Digitale Microscoop Camera USB 3.0 1000x digital zoom

Ideaal voor het digitaal microscopisch onderzoeken van verschillende stoffen, huid en haar, juwelen, micro-elektronica, biologisch materiaal maar ook postzegels en/of bankbiljetten.

De microscoop camera werkt als een normale digitale camera, de objecten worden vergroot, gefotografeerd of gefilmd en via de USB-verbinding overgedragen naar de computer. Met de 2.0 megapixel resolutie krijg je zelfs de kleinste details goed in beeld.

Een microscoopcamera wordt normaal gebruikt in de industrie en bij research. Met onze digitale microscoop camera opent zich een geheel nieuwe, spannende micro wereld! Ideaal voor educatieve doeleinden op scholen (tijdens biologie of scheikunde) of gewoon als speelgoed of voor de hobby thuis.

Gebruik de microscoop voor het digitaal onderzoeken van dingen als verschillende stoffen, huid en haar, juwelen, micro-elektronica, maar ook postzegels en/of bankbiljetten. Sla de microscoop beelden digitaal op om te archiveren of stuur ze eenvoudig per mail of social media naar vrienden, kennissen of collega's.

Dankzij de speciale software is de digitale microscoop ook te gebruiken voor nauwkeurige metingen als afstand, oppervlakte, hoeken en radius.

De digitale microscoop camera heeft een nauwkeurigheid per micrometer (1µm = 1/1000 mm). De digitale microscoop wordt via USB 2.0 direct op de PC aangesloten voor stroomvoorziening en data-overdracht. De digitale microscoop is uitgerust met 8 witte instelbare LED's voor optimaal licht. De geïntegreerde 2.0 megapixel microscoop camera vergroot (afhankelijk van de variant) 500 tot 1600 maal met een focus afstandsrange van 0 - 200mm.

De digitale Microscoop Camera - USB 3.0 wordt compleet geleverd met voetsteun, geïntegreerde USB kabel, kalibratie meter en installatie CD.

Specificaties
- Sensor: HD Color CMOS Sensor
- Afbeelding/Video Resolutie: standaard 640x480, maximaal 2560x1920
- Focus afstand: 0 ~ 200 mm
- Voetsteun: verstelbare metalen voetsteun
- CD: Drivers en gebruikershandleiding
- Lichtbron: 8 instelbare LED's

Kenmerken

- Model: USB (3.0, 2.0, 1.1)
- Vergroting: verkrijgbaar in 3 varianten: 500x, 1000x&1600x digital zoom
- Kleur: zwart
- Operating System: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux

€ 35.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Timelapse Rotator van Metaal voor GoPro

Maak de mooiste timelapse beelden met deze 360 Timelapse Rotator voor de GoPro. Instelbaar tot 60 minuten. Voorzien van 1/4"interface (top and bottom) waardoor hij monteerbaar is op het statief.Productbeschrijving

Compact, stevig en recht toe recht aan, de 360 Timelapse rotator is de perfecte tool om stabiele shots te maken, perfect voor een slow intro of een tussenstuk in je video. Wat opvalt is de dubbele¼? interface, je kunt hierdoor de 360 op een statief monteren. Op de bovenste ¼? interface monteer je de camera, of een tussenstuk (balhoofd etc).
 

Werking
Je draait de bovenste helft van de 360 tegen de klok in tot de gewenste stand (60min-360gr max). Voordat je de camera aanzet moet je de juiste instellingen kiezen. Gebruik daarvoor de volgende basis regels:
 

? Hoe meer foto?s je neemt per tijdseenheid hoe soepeler je uiteindelijke resultaat.
? Kies niet perse de allerhoogste foto resolutie (full hd output is meestal genoeg 1920×1080).
? Neem video op en versnel de afspeelsnelheid voor de meest indrukwekkende effecten.
 

