Micro USB naar USB type C Adapter

Met deze micro USB naar USB type C adapter sluit je eenvoudig en snel je oplader of datakabel aan op een Micro USB aansluiting. Ideaal om mee te nemen en zeer gebruiksvriendelijk is deze micro USB naar USB type C adapter de ideale oplossing voor degene die geen zin heeft om met kabels in de weer te gaan. Geschikt voor alle apparatuur die een USB type C aansluiting heeft.

€ 3.49

Read on...

Telefonie en tablets samsung accessoires samsung s8 acc
Product
 

Fayee FY560 2.4g 6 Axis Quadcopter Drone

Wil jij ook het luchtruim doorkruisen met je eigen supersonische drone? Dan is de Fayee Quadcopter de perfecte vliegmachine voor aspirant drone piloten!

Fayee FY560 2.4g 6-Axis Quadcopter Drone

 

Drones zijn in een paar jaar tijd heel erg populair geworden. Je hebt ze tegenwoordig in alle vormen en maten. Zo heb je ook de quadcopter, een van de meest succesvolle modellen. De vier propellers van de Fayee quadcopter drone geven het toestel ultieme stabiliteit, met als resultaat urenlang vliegplezier!

 

Kwalitatief vliegen voor een gunstige prijs

 

De Fayee quadcopter is vriendelijk voor de portemonnee, dit doet echter niets af aan de kwaliteit! Het iséén van de meest stabiele drones in deze prijsklasse, waardoor de levensduur van het apparaat langer is dan de meeste drones. Dus laat die goedkope toestellen die goed zijn voor 5 minuten plezier maar achterwege, want met de Fayee quadcopter heb je de gulden middenweg gevonden. Laat je meevoeren met de wind, en voel je een echte professionele drone piloot!

 

Het perfecte cadeau met de Fayee quadcopter drone

 

Van jong tot oud, iedereen zal plezier hebben met een drone. Maar door de gunstige prijs van de quadcopter van Fayee, zal je er zeker geen buil aan vallen. Of hij nu voor jezelf is of een cadeau, plezier is in ieder geval gegarandeerd!

€ 46.99

Read on...

Telefonie en tablets samsung accessoires samsung s8 acc
Product
 

Ainol W2 Smart Watch Bluetooth

Multifunctionele draadloze GSM/GPRS Smart Watch met bluetooth telefoon support voor android 4.0 en hoger.

DeAinol W2 Smart Watch maakt eenvoudig verbinding metje telefoon viaBluetooth.
Daarnaast kunt u een Micros SIM kaart in de Ainol W2 Smart Watch plaatsen en deze als stand-alone telefoon gebruiken.

De Ainol W2 Smart Watch heeft een uitgebreid scala aan toepassingen als stappenteller, telefoonboek, muziekspeler en nog veel meer.

Producteigenschappen:

Netwerk: GSM / GPRS, 850/900/1800 / 1900MHz, bellen in elk land.
Sedentaire herinneringen, Slaap monitoring, Anti verloren, Remote picture control
Plaats een micro SIM-kaart waardoor de Smart Watch als standalone GSM bruikbaar is
Hands-free bellen, bel record, telefoonboek
Via bluetooth bellen met uw Android telefoon
Anti-lost ontwerp, MP3, MP4, muziek luisteren
CPU: MTK6260A
Display: 1.54"inch TFT LCD HD resolutie: 240 * 240 pixels
Bluetooth versie 4.0
Camera: 2.0M
Batterij: 380mAh
Geheugen: 128M + 64M
Ondersteunen maximaal 32 GB TF-kaart
Stand-by: meer dan 7 dagen
Gebruik voor: Meer dan 2 dagen
Versnellingssensor support: 3D-versnelling, stappenteller

€ 29.99

Read on...

Telefonie en tablets samsung accessoires samsung s8 acc
Product
 

Portable Mini LED HD Wireless Beamer

Maak je regelmatig filmpjes en foto's met je telefoon en wil je die aan de hele wereld laten zien? Dat kan nu, makkelijk en snel! Deze WiFi Multimedia Projector werkt als een soort beamer. Deze is gemakkelijk aan je smartphone of tablet te koppelen...

Het apparaat projecteert uw mobiele opnames dan zonder moeite draadloos waar u maar wilt! De projector werkt op een oplaadbare batterij welke u via USB op uw pc kunt aansluiten. Sluit vervolgens de meegeleverde dongel aan op het apparaat en gebruik de afstandsbediening om de juiste WiFi gegevens in te vullen. Met uw mobiele apparaat kunt u nu bij uw WiFi connecties de zogenaamde EZ-Projector vinden. Verbind de apparaten door middel van de code 87654321. Vervolgens kunt u het aangegeven IP-adres in uw browser invullen en hij zal automatisch het benodigde programma voor u downloaden. Open dit programma op uw mobiele apparaat en laat iedereen in het groot meegenieten van uw zelfgemaakte filmpjes en foto?s! De projector is koppelbaar met bijna alle populaire smartphones, tablets en notebooks en werkt via Windows, Android, Mac OS en iOS. Bovendien is hij klein en licht, u neemt hem zo overal mee naartoe!

Specificaties:
- Schermresolutie: 640x360 (nHD)
- Focus: handmatig
- Helderheid: 50 Lm
- WiFi standaard: 802.11 b/g/n (plug-in)
- Gratis apps:
o EZ Display (Windows, Mac OS)
o EZ View&EZ Control (Android, iOS)
Besturingsprogramma:
o Windows XP/Vista/7
o Mac OS 10.7 of later
o Android ICS 4.0 of hoger
o iOS 5.0 of hoger
- Geheugen: Micro SD kaart tot 64 GB
- Batterij: ingebouwde en oplaadbare 2500 mAh Lion batterij
- Batterijduur: circa 90 minuten
- Luidspreker: 1W
- Afstandsbediening: ja, infrarood
- Kleur: wit
- Afmetingen: 146 x 74 x 17 mm
- Gewicht: circa 265 gram

€ 199.99

Read on...

Telefonie en tablets samsung accessoires samsung s8 acc
Product
 

Most Populair

Product
Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)  Computer   Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

Read on...