BeamZ SlimPar30 Krachtige compacte LED Par spot 6x 3W LED's

BeamZ SlimPar30 - Gebruiksvriendelijk, compact en krachtigDe BeamZ SlimPar30 is een LED spot die ondanks zijn eenvoud toch weet te verbazen. Uit de compacte behuizing die voorzien is van 6 krachtige LED\'s komt een verbazingwekkende hoeveelheid licht. Door RGB kleurenmenging is de SlimPar30 in staat om enorm veel kleuren te maken voor een kleurrijke lichtshow. Bediening is simpel, stekker in het stopcontact en de SlimPar30 is klaar voor gebruik. Kies met de meegeleverde afstandsbediening of op de lamp zelf een van de voorgeprogrammeerde programma\'s of gebruik hem in de geluidsbesturing en geniet van alles wat deze spot in huis heeft. Door zijn compacte formaat is de SlimPar30 ideaal voor de mobiele DJ of voor gebruik in de horeca bij bowlings, clubs, café\'s, etc.RGB kleurenmengingHet zegt je misschien niets maar RGB staat voor Rood, Groen en Blauw. Deze 3 kleuren zijn de primaire kleuren waarmee vele andere kleuren te maken zijn. Elke LED van de SlimPar30 is voorzien van een lichtbron met deze kleur. Voor de kleur rood bijvoorbeeld zullen de 6 LED\'s de rode lichtbron laten oplichten. Maar voor de kleuren geel of paars werkt het anders. Want ondanks dat de SlimPar30 geen geel of paars heeft kan hij dit wel degelijk maken. Door de rode en groene lichtbron aan te zetten ontstaat er geel. Hetzelfde met blauw en rood. Zet blauw en rood aan en er ontstaat paars. Door te spelen met de intensiteit van de kleuren is het vervolgens weer mogelijk om allerlei kleurvariaties te maken. RGB kleurenmenging zorgt er dus voor dat de SlimPar30 in staat is om vele kleuren te creëren.BedieningDe BeamZ SlimPar30 wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening waarmee hij eenvoudig op afstand te bedienen is. Kies een programma, een kleur of laat de spot reageren op geluid, het is allemaal mogelijk. Een andere optie is bediening op de lamp zelf. Met behulp van het ingebouwde display en de 4 knoppen op de achterzijde kan de lamp snel naar wens worden ingesteld. De instellingen blijven bewaard zodat je de instellingen niet elke keer opnieuw hoeft te doen als de lamp uitgeschakeld is geweest.KenmerkenKrachtige LED\'s (RGB).Voorgeprogrammeerde shows.Stand-alone modus.Afstandsbediening meegeleverd.Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Bedieningspaneel met LED display.SpecificatiesStralingshoek: 18°.Field angle: 37°.Aantal kleuren: 3 (RGB), door kleurenmenging vele kleuren te maken.Aantal LED\'s: 6 (3W per LED).Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 15W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 13 x 8,5 x 12,5cm.Gewicht: 0.3kg.

€ 26.90

Read on...

LED Par spots
Product
 

SlimPar35 LED PAR Krachtige en compacte LED Par van BeamZ

BeamZ SlimPar35 - krachtige LED PAR met 12x 3W LED\'sOp zoek naar een simpel te bedienen lamp met een goede en hoge lichtoutput? Dan is de BeamZ SlimPar35 precies wat je zoekt. Deze LED spot zorgt met zijn 12 RGB LED\'s voor een hoge lichtopbrengst in vrijwel elke gewenste kleur. Bediening is simpel, dit kan met de meegeleverde afstandsbediening, via DMX of op de lamp zelf. De ingebouwde programma\'s en de mogelijkheid voor geluidsbesturing zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot een kleurrijke lichtshow.Vele kleuren door RGBDe SlimPar35 is in staat om vele kleuren te maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door RGB kleurenmenging. Simpelweg komt het erop neer dat elk van de 12 LED\'s beschikt over een Rode, Groene en Blauwe lichtbron (RGB). Door deze kleuren te mengen ontstaan er andere kleuren waardoor het mogelijk is om ontelbaar veel kleuren te creëren. Neem als voorbeeld rood en groen. Als deze twee kleuren gemengt worden onstaat er geel. Door te spelen met de intensiteit van de kleuren (rood en groen) kunnen er weer vele varianten gemaakt worden.BedieningHet bedienen van de SlimPar35 is uiterst eenvoudig. Allereerst wordt er een afstandsbediening meegeleverd waarmee bijvoorbeeld een programma of kleur gekozen kan worden. Wil je wat meer controle dan kan de SlimPar35 ook via DMX (3,4 of 7 kanalen) worden aagestuurd. Met behulp van een DMX controller (apart verkrijgbaar) maak je zo zelf complete lichtshows en programma\'s. Bij gebruik van meerdere SlimPar35 spots kunnen via DMX zéér mooie lichtshows gecreëerd worden qua kleur en/of looplichten. Ook op de lamp zelf is het mogelijk om allerlei instellingen te doen. Met behulp van het display en de vier knoppen loop je eenvoudig door het menu heen en stel je de lamp volledig naar wens in. Een kind kan de was doen. Zodra de lamp naar wens is ingesteld kan deze zonder problemen worden uitgeschakeld zonder de instellingen te verliezen. Zodra je de SlimPar35 weer inschakelt gaat hij gewoon verder waar hij gebleven was.Kenmerken12 krachtige LED\'s (RGB).Voorgeprogrammeerde shows.DMX en Stand-alone mode.DMX in/output via 3-pin.Afstandsbediening meegeleverd.Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Bedieningspaneel met LED display.SpecificatiesStralingshoek: 19°.Field angle: 37°.Aantal kleuren: 3 (RGB), door kleurenmenging vele kleuren te maken.Aantal LED\'s: 12 (3W per LED).DMX kanalen: 3, 4 of 7.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 25W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 18,5 x 9 x 18cm.Gewicht: 0.6kg.

€ 43.90

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BX96 6 in 1 LED PAR met 20W COB LED en 24 LED's stroboscoop

