Blacklight set met 4 MAX LED PartyPars

Met blacklight kun je voor weinig geld een mysterieus Halloweensfeertje creëren. Deze Blacklight set met 4 MAX LED PartyPars is daar een schoolvoorbeeld van!

€ 99.00

Read on...

Halloween
Product
 

BeamZ Blacklight UV spaarlamp 25W met E27 fitting en bajonet adapter

Blacklight / UV spaarlamp met E27 fitting en bajonet adapter. De Blacklight is het welbekende lichteffect wat voor een mysterieus sfeertje zorgt waarbij witte en fluoriserende objecten oplichten.Met deze BeamZ Blacklight spaarlamp creëer je eenvoudig dat sfeertje met de lampen in huis. Vervang de gewone lamp voor deze spaarlamp, wacht tot het donker wordt en ervaar de het leuke effect van Blacklight. Kenmerken: * Fitting: E27 met bajonet adapter * Aansluitspanning 230V / AC * Vermogen: 25 Watt

€ 15.50

Read on...

Halloween
Product
 

MAX Blacklight PartyPar met 12x 1W UV LED's en DMX

De MAX Blacklight PartyPar, krachtige Blacklight spot voor een onverslaanbare prijs Met maar liefst 12 LED's van 1W per LED is de MAX Blacklight PartyPar onverslaanbaar qua prijs. Daarnaast is hij ook nog eens via DMX aanstuurbaar, beschikt hij over een interne microfoon voor geluidsbesturing , kan hij werken op een ingebouwd programma en is het zelfs mogelijk om meerdere units met elkaar te verbinden voor een master/slave setting. De 12 LED's zijn verdeeld in 4 secties zodat op de lamp zelf al leuke effecten mogelijk zijn. Zoveel lichtopbrengstén functionaliteit tegen een dergelijk lage prijs vind je nergens! Blacklight / UV De MAX Blacklight PartyPar is een Blacklight / UV spot. Blacklight zorgt voor een mysterieuze sfeer waarbij witte en UV gevoelige materialen oplichten. Met speciale UV gevoelige verf of stiften (niet meegeleverd)kunnen prachtige (artistieke) dingen gedaan worden. In de jaren'80&'90 was Blacklight erg populair maar alleen verkrijgbaar als een TL-lamp.

€ 25.00

Read on...

Halloween
Product