Complete Vonyx DB5 DJ Booth met T bar lichtbrug incl. tassen

Uiterst mobiel en toch een schitterende DJ booth met deze complete DJ booth setMet deze complete Vonyx DB5 DJ Booth met T-bar lichtbrug hoef je nooit meer op zoek naar een tafel of iets dergelijks om je apparatuur op te zetten. Sterker nog, ook je lichtshow kan zonder problemen mee want deze set lost een veel voorkomend probleem (waar moet ik mijn spullen kwijt?) in één klap op. Als klap op de vuurpijl wordt deze gehele set geleverd inclusief handige tassen zodat vrijwel alle onderdelen eenvoudig opgeruimd en meegenomen kunnen worden.De Vonyx DB5 DJ booth wordt geleverd inclusief een set witte en zwarte doeken zodat de DJ booth naar wens aangekleed kan worden. Bij gebruik met de witte doeken is het zelfs mogelijk om de DJ booth van achteren te beschijnen met een lichteffect voor een schitterend effect.De meegeleverde lichtbrug heeft een breedte van 3 meter en is tevens voorzien van 2 statieven met T-bar. Ruimte genoeg dus om een volledige lichtshop op te kunnen hangen.Waar je ook moet draaien, met deze complete DJ booth set zet je al je apparatuur netjes en stabiel neer en geef jij een oogstrelend visitekaartje af aan je publiek!

€ 599.00

Read on...

Flightcase
Product
 

BeamZ FL2 Flightcase voor 2x Star Color 240 of 360

FL2 Flightcase voor transport en opslag van 2 stuks BeamZ Star-Color 240 of 320 wash LED effectenMet deze BeamZ FL2 Flightcase haal je veiligheid en gemak in huis voor twee Star-Color 240 of Star-Color 360 wash LED effecten. De kist is op maat gemaakt zodat twee Color-Stars 240 of 360 veilig te vervoeren zijn. Ook tijdens opslag zorgt de flightcase voor de nodige bescherming. Met deze kist kunnen de Star-Color 240 of 360 lichteffecten perfect gebruikt worden in bijvoorbeeld de verhuur.Zoals je van een flightcase mag verwachten is de FL2 sterk en robuust gebouwd met aluminium profielen, balhoeken, verzonken handgrepen, stevige zwenkwielen en natuurlijk beschermend foam aan de binnenkant voor optimale bescherming.In deze flightcase passen twee Star-Color 240 of twee Star-Color 360 lampen.

€ 245.00

Read on...

Flightcase
Product
 

BeamZ FL4 Flightcase voor 4x Star Color 240 of 360

FL4 Flightcase voor transport en opslag van 4 stuks BeamZ Star-Color 240 of 320 wash LED effectenMet deze BeamZ FL4 Flightcase haal je veiligheid en gemak in huis voor vier Star-Color 240 of Star-Color 360 wash LED effecten. De kist is op maat gemaakt zodat vier Color-Stars 240 of 360 veilig te vervoeren zijn. Ook tijdens opslag zorgt de flightcase voor de nodige bescherming. Met deze kist kunnen de Star-Color 240 of 360 lichteffecten perfect gebruikt worden in bijvoorbeeld de verhuur.Zoals je van een flightcase mag verwachten is de FL4 sterk en robuust gebouwd met aluminium profielen, balhoeken, verzonken handgrepen, stevige zwenkwielen en natuurlijk beschermend foam aan de binnenkant voor optimale bescherming.In deze flightcase passen vier Star-Color 240 of vier Star-Color 360 lampen.

€ 315.00

Read on...

Flightcase
Product
 

BeamZ FL7 Flightcase voor 2x Star Color 720 LED wash

FL7 Flightcase voor transport en opslag van twee stuks BeamZ Star-Color 720 wash LED effectenMet deze BeamZ FL7 Flightcase haal je veiligheid en gemak in huis voor twee Star-Color 720 wash LED effecten. De kist is op maat gemaakt om twee Star-Color 720 eenvoudig en veilig te transporteren. Ook tijdens opslag zorgt de flightcase voor de nodige bescherming. Met deze kist kunnen de Star-Color 720 lichteffecten perfect gebruikt worden in bijvoorbeeld de verhuur.Zoals je van een flightcase mag verwachten is de FL7 sterk en robuust gebouwd met aluminium profielen, balhoeken, verzonken handgrepen, stevige zwenkwielen en natuurlijk beschermend foam aan de binnenkant voor optimale bescherming.In deze kist passen twee BeamZ Star-Color 720 LED Wash effecten.

