2e keus PD Connex Powercon True1 (m v) verlengkabel IP65 1.5 meter

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. PD Connex Powercon True1 (m/v) verlengkabel IP65 - 1.5 meter. Deze PD Connex kabel met Powercon True1 connectoren zorgt voor een waterdichte verbinding voor stroomvoorziening. Meerdere kabels kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden. Ook kan deze kabel gebruikt worden voor het koppelen / doorlussen van de stroomvoorziening bij bijvoorbeeld LED PARREN die voorzien zijn van Powercon True1 aansluitingen. Door de \'breaking capacity\' kunnen de kabels ook onder spanning gewoon veilig losgekoppeld worden. In andere woorden, de spanning hoeft niet van de kabel gehaald te worden voor het verbreken van de verbinding.Hoge kwaliteit kabel met professionele Powercon True1 (m/v) connectoren.IP65 dus ook geschikt voor buiten (waterdichte verbinding).Lengte: 1.5 meter.Flexibele kabel met 3x 1,5mm² aders.Max. 16A.

€ 28.01

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDI10 combikabel voor koppeling lichteffecten 10m

PD Connex LDI10 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een IEC aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 10 meter en beschikt over een IEC (m/v) netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDI10 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 10 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:IEC (m) / XLR (m).IEC (v) / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 45.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDI05 combikabel voor koppeling lichteffecten 5m

PD Connex LDI05 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een IEC aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 5 meter en beschikt over een IEC (m/v) netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDI05 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 5 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:IEC (m) / XLR (m).IEC (v) / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 34.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDP15 combikabel voor koppeling lichteffecten 15m

PD Connex LDP15 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 15 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDP15 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 15 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 78.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDP10 combikabel voor koppeling lichteffecten 10m

PD Connex LDP10 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 10 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDP10 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 10 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 63.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex ADP015 combikabel voor koppeling actieve speakers 1.5m

PD Connex ADP015 combikabel voor het onderling koppelen van actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, koppel je actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 1.5 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De ADP015 is perfect voor het onderling doorlussen van actieve speakers. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 1,5 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 30.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex AAP05 combikabel voor o.a. actieve speakers 5 meter

PD Connex AAP05 combikabel voor o.a. actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, sluit je bijvoorbeeld actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk aan. De kabel heeft een lengte van 5 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. Perfect voor actieve speakers. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 5 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 31.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex AAP15 combikabel voor o.a. actieve speakers 15 meter

PD Connex AAP15 combikabel voor o.a. actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, sluit je bijvoorbeeld actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk aan. De kabel heeft een lengte van 15 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. Perfect voor actieve speakers.Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 15 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 53.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex DMX verloopkabel 3 pin XLR Male 5 pin XLR Female

PD Connex professionele hoge kwaliteit DMX verloopkabel. Deze soepele signaalkabel kan gebruikt worden om van 3-pin XLR DMX naar 5-pin XLR DMX te gaan. Deze hoogwaardige kabel staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare DMX signaal overdracht. Kenmerken en specificatiesProfessionele soepele DMX verloopkabel.Voorzien van hoogwaardige XLR connectoren (3-pin male - 5-pin female).Lengte: 10cm.Buitendiameter: 6mm.

€ 7.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Loodaccu voor mobiele geluidsinstallaties 12V 5Ah

Loodaccu voor mobiele geluidsinstallaties - 12V 5Ah. Met deze vervangingsaccu kan de accu van een mobiele geluidsinstallatie vervangen worden wanneer deze minder wordt. Dit is vaak te merken aan een zeer korte bedrijfsduur ondanks volledige lading. Met deze nieuwe accu is de bedrijfsduur weer zoals origineel. LET OP!Controleer altijd of de specificaties van de vervangingsaccu gelijk zijn aan de accu die vervangen dient te worden.SpecificatiesVoltage: 12V.DC current: 5Ah.Afmetingen: 90 x 70 x 101mm.Gewicht: 1.5kg.

€ 19.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Loodaccu voor mobiele geluidsinstallaties 12V 12Ah

Loodaccu voor mobiele geluidsinstallaties - 12V 12Ah. Met deze vervangingsaccu kan de accu van een mobiele geluidsinstallatie vervangen worden wanneer deze minder wordt. Dit is vaak te merken aan een zeer korte bedrijfsduur ondanks volledige lading. Met deze nieuwe accu is de bedrijfsduur weer zoals origineel. LET OP!Controleer altijd of de specificaties van de vervangingsaccu gelijk zijn aan de accu die vervangen dient te worden.SpecificatiesVoltage: 12V.DC current: 12Ah.Afmetingen: 151 x 98 x 95mm.Gewicht: 3kg.

€ 31.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx XLR kabel (m v) voor XLR audio verbindingen 12 meter

Deze Vonyx XLR kabel met een lengte van 12 meter kan als verbindingskabel gebruikt worden om audioapparatuur zoals microfoons, mixers, actieve speakers, versterkers, etc. met elkaar te verbinden. Een andere optie is om deze kabel te gebruiken als verlengkabel waarbij deze kabel eenvoudig op de XLR plug van de te verlengen kabel geklikt kan worden. Op die manier kan een bestaande kabel op een hoogwaardige manier verlengd worden indien dit nodig is. Deze flexibele Vonyx XLR kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele XLR signaalkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:XLR (m).XLR (v)..Kabellengte: 12 meter.Buitendiameter: 6mm.Afscherming: 64x 0.12mm (spiraal).Ader: 2x 20 x 0.12mm.

