2e keus SkyTronic beveiligingscamera voor buiten (set van 4 camera's 500GB schijf)

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. SkyTronic camera bewakingssysteem met 4 camera\'s & 500GB schijf. Een compleet plug-and-play camerasysteem inclusief vier 18meter kabels voor het aansluiten van de camera\'s. Na de set verbonden te hebben via het internet en het instellen van de router kunnen de beelden overal ter wereld bekeken worden met een internetverbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om de beelden te bekijken via smartphone of tablet met een 3G (of hoger) verbinding. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er thuis of bij je bedrijf, opslag, stalling etc. gebeurt.De set wordt geleverd inclusief een 500GB harde schijf waarop de beelden worden opgenomen. Afhankelijk van de opname instellingen kan hiermee wel tot enkele weken terug gekeken worden. De beelden kunnen via een monitor (niet meegeleverd) rechtsteeks bekeken worden. Uiteraard is het terugkijken van de beelden ook mogelijk via je smartphone, tablet, pc of laptop mits deze verbinding heeft met het internet. De vier meegeleverde camera\'s zijn voorzien van meerdere IR LEDs. Deze IR LEDs zorgen ervoor dat de camera\'s ook in het donker kunnen "zien". Het aansluiten van de camera\'s gebeurt door middel van een multikabel. Elke camera beschikt over een 18meter lange kabel die zorgt voor de beeldoverdracht en de voeding voor de camera. Hierdoor hoeven de camera\'s dus niet apart van stroom te worden voorzien, alles wordt via de multikabel aangeleverd.Een compleet en uitgebreid systeem waarmee je altijd weet wat er bij je thuis, bedrijf, opslag, stalling etc gebeurt of is gebeurd.Kenmerken en specificatiesLAN-aansluiting voor live monitoring.Mobiel Viewer.Email Alert Link.Digitale recorder met multiplexer.Alarmfunctie voor uitval van camerasignalen.CMOS Camera\'s met IR-LED\'s voor nachtverlichting.Camerakanaal uitschakeling tijdens monitoring.Opname modes: continue / bewegingsdetectie / sensor gestuurd / tijdinstelling.Weerbestendige kleurencamera\'s.USB Backup via USB 2.0 poort.Beeldkwaliteit in 3 stappen instelbaar.Ondersteunt PTZ (PELCO-D en PELCO-P Protocol) via RS485.500GB ingebouwde harddisk.Plug en Play.Levering incl. afstandsbediening, kabels en software..Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.Minimale systeemeisen van de softwarePC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen.Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10.Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768.Beschikbare USB poort.

€ 219.00

Read on...

Beveiliging
Product
 

Fenton HD Bewakingssysteem met 4 Hoge resolutiecamera's

Dit 4-kanaals AHD camerasysteem met een digitale harddiskrecorder met meegeleverde 1TB schijf en 4 hoge resolutie kleurencamera\'s (inclusief 18 meter kabel) is een compleet camerasysteem voor gebruik thuis of bij een bedrijfspand of opslag etc. De recorder is voorzien van een UTP netwerk aansluiting zodat je vanaf elke computer, tablet en smartphone live mee kan kijken. Na de eenvoudige P2P-installatie van deze set weet u precies wat er rondom uw huis, bedrijf of bijvoorbeeld opslag gebeurt!BewegingsdetectieDe bewegingsdetectie maakt het mogelijk om opnames pas te starten als het systeem beweging heeft waargenomen. Het systeem kan eventueel meldingen per email verzenden. Installatie is een kwestie van stekkers aansluiten en draaien maar.Kenmerken en specificaties4x hoge-resolutiecamera\'s met 24x IR LED\'s voor nachtzicht,.IP66 Waterdicht..Continue-opname of opname na bewegingsmelding.Ondersteunt 4 kanalen gelijktijdig te bekijken via uw smartphone of tablet.(iPhone, Android, Windows).Back up via de USB-poort.Full HD 1080p display output voor aansluiting op HDTV (HDMI).Inclusief ingebouwde 1TB HDD.Kabels (COAX) naar de camera\'s zijn te verlengen tot wel 500 meter!.

€ 399.00

Read on...