€ 259.00

Read on...

Flightcase
Product
 

B Stock Power Dynamics universele 19 flightcase voor 8U mixer 2 CD spelers

Een stevige 19" flightcase voor 8U mixer, 2 CD spelers en bergruimte voor 80 CD\'s. Ook voorzien van een vouwbaar paneel met scharnier waar een laptop op gezet kan worden.Kenmerken en specificatiesVerwijderbaar deksel om als platform te gebruiken.Wielen voor gemakkelijk transport.Twee keer 420 x 312mm ruimte voor CD spelers.Mixer ruimte: 482 x 355mm (19" x 8U).Afneembare fronten.Bevestigingsmateriaal meegeleverd.Afmetingen 1590 x 510 x 235mm.Gewicht: 26.4kg.

€ 255.00

Read on...

Flightcase
Product
 

B Stock Power Dynamics PD F8U 19 Flightcase 8HE

Flightcase voor inbouw van 19" apparatuur. Ingebouwde apparaten kunnen onderling aangesloten blijven tijdens transport. De solide constructie biedt een uitstekende bescherming voor de apparatuur. Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen.Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex.Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels.Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases.Stalen hoekstukken.Aluminium hoekprofiel rondom.Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen.Constructie van 9mm vinyl gelamineerd multiplex.Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels.Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases.Stalen hoekstukken.Aluminium hoekprofiel rondom.

€ 150.00

Read on...

Flightcase
Product
 

SoundSak mini universele tas voor speakers en apparatuur

De SoundSak mini is een universele tas voor speakers en allerlei andere apparatuur. Met de tas neem je je apparatuur en de meeste speakers tot 12" eenvoudig mee naar een optreden of weer mee naar huis. Door de handige schouderband kan de tas eenvoudig meegenomen worden en wordt je kostbare apparatuur beschermd tegen beschadigingen. De tas is gemaakt van een stevig PVC materiaal en is naast de schouderband ook voorzien van een handvat.KenmerkenSterk PVC materiaal.Schouderband voor eenvoudig transport.Aangestikt handvat.Universeel voor vrijwel alle speakers tot 12".Ook voor andere zaken te gebruiken.SpecificatiesMateriaal: PVC.Kleur: Zwart.

€ 14.95

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics RC80 12 Platenkoffers Zwart (Set van 4)

Set van 4 Power Dynamics RC80-zwart platenkoffersEen schitterende set van 4 koffers voor het opbergen of vervoeren van jouw kostbare vinyl of LP verzameling. Met deze set heb je voldoende ruimte voor het veilig opbergen van ruim 240 platen. Deze set van 4 RC80 platenkoffers zwart wordt nu aangeboden met een mooie korting dus profiteer snel! 

€ 139.95

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics RC100 12 Platenkoffers Titanium (Set van 2)

Power Dynamics RC100 platenkoffer titanium, set van 2Een setje van twee koffers voor het beschermen van jouw kostbare en kwetsbare platen en LP\'s. Met deze set kan je ruim 150 platen (incl. hoes en inner sleeve) meenemen voor een optreden of naar een platenbeurs. Houd als verzamelaar of muziekliefhebber je kwetsbare vinyl veilig en wel door gebruik te maken van deze robuuste en stevige koffers. Bescherm je vinyl tegen stof, aanslag en stoten en houd de kwaliteit van jouw collectie hoog. Het gebruiken van een koffer is niet alleen goed voor je platen, het beschermt ook nog eens de hoes.De Power Dynamics RC100 platenkoffer titanium, nú leverbaar als set met een mooie korting!

