BeamZ BC50B 250T Quick Trigger klem slimline 250kg Zwart

BeamZ BC50B-250T Quick Trigger klem slimline 250kg in zwarte uitvoering. Een zwaar uitgevoerde universele klem voor het ophangen en bevestigen van o.a. lichteffecten aan een truss of pijp constructie. Door de "bek" opening kan de BC50B-250T universeel gebruikt worden op meerdere truss en buis systemen. De handgreep van de Quick Trigger klem bevindt zich in een gemakkelijk toegankelijke horizontale positie, zodat de gebruiker de koppeling eenvoudig kan bevestigen. De BC50B-250T Quick Trigger klem is gemaakt van een zeer sterk aluminium en kan een gewicht van max. 250kg dragen.KenmerkenHeavy duty zwarte aluminium klem.Vlinder- en schroef bevestiging.SpecificatiesMateriaal: Aluminium.Bout: 10mm.D1: 107mm.D2: 48 - 51mm.D3: 12mm.D4: 45mm.W: 30mm.Max. gewicht: 250kg.Eigen gewicht: 0.46kg.

€ 24.50

Read on...

Rigging
Product
 

BeamZ BC35B 75 Compact Half Coupler slimline 75kg Zwart

BeamZ BC35B-75 Compact Half Coupler slimline 75kg in zwarte uitvoering. Een heavy duty half coupler voor het ophangen en bevestigen van o.a. lichteffecten aan een truss of pijp constructie. De coupler is gemaakt van een zeer sterk aluminium en kan een gewicht van max. 75kg dragen.KenmerkenHeavy duty zwarte aluminium klem.Vlinder- en schroef bevestiging.SpecificatiesMateriaal: Aluminium.Bout: 10mm.D1: 54mm.D2: 32 - 35mm.D3: 10mm.D4: 31mm.W: 30mm.Max. gewicht: 75kg.Eigen gewicht: 0.13kg.

€ 7.90

Read on...

Rigging
Product
 

B Stock Fenton SPB 8 Actieve PA Speakerset 8 400W met Bluetooth

De Fenton SPB-8 actieve PA speakerset is een betaalbare oplossing voor kleine feesten en partijen. De SPB-8 actieve PA speakerset is ook perfect te gebruiken voor achtergrond muziek.De aansluitmogelijkheden van de luidsprekerset sluiten aan met de hedendaagse standaard. Zo is de set voorzien van Bluetooth zodat er een draadloze verbinding gemaakt kan worden tussen bijvoorbeeld een telefoon of laptop en de speakers. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt vervolgens hoorbaar via de speakers. Ideaal voor het luisteren naar Spotify, YouTube, enz. Een andere optie is de USB / SD ingang voor het afspelen van MP3 bestanden vanaf een USB stick of SD Card. Andere PA apparatuur en DJ gear zijn gemakkelijk aan te sluiten via de RCA Line ingang aan de achterzijde van de luidsprekerset.Voor zang en spraak zitten er 2 microfoon ingangen op de luidsprekerset die individueel te regelen zijn. Perfect voor karaoke.Om alle muziek helder uit deze 400 watt luidsprekerset te laten komen is de set voorzien van bass en treble regelaars aan de voorzijde. Kenmerken2-weg luidsprekerset met 1 actieve Master speaker en 1 passieve Slave speaker beide voorzien van 20cm (8") woofer.USB slot en SD card reader voor het direct afspelen van MP3 bestanden van een USB Stick of SD Card.2 Microfoon ingangen met individueel te regelen volume instellingen voor karaoke.Bass en treble zijn aan te passen om alle muziek hoogwaardig te laten klinken.Ingebouwde handgrepen en in het design verwerkte hoekstukken voor schadeloos transport. SpecificatiesTotaal vermogen: 400 watt maximaal.Afspeelbare formaten: MP3, WMA.2-Band Equalizer.Maximaal SPL: 121dB.Frequentiebereik: 50Hz ~ 20kHz.Impedantie: 8 Ohms. Levering1 x Actieve master box.1 x Passieve slave box.1 x Verbindingskabel.Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.). Afmetingen en gewicht260 x 240 x 460mm.Gewicht per set ca. 11kg.

€ 75.65

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

BeamZ LCB144 LED BAR voor wanden, plafonds, bars, etc.