BeamZ BX96 4-in-1 LED par met 20W COB LED en 24 LED\'s stroboscoop is in feite een dubbele par spot met ingebouwde stroboscoop. Ideaal dus om snel een complete lichtshow te verzorgen met een minimaal gebruik van ruimte. Thuis in privésfeer of in het bedrijfsleven (café\'s, bars, bowlingbaan, etc.), met de BeamZ BX96 tover je elke ruimte in een handomdraai om in een ware disco.Het par spot gedeelte van de BeamZ BX96 bestaat uit 9 LED\'s van 9W per LED. Een totaal vermogen dus van 81W voor een zeer hoge lichtopbrengst. De gebruikte LED\'s voor het par gedeelte zijn zogenaamde 6-in-1 LED\'s. Deze LED\'s hebben de mogelijkheid om de volgende 6 kleuren te maken: Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight). Door het mengen van deze kleuren kunnen weer enorm veel andere kleuren gemaakt worden. Neem bijvoorbeeld rood en groen, bij het mengen van deze kleuren ontstaat geel. Meng rood en blauw en je krijgt paars. Met deze 6 kleurige LED\'s is het dus mogelijk om enorm veel kleuren (incl. pastelkleuren) te maken. De UV mogelijkheid zorgt voor het welbekende UV / Blacklight effect waarbij witte en UV gevoelige kleuren en materialen oplichten.In het midden van de BeamZ BX96 vind je een zeer felle hoogvermogen 20W COB LED. Deze COB LED is een 4-in-1 LED en beschikt over de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Ook bij deze COB LED is het uiteraard mogelijk om meerdere kleuren te maken door de 4 kleuren te mengen. De 9 LED\'s en de COB LED vormen samen in feite 2 LED parren in één behuizing. Enorm snelle kleurwisselingen en mooie kleureffecten die met een gewone par spot niet te behalen zijn worden met de BeamZ BX96 ineens mogelijk. De BX96 trakteert je daarmee op een super mooi gekleurd lichtspel en dat allemaal uit slechts één complacte ruimtebesparende behuizing.Om het af te maken en om alle ruimte in de behuizing te benutten is de BeamZ BX96 voorzien van een LED stroboscoop. Deze stroboscoop bestaat uit 24 felle SMD LED\'s die samen zorgen voor felle flitsen. Door de snelle flitsen ontstaat een schokkerig effect op de dansvloer wat uiteraard een opzwepend effect heeft op het publiek. Samen met de mooie en snelle kleurwisselingen van de LED par en COB LED kunnen prachtige effecten gecreëerd worden.Kenmerken9x 9W (81W totaal) 6-1 RGBAW-UV LEDs.Stroboscoop unit met 24x SMD witte LED\'s.Eén COB RGBW LED.Volledige spectrum van licht met COB-technologie.3 effecten afzonderlijk regelbaar.2, 11, 21 of 35 DMX kanalen.IR-afstandsbediening.DMX en stand-alone mode.Master/slave functie.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.Dubbele beugels fungeren ook als vloerstandaard.Specificaties20W COB LED.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.IEC-connector in/output.Opgenomen vermogen: 110W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 275 x 215 x 120mm.Gewicht: 2.1kg.

€ 152.15

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BWA520 LED PAR RGBAW UW voor buitengebruik 14x 18W

Zet je (bedrijfs)pand in de spotlights met de BeamZ BWA520 LED PARDe BeamZ Professional BWA520 is een professionele aluminium LED PAR mét IP65 rating zodat hij ook buiten gebruikt kan worden. De BWA520 heeft 14 RGBAW-UV LED\'s van 18W per LED die met elkaar voor een ongekend hoge lichtopbrengst zorgen. Door de RGBAW-UV kleurenmenging kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden inclusief blacklight. De BWA520 is geheel stil omdat er geen ventilator wordt gebruikt voor de koeling. Dit alles zorgt ervoor dat de BeamZ BWA520 overal toepasbaar is, zelfs in ruimtes of op plekken waar stilte gewenst is of buiten. Kantoorpanden, feestlocaties en galerieën zijn slechts enkele voorbeelden waar de BeamZ BWA520 LED PAR ingezet kan worden.RGBAW-UV kleurenmengingDe BWA520 is een LED PAR met 14 RGBAW-UV LED\'s met een vermogen van maar liefst 18W per LED. RGBAW-UV heeft betrekking op het feit dat elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit bezit. Naast deze kleuren beschikt de BWA520 ook over UV, ook bekend als blacklight. Door het mengen van deze kleuren is het weer mogelijk om vele andere kleuren te maken. Worden rood en blauw tegelijkertijd aangezet dan ontstaat er paars. Door te spelen met de intensiteit van de rode of blauwe kleur of door wit toe te voegen kunnen vele kleurvariaties gemaakt worden inclusief pastelkleuren. Door de UV / blacklight mogelijkheid zijn schitterende creaties mogelijk met speciale UV gevoelige materialen zoals UV / blacklight verf. Een zeer breed scala aan kleuren en mogelijkheden kan zo uit slechts één enkele behuizing getoverd worden waarmee een object of (bedrijfspand) pand sfeervol of juist heel opvallend verlicht kan worden.Bediening en sturingDe BWA520 LED PAR is net zo veelzijdig aan te sturen als dat hij kleuren heeft, iedereen kan met de spot overweg. Voor de meest uitgebreide bediening en voor totale controle over de kleuren en dergelijke is DMX de enige juiste keuze. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller kan een enkele BWA520 aangestuurd worden maar het is ook mogelijk om meerdere spots apart van elkaar aan te sturen om zo een geheel eigen lichtplan creëren. Wil je het allemaal wat minder omslachtig dan kan de spot ook prima met de meegeleverde afstandsbediening gebruikt worden. Kies een kleur of programma, de BWA520 doet de rest.Meerdere spotsVoor een indrukwekkende verlichting van een bedrijfspand of groot bouwwerk is het raadzaam om met meerdere spots te werken. Bij gebruik van meerdere spots kunnen mooie kleurverlopen gemaakt worden of kunnen zelfs complete lichtshows gemaakt worden met looplichteffecten etc. Om meerdere spots eenvoudig met elkaar te kunnen koppelen is de BWA520 voorzien van stroom in- en uitgangen (Powercon True). Op slechts één stroomaansluiting kan zo een ketting van spots worden aangesloten. Hetzelfde geldt voor de DMX / data aansluiting, ook hiervoor is een in- en uitgang voorzien zodat ook de DMX / data eenvoudig gekoppeld kan worden met meerdere spots. Voor gebuik buitenshuis zijn hier speciale kabels voor beschikbaar die zorgen voor een waterdichte en weerbestendige aansluiting.Stroomkabels:IP65 Powercon - Schuko - 1,5 meter.IP65 Powercon - Schuko - 5 meter.Stroom verlengkabel of stroom koppelkabels voor onderlinge verbinding van meerdere spotsIP65 Verleng- / koppelkabel - 1.5 meter.IP65 Verleng- / koppelkabel - 5 meter.IP65 Verleng- / koppelkabel - 10 meter.DMX / Data kabels voor verbinding met een DMX controller of voor verbinding onderlingIP65 DMX / data kabel - 6 meter.IP65 DMX / data kabel - 12 meter.Kenmerken14x 18W 6-in-1 LED\'s.RGBAW-UV kleurmenging.DMX en Stand-alone mode.2, 3, 5, 6 of 11 DMX kanalen.Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator (geluidsloos).Master/Slave functie.Afstandsbediening meegeleverd.Voorgeprogrammeerde shows.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.DMX in/uitgang via 3-pin XLR (waterdichte connectie IP65).Powercon True in- en uitgang (waterdichte connectie IP65).SpecificatiesStralingshoek: 23°.Field angle: 38°.Aantal LED\'s: 14 LED\'s van 18W per LED.Aantal kleuren: 6 (rood, groen, blauw, amber, wit + UV).IP65 waterdicht.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 150W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 240 x 315 x 340mm.Gewicht: 6.8kg.

