Professionele Tandenbleekset voor wittere tanden

De Professionele Tandenbleekset van InnovaGoods Wellness Beauté biedt een doeltreffende en eenvoudige methode om weer mooi te stralen met een perfect gebit.

Binnenkort een feestje, een bruiloft of een fotoshoot?
Wil je stralen met je witte lach? Dan is de Innovagoods professionele tandenbleekset iets voor jou!

Deze whitening kit is eenvoudig in gebruik en in enkele stappen bleek je zelf je eigen tanden.
Poets en flos grondig voor gebruik je tanden. Na gebruik goed je mond spoelen met water en poets evt. je tanden zodat de bleekgel goed verwijderd is.

InnovaGoods Wellness Beauté professionele tandenbleekset

Een eenvoudige en doeltreffende methode om te stralen met een perfect gebit. Het koude (blauwe) licht van deze tandenbleker vergroot en versnelt het witmakende effect van de gel om korte metten te maken met die vlekjes op het tandoppervlak voor optimale en professionele resultaten.

 • Gemaakt van ABS, acryl en siliconen
 • Modern en functioneel ontwerp met touchscreen
 • Totaal whitening-effect
 • De kit bevat:
  ? Mal voor de mond met USB-kabel
  ? Oplaadbasis
  ? Oplaadkabel (USB naar micro USB)
  ? 2 tubes bleekgel
 • Diameter x hoogte ongeveer: 8 x 16 cm
 • De verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Estisch, Russisch, Lets

Gelingrediënten: Propylene Glycol (32 %), Aqua (30 %), Glycerin (29 %), Carbomer (NOS) (3 %), Carboxymethylcellulose Sodium Salt (2 %), EDTA (1.5 %), Polyvinylpyrrolidone, PVP (1 %), Mica (CI 77019) (0.5 %), CI 77891 (Titanium Dioxide) (0.5 %), Menthol (0.4 %), Sodium Perborate Monohydrate (0.1 %)

€ 49.99

Read on...

Cadeau cadeau voor haar
Product
 

Most Populair

Product
Displayport to HDMI Adapter (4Kx2K)  Computer   Sluit je laptop of PC met DisplayPort aansluiting nu heel eenvoudig aan op de HDMI poort van je HD TV, monitor, LED Projector of beamer.

Met de DisplayPort naar HDMI adapter kabel kun je eenvoudig je Laptop of PC met DisplayPort aansluiten op een TV, Monitor, Beamer of Projector met een HDMI-ingang. Dit zorgt ervoor dat je geen apparaat hoeft aan te schaffen dat compatibel is met DisplayPort en bespaar je dus kosten. De DisplayPort naar HDMI adapter kabel ondersteund een maximale resolutie van 1920x1200. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de HDMI-video interface.

De DisplayPort naar HDMI adapter kabel is een passieve adapter kabel waarvoor een DisplayPort ++ vereist is. Zo kunnen zowel DVI als HDMI signalen door deze adapter geleid worden. Als de videobron het ondersteund, is deze adapter ook geschikt voor het doorlaten van audio. Daarvoor dien je de handleiding van de videobron te raadplegen.

Dit is de ideale kabel om een HDMI monitor of TV aan te sluiten op je PC of laptop met een DisplayPort aansluiting. Niet alleen een monitor, maar ook beamers of LED projectors met een HDMI ingang worden ondersteund.

Let op: Deze adapter kan niet andersom gebruikt worden, dus alleen van DisplayPort naar HDMI.

Read on...