BeamZ LCB144 LED BAR voor kleurrijke verlichting van wanden, bars, plafond, etc.De BeamZ LCB144 is een LED BAR die o.a. gebruikt kan worden voor het (in kleur) belichten wanden, plafonds, bars, etc. De bar bestaat uit 8 apart van elkaar aan te sturen secties waarmee prachtige effecten mogelijk zijn. Door de mogelijkheid om meerdere LCB144 bars te koppelen kunnen zeer uitgebreide kleurrijke en dynamische lichtshows gecreëerd worden. De bar wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening zodat bediening kinderlijk eenvoudig is. De LCB144 kan perfect gebruikt worden om bijvoorbeeld van onderaf of bovenaf een muur te belichten maar er zijn uiteraard nog vele andere mogelijkheden waar de LCB144 voor te gebruiken is.RGBDe LCB144 maakt gebruik van 144 SMD RGB LED\'s. RGB staat voor Rood, Groen en Blauw. Dit zijn de kleuren die elke LED in zich heeft. Door deze kleuren te mengen kunnen weer andere kleuren gemaakt worden. Als bijvoorbeeld rood en blauw tegelijkertijd aan staan ontstaat er paars. Door met de intensiteit van de rode of blauwe kleur te \'spelen\' kunnen er vele variaties in kleuren gemaakt worden. Met behulp van de RGB kleurenmenging kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden.SturingDe LCB144 kan naast de meegeleverde afstandsbediening ook via DMX worden aangestuurd. Met een apart verkrijgbare controller kan de contole via meerdere kanalen overgenomen worden waarbij elke sectie van de 8 secties apart aangestuurd kan worden. Voor eenvoudiger gebruik is het mogelijk om de bar op geluid te laten reageren of om een van de 16 ingebouwde programm\'s te selecteren waarna de bar volledig zelfstandig werkt.Eenvoudige installatieBij installatie van meerdere LCB144 bars kunnen deze met elkaar doorgelust worden waardoor installatie een fluitje van een cent is en waardoor er ook slechts één stopcontact nodig is. Naast de doorlusmogelijkheid qua stroom kan uiteraard ook het DMX signaal doorgelust worden voor snelle en eenvoudige installatie. Kenmerken144x SMD RGB LED\'s verdeeld over 8 secties.DMX en Stand-alone modus.3, 5, 6, 12, 24 of 48 DMX-kanalen.Master/slave functie.Geluid-gestuurd met regelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Afstandsbediening meegeleverd.DMX in/output via 3-pin XLR.IEC-connector in/uitgang.Control panel met LED-display. SpecificatiesAantal kleuren: 3 (RGB, door kleurmenging vele kleuren mogelijk).RGB: Rood, Groen en Blauw.Aantal LED\'s: 144.Stroboscoopsnelheid: 1 - 20 fps.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 25W. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 102 x 70 x 65 cm.Gewicht: 1.6kg.

€ 99.90

Read on...

LED Bar
Product
 

B Stock BeamZ F1600 Pro Faze DMX Fazer machine in flightcase

Geen last van de rook, wel een prachtige lichtshow met de BeamZ F1600 Pro FazerDe BeamZ F1600 is een professionele Fazer die is ingebouwd in een robuuste flightcase. In tegenstelling tot een gewone rookmachine produceert de F1600 een continue rookoutput waardoor de soms als hinderlijk ervaren wolk uit een rookmachine verleden tijd is. De lichteffecten van een lichtshow blijven op deze manier volledig tot hun recht komen maar het publiek ervaart geen hinder van de rook. De F1600 is ingebouwd in een robuuste en duurzame flightcase waardoor hij zonder meer geschikt is voor mobiele toepassingen.VermogenDe F1600 Pro Faze is voorzien van een 1600W verwarmingselement met een korte opwarmtijd van slechts 3 minuten waardoor de machine snel klaar is voor gebruik. Door het verstelbare mondstuk kan de luchtstroom van de rook ingesteld worden tussen omhoog en horizontaal (en daar tussenin). Het volume van de output is instelbaar evenals de ventilator die de kracht bepaald waarmee de rook uit de machine komt. SturingDe F1600 is op twee manieren aan te sturen. Via DMX kan via 2 kanalen controle over de machine genomen worden waarbij de output (hoeveelheid rook) en de ventilator (kracht waarmee het uit de machine komt) geregeld kunnen worden. De interne afstandsbediening met display zorgt ervoor dat alles ook op de machine zelf ingesteld kan worden. Continue afgifte, handmatige afgifte of timer gestuurde afgifte zijn allemaal mogelijk met de F1600. Uiteraard is de output bij al deze opties naar wens in te stellen om zo de perfecte nevel te creëren voor een schitterende lichtshow.KenmerkenContinue nevelproductie na de eerste opwarmtijd.Output en ventilatorsnelheid apart regelbaar.DMX en stand-alone modus.Werkt met gewone rookvloeistof.Robuuste flightcase voor mobiel gebruik.DMX in/output via 3-pin XLR.Powerconnector ingang.SpecificatiesVermogen: 1600W.Rookvolume per minuut: 350m³.Opwarmtijd: 3 minuten.Her-opwarmtijd: 30 sec.Tankinhoud: 3,25 liter.Aantal DMX kanalen: 2.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 370 x 600 x 250mm.Gewicht: 15.8kg.

€ 381.65

Read on...

