Bestway Enkele Waterglijbaan Single Slide 549 cm H2O GO!

Bestway Enkele Waterglijbaan - Single Slide - 549 cm - H2O GO!Bestway Enkele Waterglijbaan - 549 cm

1 Persoons glijbaan met een water gevulde helling aan het begin en een waterbad aan het eind. Capaciteit: 38 ltr. Aansluiten op een tuinslang en glijden maar. Een sproeibuis aan een kant van de baan zorgt voor een soepele glijvlucht en extra plezier.

Incl. reparatie patch. Van 0,25/0,20 mm vinyl.

Leeftijd: 3+.

Lengte: 549 cm.

€ 19.99

Read on...

Cadeau paascadeau
Product
 

Bestway Waterpolo Set Polo 137 x 66 cm

Bestway Waterpolo Set Polo -137 x 66 cm

Met deze opblaasbare Bestway Waterpolo Frame kun je de zomer sportief doorkomen. Hou een waterpolo wedstrijd met je vrienden of familieleden. Makkelijk op te zetten, en snel te gebruiken.

Kenmerken Bestway Waterpolo Set Polo -137 x 66 cm
  • Veiligheidsventielen
  • Stevig vinyl, getest
  • Nylon net
  • Ontworpen voor gebruik in het water
  • Inclusieféén bal.

€ 15.99

Read on...

Cadeau paascadeau
Product
 

Bestway Dubbele Waterglijbaan 549 cm Double Slide H2O GO!

Bestway Dubbele Waterglijbaan - 549 cm - Double Slide. Aansluiten op je tuinslang en glijden maar! Start die slide-wedstrijd nu. H2O GO!Bestway Dubbele Waterglijbaan - 549 cm

Dubbele waterglijbaan met een innovatief ontwerp. Het hoge kussen aan het begin geeft een hellend vlak voor een soepele, snelle rit. De natte opvang aan het eind garandeert een zachte landing. Simpelweg aansluiten op een tuinslang en glijden maar.

Door de dubbele breedte kan er een echte slide wedstrijd van worden gemaakt.

Incl. reparatie patch.

Leeftijd 5+.

Afmeting: 549 x 138 cm.

  • Met helling voor nog meer snelheid
  • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
  • Spuit water door aansluiting op tuinslang

€ 24.99

Read on...

Cadeau paascadeau
Product
 

Most Populair

Product
Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)  Computer   Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

Read on...