Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)

Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

€ 11.99

Read on...

Computer
Product
 

WiFi Wireless USB Adapter LAN

Heeft je PC geen mogelijkheid voor draadloos internet? Of is de WiFi-antenne in je notebook defect? Deze WiFi-adapter voegt een sterke antenne toe aan je PC. Hij is in richting te veranderen om het beste signaal te krijgen en de antenne is zelfs te upgraden. Hij haalt snelheden tot 300 Mbps en is met een druk op de knop te verbinden met uw router.

Modemtype: WiFi-adapter
Ondersteunde protocollen: 802.11b/g/n
Signaaloverdracht: Draadloos

€ 7.99

Read on...

Computer
Product
 

Houten Bamboe Toetsenbord met Muis

Dit Bamboe Houten Toetsenbord met muis is een super cool toetsenbord. Compatible met Windows PC, Linux&OSX. Onnodige kabelproblemen zijn verleden tijd, want dit Bamboe houten toetsenbord met muis is ook nog eens draadloos!Een belangrijk kenmerk van dit Toetsenbord is natuurlijk zijn extreem cool houten Design. Het product is volledig gemaakt van natuurlijk bamboe. Omdat het toetsenbord en de muis erg duurzaam zijn, zult u lang van deze producten gebruik kunnen maken. Door de glans afwerking voelt het toetsenbord en de muis erg fijn aan. De afwerking zorgt er ook voor dat het toetsenbord en de muis antistatisch zijn. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat het bamboe materiaal straling verminderd, wat natuurlijk gezonder is!

€ 47.99

Read on...

Computer
Product
 

All in 1 HDD Dual Docking Station Backup IDE HDD Card Reader

All in 1 HDD Dual Docking Station Backup IDE HDD Card Reader

Deze All in 1 HDD Dual Docking Station Backup IDE HDD Card Reader maakt uitbreiding van opslagruimte met een hoge overdrachtssnelheid mogelijk.

Deze Docking station is geschikt voor alle 2,5 inch / 3,5 inch SATA- en IDE-harde schijven (comptabiliteit met Western Digital HDD's niet getest). Je kunt deze docking station ook gebruiken als kaartlezer voor XD / TF / MS / SD / CF / MD-kaartén als USB 2.0-hub met hoge overdrachtssnelheid. Het dockingstation kan ze in één combineren om ze gemakkelijk mee te nemen. Echt een geweldige hulp voor jou in werk en leven.

Algemene kenmerken HDD Docking Station
  • Uitbreiding van opslagruimte met dubbele slots, geschikt voor alle 2,5 inch / 3,5 inch SATA en IDE HHD
  • Alles-in-één kaartlezer, ondersteuning voor XD / TF / MS / SD / CF / MD-kaart
  • 2 USB 2.0-poorten met hoge overdrachtssnelheid tot 480 Mbps
  • Back-upfunctie metéén druk op de knop (alleen USB-poort), handig om je gegevens op te slaan
  • Plug-and-play + hot-plugfunctie
  • Eenvoudige installatie, geen gereedschap nodig voor montage en demontage
  • LED-indicator om de stroomstatus aan te geven en de huidige lees- en schrijfstatus van de harde schijf weer te geven
  • Gemakkelijk mee te nemen door HHD en opslagkaarten inéén te combineren
  • Verticale structuur, gemakkelijk om warmte af te voeren
In het kort

All in 1 HDD Dual Docking Station Backup IDE HDD Card Reader
HDD multifuntioneel docking station met'one-button'backup.
Compatible met PC en Notebook/MAC
Ondersteund alle populaire Memory cards
Modelnr. 875

Specificaties
- USB 2.0
- ESATA?
- IDE 2
- SATA 1
- OTB?
- HUB 2
- CARD?

* let op: niet compatible met Western Digital IDE HDD's

€ 39.99

Read on...

Computer
Product
 

CAT7 10 Meter Platte High Speed Lan Netwerk Kabel UTP Wit

CAT7 10 Meter Platte High Speed Lan Netwerk Kabel UTP Wit

CAT7 10 Meter Platte High Speed Lan Netwerk Kabel UTP Wit

€ 13.99

Read on...

Computer
Product
 

Draadloze Ergonomische 6D Verticale Optische Muis Rechtshandig

Met deze draadloze ergonomische verticale optische muis voor rechtshandigen zijn RSI klachten verleden tijd.Het ontwerp zorgt voor een juiste houding van je arm en pols.Draadloze Ergonomische 6D Verticale Optische Muis Rechtshandig

De rechtshandige draadloze ergonomische Verticale Optische Muis is erg nauwkeurig en went snel. Het ontwerp zorgt voor een juiste houding van je arm en pols, zodat je RSI klachten kan voorkomen. Je duim en pink hebben voldoende rust met deze muis.

Dagelijks werken met een traditionele computer muis kan leiden tot blijvende gezondheidsschade aan je schouder, arm en hand. Dankzij de verticale vorm van deze draadloze ergonomische muis behoudt je polgewricht ook bij veelvuldig repeterende bewegingen een ontspannen en natuurlijke stand. De nauwkeurigheid is in te stellen naar eigen wens, in vier oplopende standen. Zorg voor je pols en voorkom klachten in de toekomst, met behulp van draadloze ergonomische 6D verticale optische muis.