€ 99.00

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics RC100 12 Platenkoffers Zwart (Set van 2)

Power Dynamics RC100 platenkoffer zwart, set van 2Met deze set van 2 zwarte Power Dynamics RC100 12" platenkoffers bescherm je jouw kostbare collectie vinyl én maak je deze ook nog eens \'mobiel\'. De koffers bieden plaats aan ruim 150 platen en zorgen ervoor dat ze vrij blijven van aanslag, stof en ander onheil. Vinyl is natuurlijk een schitterende geluidsdrager maar het blijft wel een kwetsbare. Een setje van deze koffers zorgt ervoor dat je collectie tegen een stootje kan en, ook niet geheel onbelangrijk, dat je hoezen netjes blijven. Geen verkleuring en geen scheuren of andere slijtage. Ook voor bijv. DJ\' s zijn de koffers een absolute aanwinst. De deksels zijn namelijk volledig afneembaar wat het zoeken naar de juiste plaat makkelijk maakt. Maar bij een optreden neem je eenvoudig en snel zo 150 platen mee, perfect toch?De Power Dynamics RC100 platenkoffer zwart, nú leverbaar als set met een mooie korting!

€ 92.50

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics RC100 Platenkoffer Titanium

De Power Dynamics RC100 Platenkoffer met zijn elegante titanium look is een zéér solide en robuuste koffer voor het bewaren en vervoeren van je kostbare en kwetsbare vinyl. De koffer biedt ruimte aan zo\'n 75 LP\'s dus er is ruimte genoeg. De binnenkant is voorzien van schuim zodat alles veilig en goed beschermd is. Het softgrip handvat zorgt ervoor dat de koffer ook voor langere tijd gedragen kan worden. Het volledig afneembare deksel zorgt ervoor dat je optimale toegang hebt tot je platen om zo snel te kunnen zoeken. De RC100 koffer is voorzien van voetjes van rubber zodat de koffer ook op de bodem vrij blijft van beschadigingen. Deze voetjes zorgen er tevens voor dat meerdere koffers te stapelen zijn.De mooie donkere titanium kleur en afwerking geven de koffer een zeer hoogwaardige en professionele uitstaling. Dit maakt de Power Dynamics RC100 titanium een echte blikvanger op bijv. platenbeurzen of daar waar je moet draaien.KenmerkenTitanium afwerking.Ruimte voor ongeveer 75 platen (incl. hoes en inner sleeve).Zeer robuuste bouw, wanden 5mm dik.Binnenkant bekleed met schuim.Voorzien van dubbele sluiting.Deksel volledig afneembaar.Soft-grip handgreep.Geschikt voor 12" vinyl / platen.Rubberen voetjes.Stapelbaar. AfmetingenBuitenkant: 310 x 355 x 390mm.Binnenkant: 270 x 330 x 330mm.Gewicht: 3kg.

€ 55.00

Read on...

Flightcase
Product
 

BeamZ Flightcase voor 2 stuks Panther 7R movingheads UP

BeamZ Flightcase voor 2 stuks Panther 7R movingheads UP. Bescherm je kostbare 7R movingheads met deze robuuste flightcase. De flightcase is speciaal ontworpen om twee BeamZ Professional 7R movingheads eenvoudig te transporteren. De stevige constructie van de kist en de met foam beklede binnenzijde zorgen voor optimale bescherming van de waardevolle movingheads. De kist is voorzien van vlindersloten en verzonken handgrepen. Door middel van wieltjes is de kist makkelijk te verrijden en de speciale holtes in het deksel zorgen ervoor dat meerdere flightcases op elkaar gestapeld kunnen worden.KenmerkenRobuuste moving head flightcase.Ontworpen voor 2x Panther 7R (150470) movingheads.Vlindersloten en aluminium profielen rondom.Bolhoeken en verzonken handgrepen.Binnenzijde voorzien van foam.Materiaaldikte: 9mm.

€ 199.00

Read on...

Flightcase
Product
 

BeamZ Flightcase voor 2 stuks Panther 7R movingheads DOWN

BeamZ Flightcase voor 2 stuks Panther 7R movingheads DOWN. Bescherm je kostbare 7R movingheads met deze robuuste flightcase. De flightcase is speciaal ontworpen om twee BeamZ Professional 7R movingheads eenvoudig te transporteren. De stevige constructie van de kist en de met foam beklede binnenzijde zorgen voor optimale bescherming van de waardevolle movingheads. De kist is voorzien van vlindersloten en verzonken handgrepen. Door middel van wieltjes is de kist makkelijk te verrijden en de speciale holtes in het deksel zorgen ervoor dat meerdere flightcases op elkaar gestapeld kunnen worden.KenmerkenRobuuste moving head flightcase.Ontworpen voor 2x Panther 7R (150470) movingheads.Vlindersloten en aluminium profielen rondom.Bolhoeken en verzonken handgrepen.Binnenzijde voorzien van foam.Materiaaldikte: 9mm.