Te gebruiken met
? GoPro Hero serie
? Captec LCS-4000
? Andere actioncams
? DSLR
? Camera?s met 1/4? interface (bijna alle camera?s)

€ 22.95

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Draagbare Elektrische Nekverwarmer

Heb je last van pijn in je nek door de kou of gespannen nekspieren? Dan is de Draagbare Elektrische Nekverwarmer echt iets voor jou! Hij verlicht eventuele pijn in de spieren en werkt bovendien ook zeer ontspannend.Draagbare Elektrische Nekverwarmer helpt bij pijnlijke spieren in de nek

Veel mensen hebben nekklachten. Bijvoorbeeld een stijve nek, gespannen spieren of schouders. Dit kan komen door kou op de spieren. Of het kan ontstaan door een verkeerde houding, of door in een verkeerde houding te slapen, of door slijtage. In al deze gevallen kan een elektrische nekverwarmer verlichting bieden. Warmte kan de pijn verzachten in de nek en schouder spieren helpen ontspannen. Daarom is deze elektrische nekverwarmer speciaal ontworpen om de spieren in de nek te ontspannen met warmte. De verwarmer voor de nek geeft een behaaglijke warmte af, waardoor nekklachten kunnen verminderen. Warmte helpt om de doorbloeding in de nekspieren te vergroten.

 

Nek verwarmen bij stijve nek om de pijn te verlichten

Heb je last van pijn in je nek door de kou of gespannen nekspieren, dan helpen pijnstillers niet altijd voldoende. Er is ook niet altijd een masseur in de buurt en je hebt ook niet altijd zin om pijnstillers in te nemen. Als je een slechte nacht hebt gehad en je wordt wakker met pijn in je nek, dan is deze elektrische nekverwarmer mogelijk iets voor jou! Veel mensen hebben goede ervaringen met dit product, omdat het de pijn in de spieren verlicht en ook ontspannend werkt.

 

Maat instellen

De maat van de elektrische nekverwarmer is zeer makkelijk aan te passen met klittenband. Daarom past deze elektrische nekverwarmer om de nek van elke volwassene. Voor kinderen is dit product niet geschikt, in verband met de veiligheid.

 

Kan de elektrische nekverwarmer ook helpen bij hoofdpijn?

Gespannen nekspieren zorgen ook vaak voor hoofdpijn. Door de nekspieren te verwarmen stimuleer je de doorbloeding van de spieren waardoor ze zich ontspannen. Hierdoor treden er minder pijnklachten in nek, schouders en hoofd op. Door de nekspieren te ontspannen kun je de hoofdpijnklachten verlichten of zelfs compleet laten verdwijnen.

Je kunt deze elektrische nekverwamer met de bijgeleverde USB kabel aansluiten op bijvoorbeeld:

- een standaard 5V USB poort op uw computer of laptop.
- een powerbank 
- standaard 5V telefoonoplader

Warmtestanden Elektrische Nekverwarmer

1 - 60°C (rood)
2 - 52°C (wit)
3 - 45°C (blauw)

€ 29.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product
 

Quick Release Buckle Mount Adapter voor GoPro

Deze Quick Release / Buckle Mount / Adapter voor GoPro kan op grote schaal worden gebruikt, zoals op de geventileerde helm, borstband, diverse garenloze mounts etc.

Met de overdracht van de functie, kan de adapter direct worden aangesloten aan de GoPro waterdichte shell.

Eenvoudig te installeren en te verwijderen, handig voor u om te gebruiken.
Materiaal: Plastic + metaal, hoge kwaliteit en duurzaam.
Verstelbaar voor elke gewenste hoek.

€ 3.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Mini Precisie Weegschaaltje Weegschaal 0,01 tot 200 gram

Tot op de 0,01 gram nauwkeurig wegen met deze mini weegschaal!

Precisie weegschaaltje voor het wegen van sieraden, kruiden of andere voedingssupplementen uit de keuken!

Met dit weegschaaltje kun je op 0,01 gram nauwkeurig wegen en tot maximaal 200 gram.
Dit precisie weegschaaltje werkt op 2 AAA baterijen (niet inbegrepen).

De oppervlakte van het weegplatform is 5 x 5,6 cm.

