B Stock BeamZ MHL820 Double Helix RGB LED lichteffect 8x 3W

BeamZ MHL820 Double Helix RGB LED lichteffect 8x 3W. Een schitterend en populair lichteffect met een brede spreiding. Het lichteffect bestaat uit twee stroken van vier lenzen die apart van elkaar kunnen bewegen. Op elke stook bevinden zich vier CREE LED\'s met een vermogen van 3W per LED. Deze LED\'s hebben de kleuren rood, groen, blauw en wit. Omdat de beide stroken en de LED\'s volledig onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn is het mogelijk om een zeer mooie, bewegende en kleurrijke lichtshow te maken.De BeamZ MHL820 Double Helix is op meerdere manieren te gebruiken. Via DMX zijn er meerdere instellingen mogelijk qua kanalen. Volledige controle of simpele controle via DMX, het is allemaal mogelijk. Heb je geen DMX controller of wil je het gewoon makkelijk en eenvoudig houden? Dan kan de MHL80 Double Helix ook alleenstaand gebruikt worden door hem in automatische mode te zetten. Hierbij laat hij zijn kunsten zien door middel van een ingebouwd programma. Voor de DJ\'s en Drive-Inn shows is de geluidsgestuurde mode ideaal. Hierbij reageert de MHL80 op muziek voor een verrassend mooie en afwisselende lichtshow.De BeamZ MHL820 Double Helix RGB LED kan eenvoudig naar wens worden ingesteld. Via het LED scherm en het overzichtelijke menu stel je hem eenvoudig naar wens in. Kenmerken8x 3W CREE LED\'s.2, 9, 11, 12, 16 of 18 DMX-kanalen.DMX en stand-alone mode.Muziekgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto-modus met instelbare gevoeligheid.Voorgeprogrammeerde programma\'s.0 - 100% dimmer en variabele stroboscoopsnelheid.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.Bedieningspaneel met LED-scherm.IEC Connector ingang/uitgang.SpecificatiesTilt beweging: 270°.Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw en wit).Aantal LED\'s: 8.Vermogen per LED: 3W.Aantal DMX kanalen: 2, 9, 11, 12, 16 of 18.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 283 x 151 x 110mm.Gewicht: 2.5kg.

€ 119.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ LED gordijn 1 x 2m met 36 RGBW LEDS en controller

BeamZ LED gordijn met 36 RGBW LEDS en controller. Een LED gordijn of sterrendoek huren of zelf maken hoeft niet meer voor deze prijs!Het LED gordijn met een afmeting van 130 bij 205 centimeter is ideaal als aankleding van een DJ booth. Eventueel samen met het  LED gordijn van 2 bij 3 meter. Dit schitterende BeamZ sterrendoek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vlamvertragende stoffen en daardoor veilig in gebruik. Het doek is voorzien van 36 RGBW (Rood, Groen, Blauw & Wit) LEDs voor een schitterend effect. Met de meegeleverde controller is het mogelijk om verschillende effecten te selecteren. Tevens is het mogelijk om de LEDs aan te sturen via DMX voor volledige controle over het effect.Het LED gordijn is voorzien van gaten rondom zodat het eenvoudig is op te hangen. Voor het ophangen aan bijvoorbeeld een truss worden herbruikbare binders meegeleverd. Voor eenvoudig transport wordt het doek geleverd incl. een handige tas. Dit maakt het BeamZ LED gordijn of sterrendoek ook perfect voor verhuur.Kenmerken36 dimbare LEDs.DMX bestuurbaar.Modi: flits, fade, strobe en muziekgestuurd.Doek / gordijn van hoogwaardige en vlamvertragende stof.Incl. draagtas, afstandsbediening en herbruikbare binders.Specificaties36 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit.Aansluitspanning 230Vac / 50 Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 130 x 205cm.Gewicht 3kg.* Levering excl. standaards.

