Luxe Automatische Zeepdispenser Touch Free Soap Dispenser RVS Look

Deze handige Luxe Automatische Zeepdispenser Touch Free Soap Dispenser RVS Look 280ml heeft een modern, chic design en is zowel een mooi als handig accessoire voor in de keuken of badkamer.

De zeeppomp aanraken is niet nodig, waardoor bacteriën minder snel verspreid worden.
Wanneer je je hand onder de pomp houdt zal de sensor van deze automatische zeepdispenser geactiveerd worden. 

Deze luxe zeepdispenser is geschikt voor standaard vloeibare zeep. Deze duurzame dispenser heeft een modern, stijlvol en compact design. Economisch in gebruik, hygiënisch cartridge systeem. Eenvoudig bij te vullen en schoon te houden.

Specificaties Luxe Automatische Zeepdispenser TouchFree Soap Dispenser RVS Look
 • Materiaal: Kunststof in Roestvrij Staal Look (RVS)
 • Batterijen: 4xAAA (niet inbegrepen)
 • Capaciteit: 280ml
 • Hoogte: 185mm
 • Diameter:±7.5cm

€ 25.99

Read on...

Gadgets gadgets voor haar
Product
 

USB aansteker Shayu USB oplaadbaar Zilver

Zoek je een leuk en mooi cadeau voor een roker? Deze blinkende, oplaadbare USB aansteker is het ideale cadeau voor elke roker. Verkrijgbaar in zilver en goud!

De aansteker werkt namelijk in weer en wind. Doordat de sigaret wordt aangestoken met een gloeiend spiraaltje heeft de wind er geen effect op. Daarnaast heeft deze aansteker een luxe en herkenbare uitstraling, waardoor mensen hem minder snel meenemen.

Zodra deze USB oplaadbare aansteker bijna leeg is, kun je hem gemakkelijk opladen via de meegeleverde USB oplaadkabel.

- Bruikbaar bij veel wind
- Oplaadbaar via meegeleverde USB kabel
- Met LED indicator
- Luxe aansteker

€ 8.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product
 

Smartphone hals houder POV Point of View universeel

Deze unieke draagbare accessoire voor je smartphone helpt om levensechte momenten vanuit een geweldig perspectief vast te leggen.

De Smartphone hals houder POV Point of View is ontworpen voor comfort en is eenvoudig om te hangen. Het is net een stethoscoop! Deze universele Smartphone hals houder POV Point of View is gemakkelijk te bedienen; eenvoudig te mobiele telefoon erin monteren, omhangen en beginnen met opnemen. De Smartphone hals houder POV Point of View is vooral ontwikkeld voor landscape opnames.

Je kunt zelf kiezen of je gebruik wil maken van de camera aan de voor- of achterzijde van je smartphone. Je kunt de Smartphone hals houder POV Point of View zelfs gebruiken voor je GoPro Action Camera. De Smartphone hals houder POV Point of View is eenvoudig te kantelen om de juiste kijkhoek te kiezen.

Een geweldig cadeau voor iedereen die shots wil vastleggen voor bloggen, voor vloggen, tijdens het reizen, tijdens het koken, spelen enzovoorts. Waarom zou je nog het risico lopen dat je mobiele telefoonm valt terwijl je belangrijke momenten / herinneringen vast wil leggen?

De Smartphone hals houder POV Point of View is compatible met alle gangbare smartphones tot circa 80mm breed en 9,5mm dik. Door de universele connector ook compatible met Action Cams als je GoPro.

In de verpakking
- 1x Smartphone hals houder POV Point of View


Compatible met:
- GoPro Hero, HTC, Samsung, Apple iPhone, LG etc.

€ 4.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video gopro accessoires
Product
 

3 in 1 PH Meter Vochtigheidsmeter Planten Tester Vochtmeter Moisture Meter

3-in-1 PH Meter Vochtigheidsmeter Planten Tester Vochtmeter Moisture Meter

Met deze meter kun je zowel het vochtgehalte, zuurtegraad en de lichtsterkte meten. Steek de meter voor¾ in de aarde. Met de knop onder het schermpje kun je instellen wat je wilt meten.