€ 300.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BPP200 LED PAR 64 spot met 12x 18W HEXA LED's (RGBAW UV)

Geniet nu van een alles in één effect met deze BeamZ BPP200. Een LED PAR spot in een PAR 64 behuizing met ongekende mogelijkheden. Bevatte een PAR 64 jaren geleden enkel een lamp met kleurenfilterm, deze BeamZ BP200 zit afgeladen vol met de nieuwste technologieën op het gebied van LED. De lamp is voorzien van 12 HEXA LED\'s van maar liefst 18W per LED. De term "HEXA" wil zeggen dat elke LED afzonderlijk voorzien is van meerdere lichtbronnen. Deze lichtbronnen zijn rood, groen, blauw, amber en wit waardoor, door deze kleuren te mengen, enorm veel kleuren te creëren zijn waaronder ook pastel kleuren. Maar dat is nog niet alles, want de LED\'s zijn namelijk ook voorzien van een UV module, ook wel bekend als "Blacklight". Dit maakt de BP220 een LED spot van ongekende klasse met enorm veel mogelijkheden.Voor het aansturen van deze LED spot kan uiteraard gebruik worden gemaakt van DMX, 4 of 10 kanalen. Zo creëer en programmeer je eenvoudig via je DMX controller de mooiste lichtshows. Met de meegeleverde afstandsbediening wordt de bediening van de BPP200 zeer eenvoudig gemaakt waardoor werkelijk iedereen met deze spot overweg kan. Ideaal voor beurzen of evenementen en het uitlichten van producten in een showroom. Voor de DJ die nog niet de beschikking heeft over een DMX controller kan de geluidsbesturing geactiveerd worden. De PAR spot reageert dan op geluid en creëert zelf een show. Dit is ook ideaal voor de horeca ondernemer die wel een lichtshow wil maar daar geen personeel op kan of wil zetten. Als laatste kan er gekozen worden voor automatische besturing. In dat geval werkt de lamp op een ingebouwd programma en werkt zo volledig zelfstandig. Met de meegeleverde dubbele beugels is installatie geen probleem. Hang hem eenvoudig op aan plafond of truss of gebruik de dubbele beugels om de BPP200 op de vloer te plaatsen.Kenmerken12 High Power LED\'s van 18W per LED.HEXA LED\'s (5 kleuren, rood, groen, blauw amber en wit + UV blacklight).4 of 10 kanaals DMX.Meegeleverde afstandsbediening.Auto- en muziekgestuurd.Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing.Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden.Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64).DMX via 3-pin XLR.LED display.Actieve koeling d.m.v. ventilator.SpecificatiesVermogen: 150W.Kleuren: 5-in-1 (RGBAW) + UV (blacklight).Aantal LED\'s: 12x 18W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 255? x 370mm.Gewicht: 2.5kg.

€ 199.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ WH 248 Wall Washer 24x 8W Quad LED's DMX

Deze mobiele unit is het nieuwste revolutionaire DMX-gestuurde LED wash lichteffect. Voor professioneel binnen- en vooral buitengebruik (IP65). Perfect om mooie pastelkleuren te produceren en architectonische gebouwen, filmsets, openluchtconcerten, activiteiten in tv-studio\'s, disco\'s enz. te verlichten, op basis van 24 stuks 8W Quad LED\'s voor zeer hoge lichtopbrengst. Voorzien van ingebouwde programma\'s, elektronische dimmer, 3 DMX-modi met 8 kanalen enz. Kenmerken24x 8W krachtige Quad LED\'s.1-4-8 DMX-kanalen.10 ingebouwde programma\'s.Optische 30mm lensen standaard beam 25.Tilt: handmatige instelling 220°.Standalone en master/slave mode.Schakelende voeding.Waterbestendig IP65. SpecificatiesBeweging: Tilt 220° handmatig.Aantal LEDs 24x 8W Quad LEDs.Patronen 10.DMX Kanalen 1, 4 of 8.IP Waarde IP65.Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.Vermogen 230W.

€ 499.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BAC504 Aluminium LED PAR 12x 12W incl afstandsbediening

BeamZ BAC504 aluminium LED PARDe BeamZ BAC504 is een LED PAR met 12x 12W LED\'s in een aluminium behuizing. Doordat de behuizing zorgt voor de nodige koeling is er geen geforceerde koeling nodig in de vorm van een ventilator. Dit zorgt ervoor dat deze LED spot volledig stil is en dat maakt de BAC504 perfect voor gebruik in ruimtes waar het geluid van een ventilator als hinderlijk kan worden ervaren. De BAC504 wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening zodat iedereen er mee overweg kan. De lichtintensiteit van de 12 LED\'s is uiteraard naar wens regelbaar middels een ingebouwde dimmer. Ook beschikt de BAC504 over een stroboscoop effect zodat hij voor vele toepassingen ingezet kan worden. Installatie van meerdere spots is eenvoudig vanwege de doorkoppelingsmogelijkheden voor zowel stroom als DMX / data. Op slechts één stopcontact kunnen zo meerdere units aangesloten worden en dat maakt installatie een stuk eenvoudiger.KleurDe hedendaagse LED spots kenmerken zich door de vele kleuren die ze kunnen maken. Daar waar vroeger elke PAR lamp slechts één kleur kon geven (door middel van een kleurenfilter) is het met LED technologie mogelijk om vrijwel elke kleur uit één lamp te laten komen. Deze verscheidenheid aan kleuren wordt mogelijk door kleurenmenging. De BAC504 beschikt over 12 RGBW LED\'s met enorm veel mogelijkheden. Elke LED heeft de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit waarmee vele kleurvariaties mogelijk zijn. Indien bijvoorbeeld rood en groen tegelijkertijd aan worden gezet zal de spot een gele kleur geven. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur kan een enorme variëteit aan gele kleuren gemaakt worden. Op die manier kunnen ook andere kleuren zoals paars gemaakt worden waarmee ook weer vele varëtieten mogelijk zijn. Door de toevoeging van de witte kleur is het ook mogelijk om van alle mogelijke kleurcombinaties pastelkleuren te maken. De BAC504 is hiermee in staat om enorm veel kleuren te maken.EffectenAlle mogelijke kleuren die met de BAC504 gemaakt kunnen worden kunnen gedimd worden. Zeker bij het gebruik van meerdere spots kan zo een schitterende en kleurrijke lichtshow gecreëerd worden voor het uitlichten van wanden om zo een gezellige sfeer te creëren. Het stroboscoopeffect, waarmee snelle flitsen mogelijk zijn, geeft mogelijkheden voor gebruik in danscafé\'s, clubs en discotheken. SturingOm het maximale uit de BAC504 te halen is sturing via DMX uiteraard mogelijk. Met maxiamaal 8 kanalen kan de BAC504 zo eenvoudig aan een bestaande lichtshow toegevoegd worden maar hij kan natuurlijk ook perfect dienen als basis voor een nieuw lichtplan. Voor simpel gebruik kan de spot via de meegeleverde afstandsbediening bediend worden. Kies simpelweg een kleur of effect en de lamp doet de rest. Wil je er helemaal geen omkijken naar hebben dan is de geluidsgestuurde of automatische mode een uitkomst. Bij beide mogelijkheden werkt de spot dan volledig zelfstandig en is er geen extra bediening meer nodig. Het instellen van de spot kan simpel en snel door het LCD display op de achterzijde.De BAC504 is door zijn vele mogelijkheden geschikt voor tal van toepassingen. Door de geluidsarme behuizing zonder ventilator kan hij ook prima gebruikt worden op plaatsen waar het stil moet zijn. Rustige kleurverlopen of snelle en flitsende effecten, het is met de BAC504 allemaal mogelijk.Kenmerken12x 12W 4-in-1 LED\'s.RGBW kleurmenging.DMX en Stand-alone mode.2, 3, 4 (2 mogelijkheden) of 8 DMX kanalen.Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator.Master/Slave functie.Afstandsbediening meegeleverd.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.DMX in/uitgang via 3-pin of 5-pin XLR.Powercon in- en uitgang.SpecificatiesStralingshoek: 19°.Field angle: 36°.Aantal LED\'s: 12 LED\'s van 12W per LED (4-in-1 LED\'s).Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit).Stroboscoopsnelheid: 1 - 24 fps.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 120W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 275 x 280 x 95mm.Gewicht: 3.2kg.

