Vonyx SM40 actieve studio monitor speakerset 4 100W

Vonyx SM40, de betaalbare studio monitor set voor o.a. de thuisstudio of multimedia toepassingenDe Vonyx SM40 is een actief / passief 2-weg studio monitor speakerset met 4" woofers. De set heeft een vermogen van 100W (2x 50W) en is door zijn afmetingen overal te plaatsen. Door de ingebouwde versterker in één van de twee speakers kan je je audiobron (mixer, telefoon, computer, etc.) rechtstreeks op de speakerset aansluiten. De verbinding van beide speakers onderling gebeurt door middel van luidsprekerkabel die met de set wordt meegeleverd (lengte 120cm). Deze set is dan ook snel en simpel aan te sluiten op vrijwel elke audiobron.Stereo versterkerDe ingebouwde stereo versterker zorgt voor de aansturing van de beide speakers. Op de actieve speaker kan het geluid nog naar wens aangepast worden met behulp van de Bass en Treble regeling. Uiteraard kan ook het volume op de actieve speaker worden ingesteld. Doordat alles perfect op elkaar is afgestemd klinkt de SM40 perfect zoals je dat van een studio monitor set mag verwachten. Vonyx heeft dan ook een nieuw prestatieniveau voor betaalbare studio monitoren gecreëerd. De Vonyx SM40 is de ideale set voor in de thuisstudio. De set is eenvoudig aan te sluiten op een computer of mixer en dat maakt de set perfect voor o.a. producers. Maar ook voor multimedia toepassingen (o.a. games, films, videobewerking, etc.) kan de SM40 perfect worden ingezet.KenmerkenStereo eindversterker.2-Weg speaker systeem.Bass en Treble regelaars.Goede klank door solide MDF-behuizing.Levering per paar (actief / passief).SpecificatiesVermogen: 100W (2x 50W).Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz.Gevoeligheid: 67dB.Woofer: 4".Tweeter: 1".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen per speaker: 165 x 157 x 243mm.Gewicht (set): 3.1kg.

€ 79.00

Read on...

Studio monitors
Product
 

Power Dynamics PDSM4 Actieve studio monitor set 4 120W

De Power Dynamics PDSM4 Actieve studio monitor set is een setje van twee 4" monitor speakers met een totaal vermogen van 120W. De set kenmerkt zich door zijn sublieme geluidskwaliteit door de Aramid Kevlar woofers en de Soft Dome tweeters. Ondanks het compacte formaat van de beide speakers weet de PDSM4 set een bijzonder mooi en strak laag weer te geven. Doordat de Kevlar woofers een extra boost krijgen door de bass reflex poorten kan uit de relatief kleine behuizing toch een prachtige klank worden verkregen. Het in de speakers ingebouwde electronische scheidingsfilter zorgt voor een perfecte balans tussen tweeter en woofer waardoor een zeer gedetaileerd geluid met een fantastische dynamiek ontstaat. Deze set is daarom geschikt voor hoogwaardige geluidsinstallaties zoals in (thuis) studio\'s, hifi systemen of als speakerset voor bijvoorbeeld een keyboard (eventueel met zang).Voor het aansluiten van de PDSM4 set kan gekozen worden uit een stereo RCA ingang, stereo 3,5mm jack ingang of een dubbele 6,3mm jack ingang (links en rechts apart). Voldoende mogelijkheden dus om de set aan te sluiten. De set bestaat uit een actieve speaker en een passieve speaker. Met behulp van een speakerkabel kunnen beide speakers met elkaar verbonden worden. Om het geluid naar wens af te stellen zijn een Bass en Treble instelling aanwezig. Uiteraard ontbreekt een volumeknop niet voor het instellen van het gewenste volume.De Power Dynamics PDSM4 set mag zich door zijn hoge prestaties en nauwkeurigheid zeker een hoogwaardige speakerset noemen. Voor de veeleisende gebruiker die een compacte speakerset zoekt is de PDSM4 de enige juiste keuze.KenmerkenElektronische crossover.Beveiliging tegen overbelasting.Aramid Kevlar Woofer.Woofer magnetisch afgeschermd.Soft Dome Tweeter.Basspoorten voor een lagere vervorming.Geleverd per set.SpecificatiesVermogen: 2x 60W (120W totaal).Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz.SPL max: 110dB.Woofer: 4" Aramid Kevlar.Tweeter:  1" Soft Dome.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 185 x 170 x 240mm.Gewicht: 6.3kg (set).