Productspecificaties Mini Precisie Weegschaal

Kleur: zilver
Antislipvoetjes: Ja

Instellingen en functies Mini Precisie weegschaal

Aan/uit-schakelaar: Ja

Technische specificaties Mini Precisie weegschaal

Afmetingen zonder verpakking: (b x h x d) 6,2 x 12 x 2 cm
Gewicht: 101 gram
Maximaal weegvermogen: 200 gram
Weeggradaties: 0,01 gram


€ 8.99

Read on...

Gadgets woon gadgets
Product
 

Onderwater POV LED Verlichting voor GoPro Hero Waterdicht

De POV LED Light is een veelzijdige en waterdichte LED videolamp met een lichtopbrengst van maximaal 300 Lumen en een geïntegreerd GoPro montagesysteem.Waterdichte GoPro LED verlichting

Een waterdichte LED lamp met GoPro montagesysteem. Makkelijk onder water, op het land of in slecht verlichte ruimtes te gebruiken. Bevestig het aan een GoPro Hero en je bent klaar om video in alle lichtomstandigheden vast te leggen

Kenmerken waterdichte GoPro Hero POV Led Light

- Draagbare waterdichte lamp
- Meerdere lichtmodi
- Brede lichtstraal
- GoPro montagesysteem
- 1 batterij inbegrepen , elk : 3.89Wh , 1050mAh
- Inclusief Micro- USB-kabel
- Waterdicht tot 30m
- Max . ~ 300 Lumen ( ~ 2 uur)
- Max . 20 uur bij 60 Lumen

Levering

Bestel voor 17:00 uur de waterdichte GoPro Hero POV Led Light en je hebt deze morgen al in huis. Bestellingen geplaats in het weekend of tijdens feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Woon je in de omgeving van Venlo? Neem dan even contact met ons op en kom je product bij ons afhalen. Koop je waterdichte GoPro Hero POV Led Verlichting bij Geeektech.com

€ 39.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

GoPro Tripod Tafel Selfie Statief en Handvat

De tafel en camera statief met een hoogte van 10 cm, is een bijzonder compact statief voor divers gebruik van de GoPro Hero. Met zijn gewicht van slechts 100 gram kan hij in elke tas worden vervoerd.
 • extreem klein en licht tafel statief voor compacte camera's 
 • bruikbaar als tafelstatief en als panning handvat
 • met 1/4 inch schroefdraad aan de onderzijde voor montage op kogelkop 
 • adapter om de GoPro vast op schroeven met 1/4 inch schroefdraad 
 • set ideaal in combinatie met statieven en dus bruikbaar als een kleine video pan head€ 13.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

XXL Magic Hose Xtreme Elastische Flexibele Tuinslang 30 meter 30 meter

Extreem sterke XXL Elastische tuinslang. De beste kwaliteit die er is! Alleen bij Geeektech! Met multifunctionele sproeikop met maar liefst 8 standen!

Deze XXL Magic Hose Xtreme is een 30m, extreem sterke, elastische tuinslang met een dubbele latexkern en 3-voudig versterkte polyester buitenzijde. Deze Xtreme Hose is voorzien van messing aansluit koppelingen.

De XXL Magic Hose Xtreme verlengt automatisch 3 keer zodra er druk op komt.(van circa 10 meter naar circa 30 meter) Deze extreem sterke tuinslang verkort weer supersnel zodra de waterdruk afneemt. Sluit de tuinslang aan op je buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte.(afhankelijk van de waterdruk kan de precieze lengte iets variëren)

Als je klaar bent zet je de kraan uit en zal de slang weer naar zijn originele lengte krimpen waarna je deze eenvoudig en compact kunt opbergen.

De XXL Magic Hose tuinslang is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpt. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is deze Xtreme tuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet zo maar scheurt of slijt.

Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de 8-standen-sproeikop eenvoudig aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher.

De meegeleverde 8-standen-sproeikop heeft de volgende 8 verschillende functies:

- Center
- Mist
- Angle
- Full
- Soaker
- Shower
- Cone
- Flat

Op de sproeikop van deze Xtreme tuinslang zijn duidelijke markeringen aangebracht en de sproeistanden zijn zeer eenvoudig in te stellen.