€ 149.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BBP94 Uplight PAR spot op accu met 4x 10W LEDs

De BeamZ BBP94 brengt sfeer, overal!Een feestje geven kan iedereen. Maar soms wil je gewoon wat meer, net even wat extra en dat kan met de BeamZ BBP94. De BBP94 is een draadloze spot die beschikt over een ingebouwde accu. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Tover je tuin in een handomdraai om in een feestelijke ambiance voor het geven van een bruiloft of gebruik hem op markten of beurzen voor het uitlichten van je stand of kraam. Je bent niet meer afhankelijk van het stopcontact, de ingebouwde accu laat hem werken tot wel 9 uur lang. En mocht de accu leeg zijn dan laad je deze in slechts 3 uurtjes weer op. 100% gemak, 100% draadloos, 100% BeamZ BBP94.LichtintensiteitDe BeamZ BBP94 is voorzien van 4 LED\'s met een vermogen van 10W per LED. Door dit hoge vermogen geeft de BBP94 voldoende licht voor het uitlichten van bomen, struiken, stands etc. Uiteraard is de lichtintensiteit naar wens in te stellen zodat elke gewenste sfeer gecreëerd kan worden. Naast lichtintensiteit is kleur natuurlijk ook een belangrijke factor voor het bepalen van de sfeer. Met de BeamZ BBP94 heb je aan kleur geen tekort. Elke LED beschikt over de mogelijkheid om Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit te produceren. Door deze kleuren te mengen ontstaan weer talloze andere kleurmogelijkheden. Door de toevoeging van wit is het ook mogelijk om pastelkleuren te maken. Een laatste mogelijkheid is UV waarbij de BBP94 dus ook dienst kan doen als blacklight, het bekende effect waarbij witte kleuren en UV gevoelige materialen oplichten. Ideaal voor bijvoorbeeld Halloween voor het creëren van een grimmige sfeer.SturingVoor het bedienen van de BeamZ BBP94 wordt een afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kan een vaste kleur gekozen worden maar het is ook mogelijk om een bepaald effect te kiezen waarbij bijvoorbeeld de kleur continu langzaam verandert. Een andere optie is DMX waarbij met een apart verkrijgbare DMX controller volledige controle over het lichteffect genomen kan worden. Afhankelijk van de controller kan je dan zelf volledige lichtshows programmeren wat vooral met meerdere spots natuurlijk tot geweldige effecten kan leiden. Voor de bediening via DMX kan gekozen worden tussen 6 of 10 DMX kanalen. Om meerdere BBP94 spots met elkaar te verbinden kan gebruik worden gemaakt van UTP kabel met RJ45 connectoren (internetkabel). Een verloop van XLR naar RJ45 voor het DMX signaal wordt met de BBP94 meegeleverd.Let op!De BeamZ BBP94 Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden.Kenmerken4x 10W 6-in-1 RGBAW-UV LED\'s.Tot 9 uur bedrijfstijd (afhankelijk van de intensiteit).Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur.Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie.DMX en stand-alone mode.6 of 10 DMX kanalen.Afstandsbediening meegeleverd.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Master/slave functie.0-100% Elektronische dimmer.DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).SpecificatiesAantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk.Aantal LED\'s: 4.Vermogen per LED: 10W.Aantal DMX kanalen: 6 of 10.Accu: 12,6V / 7.8Ah.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Opgenomen vermogen: 48W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 130 x 130 x 120mm.Gewicht: 1.8kg.

€ 119.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

BeamZ COB50 lichtset met 4x COB50, draadloze DMX en controller

Complete COB50 lichtset voor bands, drive in show, scholen, etc. met draadloze DMX sturing!Met deze BeamZ COB50 lichtset met vier COB50 spots op een standaard voorzie je je jouw band, podium, schooluitvoering, drive in show, etc. van een zeer krachtig licht. De vier COB50 spots hebben een zeer hoge lichtoutput en kunnen ook nog eens enorm veel kleuren creëren. Met deze complete set heb je de beschikking over een zeer krachtige, dynamische en zeer kleurrijke lichtshow die ook nog eens geheel draadloos via DMX wordt aangestuurd. De signalen vanuit de DMX controller gaan draadloos naar de vier COB50 spots die aan de T-bar van het statief hangen. Voor de koppeling van de vier lampen onderling worden drie DMX kabels meegeleverd. Zo is de gehele set eenvoudig op te zetten en behoort de vaak lastige kabel tussen DMX controller en verlichting tot het verleden.DMX controllerMet de meegeleverde BeamZ DMX384 controller weet je zeker dat je werkelijk alles uit deze lichtset haalt wat er maar uit te halen valt. Elke COB50 spot is apart aan te sturen voor een kleurrijke show. Uiteraard is het mogelijk om zelf een lichtshow in de controller te programmeren. Met de "Blackout" functie is het mogelijk om met één druk op de knop alle verlichting uit te schakelen. Het meegeleverde lampje zorgt ervoor dat je altijd zicht hebt op je DMX controller en nooit in het donker hoeft te zoeken naar de juiste knop. Uiteraard beschikt de DMX384 over een \'fader\' en \'speed\' schuif zodat een geprogrammeerde lichtshow volledig naar wens op de juiste snelheid loopt. Door de meegeleverde draadloze DMX zender wordt het signaal van de controller geheel draadloos naar de DMX ontvanger van de vier COB50 spots gestuurd.Door de meegeleverde standaard met T-bar en de draadloze DMX functionaliteit is deze BeamZ COB50 lichtset perfect voor tijdelijk of mobiel gebruik. De set is snel op te bouwen en af te breken en vooral het gemis van een kabel tussen DMX controller en verlichting scheelt enorm veel gedoe bij installatie. Dit alles maakt de set zeer breed inzetbaar en geschikt voor vele toepassingen.

€ 699.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

BeamZ BBP66 LED Uplight set van 2 stuks inclusief tas

BeamZ BBP66, letterlijk draadloos licht!De BeamZ BBP66 Uplight is een draadloze LED spot die werkt op een ingebouwde accu. Je kunt hem dus overal neerzetten om een ruimte of object uit te lichten. Met een volle accu gaat de BBP66 tot maximaal 10 uur mee. Deze set voorzien in twee BBP66 Ulights en een handige tas voor transport en bescherming van de beide lampen. Met deze set wordt een (feest)locatie snel en eenvoudig voorzien van gekleurd licht zonder de noodzaak voor stroomkabels. De meegeleverde afstandsbedieningen zorgen ervoor dat beide lampen snel naar wens kunnen worden ingesteld qua programma of kleur.

