2e keus Vonyx WM522 draadloze microfoonset 2 kanaals VHF

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Vonyx WM522 - Betaalbare draadloze microfoonset met 2 handheld microfoonsDe Vonyx WM522 is een zeer betaalbare draadloze microfoonset met twee handheld draadloze microfoons. Het systeem werkt in de VHF band en biedt een goede geluidskwaliteit en een stabiele signaaloverdracht. De beide microfoons kunnen tegelijkertijd gebruikt worden zonder dat ze op elkaar storen. Deze set is perfect voor hobbymatig of thuis gebruik bij o.a. karaoke, beginnende DJ\'s, speeches, etc. OntvangerDe ontvanger van de WM522 beschikt over een display met blauwe verlichting voor weergave van de gebruikte frequenties. Doordat de microfoons beide op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden waardoor deze set uiterst gebruiksvriendelijk is. Op de ontvanger kan het volume van beide microfoons apart worden ingeregeld zodat het signaal van beide gebruiks op elkaar afgestemt kan worden qua volume. Aan de achterzijde bevindt zich een 6,3mm jack aansluiting waarmee de ontvanger op de microfooningang van een geluidinstallatie of mixer aangesloten kan worden.MicrofoonsDe set wordt geleverd inclusief twee handheld microfoons. Beide microfoons zijn voorzien van een mute functie. Met deze functie zal de microfoon geen signaal meer oppakken maar blijft de verbinding met de ontvanger wel actief. Met deze functie kunnen zaken die niet voor het publiek zijn gewoon besproken worden zonder dat iedereen het hoort. Om beide microfoons uit elkaar te houden zijn ze voorzien van een kleurkapje. De WM522 draadloze microfoonset is een betaalbare en eenvoudige oplossing voor het vervangen van de bedrade microfoon. De set is zeer eenvoudig in gebruik en kan in no-time de plaats van een bedrade microfoon innemen. Door de dubbele microfoon is het mogelijk om met z\'n tweeën tegelijkertijd te zingen of te praten.KenmerkenVHF ontvanger en twee VHF handmicrofoons.Ontvanger met blauw display.Volumeregelaar per microfoon.Single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang.Geleverd in kunststof koffer.SpecificatiesFrequentie: 200.175MHz & 201.400MHz.Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.THD: 85dB.Batterij: 2x AA (Penlite) per microfoon.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: Ontvanger: 160 x 210 x 40mm.Per microfoon: 260 x  ø51mm..Gewicht: Ontvanger: 900gr.Per microfoon: 200gr..De Vonyx WM522 kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 50.92

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

2e keus SkyTec Twee Kanaals Draadloze UHF Microfoon Headset Combinatie STWM722C

Draadloos microfoonsysteem bestaande uit een goed in de hand liggende microfoon, een bodypack met headset microfoon en een UHF ontvanger met diversity techniek. De combinatie van UHF band en diversity techniek zorgen voor een probleemloze, storingsarme ontvangst. Uitgangen voor XLR en 6.3mm Jack. De draadloze microfoonset wordt geleverd met een adapter en een 6.3mm Jack snoer. Geschikt voor spraak en zang.KenmerkenStoringsarm UHF diversity systeem.Antennes aan voorzijde.Rubber coating op microfoon.RF/AF-indicatie.Uitgang: XLR en 6.35mm Jack.Afzonderlijke volume regeling.SpecificatiesMicrofoon voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd).Bodypack voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd.Werkfrequentie: 863 - 865MHz.RF output: 85dB.THD: 90dB.Aansluitspanning ontvanger: 13 - 15V (netadapter meegeleverd).Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm.Afmetingen microfoon: 240 x ø50mm.Afmetingen bodypack: 100 x 65 x 28mm.Gewicht ontvanger: 640gr.Gewicht microfoon: 180gr.Gewicht bodypack: 80gr.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De SkyTec kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 99.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

2e keus Vonyx WM73 Draadloze microfoon UHF Dubbel

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. De Vonyx WM73 draadloze microfoon is een draadloos UHF microfoonsysteem bestaande uit een ontvanger en twee handmicrofoons. Omdat de beide microfoons op verschillende frequenties werken kunnen beide microfoon tegelijk gebruikt worden. Tevens werkt deze Vonyx set op de UFH band waardoor een betrouwbare en stabiele verbinding gemaakt wordt tussen de beide microfoons en de ontvanger. Op de ontvanger zijn de frequenties duidelijk af te lezen door middel van een LCD display.Dit Vonyx WM73 draadloze microfoonsysteem wordt geleverd in een handige en robuuste koffer zodat de set eenvoudig en veilig vervoerd en opgeborgen kan worden. Dit maakt de systeem ook prima geschikt voor mobiel gebruik bij bijvoorbeeld bands. De ontvanger beschikt over twee gebalanceerde XLR uitgangen en een 6.3mm jack uitgang (mix) waarmee de ontvanger op bijvoorbeeld een mengpaneel aangesloten kan worden. Het volume van de microfoons kan afzonderlijk ingesteld worden op de ontvanger.Kenmerken2-kanaals UHF systeem.2x handmicrofoon.LCD display op ontvanger.Dubbele antenne op ontvanger.RF/AF indicatie.Gebalanceerde XLR uitgang per kanaal.Ongebalanceerde 6,3mm jack uitgang (mix).Levering incl. handige en stevige koffer.SpecificatiesFrequentie: 863 - 865MHz.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.RF output: 85dB.THD: 90dB.Batterij microfoon: 2x AA (penlite).Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm.Afmetingen microfoon: 240 x 50ømm.Gewicht ontvanger: 640gr.Gewicht per microfoon: 180gr.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De Vonyx kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 99.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