Producteigenschappen XXL Magic Hose Xtreme Elastische Flexibele Tuinslang

- Plaats besparend op te bergen
- 3-voudige verlenging door middel van waterdruk
- Lengte: 30 Meter
- Materiaal: Polyester / Kunststof
- Kleur: Groen
- incl. Adapter voor 1/2"en 3/4"kraanaansluitingen
- Aansluitingen: Messing
- Compatibel met: Gardena, Kärcher, etc.

Deze elastische Xtreme tuinslang is, indien niet in gebruik compact en licht, zodat de tuinslang flexibel vervoert, gebruikt en weer opgeborgen kan worden. Geen chaos in je schuur, perfect voor onderweg en optimaal op te bergen in de winter.Het beste voor de zomer en zonneschijn!

Let op: Ontkoppel de slang direct na gebruik van de wateraansluiting om deze permanent drukvrij te maken. Dit is de enige manier waarop de slang zichzelf kan samentrekken, Dit verlengt de levensduur van uw XXL Magic Hose Xtreme!


Inhoud van de verpakking

- Xtreme Magic Hose XXL tuinslang (10>30 meter) 
- 8-standen-sproeikop

€ 44.99

Read on...

Gadgets woon gadgets
Product
 

Mondkapje Streetwear Skull Weed Design | Mond Neus Masker | Mondmasker

Comfortabel, herbruikbaar, drielaags streetwear mondmasker met oorelastiek. Niet medische mondkapje met F7 filter (conform EU standaard PN-EN 779). Mondkapjes zijn verplicht in het Openbaar vervoer met ingang van 1 juni 2020.

Reizigers moeten per 1 juni verplicht een mondkapje / mondmasker op in het Openbaar Vervoer. Als het dan toch verplicht is, ga dan in stijl! Dat kan met deze herbruikbare, uitwasbare Streetwear mondkapjes met unieke designs.

Net als in onder meer België, Duitsland, Italië en Spanje moeten reizigers in het openbaar vervoer straks verplicht een mondkapje dragen. Dat heeft premier Rutte gemeld in een persconferentie. Dit omdat anderhalve meter afstand houden in bus, trein en metro niet haalbaar is. Het mag daarbij ook gaan om niet-medische mondkapjes.

Bescherm jezelf en anderen met deze herbruikbare mondkapjes tegen CoVid19, voorheen 2019-nCoV, ook wel Wuhan-virus genoemd. Geen enkel mondkapje / mondmasker zal 100% bescherming bieden, hoe goedkoop of hoe duur ze ook zijn! Ze bieden wel allemaal bescherming tegen het verspreiden van druppeltjes.

Kenmerken Mondkapje Streetwear Skull Weed Design
 • De buitenste laag is een ademende stof met bedrukking / print
 • De middelste laag is een F7 filter insert conform de Europese standaard PN-EN 779
 • De binnenste laag is gemaakt van zacht katoen
Specificaties Mondkapje Streetwear Skull Design Mondmasker
 • Niet medisch mondmasker, voor persoonlijk gebruik.
 • Design Streetwear mondmasker, geproduceerd in de EU
 • 3-laags Mondkapje voor optimale bescherming
 • Elastische oorbandjes
 • Universele afmeting 20 cm x 14 cm (dikte± 0,2)
 • Herbruikbaar: wasbaar in de wasmachine

Twijfel je over het gebruik van mondkapjes / mondmasker of heb je meer vragen? Neem dan een kijkje op de website van de rijksoverheid.

€ 12.39

Read on...

Gadgets gadgets voor haar
Product
 

Digitale Microscoop Camera USB 3.0 500x digital zoom

Ideaal voor het digitaal microscopisch onderzoeken van verschillende stoffen, huid en haar, juwelen, micro-elektronica, biologisch materiaal maar ook postzegels en/of bankbiljetten.

De microscoop camera werkt als een normale digitale camera, de objecten worden vergroot, gefotografeerd of gefilmd en via de USB-verbinding overgedragen naar de computer. Met de 2.0 megapixel resolutie krijg je zelfs de kleinste details goed in beeld.

