2e keus Fenton AV120FM BT stereo versterker 2x 60W met Bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Fenton AV120FM-BT 2x 60W stereo versterker met Bluetooth en karaoke mogelijkheidMet de Fenton AV120FM-BT stereo HiFi versterker kan je alle kanten op. De versterker heeft een vermogen van 2x 60W en is o.a. voorzien van Bluetooth, FM radio en 2 microfooningangen voor de mogelijkheid voor karaoke. De versterker is zeer mooi afgewerkt en beschikt over een dynamisch display met VU meter. Door zijn compacte formaat is hij overal te plaatsen en geschikt voor de woon-, slaap- of hobbykamer, kantoor, etc. Door de Bass en Treble regeling kan het geluid naar wens worden ingesteld voor optimaal luisterplezier.Bluetooth, USB, FM radio en AUXVoor het afspelen van muziek biedt de Fenton AV120FM-BT meerdere mogelijkheden. De meest ideale mogelijkheid is Bluetooth. Via Bluetooth kan namelijk een draadloze verbinding gelegd worden met een Bluetooth device zoals een telefoon ot tablet. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de versterker gestreamd. Ideaal want je Bluetooth device is in feite de afstandsbediening dus je kunt vanuit je luie stoel bepalen wat je hoort via bijvoorbeeld YouTube of Spotify. Een andere handige optie is de interne mp3 speler. Steek een USB stick met mp3 muziek in de USB aansluiting en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick af. Luister je graag naar de radio? Dat kan natuurlijk via Bluetooth met een radio app op je telefoon of tablet maar heb je die mogelijkheid niet dan kan je de interne FM radio gebruiken. Voor overige audio apparatuur is een RCA (tulp) AUX ingang aanwezig waarop allerlei apparatuur* aangesloten kan worden.KaraokeDe AV120FM-BT is meer dan een HiFi versterker alleen. Hij biedt namelijk ook de mogelijkheid voor karaoke. Op de versterker zijn twee microfooningangen aanwezig. Op deze ingangen kunnen uiteraard microfoons aangesloten worden zodat het mogelijk is om (samen) met de muziek mee te zingen. Beide ingangen kunnen voorzien worden van een instelbaar echo effect voor een nóg betere klank. * Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan uiteraard contact opgenomen worden met onze klantenservice.Kenmerken2x 60W stereo HiFi versterker.Bluetooth technologie voor draadloze audio streaming.Interne mp3 speler met USB aansluiting.FM radio met externe antenne aansluiting.AUX ingang voor aansluiting externe apparatuur.Echo- en Bass/Treble-regeling.Dynamisch display met VU meter.Line-ingang en record-uitgang.Twee microfooningangen voor karaoke.Geforceerde koeling.SpecificatiesMinimale speakerimpedantie: 4 Ohm.Ingangsgevoeligheid: 250mV - 47kOhm.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 280 x 280 x 108mm.Gewicht: 2.7kg.

€ 84.15

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

2e keus Stereo versterker 400W

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Een stereo 2x 200W versterker met ingangen voor DVD speler, CD speler, mp3 speler etc. De versterker is voorzien van een 3-bands toonregeling voor een optimale geluidsinstelling. Kenmerken3-Bands toon- en balansregeling.4 Stereo RCA ingangen.Schroefaansluitingen voor speakers. SpecificatiesVermogen Max.: 2x 200W.Vermogen RMS: 2x 50W.Voeding: 230Vac/50Hz.Impedantie: 4 Ohm minimaal.Ventilator voor koeling van de versterker. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 270 x 285 x 95 mm.Gewicht: 3.1 kg.