Rookmachine
Product
 

B Stock BeamZ BWA510 LED PAR RGBW voor buiten 14x 15W incl. remote

Met de BeamZ BWA510 LED PAR geef je kleur aan je bedrijfspand of horecagelegenheidDe BeamZ Professional BWA510 is een professionele LED PAR met een aluminium behuizing die door de IP65 rating ook buiten gebruikt kan worden. De LED PAR heeft 14 RGBW LED\'s van 15W per LED voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de RGBW kleurenmenging kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden. Een van de voordelen van de aluminium behuizing is dat er geen geforceerde koeling nodig is waardoor de BWA510 geheel stil is. Dit alles zorgt ervoor dat de BeamZ BWA510 vrijwel overal toepasbaar is waar (gekleurde) verlichting gewenst is, óók in ruimtes of op plekken waar stilte gewenst is. Kantoorpanden, feestlocaties en galerieën zijn slechts enkele voorbeelden waar de BeamZ BWA510 LED PAR ingezet kan worden.RGBW kleurenmengingDe BWA510 is een LED PAR met 14 RGBW LED\'s. RGBW heeft betrekking op het feit dat elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit bezit. Door het mengen van deze kleuren is het weer mogelijk om vele andere kleuren te maken. Worden rood en groen tegelijkertijd aangezet dan ontstaat er geel. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur of door wit toe te voegen kunnen vele kleurvariaties gemaakt worden inclusief pastelkleuren. Een zeer breed scala aan kleuren kan zo uit slechts één enkele behuizing getoverd worden waarmee een object of (bedrijfspand) pand sfeervol of juist heel opvallend verlicht kan worden.Bediening en sturingDe BWA510 LED PAR is net zo veelzijdig aan te sturen als dat hij kleuren heeft, iedereen kan met de spot overweg. Voor de meest uitgebreide bediening en voor totale controle over de kleuren en dergelijke is DMX de enige juiste keuze. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller kan een enkele BWA510 aangestuurd worden maar het is ook mogelijk om meerdere spots apart van elkaar aan te sturen om zo een geheel eigen lichtplan creëren. Wil je het allemaal wat minder omslachtig dan kan de spot ook prima met de meegeleverde afstandsbediening gebruikt worden. Kies een kleur of programma, de BWA510 doet de rest. Meerdere spotsVoor een indrukwekkende verlichting van een bedrijfspand of groot bouwwerk is één spot vaak niet voldoende. Bij gebruik van meerdere spots kunnen mooie kleurverlopen gemaakt worden of kunnen zelfs complete lichtshows gemaakt worden met looplichteffecten etc. Om meerdere spots eenvoudig met elkaar te kunnen koppelen is de BWA510 voorzien van stroom in- en uitgangen (Powercon True). Op slechts één stroomaansluiting kan zo een ketting van spots worden aangesloten. Hetzelfde geldt voor de DMX / data aansluiting, ook hiervoor is een in- en uitgang voorzien zodat ook de DMX / data eenvoudig gekoppeld kan worden met meerdere spots. Voor gebuik buitenshuis zijn hier speciale kabels voor beschikbaar die zorgen voor een waterdichte en weerbestendige aansluiting.Kenmerken14x 15W 4-in-1 LED\'s.RGBW kleurmenging.DMX en Stand-alone mode.2, 3, 4 of 8 DMX kanalen.Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator (geluidsloos).Master/Slave functie.Afstandsbediening meegeleverd.Voorgeprogrammeerde shows.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.DMX in/uitgang via 3-pin XLR (waterdichte connectie IP65).Powercon True in- en uitgang (waterdichte connectie IP65).SpecificatiesStralingshoek: 24°.Field angle: 43°.Aantal LED\'s: 14 LED\'s van 15W per LED.Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit).IP65 waterdicht.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 130W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 240 x 315 x 335mm.Gewicht: 6.5kg.

€ 275.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

DAP Audio PM 160 tafelmicrofoon voor o.a. omroepinstallaties

DAP-Audio PM-160 tafelmicrofoon met bel en "on-air" verlichting voor o.a. omroepinstallatiesDe DAP-Audio PM-160 is een zeer mooi vormgegeven tafelmicrofoon die vooral in omroepinstallaties niet mag ontbreken. De microfoon is voorzien van een handige 4-tonige bel (chime) zodat de aandacht van de luisteraar gevraagd wordt voordat de boodschap wordt gesproken. De microfoon wordt geleverd inclusief een netadapter voor aansluiting op het lichtnet, 6,3mm jack kabel voor aansluiting op een versterker of mengpaneel en een windkapje voor over de microfoon.Op de microfoon kan het volume van de bel met een simpele draaiknop op de achterzijde ingesteld worden. Ook het volume van de spraak is eenvoudig op de achterzijde van de microfoon regelbaar. Voor de gebruiker van de microfoon wordt optisch goed zichtbaar wat de status van de microfoon is. Zodra de \'talk\' knop wordt ingedrukt knippert deze tijdens het laten horen van het 4-tonige belsignaal. Zodra het belsignaal ten einde is gaat op de microfoon een rode ring branden om aan te geven dat de microfoon "on-air" is. Na het inspreken van de boodschap wordt opnieuw de \'talk\' knop ingedrukt en knippert het talk knopje om aan te geven dat het afsluitsignaal hoorbaar is. Bij de PM-160 is per ongeluk "on-air" zijn dus zeker niet nodig!KenmerkenIngebouwde 4-tonige bel (chime).Praatknop met statusverlichting aan bovenkant.LED ring op microfoon voor indicatie "on-air".Instelbaar microfoon volume.Instelbaar volume van de 4-tonige bel.SpecificatiesMicrofoon: condensator.Frequentierespons: 22 Hz - 23 KHz.Gevoeligheid: 29dB op 1kHz.Gebalanceerde output: 230mV.Ongebalanceerde output: 110mV.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 132x155x380mm.Gewicht: 0,7 kg.

€ 63.00

Read on...

Draad­gebonden microfoons
Product
 

100V geluidsinstallatie voor buiten met zes 6 speakers 90W

Zes buiten speakers met versterker voor muziek in een grote tuin of saunacomplexMet deze complete geluidsinstallatie voor buiten kan een groot oppervlak voorzien worden van achtergrond muziek. De zes groene 6" speakers zijn IP65 weerbestendig en kunnen het gehele jaar door buiten blijven staan. Door de groene kleur vallen de speakers niet op tussen platen en struiken in bijvoorbeeld een border of plantenbak waardoor ze vrij onopvallend geïnstalleerd kunnen worden. Met de meegeleverde versterker kunnen de zes speakers aangestuurd worden voor een totaal vermogen van 90W (15W per speaker). De versterker is voorzien van Bluetooth voor een draadloze connectie tussen bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Met de ingebouwde USB/SD mp3 speler kan mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart worden afgespeeld. Voor connectie met een (bestaande) audioinstallatie wordt een RCA kabel meegeleverd. Na ontvangst van deze set kan je er dus direct mee aan de slag.Deze complete buiten installatie is met zijn zes buiten speakers ideaal voor grote terrassen, saunacomplexen, etc. Naar wens kan deze installatie aangepast worden met meer of minder speakers, andere speakers, zones etc. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze klantenservice.

