BeamZ BG7000 professionele bellenblaasmachine in flightcase

BeamZ BG7000 voor een overweldigend bellen effectDe BeamZ BG7000 is een professionele bellenblaasmachine in flightcase die voor een ongekend hoge productie van bellen zorgt. Doordat de machine in feite een flightcase is is hij eenvoudig en snel op te zetten. De machine bestaat uit 7 verdiepingen met rollen waarop de vloeistofvangers gemonteerd zijn. Aan de achterzijde zorgen maar liefst 42 krachtige ventilatoren ervoor dat de bellen \'opgeblazen\' en verspreid worden. Een enorm groot aantal bellen kan zo continu geproduceerd worden. Binnen 25 seconden weet de BG7000 maar liefst 100m² van bellen te voorzien. De machine is stand alone te gebruiken maar kan ook via DMX worden aangestuurd.KenmerkenBinnen 25 seconden een capaciteit van 100m2.Genereert een continue aanvoer van bellen.42 ventilators aan de achterkant van het apparaat zorgen voor een ideale spreiding van de bubbels.Solide flightcase met wielen.Stand alone of via DMX te gebruiken.Powerconnector ingang.SpecificatiesModes: Automatisch en DMX.DMX kanalen: 1 of 2.DMX aansluiting: 3 polig XLR.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 420W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 520 x 930 x 1520mm.Gewicht: 73kg.

€ 2195.00

Read on...

Bubbelmachine
Product
 

BeamZ B1000 bellenblaasmachine met ventilator en draadloze afstandsbediening

De BeamZ B1000, een compacte doch krachtige bellenblaasmachine met draadloze afstandsbedieningDe BeamZ B1000 is een compact en krachtige bellenblaasmachine met ventilator en draadloze afstandsbediening. De machine is voorzien van een leuke en opvallende blauwe behuizing. De interne ventilator zorgt ervoor dat de bellen de ruimte in geblazen worden voor een extra leuk effect. Door de draadloze afstandsbediening is het mogelijk om de machine op afstand te bedienen.De BeamZ B1000 is ideaal voor een feestje thuis waarbij je een extra leuk effect wilt toevoegen.KenmerkenGemaakt van lichtgewicht kunststof, geschikt voor heavy-duty gebruik.Genereert grote bubbels in de hele kamer.Krachtige ventilator om de bubbels te blazen in een voorwaartse richting.Gemakkelijk te vullen / legen.Laag energieverbruik.Draadloze afstandsbediening.Handgreep voor gemakkelijk transport.Vermogen: 40W.Gewicht: 1kg.

€ 65.00

Read on...

Bubbelmachine
Product
 

BeamZ B500 bellenblaasmachine incl. 5 liter vloeistof

Urenlang bellenplezier met deze BeamZ B500 bellenblaassetMet deze complete set met een BeamZ B500 bellenblaasmachine en 5 liter vloeistof heb je voldoende vloeistof in huis voor urenlang bellenblaasplezier. De machine wordt kant en klaar geleverd dus het is enkel een kwestie van vloeistof toevoegen, stekker in het stopcontact en klaar!Deze mooie set wordt uiteraard geleverd met een mooie korting en je profiteert van gratis verzending.Deze set bestaat uit:1x BeamZ Bellenblaasmachine B5001x BeamZ Bubblevloeistof - 5LHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:BeamZ Bellenblaasmachine B500Krachtige bellenblaasmachine (bubbelmachine) voor het produceren van grote hoeveelheden bellen (bubbels of bubbles). De machine produceert bellen, die door de ventilator aan de achterkant van het apparaat worden verspreid in de ruimte. Vergeet niet de bubbelvloeistof mee te bestellen. Onderaan deze pagina vind je enkele mooie deals met korting op de bubbelvloeistof. Kenmerken en specificatiesZorgt voor een extra disco-effect.Krachtige ventilator.Maakt gebruik van standaard bubblevloeistof (bestelnr: 160575).Netspanning: 230Vac, 50Hz.Vermogen: 25W.20 rotaties per minuut.Afmetingen: 300 x 200 x 270 mm.Gewicht: 2,3 kg.BeamZ Bubblevloeistof - 5LMet deze hoge kwaliteit bubblevloeistof voor gebruik in bellenblaasmachines maak je grote en stevige bellen (bubbles of bubbels). De vloeistof laat geen residu op kleding of meubilair achter en bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.Kenmerken5 liter jerrycan.Milieuvriendelijk.Hoge kwaliteit.