€ 99.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ Mini Mushroom LED lichteffect

De BeamZ Mini Mushroom is een klassiek lichteffect maar dan in een moderne uitvoering. De Mini Mushroom is voorzien van 6 high power 3W LED\'s met een zeer hoge lichtintensiteit. Hierdoor komt er uit dit kleine formaat lichteffect toch een volwaardige lichtshow die zeker niet onopgemerkt blijft en ook in de wat grotere ruimtes prima tot zijn recht komt.De LED\'s in de BeamZ Mini Mushroom bestaan uit de kleuren Rood, Groen, Blauw, Amber & Wit ED\'s. Het licht van de LED\'s gaat door 15 lenzen en doordat de LED\'s bewegen ontstaat er een effect met maar liefst 90 bewegende en gekleurde stralen. Door de brede plaatsing van de lenzen straalt de Mini Mushroom erg breed uit waardoor hij een heel groot deel van de ruimte waarin hij gebruikt wordt bestrijkt.De Mini Mushroom is zéér eenvoudig in gebruik. Op de achterkant zit een knop waarmee gekozen kan worden tussen \'sound\' of \'auto\'. Bij \'sound\' werkt het lichteffect op muziek. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat het geluid wordt opgepikt waarbij de gevoeligheid is in te stellen via een draaiknop op de achterkant. Bij \'auto\' werkt het lichteffect volledig zelfstandig, er is geen geluid nodig voor het krijgen van een lichtshow. Bij de \'auto\' mode kan de snelheid eenvoudig worden ingesteld d.m.v. een draaiknop op de achterkant.De Mini Mushroom is met zijn hoge lichtopbrengst en compacte behuizing een absoluut volwaardig lichteffect te noemen. Hij kan dan ook prima gebruikt worden door mobiele DJ\'s. Maar ook voor de horeca kan de BeamZ Mini Mushroom een prima toevoeging zijn. Café\'s, bowlingbanen, buurthuizen, camping disco\'s, het zijn slechts enkele voorbeelden van plaatsten waar de BeamZ Mini Mushroom prima op zijn plaats is.Kenmerken6 hoogvermogen LED\'s voor hoge lichtintensiteit.Voorgeprogrammeerde lichtshows voor \'auto\' mode.Geluidsbestuurd door ingebouwde microfoon.Gevoeligheid voor geluidsbesturing instelbaar.Plug and play, geen aparte controller of enige kennis van lichteffecten nodig.SpecificatiesMushroom effect met 6 LED\'s van 3W per LED.Kleuren: Rood (2x), Groen, Blauw, Amber & Wit.Opgenomen vermogen: 18W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 250 x 190 x 190mm.Gewicht: 1.2kg.

€ 65.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop 2 in 1 lichteffect

De BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop is een compact 2-in-1 lichteffect. De combinatie van het Butterfly lichteffect met gekleurde bewegende stralen en de stroboscoop met de felle flitsen zorgen voor een schitterend en veelzijdig effect. Het lichteffect is zeer eenvoudig in gebruik, er zijn geen extra controllers of kabels nodig. Gewoon stekker in het stopcontact en feesten maar.De Butterfly zorgt met zijn 24 lenzen en 3 RGB LED\'s voor maar liefst 72 stralen die door de ruimte bewegen. Deze stralen in de kleuren rood, groen en blauw bewegen op de muziek of door middel van een van de ingebouwde shows die naar keuze te selecteren zijn. De LED\'s hebben een vermogen van 3W per LED waardoor een hoge lichtopbrengst verkregen wordt.De Stroboscoop sectie bestaat uit 14 felle witte SMD LED\'s voor een letterlijk flitsend effect. De LED\'s worden onafhankelijk van elkaar aangestuurd waardoor er schitterende strobe chases mogelijk zijn. Ook de Stroboscoop wordt aangestuurd door de ingebouwde microfoon of door een van de ingebouwde programma\'s.Het BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop lichteffect is ideaal voor de beginnende DJ of entertainer. Maar ook voor horeca en andere toepassingen kan de BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop van toegevoegde waarde zijn. Zeker wanneer de ruimte beperkt is en er toch een leuke lichtshow met veel licht gewenst is. Zoals bij alle lichteffecten komt ook de BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop het beste tot zijn recht met een rookmachine. Door de lichte nevel van de rookmachine worden de lichtstralen van het lichteffect zichtbaar waardoor de lichtshow een geweldig 3D effect krijgt.Kenmerken3 hoogvermogen LED\'s voor Butterfly effect.14 zeer felle LED\'s voor stroboscoop effect.Voorgeprogrammeerde lichtshows.Geluidsbestuurd door ingebouwde microfoon.Gevoeligheid voor geluidsbesturing instelbaar.Plug and play, geen aparte controller of enige kennis van lichteffecten nodig.SpecificatiesButterfly effect met 3W LED\'s in de kleuren Rood, Groen en Blauw.Stroboscoop met 14 SMD LED\'s voor hoge lichtintensiteit.Opgenomen vermogen: 18W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 230 x 195 x 130mm.Gewicht: 1.2kg.

