Power Dynamics BGO40 Zwarte speakerset voor binnen en buiten 100W

Muziek binnen of buiten met de Power Dynamics BGO40 speakersetDe Power Dynamics BGO40 is een compacte zwarte speakerset die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Door de compacte behuizing en het vermogen van 100W is deze set ideaal voor achtergrondmuziek zowel binnen als buiten. Door de kunststof behuizing, de aluminium grill en de weersbestendige coating krijgen de weersinvloeden geen vat op deze speakers en dat zorgt voor jarenlang muzikaal genot.GeluidskwaliteitDe BGO40 speakerset staat garant voor een goede geluidskwaliteit. Zo zijn de speakers voorzien van een bass reflex poort wat zorgt voor een betere weergave van de lage tonen (bassen). Tevens zijn de speakers van de BGO40 speakerset 2-weg speakers wat wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer (4") voor de lage tonen en een tweeter voor de hoge tonen. Voor de verdeling van het geluid tussen woofer en tweeter zijn de speakers voorzien van een interne crossover. De BGO40 speakerset zorgt hiermee voor een goede geluidskwaliteit.MontageMontage van de BGO40 speakerset is eenvoudig. De speakers worden namelijk geleverd inclusief een beugel waarmee ze eenvoudig aan een plafond of wand gemonteerd kunnen worden. Omdat de beugel ook van aluminium is gemaakt en voorzien is van een coating krijgt roest geen kans. De BGO40 speakerset is de ideale set voor achtergrondmuziek binnen en buiten. Terras, tuin, zwembad, boot, etc. kunnen met de BGO40 zonder problemen van een muziekje voorzien worden. Maar ook voor binnen is deze set perfect. Ideaal als speakerset in bijvoorbeeld een hobbykamer, snackbar, etc.Kenmerken2-weg speakers met crossover.Behuizing met bass reflex poort.Weerbestendig.Geschikt voor binnen- en buitengebruik.Aluminium grill en montagebeugel.Levering als set van 2.Kleur: Zwart.SpecificatiesVermogen: 100W.Vermogen RMS: 30W.Woofer: 4".Tweeter: 3/4" (dome).Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz.SPL @ 1W/1m: 89dB.IP rating: IP56.AfmetingenAfmetingen (per speaker): 145 x 127 x 198mm.Gewicht (per speaker): 0.65kg.

€ 48.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

Power Dynamics BGO50 Zwarte speakerset voor binnen en buiten 120W

Muziek binnen of buiten met de Power Dynamics BGO50 speakersetDe Power Dynamics BGO50 is een zwarte speakerset die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De set heeft een vermogen van 120W wat voldoende is voor achtergrondmuziek. Door de kunststof behuizing, de aluminium grill en de weersbestendige coating krijgen de weersinvloeden geen vat op deze speakers en dat zorgt voor jarenlang muzikaal genot.GeluidskwaliteitDe BGO50 speakerset staat garant voor een goede geluidskwaliteit. Zo zijn de speakers voorzien van een bass reflex poort wat zorgt voor een betere weergave van de lage tonen (bassen). Tevens zijn de speakers van de BGO50 speakerset 2-weg speakers wat wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer (5.25") voor de lage tonen en een tweeter voor de hoge tonen. Voor de verdeling van het geluid tussen woofer en tweeter zijn de speakers voorzien van een interne crossover. De BGO50 speakerset zorgt hiermee voor een goede geluidskwaliteit.MontageMontage van de BGO50 speakerset is eenvoudig. De speakers worden namelijk geleverd inclusief een beugel waarmee ze eenvoudig aan een plafond of wand gemonteerd kunnen worden. Omdat de beugel ook van aluminium is gemaakt en voorzien is van een coating krijgt roest geen kans. De BGO50 speakerset is de ideale set voor binnen en buiten. Terras, tuin, zwembad, boot, etc. kunnen met de BGO50 zonder problemen van (achtergrond)muziek voorzien worden. Maar ook voor binnen is deze set perfect. Ideaal als speakerset in bijvoorbeeld een hobbykamer, snackbar, etc.Kenmerken2-weg speakers met crossover.Behuizing met bass reflex poort.Weerbestendig.Geschikt voor binnen- en buitengebruik.Aluminium grill en montagebeugel.Levering als set van 2.Kleur: Zwart.SpecificatiesVermogen: 120W.Vermogen RMS: 35W.Woofer: 5.25".Tweeter: 3/4" (dome).Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz.SPL @ 1W/1m: 88dB.IP rating: IP56.AfmetingenAfmetingen (per speaker): 153 x 179 x 240mm.Gewicht (per speaker): 0.9kg.