2e keus SkyTec STWM722 2 Kanaals UHF Draadloos Microfoonsysteem met Diversity ontvanger

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Draadloos microfoonsysteem bestaande uit twee goed in de hand liggende microfoons en een UHF ontvanger met diversity techniek. De combinatie van UHF band en diversity techniek zorgen voor een probleemloze, storingsarme ontvangst. Uitgangen voor XLR en 6.3mm Jack. De draadloze microfoonset wordt geleverd met een adapter en een 6.3mm Jack snoer. Geschikt voor spraak en zang.KenmerkenStoringsarm UHF diversity systeem.Antennes aan voorzijde.Rubber coating op microfoon.RF/AF-indicatie.Uitgang: XLR en 6.35mm Jack.SpecificatiesMicrofoon voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd).RF output: 90dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm.Afmetingen per microfoon: 240 x 50mmø.Gewicht ontvanger: 800gr.Gewicht per microfoon: 180gr.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De SkyTec STWM722 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 95.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

2e keus Vonyx Headset draadloos microfoonsysteem 2 kanaals VHF STWM712H

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Een 2-kanaals VHF draadloos microfoonsysteem geleverd met twee bodypack headsets. Beide zenders werken op verschillende frequenties. Een goede geluidskwaliteit en betrouwbaar door de VHF-techniek. Ideaal voor op het podium, vocalisten, presentaties, sprekers in het openbaar enz.KenmerkenVHF 2-kanaals systeem.Hoge S/R ratio en lage vervorming.Twee headsets.RF indicatoren.Antennes aan de voorzijde.XLR / Aux (6.35mm) uitgang.SpecificatiesBodypack voeding: 2 x AA batterij (niet meegeleverd).Werkfrequentie: 200.175 & 201.400MHZ.Dynamisch bereik: >100dB.Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.THD: 100dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm.Afmetingen bodypack: 100 x 65 x 28mm.Gewicht ontvanger: 640gr.Gewicht microfoon: 100gr.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De Vonyx STWM712H kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 55.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx WM522 draadloze microfoonset 2 kanaals VHF

Vonyx WM522 - Betaalbare draadloze microfoonset met 2 handheld microfoonsDe Vonyx WM522 is een zeer betaalbare draadloze microfoonset met twee handheld draadloze microfoons. Het systeem werkt in de VHF band en biedt een goede geluidskwaliteit en een stabiele signaaloverdracht. De beide microfoons kunnen tegelijkertijd gebruikt worden zonder dat ze op elkaar storen. Deze set is perfect voor hobbymatig of thuis gebruik bij o.a. karaoke, beginnende DJ\'s, speeches, etc. OntvangerDe ontvanger van de WM522 beschikt over een display met blauwe verlichting voor weergave van de gebruikte frequenties. Doordat de microfoons beide op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden waardoor deze set uiterst gebruiksvriendelijk is. Op de ontvanger kan het volume van beide microfoons apart worden ingeregeld zodat het signaal van beide gebruiks op elkaar afgestemt kan worden qua volume. Aan de achterzijde bevindt zich een 6,3mm jack aansluiting waarmee de ontvanger op de microfooningang van een geluidinstallatie of mixer aangesloten kan worden.MicrofoonsDe set wordt geleverd inclusief twee handheld microfoons. Beide microfoons zijn voorzien van een mute functie. Met deze functie zal de microfoon geen signaal meer oppakken maar blijft de verbinding met de ontvanger wel actief. Met deze functie kunnen zaken die niet voor het publiek zijn gewoon besproken worden zonder dat iedereen het hoort. Om beide microfoons uit elkaar te houden zijn ze voorzien van een kleurkapje. De WM522 draadloze microfoonset is een betaalbare en eenvoudige oplossing voor het vervangen van de bedrade microfoon. De set is zeer eenvoudig in gebruik en kan in no-time de plaats van een bedrade microfoon innemen. Door de dubbele microfoon is het mogelijk om met z\'n tweeën tegelijkertijd te zingen of te praten.KenmerkenVHF ontvanger en twee VHF handmicrofoons.Ontvanger met blauw display.Volumeregelaar per microfoon.Single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang.Geleverd in kunststof koffer.SpecificatiesFrequentie: 200.175MHz & 201.400MHz.Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.THD: 85dB.Batterij: 2x AA (Penlite) per microfoon.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: Ontvanger: 160 x 210 x 40mm.Per microfoon: 260 x  ø51mm..Gewicht: Ontvanger: 900gr.Per microfoon: 200gr..De Vonyx WM522 kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 59.90

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx WM522B draadloze headset microfoonset 2 kanaals VHF