Beveiliging
Product
 

Fenton HD Draadloze IP Camera Buiten 1MP 720P

Deze Fenton 720p high definition draadloze IP-camera is perfect voor de bewaking van bijvoorbeeld je woning, kantoor of winkelpand. Met een resolutie van 1280 x 720 pixels (dat is maar liefst drie keer de resolutie van de VGA-resolutie die traditionele IP-camera\'s hebben), is deze HD IP camera geschikt voor scherpe beelden zonder enig verlies van detail. Dit maakt het bijvoorbeeld veel makkelijker om een gezicht of kenteken herkenbaar in beeld te krijgen. Deze camera heeft intern geen mogelijkheden voor opname. Voor het opnemen van de beelden dient een externe computer gebruikt te worden.De camera is erg eenvoudig in gebruik te nemen door het duidelijke stappenplan. Binnen enkele minuten kijk je de beelden via je telefoon of tablet.Kenmerken en specificatiesVolledig plug & play. Aansluiten binnen 2 minuten.HD-Resolutie 720P (1280 x 720 Pixels).ONVIF.3,6 mm lens.Tot 10 Meter nachtzicht.H.264 compression methode.Wereldwijde toegang via de PC, Smartphone, tablet en laptop (software meegeleverd).Plug and play toegang voor het bekijken en opnemen via internet.Gebruikersmenu.Met wachtwoord beveiligd.Voor binnen- en buitengebruik (IP66).

€ 39.00

Read on...

Beveiliging
Product
 

SkyTronic beveiligingscamera voor buiten (set van 4 camera's 500GB schijf)

SkyTronic camera bewakingssysteem met 4 camera\'s & 500GB schijf. Een compleet plug-and-play camerasysteem inclusief vier 18meter kabels voor het aansluiten van de camera\'s. Na de set verbonden te hebben via het internet en het instellen van de router kunnen de beelden overal ter wereld bekeken worden met een internetverbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om de beelden te bekijken via smartphone of tablet met een 3G (of hoger) verbinding. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er thuis of bij je bedrijf, opslag, stalling etc. gebeurt.De set wordt geleverd inclusief een 500GB harde schijf waarop de beelden worden opgenomen. Afhankelijk van de opname instellingen kan hiermee wel tot enkele weken terug gekeken worden. De beelden kunnen via een monitor (niet meegeleverd) rechtsteeks bekeken worden. Uiteraard is het terugkijken van de beelden ook mogelijk via je smartphone, tablet, pc of laptop mits deze verbinding heeft met het internet. De vier meegeleverde camera\'s zijn voorzien van meerdere IR LEDs. Deze IR LEDs zorgen ervoor dat de camera\'s ook in het donker kunnen "zien". Het aansluiten van de camera\'s gebeurt door middel van een multikabel. Elke camera beschikt over een 18meter lange kabel die zorgt voor de beeldoverdracht en de voeding voor de camera. Hierdoor hoeven de camera\'s dus niet apart van stroom te worden voorzien, alles wordt via de multikabel aangeleverd.Een compleet en uitgebreid systeem waarmee je altijd weet wat er bij je thuis, bedrijf, opslag, stalling etc gebeurt of is gebeurd.Kenmerken en specificatiesLAN-aansluiting voor live monitoring.Mobiel Viewer.Email Alert Link.Digitale recorder met multiplexer.Alarmfunctie voor uitval van camerasignalen.CMOS Camera\'s met IR-LED\'s voor nachtverlichting.Camerakanaal uitschakeling tijdens monitoring.Opname modes: continue / bewegingsdetectie / sensor gestuurd / tijdinstelling.Weerbestendige kleurencamera\'s.USB Backup via USB 2.0 poort.Beeldkwaliteit in 3 stappen instelbaar.Ondersteunt PTZ (PELCO-D en PELCO-P Protocol) via RS485.500GB ingebouwde harddisk.Plug en Play.Levering incl. afstandsbediening, kabels en software..Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.Minimale systeemeisen van de softwarePC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen.Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10.Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768.Beschikbare USB poort.

€ 249.00

Read on...