€ 449.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BAC404 Witte aluminium LED spot met 4x 18W LED's

Op zoek naar iets wat nét weer even anders is? Deze BeamZ BAC404 Witte aluminium LED spot met 4x 18W LED\'s is dan precies wat je zoekt! Met zijn compacte witte behuizing is deze LED spot enorm trendy. De spot is voorzien van 6-in1 LED\'s waarmee een enorme keur aan kleuren gemaakt kan worden. Omdat wit een van de kleuren is is het mogelijk om ook pastelkleuren te projecteren. De aluminium behuizing zorgt niet alleen voor een strak design maar ook voor goede koeling van de LED\'s. De BAC404 is hierdoor geschikt voor langdurig (dagelijks) gebruik.De gebruikte 6-in-1 LED techniek zorgt ervoor dat er uit een compacte LED spot zoals deze toch enorm veel licht kan komen. Dit komt omdat elke LED meerdere kleuren aan kan nemen en door deze kleuren te mengen ontstaan er enorm veel mogelijkheden qua kleuren. De LED\'s zelf kunnen rood, groen, blauw, amber & wit projecteren waarbij door rood en blauw te mengen paars licht ontstaat. Naast deze 5 kleuren heeft de spot ook nog de mogelijkheid voor het projecteren van UV (Blacklight). Bij het gebruik van blacklight lichtten UV gevoelige materialen en wit op voor een sfeervol effect. Door de vele mogelijkheden kan deze spot worden ingezet als onderdeel van een lichtshow maar natuurlijk ook om objecten uit te lichten in een showroom of bij een beurs. Ook voor vaste installatie in bijv. een restaurant als sfeerverlichting is de BAC404 de perfecte keuze.De aansturing kan op verschillende manier. Allereerst via een DMX controller waarbij je als gebruiker de volledige controle hebt en zelf de kleuren kan mengen. Via de ingebouwde microfoon is het ook mogelijk om de spot als lichteffect in te zetten bij clubs en drive inn shows. Door de compacte en stevige aluminium behuizing is deze spot ook perfect voor de mobiele DJ. Voor iedereen die geen gedoe wil hebben is de spot voorzien van enkele ingebouwde programma\'s. Iedereen kan er dus mee overweg, kennis van zaken is totaal niet nodig om een kleurrijk spektakel te krijgen.Kenmerken4x 18W 6-in-1 LED\'s.RGBAW-UV kleurmenging.4 of 10 DMX kanalen.DMX en Stand-alone mode.Lichtgewicht aluminium behuizing.Master/Slave functie.IR afstandsbediening.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.IEC-connector input/output.SpecificatiesVermogen: 48W.Stralingshoek: 25°.Field angle: 42°.Kleuren: rood, groen, blauw, amber & wit + UVDoor mening van kleuren enorm veel kleuren mogelijk.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 230 x 205 x 150mm.Gewicht: 2kg.

€ 105.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BS271F Flatpar met 271 3 in 1 SMD LED's en frost lens

Met de BeamZ BS271F Flatpar met 271 3-in-1 SMD LED\'s en frost lens maak je eigenlijk dubbelop de mooiste effecten. Hoe dat zit? Nou, dat gaan we uitleggen.Allereerst is de BeamZ BS271F een flatpar met 271 heldere en felle 3-in-1 SMD LED\'s die via DMX aangestuurd kan worden. 3-in-1 wil zeggen dat elke LED 3 kleuren kan maken, te weten rood, groen en blauw. Door deze kleuren te mengen zijn vele kleuren te maken voor de meest kleurrijke lichtshows. Geel en paars, naast rood, groen en blauw natuurlijk, zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden van de kleuren van de BeamZ BS271F.Maar zoals reeds aangegeven is de BeamZ BS271F geen gewone par spot. Deze spot is namelijk voorzien van een frost lens. Door deze lens onstaat een soort 3D effect ín de behuizing. Sterren en andere mooie figuren worden gecreëerd door middel van de frost lenst waarbij het bij gebruik van meerdere BS271F spots mogelijk is om een schitterend effect te creëren. Om meerdere spots eenvoudig aan te kunnen sluiten is de BS271F voorzien van een IEC uitgang. Zo kan de stroomvoorziening van meerdere spots eenvoudig doorgelust worden op de lampen zelf. Uiteraard geldt hetzelfde voor de DMX aansluiting, ideaal en snel meerdere spots installeren.De aansturing van de BS271F kan gebeuren via DMX (7 of 34 kanalen) voor volledige controle over het effect. Een andere mogelijkheid is aansturing door middel van de ingebouwde microfoon. Hierbij reageert hij op muziek en je hoeft er verder niets voor te doen. Ook bij automatische mode werkt hij geheel zelfstandig en heb je er geen omkijken naar. Sterker nog, hij heeft dan ook geen geluid nodig en werkt echt compleet op zichzelf.Uiteraard is de BeamZ BS271F voorzien van allerlei effecten. Niet alleen het 3D effect en de kleurenmenging zijn noemenswaardig, ook de dimmer en stroboscoopfunctie zorgen ervoor dat de BS271F de basis is voor een super vette lichtshow.Kenmerken271 SMD LED\'s (RGB) met hoge lichtintensiteit.DMX, geluids- en automatisch gestuurd.Instelbare gevoeligheid voor geluidsbesturing.Meerdere voorgeprogrammeerde shows.7 of 34 DMX kanalen.Dubbele beugel voor universele montage.Rubberen afwerking.Specificaties3-in-1 LED\'s: Rood, Groen & Blauw.Snelheid stroboscoop: 25 flitsen per seconde.IEC in- en uitgang voor doorlussen stroomvoorziening.DMX via 3-polig XLR.Vermogen: 39W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 210 x 210 x 152mm.Gewicht: 1.3kg.

€ 92.65

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ RGBAW FlatPAR met 7x 15W LED's, DMX en IR afstandsbediening

Met maar liefst 7 RGBAW LED\'s van 15Watt per stuk levert deze BeamZ flatPAR een ongekend hoge lichtintensiteit. Door gebruik te maken van RGBAW (rood, groen, blauw, amber & wit) LED\'s zijn alle kleuren te maken voor een schitterende felle en kleurrijke lichtshow. Deze BeamZ flatPAR kan daarom gebruikt worden voor een enorm scala aan mogelijkheden waaronder grote feestzalen en podia.De flatPAR is aan te sturen met 9 DMX kanalen voor totale controle over de lamp. Zo heb je controle over de kleur, stoboscoop, dimmer en verschillende andere functies. Ook kan de flatPAR volledig stand-alone werken door de verschillende ingebouwde programma\'s. Als laatste ontbreekt geluidsbesturing niet zodat iedereen, met of zonder verstand van lichteffecten, met deze BeamZ flatPAR kan werken. Door de master/slave functie kunnen eenvoudig meerdere flatPARS met elkaar verbonden worden.Kenmerken:7x 15W RGBAW LED\'s.5 of 9 DMX-kanalen.Master/Slave toepassing.Ingebouwde microfoon en geluidgevoelig.DMX LED display.Stroboscoop, fade, flash en dimmer.IR-afstandsbediening.Specificaties:7 RGBAW LED\'s van maar liefst 15Watt per LED.5 of 9 DMX kanalen.DMX aansluiting via XLR.Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewicht:Afmeting: 198 x 198 x 228mm.Gewicht: 1.8kg.