€ 50.00

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

Power Dynamics BT10 Bluetooth inbouw versterker 2x 15W

Power Dynamics BT10, compacte en makkelijk in te bouwen Bluetooth versterkerDeze Power Dynamics BT10 is een Bluetooth inbouw versterker met een vermogen van 2x 15W. Met behulp van deze versterker leg je makkelijk en snel een onopvallende (stereo) geluidsinstallatie aan in bijvoorbeeld een kantoor,wachtkamer, etc. De BT10 is voorzien van een klasse D versterker waardoor het geheel zeer compact gehouden kan worden. Met een vermogen van 2x 15W is de versterker perfect voor de verzorging van achtergrondmuziek in tal van ruimtes.BluetoothDe BT10 is een Bluetooth versterker, er kan dus een draadloze verbinding mee worden gemaakt vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de koppeling tot stand is gebracht dient het aangesloten toestel als afstandsbediening om bijvoorbeeld het volume te regelen. Omdat de audioverbinding geheel draadloos is kan de BT10 op bijvoorbeeld het systeemplafond blijven liggen.Vele toepassingenDe BT10 is geschikt voor vele toepassingen waar een simpel audiosysteem met twee speakers volstaat. Denk hierbij aan een kantoorruimte, een werkkamer, een wachtkamer maar ook thuis in de keuken of op het terras kan de BT10 voor veel muzikaal genot zorgen. Installeren is simpel en omdat de versterker zo klein is is hij makkelijk uit het zicht te installeren.KenmerkenCompacte klasse D versterker.Compatibel met de meeste Bluetooth-apparaten.Eenvoudig te installeren.Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik.Levering inclusief voedingsadapter.SpecificatiesVermogen RMS: 30W (2x 15W).Vermogen Max.: 60W (2x 30W).Frequentiebereik: 80Hz - 18kHz.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz via meegeleverde 15V netadapter.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 85 x 45 x 25mm.Gewicht: 160gr.

€ 26.00

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

2e keus Auna HiFi stereo versterker RVS 600W

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Eersteklas HiFi versterker met 3 RCA-ingangen en 1 RCA-uitgang en aan de voorkant een AUX-ingang. Het frontpaneel is gemaakt van geborsteld roestvrij staal.Deze Auna HiFi versterker is er één met doordachte functionaliteit en een geweldige geluidsprestatie.De verschillende manieren om de versterker aan te sluiten zijn volmaakt voor het gebruik in een gemiddeld huishouden. De AUX-input aan de voorkant zorgt er voor dat u gemakkelijk een los audio component kunt aansluiten op de versterker, zoals een MP3 of CD-speler. Aan de achterkant zitten 3 RCA-ingangen waarop u radio-tuners, DVD spelers, cd-spelers en andere apparatuur kunt aansluiten.De bediening van de apparatuur kan gemakkelijk met de afstandsbediening of via het bedieningspaneel aan de voorkant.Het maximale piekvermogen van de versterker is 600 Watt, dit is voldoende om zelfs de grootste ruimtes te voorzien van geluid. Deze Auna Hifi versterker, biedt een dynamisch en vol geluid, waarin de balans tussen bass, midrange en treble perfect op elkaar is afgestemd.Het elegante design van de Auna HiFi versterker laat hem opvallen in elke opstelling. De voorkant van geborsteld roestvrij staal maakt de versterker een lust voor het oog.KenmerkenStereo versterker met 2 x 60W Max - 2 x 300W Piek.AUX-ingang aan de voorkant voor het aansluiten van externe audio-apparatuur zoals MP3-en CD-spelers.Drie RCA-ingangen en één RCA-uitgang.Handige bediening met de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de voorkant.Voorkant gemaakt van geborsteld roestvrij staal.SpecificatiesAansluitingen: 1 x 3,5mm mini-jack AUX-ingang aan de voorzijde, 3 x RCA-ingang, 1 x RCA-uitgang, 2 x aansluitingen voor luidsprekers.Aan-uit schakelaar aan de achterkant.Instelbare bass en treble.Regelbare balans.Regelbaar volume.Voeding: 230V, 50Hz.Levering1 x Versterker.1 x Afstandsbediending.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 42,5 x 8,5 x 26cm.Gewicht: 3,3kg.