Een microscoopcamera wordt normaal gebruikt in de industrie en bij research. Met onze digitale microscoop camera opent zich een geheel nieuwe, spannende micro wereld! Ideaal voor educatieve doeleinden op scholen (tijdens biologie of scheikunde) of gewoon als speelgoed of voor de hobby thuis.

Gebruik de microscoop voor het digitaal onderzoeken van dingen als verschillende stoffen, huid en haar, juwelen, micro-elektronica, maar ook postzegels en/of bankbiljetten. Sla de microscoop beelden digitaal op om te archiveren of stuur ze eenvoudig per mail of social media naar vrienden, kennissen of collega's.

Dankzij de speciale software is de digitale microscoop ook te gebruiken voor nauwkeurige metingen als afstand, oppervlakte, hoeken en radius.

De digitale microscoop camera heeft een nauwkeurigheid per micrometer (1µm = 1/1000 mm). De digitale microscoop wordt via USB 2.0 direct op de PC aangesloten voor stroomvoorziening en data-overdracht. De digitale microscoop is uitgerust met 8 witte instelbare LED's voor optimaal licht. De geïntegreerde 2.0 megapixel microscoop camera vergroot (afhankelijk van de variant) 500 tot 1600 maal met een focus afstandsrange van 0 - 200mm.

De digitale Microscoop Camera - USB 3.0 wordt compleet geleverd met voetsteun, geïntegreerde USB kabel, kalibratie meter en installatie CD.

Specificaties
- Sensor: HD Color CMOS Sensor
- Afbeelding/Video Resolutie: standaard 640x480, maximaal 2560x1920
- Focus afstand: 0 ~ 200 mm
- Voetsteun: verstelbare metalen voetsteun
- CD: Drivers en gebruikershandleiding
- Lichtbron: 8 instelbare LED's

Kenmerken

- Model: USB (3.0, 2.0, 1.1)
- Vergroting: verkrijgbaar in 3 varianten: 500x, 1000x&1600x digital zoom
- Kleur: zwart
- Operating System: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux

€ 32.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

COVID 19 Social Distancing Mok Metal Anti Coronavirus Mok

Met deze mok maak je duidelijk dat je waarde hecht aan de boodschap'social distancing'. Als iemand dit bericht kan lezen:"If you can read this, you are too close"staat hij of zij in ieder geval te dicht bij. #samensterk tegen corona

Social Distancing. We vinden het met z'n allen maar knap lastig: de discipline opbrengen die nodig is in deze nieuwe 1,5-meter samenleving. 

Wellicht dat je je boodschap net iets duidelijker maakt met deze handige social distancing mok. Alleen samen gaan we dit virus overwinnen.

Specificaties COVID 19 - Social Distancing Mok - RVS

Doorsnede:Ø 7,5cm
Hoogte: 9cm
Materiaal: RVS
Opdruk: aan 2 zijden: If you can read this, you are too close

€ 15.99

Read on...

Cadeau cadeau voor haar
Product
 

Accu Batterij voor Canon LP E8 1350 mAh

Kom nooit met een lege voeding te zitten dankzij de Accu / Batterij voor de Canon LP-E8!

Accu / Batterij voor de Canon LP-E8 - 1350 mAh


U wilt een vervangende batterij voor uw Canon LP-E8? Of je hebt een reservebatterij nodig omdat de oude langzaam de geest geeft. Dan adviseren we deze batterij. Hij heeft een capaciteit van 1350 Milliampère. U hoeft zich geen zorgen te maken of de batterij compatibel is met uw camera. Deze gadget is speciaal ontworpen voor je Canon LP-E8. Dit geeft u een uitstekende vervangende batterij.


Bestel en betaal vóór 17.00 uur en uw Canon LP-E8 batterij is de volgende werkdag bij u.

€ 7.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Sterke Camera Video Verlichting Led Licht

De sterke camera video verlichting led licht is een camera die een verre en brede lichtbundel uitstraalt.

