Power Dynamics PDC40 DAB FM tuner met Bluetooth en USB mp3 speler

Power Dynamics PDC40, alles in één voor horeca, bedrijven, etc.De Power Dynamics PDC40 is een alles in één apparaat voor vele toepassingen. De PDC40 is compact qua formaat maar beschikt desondanks over een DAB+ en FM tuner, Bluetooth en een ingebouwde USB mp3 speler. Door de veelzijdigheid van de PDC40 is hij overal te gebruiken waar muziek zonder rompslomp gewenst is. De unit kan eenvoudig op een bestaande geluidsinstallatie worden aangesloten via de RCA uitgang op de achterzijde.DAB+ en FMIn radioland staat de techniek niet stil en dat blijkt wel door de komst van DAB+. Door het radiosignaal digitaal uit te gaan zenden is de geluidskwaliteit van de radio enorm verbetert. Wel is het belangrijk om ook de beschikking te hebben over een tuner / radio die geschikt is om deze digitale signalen te ontvangen. De PDC40 is met zijn ingebouwde DAB+ tuner hier geschikt voor. Voor de \'gewone\' FM uitzendingen zoals we die al jaren kennen is de PDC40 ook geschikt. Het moet dus raar lopen wil je met de PDC40 je favoriete radiozender niet kunnen ontvangen.BluetoothBepaal je liever zelf welke muziek je luistert? Dan is de Bluetooth functie ideaal. De Bluetooth functie van de PDC40 maakt het mogelijk om een draadloze audioverbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt de muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos naar de PDC40 gestreamd. Muziek via bijvoorbeeld Spotify of YouTube kan zo eenvoudig via de op de PDC40 aangesloten geluidsinstallatie hoorbaar worden gemaakt.Mp3 speler via USBEen andere manier om eenvoudig zelf te bepalen welke muziek je luistert is via de ingebouwde mp3 speler. Zet je favoriete muziek in mp3 formaat op een USB stick en steek de stick in de USB aansluiting. Via de interne mp3 speler kan je nu de mp3 muziek rechtstreeks vanaf de USB stick afspelen.Koptelefoon en AUX ingangVoor iedereen die naar muziek wil luisteren zonder een ander lastig te vallen is de PDC40 ook weer de juiste keuze. De unit is namelijk voorzien van een koptelefoon aansluiting. Tevens is het mogelijk om een externe audiobron zoals bijvoorbeeld een cd speler, dvd speler, computer, etc. op de unit aan te sluiten.AccessoiresDe PDC40 wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening voor optimaal gebruiksgemak. Tevens wordt hij geleverd met een RCA audiokabel en een radio draadantenne. Voor montage in een 19" rack worden brackets meegeleverd. Hierdoor kan de PDC40 ook worden ingebouwd in een serverrack, flightcase of audiorack.KenmerkenAlles in één apparaat.DAB+ en FM tuner .Bluetooth voor draadloze audiostreaming.USB mp3 speler.Auto scan.Wake up en Sleep timer.LCD display met blauwe achtergrondverlichting.Geschikt voor 19" montage m.b.v. meegeleverde brackets.Radio antenneaansluiting.Inclusief afstandsbediening.Specificaties3.5mm jack koptelefoon aansluiting.3,5mm jack lijningang.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 290 x 485 x 45mm.Gewicht: 2.4kg.

€ 149.00

Read on...

CD spelers
Product
 

2e keus Power Dynamics PDC 60 DAB en FM radio met USB CD speler

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Digitale radio (DAB+) en meer met de Power Dynamics PDC-60De Power Dynamics PDC-60 is een compact alles-in-een apparaat voor vele toepassingen. De PDC-60 is voorzien van een DAB+ en FM radio tuner voor het luisteren naar de radio. Daarnaast is hij voorzien van een USB mp3 speler en een CD speler zodat je er alle kanten mee op kunt. Met behuilp van de USB mp3 speler is het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. Een simpele en snelle oplossing om jouw favoriete muziek snel te kunnen luisteren. De PDC-60 is uitgevoerd in een 19" rackformaat zodat hij eenvoudig in een flightcase of 19" rack ingebouwd kan worden. De PDC-60 is dan ook ideaal voor toepassingen in het bedrijfsleven, kantines, cafe\'s, etc.Twee units in éénDe PDC-60 is in feite een combinatie van twee aparte units in één behuizing. Het radio gedeelte (zowel FM als DAB+) en het USB / CD speler gedeelte worden apart van elkaar uitgestuurd. Om die reden vind je op de achterzijde twee RCA (tulp) uitgangen. Het voordeel hiervan is dat het signaal van beide units volledig onafhankelijk van elkaar naar een geluidsinstallatie gestuurd kan worden.Optimaal gebruiksgemakDe PDC-60 is zo ontworpen dat gebruik handig en eenvoudig is. Zo is hij niet voorzien van een kwetsbare en uitstekende CD lade maar hij "slikt" de CD gewoon in. Tevens wordt hij geleverd inclusief een afstandsbediening zodat bediening eenvoudig en simpel gedaan kan worden. Aan de voorzijde is voor elke unit een display aanwezig waarin relevante informatie getoont wordt. Deze informatie is o.a. de ID3 tag bij de speler unit en o.a. RDS bij de radio unit.KenmerkenTwee units in één behuizingDAB+ en FM tuner.USB mp3 speler en CD speler..Shuffle, auto scan- en cue functie.Seamless loop, time- en repeat functie.Programmering van 20 tracks max..Skip- en "+10 Track" toets.ID Tag voor weergave van o.a. titel en artiest.Radio memory.Pitch control.Levering inclusief afstandsbediening.Coax antenne aansluiting.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 484 x 270 x 45mm.Gewicht: 3.1kg.