€ 68.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

Power Dynamics MS65 waterbestendige 6.5 speakerset 100W

Power Dynamics MS65 speakerset voor boot, sauna, zwembad, badkamer, etc.De Power Dynamics MS65 is een waterbestendige 6.5" speakerset met een vermogen van 100W. De set is waterbestendig zodat hij ideaal te gebruiken is op bijvoorbeeld een boot of in een zwambad, badkamer of sauna. De set is bestand tegen regen, spatten en licht afspuiten maar niet tegen onderdompeling. De grill is vankunststof zodat roest, ook na verloop van tijd, niet aan de orde is. Door de UV werende laag is de set bestand tegen de zon zodat langdurige blootstelling aan de zon geen invloed heeft. Ook dit maakt de set perfect voor gebruik op zeil- of motorjachten.Mooi geluidDe MS65 is een coaxiale speakerset wat wil zeggen dat het eigenlijk een 2-weg speaker is. De speaker bestaat dan ook uit een woofer (6,5") voor de lage tonen. In het midden van de woofer "zweeft" als het ware de tweeter die zorgt voor de weergave van de hoge tonen. Door het geluid op deze manier te verdelen over de woofer en tweeter wordt een betere geluidskwaliteit verkregen.KenmerkenCoaxiaal (2-weg) speaker systeem.Bestand tegen water.Volledig kunststof frame en geïntegreerde grille.Levering als set van 2.SpecificatiesVermogen: 100W.Vermogen RMS: 30W.Woofer: 6.5".Weerstand: 8 Ohm.Frequentiebereik: 80Hz - 20kHz.SPL @ 1W-1m: 90dB.Inbouwdiepte: 81mm.Inbouwmaat: 140mm.Afmetingen en gewichtAfmetingen (per speaker): ø181 x 85mm.Gewicht (set): 1kg.

€ 29.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

Power Dynamics HS40 hoornluidspreker 100V voor buiten 40W

Power Dynamics HS40 hoornluidspreker voor 100V omroepinstallatiesDe Power Dynamics HS40 is een weerbestendige hoornluidspreker en daardoor geschikt voor vast installatie buiten. De HS40 heeft een vermogen van 40W en beschikt daarnaast nog over enkele andere vermogentappings voor gebruik met een 100V versterker. Hij wordt geleverd inclusief een montagebeugel zodat hij na ontvangst direct kan worden opgehangen.100V OmroepinstallatieDe HS40 hoornluidspreker is ideaal voor gebruik in omroepinstallaties. Door de hoornvorm wordt het geluid over grote afstand geprojecteerd zodat op bijvoorbeeld sportvelden, in fabriekshallen of bij bruggen de spreker goed te verstaan is. Uiteraard is het ook mogelijk om muziek door de speakers te laten weergeven.100V systeemDe HS40 is een speaker die gebruikt dient te worden in een 100V geluidssysteem. Het voordeel van een 100V systeem is dat het hierbij mogelijk is om de speaker met elkaar door te lussen wat de installatie vaak vereenvoudigt. Tevens is bij een 100V systeem de lengte van de speakerkabel niet van invloed op het signaal. Verlies door een lange speakerkabel is dus bij 100V systemen niet aan de orde.  Vragen? Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met onze klantenservice.KenmerkenHoog vermogen hoornluidspreker.ABS plastic behuizing.Weerbestendig, geschikt voor installatie buiten.Levering per stuk en inclusief montagebeugel.SpecificatiesVermogentappings: 10, 20 & 40W.Systeem: 100V.Frequentiebereik: 400Hz - 10kHz.SPL @ 1W/1m: 103dB.IP rating: IP66.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 315 x 207 x 368mm.Gewicht: 3kg.

€ 59.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

Power Dynamics BC50V Witte speakerset voor 100V en 8 Ohm 120W

Power Dynamics BC50V speakerset, perfect voor binnen én buitenDe Power Dynamics BC50V is een witte speakerset voor gebruik binnen en buiten. De set kan gebruikt worden in een 100V systeem maar ook worden aangesloten op een conventionele versterker (8 Ohm). De set is perfect voor gebruik in bijvoorbeeld een restaurant showroom maar kan ook buiten geïnstalleerd worden op bijvoorbeeld een terras of balkon. De speakers zijn ideaal voor gebruik in een achtergrond muzieksysteem maar door het vermogen van 120W is er zeker nog wat ruimte over voor een hoger volume dan alleen achtergrond. De set wordt geleverd inclusief ophangbeugels zodat de speakers na ontvangst direct geïnstalleerd kunnen worden.100V en 8 OhmHet mooie van de BC50V set is dat deze multifunctioneel inzetbaar is. Zo is de set te gebruiken voor een 100V systeem waarbij er gekozen kan worden uit meerdere vermogentappings. Het grote voordeel van een 100V installatie is dat er vele speakers op slechts één versterker aangesloten kunnen worden waarbij de lengte van de luidsprekerkabel vrijwel geen belemmering vormt. De draairegelaar op de achterzijde van de speakers is naast de 3 vermogentappins ook voorzien van een 8 Ohm stand. In deze 8 Ohm stand kunnen de speakers worden aangesloten op een conventionele versterker. Let er hierbij wel op dat de meeste versterkers max. 4 speakers kunnen aansturen en de luidsprekerkabel, zeker bij lange lengtes, voor verlies kan zorgen.BuitenDe behuizing van de BC50V speakerset is gemaakt van kunststof zodat de speakers zonder problemen buiten gebruikt en geïnstalleerd kunnen worden. De ophangbeugel en de grille zijn voorzien van een industriële coating voor een optimale bescherming tegen de weersinvloeden. Dit alles maakt de BC50V speakerset geschikt voor terras, balkon, zwembad, tuin, etc.Op zoek naar een complete installatie? Neem dan voor hulp of informatie of een compleet systeem op maat contact op met onze klantenservice.KenmerkenKleur: Wit.Hoog vermogen output van 120W.Weerbestendig IP56 dus ook geschikt voor binnen en buiten.2-Weg systeem met crossover.Aluminium Grille en Montagebeugel.Levering als set van 2 speakers.Schakelaar voor gebruik op 100V of 8 Ohm.SpecificatiesVermogen: 120W (8 Ohm).Vermogen RMS: 35W (8 Ohm).Vermogentappings: 7,5, 15 & 30W (100V).Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz.Woofer: 5.25" Polypropylene.Tweeter: 3/4" silk dome.SPL @ 1W/1m: 88dB.IP classificering: IP56.Afmetingen en gewichtAfmetingen (per speaker): 240 x 179 x 153mm.Gewicht: 2.2kg.

