Vonyx MS100B microfoonstandaard in hoogte verstelbaar Zwart

Vonyx MS100B stabiele microfoonstandaard - ZwartDe Vonyx MS100B microfoonstandaard is een in hoogte verstelbare standaard in de kleur zwart. Door de zware trillingsdempende voet onderaan de standaard staat het geheel zeer stabiel. De hoogte van de microfoon kan eenvoudig naar wens ingesteld worden van 81 - 150cm. De standaard wordt geleverd inclusief kabelklem voor een strakke en nette afwerking bij draadgebonden microfoons en een 3/8" - 5/8" adapter.KenmerkenMetalen microfoonstandaard in zwarte uitvoering.Éénhands hoogte verstelbare greep.Zwaar gegoten, trillingsdempende, lage profielvoet.Geleverd met kabelklem en 3/8" - 5/8" draadadapter.SpecificatiesMateriaal: metaal.Minimale hoogte: 81cm.Maximale hoogte: 150cm.Kleur: Zwart.Diameter voet: 25cm.Gewicht: 2.8kg.

€ 24.95

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

Vonyx verstelbare broadcast microfoon arm tafelmontage

Vonyx verstelbare broadcast microfoonarm is perfect voor gebruik in studio\'s. De gehele arm kan eenvoudig met een klem aan een tafel of bureau geklemd worden zonder boren. Om de microfoon op de juiste hoogte te krijgen kan je deze gewoon vastpakken, op de juiste hoogte zetten en loslaten. Door een slimme veerconstructie blijft de microfoon op de gewenste hoogte. Uiteraard is de arm draaibaar zodat de microfoon altijd op de juiste plek te zetten is. De Vonyx verstelbare broadcast microfoon arm wordt geleverd incl. een gebalanceerde XLR microfoonkabel welke in de arm verwerkt is. Hierdoor is een nette afwerking gegarandeerd. De lengte van de kabel is vanaf de onderkant van de arm zo\'n 100cm. De arm is voorzien van 5/8" schroefdraad  voor de bevestiging van de microfoonhouder, klem of shockmount. De lengte per armdeel (2 delen totaal) is ong. 50cm. KenmerkenEenvoudig in hoogte verstelbaar zonder knoppen vast te draaien.Makkelijk te monteren d.m.v. klem.Gemaakt van stevig metaal.Incl. gebalanceerde en afgeschermde microfoonkabel.Lengte kabel vanaf arm: 100cm.5/8" schroefdraad voor montage van microfoonhouder, klem of shockmount.

€ 30.95

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

SkyTec Microfoonhouder met Adapter

Kunststof microfoonhouder met 3/8" naar 5/8" adapter. Geschikt voor de meeste microfoons met een schachtdiameter tot 30mm.

€ 3.95

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

Vonyx MS100C microfoonstandaard in hoogte verstelbaar Chroom

Vonyx MS100C stabiele microfoonstandaard - ChroomDe Vonyx MS100C microfoonstandaard is een in hoogte verstelbare verchroomde standaard. Door de zware trillingsdempende voet onderaan de standaard staat het geheel zeer stabiel. De hoogte van de microfoon kan eenvoudig naar wens ingesteld worden van 81 - 150cm. De standaard wordt geleverd inclusief kabelklem voor een strakke en nette afwerking bij draadgebonden microfoons en een 3/8" - 5/8" adapter.KenmerkenMetalen verchroomde microfoonstandaard.Éénhands hoogte verstelbare greep.Zwaar gegoten, trillingsdempende, lage profielvoet.Geleverd met kabelklem en 3/8" - 5/8" draadadapter.SpecificatiesMateriaal: metaal.Minimale hoogte: 81cm.Maximale hoogte: 150cm.Kleur: Chroom.Diameter voet: 25cm.Gewicht: 2.8kg.

€ 24.95

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

2e keus DAP D8110 broadcasting stand verstelbare microfoon arm

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. DAP-Audio D8110 broadcasting stand / verstelbare microfoon arm voor gebruik in studio\'s welke door middel van het meegeleverde grondplaatje eenvoudig met 3 schroeven aan een tafelblad vastgezet kan worden. De arm is eenvoudig in hoogte verstelbaar (max. ±1 meter)  zodat de gebruikte microfoon altijd op de juiste hoogte voor de mond geplaatst kan worden. Omdat er een veer als contragewicht wordt gebruikt is het, na het instellen van de hoogte, niet nodig om een knop of iets dergelijks vast te draaien, de DAP-Audio D8110 houdt gewoon vanzelf de hoogte vast. Voor een nette afwerking wordt de D8110 geleverd inclusief een gebalanceerde en afgeschermde XLR microfoonkabel welke in de arm verwerkt is. De lengte van de kabel is totaal zo\'n 5 meter waarbij uiteindelijk 3,6 mtr overblijft. De rest van de kabel zit in de arm verwerkt. De DAP-Audio D8110 is voorzien van 5/8" schroefdraad  voor de bevestiging van de microfoonhouder of shockmount.Je kunt ook kiezen voor een voordelige complete set met microfoonstandaard inclusief studiomicrofoon. We hebben bijvoorbeeld de Studio condensatormicrofoon met professionele broadcasting stand en de Fenton DM105 microfoon met broadcast stand voor studio.KenmerkenEenvoudig in hoogte verstelbaar zonder knoppen vast te draaien.Makkelijk te monteren d.m.v. meegeleverd grondplaatje (? 70mm).Gemaakt van stevig metaal.Incl. gebalanceerde en afgeschermde microfoonkabel (±5 meter totaal).Specificaties5/8" schroefdraad voor montage van microfoonklem of shockmount.Hoogte instelbaar tot max. ±1 meter.Minimaal gewicht microfoon 0.4kg.Gewicht 2kg.