Bij de pH-meter staat alkaline (alkalisch= alkali houdend) en acid (zuur). Als de meter op 3,5 staat betekend het dat de grond erg zuur is. Staat de meter op 7 dan is de grond van je plant pH-neutraal.

Bij de vochtmeter (moist) staat dry (droog) en wet (nat). 1 betekend dat de grond heel droog is en 10 houdt in dat de grond heel nat is.

Bij de lichtmeter (light) staat dark (donker) en light (licht). Licht wordt gemeten in lux. Bij 0 lux is het zeer donker en bij 2000 lux is het heel erg licht. Des te verder onder de 2000 lux hoe donkerder de plek is.

€ 14.99

Read on...

Gadgets woon gadgets
Product
 

Digitale Water Thermometer Aquarium Meter

Deze digitale water thermometer is speciaal ontwikkeld voor gebruik in je aquarium. Meet digitaal de temperatuur van je aquarium water en zorg voor een optimaal leefklimaat! Met deze betrouwbare thermometer kun je eenvoudig de temperatuur van het water in je aquarium meten. Controleer regelmatig de temperatuur van het water in je aquarium, dit is belangrijk voor de gezondheid van je vissen.

€ 7.99

Read on...

Cadeau
Product
 

Mondkapje Streetwear Warning Design | Mond Neus Masker | Mondmasker

Comfortabel, herbruikbaar, drielaags streetwear mondmasker met oorelastiek. Niet medische mondkapje met F7 filter (conform EU standaard PN-EN 779). Mondkapjes zijn verplicht in het Openbaar vervoer met ingang van 1 juni 2020.

Reizigers moeten per 1 juni verplicht een mondkapje / mondmasker op in het Openbaar Vervoer. Als het dan toch verplicht is, ga dan in stijl! Dat kan met deze herbruikbare, uitwasbare Streetwear mondkapjes met unieke designs.

Net als in onder meer België, Duitsland, Italië en Spanje moeten reizigers in het openbaar vervoer straks verplicht een mondkapje dragen. Dat heeft premier Rutte gemeld in een persconferentie. Dit omdat anderhalve meter afstand houden in bus, trein en metro niet haalbaar is. Het mag daarbij ook gaan om niet-medische mondkapjes.

Bescherm jezelf en anderen met deze herbruikbare mondkapjes tegen CoVid19, voorheen 2019-nCoV, ook wel Wuhan-virus genoemd. Geen enkel mondkapje / mondmasker zal 100% bescherming bieden, hoe goedkoop of hoe duur ze ook zijn! Ze bieden wel allemaal bescherming tegen het verspreiden van druppeltjes.

Kenmerken Mondkapje Streetwear Warning Design
 • De buitenste laag is een ademende stof met bedrukking / print
 • De middelste laag is een F7 filter insert conform de Europese standaard PN-EN 779
 • De binnenste laag is gemaakt van zacht katoen
Specificaties Mondkapje Streetwear Warning Design Mondmasker
 • Niet medisch mondmasker, voor persoonlijk gebruik.
 • Design Streetwear mondmasker, geproduceerd in de EU
 • 3-laags Mondkapje voor optimale bescherming
 • Elastische oorbandjes
 • Universele afmeting 20 cm x 14 cm (dikte± 0,2)
 • Herbruikbaar: wasbaar in de wasmachine

Twijfel je over het gebruik van mondkapjes / mondmasker of heb je meer vragen? Neem dan een kijkje op de website van de rijksoverheid.

€ 12.39

Read on...

Gadgets gadgets voor haar
Product
 

Handteller Personenteller Hand Tally Counter

Met deze analoge handteller kun je alle telprocedures, zoals registratie van bewegingsprocessen, stukgoed, personen enz. nauwkeurig registreren.

Deze analoge handteller/chick counter is voorzien van een duurzame verchroomde metalen behuizing en helpt je een telprocedure bijhouden. Je kunt bijvoorbeeld bijhouden hoeveel dames je al hebt benaderd of aangesproken, of het aantal ontvangen glimlachjes of stralende ogen.

