PD Connex Kabel 1x XLR Male 2x XLR Female 50cm

PD Connex professionele hoge kwaliteit 0,5 meter XLR (M) - 2x XLR (V) signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.Professionele soepele kabel.Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren.Incl. kabelbinder.

€ 7.50

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex Kabel 1x XLR Female 2x XLR Male 50cm

PD Connex professionele hoge kwaliteit 0,5 meter XLR (V) - 2x XLR (M) signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.Professionele soepele kabel.Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren.Incl. kabelbinder.

€ 7.50

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

2e keus PD Connex DMX kabel XLR Male XLR Female 12m

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. PD Connex professionele hoge kwaliteit 12 meter DMX signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.Professionele soepele DMX kabel.Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren.Incl. kabelbinder.Verschillende lengtes leverbaar.

€ 13.18

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

DAP Audio CB 1 inbouwdoos voor DAP Audio 100V volumeregelaars

Materiaal: ABSKleur: witAfmetingen (LxBxH): 83 x 83 x 51mmGewicht: 0,05 kg

€ 3.45

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

DAP Audio VCB 36 100V volumeregelaar 36W max.

Voeding: 36 WMateriaal: ABSKleur: witMontagegat: 48mmAfmetingen (LxBxH): 80 x 80mmGewicht: 0,21kg

€ 28.50

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

10x Stroomkabel voor computers lichteffecten 1,8 meter

Alles aangesloten met deze set van 10 stroomkabels voor lichteffecten, geluidsapparatuur, computers, etc.Mis je vaak een stroomkabel van jouw lichteffecten na een klus? Geen probleem met deze set van 10 Schuko - IEC stroomkabels. De kabels zijn geschikt voor enorm veel apparaten waaronder lichteffecten, geluidsapparatuur, actieve speakers, computers, printers en ga zo maar door. Met deze set van 10 kabels met een lengte van 1,8 meter per kabel zit je niet snel meer zonder!Deze set bestaat uit:10x Stroomkabel voor computers & lichteffecten Schuko - IEC C13 - 1,8 meterHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Stroomkabel voor computers & lichteffecten Schuko - IEC C13 - 1,8 meterStroomkabel voor lichteffecten, actieve speakers, computers, printers, monitoren etc.Ben je de stroomkabel van jouw lichteffect of actieve speaker kwijt? Geen probleem, met deze stroomkabel heb je in no-time de boel weer aangesloten. De kabel is voorzien van een Schuko stekker aan de ene kant (voor in het stopcontact) en een IEC C13 stekker (voor in de verbruiker) aan de andere kant. De kabel is zwart van kleur, heeft een lengte van 1,8 meter en voldoet uiteraard aan de geldende veiligheidseisen.De kabel is voor zéér veel apparaten te gebruiken zoals lichteffecten, actieve speakers, versterkers, cd spelers, computers, printers, etc. etc.

€ 39.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Nichiban NT116 Zwarte Gaffa Tape 50mm 50m

Deze professionele Zwarte Gaffa Tape van Nichiban "NT116" heeft een fijne linnenstructuur waardoor de tape erg stevig is. De rol heeft een lengte van 50 meter en een breedte van 50mm. De Nichiban "NT116" Gaffa Tape serie staat bekend om zijn hoge kwaliteit waardoor de tape geen lijmresten achterlaat, zeer goed en strak (met de hand) scheurbaar is en ook nog eens watervast is.De Nichiban "NT116" Gaffa Tape is de enige juiste keuze voor de professional in theaters, op podia, verhuur, etc.KenmerkenLengte: 50 meter.Breedte: 50mm.Kleur: Zwart.Laat geen resten achter bij verwijdering.Eenvoudig met de hand op maat te scheuren.Reflecteert niet.Watervast.

€ 14.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Nichiban NT116 Grijze Gaffa Tape 50mm 50m

Deze professionele Grijze Gaffa Tape van Nichiban "NT116" heeft een fijne linnenstructuur waardoor de tape erg stevig is. De rol heeft een lengte van 50 meter en een breedte van 50mm. De Nichiban "NT116" Gaffa Tape serie staat bekend om zijn hoge kwaliteit waardoor de tape geen lijmresten achterlaat, zeer goed en strak (met de hand) scheurbaar is en ook nog eens watervast is.De Nichiban "NT116" Gaffa Tape is de enige juiste keuze voor de professional in theaters, op podia, verhuur, etc.KenmerkenLengte: 50 meter.Breedte: 50mm.Kleur: Grijs.Laat geen resten achter bij verwijdering.Eenvoudig met de hand op maat te scheuren.Reflecteert niet.Beschrijfbaar met bijvoorbeeld een stift.Watervast.

€ 14.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Showtec Theatre Gaffa Tape 50mm 50m Wit

Met deze rol van 50 meter witte Showtec Theatre Gaffa Tape kan je bijvoorbeeld kabels eenvoudig aan elkaar tapen zonder dat er bij verwijdering lijmresten achter blijven. Een ander groot voordeel van deze Gaffa Tape is het feit dat deze goed scheurbaar is in zowel de lengte als breedte. Door de minimale reflectie is de tape niet extra zichtbaar wanneer er licht op valt. Door de witte kleur is het mogelijk om de tape met een donkere stift te beschijven.Nooit meer vieze en plakkende kabels en altijd een strak afgewerkt podium met deze ShowTec Theatre Gaffa Tape.KenmerkenLengte: 50 meter.Breedte: 50mm.Kleur: Wit.Laat geen resten achter bij verwijdering.Eenvoudig op maat te scheuren.Reflecteert niet.Beschrijfbaar met bijvoorbeeld een stift.