€ 879.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

Power Dynamics 100V Speakers (8x) en 4 zone USB, FM Versterker

Power Dynamics 100V geluidssysteem voor de horeca en het bedrijfsleven. Een compleet systeem met 8 plafondspeakers (8"), een krachtige 120W 100V versterker met radio, USB/SD mp3 speler met afstandsbediening en 4-zones die onafhankelijk van elkaar aan of uit gezet kunnen worden. Bij de levering zijn 2 audiokabels inbegrepen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals een computer, laptop, telefoon, etc. Door de Chime en Siren functie is deze set ook zéér geschikt voor gebruik als omroepinstallatie.De 8 plafondspeakers kunnen naar eigen inzicht verdeeld worden over de 4 zones. Alles in één zone of juist netjes verdeeld en 2 speakers per zone, het is allemaal mogelijk. Met de meegeleverde rol van 100 meter luidsprekerkabel kan het gehele systeem snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Indien gewenst kan het volume per zone ingesteld worden met behulp van 100V volumeregelaars (niet meegeleverd).Op zoek naar een andere samenstelling? Meer of juist minder speakers, een combinatie van plafond- en opbouwspeakers of andere wensen?Neem gerust contact met ons op voor advies, uitleg of een offerte op maat.

€ 639.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock BeamZ IGNITE60 Moving Head met 60W LED, gobo's en prisma

BeamZ Professional IGNITE60, krachtige en uitgebreide moving headDe BeamZ IGNITE60 is een krachtige moving head uit de BeamZ Professional serie met een 60W LED als lichtbron. De IGNITE60 is uitgerust met een gobowiel, kleurenwiel, prisma, handmatige focus en beschikt uiteraard ook over enkele effecten zoals een stroboscoop, dimmer, regenboog en kleurensplit effect. Een zeer complete moving head voor professioneel gebruik in clubs, discotheken, café\'s, podia of voor de verhuur.Krachtige 60W LEDDe lichtbron in de IGNITE60 is een zeer krachtige witte 60W LED. Door de hoge lichtintensiteit van deze LED kan de IGNITE60 ook in grotere shows gebruikt worden. Het licht van de LED gaat door een kleurenwiel met 8 kleuren (+ open) en een gobowiel met daarin 7 gobo\'s + open. De gobo\'s in dit gobowiel zijn roteerbaar en kunnen ook vervangen worden voor andere gobo\'s. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfslogo te laten projecteren. Als laatste is er een roterende 3-facetten prisma aanwezig om de lichtstraal te verdrievoudigen. Doordat de kop van de moving head kan bewegen kan de lichtstraal overal naartoe gedraaid worden.EffectenDe BeamZ Professional IGNITE60 is voorzien van enkele ingebouwde effecten. Zo is er een stroboscoopfunctie aan boord met een instelbare flitssnelheid van 1 - 10 flitsen per seconde. Door de ingebouwde elektronische dimmer kan de lichtsterkte van de LED naar wens ingesteld worden. Door het kleurensplit effect is het mogelijk om het kleurenwiel zo voor de LED te positioneren dat er twee kleuren voor staan. Hierdoor wordt een twee kleurige lichtstraal verkregen. Het regenboog effect zorgt ervoor dat een continue snelle kleurenwisseling tot de mogelijkheden behoort.Aansturing en bedieningDe IGNITE60 kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Door de eenvoudige menustructuur en het display kunnen instellingen eenvoudig gedaan worden met slechts vier knoppen. Voor de volledige controle kan gekozen worden tussen 10 of 14 DMX kanalen. Door de DMX mogelijkheid is hij eenvoudig toe te voegen aan een bestaande lichtshow maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een lichtshow te programmeren met een (apart verkrijgbare) DMX controller. Om het makkelijk te houden kan er ook gekozen worden voor automatische of muziek mode. In de automatische mode werkt de moving head volledig zelfstandig op een ingebouwd programma. In muziek mode reageert de IGNITE60 op muziek door middel van een ingebouwde microfoon. Bij zowel automatische als muziekgestuurde mode is er geen extra controller nodig.Kenmerken60W LED met hoge lichtintensiteit.Auto, Muziek- of DMX-gestuurd.10 of 14 DMX kanalen.Master/slave-functie.Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto modus.Gobowiel: 7 gobo\'s (metaal) + open (gobo\'s zijn verwisselbaar).Gobowiel functies: gobo shake and gobo rotatie.Kleurenwiel: 8 Kleuren + open.Kleurenwiel functies: Splitkleuren, regenboog effect.Roterend 3-facetten prisma.Hangmatige focus.0-100% Elektronische dimmer.Strobe snelheid: 1-20Hz.Reset functie.Controle paneel met LCD display.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.IEC-connector ingang.DMX-kabel meegeleverd.SpecificatiesBeweging Pan: 540°.Beweging Tilt: 200°.Stralingshoek: 8°.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Opgenomen vermogen: 100W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 170 x 155 x 270mm.Gewicht: 5kg.