Volledige vrijheid met de Vonyx WM522B draadloze microfoonset met headset microfoonsDe Vonyx WB522B is een zeer betaalbare draadloze headset microfoonset met twee draadloze headset microfoons en twee dasspeld microfoons. Het systeem werkt in de VHF band en biedt een goede geluidskwaliteit en een stabiele signaaloverdracht. De beide microfoonsystemen kunnen tegelijkertijd gebruikt worden zonder dat ze op elkaar storen. Deze set is perfect voor gebruik in sportscholen, bij productdemonstraties en andere toepassingen waarbij de handen vrij gehouden dienen te worden. OntvangerDe ontvanger van de WB522B beschikt over een display met blauwe verlichting voor weergave van de gebruikte frequenties. Doordat de zenders (bodypacks) beide op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden waardoor deze set uiterst gebruiksvriendelijk is. Op de ontvanger kan het volume van beide headsets apart worden ingeregeld zodat het signaal van beide gebruiks op elkaar afgestemt kan worden qua volume. Aan de achterzijde bevindt zich een 6,3mm jack aansluiting waarmee de ontvanger op de microfooningang van een geluidinstallatie of mixer aangesloten kan worden.Headsets met bodypackDe set wordt geleverd inclusief twee zenders (bodypacks), twee headset microfoons en twee dasspeld microfoons. De bodypacks zijn voorzien van een mute functie. Met deze functie zal de microfoon geen signaal meer oppakken maar blijft de verbinding met de ontvanger wel actief. Met deze functie kunnen zaken die niet voor het publiek zijn gewoon besproken worden zonder dat iedereen het hoort.De WB522B draadloze headset microfoonset is een betaalbare en eenvoudige oplossing om volledige bewegingsvrijheid met vrije handen mogelijk te maken. De set is zeer eenvoudig in gebruik en kan in no-time de plaats van een bedrade microfoon innemen. Door de dubbele zenders in verschillende frequenties kunnen beide headset of dasspeld microfoons tegelijkertijd gebruikt worden.KenmerkenVHF ontvanger met twee VHF bodypacks.Twee headsets en twee dasspeld microfoons.Ontvanger met blauw display.Volumeregelaar per microfoon.Single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang.Geleverd in kunststof koffer.SpecificatiesFrequentie: 200.175MHz & 201.400MHz.Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.THD: 85dB.Batterij: 2x AA (Penlite) per bodypack.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: Ontvanger: 160 x 210 x 40mm.Per bodypack: 115 x 65 x 20mm..Gewicht: Ontvanger: 900gr.Per bodypack: 200gr.De Vonyx WM522B kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 69.90

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Power Dynamics PD504B digitaal draadloos microfoonsysteem met 4 headsets

Vier personen, acht vrije handen met het Power Dynamics PD504B draadloze headset microfoonsysteemVolledige vrijheid en ook nog eens de handen vrij. Met het Power Dynamics PD504B digitale draadloze microfoonsysteem kunnen maar liefst vier personen tegelijkertijd gebruik maken van een draadloze microfoon. De set wordt geleverd met een ontvanger, vier bodypacks, vier headsets & vier dasspeldmicrofoons. Door de hoge bouwkwaliteit en de digitale overdracht van het signaal staat deze set garant voor storingsvrij gebruik met een uitermate hoge geluidskwaliteit. De PD504B is geschikt voor zowel zang als spraak voor professioneel gebruik.BodypacksDe PD504B beschikt over vier bodypacks. Deze bodypacks kunnen eenvoudig aan bijvoorbeeld een broek of riem gehangen worden zodat deze niet in de weg zit. Op de bodypacks kan naar gelang een van de meegeleverde headset microfoons of een van de dasspeld microfoons aangesloten worden. De bodypacks werken op 2 AA batterijen (penlites) waarbij de status van de batterijen op het display in de gaten kan worden gehouden. Ook de gekozen frequentie is zichtbaar op het display. De zenders zijn voorzien van een mute functie waarbij de verbinding met de ontvanger niet verloren gaat maar de microfoon geen geluid doorzendt. Het door de microfoon opgevangen geluid wordt in de bodypack gedigitaliseerd en digitaal naar de ontvanger doorgestuurd. Door deze digitale overdracht wordt een uiterst stabiele overdracht verkregen met een uitmuntende geluidskwaliteit.OntvangerDe ontvanger van de PD504B is voorzien van vier displays waarop o.a. de gekozen frequentie is uit te lezen. Voor het matchen van de frequentie tussen ontvanger en zender / bodypack is een eenvoudig infrarood data transmissie systeem aanwezig zodat switchen naar een andere frequentie snel en eenvoudig kan gebeuren. De ontvanger is voorzien van gekleurde knoppen om zo de instellingen van de vier microfoons eenvoudig uit elkaar te kunnen houden. Het volume van de microfoons kan op de ontvanger apart ingeregeld worden. Voor het aansluiten van de ontvanger op een mengpaneel zijn vier gebalanceerde XLR aansluitingen aanwezig. Met behulp van de 6,3mm jack MIX uitgang kan de ontvanger op één microfoonaansluiting worden aangesloten.KenmerkenVier bodypacks met mute functie.Totaal 50 selecteerbare UHF-kanalen.Digitale signaaloverdracht.Infrarood data-transmissie voor kanaalkeuze.Vier gebalanceerde XLR uitgangen.CPU gestuurd.PLL oscillator.Bodypacks met display voor frequentie en batterij indicatie.Ontvanger met dynamisch LCD display.Geleverd in een aluminium flightcase.SpecificatiesFrequentie: 826.000 - 831.200 / 863.000 - 865.000.RF output:

€ 339.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx WM82 draadloze microfoonset met twee UHF handmicrofoons

Alle vrijheid met het Vonyx WM82 draadloze microfoonsysteemDe Vonyx WM82 is een draadloze microfoonset met twee UHF handmicrofoons. Door gebruik te maken van een vaste frequentie hoeven de microfoons niet op de ontvanger ingeprogrammeerd te worden waardoor de set snel en vooral zeer eenvoudig in gebruik is. Sluit de ontvanger aan op een geluidsinstallatie en stop de batterijen in de microfoons en de set is klaar voor gebruik. Het display op de microfoons is voorzien van een batterij indicator zodat onverwachte lege batterijen tot het verleden behoren. Door de UHF frequenties staat de WM82 garant voor een betrouwbare en goede signaaloverdracht. De WM82 kan gebruikt worden voor spraak en voor (semi professionele) zang doeleinden.OntvangerDe ontvanger van de WM82 draadloze microfoonset is voorzien van twee blauwe displays. Deze displays geven de werkfrequenties weer van de beide microfoons. Op de ontvanger kan het volume van beide microfoons apart worden ingeregeld. Aan de achterzijde van de ontvanger zitten twee gebalanceerde XLR uitgangen waarmee de ontvanger op bijvoorbeeld een mixer aangesloten kan worden. Het mooie hiervan is dat het signaal van beide microfoons apart naar een mixer gestuurd kan worden zodat het signaal van beide microfoons apart bewerkt of opgenomen kan worden. De 6,3mm Jack mix out biedt de mogelijkheid om de ontvanger op één microfoonaansluiting aan te sluiten waarbij het signaal van beide microfoons op die aansluiting binnen komt.MicrofoonsDe beide microfoons van de WM58 zijn robuuste en relatief lichte microfoons. Ze liggen goed in de hand en zorgen voor een uitmuntende geluidskwaliteit in deze prijsklasse. Door deze hoge kwaliteit kunnen de microfoons niet alleen voor spraak maar ook voor zang (hobbymatig of semi professioneel) gebruikt worden.KenmerkenUHF ontvanger en twee UHF handmicrofoons.Ontvanger met dubbele blauwe displays.Volumeregelaar per microfoon.Microfoons met blauw display voor frequentie en batterij indicatie.2x gebalanceerde XLR uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang.Geleverd in een robuuste kunststof koffer.SpecificatiesFrequentie: 863.100MHz & 864.500MHz.RF output: 85dB.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.THD: 96dB.Batterij: 2x AA (Penlite) per microfoon.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: Ontvanger: 176 x 130 x 42mm.Per microfoon: 240 x  ø51mm..Gewicht: Ontvanger: 700gr.Per microfoon: 350gr..De Vonyx WM82 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 89.90

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx WM82 draadloze microfoonset met twee UHF bodypacks en headsets

Handen vrij met het Vonyx WM82 draadloze microfoonsysteemHanden vrij en de mogelijkheid om rond te kunnen lopen, dat is wat het Vonyx WM82 draadloze microfoonsysteem kan bieden. Het systeem bestaat uit een 2-kanaals ontvanger, twee bodypacks, twee headsets en 2 dasspeld microfoons. Doordat de beide bodypacks op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden, de connectie met de ontvanger wordt direct gemaakt. Na het aansluiten op een geluidsinstallatie is deze set dan ook direct klaar voor gebruik.OntvangerDe ontvanger van deze set beschikt over 2 displays waarop de frequentie is af te lezen. Tevens kan op de ontvanger het volume van beide microfoons apart worden geregeld. Op de achterzijde van de ontvanger zitten twee XLR aansluitingen (gebalanceerd) waarmee het signaal van beide microfoons apart naar een mixer gestuurd kan worden. De 6,3mm Jack uitgang is een mix van beide microfoons en biedt de mogelijkheid om de gehele set op slechts één microfooningang aan te sluiten.BodypacksDe beide bodypacks zijn voorzien van een clip waarmee ze eenvoudig aan bijvoorbeeld een broeksriem opgehangen kunnen worden. Het display voorziet de gebruiker o.a. van de status van de batterijen zodat een situatie met onverwacht lege batterijen niet nodig hoeft te zijn. De headsets en dasspeld microfoons kunnen op de bodypacks worden aangesloten zodat deze set voor vele situaties gebruikt kan worden. De WM82 is dan ook geschikt voor toespraken, lezingen, sportinstructies, entertainment, etc.KenmerkenUHF ontvanger en twee UHF bodypacks.Ontvanger met dubbele blauwe displays.Volumeregelaar per microfoon.Bodypacks met blauw display voor frequentie en batterij indicatie.2x gebalanceerde XLR uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang.Geleverd in een robuuste kunststof koffer.SpecificatiesFrequentie: 863.100MHz & 864.500MHz.RF output: 85dB.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.THD: 96dB.Batterij: 2x AA (Penlite) per bodypack.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: Ontvanger: 176 x 130 x 42mm.Per bodypack: 115 x 65 x 20mm..Gewicht: Ontvanger: 700gr.Per bodypack: 200gr.De Vonyx WM82B kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 99.90