€ 59.90

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ Mini 4 Head Moon LED lichteffect Transparant

Met de BeamZ Mini 4 Head Moon LED lichteffect met transparante behuizing haal je een echte eyecatcher in huis. De Mini 4 Head Moon is een zeer kleurrijk effect met meekleurende transparante behuizing. Met maar liefst 128 gekleurde LED\'s en 4 lenzen wordt een zeer mooie en wisselende lichtshow verkregen die eenvoudig op geluid of op een ingebouwd programma werkt. Met de meegeleverde afstandsbediening is bediening een fluitje van een cent. Er is dus absoluut geen enkele kennis nodig van lichteffecten om te genieten van de mogelijkheden van dit mooie lichteffect. Stekker in het stopcontact en feesten maar!Het hart van de BeamZ Mini 4 Head Moon zijn de 128 heldere en felle LED\'s in de kleuren Rood, Groen, Blauw en Amber en de 4 lenzen die zorgen voor een goede speiding van het licht. Elke LED zorgt voor een mooie strakke lichtbundel en door de ingebouwde sturing worden de LED\'s afwisselend van elkaar aan en uit gezet waardoor een zeer mooie en afwisselende lichtshow ontstaat. Omdat de behuizing transparant is licht deze op waardoor ook de behuizing telkens van kleur verandert. De aansturing van de BeamZ Mini 4 Head moon gebeurt door een ingebouwde microfoon (geluidsbesturing) of het ingebouwde programma. Bij de geluidsbesturing reageert het lichteffect op het geluid en de gevoeligheid van de microfoon is eenvoudig instelbaar op de achterzijde van het effect. In automatische mode kan eveneens op de achterzijde de snelheid van het programma eenvoudig ingesteld worden. Onze tip: Om een schitterend 3D effect te verkrijgen en om de lichtstralen zichtbaar te maken adviseren wij het gebruik van een rookmachine. Een beetje rook (nevel) is voldoende om de stralen zichtbaar te maken. Dit vergroot het effect van de BeamZ Mini 4 Head Moon (en uiteraard ook van andere lichteffecten) enorm.Kenmerken4 kleuren lichteffect.Afstandsbediening meegeleverd voor eenvoudige bediening.Meekleurende transparante behuizing voor extra effect.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.SpecificatiesTotaal aantal LED\'s: 128 (20x Rood, 36x Groen, 36x Blauw en 36x Amber).Vermogen: 40W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 240 x 400 x 155mm.Gewicht: 1.3kg.

€ 69.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ Pocketscanset Set van 2 LED scanners in flightcase

Met deze BeamZ Pocketscanset haal je meteen een vette lichtshow in huis. Deze set bestaat uit 2 compacte scanners elk voorzien van een krachtige 12W CREE LED voor een zeer goede lichtopbrengst. De scanners zijn voorzien van een spiegel welke op een zeer snelle motor is bevestigd. Hierdoor zijn snelle bewegingen van het licht mogelijk voor het creëren van een flitsende lichtshow. De set wordt geleverd incl. een handige flightcase zodat beide scanners makkelijk en veilig meegenomen en opgeborgen kunnen worden.Een lichtshow kan natuurlijk niet zonder kleur. Daarom zijn de scanners voorzien van een kleurenwiel met 7 kleuren + wit. En omdat een leuk figuurtje natuurlijk ook niet mag ontbreken is elke scanner uitgerust met een gobowiel met 7 gobo\'s + open. Een stroboscoop en rainbow effect, dimmer en gobo shake functie zorgen ervoor dat je je lichtshow helemaal naar wens kunt samenstellen. De scanners kunnen aangestuurd worden via DMX (1 kanaal of 8 kanalen) maar uiteraard is het ook mogelijk om ze volledig zelfstandig te laten werken. Bij DMX heb je natuurlijk de volledige controle en bij stand-alone heb je vooral het gebruiksgemak en hoef je er verder niet naar om te kijken. Ideaal dus voor mensen die er weinig verstand van hebben maar wel een vette lichtshow wensen.Kenmerken12W Wit CREE LED.7 Gobos + open.Gobo shake effect.7 Kleuren + open.Rainbow effect.Handmatige focusinstelling.Instelbare strobe snelheid.0-100% Dimmer.1 of 8 DMX kanalen.DMX en Stand-alone mode.Master/Slave functie.Reset functie.Control panel met LED display.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.IEC-connector in/uitgang.SpecificatiesSpiegel Pan: 180°.Spiegel Tilt: 48°.Field angle: 13°.Lichtintensiteit: 9000 lux @ 1m.Aantal kleuren: 7 (Rood, Oranje,Geel, Groen, Blauw, Turquoise, Paars) + wit.Aantal gobo\'s: 7 + open.Aantal LED\'s: 1x 12W CREE.DMX kanalen: 1 of 8.Mode: DMX en Stand-alone.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 35W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 330 x 330 x 300mm.Gewicht: 10kg. 