Beveiliging
Product
 

Fenton HD camerasysteem incl. 1TB HDD recorder en 4 camera's

Fenton camerasysteem incl. alle benodigdhedenWeet wat er gebeurt rondom je huis, kantoor, opslag, schuur, etc. met dit Fenton HD camerasysteem. Een compleet systeem welke geleverd wordt met een 1 TeraByte recorder, 4 CMOS camera\'s en 4 kabels van 18 meter. Het systeem is hiermee plug and play en kan na ontvangst direct worden aangesloten en gebruikt. Vanwege de hoge IP-rating van de camera\'s (IP66) kunnen de camera\'s zonder problemen buiten gebruikt worden.InternetMet behulp van de meegeleverde recorder kunnen beelden opgenomen en teruggekeken worden. Indien de recorder met het internet wordt verbonden is het zelfs mogelijk om via een telefoon, tablet, etc. op afstand live mee te kijken met de camerabeelden. Zo weet je precies wat er in of rondom je huis, schuur, bedrijf, opslag, etc. gebeurt. Via de meegeleverde QR code is het instellen hiervan een fluitje van een cent en kijk je binnen enkele minuten via je telefoon of laptop mee met de beelden.NachtzichtOm ook in het donker profijt te blijven hebben van het camerasysteem zijn de camera\'s uitgerust met infrarood LED\'s. Deze LED\'s gaan als het donkerder wordt automatisch aan en zorgen voor \'licht\' voor de camera\'s. Dit infraroodlicht is niet zichtbaar voor het menselijk oog maar voor de camera wel waardoor er over een afstand tot max. 20 meter ook \'s nachts zicht is. Elke camera is voorzien van 24 LED\'s voor een optimale belichting van het te bewaken object bij nacht.OpnemenDe recorder beschikt over een uitgebreid en handig menu voor het naar wens instellen van het systeem. Zo kan er gekozen worden voor continue opname maar ook voor bewegingsdetectie. Indien hiervoor gekozen wordt zal het systeem beginnen met de opname zodra het een beweging detecteert. De gevoeligheid van deze detectie is instelbaar zodat valse detecties zoveel mogelijk uitgesloten worden. Eventueel is het mogelijk om het systeem zo in te stellen dat er bij een beweging ook een email wordt verzonden naar de gebruiker.ResolutieOm letterlijk een goed beeld te krijgen is het gebruik van goede camera\'s van groot belang. Deze Fenton set beschikt over 4 CMOS camera\'s met een 720P HD resolutie. Door maar liefst 900 beeldlijnen wordt een perfect beeld verkregen zodat bij een eventuele gebeurtenis scherpe beelden beschikbaar zijn. Deze beelden kunnen, indien gewenst, op een USB stick gezet worden zodat ze eenvoudig zijn door te geven aan bijvoorbeeld de politie of verzekering.KenmerkenPlug en Play.1TB ingebouwde harddisk.Hoge Resolutie camera\'s met 900 beeldlijnen.LAN-aansluiting voor live monitoring via internet via telefoon, tablet, etc..Digitale recorder met multiplexer (meerdere beelden tegelijk zien).Alarmfunctie voor uitval van camerasignalen.CMOS Camera\'s met 24 infrarood LED\'s voor nachtzicht.Opname modes: continue / bewegingsdetectie / sensor gestuurd / tijdinstelling.Weerbestendige kleurencamera\'s (IP66).USB Backup via USB 2.0 poort.Beeldkwaliteit in 3 stappen instelbaar.Ondersteunt PTZ (PELCO-D en PELCO-P Protocol) via RS485.Levering incl. afstandsbediening, kabels en software..QR code scan en P2P mogelijkheid.Specificaties Resolutie: 720P HD.Aantal beeldlijnen: 900.Sensor: CMOS.Systeem: Linux.Beeldsysteem: PAL.Lens: 3,6mm.Infraroodbereik: max. 20 meter.IP-rating camera\'s: IP66.Kabels: 4x 18 meter (voeding en beeld).Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

€ 249.00

Read on...

Beveiliging
Product
 

Fenton HD IP camera met IR LED's en beweging pan tilt

Met deze Fenton HD IP camera met IR LED\'s en beweging weet je precies wat er in je woning, bedrijf, opslag etc. gebeurt. Met een 720p HD resolutie geeft deze camera een scherp beeld en biedt daarmee een kosteneffectieve bewakingsoplossing. De beelden kunnen overal ter wereld bekeken worden via eensmartphone (Android of IPhone) of tablet mits deze zijn voorzien van internet. Het instellen hiervan is door het meegeleverde stappenplan zeer eenvoudig te doen. De camera kan via een kabel of WiFi worden verbonden met het internet. Hij beschikt over een micro SD kaart slot waarin een max. 128GB micro SD kaart (niet inbegrepen) gestoken kan worden voor het opnemen van beelden.De camera is snel en eenvoudig te installeren, echt plug and play dus. De 11 infrarood LED\'s zorgen er voor dat er ook \'s nachts in het donker gekeken kan worden (zwart / wit). De camera kan zo ingesteld worden dat deze bij beweging een notificatie stuurt per e-mail. De kop van de camera is beweegbaar. Deze kan 355° rondom en 90° hoog - laag bewegen.Kenmerken en specificaties11 infrarood LED\'s voor nachtzicht (tot 10 meter).HD Resolutie 720P (1280 x 720 Pixels).ONVIF mogelijkheid.2-weg audio (microfoon en luidspreker zijn geïntegreerd).Alleen voor gebruik binnenshuis.Rotatie en tilt (355 °, 90 °).WiFi802.11 G / G / N, AP functie - eenvoudige koppeling via Wi-Fi.Bewegingsdetectie en e-mail notificatie.Gratis app voor Android en iPhone.Plug & Play.Micro SD-kaartlezer om video of foto\'s vast te leggen. De camera ondersteunt Micro SD-kaarten tot maximaal 128 GB (SD-kaart is niet inbegrepen).IR range 10m.Afmetingen 135 x 110 x 125mm.Gewicht 0.45kg.

€ 37.00

Read on...

Beveiliging
Product