€ 349.00

Read on...

Movingheads
Product
 

DAP Audio HS 30R hoornluidspreker weerbestendig 100V 30W

De DAP-Audio HS-30R is een weerbestendige 100V hoornluidspreker voor gebruik in omroepinstallaties. De HS-30R is vooral gericht op het weergeven van spraak en door de speciale hoornvorm wordt het geluid over grote afstanden geprojecteerd. Het vermogen van de speaker kent 4 tappings (3,8 / 7,5 / 15 / 30W) zodat hij in elke 100V omroepinstallatie opgenomen kan worden.De HS-30R heeft een IP waarde van 66 wat wil zeggen dat hij water- en stofdicht is. De speaker kan hierdoor het gehele jaar door (blijvend) buiten geïnstalleerd worden.KenmerkenLijnspanning: 100V.Vermogen: 3,8/7,5/15/30W.Frequentierespons: 380-6,5KHz.Gevoeligheid: 107dB.Impedantie: 8Ohm.Materiaal: Aluminium.IP-waarde: IP 66.Kleur: lichtgrijs.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 246 x 292 x 292mm.Gewicht: 2,1 kg.

€ 53.90

Read on...

Installatie speakers
Product
 

DAP Audio MHS 30S hoornluidspreker voor muziek 100V 30W

De DAP-Audio MHS-30S is een 100V hoornluidspreker met een vermogen van 30W. De speaker is vooral ontworpen voor de weergave van muziek over grotere afstanden. Door de speciale hoornvorm wordt de muziek als het ware "geprojecteerd" waardoor het beter hoorbaar is op de wat langere afstanden. De MHS-30S is weerbestendig en waterdicht en kan derhalve het gehele jaar door buiten geïnstalleerd blijven. Qua vermogen kan de speaker op 4 tappings (3,8 / 7,5 / 15 / 30W) ingesteld worden zodat hij in elk 100V systeem gebruikt kan worden. De MHS-30S is ideaal voor achtergrondmuziek in winkelcentra, grote fabriekshallen, bouwmarkten, etc.KenmerkenLijnspanning: 100V.Vermogen: 3,8/7,5/15/30W.Impedantie: 8Ohm.Frequentierespons: 100-10KHz.Gevoeligheid: 97dB.Materiaal: ABS.IP-waarde: IP-66.Kleur: sneeuwwit.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 363 x 253 x 310mm.Gewicht: 3,9Kg.

€ 79.90

Read on...

Installatie speakers
Product
 

PD Connex Powercon True1 (f) IP65 Schuko stroomkabel 1.5 meter

PD Connex Powercon True1 (f) IP65 - Schuko stroomkabel - 1.5 meter. Deze PD Connex kabel met Powercon True1 connector zorgt voor een waterdichte verbinding (IP65) voor stroomvoorziening bij een apparaat met Powercon True1 aansluiting. De andere kant is een \'gewone\' Schuko stekker die in het stopcontact gestoken kan worden (niet waterdicht).Hoge kwaliteit kabel met professionele Powercon True1 connector.Schuko stekker voor normaal stopcontact.Powercon verbinding is IP65 dus ook geschikt voor buiten (waterdichte verbinding).Lengte: 1.5 meter.Flexibele kabel met 3x 1,5mm² aders.Max. 16A.

€ 26.00

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

B Stock Fenton RP145 witte retro platenspeler in koffer met ingebouwde speaker

Fenton RP145 platenspeler in koffer met anti shock technologieDe Fenton RP145 is een moderne platenspeler in een vintage jasje.... of eigenlijk koffer. Het geheel kan door de koffer makkelijk worden meegenomen en in combinatie met een platenkoffer neem je ook je favoriete albums makkelijk mee. Een gezellig avondje vinyl draaien is zo in een handomdraai geregeld en georganiseerd. Vanwege de ingebouwde stereo speakers is een aparte geluidsinstallatie niet nodig. Het geluid komt dus rechtstreeks \'uit de koffer\', handig toch? Wil je het toch wat groter aanpakken en wil je een echte vinylparty organiseren dan is het mogelijk om de speler op een geluidsinstallatie aan te sluiten met behulp van de RCA uitgang. Hiervoor is geen versterker nodig met een \'phono\' aansluiting, aansluiten kan dus op elke versterker of geluidsinstallatie. Let er wel op dat er geen RCA kabel wordt meegeleverd.Hoge kwaliteit lederen koffer vol detailsDe RP145 mag dan lekker retro ogen maar schijn bedriegt! In de super mooie met leer en messing afgewerkte koffer bevindt zich een hoogwaardige platenspeler met o.a. een automatische stop functie en USB aansluiting. Aan het eind van een plaat of single stopt de draaitafel waardoor onnodige slijtage van de naald voorkomen wordt. De speler is geschikt voor alle vinyl formaten (7\'\', 10\'\' en 12\'\') en hij is uitgerust met maar liefst 3 snelheden (33?, 45 en 78 toeren) zodat de oudere 78 toeren LP\'s en de 45 toeren singletjes gewoon afgespeeld kunnen worden. Voor het spelen van 45 toeren singletjes wordt tevens een adapter meegeleverd.Vinyl omzetten naar mp3 via computerDe USB aansluiting kan gebruikt worden om de speler aan te sluiten op een computer. Met de meegeleverd software en USB kabel is het zo simpel en eenvoudig om je collectie platen te digitaliseren en om te zetten naar mp3 zodat je ze eventueel ook makkelijk in de auto of via je telefoon kunt beluisteren. Anti-shock ophangingUiteraard wil je ongestoord van je platen kunnen genieten. De RP145 werkt hier aan mee door de speciale anti-shock ophanging. Deze speciale ophanging zorgt ervoor dat trillingen van buitenaf niet direct resulteren in het overslaan van de naald. Tevens zorgt deze ophanging ervoor dat het afspelen verbetert voor een nog betere geluidservaring.Externe audiobron aansluitenMocht je nog niet voldoende platen hebben of zin hebben in een album wat je nog niet op vinyl hebt dan is het mogelijk om een externe audiobron aan te sluiten via de AUX aansluiting. Hierop kan vanalles worden aangesloten zoals een telefoon, tablet, mp3 speler, CD-speler, etc. Retro, Vintage en toch hedendaagsAl met al oogt de RP145 op en top retro en krijg je er direct dat heerlijke vintage gevoel bij wat het draaien van een plaat nou eenmaal geeft. Maar \'onder de kap\' is er niets vintage aan en zorgt de RP145 ervoor dat je weer heerlijk ouderwets en gezellig een plaatje kan draaien.KenmerkenDraaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles.Handmatige of automatische stop aan het eind van een plaat.Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer.Ingebouwde stereo luidsprekers.Aansluiting voor externe audiobron.Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie.Prachtige hoge kwaliteit koffer met leer en messing onderdelen voor retro look.Voorzien van anti-shock technologie.SpecificatiesSnelheid platenspeler: 33?, 45 en 78 toeren.Afspelen van 7\'\', 10\'\' en 12\'\' LP\'s mogelijk.3,5mm jack lijningang.Uitgang: RCA.Aansluitspanning: 12Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd).Minimale systeemeisen van de softwarePC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen.Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10.Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768.Beschikbare USB poort.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 360 x 460 x 210mm.Gewicht: 7.3kg.