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Power Dynamics PD504H draadloos microfoonsysteem met 4 microfoons

Power Dynamics draadloos microfoonsysteem met 4 UHF microfoonsDe Power Dynamics PD504H is een draadloos microfoonsysteem met 4 microfoons. Het systeem werkt in de UHF frequentieband waardoor een goede en storingsvrije overdracht gegarandeerd is. Het systeem beschikt over 50 kanalen die eenvoudig via een infrarood systeem gekozen kunnen worden. Elke microfoon is voorzien van een kleurcode die op de ontvanger weer terug komt. Door deze kleurcodering kan het signaal van de microfoons eenvoudig uit elkaar gehaald worden. Door de hoogwaardige en kwalitatieve componenten klinkt de PD504H zeer indrukwekkend. Het systeem kan dan ook multifunctioneel ingezet worden bij zang en spraak.OntvangerDe ontvanger van de PD504H beschikt over 4 displays waarop eenvoudig de frequentie van de bijbehorende microfoon afgelezen kan worden. Van elke microfoon kan het volume op de ontvanger worden ingeregeld en door de kleurcodering is het inregelen van het volume van de verkeerde microfoon vrijwel onmogelijk. Aan de achterzijde van de ontvanger zijn 4 gebalanceerde XLR aansluitingen aanwezig waarmee het signaal van elke microfoon apart naar bijvoorbeeld een mixer gestuurd kan worden. Tevens beschikt de ontvanger over een 6,3mm jack MIX aansluiting. Met deze aansluiting kan het systeem op slechts één microfooningang van bijvoorbeeld een mixer of versterker worden aangesloten.MicrofoonsDe microfoons van de PD504H zijn van zeer hoge kwaliteit. Niet alleen qua geluid maar ook de microfoon zelf voelt lekker robuust en goed aan. De microfoons liggen dan ook lekker in de hand en wegen desondanks slechts 400gr. De microfoons zijn voorzien van een display en mute functie. Met deze mute funtie kan de gebruiker zijn microfoon als het ware uit zetten zonder dat de verbinding met de ontvanger verloren gaat. Deze functie is erg handig als er bijvoorbeeld snel iets besproken moet worden wat niet iedereen hoeft te horen. De op het display aanwezige batterij indicator zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de actuele status van de batterijen.KenmerkenVier handmicrofoons met mute functie.Totaal 50 selecteerbare UHF-kanalen.Infrarood data-transmissie voor kanaalkeuze.Vier gebalanceerde XLR uitgangen.CPU gestuurd.PLL oscillator.Microfoons met display voor frequentie en batterij indicatie.Ontvanger met dynamisch LCD display.Geleverd in een aluminium flightcase.SpecificatiesFrequentie: 826.000 - 831.200 / 863.000 - 865.000.RF output:

€ 319.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Sennheiser XSW 1 ME2 B UHF draadloze dasspeld microfoon set

Inspireer je publiek met de Sennheiser XSW 1-ME2-B en maak gebruik van een betrouwbare, draadloze transmissie via een stabiele UHF-band met tot wel 10 compatibele kanalen. De XSW 1-ME2-B dasspeld / lavalier set is een gebruikersvriendelijk all-in-one draadloos systeem voor sprekers en presentatoren, geknipt voor een krachtige, inspirerende presentatie. De set omvat een intuïtieve stationaire ontvanger die snel is ingesteld en probleemloos werkt, een lichtgewicht bodypackzender en een discrete dasspeld / lavalier klemmicrofoon. Een hoogwaardig totaalpakket met de kwaliteit die je van Sennheiser mag verwachten.De XSW 1-ME2-B set bestaat uit een 10 kanaals ontvanger in de UHF band. Door de 10 kanalen en de UHF band is een storingsvrije verbinding gegarandeerd. De bodypack (zender) is robuust gebouwd en lichtgewicht. De dasspeld / lavalier microfoon is klein gebouwd waardoor deze niet in het oog springt. De plug van de microfoon wordt met behulp van een simpele schroefverbinding vastgezet op de zender zodat de kabel niet per ongeluk uit het bodypackje getrokken kan worden.De bediening van deze set is erg eenvoudig en kan ook gedaan worden door personen met weinig kennis van zaken. De set wordt inclusief batterijen geleverd zodat de bodypack direct klaar is voor gebruik. Voor het aansluiten van de ontvanger op een geluidsinstallatie kan gekozen worden tussen een 6,3mm jack en een gebalanceerde XLR uitgang (kabel niet meegeleverd).KenmerkenDiversiteitsontvangst met antenneomschakeling.Geïntegreerde antennes.Omnidirectionele karakteristiek.Scan-functie voor automatisch zoeken naar frequenties.UHF-frequenties selecteerbaar binnen een ruime bandbreedte.Jack 6,3mm en XLR (gebalanceerd) uitgang.Microfoon en ontvanger vervaardigd uit robuust ABS.Schakelbaar tussen microfoon- of lijnsignaal.SpecificatiesWerkfrequentie: 614-638 / 766-790 MHz.Frequentiebereik (audio): 50Hz - 16kHz.Signaal/ruis verhouding: >103dB.Vervorming:

€ 329.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx HH12 handmicrofoon voor Vonyx UHF systemen 864.500 MHz

Vonyx HH12 handmicrofoon voor Vonyx UHF systemenDe Vonyx HH12 is een handmicrofoon voor gebruik met Vonyx UHF systemen. De microfoon werkt op 864.500 MHz en kan als vervanging dienen voor een defecte of kwijtgeraakte handmicrofoon.Let op!Deze microfoon werkt alleen in combinatie met een (Vonyx) draadloos microfoonsysteem op 864.500 MHz. Zonder verdere apparatuur is dit artikel niet bruikbaar.KenmerkenUHF handmicrofoon.Aan/Uit schakelaar.De Vonyx HH12 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 31.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx HH10 handmicrofoon voor Vonyx UHF systemen 863.100 MHz

Vonyx HH10 handmicrofoon voor Vonyx UHF systemenDe Vonyx HH10 is een handmicrofoon voor gebruik met Vonyx UHF systemen. De microfoon werkt op 863.100 MHz en kan als vervanging dienen voor een defecte of kwijtgeraakte handmicrofoon.Let op!Deze microfoon werkt alleen in combinatie met een (Vonyx) draadloos microfoonsysteem op 863.100 MHz. Zonder verdere apparatuur is dit artikel niet bruikbaar.KenmerkenUHF handmicrofoon.Aan/Uit schakelaar.De Vonyx HH10 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 31.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Power Dynamics PD632C draadloos microfoonsysteem UHF met hand en headset microfoon

Volledige vrijheid met de PD632C draadloze microfoon setMet de Power Dynamics PD632C heb je volledige bewegingsvrijheid tijdens een speech of presentatie. Door de 20 selecteerbare kanalen, UHF technologie en de PLL ontvanger is een betrouwbare en storingsvrije verbinding gegarandeerd. Het systeem beschikt over een handheld microfoon en een headset waarbij de laatste er voor zorgt dat de handen volledig vrij blijven tijdens gebruik.OntvangerDe PD632C beschikt over een ontvanger die in feite 2 aparte ontvangers combineert. Elke ontvanger heeft de beschikking over 20 kanalen die naar wens gekozen kunnen worden. Door middel van een eenvoudige draadloze connectie tussen ontvanger en microfoon kan het signaal op de microfoon gelijk worden gezet met dat van de ontvanger. Door de PLL oscillator zoekt de ontvanger continu naar het beste en sterkste signaal tussen de beide antennes. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je van beide microfoons de beste verbinding en overdracht hebt. De ontvanger is voorzien van 3 uitgangen voor aansluiting op een geluidsinstallatie of mixer. Twee uitgangen (XLR) zijn gebalanceerd en bieden de mogelijkheid om het signaal van beide microfoons apart door te zetten naar bijvoorbeeld een mixer. Hierdoor kan het signaal van beide microfoons apart op een mixer ingeregeld worden. De andere uitgang (6,3mm jack) is een mix van beide microfoons. Aan de voorkant van de ontvanger zijn twee volumeknoppen aanwezig zodat het volume van beide microfoons apart ingesteld kan worden. De ontvanger wordt geleverd inclusief beugels zodat deze in een 19" rack gemonteerd kan worden.MicrofoonsDe PD632C wordt geleverd met een handheld microfoon en een headset. Beide microfoons zijn geschikt voor professioneel gebruik en beschikken over een hoogwaardig element. De PD632C kan dan ook gebruikt worden voor zowel zang als spraak in professionele settings. Beide microfoons zijn voorzien van een mute functie waarmee de microfoon als het ware wordt uitgezet zonder dat de verbinding met de ontvanger verloren gaat. Voor de voeding zijn per microfoon 2 AA batterijen (penlites) nodig. Het ingebouwde display op de microfoon en het bodypack geven duidelijke informatie over de batterij en de frequentie.KenmerkenHandmicrofoon en headset.2x 20 kanalen selecteerbaar.Infrarood data-transmissie voor kanaalkeuze.Twee gebalanceerde XLR uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm jack uitgang.PLL oscillator.Ontvanger met displays voor frequentie en ontvangst indicatie.Microfoon en bodypack met display voor frequentie en batterij indicatie.Uitgevoerd met een dynamisch LCD display.Ontvanger geschikt voor 19" montage (d.m.v. meegeleverde beugels).Levering inclusief aluminium koffer.SpecificatiesFrequentie: 863.000 - 865.000MHz.Microfoon output:

€ 209.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Power Dynamics PD632H draadloos microfoonsysteem UHF met 2 hand microfoons