€ 237.15

Read on...

CD spelers
Product
 

Fenton VX2USB Dubbele USB SD speler met USB opname, SD en bluetooth

Fenton VX2USB Dubbele USB/SD mediaspeler met bluetooth en record dat alles in een zeer compacte behuizing. De Fenton VX2USB bestaat eigenlijk uit twee aparte mediaspelers welke zijn samengevoegd in één behuizing. Met beide mediaspelers is het mogelijk om MP3 muziek vanaf een USB stick of SD kaart af te spelen. Omdat in de LED verlichte displays de ID3 tag van het betreffende nummer zichtbaar is is het makkelijk om naar een bepaald nummer op de USB stick of SD kaart te zoeken. Door de ingebouwde voorluisterfunctie kan je het volgende nummer alvast op de juiste manier klaarzetten zodat een soepele overgang van speler één naar twee (of vice versa) snel gemaakt is. Naast de USB en SD mogelijkheid biedt de Fenton VX2USB ook de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen via speler één. Deze speler is namelijk uitgerust met Bluetooth zodat er een draadloze verbinding kan worden gemaakt tussen de VX2USB en bijvoorbeeld een smartphone, tablet of laptop. Na koppeling van beide apparaten wordt de muziek die op bijv. een telefoon wordt afgespeeld draadloos naar de VX2USB gestreamd.De Fenton VX2USB is voorzien van een recordfunctie zodat het mogelijk is om bijvoorbeeld opnames te maken van wat er op speler één wordt afgespeeld (en vice versa)De Fenton VX2USB is een perfecte combinatie voor vele doeleinden zoals café, bar, buurthuis, vriendenkeet, etc.KenmerkenBT-ontvanger: Streamt muziek draadloos van elk mobiele BT-apparaat.Recordfunctie op beide spelers voor opname van andere speler.Afzonderlijke uitgangen per speler + mixed output.Blauwe LED display met ID3 tag informatie.Geschikt voor 19" rack installatie 1U hoog.USB/SD/MMC-ingangen voor directe weergave van MP3.Hoofdtelefoon-uitgang met niveauregeling.Selecteerbaar uitgangskanaal voor hoofdtelefoon.Tijd- en repeatfunctie.Folder- en single-functie.Opnames opgeslagen als 128 kbps MP3.SpecificatiesRCA uitgangen.6,3mm jack hoofdtelefoon aansluiting.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 145 x 483 x 45mm (19" 1U).Gewicht: 1.4kg.

€ 119.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Power Dynamics PDC 35 CD USB SD speler met record functie

Dat elektronische componenten tegenwoordig steeds kleiner worden wordt wel bewezen door de Power Dynamics PDC-35 media speler. Deze speler heeft een slot-in CD speler, dubbele USB speler en een SD speler in één behuizing. Daarbij beschikt de PDC-35 over een opnamefunctie via de USB of SD aansluiting wat de PDC-35 een exclusief apparaat maakt in deze prijsklasse. En dat alles in een slechts 1U hoge 19" behuizing voor eenvoudige montage in bijvoorbeeld rack of flightcase.SpelerDe Power Dynamics PDC-35 moet je eigenlijk zien als twee spelers in één behuizing. De linker speler is voorzien van een USB speler en een slot-in CD speler. Zo kan je jouw muziek vanaf USB stick of (MP3) CD afspelen. Het linker deck heeft zijn eigen LCD display waarop informatie te zien is van de track die wordt afgespeeld. Tevens beschikt dit deck over een loopfunctie en een pitch control.In het rechter deck bevindt zich een USB en een SD kaart speler waarmee de PDC-35 dus in totaal over twee USB spelers beschikt. Het rechter deck is, net als het linker deck, voorzien van een eigen LCD display waarop de informatie van de huidige track wordt weergegeven. Omdat de PDC-35 dus eigenlijk twee spelers in één behuizing is heeft elk deck ook een eigen uitgang. Je kunt beide decks dus apart op bijvoorbeeld een mixer aansluiten. Voor de niet veeleisende gebruiker is er een gemixte enkele uitgang voor beide decks. OpnameNaast het afspelen van muziek beschikt de Power Dynamics PDC-35 ook over een opnamefunctie. De op te nemen muziek, mix of andere creatie kan worden opgenomen op een USB stick of SD kaart waarna het in een willekeurig apparaat kan worden afgespeeld. De bron van de opname wordt extern aangesloten via een analoge RCA ingang waarbij het opnamevolume op de PDC-35 geregeld kan worden. Sluit hem aan op bijvoorbeeld je mixer en neem je eigen mixen op. Zing je graag? Sluit dan je zanginstallatie aan op de PDC-35 en neem je eerste demo op, het kan allemaal!OverigOndanks dat er al aardig wat mogelijkheden en functies aan bod zijn geweest willen we toch nog even doorgaan met de overige handige functies. Zo is de PDC-35 voorzien van een "+10" knop. Een handige functie waarmee je snel door je tracks kan bladeren. Dit is vooral handig als je veel tracks op je USB stick hebt staan. De programmeer functie maakt het mogelijk om een playlist van max. 20 tracks samen te stellen van nummers die jij gedraaid wilt hebben. Met de "single" functie zorg je ervoor dat de PDC-35 aan het eind van de track stopt. Zo voorkom je dat ongewild de volgende track begint en ben je dus zeker van een foutloze overgang tussen je tracks.Ben jij op zoek naar een eenvoudig te bedienen speler met vele mogelijkheden? Dan heb je aan de Power Dynamics PDC-35 een uitstekend apparaat. De veelzijdigheid, uitgebreide mogelijkheden en zelfs een opnamefunctie maken de PDC-35 een absoluut uniek apparaat.Power Dynamics heeft het wéér voor elkaar gekregen met de PDC-35......... hoge Power Dynamics kwaliteit voor een lage Power Dynamics prijs.USB (2x), SD en slot-in CD speler.CD speler met MP3 afspeelmogelijkheid.Opnamefunctie met volumeregeling.Hoofdtelefoon aansluiting.Verschillende handige functies w.o. loop, pitch, single track.Handige zoekfuncties voor het snel vinden van tracks.Twee separate decks met separate uitgangen.Mix uitgang voor beide decks.Programmeer functie voor maximaal 20 nummers.Twee spelers in één behuizing.19" behuizing en slechts 1U hoog.Frequentiebereik 50Hz - 19kHz.Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz.1x PDC-35 speler.1x handleiding.1x netsnoer.Afmetingen 48 x 4,4 x 27cm.Gewicht 3,5kg.