€ 89.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

Power Dynamics CSH50 Bluetooth plafond luidsprekerset 100W

Snel en eenvoudig een mooi geluid in je kantoor, keuken, hal, etc. met de CSH50 Bluetooth plafond luidsprekersetMet de Power Dynamics CSH50 Bluetooth plafond luidsprekerset installeer je snel en eenvoudig een muzieksysteem in het systeemplafond van je kantoor, toilet, etc. Doordat de speakerset voorzien is van een ingebouwde versterker met Bluetooth is installatie heel eenvoudig en slechts een kwestie van 2 kabels. Zodra de set geïnstalleerd is kan er via Bluetooth een verbinding worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon of tablet waarna het luisterplezier via bijvoorbeeld Spotify of een radio app kan beginnen! Door de witte grill blijft het plafond netjes en strak.Zéér eenvoudige installatieDe CSH50 speakerset bestaat uit twee speakers. Een van deze speakers, de actieve speaker, is voorzien van een ingebouwde 100W (2x 50W) versterker. De andere speaker is passief en wordt met de meegeleverde luidsprekerkabel (± 5 mtr) op de actieve speaker aangesloten. Indien er een langere lengte gewenst is dan kan er gebruik worden gemaakt van gewone luidsprekerkabel. Zodra beide speakers verbonden zijn kan de actieve speaker op het stopcontact aangesloten worden en is het systeem klaar voor gebruik. Het aansluiten van de CSH50 is dus kinderspel.BluetoothVoor het afspelen van muziek kan simpelweg een draadloze Bluetooth verbinding met de speakerset gemaakt worden vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld YouTube, Spotify, een radio app, etc. via de speakers weergegeven. Op die manier kan simpel en snel een ruimte van muziek worden voorzien waarbij een telefoon of tablet als het ware als afstandsbediening fungeert.GeluidskwaliteitDe beide speakers van de CSH50 zijn 2-weg speakers wat wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer en tweeter voor een betere geluidskwaliteit. De conus van de woofer is gemaakt van Kevlar wat ook ten goede komt van de geluidskwaliteit.De CSH50 speakerset is een goed klinkende speakerset voor achtergrondmuziek in onder andere een kantoorruimte, toilet, keuken, etc.Kenmerken2-Weg speakersysteem.Bluetooth voor draadloze audio streaming.Levering als set:1 actieve speaker.1 passieve speaker..Magnetische stalen grille voor een nette en strakke afwerking.Inclusief afstandbediening en luidsprekerkabel (± 5 mtr).SpecificatiesVermogen: 2x 50W.Vermogen RMS: 2x 25W.Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz.SPL @ 1W/1m: 86dB.Woofer: 5.25".Tweeter: 1" Silk dome.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: ?200 x 77mm.Inbouw diameter: ?180mm.Inbouw diepte: 77mm.Gewicht (set): 2.7kg.

€ 108.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

2e keus BeamZ Truss P30 baseplate compleet Zilver

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. BeamZ Truss, Truss you can trust!BeamZ Professional truss is een zeer hoogwaardige serie aluminium trussdelen (en bijbehorende accessoires) voor gebruik in discotheken, theaters, dans- en feestzalen of op podiums bij live evenementen. Alle BeamZ trussdelen worden in Europa gefabriceerd en zijn TÜV gekeurd voor optimale veiligheid. Beamz truss is leverbaar in zowel zwart als zilver / aluminium.BeamZ Truss P30 baseplate compleet - Zilver.Levering incl.4x P30 half koppelstuk.4x truss pin.4x splitpen.KenmerkenKoppelsysteem P30.Snel en eenvoudig te assembleren.Lichtgewicht.Gefabriceerd in Europa.Kleur: Zilver.

€ 56.95

Read on...

Truss
Product
 

Power Dynamics T stuk bout voor bevestiging van o.a. decor

Met deze set van 4 Stage Deck T bouten kunnen op eenvoudige wijze dingen zoals bijvoorbeeld een decor aan het Power Dynamics Deck750 podium systeem bevestigd worden. Het platte stuk van de T bout kan eenvoudig in het profiel van het Deck750 podiumdeel geschoven worden waarna eenvoudig opjecten aan de bout bevestigd kunnen worden. Set van 4 stuks.KenmerkenGlijdt eenvoudig in het Deck750 profiel.4x T-Bout M10.8x M10 ring.4x M10 sluitring.4x Moer M10.Gegalvaniseerd staal.Gefabriceerd in Europa.