€ 299.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

Beamz licht en laser disco set (met Jelly Ball, laser en rookmachine)

Complete lichtset met Jelly Ball, Laser en Rookmachine voor de beginnende DJ of voor een gezellig feestje in de woonkamer. De Jelly Ball is een zeer breed effect waardoor gelijk de gehele ruimte voorzien wordt van bewegende en gekleurde stralen. De laser schiet rode en groene stralen door de ruimte die super mooi zichtbaar worden door de rook uit de rookmachine. Dit geldt uiteraard ook voor de stralen van de Jelly Ball, doordat het licht uit de Jelly Ball en de laser weerkaatst tegen de kleine rookdeeltjes worden de lichtstralen zichtbaar voor een geweldig 3D effect.Een complete set dus, direct klaar voor gebruik en ideaal voor huis of tuin feestjes of de beginnende DJ.

€ 79.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ LED gordijn 2 x 3m met 96 RGBW LEDS en controller

BeamZ LED gordijn 210 x 320cm met 96 RGBW LEDS en controller. Een schitterend hoogwaardig LED gordijn, ook wel sterrendoek genoemd, welke vervaardigd is uit een hoge kwaliteits en vlamvertragende stof. De stof is voorzien van 96 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit. Via de meegeleverde controller kunnen allerlei effecten opgeroepen worden waardoor het LED gordijn perfect is voor het aankleden van een podium of DJ Booth, eventueel samen met de kleinere variant van 130 bij 205 centimeter, die gebruikt kan worden om een DJbooth weg te laten vallen op het podium. Het is ook mogelijk om de LEDs via DMX (8 kanalen) aan te sturen. Hiermee is het met behulp van een controller mogelijk om zelf programma\'s te maken of op te roepen.Het gordijn is rondom voorzien van gaten zodat het eenvoudig op te hangen is aan bijvoorbeeld een truss. Met de meegeleverde handige tas en herbruikbare binders kan de set makkelijk meegenomen en opgehangen worden. Dit maakt deze sterrendoek ook geschikt voor bijv. verhuur.Voor de prijs hoef je het niet te laten, daar kan je het zelf niet voor maken!Kenmerken96 dimbare LEDs.DMX bestuurbaar (8 kanalen).Modi: flits, fade, strobe en muziekgestuurd.Doek / gordijn van hoogwaardige en vlamvertragende stof.Incl. draagtas, afstandsbediening en herbruikbare binders.Specificaties96 LEDs in de kleuren rood, groen, blauw en wit.Aansluitspanning 230Vac / 50 Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 210 x 320cm.Gewicht 5kg.* Levering excl. standaards.

€ 249.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

MAX LED lichteffect Spinning Sunflower

Het LED lichteffect Spinning Sunflower van MAX zorgt voor een schitterende sfeer in je woon- of slaapkamer. Bevestig de "Spinning Sunflower" aan de wand of aan het plafond en laat je betoveren door het schitterende kleurrijke effect.De "Spinning Sunflower" is in feite een platte schijf met allemaal gekleurde LED\'s. Door de LED\'s in bepaalde patronen te laten lopen ontstaat een schitterend effect op wand of plafond. Gebruik meerdere "Spinning Flowers" voor een prachtig effect in bijvoorbeeld café, feestzaal, club of andere ruimte. De "Spinning Sunflower" is eenvoudig in gebruik. Alleen de stekker in het stopcontact steken is voldoende! Iedereen kan dus overweg met dit leuke effect.KenmerkenBetoverend LED lichteffect met krachtige heldere LED\'s.Automatisch effect, plug-and-play.Bestaat uit 16 rode, 16 groene en 16 blauw LED\'s.Specificaties48 LED\'s.Verbruik 6 - 8 Watt.Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

