonnen Virtual Reality bril voor je smartphone.Snel gemonteerd en licht van gewicht. Makkelijke start van je VR avontuur.

€ 3.95

Read on...

Elektronica
Product
 
From 3 to 365 Euro

Most Populair

Product
LED Camping Lamp met accu 310 Lumen Blauw     Kleine, handige kampeerlamp voor de tent of buiten. Mooie verlichting rondom met 4 lichtstanden. Ook te gebruiken als powerbank. Waterdicht en oplaadbaar.
Read on...