€ 118.15

Read on...

Audio HiFi
Product
 

BeamZ BBP W DMX Universele draadloze DMX set

BeamZ BBP W-DMX, draadloos DMX voor iedereen!De BeamZ BBP W-DMX is een universele draadloze DMX set waarmee een draadloos DMX systeem kan worden opgebouwd. Sluit de zender aan op je DMX controller en sluit de ontvanger aan op je DMX lichteffect. Het DMX signaal wordt vervolgens draadloos naar je lichteffect verzonden. Uiteraard kan je op dit lichteffect meerdere lichteffecten aansluiten zodat je alle DMX verlichting in bijvoorbeeld een truss of lichtbrug draadloos kunt aansturen met deze set. Indien gewenst kan je meerdere ontvangers gebruiken zodat meerdere (groepen) DMX effecten draadloos aangestuurd kunnen worden. Indien er gebruik wordt gemaakt van meerdere DMX controllers of meerdere universes dan is dat geen probleem. De BBP-2 werkt tot wel 7 draadloze universes.Extra ontvanger nodig? Zie hiervoor de BeamZ BBP W-DMX draadloze DMX zender / ontvanger waarmee deze set eenvoudig uitgebreid kan worden.

€ 69.00

Read on...

Sturing
Product
 

B Stock BeamZ MHL108MK3 Compacte moving head 18x 3W RGB LEDs

De BeamZ MHL108MK3 is een compacte moving head die voorzien is van 18 LEDs met een vermogen van 3W per LED. Deze LEDs zijn zogenaamde 3-in-1 LEDs wat wil zeggen dat ze 3 kleuren in zich hebben. Deze kleuren zijn rood, groen en blauw (RGB). Door deze kleuren te mengen is het mogelijk om weer andere kleuren zoals bijv. geel of paars te maken. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan kleuren voor het maken van kleurrijke lichtshows. Door het hoge vermogen van 3 Watt per LED is de totale lichtopbrengst zéér indrukwekkend te noemen voor een dergelijke kleine moving head.De kop van de BeamZ MHL108MK3 is beweegbaar waardoor de lichtstraal vrijwel overal komt. Zo bereik je met gemak de gehele dansvloer en beschik je over een lichtshow van bewegende en gekleurde stralen. Uiteraard is het mogelijk om hieraan effecten toe te voegen zoals stroboscoop (snel knipperen), dimmen, etc. Om het effect volledig tot zijn recht te laten komen wordt het gebruik van een rookmachine geadviseerd. Door een lichte nevel in de ruimte te creëren wordt de lichtstraal vanuit de moving head zichtbaar wat als het ware een soort 3D effect geeft.De bediening van de MHL108MK3 is kinderlijk eenvoudig. De moving head kan aangestuurd worden via DMX (6 of 11 kanalen) zodat je volledige controle over het effect hebt via een DMX controller. Daarnaast is het mogelijk om de MHL108MK3 zelfstandig te laten werken. Hierbi kan er gekozen worden voor 2 opties, geluidsbesturing en automatisch. Bij geluidsbesturing reageert de moving head op geluid wat hij via de ingebouwde microfoon oppakt. Bij automatische mode werkt hij op een ingebouwd programma waardoor hij ook zonder geluid niet stil komt te staan. Voor voldoende afwisseling kan er gekozen worden uit meerdere programma\'s.Wacht niet te lang en bestel deze geweldige moving head voor deze super lage prijs. Op = echt op.Kenmerken18x 3W Heldere LED\'s (3-in-1 RGB).RGB kleurenmenging voor vele mogelijke kleuren.Uitgebreide functie-regeling.Bereik van de kop:Pan: 540°.Tilt: 270°..Snellere pan/tilt snelheidsregeling.Macroprogramma\'s.Variabele electronische strobe en dimmer (0-100%).Werkt als master/slave, zelfstandig, muziek- of DMX-gestuurd.Reset naar fabrieksinstelling via DMX.Handig LCD display voor instellingen.SpecificatiesLichthoek: 15°.Flitssnelheid instelbaar: 1 - 10 flitsen per seconde.6 of 11 DMX-kanalen.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 180 x 165 x 240mm.Gewicht: 3.1kg.

