Power Dynamics Podiumrok Poly Strak 6m x 60cm

Polyester strakke rok van hoge kwaliteit voor bevestiging aan aluminium podiumdecks. Uitgerust met klittenband voor snelle en eenvoudige montage.Afmeting: 6m x 60cm.Materiaal gewicht: 270g/m2.Materiaal soort: Polyester.Kleur: Zwart.Versie: Strak.Brandvertragend volgens DIN 4102 B1, FR M1 / EN 13773.Te gebruiken met de 182.220 Alumium afrokprofiel.

€ 79.00

Read on...

Beter maken
Product
 

BeamZ Professional Flightcase voor 2 stuks Tiger 7R Hybrid Moving Heads

De ultieme flightcase om, op een compacte doch veilige manier, twee Tiger 7R Hybrid Moving heads (150.400) te transporteren. De constructie maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel de boven deksel te verwijderen. Door de stevige constructie worden uw moving heads uitermate goed beschermd tegen schokken, schuren, botsen e.d. Robuuste moving head flightcase.Ontworpen voor 2x Tiger 7R Hybride moving heads.Vlindersloten en aluminium profielen rondom.Bolhoeken en verzonken handgrepen.Scharnieren om de bovenklep open te houden.Binnenzijde voorzien van op maat gesneden stevig foam.

€ 209.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics Podiumrok Velours look geplooid 6m x 60cm

Hoge kwaliteit rok in velours-look met plooien voor bevestiging aan aluminium podiumdecks. Uitgerust met klittenband voor snelle en eenvoudige montage.Afmeting: 6m x 60cm.Materiaal gewicht: 420g/m2.Materiaal soort: 100% Katoen.Kleur: Zwart.Versie: Geplooid.Brandvertragend volgens DIN 4102 B1, FR M1 / EN 13773.Te gebruiken met de 182.220 Alumium afrokprofiel.

€ 238.00

Read on...

Beter maken
Product
 

MaxiAxi Tiger 7R BS Moving Head

Tiger 7R BS Moving Head - TIGER7RB

€ 895.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics Aluminium afrokprofiel klittenband 97cm

Aluminium strip voor de bevestiging van podiumrokken aan podiumdecks. Voorzien van klittenband voor snelle en eenvoudige montage van de rok.Afmeting: 70 x 970 x 10mm.Gewicht: 0.8kg.Materiaal: Aluminium.Kleur: Zilver.Voorzien van klittenband.

€ 18.50

Read on...

Beter maken
Product
 

BeamZ Rage 1000LED Rookmachine met Draadloze controller

De Rage1000LED is een stijlvolle 1000W DMX rookmachine die zorgt voor een geweldig rookontwikkeling in combinatie met 6x 9W High Power 3-in-1 (RGB) LED\'s voor eindeloze kleurmogelijkheden. Deze rookmachine is voorzien van een stevige metalen behuizing en heeft een tankinhoud van 2 liter! De machine kan worden gebruikt met de meegeleverde bekabelde afstandsbediening (3 m kabel) of met de draadloze afstandsbediening. Geschikt voor kleine tot middelgrote locaties. De door middel van LED-verlichte tank toont duidelijk het resterende vloeistofniveau.1000W rookmachine met 4-in-1 LEDs.Door LED verlicht reservoir.Grote verlichte rookoutput.LCD-afstandsbediening met timerfunctie.Rood, groen of blauw LED-kleurcontrole door DMX of stand-alone.Digitale display DMX-functies in te stellen en stand- alone instellingen eenvoudig.2000ml rookvloeistoftank.Bedrade afstandsbediening, kabellengte 3m.

€ 99.00

Read on...