€ 279.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Power Dynamics PDC85 Bluetooth USB SD Mediaspeler met versterker

De Power Dynamics PDC85 is een alles in één oplossing voor bedrijven, kantines, horeca etc. etc. De PDC-85 is voorzien van Bluetooth voor draadloze audio streaming vanaf bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Met de USB / SD Mediaspeler speel je eenvoudig MP3 muziek af vanaf een USB stick of een SD kaart. Hierdoor zijn kabels verleden tijd. Voor alle overige apparaten is een AUX ingang aanwezig zodat deze met behulp van een kabel alsnog kunnen worden aangesloten. De ingebouwde versterker geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks 2 speakers aan te sluiten zodat een losse eindverstreker overbodig is. Compacter dan dit krijg je het niet!De versterker van de PDC85 heeft een vermogen van 2x 200W max. Het mag dan ook met recht een absoluut fantastische prestatie genoemd worden om zoveel vermogen in een dergelijk kleine behuizing te krijgen naast alle overige features zoals de Bluetooth ontvanger en de USB / SD media speler. Met de PDC85 heb je in een handomdraai een hoogwaardig audio systeem met vele mogelijkheden zonder een wirwar van kabels. Gebruik de PDC85 om via je telefoon draadloos naar je favoriete muziek te luisteren via bijvoorbeeld Spotify of de streaming app van je favoriete radiozender. Ook het geluid van bijvoorbeeld YouTube filmpjes kan draadloos naar de PDC85 gestreamd worden. De microfooningang aan de voorzijde van het toestel geeft de gebruiker de mogelijkheid om mee te zingen of om zaken om te roepen.De PDC85 is met al zijn handige features en ingebouwde versterker een echte alles in één oplossing voor vele toepassingen. De hoogvermogen ingebouwde versterker geven de gebruiker optimaal gebruiks- en installatiegemak waarbij een wirwar van kabels verleden tijd is.KenmerkenGeïntegreerde USB,SD,MMC mediaspeler.Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming.1x 3.5mm Aux-ingang.1x 6.35mm Microfooningang.Equalizer met verschillende presets.Afstandsbediening voor MP3-speler.Aparte niveauregeling per ingang.Treble- en bassregelaar.SpecificatiesVersterker vermogen: 2x 200W max..RMS vermogen: 2x 100W.Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz (±3dB).THD:

€ 219.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Power Dynamics PDC150 19 DVD CD G en USB speler

Power Dynamics PDC150 19" DVD/CD+G en USB speler met 2 microfooningangen voor bijv. karaoke. Een hoogwaardig stukje techniek die gebruikt kan worden in bijv. restaurants, café\'s, bars en andere horeca gelegenheden. Daarnaast is de PDC150 perfect geschikt voor mobiel gebruik. Hij kan eenvoudig in een 19" flightcase worden ingebouwd en vanwege het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in.De Power Dynamics PDC150 is een speler met vele mogelijkheden. Via de USB aansluiting is het mogelijk om MP3 muziek die op een USB stick staat af te spelen. Tevens beschikt de PDC150 over een DVD/CD speler. Deze CD speler is ook geschikt voor MP3 CD\'s en het afspelen van CD+G (Compact Disc plus Graphics) wat veel gebruikt wordt voor karaoke doeleinden. De speler is daarom ook voorzien van twee microfooningangen welke voorzien zijn van een regelbare echo. Per microfoon kan het volume aan de voorzijde van de PDC150 worden ingesteld. Om het bedieningsgemak te vergroten wordt de PDC150 geleverd inclusief een handige afstandsbediening.Om de PDC150 aan te sluiten op externe beeld- of geluidsapparatuur zijn meerdere aansluitingen aanwezig voor zowel beeld als geluid. Aansluiten is dus geen probleem en de PDC150 kan daarom eenvoudig worden toegevoegd aan een bestaande installatie.KenmerkenCD/DVD speler met CD+G en MP3 CD ondersteuning.Geïntegreerde USB mediaspeler voor MP3 muziek vanaf USB stick.19" formaat voor eenvoudige montage.Aansluitingen voor 2 microfoons.Instelbare microfoonniveaus met echoregelaar.Meerdere aansluitmogelijkheden.IR-afstandsbediening meegeleverd.SpecificatiesStereo RCA en optische audio-uitgangen.Coaxiaal, composiet en S-video-uitgangen.LCD-display met ID3 tag informatie.2x 6.35mm jack microfooningangen aan de voorzijde.2x XLR microfooningangen op de achterzijde.Speelt af: CD, CDG, MP3, DVD, VCD, SVCD, DVCD, HDCD, CDDA, CDR & CDRW.PAL/NTSC-formaat.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 275 x 481 x 45mm (19" x 1U).Gewicht: 2.75kg.