€ 88.00

Read on...

Movingheads
Product
 

B Stock BeamZ LUCID 1.2 LED BAR met 2x 10W COB LED's

De BeamZ LUCID 1.2 LED BAR is met zijn 2x 10W COB LED\'s super geschikt als wash effect of als pixel animated bar. De COB technologie zorgt voor vlekkeloze RGB kleurenmenging voor tal van toepassingen. Door de 2 COB LED\'s van 10W per LED is een enorme lichtoutput gegarandeerd. Creëer de mooiste "bewegende" effecten of gebruik de LUCID 1.2 voor het uitlichten van objecten.De LUCID 1.2 kan via DMX worden aangestuurd (4 of 10 kanalen) zodat je volledige controle over het effect hebt. Met meerdere LUCIDS zijn uiteraard schitterende effecten te creëren. Door de DMX aansturing is het dan mogelijk om voor elke lamp zelf de kleur e.d. te bepalen. Zo maak je eenvoudig de mooiste kleurrijke looplichten etc. Naast DMX is het ook mogelijk om de LUCID 1.2 automatisch of op geluid te laten werken. Zo heb je er weinig omkijken naar maar beschik je toch over een kleurrijke lichtshow. Ook een Master/Slave koppeling behoort tot de mogelijkheden zodat je makkelijk meerdere units kunt gebruiken.De LUCID 1.2 wordt geleverd incl. een handige beugel waarmee hij zowel opgehangen als neergezet kan worden. Ideaal dus voor de verhuur omdat hij altijd en overal te plaatsen is.Kenmerken2x 10W COB LED\'s.Individueel regelbare LED\'s.4 of 10 DMX kanalen.IR-afstandsbediening.DMX en Stand-alone mode.Vooraf ingestelde programma\'s, strobe effect en dimmer.Muziekgestuurd met instelbare gevoeligheid.Master / slave-functie.Frost lenzen voor wash-effecten.Auto mode met instelbare snelheid.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.IEC-connector ingang/uitgang.Controle paneel met LED display.Steun fungeert ook als vloerstandaard.SpecificatiesVermogen: 24W.Aantal LED\'s: 2.Aantal kleuren: 3 (rood, groen en blauw).Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 245 x 160 x 165mm.Gewicht: 2.5kg.

€ 79.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

B Stock BeamZ MHL90 LED Movinghead Wash 5x 18W met RGBAW UV LED's

LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED\'s MHL90 van BeamZ voor het creëren van een geweldige lichtshow. De movinghead is geschikt voor professioneel gebruik en bezit 5 extreem heldere LED\'s van 18 Watt per LED. Elke LED heeft 6 kleuren (rood groen, blauw, amber, wit en UV) en door deze kleuren te mengen kan een enorme variëteit aan kleuren gemaakt worden. De kop van de MHL90 is beweegbaar waardoor de lichtbundel 540° horizontaal en 180° verticaal gedraaid kan worden. Hierdoor is het bereik van deze LED wash movinghead enorm.Het mooie van deze LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED\'s MHL90 van BeamZ is dat de LED\'s ook over UV beschikken. UV, ook bekend als "blacklight", zorgt voor een mysterieus effect waarbij witte accenten of UV gevoelige materialen oplichten. Een leuke extra dus naast de vele mogelijkheden qua kleur. Uiteraard bezit de MHL90 ook andere effecten zoals een stroboscoopfunctie en electronische dimmer. Alles is eenvoudig aan te sturen via DMX (11 of 15 kanalen). Mocht je niet zoveel verstand hebben van lichteffecten en toch willen genieten van deze mooie movinghead dan kan dat door de muzieksturing via de ingebouwde microfoon. Op die manier maakt hij zelf een mooie lichtshow en hoef je er verder niets voor te doen.De MHL90 is geschikt voor tal van toepassingen en kan overal gebruikt worden. Cafe, clubs, feestjes etc. het maakt niet uit, overal is deze LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED\'s MHL90 van BeamZ op zijn plaats.Kenmerken5x 18W HEX LED\'s (6 kleuren).Wash effect.DMX gestuurd via 11- of 15 kanalen.Stroboscoop en dimmer (0 - 100%) functie.Muziekgestuurd via een ingebouwde microfoon.Master/slave-synchronisatie.Pan/tilt-snelheidsregeling.SpecificatiesHorizontaal bereik: 540°.Verticaal bereik: 180°.Stralingshoek: 22°.Aantal kleuren: 6 (door het mengen van deze kleuren kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden).Uitgebreide functie-regeling.Aansluitspanning 230Vac/50Hz.Vermogen: 100W.Afmetingen en gewichtAfmetingen 175 x 178 x 245mm.Gewicht 3.3kg. 

€ 149.00

Read on...