Beter maken
Product
 

BeamZ Rage 1800LED Rookmachine met timer controller

De Rage1800LED is een high performance 1800W DMX-rookmachine met 6 ingebouwde high power 9W 4-in-1 (RGB-UV) LED?s voor een verbluffend, sprankelend en kleurrijk effect. De hoge capaciteit rookontwikkeling is uitermate geschikt voor verschillende toepassingen; bijvoorbeeld in grote zalen, op podia, etc. Deze machine wordt geleverd met een bekabelde afstandsbediening (LCD met 3 m kabel) en met een draadloze afstandsbediening. Tevens beschikt de Rage1800LED over een hoge kwaliteit verwarmingselement en een flink reservoir voor de rookvloeistof van wel 3,5 liter! De door middel van LED-verlichte tank toont duidelijk het resterende vloeistofniveau.1800W rookmachine met een 3-in-1 LED\'s.Door LED verlicht reservoir.Grote verlichte rookoutput.LCD-afstandsbediening met timerfunctie.Rood, groen, blauw of UV LED-kleurcontrole door DMX of stand-alone.Digitale display DMX-functies in te stellen en stand- alone instellingen eenvoudig.3500ml rookvloeistoftank.Bedrade afstandsbediening, kabellengte 3m..

€ 149.00

Read on...

Beter maken
Product
 

MaxiAxi Podiumrok Poly Strak 6m x 40cm

Polyester strakke rok van hoge kwaliteit voor bevestiging aan aluminium podiumdecks. Uitgerust met klittenband voor snelle en eenvoudige montage.Afmeting: 6m x 40cm.Materiaal gewicht: 270g/m2.Materiaal soort: Polyester.Kleur: Zwart.Versie: Strak.Brandvertragend volgens DIN 4102 B1, FR M1 / EN 13773.Te gebruiken met de 182.220 Alumium afrokprofiel.

€ 69.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics BT10SET Compact Bluetooth Amplifier kit with 5 Speakers

Deze BT10SET is een kit bestaande uit een compacte Bluetooth-audioversterker en twee plafondluidsprekers voorzien van een vochtbestendige conus. Met de BT10 kunnen Bluetooth-apparaten via de ingebouwde eindversterker (2 x 15W) worden aangesloten op de meegeleverde luidsprekers. Deze module kan worden gekoppeld aan de meeste smartphones / tablets met een Bluetooth-verbinding en streamt dan eenvoudig alle muziek door. Het volume wordt ook geregeld via de smartphone / tablet.Complete Bluetooth Speaker Kit  .Eenvoudig te installeren .Compacte klasse D-stereoversterker.2x 5" Marine speakers 2-weg.Geschikt voor badkamers, terrassen en keukens vanwege vochtbestendigheid.Compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten.Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik.Geleverd met voedingsadapter.

€ 49.90

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics Podiumrok Velours look geplooid 6m x 40cm

Hoge kwaliteit rok in velours-look met plooien voor bevestiging aan aluminium podiumdecks. Uitgerust met klittenband voor snelle en eenvoudige montage.Afmeting: 6m x 40cm.Materiaal gewicht: 420g/m2.Materiaal soort: 100% Katoen.Kleur: Zwart.Versie: Geplooid.Brandvertragend volgens DIN 4102 B1, FR M1 / EN 13773.Te gebruiken met de 182.220 Alumium afrokprofiel.

€ 221.00

Read on...

Beter maken
Product
 

BeamZ WLS45 Lichtstandaard 4.5M met Lier, T bar en Truss Adapter

Heavy duty Wind-Up lichtstandaard inclusief Truss adapter met een maximale hoogte van 4.5 meter. Gebruiksvriendelijk opwindsysteem met zelfborgende ratel, veilig & betrouwbaar!Inklapbaar Tripod statief.Inclusief Truss-adapter met 2 truss-koppelingen (35 mm).Geschikt voor alle truss-systemen met een buisafstand van 29 cm (buitenkant).Max. belasting: 60 kg.Max. hoogte: 420 cm.Min. hoogte: 170 cm.Hoogte ingeklapt: 176 cm.

€ 179.00

Read on...