€ 139.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Power Dynamics PDC 30 Digitale AM FM Tuner 1U

De PDC-30 is een digitale tuner van het merk Power Dynamics, de tuner is perfect voor bijvoorbeeld bars, thuis, disco, drive-in shows, cafes etc. De digitale tuner is uitgerust met een AM/FM tuner, een LCD-display met blauwe achtergrond, Een auto-tuning scan en een infrarood afstandsbediening waardoor je het gemakkelijk kan bedienen. De digitale tuner is geschikt voor 19" rack montage.Kenmerken1U Unit.Digitale AM/FM tuner.Autotuning scan.IR afstandsbediening.Blauwe achtergrondverlichting.19" Montage beugels.SpecificatiesVoeding: 220-240V / 50Hz.Levering1 x Digitale Tuner.1 x Afstandsbediening.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 48,4 x 26 x 4,5cm.Gewicht: 2kg.

€ 79.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Power Dynamics PDX350 dubbele CD speler met USB mp3 speler

Speel CD\'s of mp3 bestanden met de Power Dynamics PDX350 CD/USB spelerLaat je muzikale fantasie de vrije loop met deze Power Dynamics PDX350. Deze uitgebreide speler biedt verschillende mogelijkheden voor elke DJ. Beginner of gevorderd, met de PDX350 creëer je de mooiste mixen, effecten en overgangen.Losse unitsDe Power Dynamics PDX350 bestaat uit 2 losse units, een bedieningsunit en een afspeelunit. De bedieningsunit spreekt voor zich. Hierop vind je de knoppen, jogwheels en displays. De afspeelunit beschikt over 2 CD-lades en 2 USB poorten. Met de PDX350 kan je dus CD\'s spelen maar het is ook mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. Door deze mogelijkheden kan je met de PDX350 op verschillende manieren je muziek ten gehore brengen en je kunsten vertonen. Het signaal van beide decks wordt apart, per deck, uitgestuurd voor aansluiting op bijvoorbeeld een mixer. Hierdoor is het met behulp van een mixer dus mogelijk om de PDX350 voor DJ doeleinden te gebruiken.Effecten en mogelijkhedenDe PDX350 beschikt over verschillende effecten zoals pitch control, reloop, scratch,pitch bend. Met de jogwheels is het mogelijk om tracks op het juiste plekje klaar te zetten of om te scratchen voor schitterende effecten. Met de pitch control is het mogelijk om de afspeelsnelheid van een track te verhogen of te verlagen (+/- 12%) zodat je de beats van verschillende tracks gelijk kunt zetten. Omdat de CD-speler uit twee losse units bestaat is de PDX350 makkelijk in te bouwen in een flightcase. Hierbij kan je de bedieningsunit bij je mixer monteren waarbij de afspeelunit dan bijvoorbeeld horizontaal onder de mixer kan worden gemonteerd. Op de beide displays wordt uiteraard alle belangrijke informatie getoont zoals tijd en ID3 tags voor je mp3 muziek. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je tracks.KenmerkenRubber jogwheels met vingergrip.Twee USB-poorten.Ondersteunt externe hard disks (FAT 16/32).Blauwe displays voor o.a. ID3 tags.Jogwheels met 3 functies: Pitch bend, scratch en search.Pitch snelheidsregeling +/- 12%.Single/continu afspeelmode.2 RCA uitgangen.Geschikt voor 19" rack-installatie (2x 2HE). SpecificatiesAnti-shock systeem 40 seconden.Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz.Signaal ruisverhouding: >90dB.Uitgangssignaal: 1V.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Afmetingen en gewichtAfmetingen:Bedieningsunit: 85 x 482 x 89mm.Afspeelunit: 260 x 482 x 89mm..Gewicht: 5.5kg.

€ 299.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Power Dynamics PDC 60 DAB en FM radio met USB CD speler