€ 14.95

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ Disco Lampen met laser Moonflower, Rood Groene Laser en Stroboscoop Set 4

Complete BeamZ lichtset bestaande uit een LED Moonflower, een rood/groene Laser en een 150W Stroboscoop voor een letterlijk flitsende lichtshow.De BeamZ lichteffecten in deze set zijn plug and play en dus zeer eenvoudig in gebruik. Er is geen kennis van lichteffecten nodig om toch een spetterende, kleurrijke en tegelijkertijd ook flitsende lichtshow te creëren.Deze BeamZ lichtset is ideaal voor de mobiele DJ of gebruik in kleinere ruimten, feesttenten, thuisdisco en bij party\'sKenmerken:LED MoonflowerLong-life LED\'s.Muziekgestuurd en Auto-mode.Heldere en kleurrijke patronen.Gevoeligheidsregelaar..Apollo LaserRode en groene laserstralen.Sterrenhemel effect.Muziekgestuurd of Auto-mode.Ingebouwde microfoon.Gevoeligheidsregelaar.Ventilator gekoeld..Stroboscoop150W flitsbuis.Instelbare flitssnelheid.Incl. bevestigingsbeugel..

€ 89.90

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ Disco Lampen met laser Twee Moonflowers Apollo Laser Set 2

Complete BeamZ lichtset bestaande uit twee LED Moonflowers en een Apollo rood groene laser. De lichteffecten in deze set zijn plug and play en dus zeer eenvoudig in gebruik. Er is geen kennis van lichteffecten nodig om toch een spetterende en kleurrijke lichtshow te creëren.Deze BeamZ lichtset is ideaal voor de mobiele DJ of gebruik in kleinere ruimten, feesttenten, thuisdisco en bij party\'sKenmerken:LED Moonflower60 RGBAW LED\'s per unit (120 LED\'s totaal).Muziekgestuurd en Auto-mode.Hoge lichtopbrengst met heldere en kleurrijke patronen.Gevoeligheidsregelaar..Apollo LaserRode en groene laserstralen.120mW Rood - 50mW Groen.Sterrenhemel effect.Muziekgestuurd of Auto-mode.Ingebouwde microfoon.Gevoeligheidsregelaar.Ventilator gekoeld..

€ 99.90

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ LED Moonflower met 57 RGBAW LED's Transparant

Dit BeamZ LED moonflower lichteffect bezit 57 RGBAW (rood, groen, blauw, amber & wit) LED\'s voor het creëren van spetterende en kleurrijke lichtshows. Door de hoge lichtopbrengst kan dit BeamZ lichteffect ook gebruikt worden voor grotere ruimtes. De transparante behuizing maakt dit effect extra uniek en bijzonder omdat de behuizing tijdens gebruik meekleurt.Het effect is zéér eenvoudig in gebruik omdat het volledig zelfstandig werkt door de ingebouwde automatische programma\'s of de muziekbesturing. Omdat dit BeamZ LED Moonflower effect zeer licht is is het perfect voor mobiele toepassingen. Maar ook in vaste opstellingen zoals in de horeca, clubs etc. zal dit effect zeker niet misstaan.Kenmerken:Moonflower in transparante behuizing.57 RGBAW LED\'s met een hoge lichtopbrengst.Werkt automatisch of muziekgestuurd.Eenvoudig te installeren en te gebruiken.Energiezuinig.Specificaties:Aantal LED\'s: 57 RGBAW LED\'s.Flitssnelheid: 0 - 20 per sec.Aansluitspanning: 230Vac - 50Hz.Afmetingen en gewicht:Afmeting: 265 x 145 x 107mm.Gewicht: 1kg.

€ 42.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

Showtec Scat Moon LED moonflower

De Showtec Scat moon is een RGBW plug-en-play moonflower. Het is een krachtige, kosteneffectieve moonflower met twee geluidsinstellingen, kleurgevoeligheid en snelheidsgevoeligheid. Verras uzelf met heldere kleuren, krachtige output en een brede stralingshoek van dit eenvoudig lichteffect.Kenmerken en specificatiesVoeding: 230V / 50 Hz.Stroomverbruik: 5W.Lichtbron: 18 x 5mm LEDs (rode, groene, blauwe, witte kleuren).Stralingshoek: +/- 50 graden.Besturing: geluidsgevoeligheid, kleur en snelheid.Voedingsaansluiting: IEC.Afmetingen: 260 x 150 x 125mm.Gewicht: 0,9 kg.