Door het compacte design van de camera is de verdeling van de spot en groothoek zeer goed waardoor er een mooie lichtbundel ontwikkeld. Zeer geschikt voor zowel indoor als outdoor filmen en fotografie.

€ 49.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

USB aansteker Shayu USB oplaadbaar Goud

Zoek je een leuk en mooi cadeau voor een roker? Deze blinkende, oplaadbare USB aansteker is het ideale cadeau voor elke roker. Verkrijgbaar in zilver en goud!

De aansteker werkt namelijk in weer en wind. Doordat de sigaret wordt aangestoken met een gloeiend spiraaltje heeft de wind er geen effect op. Daarnaast heeft deze aansteker een luxe en herkenbare uitstraling, waardoor mensen hem minder snel meenemen.

Zodra deze USB oplaadbare aansteker bijna leeg is, kun je hem gemakkelijk opladen via de meegeleverde USB oplaadkabel.

- Bruikbaar bij veel wind
- Oplaadbaar via meegeleverde USB kabel
- Met LED indicator
- Luxe aansteker

€ 8.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product
 

Elektromagnetische straling Detector straling Detector

Eenvoudige bediening, snelle meting van de elektrische apparaten, draden en industriële apparatuur. Perfect voor het meten van de intensiteit van elektromagnetische straling.

- Test bandbreedte kan worden verdeeld in hoge frequentie, lage frequentie twee stappen van de meting.
- Test nauwkeurigheid, de laagste meetfrequentie van elektromagnetische straling tot 5Hz.
- Voor elektromagnetische stralingstesten: in de slaapkamer, op kantoor, in de computer kamer, control room, kabel, elektrische leidingen, monitoren, zenders en andere bronnen van de meting.
- Display metingen: drie semi-liquid crystal display, een maximale lezen van laagfrequent 1999V / M / High Frequency 1999|ÌW / cm2.

€ 23.99

Read on...

Cadeau
Product
 

Ultrasone Hondentrainer Hondenverjager LED verlichting

Met deze ultrasone hondentrainer/hondenverjager kun je eenvoudig je hond trainen om goed te luisteren. Er zit een knop op dit apparaat en bij licht indrukken produceert deze zo'n piep dat de hond met de staart tussen de benen afdruipt.

Functies:

De hondentraining-functie: zet de schakelaar in het midden, en druk op de knop. Dankzij de ultrasone geluiden kun je je hond leren om te luisteren.

De hondenverjaag-functie: komt er een wilde of woeste hond op je af, zet de schakelaar om naar de hondenverjaag-functie. Richt het apparaat op deze hond, en druk vervolgens op de knop, de hond zal door het zeer vervelende, ultrasone geluid onmiddelijk wegrennen.

Tevens te gebruiken als zaklamp.

*9v batterij( niet inbegrepen)

€ 9.99

Read on...

Gadgets
Product
 

Hoogwaardige Usb Kabel voor GoPro

Hoogwaardige USB kabel om je GoPro aan te sluiten op je USB ingang van je PC of laderset.

Hoogwaardige Usb Kabel voor GoPro

€ 3.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Mondkapje Streetwear Pirate Design | Mond Neus Masker | Mondmasker

Comfortabel, herbruikbaar, drielaags streetwear mondmasker met oorelastiek. Niet medische mondkapje met F7 filter (conform EU standaard PN-EN 779). Mondkapjes zijn verplicht in het Openbaar vervoer met ingang van 1 juni 2020.

Reizigers moeten per 1 juni verplicht een mondkapje / mondmasker op in het Openbaar Vervoer. Als het dan toch verplicht is, ga dan in stijl! Dat kan met deze herbruikbare, uitwasbare Streetwear mondkapjes met unieke designs.

Net als in onder meer België, Duitsland, Italië en Spanje moeten reizigers in het openbaar vervoer straks verplicht een mondkapje dragen. Dat heeft premier Rutte gemeld in een persconferentie. Dit omdat anderhalve meter afstand houden in bus, trein en metro niet haalbaar is. Het mag daarbij ook gaan om niet-medische mondkapjes.