Digitale radio (DAB+) en meer met de Power Dynamics PDC-60De Power Dynamics PDC-60 is een compact alles-in-een apparaat voor vele toepassingen. De PDC-60 is voorzien van een DAB+ en FM radio tuner voor het luisteren naar de radio. Daarnaast is hij voorzien van een USB mp3 speler en een CD speler zodat je er alle kanten mee op kunt. Met behuilp van de USB mp3 speler is het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. Een simpele en snelle oplossing om jouw favoriete muziek snel te kunnen luisteren. De PDC-60 is uitgevoerd in een 19" rackformaat zodat hij eenvoudig in een flightcase of 19" rack ingebouwd kan worden. De PDC-60 is dan ook ideaal voor toepassingen in het bedrijfsleven, kantines, cafe\'s, etc.Twee units in éénDe PDC-60 is in feite een combinatie van twee aparte units in één behuizing. Het radio gedeelte (zowel FM als DAB+) en het USB / CD speler gedeelte worden apart van elkaar uitgestuurd. Om die reden vind je op de achterzijde twee RCA (tulp) uitgangen. Het voordeel hiervan is dat het signaal van beide units volledig onafhankelijk van elkaar naar een geluidsinstallatie gestuurd kan worden.Optimaal gebruiksgemakDe PDC-60 is zo ontworpen dat gebruik handig en eenvoudig is. Zo is hij niet voorzien van een kwetsbare en uitstekende CD lade maar hij "slikt" de CD gewoon in. Tevens wordt hij geleverd inclusief een afstandsbediening zodat bediening eenvoudig en simpel gedaan kan worden. Aan de voorzijde is voor elke unit een display aanwezig waarin relevante informatie getoont wordt. Deze informatie is o.a. de ID3 tag bij de speler unit en o.a. RDS bij de radio unit.KenmerkenTwee units in één behuizingDAB+ en FM tuner.USB mp3 speler en CD speler..Shuffle, auto scan- en cue functie.Seamless loop, time- en repeat functie.Programmering van 20 tracks max..Skip- en "+10 Track" toets.ID Tag voor weergave van o.a. titel en artiest.Radio memory.Pitch control.Levering inclusief afstandsbediening.Coax antenne aansluiting.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 484 x 270 x 45mm.Gewicht: 3.1kg.

€ 279.00

Read on...

CD spelers
Product
 

2e keus Power Dynamics PDX115 dubbele CD speler met USB SD MP3

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Laat je muzikale fantasie de vrije loop met deze Power Dynamics PDX115. Deze uitgebreide speler biedt verschillende mogelijkheden voor elke DJ. Beginner of gevorderd, met de PDX115 creëer je de mooiste mixen, effecten en overgangen.De Power Dynamics PDX115 bestaat uit 2 losse units, een bedieningsunit en een afspeelunit. De bedieningsunit spreekt voor zich. Hierop vind je de knoppen, jogwheels en displays. De afspeelunit beschikt over 2 CD-lades, 2 USB poorten en 2 SD kaart slots. Zo kan je met de PDX115 op vele verschillende manieren je muziek ten gehore brengen en je kunsten vertonen.De PDX115 beschikt over verschillende effecten zoals pitch control (4-8-16%), loop, vinyl, reverse, reloop stutter. Door de jogwheels is het mogelijk om tracks op het juiste plekje klaar te zetten of om scratchen voor schitterende effecten. Met de pitch control is het mogelijk om de afspeelsnelheid van een track te verhogen of te verlagen zodat je de beats van verschillende tracks gelijk kunt zetten. Omdat de CD-speler uit twee losse units bestaat is de PDX115 makkelijk in te bouwen in een flightcase. Hierbij kan je de bedieningsunit bij je mixer monteren waarbij de afspeelunit dan bijvoorbeeld horizontaal onder de mixer kan worden gemonteerd. Op de beide displays wordt uiteraard alle belangrijke informatie getoont zoals tijd en ID3 tags voor je MP3 muziek. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je tracks.KenmerkenVerschillende DSP effecten zoals pitch, scratch en loop.Twee USB-poorten en twee SD-slots.Ondersteunt externe hard disks (FAT 16/32).Displays voor ID3 tags.Pitch snelheidsregeling +/- 4/8/16%.Single/continu afspeelmode.2-kanaals RCA master uitgang.Geschikt voor 48cm (19") rack-installatie.SpecificatiesAnti-shock systeem 20 seconden.Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz.Signaal ruisverhouding: >90dB.Uitgangssignaal: 1V.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen bedieningsunit en afspeelunit: 482 x 85 89mm per unit.Gewicht: 5.8kg.

€ 289.00

Read on...

CD spelers
Product
 

DAP TCD 100BT Mediaspeler met antenne aansluiting

The DAP TCD-100BT is the successor of the TCD-100. It media player including tuner, CD, USB and SD playback possibility. The updated TCD-100BT also adds a Bluetooth module to play your audio wireless from all devices that support Bluetooth. The Bluetooth module excels in its wide range of over 25m depending on the environment situation. The TCD-100BT is also updated with backlight buttons which is very convenient in poorly lit environments. It has 3 separate outputs, Bluetooth, tuner, and CD, the CD output is a combined output which can be selected for CD, USB or SD playback. The TCD-100BT is the ideal one-in-all media player suitable for a kinds of audio installations.SpecificatiesCD/USB/SD.Anti shock buffer: 30 sec.CD type: CD/CDR/MP-3.USB & SD capacity: up to 32GB.Output connector: RCA.Output level: 1,2 V +/- 2 dB.THD: < 0,1% at 1 kHz.S/N Ratio: > 70dB at 1 kHz.TunerAM band: 522 -1620 kHz.FM band: 87,5 ? 108 MHz.Antenna: 75 Ohm Antenna terminal socket.Presets: 20.Output connector: RCA.Bluetooth:Max distance: 25m dep. envirement sit..GeneralPower Supply: AC 230V ? 50/60 Hz.Power consumption: 50 Watt.Dimensions: 482 x 44 x 250 mm (LxWxH).Weight: 3,7 kg. 