€ 19.50

Read on...

Podiumdelen
Product
 

Power Dynamics PDX30 actieve stereo DI box (Phantom of 9V batterij)

Power Dynamics PDX30 portable DI box voor bands in de studio of op podiaDe Power Dynamics PDX30 is een professionele actieve stereo DI (Direct Injection) box die zowel op fantoomvoeding als een 9V blokbatterij kan werken. De PDX30 staat garant voor suprieure audioprestaties in de studio of op het podium. Met de PDX30 is het mogelijk om instrumenten aan te sluiten op een mengpaneel met de beste geluidskwaliteit. Door de DI box wordt het signaal op de juiste manier aangeboden aan de mixer waardoor bijvoorbeeld oversturing door een verkeerd signaal tot het verleden behoort.Vele aansluitingenDe behuizing van de PDX30 is gemaakt van een zeer stevig aluminium. Hij kan hierdoor tegen een stootje en dat is natuurlijk voor mobiel gebruik wel erg fijn. Door de vele aansluitingen en mogelijkheden is de PDX30 breed inzetbaar. Zo beschikt hij over een gebalanceerde XLR uitgang, een ground lift en een 6,3mm jack in- en uitgang. Voeding van de PDX30 gebeurt via fantoomvoeding uit bijvoorbeeld een mixer of via een 9V blokbatterij. Aan de onderkant van de behuizing is een speciaal vak gesitueerd voor het plaatsen van een batterij. Met behulp van een simpele schakelaar kan aangegeven worden op welke manier de PDX30 van voeding moet worden voorzien. De ground lift functie zorgt ervoor dat een eventuele brom als gevolg van een aardlus kan worden geëlimineerd.De PDX30 is een professionele DI box voor optimale geluidsprestaties van actieve akoestische gitaren, electrische of bass gitaren, keyboards, synthesizers, samplers, drummachines, etc.KenmerkenStereo DI box.Stereo 6.3 mm jack ingang.Stereo 6.3 mm jack uitgang.Stereo XLR uitgang (gebalanceerd).Schakelbare voeding; via batterij (9V) of via fantoom voeding (+48V).

€ 29.95

Read on...

Audio­processing
Product
 

BeamZ B1000 bellenblaasmachine met ventilator en draadloze afstandsbediening

De BeamZ B1000, een compacte doch krachtige bellenblaasmachine met draadloze afstandsbedieningDe BeamZ B1000 is een compact en krachtige bellenblaasmachine met ventilator en draadloze afstandsbediening. De machine is voorzien van een leuke en opvallende blauwe behuizing. De interne ventilator zorgt ervoor dat de bellen de ruimte in geblazen worden voor een extra leuk effect. Door de draadloze afstandsbediening is het mogelijk om de machine op afstand te bedienen.De BeamZ B1000 is ideaal voor een feestje thuis waarbij je een extra leuk effect wilt toevoegen.KenmerkenGemaakt van lichtgewicht kunststof, geschikt voor heavy-duty gebruik.Genereert grote bellen in de hele kamer.Krachtige ventilator om de bellen te blazen in een voorwaartse richting.Gemakkelijk te vullen / legen.Laag energieverbruik.Draadloze afstandsbediening.Handgreep voor gemakkelijk transport.Vermogen: 40W.Gewicht: 1kg.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 355 x 177 x 220mm.Gewicht: 1.9kg.

€ 65.00

Read on...

Bellenblaas­machines
Product
 

2e keus Beamz AC 63 duo Tripod stand flightbag

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Beamz AC-63 duo Tripod stand flightbag1600 x 225 x 150mmtas voor 2x standaard

€ 22.10

Read on...

Tassen
Product
 

2e keus Auna Actieve 5.1 home cinema surround set 4000 Watt

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Een actieve home cinema surround set met 40 W RMS hetgeen overeenkomt met een piekvermogen van 4000 Watt.Voor apparaten als DVD-spelers en Blu-Ray spelers gebruik je de 5.1 modus om zo het home-cinema effect te versterken, maar met je kunt ook schakelen naar de 2.1.modus om zo het systeem te gebruiken voor CD-spelers, computers en andere apparatuur.Daarnaast is het volume van de achterste speakers afzonderlijk instelbaar om het beste home-cinema effect the creëren voor de ultieme belevenis.Door de compacte vorm van de luidsprekers zijn ze makkelijk te plaatsen en gaan ze volledig op in de omgeving.KenmerkenActief 5.1 Luidsprekersysteem.4000 Watt piekvermogen.Actieve 10 cm (4") subwoofer met bass reflex ontwerp.Regelbare Bass-Boost.Regelbaar volume voor de achterste luidspreker sectie.SpecificatiesAansluitingen: 1 x 5.1RCA-ingang, 5 x RCA-uitgang (Voor luidsprekers).2.1 / 5.1 functie.Regelbaar volume5cm (2") luidsprekers.Frequentiebereik: 40Hz tot 20kHz.Signaal-ruisverhouding > 70dB.Kanaalscheiding > 45 dB.Voeding: 230V, 50Hz.Inhoud van de set1 x Subwoofer.5 x Luidspreker.1 x 3,5 mm jack naar stereo RCA-kabel.3 x Stereo RCA kabel.Handleiding.Afmetingen en gewichtenAfmeting subwoofer: 24 x 18 x 15 cm.Afmeting luidsprekers: 5,5 x 8,5 7 cm.Gewicht subwoofer: 1,2 kg.Gewicht luidsprekers: 240 gram per stuk.