Bescherm jezelf en anderen met deze herbruikbare mondkapjes tegen CoVid19, voorheen 2019-nCoV, ook wel Wuhan-virus genoemd. Geen enkel mondkapje / mondmasker zal 100% bescherming bieden, hoe goedkoop of hoe duur ze ook zijn! Ze bieden wel allemaal bescherming tegen het verspreiden van druppeltjes.

Kenmerken Mondkapje Streetwear Pirate Design
 • De buitenste laag is een ademende stof met bedrukking / print
 • De middelste laag is een F7 filter insert conform de Europese standaard PN-EN 779
 • De binnenste laag is gemaakt van zacht katoen
Specificaties Mondkapje Streetwear Pirate Design Mondmasker
 • Niet medisch mondmasker, voor persoonlijk gebruik.
 • Design Streetwear mondmasker, geproduceerd in de EU
 • 3-laags Mondkapje voor optimale bescherming
 • Elastische oorbandjes
 • Universele afmeting 20 cm x 14 cm (dikte± 0,2)
 • Herbruikbaar: wasbaar in de wasmachine

Twijfel je over het gebruik van mondkapjes / mondmasker of heb je meer vragen? Neem dan een kijkje op de website van de rijksoverheid.

€ 12.39

Read on...

Gadgets gadgets voor haar
Product
 

Mini USB Card Reader All In One kaartlezer voor o.a. Micro SD SD

Met de Mini USB 2.0 Multi Card Reader All in One zet je razendsnel foto's en video's over van al je verschillende geheugen kaarten. Deze gadget mag zeker niet in je verzameling ontbreken!

Deze Mini USB Card Reader All In One - kaartlezer voor o.a. Micro SD&SD is dé oplossing om al je geheugenkaarten met maar 1 kaartlezer te kunnen leegmaken. Deze kaartlezer geeft binnen 1 sec. alle informatie op de ingevoerde geheugenkaart weer.

Specificaties Mini USB Card Reader All In One - kaartlezer voor o.a. Micro SD&SD

- Kleur: Zwart
- Afmetingen: 5,5x3,5x1cm
- Gewicht: 10g
- Compatibel met: USB 1.1 en USB 2.0
- Compatibel met Windows, Linux en Mac

 

Ondersteunde geheugenkaarten:


MS (Memory Stick), MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo, MS MG, MS MG Pro, MS MG Duo, MS MG Pro Duo, Extreme MS Pro. Extreme III Ms Pro, Ultra II Ms Pro, HS MS MG Pro, HS MS MG Pro Duo, HS MS Pro, HS MS Pro Duo, MS Rom, MS Select, MagicStor, MagicStor, M2, SD (Secure Digital), SDHC (Secure Digital), Micro SD, Micro SDHC, Mini SD, HS mini SD, Extreme SD, Extreme III SD, Ultra II SD , SD Ultra X, Ultra Speed SD, SD Pro, SD Elite Pro, HS SD, MMC (Mulimedia Card), MMC 4.0, HS MMC, HS RS MMC, RS MMC, RS MMC4.0, DV-RS MMC.

€ 3.99

Read on...

Computer apple mac accessoires macbook pro 13 inch 2016
Product
 

Accu Batterij voor Canon LP E6 1800 mAh

Kom nooit met een lege voeding te zitten dankzij de Accu / Batterij voor de Canon LP-E6!

Accu / Batterij 1800 mAh voor Canon LP-E6


U wilt een vervangende batterij voor uw Canon LP-E6 SLR? Of je hebt een reservebatterij nodig omdat de oude langzaam de geest geeft. Dan adviseren we deze batterij. Hij heeft een capaciteit van 1800 Milliampère. U hoeft zich geen zorgen te maken of de batterij compatibel is met uw camera. Deze gadget is speciaal ontworpen voor je Canon LP-E6. Dit geeft u een uitstekende vervangende batterij.


Bestel en betaal vóór 17.00 uur en uw Canon LP-E6 batterij is de volgende werkdag bij u.

€ 9.99

Read on...

Beeld en geluid foto en video
Product
 

Most Populair

Product
Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)  Computer   Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

Read on...