€ 359.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Vonyx CDJ500 CD USB speler met Bluetooth, mixer en versterker

Vonyx CDJ500 CD/USB speler met Bluetooth, mixer en 200W versterkerMet de CDJ500 van Vonyx haal je een echte alleskunner in huis. De CDJ500 is niet alleen maar een CD speler of USB mp3 speler maar beschikt ook nog eens over Bluetooth, een ingebouwde mixer en een 2x 100W versterker. De ingebouwde mixer biedt de mogelijkheid om twee externe audiobronnen zoals bijvoorbeeld platenspelers, computer, laptop, DJ controller, etc. aan te sluiten. Door de ingebouwde versterker is het tevens mogelijk om een setje speakers rechtstreeks op het apparaat aan te sluiten, hoe makkelijk en uitgebreid wil je het als DJ hebben? Met de CDJ500 heb je je DJ setup in no time klaar!BluetoothJe ziet het niet..... maar het zit wel degelijk \'onder de kap\', Bluetooth. Door de Bluetoothfunctionaliteit is het mogelijk om een draadloze verbinding met de CDJ500 te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra deze verbinding tot stand is gebracht is het mogelijk om muziek die je op het gekoppelde apparaat afspeelt (via YouTube of Spotify bijvoorbeeld) draadloos naar de CDJ500 te streamen. Effecten voor CD en USB spelerHeb jij nog een grote collectie CD\'s? Dan zit je met de CDJ500 helemaal goed. De CDJ500 beschikt namelijk over 2 grote jogwheels die gebruikt kunnen worden in combinatie met de CD en USB spelers zodat jij een eigen twist aan je optreden kunt geven. Met deze jogwheels is het mogelijk om bijvoorbeeld te scratchen of om een volgend nummer met preciesie klaar te zetten. Tevens beschikt de CDJ500 over que, loop, pitch (12%) & pitch bend functies voor optimale controle. De beide displays geven duidelijke track- en tijdsinformatie waarbij het mogelijk is om bijvoorbeeld te kiezen tussen o.a. resterende tijd of verstreken tijd. Ingebouwde mixer en versterkerDe CDJ500 is van zichzelf al behoorlijk uitgebreid. Toch biedt hij nog mogelijkheden voor nóg meer uitbreiding. Draai nog nog graag met platen? Geen probleem hoor. Je sluit je platenspelers zo aan op de CDJ500 en je kunt aan de slag. Maar ook andere audioapparatuur zoals bijvoorbeeld DJ controllers, mp3 spelers, computers, etc. kunnen op de CDJ500 worden aangesloten. Er zijn 2 extra ingangen aanwezig voor het aansluiten van externe audioapparatur. De ingebouwde versterker van de CDJ500 beschikt over een vermogen van 2x 100W. Hier draai je niet direct de grootste feesten mee maar zeker voor de beginnende DJ is dit natuurlijk wel ideaal omdat kleine (huiskamer) feestjes zeker tot de mogelijkheden behoren en je dus geen losse versterker nodig hebt. Je hele DJ setup is dus in slechts een paar minuten op te zetten. Wil je na verloop van tijd toch meer? Dan sluit je gewoon via de lijnuitgang van de CDJ500 een externe versterker of een set actieve speakers aan. Hierdoor kan je je systeem zo groot maken als je zelf wilt.Met de Vonyx CDJ500 zijn de mogelijkheden groot. De CDJ500 is van zichzelf behoorlijk uitgebreid maar kan door de beide ingangen en lijnuitgang kan het systeem eenvoudig verder uitgebreid worden. Op de CDJ500 ben je dan ook niet snel uitgekeken waardoor hij voor jarenlang plezier zal zorgen. KenmerkenDubbele CD speler.Twee USB poorten voor USB mp3 spelers.Ingebouwde 2 kanaals mixer met 2 extra ingangen.Bluetooth voor draadloze audio streaming.Ingebouwde versterker.Scratch, Loop, Cue & Pitch functie.Display voor o.a. verstreken, resterende en totale tijd.Single & continue afspeelmode.Jog wheels voor o.a. scratchen en zoeken.Microfoon ingang.Hoofdtelefoonaansluiting.Aansluiting voor externe geluidsinstallatie.SpecificatiesVermogen: 200W (2x 100W).Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz.Signaal ruisverhouding: >90dB.Pitchbereik: +/- 12%.Mixer ingangen: RCA.Mixer / versterker in- / uitgangen:Luidsprekers: Klemterminials.Externe geluidsinstallatie: RCA.Hoofdtelefoon: 6,3mm jack.Microfoon: 6,3mm jack..Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Maten en gewichtenAfmetingen: 482 x 260 x 110 mm.Gewicht: 6,5kg.

