BeamZ FCC12 Flightcase met oplaadfunctie voor 6 BBB612 LED BARs

BeamZ FCC12 Flightcase voor veilig vervoer en opladen van 6 BeamZ BBB612 LED BARsMet de BeamZ FCC12 Flightcase met oplaadfunctie maak je de BeamZ BBB612 LED BARs klaar voor tijdelijk gebruik zoals in o.a. de verhuur. De flightcase biedt plaats voor 6 BeamZ BBB612 LED BARs en is voorzien van beschermingsschuim zodat de lampen veilig vervoerd kunnen worden maar ook veilig opgeslagen kunnen worden. Een groot bijkomend voordeel is dat de flightcase is voorzien van een oplaadmodule zodat de lampen in de kist opgeladen kunnen worden op slechts één stopcontact. Voor het opladen van de LED BARs wordt een stroomkabel meegeleverd. Naast de 6 LED BARs biedt de FCC12 nog extra ruimte voor bijvoorbeeld kabels. Tevens is de kist zo gemaakt dat meerdere kisten op elkaar gestapeld kunnen worden voor optimale ruimtebespraring. Voor het afsluiten van de kist zijn 2 vlindersloten aanwezig. Van de 4 wielen zijn er 2 geremd zodat de kist niet onbedoeld weg kan rollen. De kist is verder voorzien van verzonken handgrepen, ball corners en scharnieren waarmee het deksel open kan blijven staan.Let op!De BeamZ FCC12 flightcase wordt exclusief de afgebeelde BeamZ BBB612 LED BARs geleverd.KenmerkenRobuuste flightcase.Ontworpen voor maximaal 6 stuks BBB612 LED BARs.Eenvoudig opladen via de 6 interne aansluitingen met beveiliging.Uitgerust met 2 butterfly sloten.Levering met 2 geremde en 2 ongeremde wielen.Ballcorners en verzonken handgrepen.Scharnieren om de deksel open te houden.Voorzien van op maat gemaakt beschermingsschuim.Aansluiting: Powerconnector.Levering inclusief voedingskabel (Powerconnector - Shuko - ±1,2 meter).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 70 x 58 x 36cm.Gewicht: 20kg.

€ 239.00

Read on...

Flightcase
Product
 

BeamZ FCFZ2 Flightcase voor 2 stuks FUZE series moving heads

BeamZ FCFZ2 flightcase voor 2 BeamZ moving heads uit de FUZE serieMet deze BeamZ FCFZ2 flightcase kan je op een compacte en veilige manier twee FUZE moving heads transporteren. Het deksel van de flightcase is gemakkelijk te verwijderen om zo de moving heads eenvoudig uit te kunnen nemen. Door de stevige constructie van de FCFZ2 flightcase worden uw FUZE moving heads uitermate goed beschermd tegen schokken, schuren, botsen e.d.KenmerkenMateriaaldikte: 9mm.Gewicht: 13kg.

€ 169.00

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics RC100 12 Platenkoffers Titanium (Set van 2)

Power Dynamics RC100 platenkoffer titanium, set van 2Een setje van twee koffers voor het beschermen van jouw kostbare en kwetsbare platen en LP\'s. Met deze set kan je ruim 150 platen (incl. hoes en inner sleeve) meenemen voor een optreden of naar een platenbeurs. Houd als verzamelaar of muziekliefhebber je kwetsbare vinyl veilig en wel door gebruik te maken van deze robuuste en stevige koffers. Bescherm je vinyl tegen stof, aanslag en stoten en houd de kwaliteit van jouw collectie hoog. Het gebruiken van een koffer is niet alleen goed voor je platen, het beschermt ook nog eens de hoes.De Power Dynamics RC100 platenkoffer titanium, nú leverbaar als set met een mooie korting!Deze set bestaat uit:2x Power Dynamics RC100 Platenkoffer TitaniumHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Power Dynamics RC100 Platenkoffer TitaniumDe Power Dynamics RC100 Platenkoffer met zijn elegante titanium look is een zéér solide en robuuste koffer voor het bewaren en vervoeren van je kostbare en kwetsbare vinyl. De koffer biedt ruimte aan zo\'n 75 LP\'s dus er is ruimte genoeg. De binnenkant is voorzien van schuim zodat alles veilig en goed beschermd is. Het softgrip handvat zorgt ervoor dat de koffer ook voor langere tijd gedragen kan worden. Het volledig afneembare deksel zorgt ervoor dat je optimale toegang hebt tot je platen om zo snel te kunnen zoeken. De RC100 koffer is voorzien van voetjes van rubber zodat de koffer ook op de bodem vrij blijft van beschadigingen. Deze voetjes zorgen er tevens voor dat meerdere koffers te stapelen zijn.De mooie donkere titanium kleur en afwerking geven de koffer een zeer hoogwaardige en professionele uitstaling. Dit maakt de Power Dynamics RC100 titanium een echte blikvanger op bijv. platenbeurzen of daar waar je moet draaien.KenmerkenTitanium afwerking.Ruimte voor ongeveer 75 platen (incl. hoes en inner sleeve).Zeer robuuste bouw, wanden 5mm dik.Binnenkant bekleed met schuim.Voorzien van dubbele sluiting.Deksel volledig afneembaar.Soft-grip handgreep.Geschikt voor 12" vinyl / platen.Rubberen voetjes.Stapelbaar. AfmetingenBuitenkant: 310 x 355 x 390mm.Binnenkant: 270 x 330 x 330mm.Gewicht: 3kg.

€ 99.00

Read on...

Flightcase
Product