€ 99.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BX100 LED PAR met ingebouwde laser en stroboscoop

De BeamZ BX100 is een RGBW LED PAR met een ingebouwde rood groene laser en felle 12 LED\'s stroboscoop. Doordat alles in de compacte behuizing van de spot is ongebouwd neemt het geheel zeer weinig ruimte in beslag. Desondanks bezit de BX100 wel de mogelijkheid om een volwaardige lichtshow te creëren.De LED par is voorzien van 6 hoogwaardige RGBW 4-in-1 LED\'s van 6W per LED. RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit en dat zijn de vier kleuren die door de LED\'s gemaakt kunnen worden. Door deze kleuren te mengen kunnen zo weer heel veel andere kleuren gemaakt worden. Door bijvoorbeeld rood en blauw te mengen ontstaat paars. De toevoeging van wit zorgt ervoor dat ook pastelkleuren mogelijk zijn. De laser is voorzien van 2 lasermodules. Een groene module van 75mW en een rode module van 150mW. Totaal dus een laservermogen van maar liefst 225mW! De laserstralen uit de beide modules worden op een speciale lens in de behuizing geprojecteerd en hierdoor ontstaan enorm veel laserstralen die allemaal bewegen. Een schitterend sterrenhemel effect is het resultaat met vele rode en groene bewegende stipjes of stralen.Het laatste effect in de BeamZ BX100 is de stroboscoop. Deze is rondom de laser geplaatst en bestaat uit 12 zeer felle witte SMD LED\'s. Doordat de LED\'s snel knipperen ontstaat een schokkerig effect op de dansvloer voor een sfeerverhogend effect. Het aansluiten en gebruiken van de BeamZ BX100 is een fluitje van een cent en kan zo makkelijk (of moeilijk) gemaakt worden als je zelf wilt. Wil je het makkelijk? Dan zet je hem via het overzichtelijke menu gewoon op automatisch of geluidsbesturing. Een andere eenvoudige mogelijkheid is de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan je de BX100 eenvoudig bedienen zonder moeilijk gedoe. Wil je juist meer controle en mag het wat moeilijker? Dan sluit je er een DMX controller op aan en maak je je eigen lichtshows met 2, 8, 9, of zelfs 13 DMX kanalen. Ook qua aansluiting is de BX100 zeer eenvoudig want hij is voorzien van een IEC stroomaansluiting, zowel in als uit. Bij het gebruik van meerdere spots kan je de stroomvoorziening dus eenvoudig doorlussen. Hetzelfde geldt voor het DMX signaal, met een 3-polige XLR in- en uitgang koppel je eenvoudig meerdere lichteffecten aan elkaar voor het doorgeven van het DMX signaal.KenmerkenPAR spot met 6x 6W 4-in-1 LED\'s (RGBW).Stroboscoop unit met 12 witte SMD LED\'s.Laser met rode (150mW) en groene (75mW) laser.De 3 effecten zijn afzonderlijk regelbaar.DMX en stand-alone mode.2, 8, 9 of 13 DMX kanalen.Master/slave functie.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Voorgeprogrammeerde shows.Controle paneel met LED display.Inclusief afstandsbediening.Dubbele beugels fungeren ook als vloerstandaard.SpecificatiesDMX in/uitgang via 3-pin XLR.IEC-connector in/output voor stroomvoorziening.Vermogen: 36W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 275 x 215 x 120mm.Gewicht: 1,8kg.

€ 118.15

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ LED PAR 64 PRO 18x 10W Quad

Deze LED PAR 64 van BeamZ professional is voorzien van 18 QUAD LEDs (RGBW) met een vermogen van 10 watt per LED.Ook heeft deze LED PAR 64 van BeamZ een meegeleverde afstandsbediening, dit maakt het een ideaal product voor mobiele opstellingen (denk bijvoorbeeld aan catwalks en modeshows)De toevoeging van de kleur wit aan de LED module zorgt ervoor dat je veel meer kleuren kan maken dan met een eenvoudige LED PAR.De lichtgewicht aluminium behuizing is waarmee deze LED PAR zich onderscheid van de rest.18x 10W QUAD LED RGBW.DMX512 besturingsmogelijkheden.Stand-alone gebruik op muziekmodus of via de afstandsbediening.Eenvoudig meerdere units aan elkaar te koppelen via het master/slave systeem- elke extra LED PAR, "slave", doet hetzelfde als de "Master".9 Voorgeprogrammeerde programma\'s .IR afstandsbediening.DMX LED-Display.Ventilatorgekoeld.Dubbele beugel die ook als vloerstandaard fungeert.Mogelijkheid voor het doorlussen van signaal en stroom.Lichtgewicht aluminium behuizing.Beam angle: 25°.Licht intensiteit van 15500 Lux @ 1 meter.Aantal LEDs: 18x.LED type: Quad.LED vermogen: 10W per LED.Aantal DMX kanalen: 7.DMX aansluiting: 3-pin XLR.Aansluitspanning: 100-240Vac / 50Hz.1x LED PAR 64.1x Afstandsbediening.Netsnoer.Afmetingen 220 x 220 x 325 mm.Gewicht ca 3.2 kg.

€ 119.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BWA510 LED PAR RGBW voor buiten 14x 15W incl. remote