€ 50.00

Read on...

Bubbelmachine
Product
 

BeamZ Bellenblaasmachine B500

Krachtige bellenblaasmachine (bubbelmachine) voor het produceren van grote hoeveelheden bellen (bubbels of bubbles). De machine produceert bellen, die door de ventilator aan de achterkant van het apparaat worden verspreid in de ruimte. Vergeet niet de bubbelvloeistof mee te bestellen. Onderaan deze pagina vind je enkele mooie deals met korting op de bubbelvloeistof. Kenmerken en specificatiesZorgt voor een extra disco-effect.Krachtige ventilator.Maakt gebruik van standaard bubblevloeistof (bestelnr: 160575).Netspanning: 230Vac, 50Hz.Vermogen: 25W.20 rotaties per minuut.Afmetingen: 300 x 200 x 270 mm.Gewicht: 2,3 kg.

€ 35.00

Read on...

Bubbelmachine
Product
 

BeamZ B100 Draagbare Bellenblaasmachine

Kleine, eenvoudige draagbare bellenblaasmachine welke toch een verrassende hoeveelheid bellen (bubbles of bubbels) kan produceren.De machine werkt met standaard bubbelvloeistof en kan op zowel batterijen als op netstroom (netadapter meegeleverd) werken.KenmerkenZorgt voor een mooi effect.Maakt gebruik van standaard bubblevloeistof.Compacte veromgeving, dus overal inzetbaar.SpecificatiesVoeding: 3V via 2 x C Batterij (niet meegeleverd) of meegeleverde netstroomadapter.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 215 x 175 x 150 mm.Gewicht: 590 gr.

€ 25.00

Read on...

Bubbelmachine
Product
 

BeamZ B2500 Dubbele Bellenblaasmachine

Voeg een extra dimensie toe aan je feestje met deze BeamZ B2500 bellenblaasmachine. Met maar liefst 2 wielen weet de B2500 een enorme hoeveelheid grote en stevige bellen (bubbels of bubbles) te produceren. Door de ingebouwde ventilator worden de bellen daarna over het publiek geblazen. In combinatie met een lichtshow zorgt dit voor een letterlijk schitterend effect. Met behulp van de meegeleverde draadloze afstandsbediening kunt u de bellenproductie op afstand regelen. Kenmerken2 wielen voor hoge bellen productie.Inclusief draadloze afstandsbediening.Ingebouwde ventilator zorgt voor grote verspreiding van de bellen.Vermogen: 100W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 460 x 390 x 450mm.Gewicht: 8.3kg.

€ 129.00

Read on...

Bubbelmachine
Product
 

BeamZ B500LED Bellenblaasmachine transparant met LED's

De BeamZ B500LED is een transparante bellenblaasmachine waarbij LED\'s zijn ingebouwd in de behuizing. Naast het leuke effect van allemaal bellen die de lucht in gaan is de machine dus zelf ook onderdeel van het effect. De machine verandert namelijk langzaam van kleur door de ingebouwde LED\'s. Omdat er gebruik is gemaakt van RGB LED\'s (Rood, Groen en Blauw) kan de behuizing naast deze kleuren ook andere kleuren aannemen. Deze andere kleuren worden verkregen door kleurenmenging. De machine is zo ingesteld en geprogrammeerd dat bijvoorbeeld de rode en groende LED tegelijkertijd branden waardoor er geel ontstaat.De BeamZ B500LED creëert ondanks zijn compacte behuizing toch een behoorlijk aantal bellen. Met behulp van de speciale BeamZ bubblevloeistof is succes gegarandeerd. Omdat de B500LED zéér eenvoudig in gebruik is mag het apparaat plug-and-play genoemd worden. Enkel de toevoeging van bubblevloeistof is nodig om een schitterend en kleurrijk belleneffect te krijgen.KenmerkenBellenblaasmachine met RGB LEDs.Rood, groen en blauwe kleurenmenging.Genereert grote luchtbellen door de gehele ruimte.Groot bubble wiel.Krachtige ventilator.Montagebeugel.Laag energieverbruik.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 210 x 235 x 210mm.Gewicht: 1.5kg.

€ 45.00

Read on...

Bubbelmachine
Product