Natuurlijk is deze analoge handteller ook te gebruiken voor andere dagelijkse tel werkzaamheden. Gebruik deze handige tel gadget om eenvoudig tellingen bij te houden door handmatig klikken. 

Specificaties Handteller Personenteller Hand Tally Chick Counter

- Telling van 0 tot 9999.
- Handmatige herinstelling.
- Mechanisme van metaal.
- Behuizing van gepolijst metaal.
- Afmetingen 60x30x50mm.
- Gewicht 59g.

Leuke en handige gadget om eenvoudig tellingen bij te houden.

€ 4.99

Read on...

Gadgets
Product
 

VR360 3D Action Cam 4k Full HD WiFi Sport

VR360 3D Action Cam 4k Full HD WiFi Sport

Specificaties VR360 Action Cam 4K Full HD WiFi Sport

Video:VR 1920*1440 30fps / VR 1440*1080 30fps / 16:9 1920*1080 30fps
Foto:VR360 Photo
Super Wide Angle Lens: 190 degree
LCD: 1.5-inch TFT LCD
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
Afstandsbediening: Splashproof 2.4G wireless remote control (afstand tot 10 meter)
Oplader: DC-5V
Data Transfer Interface: Micro USB / HDMI TV Out
Opslag: Micro SDHC card (not included) (SDHC Class10 16 to 32GB)
Batterie: 1200mAh
Afmetingen: 52mm x 36mm x 42mm
Gewicht: 80g
Kleur: Zwart

€ 89.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video action cams
Product
 

Hand Strap Houder voor GoPro

Parachutespringen en Watersport liefhebbers kunnen nu genieten van het vastleggen van onvergetelijke momenten met onze nieuwste Hand Strap / Houder voor GoPro. Compatibel met alle GoPro Hero editie camera's.

Onze draaimechanisme geeft 360 graden rotatie en is gemaakt van corrosiebestendig roestvast staal voor gebruik in zout water omgevingen.
 

Alle GoPro Wave 360 handschoenen zijn one-size-fits-all en zijn zeer geschikt voor alle activiteiten van Skydiving tot duiken.

€ 8.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

COVID 19 Social Distancing Mok Anti Coronavirus Mok

Met deze mok maak je duidelijk dat je waarde hecht aan de boodschap'social distancing'. Als iemand dit bericht kan lezen:"If you can read this, you are too close"staat hij of zij in ieder geval te dicht bij. #samensterk tegen corona

Social Distancing. We vinden het met z'n allen maar knap lastig: de discipline opbrengen die nodig is in deze nieuwe 1,5-meter samenleving.

Wellicht dat je je boodschap net iets duidelijker maakt met deze handige social distancing mok. Alleen samen gaan we dit virus overwinnen.

Specificaties COVID 19 - Social Distancing Mok

Doorsnede:Ø 8cm
Hoogte: 9,5cm
Materiaal: Porcelein
Opdruk: aan 2 zijden: If you can read this, you are too close

€ 11.99

Read on...

Cadeau cadeau voor haar
Product
 

Mondkapje Streetwear Camouflage Design | Mond Neus Masker | Mondmasker

Comfortabel, herbruikbaar, drielaags streetwear mondmasker met oorelastiek en neusstrip. Niet medische mondkapje met F7 filter (conform EU standaard PN-EN 779). Mondkapjes zijn verplicht in het Openbaar vervoer met ingang van 1 juni 2020.

Reizigers moeten per 1 juni verplicht een mondkapje / mondmasker op in het Openbaar Vervoer. Als het dan toch verplicht is, ga dan in stijl! Dat kan met deze herbruikbare, uitwasbare Streetwear mondkapjes met unieke designs.

Net als in onder meer België, Duitsland, Italië en Spanje moeten reizigers in het openbaar vervoer straks verplicht een mondkapje dragen. Dat heeft premier Rutte gemeld in een persconferentie. Dit omdat anderhalve meter afstand houden in bus, trein en metro niet haalbaar is. Het mag daarbij ook gaan om niet-medische mondkapjes.

Bescherm jezelf en anderen met deze herbruikbare mondkapjes tegen CoVid19, voorheen 2019-nCoV, ook wel Wuhan-virus genoemd. Geen enkel mondkapje / mondmasker zal 100% bescherming bieden, hoe goedkoop of hoe duur ze ook zijn! Ze bieden wel allemaal bescherming tegen het verspreiden van druppeltjes.