€ 125.00

Read on...

Studio monitors
Product
 

Power Dynamics Galax 10 Studio Monitor Subwoofer

Deze actieve Galax 10 subwoofer is een perfecte aanvulling op speakers uit de Galax serie van Power Dynamics. De sub heeft een rms vermogen van 175 Watt, biedt bijzondere prestaties en is zeer efficiënt. Met een ronde en heldere basssound past de sub in iedere studio monitor speakerset. De Power Dynamics Galax subwoofer is voorzien van een instelbare crossover en subsonisch filter. Door de perfecte S/R verhouding weet deze subwoofer een kwalitatief zeer hoge audioprestatie neer te zetten. Deze actieve en krachtige subwoofer is perfect voor gebruik in iedere professionele opname- of producer studio. Maar ook de veeleisende muziek- of filmliefhebber kan zijn hart ophalen met deze woofer.Kenmerken10" Actieve Composite Cone Subwoofer.Variabele crossover.Subsonisch filter 35Hz.RCA ingang.MDF behuizing.Geleverd per stuk.SpecificatiesRMS Vermogen 175W.Frequentie bereik 35Hz - 150Hz.Crossover frequentie 160Hz.Signaal ruis verhouding >90dB.Woofer 10".Aansluitspanning 220-240Vac - 50Hz.AfmetingenAfmetingen 382 x 322 x 398mm.

€ 189.00

Read on...

Studio monitors
Product
 

Power Dynamics PDSM Actieve 6.5 Studio Monitor Speakerset 200W

De Power Dynamics PDSM-6 is een set studiomonitor speakers voor gebruik in home-recording studio\'s. Daar waarde gebruiker kwalitatief dat extra stapje meer wil nemen.De monitor speakers zijn voorzien van een ingebouwde versterkerdie optimaal op de speakers is afgestemd. Met aparte regelaars voorde woofer en tweeter kan iedereen hiermee het perfecte geluidcreëren.De combinatie van de Aramid Kevlar woofer en de Soft Dometweeter met de Bass reflex behuizing zorgen voor eenverbazingwekkende prestatie. De electronische crossover regeltautomatisch de doorvoer van de hoge, midden en lage tonen wat ervoor zorgt dat de monitor speakers altijd nauwkeurig klinken.Inputs gaan via Tulp (RCA) of 6.3 Jack aan de achterzijde van demonitor speakers en passen dus zonder problemen in elke hedendaagsestudio opstelling.KenmerkenIngebouwde electronische crossover.Beveiligd tegen overbelasten.17cm (6.5") Aramid Kevlar Woofer.1" Soft Dome Tweeter.Bass Reflex poorten voor lagere vervorming.SpecificatiesMaximaal vermogen van 100 Watt per speaker, RMS 50 Watt.Totaal vermogen van 200 Watt maximaal.Frequentie bereik 55Hz ~ 20kHz.Electronische crossover frequentie 35Hz ~ 3kHz.Maximale SPL van 113dB.17cm (6.5") Aramid Kevlar woofer.1" Soft Dome tweeter.Aansluitspanning 220 ~ 240Vac - 50Hz.Levering1x Actieve master monitor speaker.1x Passieve slave monitor speaker.Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits,Spaans etc.).Afmetingen en gewichtAfmetingen 227 x 280 x 320mm.Gewicht master speaker ca. 7kg.Gewicht slave speaker ca. 5kg.Gewicht per set ca. 12kg.

€ 169.00

Read on...