€ 299.00

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD FF2 20mm Hardfoam Platen 30x50cm (5 stuks)

Dit zijn vijf schuimrubberen platen van 30 x 50cm perfect geschikt om waardevolle producten mee te beschermen. De platen kunnen perfect op maat worden gemaakt om zo perfect in de flightcase geplaatst te worden.5 Hard foam platen 30x50cm.5 x PD-FF2 20mm Schuimrubber 30x50cm.Afmetingen: 30 x 50 x 2 cm.

€ 24.50

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD FF3 10mm Schuimrubber Rol 150x50cm

De PD-FF3 is een schuimrubberplaat van 150x50cm op een rol. Deze rol is geschikt om producten te beschermen in een flightcase. De plaat is gemakkelijk op maat te maken naar de afmetingen van het product.Kenmerken en specificatiesPD-FF3 10mm dikke schuimrubber plaat.Afmetingen: 150 x 50cm, 10mm dik.Gewicht 0.05kg.

€ 13.50

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD F 2U 6U 2U DJ flightcase

Als echte DJ wil jij je kostbare apparatuur natuurlijk optimaal beschermen tegen het alsmaar heen en weer slepen. Dat hebben ze bij Power Dynamics goed begrepen en daarom is de Power Dynamics PD-F DJ flightcase ontworpen. Deze 19" flightcase biedt ruimte voor een 2U bedieningsunit, een maximaal 6U mixer en een 2U afspeelunit of versterker. Alles kan netjes en worden ingebouwd en makkelijk worden meegenomen, precies waar een flightcase voor bedoeld is. De Power Dynamic PD-F DJ flightcase is een must voor de mobiele DJ die zijn apparatuur graag heel wil houden. Door zijn lage aanschafprijs en de hoge kwaliteit die deze flightcase biedt is de Power Dynamics PD-F DJ flightcase geen uitgave maar een investering.IndelingDe Power Dynamics PD-F DJ flightcase is opgebouwd uit 3 secties. Elke sectie is voorzien van een speciale rail waaraan de apparatuur eenvoudig bevestigd kan worden. De bovenste sectie staat schuin zodat je als gebruiker een goede kijkhoek hebt op de displays van je CD speler of controller. Deze sectie is 2U hoog en biedt ruimte voor de meeste bedieningsunits. De middelste sectie staat ook schuin, hierdoor wordt een optimale bedieningshoek gegarandeerd voor de mixer die hierin geplaatst kan worden. Deze sectie heeft ruimte voor een mixer van maximaal 6U. Uiteraard is het mogelijk om hier een kleinere mixer in te monteren en de overige delen af te dekken met een speciaal los verkrijgbaar blindpaneel. De onderste sectie staat recht om een optimale werking te garanderen van je afspeelunit of versterker. Deze sectie biedt ruimte voor een apparaat van 2U. Een 2U blindpaneel wordt meegeleverd om te monteren in het bovenste gedeelte waardoor, indien gewenst, de voorkant van je mixer netjes is afgedekt.ConstructieDe Power Dynamics PD-F DJ flightcase is gemaakt van stevig 9mm dik multiplex en biedt daarmee optimale bescherming voor je kostbare apparatuur. Aan de zijkanten zijn handvaten bevestigd zodat de PD-F DJ flightcase eenvoudig opgetild kan worden. Alle hoeken zijn voorzien van speciale bolhoeken. Deze bolhoeken bieden extra stevigheid en bescherming en gaan beschadigingen van de kist tegen. Alle lange hoeken zijn voorzien van een speciaal aluminium profiel. Dit profiel biedt naast bescherming ook extra stevigheid aan de PD-F DJ flightcase. Voor de bevestiging van het deksel is een speciaal profiel aangebracht waardoor het deksel altijd op de juiste plaats zit en niet kan schuiven. Het vastzetten van het deksel wordt gedaan met 2 vlindersluitingen die met een hangslot op slot kunnen worden gezet. Hiermee kan onbevoegd gebruik van je apparatuur voorkomen worden. Tevens biedt het deksel een goede bescherming tegen stof en dat zal de levensduur van jouw apparatuur zeker verlengen.Dus als jij op zoek bent naar optimale bescherming en optimaal gebruikersgemak van jouw apparatuur dan hoef je niet meer verder te zoeken. De Power Dynamics PD-F DJ flightcase is dan precies wat je zoekt. Door de lage aanschafprijs en de hoogwaardige componenten is de PD-F DJ flightcase geen uitgave maar een investering.Opgebouwd uit stevig 9mm multiplex.Voorzien van bolhoeken voor extra bescherming en stevigheid.Voorzien van aluminium profielen voor extra bescherming en stevigheid.Biedt optimaal gebruikersgemak door schuine secties.Ideaal voor de mobiele DJ.2U blindpaneel meegeleverd voor sectie aan voorkant.Handvaten aan zijkanten voor makkelijk transport.Voorzien van poten aan de onderkant.3 secties: 2U - 6U - 2U.Dikte materiaal 9mm.19" montage.1x flightcase.1x zakje montagemateriaal voor apparatuur.Afmetingen 52,5 x 55,2 x 35,4cm.Gewicht 13kg.