Movingheads
Product
 

B Stock MAX Disco Speaker MAX215 2000W 2x 15

Geweld, muzikaal geweld... dát is wat er als eerste in je opkomt als je de MAX215 hoort. Maar liefst 2000W maximaal vermogen en een dubbele 15" woofer aangevuld met een middentoner en een tweeter is wat dit geweld teweeg brengt. De MAX215 is een speaker met perfect op elkaar afgestemde componenten voor een super vette sound.Wat je ook wilt, de MAX215 kan het. Schuurfeest of een vet disco feest, de MAX215 is dé speaker voor het echte werk. De hoogwaardige dubbele 15" woofers zorgen voor de meest diepe en strakke bassen die, door de ingebouwde basspoorten, extra worden versterkt. Zoiets heb je het nog nooit gehoord en al helemáál niet voor zo\'n prijs. Uiteraard blijft het niet bij heerlijke diepe bassen want de MAX215 is een full range 3-weg speaker. Voor de middentonen en de hoge tonen zijn speciale speakers geplaatst die deze tonen perfect weer kunnen geven. Hierdoor ontstaat een schitterende frequentiekarakteristiek voor een subliem geluid.Ondanks dat de MAX215 een behoorlijk grote speaker is is hij wel makkelijk te verplaatsen. Aan de zijkanten zijn handvaten ingebouwd waardoor de MAX215 goed te tillen is. Dit maakt de MAX215 perfect voor de mobiele DJ die ook op grotere feesten moet draaien en dus zijn spullen makkelijk moet kunnen verplaatsen. Om beschadigingen tegen te gaan zijn de hoeken voorzien van beschermstukken. Ook de woofers zijn beschermd door een metalen grill.Ben je op zoek naar betaalbaar geweld? Dan zit je met de MAX215 helemaal goed. Een absolute topper in de MAX speaker serie met een ongekende prijs kwaliteit verhouding.KenmerkenWordt per stuk geleverd.Perfect voor mobiele DJ\'s en grote feesten.Metalen grill voor woofer.Bekleed met dempend vilt.Basspoorten voor extra diepe bassen.Speciale kunststof bescherming op de hoeken.Voorzien van handgrepen aan beide zijden.SpecificatiesVermogen 2000W max..Full range 3-weg systeem.2x 15" woofer.Aansluiting: 2x Jack + schroefterminals.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 30Hz - 18kHz.SPL @ 1W/1m (dB): 100.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 33,0 x 46,5 x 102,5 cm.Gewicht: 18,45 kg.

€ 109.00

Read on...

Passieve speakers
Product
 

B Stock Vonyx AP1500PA Mobiele 15 speaker op accu 800W met microfoons, MP3 en Bluetooth

Deze Vonyx AP1500PA Mobiele 15" speaker heeft een vermogen van maar liefst 800W en is voorzien van een ingebouwde accu en MP3 speler en wordt geleverd incl. twee draadloze UHF handmicrofoons. Een totaalpakket dus met daarin alles wat je nodig hebt voor een leuke karaoke avond, evenement, demonstratie, presentatie, etc. etc.Met een vermogen van 800W weet de Vonyx AP1500PA een behoorlijk volume neer te zetten waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw muziek, spraak of zang door niemand gehoord zal worden. Het mooie van het systeem is dat het volledig draadloos is en niet op het stopcontact aangesloten hoeft te worden. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat de speaker echt overal kan werken ook op locaties waar geen netstroom aanwezig is. Daarnaast is de speaker uitgerust met wieltjes en een uittrekbare handgreep zodat je hem eenvoudig mee kunt nemen. En mocht de accu leeg zijn dan kan je hem altijd nog aansluiten op de accu van je auto of boot.Met recht mag de Vonyx AP1500PA dus een mobiele geluidsinstallatie genoemd worden!De speaker wordt geleverd inclusief twee draadloze microfoons en is tevens voorzien van twee extra microfooningangen. Hiermee is het mogelijk om een gezellige karaoke avond te organiseren. Door de ingebouwde echo kan er aan de zang wat effect worden toegevoegd waardoor het altijd goed klinkt. Naast zang is het natuurlijk ook mogelijk om het systeem te gebruiken voor toespraken, demonstraties, evenementen etc. etc.Voor de liefhebbers van een goed stuk muziek is de speaker voorzien van een Bluetooth ontvanger. Koppel je telefoon of tablet draadloos met de AP1500PA en je kunt de muziek vanaf je telefoon of tablet via de speaker beluisteren. En aan de gebruiker die zijn muziek op een USB stick of SD kaart heeft staan is ook gedacht, de speaker is voorzien van een interne MP3 speler welke te bedienen is via de meegeleverde afstandsbediening. Uiteraard is het mogelijk om een externe bron zoals een CD-speler of mixer aan te sluiten. KenmerkenIngebouwde 800W versterker met vele opties.15" woofer, 1.4" titanium compressie driver.Bluetooth voor draadloos streamen van muziek.USB en SD kaart aansluiting voor afspelen van MP3 muziek.2x draadloze microfoons UHF meegeleverd.Batterij level indicator.Microfoons voorzien van echo effect.Afstandsbediening voor de ingebouwde MP3 speler.Voorzien van wieltjes en uitschuifbare handgreep.Robuuste slag- en stootvaste behuizing.Tophat voor plaatsing op statief. SpecificatiesVermogen: 800W.Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz.Woofer: 15".Tweeter: 1.4" compressie driver.Microfoon frequentie: 863.100MHz & 864.500MHz.Batterij: 12V.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz of 12V DC. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 360 x 445 x 690mm.Gewicht: 17.3kg.

€ 249.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product