Studio monitors
Product
 

Vonyx SM65 actieve studio monitor speakerset 6.5 180W

Top geluid in je studio of bij je multimediasysteem met de Vonyx SM65Met de Vonyx SM studio monitor speakerserie heeft Vonyx een nieuw prestatieniveau gecreëerd op het gebied van betaalbare maar goede studio monitoren. Deze SM65 set is daar een geweldig voorbeeld van. Een complete actieve studio monitor set voor in je studio of voor gebruik bij je multimediasysteem (computer etc.). De set bestaat uit een actieve speaker en een passieve speaker. De passieve speaker wordt met behulp van de meegeleverde kabel aangesloten op de actieve speaker. De versterker in de actieve speaker stuurt vervolgens beide speakers aan. Doordat de versterker is ingebouwd is de set makkelijk aan te sluiten en kan je je mixer, computer, mp3 speler, telefoon, etc. rechtstreeks op de speakerset aansluiten.Krachtige versterkerDe versterker van de SM65 is een krachtige 2x 90W versterker. Deze versterker stuurt de beide speakers met 6.25" woofers aan. Door de Bass en Treble regeling op de achterkant van de actieve speaker kan het geluid naar wens worden ingesteld. Uiteraard is ook het volume van de speakerset in te stellen. Door het hoge vermogen, de relatief grote woofers en de MDF behuizing weet de SM65 set een verbazingwekkend goede klank te creëren. De SM65 heeft een helder, diep en gedetailleerd geluid zoals je dat van een studio monitor set mag verwachten. De SM65 presteert in deze prijsklasse dan ook ruim boven verwachting.De SM65 is een echte allround speakerset met een heerlijke klank gericht op gebruik in de studio. Desondanks kan deze set ook prima gebruikt worden als speakerset voor bijvoorbeeld games.KenmerkenStereo eindversterker.2-Weg speaker systeem.Bass en Treble regelaars.Goede klank door solide MDF-behuizing.Levering per paar (actief / passief).SpecificatiesVermogen: 180W (2x 90W).Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz.Gevoeligheid: 67dB.Woofer: 5".Tweeter: 1".Aansluitspanning: 230Vac/65Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen per speaker: 210 x 210 x 325mm.Gewicht (set): 5.5kg.

€ 119.00

Read on...

Studio monitors
Product
 

Vonyx SM50 actieve studio monitor speakerset 5.25 140W

Vonyx SM50, actief / passief 2-weg studio monitor systeem 140WMet de Vonyx SM50 haal je een schitterende en goed klinkende monitor speakerset in huis. De set is voorzien van een ingebouwde versterker dus aansluiten is een fluitje van een cent. Beide speakers zijn voorzien van 5.25" woofers voor een zeer goede geluidsweergave. Door de ingebouwde versterker van 140W (2x 70W) is het mogelijk om je audiobron (mixer, laptop, tablet, telefoon, etc.) rechtstreeks op de de set aan te sluiten. Voor de onderlinge verbinding van beide speakers is de passieve speaker voorzien van ruim een meter speakerkabel.Ingebouwde 140W versterkerDe ingebouwde stereo versterker heeft een vermogen van 2x 70W voor de beste geluidservaring. De versterker is voorzien van een Bass en Treble regeling + volumeregelaar om zo het geluid naar wens te kunnen instellen. Door de juiste afstemming van de versterker en de woofers en tweeters weet de SM50 een verrassend helder en gedetailleerd geluid te produceren.Met de SM studio monitor speakerserie heeft Vonyx een top serie in de markt gezet met een ongekende prijs / kwaliteit verhouding.KenmerkenStereo eindversterker.2-Weg speaker systeem.Bass en Treble regelaars.Goede klank door solide MDF-behuizing.Levering per paar (actief / passief).SpecificatiesVermogen: 140W (2x 70W).Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz.Gevoeligheid: 67dB.Woofer: 5".Tweeter: 1".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen per speaker: 200 x 182 x 260mm.Gewicht (set): 4.4kg.