Beter maken
Product
 

BeamZ WLS35 Lichtstandaard 4.5M met lier en T bar

Heavy duty Wind-Up lichtstandaard met een maximale hoogte van 4.5 meter. Gebruiksvriendelijk opwindsysteem met zelfborgende ratel, veilig & betrouwbaar!Inklapbaar Tripod statief.Lengte T-Bar: 175 cm met 6 posities.Max. belasting: 60 kg.Max. hoogte: 420 cm.Min. hoogte: 170 cm.Hoogte ingeklapt: 176 cm.

€ 169.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Vonyx V205B Personal Monitor PA Systeem met Bluetooth USB

De V205B is een compact, lichtgewicht actief PA-systeem voor live-evenementen, conferenties en kleine uitvoeringen. Deze multifunctionele, actieve luidsprekerunit is ontworpen om u directe controle te geven over het niveau van de microfoons, instrumenten en/of andere ingang-signalen, en kan tevens worden gebruikt als monitor voor zangers, gitaristen, toetsenisten en drummers. Weegt slechts 3,25 kg!USB poort voor MP3.Gebruik makend van draadloze Bluetooth-technologie voor audiostreaming.2 kanalen met gain control.Microfoon / gitaaringang, omschakelbaar (XLR, jack 6.3mm).Stereo lijningang.Thru connection voor het doorsturen van het signaal aan de hoofd pa-installatie, met mic/line schakelaar.5" full frequency woofer.Geschikt voor standmontage (standaard mic stand).

€ 99.90

Read on...

Beter maken
Product
 

MaxiAxi BC30V Speaker Set Wit 100V 8 Ohm 3 60W IP56

Deze hoogwaardige Power Dynamics BC speakers zijn uitgerust met zowel een 100V als een 8 Ohm aansluiting, te selecteren via een eenvoudige keuzeknop op de achterzijde. Alle modellen zijn IP56-geclassificeerd voor bijvoorbeeld outdoor toepassingen. De grilles en beugels zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn behandeld met een duurzame industriële poedercoating en zodoende bestand tegen zware omstandigheden. Ideaal voor buitenevenementen, zwembaden, terrassen, tuintoepassingen of bootgebruik.Hoog vermogen output.Weerbestendig IP56.Binnen-/buitengebruik.2-Weg systeem met crossover netwerk.Aluminium Grille en Montagebeugel.Levering per set.Schakelaar voor gebruik op 100V of 8 Ohm.

€ 39.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics BGO30 Luidsprekerset In Outdoor 3 60W Wit

De BG-serie is voorzien van een 2-weg basreflex luidsprekersysteem bestaande uit een polypropyleen woofer, een polyamide dome-tweeter en een hiervoor speciaal ontworpen cross-over filter. De weerbestendige behuizing met metalen rooster maakt deze set luidsprekers ideaal voor het produceren van achtergrondmuziek op binnen en/of buitenlocaties; bijvoorbeeld bij terrassen, buitenevenementen, zwembaden, tuinen en gebruik op zee of boot.Tweeweg basreflex-systeem met crossover-netwerk.Weerbestendig IP56.Geschikt voor binnen- en buitengebruik.Aluminium Grille en montagebeugel.Levering per paar.

€ 33.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics BD65W In Outdoor Speaker Set IP65 White 150W

De BD Serie bestaat uit een set weerbestendige wall mount Indoor/Outdoor-luidsprekers die garant staan voor een unieke combinatie van hoog kwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. Deze serie is voorzien van een hoge kwaliteit tweeweg systeem, bestaande uit een 1-inch Silk Dome tweeter en een 6.5-inch bas/midrange polypropyleen woofer. De laagfrequente output wordt versterkt door het gebruik van een aan de achterkant gemonteerde basradiator. Deze speakers zijn ideaal voor het gebruik in en bij buitenevenementen, zwembaden, tuinen en gebruik op zee of boot. U kunt de luidsprekers horizontaal of verticaal ophangen aan de muur met de meegeleverde montagekit.Weerbestendige ABS kunststof behuizing met aluminium rooster.UV-beschermde behuizing.Tweeter: 1 "Silk Soft Dome.Woofer: 6.5 "polypropyleen midden-/lage tonen driver.Bass-radiator .8Ohm.Horizontale of verticale montage.Weerbestendig: IP65 voor gebruik binnen / buiten.Inclusief metalen beugel.Levering per set.