€ 47.90

Read on...

LED Effecten
Product
 

Showtec Dynamic LED lichteffect

Vette viervoudige moonflower die zowel kan reageren op muziek als worden bestuurd via DMX. Het apparaat is volledig plug&play dus stekker erin en gaan!Kenmerken en specificatiesVoeding: AC 90-250V / 50~60Hz.Stroomverbruik: 20W.LED-voeding: 17W.LED-hoeveelheid: 256.DMX-kanalen: 5.Muziekmodus: JA.Afmetingen: 990 x 210 x 170 mm (LxBxH).Gewicht: 5,7 kg.

€ 125.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

Showtec Disco Star LED lichteffect

De Showtec Disco Star is een erg compact maar toch ook krachtig plug-en-play effect. Het heeft drie 3-in-1 LED\'s die de kleuren rood, groen, blauw, paars, wit, geel en cyaan creëren. De lenzen bevinden zich in een transparante behuizing die niet alleen stralen met een bereik van 140 graden creëert, maar ook de behuizing een mooie gloed geeft. De Disco Star heeft geen bewegende onderdelen aan de buitenkant, de beweging van de stralen wordt intern gegenereerd. Dit is veiliger en zorgt voor een langere levensduur. Het is een lichteffect met vele opties, zoals ingebouwde programma\'s, statische kleuren, DMX-bediening, Master/Slave-optie en een geluidsgestuurde stand.SpecificatiesVoeding: 100-230V 50/60 Hz.Stroomverbruik: 20W.Lichtbron: 3 x 3W RGB 3-in1.Besturing: Auto, geluid, aangepast,.master-slave, DMX.DMX-kanalen: 4.Besturing: microschakelaar.Voedingsaansluiting: 1,6m kabel, schuko.Data-aansluiting: In/out (XLR 3-polig).Afmetingen: 180 x 180 x 165 mm.Gewicht: 0,9 kg.

€ 68.50

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ LED Tape Kit 5m Wit 60 LEDs m IP65

Breng eenvoudig sfeerverlichting aan in uw huis met behulp van deze zelfklevende 5 meter LED strip. Voorzie uw kasten, keuken, slaapkamer, vitrine enz. van een prachtige witte gloed. De LED strip bevat 60 LED\'s per meter wat zorgt voor een heldere en gelijkmatige lichtopbrengst. De kit wordt compleet geleverd en is uit de verpakking meteen klaar voor gebruik. De strip laat zich makkelijk op maat maken, om de 3 LED\'s kunt u de strip doorknippen zodat deze altijd past.60 LED\'s per meter (300 in totaal) zorgen voor een heldere en gelijkmatige lichtopbrengst.De strip kan om de 3 LED\'s (5cm) worden doorgeknipt zodat deze altijd past.Zelfklevende 3M tape voor eenvoudige installatie.Plug and play.Zuinige longlife LED\'s.Vermogen 3.9W per meter.Kleuren White.Aantal LEDs 60 per meter.IP Waarde IP65.Aansluitspanning 12V (incl. 230Vac, 50Hz adapter).Afmetingen 10 x 4mm.

€ 22.95

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ Triple flex LED Effect en S900 rookmachine met 2 liter rookvloeistof

Als je wilt beginnen met het draaien van feestjes dan is een lichtshow natuurlijk onmisbaar. Daarom hebben wij deze lichtset voor jou samengesteld zodat je snel en eenvoudig licht kan toevoegen aan je DJ set.De set bestaat uit een Triple Flex centre Pro LED lichteffect en een 900W rookmachine. De Triple Flex Centre Pro is een hoog vermogen LED effect waarmee mooie lichtshows worden gemaakt door middel van de 3 bewegende spiegels. Het licht schijnt vanuit het effect op de bewegende spiegels en dat zorgt voor een shitterende lichtshow. De Triple Flex Pro kan geheel automatisch werken via een ingebouwd programma of geluidsbesturing. Daarnaast is ook DMX sturing mogelijk via de 8 DMX kanalen.Om de lichtshow beter tot zijn recht te laten komen hebben we er ook een rookmachine bij gedaan (incl. 2 liter vloeistof wat genoeg is voor een paar avonden). Doordat het licht vanuit het effect weerkaatst op de zwevende rookdeeltjes wordt de lichtstraal zichtbaar. Dit creëert als het ware een 3D lichtshow waarbij de zichtbaar bewegende lichtstralen voor extra sfeer en dus feestvreugde zullen zorgen.