Power Dynamics PD632H professioneel draadloos microfoonsysteem met 2 handmicrofoonsDe Power Dynamics PD632H is een professioneel draadloos microfoonsysteem met 2 handmicrofoons. Het systeem werkt in de UHF frequentieband en beschikt over maar liefst 20 kanalen waardoor de kans op storing eigenlijk volledig uitgesloten is. De beide microfoons beschikken over een zeer hoogwaardig lement waardoor deze set voor zowel zang als spraak ingezet kan worden. Door het display op de microfoons ben je altijd op de hoogte van de batterijstatus zodat een situatie met een onverwacht lege batterij niet meer voor kan komen. Uiteraard kunnen beide microfoons tegelijkertijd gebruikt worden tijdens bijvoorbeeld het zingen van een duet.OntvangerDe ontvanger van de PD632H is in feite een combinatie van twee ontvangers in één behuizing. De ontvangers zijn voorzien van een PLL oscillator die zorgt dat de verbinding continu optimaal gehouden wordt. Tel hierbij de mogelijkheid bij op om 20 kanalen te kunnen kiezen en een absolute storingsvrije overdracht is gegarandeerd. De ontvanger is verder voorzien van twee gebalanceerde XLR uitgangen zodat het signaal van beide microfoons apart op bijvoorbeeld een mixer geregeld kan worden. Via de 6,3mm jack uitgang kan een mix van het signaal van beide microfoons naar een mixer of geluidsinstallatie gebracht worden. Uiteraard kan het volume van beide microfoons op de ontvanger worden ingesteld. De ontvanger wordt geleverd inclusief beugels zodat deze eenvoudig in een 19" rack gemonteerd kan worden.MicrofoonsDe microfoons van de PD632H zijn hoogwaardige en professionele microfoons met een hoogwaardig opneemelement. Hierdoor zijn de microfoons in staat om zang of spraak zeer nauwkeurig weer te geven. Met behulp van de mute functie kan de microfoon tijdelijk op \'stil\' worden gezet. Hierbij blijft de verbinding met de ontvanger wel bestaan maar pikt de microfoon geen geluid op. Door het in de microfoons ingebouwde display kan de gekozen frequentie + de batterij indicatie afgelezen worden. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. De microfoons werken op 2x AA batterijen (penlites) per microfoon.Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel draadloos microfoonsysteem? De PD632H is hét systeem voor de veeleisende gebruiker. Door gebruik te maken van de UHF frequentieband, de ingebouwde PLL oscillator en de mogelijkheid om 20 kanalen te kunnen kiezen biedt de Power Dynamics PD632H een absoluut storingsvrije overdracht van het signaal. Het systeem wordt geleverd inclusief een aluminium koffer zodat het ook perfect te gebruiken is voor \'on the road\' doeleinden.KenmerkenTwee handmicrofoons met mute functie.2x 20 kanalen selecteerbaar.Infrarood data-transmissie voor kanaalkeuze.Twee gebalanceerde XLR uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm jack uitgang.PLL oscillator.Ontvanger met displays voor frequentie en ontvangst indicatie.Microfoons met display voor frequentie en batterij indicatie.Uitgevoerd met een dynamisch LCD display.Ontvanger geschikt voor 19" montage (d.m.v. meegeleverde beugels).SpecificatiesFrequentie: 863.000 - 865.000MHz.Microfoon output:

€ 199.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx WM512C Draadloze microfoon VHF Dubbel

Met deze draadloze microfoon van Vonyx, de WM512C, heb je een compleet systeem met een ontvanger, een handmicrofoon en een bodypack met headset. De handmicrofoon en het bodypack met headset kunnen tegelijkertijd gebruikt worden in een ruimte. De ontvanger is voorzien van een display waarop o.a. de frequentie van de microfoons is af te lezen.De Vonyx WM512C werkt in de VHF band waardoor een goede en stabiele verbinding verkregen wordt. Ook voor de geluidskwaliteit hoeft je de WM512C niet te laten liggen. De handmicrofoon en headset beschikken over een prima geluidskwaliteit waardoor deze set perfect geschikt is voor zowel spraak als zang. Het gehele systeem wordt geleverd in een handige en robuuste koffer waardoor de set veilig opgeborgen kan worden maar dit maakt de set natuurlijk ook ideaal voor mobiel gebruik.Kenmerken2-kanaals VHF systeem.1x handmicrofoon en 1x bodypack + headset.LCD display op ontvanger.Dubbele antenne op ontvanger.RF/AF indicatie.Gebalanceerde XLR uitgang per kanaal.Ongebalanceerde 6,3mm jack uitgang (mix).Levering incl. handige en stevige koffer.SpecificatiesFrequentie: 200.175MHz / 201.400MHz.Signaal ruisverhouding: >85dB.Batterij microfoon: 2x AA (penlite).Batterij bodypack: 2x AA (penlite).Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm.Afmetingen microfoon: 250 x 50ømm.Afmetingen bodypack: 100 x 65 x 28mm.Gewicht ontvanger: 300gr.Gewicht microfoon: 200gr.Gewicht bodypack: 80gr.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De Vonyx WM512C kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 75.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx WM512 Draadloze microfoon VHF Dubbel

