GoPro Tripod Tafel Selfie Statief en Handvat

De tafel en camera statief met een hoogte van 10 cm, is een bijzonder compact statief voor divers gebruik van de GoPro Hero. Met zijn gewicht van slechts 100 gram kan hij in elke tas worden vervoerd.
  • extreem klein en licht tafel statief voor compacte camera's 
  • bruikbaar als tafelstatief en als panning handvat
  • met 1/4 inch schroefdraad aan de onderzijde voor montage op kogelkop 
  • adapter om de GoPro vast op schroeven met 1/4 inch schroefdraad 
  • set ideaal in combinatie met statieven en dus bruikbaar als een kleine video pan head€ 13.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Platte HDMI Kabel 5 meter High Speed

De platte HDMI kabel 5 meter high speed is zeer handig voor het makkelijk wegwerken van de HDMI kabel achter je tv.

Met deze platte HDMI kabel 5 meter high speed verbind u eenvoudig en snel je HD tv met andere apparatuur. Door de high speed functie worden de beelden met een ultra HD resolutie uitgezonden.
De vergulde connectoren zijn bestand tegen corrosie en door het platte design van de HDMI kabel is het gemakkelijk om de kabel weg te werken achter de tv. De kabel is 5 meter lang.

€ 9.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Platte HDMI Kabel 3 meter High Speed

De platte HDMI kabel 3 meter high speed is zeer handig voor het makkelijk wegwerken van de HDMI kabel achter je tv.

Met deze platte HDMI kabel 3 meter high speed verbind u eenvoudig en snel je HD tv met andere apparatuur. Door de high speed functie worden de beelden met een ultra HD resolutie uitgezonden.
De vergulde connectoren zijn bestand tegen corrosie en door het platte design van de HDMI kabel is het gemakkelijk om de kabel weg te werken achter de tv. De kabel is 3 meter lang.

€ 7.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Platte HDMI Kabel 10 meter High Speed

De platte HDMI kabel 10 meter high speed is zeer handig voor het makkelijk wegwerken van de HDMI kabel achter je tv.

Met deze platte HDMI kabel 10 meter high speed verbind u eenvoudig en snel je HD tv met andere apparatuur. Door de high speed functie worden de beelden met een ultra HD resolutie uitgezonden.
De vergulde connectoren zijn bestand tegen corrosie en door het platte design van de HDMI kabel is het gemakkelijk om de kabel weg te werken achter de tv. De kabel is 10 meter lang.

€ 12.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

50W Led Strip Trafo Voeding Adapter 12V 4.2A

Sluit uw LEDStrip aan met deze 12 Volt 4.2 Ampere max 50 Watt transformator. Inclusief optie voor netsnoer en DC aansluiting op deze voeding.

Met een transformator, zoals de LED Trafo Voeding Adapter, kan de spanning van het lichtnet aangepast worden aan de eisen die een elektrisch apparaat stelt. Zo zijn er toestellen die werken op 6 V, zoals de deurbel, maar er zijn ook toestellen die werken op meer dan 30.000 V. In dit geval heb je een voeding adapter nodig.

 

Wanneer op de secundaire spoel niets is aangesloten, spreken wij van een onbelaste transformator. Als van de secundaire spoel geen stroom wordt afgenomen, heeft de primaire spoel alleen met de netspanning te maken. Daardoor treedt in de primaire spoel zelfinductie op, waardoor de weerstand van de spoel erg groot is. Daarom verbruikt een onbelaste transformator nauwelijks stroom. Stand-by verbruikt deze dus wel energie maar zeer weinig. Door zijn compacte formaat is deze goed te verwerken. Deze LED trafo adapter is perfect dus om te gebruiken bij het inbouwen van LED verlichting.

 

Let op: de trafo voeding adapter kan alleen binnenshuis gebruikt worden!

Specificaties 50W LED Strip Trafo Voeding Adapter 12V 4.2A

Voltage in: 100 - 120V AC 200- 240V AC
Voltage uit:12V DC
Beschermingsgraad: IP20 normering
Maximaal vermogen: 50W
Uitgaande stroom: 4.2 ampère
Afmetingen: Lengte: 95 mm, Breedte: 79 mm, Hoogte: 28 mm

Ook verkrijgbaar in de uitvoeringen:
 

150W LED Strip Trafo Voeding Adapter 12V 4.2A

Voltage in: 100 - 120V AC 200- 240V AC
Voltage uit: 12V DC
Beschermingsgraad: IP20 normering
Maximaal vermogen: 150W
Uitgaande stroom: 15 ampère
Afmetingen: Lengte: 160 mm, Breedte: 95 mm, Hoogte: 28 mm


350W LED Strip Trafo Voeding Adapter 12V 4.2AVoltage in: 100 - 120V AC 200- 240V ACVoltage uit: 12V DCBeschermingsgraad: IP20 normeringMaximaal vermogen: 350WUitgaande stroom: 29 ampèreAfmetingen: Lengte: 210 mm, Breedte: 110 mm, Hoogte: 28 mm Dus wil je gaan werken met led verlichting en heb je een transformator nodig? Dan kun je prima uit de voeten met de LED Trafo Voeding Adapter. Bestel vandaag de LED Strip Trafo Voeding Adapter en heb hem morgen al in huis!

€ 12.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Platte HDMI Kabel 1 meter High Speed

De platte HDMI kabel 1 meter high speed is zeer handig voor het makkelijk wegwerken van de HDMI kabel achter je tv.