Kenmerken Mondkapje Streetwear Camouflage Design
 • De buitenste laag is een ademende stof met bedrukking / print
 • De middelste laag is een F7 filter insert conform de Europese standaard PN-EN 779
 • De binnenste laag is gemaakt van zacht katoen
Specificaties Mondkapje Streetwear Camouflage Design Mondmasker
 • Niet medisch mondmasker, voor persoonlijk gebruik.
 • Design Streetwear mondmasker, geproduceerd in de EU
 • 3-laags Mondkapje voor optimale bescherming
 • Elastische oorbandjes
 • Universele afmeting 20 cm x 14 cm (dikte± 0,2)
 • Herbruikbaar: wasbaar in de wasmachine

Twijfel je over het gebruik van mondkapjes / mondmasker of heb je meer vragen? Neem dan een kijkje op de website van de rijksoverheid.

€ 12.39

Read on...

Gadgets gadgets voor haar
Product
 

Stevige Duikbril voor de GoPro

Met de GoPro Hero Duikbril maak je haarscherpe beelden tijdens het duiken of zwemmen zonder je GoPro Hero vast te houden. De duikbril wordt geleverd met een speciale mount om je GoPro behuizing vast te maken aan de duikbril.

Zorgeloos duiken en filmen dus met de stevige duikbril voor de GoPro!

TE GEBRUIKEN VOOR:
 

GoPro Hero 1
GoPro Hero 2
GoPro Hero 3
GoPro Hero 3+
GoPro Hero 4

€ 24.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Aluminium Schroeven Set voor GoPro Hero Goud

Zoals de naam al zegt zijn deze schroeven gemaakt van aluminium, de Aluminium Schroeven Set voor GoPro Hero komt met 1 lange en 2 korte schroeven. De Aluminium Schroeven Set voor GoPro Hero is beschikbaar in verschillende kleuren.

DeAluminium Schroeven Set voor GoPro Hero zijn ideaal voor het stevig vastdraaien van uw GoPro of andere sport camera, aan welke mount dan ook. 1 x Lange aluminium schroef

2 x Korte aluminium schroef

Kleur: Blauw, Goud, Roze

€ 4.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Mini Papier Versnipperaar Paper Shredder Briefopener

Desktop a5 of a4 gevouwen papier versnipperaar. Mini USB shredder en briefopener voor thuis of op kantoor, geen batterijen nodig.

Zet deze ontzettend handige,compacte desktop A5 of A4-gevouwen papierversnipperaar op je bureau. Met zijn superieure kwaliteit en compacte afmetingen heb je een handige desktop shredder en briefopener bij de hand. Versnipper je vertrouwelijke documenten snel en veilig.

Artikel: compacte papierversnipperaar Mini Shredder
Kleur: Zwart
Materiaal: abs
Gesneden stijl: strip cut
Versnipperen breedte: 3,5 mm
Invoerbreedte: 123mm
Usb kabel lengte: ongeveer 115 cm
Versnipperen snelheid: 1.5m/min
Maximale capaciteit versnipperen: 2 vellen van a5 papier, of 1 vel a4 gevouwen papier ( maximale papierbreedte is 123mm)
3- standen schakelaar: On, Off en Rev (terug)
Grootte: 162 x 148 x 120mm
Voeding: usb voeding(5v) exclusief of 4x AA batterijen


Inhoud verpakking
1x USB mini papierversnipperaar
1x USB kabel
1x gebruikershandleiding

€ 21.99

Read on...

Gadgets gadgets voor hem
Product
 

Batterij Tester Model BT 168D w 1.4 Zwart Rood

Batterij leeg? Eerst testen! Met deze batterijtester kun je diverse afmetingen batterijen testen.De batterij tester kan worden gebruikt om de volgende afmetingen testen:

1.5V: AAA, HP16, MN2400, R03

AA, HP7, MN1500, UM3C

HP11, MN1400, SP11, LR14, UM2D

HP2, MN1300, SP2, R20, UM1

9V: PP3, MN1604, 6F22, 006P

€ 7.99

Read on...