Geef jezelf alle bewegingsvrijheid met deze draadloze microfoon van Vonyx. De WM512 is een draadloos VHF microfoonsysteem met twee handmicrofoons. De beide microfoons zijn uiteraard tegelijkertijd te gebruiken zodat je de mogelijkheid hebt om met z\'n tweeen te zingen of te praten. Met de Vonyx WM512 is het geven van een presentatie, demonstratie of een gezellige karaoke avond geen enkel probleem meer.De Vonyx WM512 bestaat uit een 2-kanaals ontvanger met een display. Op dit display is o.a. af te lezen op welke frequentie de microfoons zijn ingesteld. De set werkt in de VHF band welke voor een goede en stabiele verbinding tussen beide microfoons en de ontvanger zorgt. Daarnaast mag deze set ook zeer zeker geprezen worden door de perfecte geluidskwaliteit. Omdat dit Vonyx systeem geleverd wordt in een koffer is het gehele systeem makkelijk mee te nemen. Dit maakt de WM512 dus erg geschikt voor mobiele toepassingen. Door de koffer wordt de apparatuur goed beschermt tijdens transport.Kenmerken2-kanaals VHF systeem.2x handmicrofoon.LCD display op ontvanger.Dubbele antenne op ontvanger.RF/AF indicatie.Gebalanceerde XLR uitgang per kanaal.Ongebalanceerde 6,3mm jack uitgang (mix).Levering incl. handige en stevige koffer.SpecificatiesFrequentie: 200.175MHz / 201.400MHz.Signaal ruisverhouding: >85dB.Batterij microfoon: 2x AA (penlite).Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm.Afmetingen microfoon: 240 x 50ømm.Gewicht ontvanger: 300gr.Gewicht per microfoon: 200gr.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De Vonyx WM512 kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 73.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Vonyx WM73C Draadloze microfoon UHF Dubbel

Met deze draadloze microfoon, de Vonyx WM73C, kan je alle kanten op. De set beschikt namelijk over een draadloze handmicrofoon én over een draadloze headset microfoon welke uiteraard gelijktijdig gebruikt kunnen worden. De set werkt op de UHF frequentieband waardoor deze Vonyx set een betrouwbare en stabiele overdracht biedt van het signaal. Perfect dus voor tal van toepassingen waaronder toespraken, fitness, zang, etc.De Vonyx WM73C wordt geleverd in een handige en robuuste koffer zodat de gehele set eenvoudig en veilig vervoerd en opgeborgen kan worden. Dit maakt de set ook prima geschikt voor mobiel gebruik bij bijvoorbeeld bands. De ontvanger beschikt over twee gebalanceerde XLR uitgangen en een 6.3mm jack uitgang (mix) waarmee de ontvanger op bijvoorbeeld een mengpaneel aangesloten kan worden. Het volume van de microfoons kan afzonderlijk ingesteld worden op de ontvanger.Kenmerken2-kanaals UHF systeem.1x handmicrofoon en 1x bodypack + headset.LCD display op ontvanger.Dubbele antenne op ontvanger.RF/AF indicatie.Gebalanceerde XLR uitgang per kanaal.Ongebalanceerde 6,3mm jack uitgang (mix).Levering incl. handige en stevige koffer.SpecificatiesFrequentie: 863 - 865MHz.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.RF output: 85dB.THD: 90dB.Batterij microfoon: 2x AA (penlite).Batterij bodypack: 2x AA (penlite).Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 127 x 180 x 43mm.Afmetingen microfoon: 240 x 50ømm.Afmetingen bodypack: 100 x 65 x 28mm.Gewicht ontvanger: 640gr.Gewicht microfoon: 180gr.Gewicht bodypack: 80gr.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De Vonyx WM73C kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 125.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Power Dynamics PD781 (UHF) Draadloze microfoon

Op zoek naar een betrouwbaar draadloos microfoonsysteem? Zoek dan niet verder! Met de Power Dynamics PD781 heb je gevonden wat je zoekt. De PD781 is een professioneel UHF en 8-kanaals draadloos microfoonssysteem die geschikt is voor vele toepassingen. Zang en spraak, het is allemaal geen probleem.De Power Dynamics PD781 is voorzien van een UHF microfoon die garant staat voor een storingsvrije overdracht van het signaal. Door de dubbele antenne op de ontvanger is een goede verbinding gegarandeerd. De microfoon en ontvanger zijn beide voorzien van een LCD display waardoor het selecteren van een ander kanaal kinderspel is. Hierdoor is het mogelijk om bijv. een 2e set te gebruiken in dezelfde ruimte. Het volume van het systeem kan eenvoudig door middel van een draaiknop op de ontvanger ingesteld worden.De gehele set wordt geleverd in een handige en stevige koffer zodat het systeem eenvoudig en veilig meegenomen of opgeborgen kan worden.Kenmerken8-kanaals UHF systeem.LCD display op microfoon en ontvanger.Dubbele antenne op achterzijde ontvanger.RF/AF indicatie.Gebalanceerde XLR en ongebalanceerde 6,3mm jack uitgangen.Levering incl. handige en stevige koffer.SpecificatiesFrequentie: 863 - 865MHz.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.RF output: 85dB.THD: 90dB.Batterij microfoon: 2x AA (penlite).Afmetingen en gewichtenAfmetingen ontvanger: 215 x 170 x 50mm.Afmetingen microfoon: 240 x 50ømm.Gewicht: 2kg.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De Power Dynamics PD781 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 129.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product