€ 189.00

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD FC1 Flightcase voor DJM Mixer en 2X CDJ CD speler

In deze flightcase kunnen twee CD-spelers (zoals Pioneer CDJ 800 / CDJ 1000 / CDJ900 of CDJ2000, Denon DNS3500) en een 12.5" Mixer, zoals de DJM800, worden opgeborgen. Compleet met verzonken wielen, afsluitbare sloten en aluminium profielen. De CD-speler compartimenten zijn 320mm breed.Kenmerken en specificatiesBolvormige hoekbescherming.Afsluitbare sloten en klinknagel constructie.Duurzaam en stevig ontwerp.Precieze opslag.Terugverende handgrepen.Verzonken wielen.Dikte 9mm.Afmetingen 113 x 500 x 240mm.Gewicht 18.35kg.

€ 275.00

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD F16U8 19 Flightcase Rack met zwenkwielen 16HE 8HE

Luxe uitgevoerde rackcase voor montage van 19" apparatuur. Aan de bovenzijde is ruimte voor het plaatsen van een 19" mixer. Kenmerken en specificaties16U Ruimte voor plaatsen van 19" apparatuur.8U Ruimte voor mixer in bovenpaneel.Bovenzijde voorzien van scharnieren voor schuine opstelling van mixer.Voor-, en bovendeksel geheel afneembaar.Aluminium rack rails (strip).Robuuste uitvoering.Gemakkelijk te vervoeren door grote 4" wielen.Afmetingen 830 x 545 x 610 mm.Maximaal Gewicht 250 kg.Hoogte 16U.

€ 379.00

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD F4U10 19 Mixercase 4HE 10HE

Luxe uitgevoerde rackcase voor montage van 19" apparatuur. Aan de bovenzijde is een uitsparing gecreëerd voor een 19" mixer (max. 10U).KenmerkenVoor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen.Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex.Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels.Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases.Stalen hoekstukken.Aluminium hoekprofiel rondom ? In bovenpaneel 10U ruimte voor mixer.Voor-, achter- en bovendeksel geheel afneembaar.Robuuste uitvoering.SpecificatiesBinnenmaten: 484/445 x 510 x 230mm.Buitenmaten: 615 x 536 x 371mm (breedte x diepte x hoogte).Cutout:Section 1: 4U.Cutout:Section 2: 10U.Materiaaldikte: 5mm.Gewicht 12kg.

€ 185.00

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD F8U 19 Flightcase 8HE

Flightcase voor inbouw van 19" apparatuur. Ingebouwde apparaten kunnen onderling aangesloten blijven tijdens transport. De solide constructie biedt een uitstekende bescherming voor de apparatuur. Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen.Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex.Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels.Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases.Stalen hoekstukken.Aluminium hoekprofiel rondom.Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen.Constructie van 9mm vinyl gelamineerd multiplex.Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels.Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases.Stalen hoekstukken.Aluminium hoekprofiel rondom.

€ 189.00

Read on...

Flightcase
Product