Cadeau
Product
 

Fietshouder voor GoPro Hero

Bevestig je GoPro Hero met de Fietshouder aan het frame van de fiets om de actie voor of achter je te filmen.

Met deze GoPro Hero Fietshouder kunt u de GoPro Hero bevestigen op uw fietsstuur, zadelpennen, skistokken, kitesurf controle bars en andere pijpen of palen.

Geschikt voor GoPro Hero.

€ 8.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Professionele Camera Video Verlichting Licht LED 1800 5000 3200K

Deze professionele fotocamera/videocamera verlichting LED-1800 biedt je LED verlichting met een hoge intensiteit. Ideaal bij fotografie en opnemen van videobeelden Deze professionele fotocamera/videocamera verlichting LED-1800 bied een zeer hoge lichtopbrengst door de high output LED functie.  De camera heeft een milieuvriendelijk en energiebesparend design. Heeft een lange gebruiksduur: 10.000 uur en heeft een zeer laag energieverbruik.

Door de universele standaard'hot shoe'is deze verlichting compatibel met de meeste foto- en videocamera's zoals: 

-Canon: 1100D/600D/60D/550D/50D/5D Mark II/7D/450D/400D/40D/300D/30D/20D/10D/ 1D Mark II /1D Mark III /1D Mark IV /Rebel XS XSi T1i T2i T3 T3i XT XTi ... ...
-Nikon: D300/D300s/D700/D3000/D3100/D5000/D9000/D7000 ... ...
-Pentax: K-X/K-7... ...
-Olympus:E-300/E-330/E-410 ... ...
- etc.

In de verpakking

1x LED-1800 fotocamera/videocamera verlichting
1x 2200mah NP F570/F550 Li-ion battery
1x Batterijlader
1x Externe power kabel
1x handhouder
1x Kleurfilter
1x User manual

€ 65.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Chest Mount Harnas Borstriem Houder voor GoPro

Bevestig je Gopro camera eenvoudig en stabiel op je borst met deze handige Chest Mount. Ideaal voor gebruik tijdens het motorrijden, mountain biking, watersporten en veel andere sporten.

Maak beelden vanuit een unieke hoek. Voorzien van verstelbare elastische banden. Geschikt voor alle GoPro camera's.

€ 6.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Dashcam Full HD 1080P Ultra Wide Car Camera 24h Parking Recording Mode

Er kan van alles gebeuren op de weg. Als er iets gebeurt heb je vanaf nu bewijs!Ongelofelijke beeldenMet de Dashcam Full HD 1080P Ultra Wide Car Camera neem je alles op wat er voor je gebeurt. Niet alleen de gevaarlijke zaken, maar ook grappige beelden worden opgenomen. Mis nooit meer een moment met de Dashcam Full HD 1080P Ultra Wide Car Camera.Neem alles op!De Dashcam Full HD 1080P Ultra Wide Car Camera heeft een ultra compact ontwerk en maakt gebruik van Continuous Loop Recording. De oudse opnames worden automatich overschreven zodra de geheugenkaart vol raakt. Leg gevaarlijke momenten en botsingen automatisch vast. Zo kun je belangrijke opnames maken rond ongevallen.

Soms moet je het zien om te geloven. Mis nooit meer een episch ogenblik. Neem je ritten op met de Dashcam Full HD 1080P Ultra Wide Car Camera in Full HD 1080p. Neem zeer heldere video op die zelfs nummerborden kan identificeren op grote afstand.

€ 74.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Hoogwaardig Octopus Tripod Houder voor GoPro

Je kunt de actie nu overal vastleggen. Gebruik de Octopus Tripod houder voor je GoPro op elk statief!

U kunt de meegeleverde GoPro mount gebruiken op elk statief, met inbegrip van alle Gorillapods. Schroef uw statief quick-release plaat in de¼-20 statiefbevestiging in de bodem van deze Octopus Tripod Mount voor de GoPro. Bevestig uw GoPro aan de houder, zet het op je statief en je bent klaar om te gaan!

€ 9.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Most Populair

Product
Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)  Computer   Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

Read on...