Met de BeamZ BWA510 LED PAR geef je kleur aan je bedrijfspand of horecagelegenheidDe BeamZ Professional BWA510 is een professionele LED PAR met een aluminium behuizing die door de IP65 rating ook buiten gebruikt kan worden. De LED PAR heeft 14 RGBW LED\'s van 15W per LED voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de RGBW kleurenmenging kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden. Een van de voordelen van de aluminium behuizing is dat er geen geforceerde koeling nodig is waardoor de BWA510 geheel stil is. Dit alles zorgt ervoor dat de BeamZ BWA510 vrijwel overal toepasbaar is waar (gekleurde) verlichting gewenst is, óók in ruimtes of op plekken waar stilte gewenst is. Kantoorpanden, feestlocaties en galerieën zijn slechts enkele voorbeelden waar de BeamZ BWA510 LED PAR ingezet kan worden.RGBW kleurenmengingDe BWA510 is een LED PAR met 14 RGBW LED\'s. RGBW heeft betrekking op het feit dat elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit bezit. Door het mengen van deze kleuren is het weer mogelijk om vele andere kleuren te maken. Worden rood en groen tegelijkertijd aangezet dan ontstaat er geel. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur of door wit toe te voegen kunnen vele kleurvariaties gemaakt worden inclusief pastelkleuren. Een zeer breed scala aan kleuren kan zo uit slechts één enkele behuizing getoverd worden waarmee een object of (bedrijfspand) pand sfeervol of juist heel opvallend verlicht kan worden.Bediening en sturingDe BWA510 LED PAR is net zo veelzijdig aan te sturen als dat hij kleuren heeft, iedereen kan met de spot overweg. Voor de meest uitgebreide bediening en voor totale controle over de kleuren en dergelijke is DMX de enige juiste keuze. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller kan een enkele BWA510 aangestuurd worden maar het is ook mogelijk om meerdere spots apart van elkaar aan te sturen om zo een geheel eigen lichtplan creëren. Wil je het allemaal wat minder omslachtig dan kan de spot ook prima met de meegeleverde afstandsbediening gebruikt worden. Kies een kleur of programma, de BWA510 doet de rest. Meerdere spotsVoor een indrukwekkende verlichting van een bedrijfspand of groot bouwwerk is één spot vaak niet voldoende. Bij gebruik van meerdere spots kunnen mooie kleurverlopen gemaakt worden of kunnen zelfs complete lichtshows gemaakt worden met looplichteffecten etc. Om meerdere spots eenvoudig met elkaar te kunnen koppelen is de BWA510 voorzien van stroom in- en uitgangen (Powercon True). Op slechts één stroomaansluiting kan zo een ketting van spots worden aangesloten. Hetzelfde geldt voor de DMX / data aansluiting, ook hiervoor is een in- en uitgang voorzien zodat ook de DMX / data eenvoudig gekoppeld kan worden met meerdere spots. Voor gebuik buitenshuis zijn hier speciale kabels voor beschikbaar die zorgen voor een waterdichte en weerbestendige aansluiting.Stroomkabels:IP65 Powercon - Schuko - 1,5 meter.IP65 Powercon - Schuko - 5 meter.Stroom verlengkabel of stroom koppelkabels voor onderlinge verbinding van meerdere spotsIP65 Verleng- / koppelkabel - 1.5 meter.IP65 Verleng- / koppelkabel - 5 meter.IP65 Verleng- / koppelkabel - 10 meter.DMX / Data kabels voor verbinding met een DMX controller of voor verbinding onderlingIP65 DMX / data kabel - 6 meter.IP65 DMX / data kabel - 12 meter.Kenmerken14x 15W 4-in-1 LED\'s.RGBW kleurmenging.DMX en Stand-alone mode.2, 3, 4 of 8 DMX kanalen.Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator (geluidsloos).Master/Slave functie.Afstandsbediening meegeleverd.Voorgeprogrammeerde shows.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.DMX in/uitgang via 3-pin XLR (waterdichte connectie IP65).Powercon True in- en uitgang (waterdichte connectie IP65).SpecificatiesStralingshoek: 24°.Field angle: 43°.Aantal LED\'s: 14 LED\'s van 15W per LED.Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit).IP65 waterdicht.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 130W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 240 x 315 x 335mm.Gewicht: 6.5kg.

€ 275.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ WH180W LED wall wash met 60x 3W witte LED's

BeamZ WH180W LED wall wash en/of stroboscoopDe BeamZ Professional WH180W is een professionele LED lamp met een zeer hoge lichtopbrengst die voor meerdere toepassingen ingezet kan worden. Het witte licht van de WH180W kan gebruikt worden voor het uitlichten van objecten of wanden / muren. Een andere mogelijke toepassing is gebruik als stroboscoop. Met max. 30 flitsen per seconde wordt een maximaal effect verkregen. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook en dat is voor gebruik in discotheken of bij ander entertainment zeer interessant.AansturingDe WH180W kan worden aangestuurd via DMX waarbij er keuze is tussen 2, 6 of 8 kanalen. Dimmer en diverse stroboscoopfuncties zijn hierbij traploos regelbaar en bij de uitgebreidere kanaalopties is het ook mogelijk om de WH180W in 3 secties in te delen voor extra effect. Voor eenvoudigere toepassingen is het ook mogelijk om de WH180W muziekgestuurd te gebruiken. Een interne microfoon zorgt hierbij voor de aansturing zodat een leuk en afwisselend effect ontstaat. Ook is het mogelijk om de WH180W automatisch te laten werken waarbij de snelheid is in te stellen.InstellingenDe BeamZ Professional WH180W is eenvoudig in te stellen door middel van een display op de achterzijde. Dit display en de 4 toetsen zorgen ervoor dat het menu eenvoudig doorlopen kan worden en dat het zeer eenvoudig is om het effect naar wens in te stellen.Kenmerken60x 3W LED\'s (wit).DMX en stand alone mogelijkheid.Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid.3 afzonderlijk regelbare secties (in 6 & 8 kanaals mode) van 20 LED\'s per sectie.Stroboscoopeffect.0 - 100% electronische dimmer.DMX in- en uitgang via 3 polig XLR.Powerconnector in- en uitgang.SpecificatiesStralingshoek: 90º.Aantal kleuren: 1.Kleur: Wit.2, 6 of 8 DMX kanalen.Stroboscoop snelheid: 0 - 30 fps.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 200W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 430 x 220 x 105mm.Gewicht: 4.8kg.

€ 199.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BT310 FlatPAR 12x 6W DMX met afstandsbediening

Deze BeamZ BT310 FlatPAR 12x 6W DMX met afstandsbediening is een hoog vermogen PARcan van BeamZ. De lamp is voorzien van 12 LED\'s met een vermogen van maar liefst 6W per LED. Omdat het hier om 4-in-1 LED\'s gaat is een hoge lichtopbrengst gegarandeerd waardoor deze BT310 breed inzetbaar is. Elke LED kan de kleuren rood, groen, blauw en amber creëren en door het mengen van deze kleuren ontstaat een enorm kleurbereik. De mogelijkheid om meerdere units te koppelen (zowel netspanning als DMX / data), het compacte formaat en de lichtgewichte constructie zorgen ervoor dat deze flatPAR overal kan worden geïnstalleerd.De BT310 flatpar kan op meerdere manieren worden gebruikt. Uiteraard is er de DMX sturing. Met 2, 3, 4, of 8 kanalen heb je via je DMX controller de volledige controle over het effect. Maar omdat niet iedereen een DMX controller bezit wordt het effect geleverd met een handige afstandsbediening waardoor werkelijk iedereen het effect kan bedienen. En wil je er helemaal geen omkijken naar hebben? Dat kan! Met de ingebouwde programma\'s of de geluidsbesturing hoef je alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en de BeamZ BT310 doet de rest. Dit alles maakt de BT310 geschikt voor zowel de professionele gebruiker (horeca, clubs en discotheken) als de thuisgebruiker of beginnende DJ voor het geven van feesten. Want waar je hem ook gebruikt, de BT310 zorgt gegarandeerd voor een kleurrijk feest!Kenmerken12x 6W 4-in-1 LED\'s.2, 3, 4, of 8 DMX kanalen.DMX en Stand-alone mode.IR-afstandsbediening.Muziekgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met instelbare snelheid.Lichtgewicht aluminium behuizing.DMX in/output via 3-pin XLR.Master/Slave-functie.LED display.Dubbele steun fungeert ook als vloerstandaard.Units zijn te koppelen.SpecificatiesVermogen: 30W.Stralingshoek: 21°.Field angle: 36°.Aantal LED\'s: 12x 8W.Aantal kleuren: 4 (door menging vele kleuren mogelijk).Kleuren: Rood, Groen, Blauw en Amber.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 215 x 275 x 100mm.Gewicht: 1.9KG.