€ 55.00

Read on...

Thuisbioscoop
Product
 

2e keus Auna AB 250 1200 Watt 2 kanaals brugbare versterker

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Deze Auna AB-250 autoversterker heeft een maximaal vermogen van maar liefst 1200 Watt. Genoeg dus om jouw car audio systeem een gigantische boost te geven. Omdat de versterker brugbaar is is hij ook ideaal voor het aansturen van een subwoofer. Het ingebouwde low pass filter zorgt er dan voor dat jouw subwoofer geen hoge tonen te verduren krijgt. Geniet nu nóg meer van je car audio systeem met de AB-250 van Auna.VermogenDat een standaard autoradio niet voldoende vermogen geeft om je car audio systeem flink te laten knallen is bekend. Hiervoor moet je toch echt gebruik gaan maken van een losse eindversterker. Met de Auna AB-250 haal je voldoende vermogen in huis om jouw car audio systeem te upgraden in volume maar ook in geluidskwaliteit. Met een maximaal vermogen van maar liefst 1200 Watt hoef je niet meer bang te zijn dat je vermogen te kort komt in de auto en je speakers zullen het vermogen maar al te graag omzetten in een harder en beter geluid. Ook voor het aansturen van een subwoofer is de AB-250 zeer geschikt omdat het vermogen van beide uitgangen samengevoegd kan worden (bruggen). Aangezien juist subwoofers het vermogen hard nodig hebben is de mogelijkheid om te bruggen een onmisbare optie voor het aansturen van een subwoofer.UiterlijkNaast het feit dat de AB-250 je systeem een enorme boost zal geven qua performance is de versterker ook nog eens een lust voor het oog. De air brushed aluminium behuizing in race design zorgt ervoor dat deze versterker in elk interieur past. Tevens zorgt de behuizing ervoor dat de warmte die vanuit de versterker komt wordt afgegeven aan de lucht zodat de versterker gekoeld blijft. Hierdoor kan de AB-250 ook tijdens de langere ritten een topprestatie blijven leveren. Aan de linker zijkant vind je de ingangen voor het geluid. Voor de aansturing kan gebruikt gemaakt worden van de versterker uitgang (RCA) van je autoradio. Mocht je autoradio geen speciale versterker uitgang hebben dan is het mogelijk om de AB-250 aan te sturen met de luidspreker uitgang van je radio. Tevens vind je aan de linkerkant het low pass filter en de mogelijkheid om deze aan of uit te zetten. Met de draairegelaars kan de frequentie voor het low pass filter ingesteld worden en kan het basis volume geregeld worden. Uiteraard is het hoofdvolume nog altijd regelbaar via de radio.Aan de rechter zijkant vind je de speaker aansluitingen en de stroomaansluitingen. Bedenk dat er grote spanningen kunnen gaan lopen bij een dergelijk systeem. Het is dan ook erg belangrijk om een voldoende dikke kabel te gebruiken voor de + en - stroom aansluitingen.Ben je op zoek naar een versterker om twee speakers of een subwoofer aan te sluiten dan zit je met de AB-250 van Auna helemaal goed. Met zijn indrukwekkende vermogen en mooi afgewerkte uiterlijk past deze versterker in elke auto. Geen enkele rit is nu nog saai en in de file staan is eerder een aangename verrassing dan een ergernis.LET OP! BIJ DIT B-STOCK ARTIKEL ONTBREKEN DE KABELS.KenmerkenTotaal vermogen 1200 Watt maximaal.RMS vermogen 2x 90 Watt stereo.Mogelijkheid om te bruggen voor subwoofer aansturing.Regelbaar low pass filter.Air brushed behuizing in race design.SpecificatiesIngangen: RCA (low) en speaker ingang (high).Regelbaar low pass filter (Instelbaar tussen 50 en 250Hz).Instelbaar volume.Power LED.Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz.Signaal-Ruis verhouding < 95dB.Luidspreker impedantie: 4 tot 16 Ohm.Aansluitspanning 12 Volt.Afgezekerd.Inhoud van de set1 x Versterker.Montagemateriaal.Reserve zekering.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmeting: 25 x 5,2 x 24,5 cm.Gewicht: 1,8 kg.

€ 59.00

Read on...

Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Klarstein Ventilator zwart Skyscraper G3

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. De zuilventilator Skyscraper G3 van Klarstein brengt jou een fris briesje wanneer jij het nodig hebt! Op je werkplek in de woonkamer of op de slaapkamer. Deze zuilventilator van Klarstein is jouw beste vriend op warme dagen!Ideaal formaatHet dikste gedeelte van de standventilator heeft een doorsnede van slechts 24cm, past daardoor ook in kleine hoekjes en overtreft hiermee, qua plaatsbesparing, de normale propellerventilatoren. Zijn moderne uiterlijk past ideaal in vergelijkbare kantoor- of woonruimtes, is echter neutraal genoeg om ook in klassieke ruimte een goed figuur te slaan. De ventilator blaast frisse lucht op drie snelheden (hoog, middel, langzaam) over de verhitte gemoederen en zorgt zo voor verkoeling. De inschakelbare oscillatie laat de zuil van de Klarstein Skyscraper in een hoek van 90° naar links, rechts en weer terugdraaien. Hierdoor wordt ook de luchtmassa in grotere ruimtes optimaal beweegt en frisse lucht door de hele ruimte verdeeld.Om aan alle eisen te voldoen, kan de ventilator ook nog naast het normale gebruik in een nacht- en natuurmodus ingeschakeld worden. De nachtmodus schakelt de ventilator, in een ritme van 30 minuten, naar een steeds lagere snelheid tot hij uiteindelijk uitgeschakeld wordt. De natuurmodus laat de snelheid af- en toenemen waardoor een natuurlijke wind nagebootst wordt.

€ 119.00

Read on...

Audio HiFi 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auto luidspreker set Auna 10cm (4 ) 500 Watt

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Krachtige auto luidsprekerset bestaande uit 2 stuks 10cm (4") 3-weg coaxiale luidsprekers met een vermogen van 250 watt per stuk.Gemaakt en ontworpen voor langdurig gebruik met hoogwaardige materialen.Laat je horen met deze auto luidsprekers van Auna, 500 watt totaal vermogen en een elegant design.Om optimale prestaties te behouden in combinatie met een elegant design in de klasse van deze luidsprekers wordt er bij het ontwerp en de productie gekeken naar de materialen. De gekozen materialen in deze luidsprekerset worden gekozen op basis van stijfheid en gewicht.De tweeter is gemaakt van neodymium, wat een bijzonder sterk magnetisch veld genereert, hetgeen de gevoeligheid van de spreekspoel en uiteindelijk de optimale geluidskwaliteit beïnvloed.Visueel is deze luidsprekerset onopvallend en toch elegant. Door de keuze van de kleuren zwart en zilver zijn de luidsprekers praktisch overal toepasbaar.KenmerkenPaar 10 cm (4 ") auto luidsprekers.2 x 250 Watt max. vermogen / 500 Watt max. Totaal vermogen.3-weg coaxiaal ontwerp.Zwart metallic ontwerp.Specificaties2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel.1,5 cm (0,5 ") neodymium tweeter.0,15 kg (5,3 oz) strontium magneet.Frequentiebereik: 100Hz ~ 20kHzSPL: 89dB.Wordt compleet geleverd met bevestigingsmateriaal en luidsprekerkabel.Afneembare grill.Levering2x Luidspreker.2x Luidspreker grill.Luidsprekerkabel.Montage materiaal.Afmetingen en gewicht10cm (4")-Luidspreker.Inbouwdiepte: ca. 4,5cm.Diameter: ca. 11,5cm.Gewicht per stuk: ca. 400g pro stuk.

€ 22.00

Read on...

Car Audio
Product
 

2e keus Vergulde kabelset auto compleet 60A AGU

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Complete kabelset voor het aansluiten van subwoofers, versterkers en luidsprekers in de auto.KenmerkenComplete set.Extra lange kabels.Vergulde connectoren.Specificaties6 meter voedingskabel - 10mm² (8 gauge).1.2 meter aardingskabel - 10mm² (8 gauge).6 meter Afstandsbediening kabel - 1mm² (18 gauge).6 meter luidsprekerkabels - 4mm² (12 gauge) .6 meter RCA signaalkabel met hoek van 90° vergulde RCA-stekkers (aan een zijde).1.8 meter kabel management.60 amp AGU Fuse - verguld, beschermd tegen water.Compleet met kabelschoenen, kabelbinders, veiligheid gidsen, enz..

€ 27.00

Read on...