€ 199.00

Read on...

Beter maken
Product
 

BeamZ WLS30 Lichtstandaard 3.0M met lier en T bar

Heavy duty Wind-Up lichtstandaard met een maximale hoogte van 3 meter. Gebruiksvriendelijk opwindsysteem met zelfborgende ratel, veilig & betrouwbaar!Inklapbaar Tripod statief.Lengte T-Bar: 150 cm met 6 posities.Max. belasting: 30 kg.Max. hoogte: 280 cm.Min. hoogte: 150 cm.Hoogte ingeklapt: 155 cm.

€ 129.00

Read on...

Beter maken
Product
 

MaxiAxi BC30V Speaker Set Zwart 100V 8 Ohm 3 60W IP56

Deze hoogwaardige Power Dynamics BC speakers zijn uitgerust met zowel een 100V als een 8 Ohm aansluiting, te selecteren via een eenvoudige keuzeknop op de achterzijde. Alle modellen zijn IP56-geclassificeerd voor bijvoorbeeld outdoor toepassingen. De grilles en beugels zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn behandeld met een duurzame industriële poedercoating en zodoende bestand tegen zware omstandigheden. Ideaal voor buitenevenementen, zwembaden, terrassen, tuintoepassingen of bootgebruik.Hoog vermogen output.Weerbestendig IP56.Binnen-/buitengebruik.2-Weg systeem met crossover netwerk.Aluminum Grille en Montagebeugel.Levering per set.Schakelaar voor gebruik op 100V of 8 Ohm.

€ 38.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics BGO30 Luidsprekerset In Outdoor 3 60W Zwart

De BG-serie is voorzien van een 2-weg basreflex luidsprekersysteem bestaande uit een polypropyleen woofer, een polyamide dome-tweeter en een hiervoor speciaal ontworpen cross-over filter. De weerbestendige behuizing met metalen rooster maakt deze set luidsprekers ideaal voor het produceren van achtergrondmuziek op binnen en/of buitenlocaties; bijvoorbeeld bij terrassen, buitenevenementen, zwembaden, tuinen en gebruik op zee of boot.Tweeweg basreflex-systeem met crossover-netwerk.Weerbestendig IP56.Geschikt voor binnen- en buitengebruik.Aluminium Grille en montagebeugel.Levering per paar.

€ 32.00

Read on...

Beter maken
Product
 

Power Dynamics BD65TB In Outdoor Speaker IP65 Black 100V

De BD Serie bestaat uit weerbestendige Indoor/Outdoor-luidsprekers die garant staan voor een unieke combinatie van hoog kwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. Deze serie is voorzien van een hoge kwaliteit tweeweg systeem, bestaande uit een 1-inch Silk Dome tweeter en een 6.5-inch bas/midrange polypropyleen woofer. De laagfrequente output wordt versterkt door het gebruik van een aan de achterkant gemonteerde basradiator. Deze speakers zijn ideaal voor het gebruik in en bij buitenevenementen, zwembaden, tuinen en gebruik op zee of boot. Instelbaar tussen 70V, 100V-aftakkingen of 8 Ohm via een draaischakelaar. U kunt de luidsprekers horizontaal of verticaal ophangen aan de muur met de meegeleverde montagekit.Weerbestendige ABS kunststof behuizing met aluminium rooster.UV-beschermde behuizing.Tweeter: 1 "Silk Soft Dome.Woofer: 6.5 "polypropyleen midden-/lage tonen driver.Bass-radiator .70V / 100V Multi-tap transformator of 8Ohm.Horizontale of verticale montage.Weerbestendig: IP65 voor gebruik binnen / buiten.Inclusief metalen beugel.Levering per stuk.

€ 127.00

Read on...

Beter maken
Product