€ 399.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Vonyx CDJ450 Dubbele CD USB Speler mixer met Bluetooth

Vonyx CDJ450 Dubbele Top CD/USB Speler / mixer met BluetoothDe Vonyx CDJ450 is een alles in een tool voor de serieuze DJ. De CDJ450 beschikt over 2 CD spelers, 2 USB mp3 spelers, Bluetooth, USB connectie voor verbinding met een pc / laptop en een ingebouwde 2 kanaals mixer met toonregeling (high, mid en low) per kanaal. Door de 2 lijningangen op de achterzijde is het mogelijk om externe audio apparatuur zoals platenspelers, extra cd spelers, midi DJ controller, etc. op de CDJ450 aan te sluiten. Met de CDJ450 heb je dus alles bij de hand voor het draaien van feesten etc. en doordat je alles in één behuizing hebt is je DJ setup snel en eenvoudig op te zetten.Effecten en mogelijkhedenMet de Vonyx CDJ450 heb je vele mogelijkheden voor het afspelen van muziek waarbij je er ook nog eens een eigen draai aan kunt geven. De twee CD spelers behoeven natuurlijk geen uitleg. Genoeg DJ\'s hebben nog een grote collectie CD\'s en met de CDJ450 kan daar naar hartelust mee gedraaid worden. De interne USB mp3 spelers zijn ideaal omdat het hiermee mogelijk is om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick af te spelen. Het enige wat je nodig hebt zijn twee USB sticks bomvol goede muziek en dat scheelt dus een hoop gesleep met koffers etc. Bij het gebruik van de CD spelers of de interne mp3 spelers kan gebruik worden gemaakt van de grote jogwheels om bijvoorbeeld te scratchen of om makkelijk in een nummer te kunnen zoeken. Tevens kan gebruik worden gemaakt van de loop, pitch (4%, 8% of 16%) en (auto) CUE functie of het brake en reverse effect.ConnectiviteitNaast de bovengenoemde mogelijkheden beschikt de CDJ450 of nog meer mogelijkheden. Zo is hij voorzien van een Bluetooth module zodat je vanaf een telefoon of tablet een draadloze verbinding met de unit kunt maken. Op die manier stream je eenvoudig muziek vanaf het gekoppelde apparaat naar de CDJ450. Heb je net dat ene aangevraagde nummer niet bij je? Geen probleem! Gewoon je telefoon via Bluetooth verbinden en via bijvoorbeeld Spotify of YouTube het gevraagde nummer zoeken.... zo kan jij je publiek altijd van de gewenste muziek voorzien. Draai je nog vaak met vinyl? Ook dat is met de CDJ450 geen enkel probleem. Hij beschikt over 2 lijningangen waarop je je externe audioapparatuur zoals bijvoorbeeld je draaitafels kunt aansluiten. Met behulp van de ingebouwde mixer van de CDJ450 maak je de mooiste overgangen en bezorg je je publiek een geweldige avond. Een laatste optie is de USB aansluiting op de achterzijde. Hiermee kan je de CDJ450 verbinden met een computer zodat je je DJ skills kunt opnemen met bijvoorbeeld Audacity software*. Zodra je de CDJ450 via USB aansluit wordt deze automatisch herkend, plug and play dus!De innovatieve Vonyx CDJ450 geeft de moderne (mobiele) DJ veel nieuwe mogelijkheden om te werken op iedere locatie.* Audacity software niet meegeleverd, dit is gratis via internet te downloaden. Kenmerken en specificatiesDubbele CD speler.Twee USB poorten voor USB mp3 spelers.Ingebouwde 2 kanaals mixer met extra ingangen.Bluetooth voor draadloze audio streaming.Scratch, Reverse, Brake, Pitch functie.Cue functie en Seamless loop.Display voor o.a. verstreken, resterende en totale tijd.Single & continue afspeelmode.Jog wheels voor o.a. scratchen en zoeken.Microfoon ingang.Hoofdtelefoonaansluiting.Gebalanceerde XLR uitgangen.RCA in- en uitgangen.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Maten en gewichtenAfmetingen: 482 x 296 x 98 mm.Gewicht: 6,5kg.

€ 359.00

Read on...

CD spelers
Product
 

Power Dynamics PDC75 Bluetooth USB mp3 speler en audio switch

De Power Dynamics PDC75, ideaal voor de horecaDe Power Dynamics PDC75 is een multifunctioneel 19" 1U media speler die tevens dienst doet als audio switch. Hierdoor kan hij perfect als \'centrum\' dienen in een audiosysteem in bijvoorbeeld de horeca, (sport)kantines, café\'s, restaurants, etc. Metde ingebouwde Bluetooth module kan simpel en snel een draadloze audioverbinding tot stand worden gebracht en de interne mp3 speler maakt het afspelen van mp3 bestanden vanaf een USB stick of SD kaart super eenvoudig. De ingebouwde radio maakt het mogelijk om (via de kabel of via een antenne) naar FM radiostations te luisteren. De microfoonaansluiting maakt het aansluiten van een microfoon mogelijk om zo bijvoorbeeld een omroepinstallatie te creëren. Door de meerdere inputs is het mogelijk om overige audiobronnen aan te sluiten waardoor het gebruik van een mengpaneel niet meer noodzakelijk is.Bluetooth voor draadloze audio streamingDoor de ingebouwde Bluetooth ontvanger is het mogelijk om een draadloze audio verbinding tot stand te brengen met een telefoon, tablet, pc of laptop. Nadat de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos gestreamd naar de PDC75. Ideaal om snel en eenvoudig muziek van bijvoorbeeld klanten ten gehore te brengen. Met de ingebouwde USB / SD mp3 speler kan mp3 muziek die op een USB stick of SD kaart staat eenvoudig worden afgespeeld. Op die manier kunnen honderden muziektracks eenvoudig en zonder ruimte in te nemen worden meegenomen. De interne FM radio beschikt over een externe antenne aansluiting. Aansluiten op de kabel is hierdoor mogelijk maar ook een losse radio antenne aansluiten behoort tot de opties.Audio switchMet alle genoemde opties zijn er reeds voldoende mogelijkheden voor het afspelen van muziek. Maar er is meer. De PDC75 is namelijk voorzien van een ingebouwde audio switch. De PDC75 beschikt over drie extra AUX ingangen waarop allerlei audiobronnen aangesloten kunnen worden. CD of DVD speler, tv-tuner, etc. het kan allemaal aangesloten worden waardoor het gebruik van een losse audio switch of mengpaneel niet meer nodig is. Dit scheelt in ruimte maar ook financiëel is deze extra optie zeer interessant voor de horeca.OpnemenEen andere zeer interessante mogelijkheid van de PDC75 is de recorder. Sluit een USB stick aan op de USB aansluiting en het is mogelijk om opnames te maken in mp3 formaat op de USB stick. Handig, want zo kan je je klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om een toespraak op te nemen. Maar uiteraard is opname van muziek ook zeker mogelijk.KenmerkenMediaspeler en audio switch in één.USB / SD mp3 speler.Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming.FM radio met externe antenne aansluiting.Opnamefunctie voor het opnemen van MIC + AUX1, 2 of 3.Afstandsbediening meegeleverd.Microfoon ingang (6.3mm jack of XLR combi stekker).3 AUX ingangen voor aansluiten externe audio apparatuur.Tape in/uit aansluiting.SpecificatiesHoogte: 1U / 1HE (19" beugels meegeleverd).AUX ingangen: 3x RCA (tulp).Uitgangen: XLR + 2x RCA (tulp).Tape aansluitingen: RCA (tulp).Groundlift schakelaar.Frequentiebereik: 15Hz - 20kHz.THD: 80dB.Channel separation: >70dB.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 150 x 430 x 50mm.Gewicht: 2kg.