Belangrijkste specificaties Draadloze Ergonomische Optische Muis

Model: ergonomische optische muis
Type: muis, draadloos
Kleur: zwart/grijs
USB: 2.0
DPI: 1000 dpi
Plug Play: USB 2.0

€ 24.99

Read on...

Computer
Product
 

USB 3.0 naar VGA Adapter Kabel

USB 3.0 naar VGA Adapter Kabel. Met deze multi-display video converter is superhandig voor het doorgeven van beelden van je PC of Laptop naar grotere schermen als een TV.

Met deze externe USB 3.0 adapter voor USB naar VGA zet je heel makkelijk de beelden van je PC of je laptop door naar een groter scherm, zoals bijvoorbeeld een monitor of een (LED) TV. Dit stelt je in staat je favoriete foto's en video's op een groot scherm mooi weer te geven. Je ziet je foto's en video's in optimale kwaliteit gewoon op je TV.

Deze ontzettend handige USB naar VGA adapter sluit je eenvoudig aan op je PC of laptop. Er zijn geen ingewikkelde installatieprocedures nodig. Plug de USB naar VGA kabel gewoon aan op een van de USB poortten van je PC of laptop en je kunt gelijk profiteren van mooi beeld op een extern scherm.

Naast het gebruik bij een TV of monitor is deze USB naar VGA adapter ook perfect te gebruiken om een beamer of projector aan te sluiten. De ideale oplossing voor je studie of werk als je met behulp van een beamer bijvoorbeeld een presentatie wilt geven. Of sluit je PC of laptop eenvoudig aan op een beamer voor een gezellig filmavondje.

Kenmerken USB 3.0 naar VGA Adapter Kabel

- Compatible met Windows XP/7/8/10
- Externe USB kabel met VGA adapter
- Eenvoudig aan te sluiten op tv, monitor of beamer / projector
- Geschikt voor USB 3.0

€ 8.99

Read on...

Computer
Product
 

Ergonomische 3D verticale optische muis USB 2.0

Veel last van een muis-arm of pols? Dan is deze ergonomische 3D verticale, optische muis de perfecte oplossing.

Met deze ergonomische muis help je voorkomen dat je arm onder te veel spanning komt te staan en je geen vreemde draaibewegingen meer hoeft te maken. Dankzij de perfecte ergonomische vorm heb je een goede ondersteuning van je duim en ervaar je veel meer comfort tijdens het werken.

Deze ergonomische 3D verticale optische muis is voorzien van twee koppen en een scroll-wiel. Dankzij plug-and-play is deze muis eenvoudig aan te sluiten op een USB aansluiting.

Specificaties
Model: ergonomische optische muis
Type: muis, bedraad
Kleur: zwart/grijs
USB: 2.0
DPI: 1000 dpi
Plug Play: USB 2.0, geen P/S2

€ 21.99

Read on...

Computer
Product
 

HDMI to VGA Adapter audio adapter

Bestel nu deze HDMI to VGA + audio adapter en sluit eenvoudig je PC of laptop met HDMI aan op een beamer of monitor met VGA.

De universele HDMI to VGA-adapter mét audio adapter is de allerbeste upgrade voor je oudere VGA-apparaten. Moderniseer je oude televisies, monitors en beamers met deze HDMI to VGA adapter. De HDMI to VGA adapter is speciaal ontwikkeld om ook je oude VGA apparaten nog perfect te laten presteren bij gebruik van de nieuwste mirroring-en streaming-technologieën.

Zodra je de HDMI to VGA adapter uit de verpakking haalt is deze direct te gebruiken. Eenvoudig aan te sluiten zonder allerlei complexe installatie-instructies.

Daarnaast wordt deze HDMI naar VGA Adapter geleverd met een audiokabel waarmee je ook nog eens met dezelfde adapter geluid naar de je VGA apparaat of ander audio-randapparatuur kunt overbrengen.

Kenmerken HDMI to VGA-adapter mét audio adapter

- HDMI op VGA aansluiten zonder verlies van beeldkwaliteit en geluid.
- Verhoog je productiviteit met een tweede monitor.
- Beeld wordt kraakhelder in HD-kwaliteit omgezet.
- De ingebouwde chipset is compatibel met alle grafische kaarten.

In de verpakking
- HDMI (female)/VGA (female)-adapter
- 3,5mm jack - audiokabel

€ 8.99

Read on...

Computer
Product
 

CAT7 20 Meter Platte High Speed Lan Netwerk Kabel UTP Wit

CAT7 20 Meter Platte High Speed Lan Netwerk Kabel UTP Wit

CAT7 20 Meter Platte High Speed Lan Netwerk Kabel UTP Wit

€ 22.99

Read on...

Computer
Product
 

Serial ATA SATA HDD naar IDE PATA Converter Adapter

Serial ATA SATA HDD naar IDE PATA Converter Adapter Serial ATA SATA HDD naar IDE PATA Converter Adapter

€ 11.99

Read on...

Computer
Product
 

Most Populair

Product
Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)  Computer   Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

Read on...