€ 44.50

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

DAP Audio verstelbare microfoonstandaard Mammoth Serie

DAP-Audio verstelbare microfoonstandaard Mammoth Serie. De Mammoth serie standaards van DAP-Audio is een serie hoogwaardige high-class standaards. Deze standaards worden in Nederland ontworpen en in Europa geproduceerd. Alle materialen worden zorgvuldig gekozen voor de hoogste kwaliteit en lange levensduur, ook bij intensief gebruik.De standaard is in hoogte verstelbaar met een minimale hoogte van 102cm en een maximale hoogte van 158cm. De arm kan in lengte versteld worden van 54cm tot 90cm. Hiermee is deze DAP-Audio microfoonstandaard volledig naar wens aan te passen.Ga voor de hoogste kwaliteit met deze DAP-audio Mammoth stand!Mammoth, steady by nature!SpecificatiesArm opbouw: 2-delen, telescopisch.Arm lengte: 540-900mm.Hoogte: 1020 - 1580mm.Benodigde vloeroppervlak: ø 620mm.Schroef: 3/8.Gewicht: 2,3Kg.

€ 35.90

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

SkyTec Tafel Microfoonstatief Opvouwbaar

Een stevig microfoonstatief van het merk SkyTec, voor op tafel of voor instrumenten dicht bij de grond. De drie poten zijn inklapbaar zodat het geheel minder ruimte in beslag neemt. De hoogte is instelbaar tot maximaal 18cm. Kunststof microfoonhouder met 1/4", 3/8" en 5/8" schroefdraad-adapter. Het microfoonstandaard is geschikt voor de meeste microfoons.Stevige ABS kunststof statief.Microfoonhouder met 3 maten schroefdraad.In hoogte verstelbaar tot 18cm.Inklapbaar.Kunststof microfoonhouder.1 x Microfoonstandaard.Handleiding.Maximale hoogte: 14 - 18cm.Gewicht: 1.6kg.

€ 14.50

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

Vonyx tafelstatief voor microfoons 15cm

Dit Vonyx tafelstatief is een mooi 15cm hoog statief voor microfoons. De zware ronde voet zorgt voor een zéér stabiele plaatsing op een tafel of bureau. Uitgevoerd met 5/8" schroefdraad voor een microfoonhouder.Let op! De microfoonhouder wordt niet meegeleverd. Levering is als foto één. De tweede (met houder en microfoon) en derde foto (met houder) zijn slechts ter illustratie.Stabiele gietijzeren voet.Hoogte 15cm.Levering excl. houder en 5/8 adapter.

€ 10.95

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

DAP Audio Microfoonhouder 23 28mm

23-28mm Reisbestendig Eenvoudig te vergrendelen Hoogwaardige flexibele ABS

€ 5.35

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

DAP D8110 broadcasting stand verstelbare microfoon arm

DAP-Audio D8110 broadcasting stand / verstelbare microfoon arm voor gebruik in studio\'s welke door middel van het meegeleverde grondplaatje eenvoudig met 3 schroeven aan een tafelblad vastgezet kan worden. De arm is eenvoudig in hoogte verstelbaar (max. ±1 meter)  zodat de gebruikte microfoon altijd op de juiste hoogte voor de mond geplaatst kan worden. Omdat er een veer als contragewicht wordt gebruikt is het, na het instellen van de hoogte, niet nodig om een knop of iets dergelijks vast te draaien, de DAP-Audio D8110 houdt gewoon vanzelf de hoogte vast. Voor een nette afwerking wordt de D8110 geleverd inclusief een gebalanceerde en afgeschermde XLR microfoonkabel welke in de arm verwerkt is. De lengte van de kabel is totaal zo\'n 5 meter waarbij uiteindelijk 3,6 mtr overblijft. De rest van de kabel zit in de arm verwerkt. De DAP-Audio D8110 is voorzien van 5/8" schroefdraad  voor de bevestiging van de microfoonhouder of shockmount.Je kunt ook kiezen voor een voordelige complete set met microfoonstandaard inclusief studiomicrofoon. We hebben bijvoorbeeld de Studio condensatormicrofoon met professionele broadcasting stand en de Fenton DM105 microfoon met broadcast stand voor studio.KenmerkenEenvoudig in hoogte verstelbaar zonder knoppen vast te draaien.Makkelijk te monteren d.m.v. meegeleverd grondplaatje (? 70mm).Gemaakt van stevig metaal.Incl. gebalanceerde en afgeschermde microfoonkabel (±5 meter totaal).Specificaties5/8" schroefdraad voor montage van microfoonklem of shockmount.Hoogte instelbaar tot max. ±1 meter.Minimaal gewicht microfoon 0.4kg.Gewicht 2kg.

€ 43.50

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

Vonyx Microfoonstandaard met hengel

Stabiele microfoon standaard van uitstekende kwaliteit. In hoogte verstelbaar tot max. 2.2 meter. Wordt geleverd inclusief microfoon houder. KenmerkenStabiele standaard met hengel.In hoogte verstelbaar.Levering inclusief microfoonhouder en adapter. SpecificatiesBuis: 700 x 14mmø.Hoogte: 1m (minimaal) tot 2.2 meter (maximaal).Afmetingen (opgevouwen): 900 x 90 x 70mm.Gewicht: 1.5kg.

€ 19.90

Read on...

Microfoon standaards
Product