Kabels 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus 10 Auto Subwoofer 600 Watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. How low can you go? Met deze robuuste 10" subwoofer voor in je auto is één ding duidelijk.... hiermee kan je héél laag gaan. Verwen jezelf met deze Auna subwoofer met polypropyleen conus en rubberen ophanging waarmee de bassen niet alleen goed hoorbaar maar ook voelbaar zijn. En met het markante uiterlijk van de woofer en grille zal deze subwoofer zeker niet misstaan in jouw auto. Pimp je systeem niet alleen qua geluid maar ook qua uiterlijk met deze Auna subwoofer.WooferNadat je deze Auna 10" subwoofer hebt aangesloten op een versterker zal je systeem klinken als nooit tevoren. Doordat de behuizing speciaal is ontworpen voor de gebruikte woofer weet deze subwoofer al het vermogen perfect om te zetten in een zeer goede weergave van de bassen. Deze zullen daardoor veel dieper en harder klinken maar zijn ook nog eens voelbaar. Beleef muziek in je auto zoals je dat nog nooit gedaan hebt.UiterlijkNiet alleen de geluidskwaliteit maakt deze subwoofer uniek, ook het uiterlijk zorgt voor verbazingwekkende reacties. Omdat de grille is voorzien van een chromen look is deze subwoofer namelijk ook een prachtige opvallende eyecatcher in jouw auto. Een stijlvolle schakelbare blauwe backlight-LED verlicht de speciaal gevormde spiegelende conus met een prachtig aanblik als resultaat. Laat je vrienden versteld staan van de enorme vooruitgang in zowel geluid en looks. Ook in het donker kan niemand meer om jouw systeem heen.Geniet nu van super lage en strakke bassen bij elke kilometer die je rijdt door deze Auna subwoofer met LED verlichting. Een ongekende woofer die topprestaties levert tegen een zeer lage prijs. Precies wat we van Auna gewend zijn.KenmerkenMaximaal vermogen 600W, 300W RMS.10" (25cm) woofer.Stijlvolle schakelbare LED-backlight.Speciaal gevormde spiegelende conus .Grille in chroom look.Vergulde schroefklemmen.Computer ontworpen behuizing.Uniek design met LED verlichting.Zeer aantrekkelijke prijs.Speciaal ontworpen behuizing voor hoog rendement.SpecificatiesSubwoofer met 30 oz magneet.Vilten coating.Frequentiebereik: 30 tot 1000Hz.Gevoeligheid: 92dB.1,5" (4cm) voice coil.Levering1x Subwoofer met LED.1x Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 37 x 31 x 23cm.Gewicht: 11kg.

€ 74.00

Read on...

Car Audio
Product
 

2e keus Auna 4 Kanaals auto versterker 2400W

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Geef je car audio systeem een flinke boost met deze Auna AB-450 versterker. Deze 4-kanaals versterker in exclusief racing design biedt een ongelooflijk vermogen van maar liefst 2400 Watt maximaal. Laat je speakers tot leven komen en geniet van hogere volumes en een betere geluidskwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Autorijden wordt vanaf nu een feest.VeelzijdigDe Auna AB-450 is een veelzijdige versterker. Met de vier luidspreker uitgangen heb je meerdere aansluitmogelijkheden waardoor je altijd wel een goede reden hebt om deze versterker toe te voegen aan je car audio systeem. Zo kan je bijvoorbeeld je voor en achter speakers aansluiten waardoor deze echt tot leven zullen komen. Hogere volumes en een hoorbaar betere geluidskwaliteit zijn het gevolg. Een andere mogelijkheid is om je voor of achter speakers aan te sluiten en de andere uitgang te gebruiken voor je subwoofer. Dit is mogelijk omdat de versterker over ingebouwde low pass filters beschikt. Hiermee filter je de hoge tonen uit het signaal zodat enkel de lage tonen naar je subwoofer gaan. Dit zorgt niet alleen voor een betere geluidskwaliteit maar ook voor een langere levensduur van je subwoofer.Ook de signaal ingangen zijn een voorbeeld van de veelzijdigheid van deze versterker. De Auna AB-450 beschikt uiteraard over RCA ingangen (low) om de versterker aan te sluiten op de autoradio of head unit. Maar omdat niet alle autoradio\'s zijn voorzien van een dergelijke uitgang is de AB-450 ook voorzien van speaker ingangen (high). Met deze ingangen kan de autoradio eenvoudig op de versterker worden aangesloten met behulp van de speaker uitgang van de radio.TechniekDe reden dat deze Auna AB-450 een vermogen van maar liefst 2400 Watt kan produceren heeft hoofdzakelijk te maken met de hoogwaardige componenten waaruit deze versterker is opgebouwd. Deze componenten zorgen er met elkaar voor dat jouw systeem hogere volumes en een veel betere geluidskwaliteit ten gehore brengt. Naast het hoge volume en de geluidskwaliteit is de Auna AB-450 ook een zeer betrouwbare versterker. De behuizing die is uitgevoerd in een exclusief racing design zorgt voor een goede warmte afvoer waardoor deze versterker je ook tijdens de langere ritten van je favoriete muziek zal voorzien.Al met al is de Auna AB-450 een goede keuze voor de echte car audio fanaat. Het unieke racing design geeft jouw car audio systeem een prachtige look en de geweldige muzikale eigenschappen zorgen voor een sublieme klank. De Auna AB-450 ziet er daarmee net zo goed uit als dat hij klinkt.Bedenk dat het van groot belang is dat je gebruik maakt van voldoende dikke kabels bij het aansluiten van deze versterker.KenkerkenTotaal vermogen 2400 Watt maximaal.Exclusief design in racing look.4-kanaals versterker.Hoog- en laag Ohmige ingangen.Regelbaar low pass filter.Regelbare gain (volume) voor optimale afstemming.SpecificatiesVermogen 4x 90 Watt RMS.Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz.Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz.Signaal-Ruis verhouding > 95dB.Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm .High ingangsgevoeligheid 100 Ohm.Low ingangsgevoeligheid 10 kOhm.Aansluitspanning 12 Volt.Levering1x Versterker.1x handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen 35 x 5 x 25,5cm.Gewicht 2,1kg.

€ 79.00

Read on...

Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna 4 kanaals 2800 Watt auto versterker

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Jouw car audio systeem zal je nooit meer teleurstellen als je gebruik maakt van deze 4-kanaals Auna AMP-CH04 versterker. Niet alleen in klank en volume maar ook qua design is deze versterker een onmisbaar onderdeel van jouw car audio systeem. Na het aansluiten van deze versterker zal autorijden nooit meer hetzelfde zijn. De Auna AMP-CH04 is een lust voor het oog en het gehoor.VermogenMet maar liefst 2800 Watt maximaal mag de Auna AMP-CH04 zich terecht een zware jongen noemen. Dit vermogen wordt verdeeld over de 4 speaker aansluitingen waarmee meerdere settings mogelijk zijn. Zo is het mogelijk om de voor en achter speakers aan te sturen zodat deze nog beter tot hun recht komen zowel in volume als in klankeigenschappen. De toevoeging van de AMP-CH04 zal meteen een hoorbare verbetering opleveren van je car audio systeem. Een andere setting zou het aansturen van je achter speakers en subwoofer kunnen zijn. Omdat een subwoofer pas echt tot zijn recht komt met voldoende vermogen weet je zeker dat je met de Auna AMP-CH04 helemaal goed zit. En om jouw subwoofer het beste tot zijn recht te laten komen is de AMP-CH04 voorzien van speciale low pass filters. Deze filters zorgen ervoor dat alleen de lage frequenties naar je subwoofer gaan zodat deze nog beter klinkt.Over de aansturing van de AMP-CH04 is door de ontwerpers goed nagedacht. Naast de standaard RCA ingangen (low) is deze versterker ook voorzien van luidspreker ingangen (high). Met deze ingangen is het mogelijk om elke radio aan te sluiten op deze versterker. Heeft je radio / head unit speciale versterker uitgangen? Sluit dan je radio op de AMP-CH04 aan met speciale RCA kabels. Heeft je radio dit niet? Gebruik dan de luidspreker uitgang van je radio om deze op de high ingang van de Auna AMP-CH04 aan te sluiten.UiterlijkVoor de looks zit je ook helemaal goed met de AMP-CH04. De versterker is namelijk voorzien van unieke verlichting die jouw car audio systeem "the perfect look" geeft. De zwarte behuizing is voorzien van strakke subtiele zilveren lijnen die samen met de zilveren strip de versterker een prachtige look geven. Deze zilveren strip wordt tijdens gebruik verlicht door 6 blauwe LEDs die van de Auna AMP-CH04 een prachtige verschijning maken.Met de Auna AMP-CH04 sla je twee vliegen in één klap. Ongekende prestaties in klank en volume en daarnaast ook een prachtig verlicht design. De Auna AMP-CH04 mag in het car audio systeem van de echte liefhebber zeker niet ontbreken.Gebruik bij het aansluiten van deze versterker kabels met een voldoende dikke diameter.Kenkerken2800 Watt maximaal.4-kanaals versterker.Ingangen: RCA (low) en speaker ingang (high).Indirecte unieke blauwe LED verlichting.Instelbare gain (volume) voor optimale afstemming.Instelbare low pass filters voor gebruik met subwoofer.SpecificatiesVermogen 4x 95 Watt RMS.Low pass filter instelbaar van 50 - 250 Hz.Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz.Signaal-Ruis verhouding > 95dB.Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm .High ingangsgevoeligheid 1 - 2 Volt @ 100 Ohm.Low ingangsgevoeligheid 0,1 - 1 Volt @ 10 kOhm.Aansluitspanning 12 Volt.Levering1x Versterker.1x handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen 35 x 6 x 26cm.Gewicht 3,2kg.

€ 79.00

Read on...

Versterkers 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Auna CS LED5 auto luidsprekerset 13cm (5 ) 600 watt met LED

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Strakke set van 2 13cm luidsprekers voor in de auto. 3-weg coaxiaal ontworpen luidspreker met een vermogen van 600 watt maximaal en 91dB SPL.Optioneel kun je de grille met stijlvolle blauwe LED verlichting gebruiken.De Auna CS-LED5 is een set van 2 3-weg luidsprekers van 13cm (5") met 600 watt vermogen. Geluid gegarandeerd.De luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt met duurzame materialen gekozen op stijfheid en gewicht. Dit om er met name voor te zorgen dat in de middentonen het geluid strak en helder blijft.KenmerkenPaar 13cm (5 ") autoluidsprekers met 2 x 300W max. vermogen / 600W max. totaal vermogen.hoog SPL vermogen / SPL: 91dB.3-weg coaxiaal ontwerp.stijlvolle blauwe lichteffecten - 6 LED\'s per grille - reflectie op de witte conus en membraan.Specificaties2,5 cm (1 ") ASV spreekspoel.1.5 cm (0.5 ") Neodymium Tweeter.0.23 kg (8 oz) Strontiummagneet.Frequentiebereik: 70 Hz ~ 20 kHz.Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en kabels.Afneembare grille.Levering2 x luidspreker.2 x grille met LED.Kabels.montagemateriaal.Afmetingen en gewicht13cm (5 ") luidspreker .Inbouwdiepte: 5,4 cm.Diameter: ongeveer 10cm.Afstand tussen de gaten: 13.5 cm.Gewicht per stuk: ca. 550 gram per stuk.

€ 31.60

Read on...

Car Audio
Product