€ 99.00

Read on...

Studio monitors
Product
 

Power Dynamics PDSM 8 Actieve 8 Studio Monitor Speakerset 240W

De Power Dynamics PDSM-8 is een set studiomonitor speakers voor gebruik in home-recording studio\'s. Daar waarde gebruiker kwalitatief dat extra stapje meer wil nemen.De monitor speakers zijn voorzien van een ingebouwde versterkerdie optimaal op de speakers is afgestemd. Met aparte regelaars voorde woofer en tweeter kan iedereen hiermee het perfecte geluidcreëren.De combinatie van de Aramid Kevlar woofer en de Soft Dometweeter met de Bass reflex behuizing zorgen voor eenverbazingwekkende prestatie. De electronische crossover regeltautomatisch de doorvoer van de hoge, midden en lage tonen wat ervoor zorgt dat de monitor speakers altijd nauwkeurig klinken.Inputs gaan via Tulp (RCA) of 6.3 Jack aan de achterzijde van demonitor speakers en passen dus zonder problemen in elke hedendaagsestudio opstelling.Ingebouwde electronische crossover.Beveiligd tegen overbelasten.20cm (8") Aramid Kevlar Woofer.1" Soft Dome Tweeter.Bass Reflex poorten voor lagere vervorming.Maximaal vermogen van 120 Watt per speaker, RMS 60Watt.Totaal vermogen van 240 Watt maximaal.Frequentie bereik 45Hz ~ 20kHz.Electronische crossover frequentie 35Hz ~ 3kHz.Maximale SPL van 115dB.20cm (8") Aramid Kevlar woofer.1" Soft Dome tweeter.Aansluitspanning 220 ~ 240Vac - 50Hz.1x Actieve master monitor speaker.1x Passieve slave monitor speaker.Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits,Spaans etc.).Afmetingen 320 x 265 x 279mm.Gewicht master speaker ca. 10kg.Gewicht slave speaker ca. 5.5kg.Gewicht per set ca. 15.5kg.

€ 229.00

Read on...

Studio monitors
Product
 

Power Dynamics PDSM 5 Actieve 5 Studio Monitor Speakerset 160W

De Power Dynamics PDSM-5 is een set studio monitor speakers voor gebruik in home-recording studio\'s. Daar waar de gebruiker kwalitatief dat extra stapje meer wil nemen.De monitor speakers zijn voorzien van een ingebouwde versterker die optimaal op de speakers is afgestemd. Met aparte regelaars voor de woofer en tweeter kan iedereen hiermee het perfecte geluid creëren.De combinatie van de Aramid Kevlar woofer en de Soft Dome tweeter met de Bass reflex behuizing zorgen voor een verbazingwekkende prestatie. De electronische crossover regelt automatisch de doorvoer van de hoge, midden en lage tonen wat er voor zorgt dat de monitor speakers altijd nauwkeurig klinken.Inputs gaan via Tulp (RCA) of 6.3 Jack aan de achterzijde van de monitor speakers en passen dus zonder problemen in elke hedendaagse studio opstelling.Ingebouwde electronische crossover.Beveiligd tegen overbelasten.13cm (5") Aramid Kevlar Woofer.1" Soft Dome Tweeter.Bass Reflex poorten voor lagere vervorming.Maximaal vermogen van 80 Watt per speaker, RMS 40 Watt.Totaal vermogen van 160 Watt maximaal.Frequentie bereik 66Hz ~ 20kHz.Electronische crossover frequentie 33Hz ~ 3kHz.Maximale SPL van 112dB.13cm (5") Aramid Kevlar woofer.1" Soft Dome tweeter.Aansluitspanning 220 ~ 240Vac - 50Hz.1x Actieve master monitor speaker.1x Passieve slave monitor speaker.Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.).Afmetingen 185 x 276 x 224mm.Gewicht master speaker ca. 6kg.Gewicht slave speaker ca. 4kg.Gewicht per set ca. 10kg.

€ 169.00

Read on...

Studio monitors
Product