€ 9.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Showtec Theatre Gaffa Tape 50mm 50m Grijs

Met deze rol van 50 meter grijze Showtec Theatre Gaffa Tape kan je bijvoorbeeld kabels eenvoudig aan elkaar tapen zonder dat er bij verwijdering lijmresten achter blijven. Een ander groot voordeel van deze Gaffa Tape is het feit dat deze goed scheurbaar is in zowel de lengte als breedte. Door de minimale reflectie is de tape niet extra zichtbaar wanneer er licht op valt. Door de lichte kleur grijs is het mogelijk om de tape met een donkere stift te beschijven.Nooit meer vieze en plakkende kabels en altijd een strak afgewerkt podium met deze ShowTec Theatre Gaffa Tape.KenmerkenLengte: 50 meter.Breedte: 50mm.Kleur: Grijs.Laat geen resten achter bij verwijdering.Eenvoudig op maat te scheuren.Reflecteert niet.Beschrijfbaar met bijvoorbeeld een stift.

€ 9.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Showtec Theatre Gaffa Tape 50mm 50m Zwart

Met deze rol van 50 meter zwarte Showtec Theatre Gaffa Tape kan je bijvoorbeeld kabels eenvoudig aan elkaar tapen zonder dat er bij verwijdering lijmresten achter blijven. Een ander groot voordeel van deze Gaffa Tape is het feit dat deze goed scheurbaar is in zowel de lengte als breedte. Door de minimale reflectie is de tape niet extra zichtbaar wanneer er licht op valt. Nooit meer vieze en plakkende kabels en altijd een strak afgewerkt podium met deze ShowTec Theatre Gaffa Tape.KenmerkenLengte: 50 meter.Breedte: 50mm.Kleur: Zwart.Laat geen resten achter bij verwijdering.Eenvoudig op maat te scheuren.Reflecteert niet.

€ 9.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Stroomkabel voor computers lichteffecten Schuko IEC C13 1,8 meter

Stroomkabel voor lichteffecten, actieve speakers, computers, printers, monitoren etc.Ben je de stroomkabel van jouw lichteffect of actieve speaker kwijt? Geen probleem, met deze stroomkabel heb je in no-time de boel weer aangesloten. De kabel is voorzien van een Schuko stekker aan de ene kant (voor in het stopcontact) en een IEC C13 stekker (voor in de verbruiker) aan de andere kant. De kabel is zwart van kleur, heeft een lengte van 1,8 meter en voldoet uiteraard aan de geldende veiligheidseisen.De kabel is voor zéér veel apparaten te gebruiken zoals lichteffecten, actieve speakers, versterkers, cd spelers, computers, printers, etc. etc.

€ 6.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Nichiban NT116 Witte Gaffa Tape 50mm 50m

Deze professionele Witte Gaffa Tape van Nichiban "NT116" heeft een fijne linnenstructuur waardoor de tape erg stevig is. De rol heeft een lengte van 50 meter en een breedte van 50mm. De Nichiban "NT116" Gaffa Tape serie staat bekend om zijn hoge kwaliteit waardoor de tape geen lijmresten achterlaat, zeer goed en strak (met de hand) scheurbaar is en ook nog eens watervast is.De Nichiban "NT116" Gaffa Tape is de enige juiste keuze voor de professional in theaters, op podia, verhuur, etc.KenmerkenLengte: 50 meter.Breedte: 50mm.Kleur: Wit.Laat geen resten achter bij verwijdering.Eenvoudig met de hand op maat te scheuren.Reflecteert niet.Beschrijfbaar met bijvoorbeeld een stift.Watervast.

€ 14.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LAP10 combikabel voor lichteffecten 10 meter

PD Connex LAP10 combikabel voor het aansluiten van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, sluit je lichteffecten met een Powercon aansluiting eenvoudig aan op het stopcontact. Tevens voorziet deze kabel direct in de mogelijkheid voor het aansluiten van DMX. De kabel heeft een lengte van 10 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LAP10 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting van een lichteffect op een stopcontact en biedt tevens een snelle en eenvoudige aansluiting voor het DMX signaal in één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 10 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 45.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex ADP10 combikabel voor koppeling actieve speakers 10m

PD Connex ADP10 combikabel voor het onderling koppelen van actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, koppel je actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 10 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De ADP10 is perfect voor het onderling doorlussen van actieve speakers. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 10 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 50.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex AAP20 combikabel voor o.a. actieve speakers 20 meter

PD Connex AAP20 combikabel voor o.a. actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, sluit je bijvoorbeeld actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk aan. De kabel heeft een lengte van 20 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. Perfect voor actieve speakers.Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 20 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 65.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex AAP10 combikabel voor o.a. actieve speakers 10 meter

PD Connex AAP10 combikabel voor o.a. actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, sluit je bijvoorbeeld actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk aan. De kabel heeft een lengte van 10 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. Perfect voor actieve speakers.Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 10 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 42.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDI15 combikabel voor koppeling lichteffecten 15m

PD Connex LDI15 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een IEC aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 15 meter en beschikt over een IEC (m/v) netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDI15 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 15 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:IEC (m) / XLR (m).IEC (v) / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 57.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.KenmerkenRood / Zwart polariteitsindicatie..Stevige PVC mantel.Levering in lengtes van 10m..

€ 6.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LAP20 combikabel voor lichteffecten 20 meter

PD Connex LAP20 combikabel voor het aansluiten van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, sluit je lichteffecten met een Powercon aansluiting eenvoudig aan op het stopcontact. Tevens voorziet deze kabel direct in de mogelijkheid voor het aansluiten van DMX. De kabel heeft een lengte van 20 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LAP20 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting van een lichteffect op een stopcontact en biedt tevens een snelle en eenvoudige aansluiting voor het DMX signaal in één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 20 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 72.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product