€ 13.50

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx audiokabel XLR (v) naar 3.5mm stereo jack 0.5 meter

Deze Vonyx audiokabel met een lengte van 0.5 meter kan universeel gebruikt worden om audioapparatuur met elkaar te verbinden. De kabel is aan de ene kant voorzien van een stereo 3.5mm mini jack en aan de andere kant van een XLR plug. De kabel kan als directe verbindingskabel gebruikt worden maar uiteraard ook als verloop van 3.5mm naar XLR. Verlenging van deze kabel is eenvoudig te doen door middel van een XLR verlengkabel. Deze flexibele Vonyx kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele signaalkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:3.5mm stereo mini jack (m).XLR (v)..Kabellengte: 0.5 meter.Buitendiameter: 5mm.Afscherming: 40x 0.12mm (spiraal).Ader: 2x 15 x 0.12mm.

€ 4.50

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx audiokabel XLR (v) naar 6,3mm mono jack 1.5 meter

Deze Vonyx audiokabel met een lengte van 1.5 meter kan universeel gebruikt worden om audioapparatuur met elkaar te verbinden. De kabel is aan de ene kant voorzien van een mono 6.3mm jack en aan de andere kant van een XLR plug. De kabel kan als directe verbindingskabel gebruikt worden maar uiteraard ook als verloop van 6,3mm naar XLR. Verlenging van deze kabel is eenvoudig te doen door middel van een XLR verlengkabel. Deze flexibele Vonyx kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele signaalkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:6.3mm mono jack (m).XLR (v)..Kabellengte: 1.5 meter.Buitendiameter: 6mm.Afscherming: 64x 0.12mm (spiraal).Ader: 20x 0.12mm.

€ 5.00

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx audiokabel XLR (v) naar 6,3mm mono jack 3 meter

Deze Vonyx audiokabel met een lengte van 3 meter kan universeel gebruikt worden om audioapparatuur met elkaar te verbinden. De kabel is aan de ene kant voorzien van een mono 6.3mm jack en aan de andere kant van een XLR plug. De kabel kan als directe verbindingskabel gebruikt worden maar uiteraard ook als verloop van 6,3mm naar XLR. Verlenging van deze kabel is eenvoudig te doen door middel van een XLR verlengkabel. Deze flexibele Vonyx kabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele signaalkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:6.3mm mono jack (m).XLR (v)..Kabellengte: 3 meter.Buitendiameter: 6mm.Afscherming: 64x 0.12mm (spiraal).Ader: 20x 0.12mm.

€ 6.00

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx gitaarkabel met 6,3mm mono jack pluggen 6 meter

Deze Vonyx gitaarkabel met een lengte van 6 meter kan universeel gebruikt worden om een gitaar met versterker of effectapparatuur te verbinden. Uiteraard kan de kabel ook gebruikt worden als patchkabel voor het onderling verbinden van effectapparatuur welke voorzien is van 6,3mm jack aansluitingen. Deze flexibele Vonyx gitaarkabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele gitaarkabel.Ook te gebruiken als patchkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:6.3mm mono jack (m).6.3mm mono jack (m)..Kabellengte: 6 meter.Buitendiameter: 6mm.Afscherming: 64x 0.12mm (spiraal).Ader: 20x 0.12mm.Let op!Deze kabel is niet geschikt als luidsprekerkabel. Het is niet mogelijk om een versterker en een luidspreker met 6,3mm jack aansluitingen met deze kabel met elkaar te verbinden.

€ 8.00

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx speakon luidsprekerkabel 15 meter

Deze Vonyx luidsprekerkabel met een lengte van 15 meter wordt gebruikt om een luidspreker met een versterker te verbinden of, in sommige gevallen, om het signaal tussen twee luidsprekers onderling door te koppelen. De kabel is aan beide kanten voorzien van een speakon connector. Deze flexibele Vonyx luidsprekerkabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele luidsprekerkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:speakon.speakon..Kabellengte: 15 meter.Buitendiameter: 6.8mm.Ader: 2x 1.2mm.

€ 19.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx speakon luidsprekerkabel 10 meter

Deze Vonyx luidsprekerkabel met een lengte van 10 meter wordt gebruikt om een luidspreker met een versterker te verbinden of, in sommige gevallen, om het signaal tussen twee luidsprekers onderling door te koppelen. De kabel is aan beide kanten voorzien van een speakon connector. Deze flexibele Vonyx luidsprekerkabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele luidsprekerkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:speakon.speakon..Kabellengte: 10 meter.Buitendiameter: 6.8mm.Ader: 2x 1.2mm.

€ 14.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx luidsprekerkabel speakon jack 10 meter

Deze Vonyx luidsprekerkabel met een lengte van 10 meter wordt gebruikt om een luidspreker met een versterker te verbinden. De kabel is aan de ene kant voorzien van een speakon connector en aan de andere kant van een 6,3mm mono jack connector. Deze flexibele Vonyx luidsprekerkabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele luidsprekerkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:speakon.6,3mm mono jack (m)..Kabellengte: 10 meter.Buitendiameter: 6.8mm.Ader: 2x 1.2mm.

€ 14.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx luidsprekerkabel 6,3mm jack 6 meter

Deze Vonyx luidsprekerkabel met een lengte van 6 meter wordt gebruikt om een luidspreker met een versterker te verbinden waarbij de luidspreker en de versterker beide voorzien zijn van een 6,3mm jack aansluiting. Deze flexibele Vonyx luidsprekerkabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.Flexibele luidsprekerkabel.Voorzien van hoge kwaliteit connectoren.Connectoren:6,3mm mono jack (m).6,3mm mono jack (m)..Kabellengte: 6 meter.Buitendiameter: 6.8mm.Ader: 2x 1.2mm.

€ 9.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product