€ 101.15

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BWA412 aluminium LED PAR voor gebruik buiten

Creëer ook buiten een gezellige sfeer met de BeamZ BWA412 PAR spotDe BeamZ BWA412 is een aluminium LED PAR spot die door zijn waterdichte bouw ook buiten gebruikt kan worden. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld een terras, pand, tuin, etc. in kleur uit te lichten. Bediening van de spot kan op meerdere manieren waaronder DMX of de meegeleverde afstandsbediening. Door de apart verkrijgbare waterdichte DMX en stroom kabels kan de BWA412 volledig buitenshuis gebruikt worden, ook voor vaste installaties.12 LED\'sDe BWA412 beschikt over 12 LED\'s met een vermogen van 18W per LED. Door dit hoge vermogen wordt een zeer hoge lichtintensiteit verkregen waarmee vanalles mogelijk. De LED\'s zijn 6-in-1 (RGBAW-UV) LED\'s wat wil zeggen dat elke LED over meerdere kleuren beschikt. Deze kleuren (Rood, Groen, Blauw, Wit en Amber) kunnen in de LED zelf gemengd worden waardoor tal van andere kleuren gemaakt kunnen worden. Meng bijvoorbeeld rood en blauw en je krijgt paars licht. Meng rood en groen en je krijgt geel licht. Door de toevoeging van wit is het mogelijk om ook de lichtere pastelkleuren te maken. De UV toevoeging zorgt voor het welbekende blacklight effect. UV gevoelige en witte materialen lichtten door de UV / blacklight op wat voor zeer leuke en verrassende effecten kan zorgen.SturingOm alles uit de BWA412 te halen is DMX sturing het meest voor de hand liggend. Met behulp van een (apart verkrijgbare) DMX controller kan de spot (of meerdere spots) op afstand bediend worden. Hierbij kan ingesteld worden dat alle spots hetzelfde doen maar het is ook mogelijk om elke spot individueel te bedienen. Bij vrijwel alle DMX controllers is het mogelijk om zelf programma\'s te maken waardoor het mogelijk is om zelf lichtshows zoals looplichteffecten te programmeren. Alles is te bedienen met 2, 3, 5, 6 of 11 kanalen voor optimale controle. Voor eenvoudige sturing wordt een afstandsbediening meegeleverd waarmee de spot op afstand te bedienen is. Kies simpelweg een kleur of effect en de BWA412 doet de rest. Als laatste kan de BWA412 ook geheel zelfstandig werken. Hiervoor zijn enkele programma\'s ingebouwd maar het is ook mogelijk om te kiezen voor geluidsbesturing waarbij de BWA412 op geluid reageert.Met zijn vele functies en hoge lichtintensiteit is de BWA412 perfect voor het uitlichten van allerlei objecten. Maar ook voor het creëren van een gezellige sfeer op een terras of strand behoort zeker tot de mogelijkheden.Kenmerken12x LED\'s van 18W per LED.RGBWA-UV Kleurenmix.Verschillende vooraf ingestelde kleuren.Voorgeprogrammeerde shows.0 - 100% Elektronische dimmer.Afstandsbediening meegeleverd.DMX en Stand-alone mode.Master/slave functie.Auto mode met regelbare snelheid.DMX in-/uitgang via 3-pin XLR.Controlepaneel met LED-display.Aluminium behuizing.Dubbele beugels voor universele montage.Waterbestendig IP65 voor buitengebruik.Waterdichte connectoren.SpecificatiesStralingshoek: 20°.Field angle: 41°.Aantal kleuren per LED: 5 + UV (blacklight).Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit + UV (blacklight)Door kleurenmenging vele kleuren mogelijk.2, 3, 5, 6 of 11 DMX kanalen.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 170W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 270 x 260 x 205mm.Gewicht: 4.2kg.

€ 210.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ BBP96 Uplight PAR spot op accu met 6x 12W LEDs

De BeamZ BBP96, het licht in de duisternis.... overal!Met de BeamZ BBP96 heb je werkelijk overal in een handomdraai kleurrijk licht. Of je de tuin mooi wilt uitlichten voor een feest of bruiloft of een bijeenkomst hebt op een afgelegen plek, het is allemaal mogelijk met de BeamZ BBP96. Een handige uplight PAR spot met een ingebouwde accu zodat hij werkelijk overal gebruikt kan worden. De BBP96 beschikt over 6 LED\'s met een vermogen van 12W per LED. Een hoge lichtintensiteit is hierdoor gegarandeerd en vanwege de vele kleurmogelijkheden van de LED\'s kunnen allerlei sferen gecreëerd worden. De BeamZ BBP96 uplight PAR is perfect voor de verhuur of voor bedrijven die zich bezighouden met het aankleden van tijdelijke feestlocaties.Overal sfeervol licht, ook zonder netspanningDoor de ingebouwde accu kan de BeamZ BBP96 overal werken, ook daar waar geen netstroom voorhanden is. Zo bouw je een gewone tuin eenvoudig om tot een prachtige feestlocatie door bijvoorbeeld struiken en bomen in kleur uit te lichten. En kleur heeft de BBP96 voldoende. Elke LED kan de kleuren Rood, Groen, Blauw, Wit en Amber aannemen. Door het mengen van deze kleuren ontstaan weer vele talloze andere kleurmogelijkheden. Tevens is het mogelijk om de BBP96 als blacklight te gebruiken omdat de LED\'s ook over UV (blacklight) mogelijkheid beschikken. Uiteraard is het mogelijk om een vaste kleur te kiezen maar continue kleurwisselingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheid. Alles is simpel te bedienen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening.DMXControle via de afstandsbediening is natuurlijk erg handig en eenvoudig maar soms wil je meer. In dat geval kan je de BBP96 aansturen via DMX. Met de keuze tussen 6 of 10 kanalen zorg je ervoor dat hij precies doet wat hij wil. Afhankelijk van de gebruikte DMX controller ben je volledig "in charge" over de spot en kan je zelf complete lichtshows programmeren voor nog meer effect. Nu denk je dat hiermee de draadloze voordelen verdwijnen maar niets is minder waar! De BBP96 beschikt over een ingebouwde draadloze DMX ontvanger zodat het DMX signaal draadloos naar de spot kan worden verzonden. Zo is de BBP96 dus écht 100% draadloos te gebruiken. Uiteraard beschikken wij ook over een DMX zender om het signaal draadloos vanaf je DMX controller door te kunnen sturen.AccuDe ingebouwde accu van de BeamZ BBP96 heeft voldoende vermogen om de lamp tot wel 16 uur te laten werken. Uiteraard is hierbij de gekozen lichtintensiteit van invloed op de bedrijfstijd. Een lege accu is overigens snel weer vol, in slechts een paar uur tijd is hij weer klaar om er tegenaan te gaan. Waar je ook bent en wat je ook wilt, de BeamZ BBP96 zorgt ervoor dat je de omgeving in een handomdraai kan omtoveren in een mooie ambiance.Let op!De BeamZ BBP96 Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden.Kenmerken6x 12W 6-in-1 RGBAW-UV LED\'s.Tot 16 uur bedrijfstijd (afhankelijk van de intensiteit).Snelle oplaadtijd van slechts 5 uur.DMX en stand-alone mode.Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie.6 of 10 DMX kanalen.Afstandsbediening meegeleverd.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Master/slave functie.0-100% Elektronische dimmer.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.Ingebouwde draadloze DMX ontvanger (zender apart leverbaar).SpecificatiesAantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk.Aantal LED\'s: 6.Vermogen per LED: 12W.Aantal DMX kanalen: 6 of 10.Accu: 12,6V / 10.4Ah.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Opgenomen vermogen: 72W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 135 x 135 x 200mm.Gewicht: 2.9kg.

€ 199.00

Read on...

LED Par spots
Product