€ 127.00

Read on...

CD spelers
Product
 

DAP Audio IR 100 Professionele Wifi internetradio

De DAP IR-100 is een professionele 1U-internetradio met wifi en een RJ-45-aansluiting. Het apparaat is ook voorzien van een gewone FM-tuner en USB-mediaspeler die kunnen worden gebruikt bij eventuele netwerkproblemen. Het meertalige menu is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een groot kleurendisplay en draaiknop met meerdere functies. Bovendien biedt het apparaat geavanceerde functies zoals afspeellijsten, equalizervoorinstellingen, een slaaptimer, klokfunctie en DLNA. U kunt de achtergrond van het display personaliseren met bijvoorbeeld het logo van een radiostation, klok, weerbericht of financieel nieuws. U kunt zeer eenvoudig voorinstellingen maken voor uw favoriete stations op basis van steekwoord, genre of regio. Op de mini-jack aan de voorkant kunt u een MP3-speler of mobiel apparaat aansluiten en uw eigen muziek afspelen. De DAP IR-100 activeert automatisch de functie die werd gebruikt toen het apparaat werd uitgeschakeld.KenmerkenIngebouwde wifi.USB-mediaspeler tuner.Fullcolor-display.DLNA.Internetradio.Functies: favorieten, genre, lokaal, zoeken, DLNA, tuner.FM-band: 87,5 - 108 MHz.Voorinstellingen: 5.Mediaspeler.Bron: USB type A.Ondersteunde bestandsformaten: MP3, WMA.Formaat: FAT32 tot 32Gb.Afspelen: Programma, Herhalen, Continu.SpecificatiesUitgangsvermogen: 1,2 V +/- 2 dB.THD: < 0,1% bij 1 kHz.Signaal-ruisverhouding: > 70 dB bij 1 kHz.Aux in: 3,5mm-jack RCA.Uitgang: RCA.Antenne: 75 Ohm.Netwerk: wifi RJ-45.Voeding: AC 230 V - 50/60 Hz.Stroomverbruik: 50 Watt.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 482 x 44 x 240mm.Gewicht: 2,3 kg.

€ 315.00

Read on...

CD spelers
Product
 

SkyTec STC 50 Dubbele DJ USB SD mediaspeler

De perfecte tool voor DJ\'s die gebruik willen maken van hun MP3 collectie. In tegenstelling tot vele andere controllers in deze prijsklasse geeft de STC-50 u de vrijheid om uw MP3 collectie via USB of via een SD kaart in te laden. Deze controller heeft dezelfde functies als een conventionele dubbele CD speler zoals \'Loop functie\', \'Pitch\', \'CUE\' etc. Daarnaast bevat de dubbele MP3 speler creatieve functies zoals reverse en brake. De scratch functie kan worden toegepast door het gebruik van de goed uitgebalanceerde Jog wheels. De MP3 USB / SD speler is ook geschikt voor de 48CM (19") rack montage.Op de USB ingang kan ook een FAT32 geformatteerde HDD met MP3 muziekbestanden worden aangesloten. De HDD dient wel extern gevoed te worden.Kenmerken en specificatiesUSB en SD inputs voor het direct afspelen van de MP3 files vanaf USB en SD.Multifunctionele, handige jog wheels met Scratch Functie..Reverse en brake functie..Groot, informatief LCD display met blauwe achtergrond verlichting..Geschikt voor 48cm (19 ") rack installatie..Ingangen: 2 x SD, 2 x USB.Voeding: 100-240Vac, 50/60Hz.Pitch bend.Pitch slider: 16%.Uitgang: 2 x stereo RCA line-out.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 482 x 260 x 122 mm.Gewicht: 2,1 kg.

€ 149.00

Read on...

CD spelers
Product