€ 179.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

BeamZ 4 Head Moon LED Lichteffect

Een energievriendelijk LED Head Moon Lichteffect dat is opgebouwd uit 72 RGB LED\'s. Ondanks het geringe gebruik van 10W levert het effect heldere veelkleurige effecten. Het lichteffect kan zelfstandig of muziekgestuurd de patronen beïnvloeden en is voorzien van een gevoeligheidsregelaar. Geschikt voor Drive in show, party en disco. Kenmerken72 RGB LED\'s van 5mm.Schitterende patronen.Automatisch of muziekgestuurd.Ingebouwde microfoon.Gevoeligheidsregelaar.Laag energieverbruik (10W).Hoge lichtintensiteit.Inclusief montagebeugel.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 310 x 125 x 255mm.Gewicht: 2.5kg.

€ 89.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

B Stock BeamZ Sway LED Jellyball met laser en LED lichtorgel

De BeamZ Sway LED Jellyball met laser en LED lichtorgel is een 3-in-1 lichteffect voor vele toepassingen. De Sway wordt geleverd incl. een handige afstandsbediening zodat bediening, ook als het effect niet direct onder handbereik is, erg eenvoudig is. De Sway bestaat uit een rode en groene laser die samen enorm veel twinkelende laserpuntjes creëren waardoor een schitterend sterrenhemeleffect ontstaat. De Jelly Ball zorgt voor snel bewegende gekleurde lichtstralen die door de RGBW LED\'s geproduceerd worden. Het LED lichtorgel maakt het totale effect van de BeamZ Sway af met zijn wash, chase en strobe effecten. Elk lichteffect is apart te bedienen zodat het maken van een afwisselende lichtshow tot de mogelijkheden behoort. Deze instellingen kunnen op het lichteffect zelf alsook op de afstandsbediening worden gedaan.Het gebruik van de Sway is kinderspel, stekker in het stopcontact en klaar. De Sway is instelbaar en kan op geluidsbesturing en automatisch werken. In de geluidsbesturingsmode reageren de effecten op geluid/muziek. De gevoeligheid van de microfoon is instelbaar. Een mooie afwisselende lichtshow is het gevolg. Voor andere toepassingen waarbij geen of weinig geluid is kan de Beamz Sway automatisch gebruikt worden. In de automatische mode wordt een ingebouwd programa opgeroepen die zorgt dat de Sway geheel zelfstandig zijn kunsten laat zien. Door de meegeleverde beugel kan de Sway eenvoudig worden opgehangen.KenmerkenJellyball met 4x 3W LED\'s.LED orgel met 32x LED\'s.Rode en groene laser.Alle 3 lichteffecten zijn apart bedienbaar.IR afstandsbediening.Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.SpecificatiesVermogen groene laser: 50mW.Vermogen rode laser: 150mW.LED lichtorgel: 32x SMD5050 LED\'s.Jellyball: RGBW LED\'s (Rood, Groen, Blauw en Wit).Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (incl. netadapter).Verbruik: 50W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 158 x 248 x 207mm.Gewicht: 1.6kg. 

€ 79.00

Read on...

LED Effecten
Product
 

B Stock BeamZ Disco Lampen Moonflower, Stroboscoop en Ministar Set 1

Complete lichtset bestaande uit een LED Moonflower, een LED stroboscoop en een Mini Star Ball. Alle lichteffecten in deze set zijn plug and play en dus zeer eenvoudig in gebruik. Er is geen kennis van lichteffecten nodig om toch een spetterende en kleurrijke lichtshow te creëren.Deze BeamZ lichtset is ideaal voor de mobiele DJ of gebruik in kleinere ruimten, feesttenten, thuisdisco en bij party\'sKenmerken:LED MoonflowerLong-life LED\'s.Muziekgestuurd en Auto-mode.Heldere en kleurrijke patronen.Gevoeligheidsregelaar..Mini Star BAll6x 3W RGBAW heldere LED\'s.Muziekgestuurd of Auto-mode.Ingebouwde microfoon.Gevoeligheidsregelaar.Ventilator-gekoeld..Stroboscoop50x 8mm witte LED\'s.Lage stroomopname.Minimale warmte-ontwikkeling.Incl. montagebeugel.Flitsen per seconde 1 -10.

€ 69.00

Read on...

LED Effecten
Product