Met deze platte HDMI kabel 1 meter high speed verbind u eenvoudig en snel je HD tv met andere apparatuur. Door de high speed functie worden de beelden met een ultra HD resolutie uitgezonden.
De vergulde connectoren zijn bestand tegen corrosie en door het platte design van de HDMI kabel is het gemakkelijk om de kabel weg te werken achter de tv. De kabel is 1 meter lang.

€ 5.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Platte HDMI Kabel 20 meter High Speed

De platte HDMI kabel 20 meter high speed is zeer handig voor het makkelijk wegwerken van de HDMI kabel achter je tv.

Met deze platte HDMI kabel 20 meter high speed verbind u eenvoudig en snel je HD tv met andere apparatuur. Door de high speed functie worden de beelden met een ultra HD resolutie uitgezonden.
De vergulde connectoren zijn bestand tegen corrosie en door het platte design van de HDMI kabel is het gemakkelijk om de kabel weg te werken achter de tv. De kabel is 20 meter lang.

€ 29.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Extra Stevige Light Weight Hoofdband voor GoPro

Deze extra stevige hoofdband voor GoPro is erg licht van gewicht en zal erg stevig op je hoofd zitten.

Super vette beelden maak je wanneer je jouw GoPro camera monteert op deze Head Strap Mount van Pro-Mounts. De hoofdband is verstelbaar in maat en past dus iedereen. Zo kan bijvoorbeeld tijdens je wintersport iemand anders hem ook op zijn hoofd zetten zodat jouw skills ook worden vastgelegd. Leuk voor later!

€ 14.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Brandblusser Drank Dispenser

Ooit al een?dorst? geblust? Vanaf nu ben jij een een held voor alle gasten! Dankzij deze brandblusser blus je namelijk alle behoeften aan drinken uit.Brandblusser Drank Dispenser

De lege glazen worden op een creatieve manier gevuld dankzij deze brandblusser drank dispenser.

Met deze brandblusser schenk je verschillende dranken in op een nieuwe en geweldige leuke manier, ideaal voor bijvoorbeeld feestjes met vrienden. Het is een veilige en vooral creatieve manier op koude alcoholische-, non alcoholische- en/of frisdranken toe te schenken.

Levering

Bestel voor 17:00 uur deze Brandblusser drank dispenser en je kunt je vanaf morgen al beginnen met?blussen?. Bestellingen geplaatst in het weekend of tijdens feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Woon je in de omgeving van Venlo? Neem dan even contact met ons op en kom je product bij ons afhalen.

€ 19.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Hoogwaardige Mini Waterpijp Shisha Zwart

Ben je op zoek naar een compacte waterpijp voor op vakantie of voor onderweg. Dan is de Mini Waterpijp Shisha van Geeek een zeer goede optie voor jou.

Doordat de Mini Waterpijp Shisha van Geeek niet zo groot is, 35 cm op precies te zijn. Is het een ideala waterpijp voor onderweg. Daarnaast is deze stukken goedkoper dan de grootte waterpijpen. Qua kwaliteit doet deze kleine shisha het beslist niet minder.

 

Om een optimale rook ervaring te krijgen uit deze kleine shisha, is deze Mini Waterpijp van Geeek uitgerust met een special kamer systeem dat ervoor zorgt dat de rook op een eenvoudige manier uit de waterpijp wordt getrokken.

 

Dus je mag er dan ook van uitgaan dat als je de Mini waterpijp van Geeek besteld, dat je dan ook echt een goede shisha in handen hebt, die makkelijk op kan tegen de grotere broers.

 

Combineer je aankoop eventueel met onze speciale waterpijp accessoires voor een complete ready to go set.

 

Afmetingen:

Hoogte: 35cm

Diameter vaas: 12cm

€ 25.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Draadloze Auto Bluetooth Aux Adapter Handsfree Carkit 3.5mm Jack

De Draadloze Auto Bluetooth Aux Adapter / Handsfree Carkit - 3.5mm Jack lost al je problemen met bedrade verbindingen op door een draadloze bluetooth verbinding via de AUX ingang op je autoradio!Draadloze Auto Bluetooth Aux Adapter / Handsfree Carkit - 3.5mm Jack

Dit unieke product lost al je problemen met bedrade verbindingen op door een draadloze bluetooth verbinding via de AUX ingang op je autoradio!

Kenmerken
1. Bluetooth-muziekontvanger (handsfree) is een hightech draadloos apparaat.
2. U kunt mobiele telefoons of andere audioapparaten met Bluetooth-mogelijkheden ontvangen.
3. Deze muziekontvanger kan worden gebruikt voor alle audio-invoer, zoals autoradio- of audioapparatuur, met een 3,5 mm audio-aansluiting.
4. U kunt genieten van muziek van hoge kwaliteit thuis, op kantoor of in de auto op het apparaat.
5. U kunt handsfree-functies uitvoeren, genieten van de muziek die op uw telefoon is opgeslagen en zelfs naar de internetradio luisteren.
6. Het product is geïntegreerd met microfoonannulering, u kunt eenvoudig schakelen tussen muziek en telefoongesprekken met één knop.
7. Spraakoproepen, waterdicht vocht, handsfree.

€ 5.99

Read on...

Cadeau vaderdag cadeau
Product
 

Most Populair

Product
Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)  Computer   Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

Read on...