€ 115.00

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

2e keus Auna Home cinema 5.1 surround versterker met 3x HDMI en radio tuner

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Surround versterker met HDMI-ingangen en-uitgangen, een geïntegreerde radio-receiver en twee microfoon ingangen.Zwaar frontpaneel van geborsteld roestvrij staal.Een van de belangrijkste functies van de versterker is het combineren van verschillende HD-apparaten die worden verbonden door middel van drie HDMI-ingangen en een HDMI-uitgang. Zo kun je deze Auna versterker gebruiken voor afspeelapparatuur als DVD-spelers, spelcomputers en Blu-Ray spelers, maar ook LCD-televisies, HD-projectors aan de andere kant.Ouder HiFi apparatuur - zoals CD-spelers en cassettedecks - kunnen worden aangesloten op één van de twee line-ingangen aan de achterkant. Een andere bijzondere functie van deze HiFi versterker zijn de twee aan de voorkant geplaatste microfoon-ingangen, hierdoor is het apparaat ook te gebruiken voor kleine evenementen, zoals toespraken op familiebijeenkomsten of op karaoke partijen.Deze HiFi versterker beschikt over 40 voorkeurszenders zodat u al uw favoriete radio-stations bij de hand kunt houden.De versterker heeft een vermogen van 1200 Watt en kan hiermee zelfs de meest uitgestrekte woonruimte voorzien van muziek. De gebruikte techniek in deze versterker zorgt voor een perfecte balans tussen bass, midrange en hoge tonen.Het design van deze versterker is simpel, doch elegant. Waardoor deze versterker in elke huiskamer zijn plek kan vinden.LET OP: De HDMI ingangen worden direct doorgeschakeld naar de HDMI uitgang waar b.v. een TV op is aangesloten. De directe doorschakeling maakt het onmogelijk om DVD, Blu-Ray of andere audiosignalen die via HDMI worden aangesloten via de versterker te beluisteren. Om de HDMI audiosignalen te beluisteren gebruikt u dus de op de HDMI uitgang aangesloten TV. Kenmerken en specificatiesHome cinema en HiFi surround versterker met 1200W piekvermogen.Vermogen per kanaal @ 8Ohm: 2x140W plus 3x40W.Drie HDMI-ingangen en een HDMI-uitgang, voor het aansluiten van moderne HD-apparaten (Directe HDMI-geluidsweergave is niet mogelijk).FM-Radio ontvanger met 40 voorkeurszenders.Twee microfoon ingangen.Subwoofer uitgang, voor het aansluiten van een actieve subwoofer.Full metal voorkant, gemaakt uit geborsteld roestvrij staal.Aansluitingen: 2 x 6,3mm jack microfoon ingang, 3 x HDMI-ingang, 1 x HDMI-uitgang, 2 x RCA-line-in, 1 x 5.1 RCA ingang, 1 x RCA subwoofer-uitgang, 1 x FM-antenne-ingang.Automatische en handmatige kanaal tuner.Volledige surround-setting.Handige bediening via afstandsbediening en frontpaneel.Stand-alone microfoon gedeelte met verstelbaar microfoon volume en equalizer.Aan-uit schakelaar aan achterzijde.Instelbare Bass en Treble.Ingebouwde DPS equalizer.Regelbare balans.Afzonderlijk instelbaar volume voor het luidspreker gedeelte.LCD-scherm.Mute-functie.Voeding: 230V, 50MHz. Levering1 x Versterker.1 x Afstandsbediening (Batterijen niet meegelevert).1 x FM-Radio antenne.Handleiding. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 42,5 x 15 x 36 cm.Gewicht: 3 kg.

€ 179.00

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

Skytronic Stereo versterker 400W met 4 inputs

Skytronic stereo 2x 200W versterker met ingangen voor DVD speler, CD speler, mp3 speler etc. De versterker is voorzien van een 3-bands toonregeling voor een optimale geluidsinstelling. Een interne ventilator zorgt voor de benodigde koeling. Kenmerken3-Bands toon- en balansregeling.4 Stereo RCA ingangen.Schroefaansluitingen voor speakers. SpecificatiesVermogen Max.: 2x 200W.Vermogen RMS: 2x 50W.Voeding: 230Vac/50Hz.Impedantie: 4 Ohm minimaal.Ventilator voor koeling van de versterker. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 270 x 285 x 95 mm.Gewicht: 3.1 kg.

€ 55.00

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

SkyTronic AV 360 USB MP3 Versterker met afstandsbediening

Deze kleine versterker van SkyTronic is van alle gemakken voorzien. Een ingebouwde MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf een USB-stick of SD-kaart. Ingebouwde FM tuner voor het afstellen op je favoriete radio station en een lijn ingang voor het aansluiten van elke andere audiobron.Ondanks het kleine formaat is dit dus toch wel een reus qua functionaliteit. Met een mooi verlichte volumeknop en LED indicaties voor de geselecteerde modi is deze versterker ook nog eens een lust voor het oog.Kenmerken2x 40W versterker.MP3-speler met USB-poort en SD-slot.Externe 12Vdc / 5A aansluiting.Uitgangsbeveiliging.Afstandsbediening (voor de MP3-speler).FM radio (87.5 - 108.5 MHz).Treble-/bass-/volumeregeling.SpecificatiesUitgangsvermogen 2x 40W.Impedantie 8~16 Ohms.Ingangs gevoeligheid:Lijn 0~2V / 47kohm.Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz // 12Vc-5A.Levering1x Versterker.1x Afstandsbediening.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen 145 x 160 x 55mm.Gewicht ca. 950gr.

€ 39.00

Read on...

HiFi versterkers
Product