B Stock SkyTec SKY 480B versterker 2x 480W Zwart

De SkyTec SKY-480B versterker 2x 480W is een versterker voor semi-professioneel gebruik. De moderne techniek in deze versterker staat garant voor langdurige topprestaties ook bij zwaardere belasting. Vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit is de SkyTec SKY-serie versterkers vooral erg geliefd onder de startende DJ\'s die een betaalbare geluidsinstallatie willen samenstellen. Met de versterkers uit de SKY-serie zijn vele (hobby) DJ\'s begonnen en ondanks dat deze versterkers al jaren worden verkocht zijn ze nog steeds onverminderd populair. Logisch ook, want in al die jaren is de hoge mate van betrouwbaarheid gebleken en heeft deze serie keer op keer bewezen dat je ook voor een relatief lage prijs toch goede apparatuur kan kopen.De SKY-480B is geschikt voor 19" rack montage zodat hij in bijv. een flightcase kan worden ingebouwd. De versterker is voorzien van RCA en 6,3mm jackingangen en voor het aansluiten van de luidsprekers zijn meerdere opties aanwezig. Speakon, 6,3mm jack en schroefterminals zorgen ervoor dat vrijwel elke luidsprekerkabel met deze versterker verbonden kan worden.De SKY-480B staat garant voor een goede geluidskwaliteit en door de krachtige eindtrappen is een goede aansturing van bijpassende speakers een vanzelfsprekendheid.KenmerkenBetrouwbare moderne techniek.Verzonken volumeregelaars per kanaal.Blauwe LED output meters per kanaal.Groot frequentiebereik.Snelle response-tijd.Electronische bescherming.Koeling d.m.v. ingebouwde ventilator.Geschikt voor 19" montage.SpecificatiesVermogen:2x 240W @ 8 Ohm.2x 480W @ 4 Ohm..Vervorming: 98dB.19 inch inbouwhoogte: 2U.Aansluiting speakerkabel: Schroef/Speakon/6,3mm jack.Ingang: RCA & 6,3mm jack.Aansluitspanning 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 482 x 270 x 88mm.Gewicht: 5.3 kg.

€ 106.25

Read on...

Disco versterkers
Product
 

BeamZ LCB252 Bar 8 Segmenten RGB LED's DMX

Deze LED Bar beschikt over 8 segmenten met 252 RGB LED\'s en 48 DMX-kanalen. De LED Bar kan ook werken in nog drie extra verschillende modi, zoals standalone, master/slave en muziekgestuurde modus. De Bar wordt geleverd incl. een handige afstandsbediening voor eenvoudig gebruik. Kenmerkt een snelheidsregeling, kleurenstroboscoop- en dimmerregeling en daisy chain-interconnectie om units met elkaar door te verbinden. Kenmerken1m LED Wall Washer Bar.252x 10mm LED\'s (84x Rood, 84x Groen, 84x Blauw).RGB-kleuren.3, 6, 12, 24 of 48 DMX-kanalen.8 regelbare segmenten.Modi: Auto, muziekgestuurd en Master/Slave.Dimmer- en stroboscoopfunctie.Speed- en gevoeligheidsregeling.Laag stroomverbruik.Koppelen van units (Power en DMX). SpecificatiesAantal LEDs 252x 10mm (84x Rood, 84x Groen, 84x Blauw).DMX Kanalen 3, 6, 12, 24 of 48.DMX Aansluiting 3-pin XLR.Aansluitspanning 220~240Vac / 50Hz. Levering1x LED Bar.Stroomkabel.Afstandsbediening.Handleiding. Afmetingen en gewichtAfmetingen 1025 x 65 x 66 mm.Gewicht 1,8 kg.

€ 59.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

Beamz S900 Rookmachine 900 watt

Rookmachine met een grote rookopbrengst. Voorzien van een hoge kwaliteit verwarmingselement van 900W en een ingebouwd 1l reservoir voor rookvloeistof. Wordt geleverd zonder rookvloeistof. KenmerkenThermostatisch geregeld verwarmingselement.Afstandsbediening met 5m kabel.Robuuste metalen behuizing.Verstelbare montagebeugel. SpecificatiesTankinhoud: 1 liter.Netspanning: 230Vac, 50Hz.Opgenomen vermogen: 900W.Opwarmtijd: 5 min.. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 335 x 200 x 180 mm.Gewicht: 3 kg.

€ 59.00

Read on...

Rookmachine
Product
 

Power Dynamics PDM L605 6 kanaals Live Mixer

Een 6-kanaals live mixer met digitale echo-effecten, stereo-aansluiting en een USB-poort om MP3-bestanden af te spelen. Vanwege de 3-bands EQ per kanaal beschikt deze esthetische mixer over een warme en muzikale sound. Wordt geleverd met een echo-effectgenerator. Geschikt voor DJ\'s, maar de mixer is ook een geweldige tool voor professionals.KenmerkenUSB-poort .Fantoomvoeding.Echo-effectgenerator.Hi-, Mid- en Low-regeling per kanaal.LED VU-meter en Peak LED\'s.XLR-, Jack- en RCA-aansluitingen.SpecificatiesFrequentie bereik 50Hz - 20kHz.THD 105dB.Output level +/- 1V.Input:Line +/- 150mV.Input:Mic 1.5mV.Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.Levering1x Live mixer.1x Netsnoer.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen 245 x 323 x 62mm.Gewicht 2.65kg.

€ 159.00

Read on...

DJ mixer
Product
 

Vonyx VX1050BT mobiele 1150W DJ set met 4 kanaals mixer en kabels

Vonyx VX1050BT DJ set met mixer en kabels, plug and play!Op zoek naar een echte mobiele installatie die je na gebruik eenvoudig kunt opruimen en meenemen? Dan is deze Vonyx VX1050BT mobiele 1150W DJ set met 4-kanaals mixer en kabels precies wat je zoekt! De beide tops en tussenpalen kunnen eenvoudig op de beide subs gemonteerd worden zodat je alles snel en eenvoudig meeneemt. Door het meegeleverde plateau transportwagentje rijd je de gehele installatie zo de ruimte uit. De set wordt geleverd inclusief alle benodigde kabels om alles op elkaar aan te sluiten. Om de set écht compleet te maken doen we er ook twee audiokabels bij zodat je de meeste audiobronnen direct op de mixer kunt aansluiten. De VX1050BT DJ set is door de meegeleverde mixer uiteraard perfect voor de DJ. Desondanks kan de set ook prima ingezet worden zonder DJ / mixer. De installatie is namelijk voorzien van een ingebouwde mp3 speler en Bluetooth ontvanger. De set kan zo volledig \'zelfstandig\' draaien bij kleinere feestjes of gelegenheden waar een DJ niet nodig of aanwezig is. Maar ook vóór een optreden kan het publiek alvast warm gemaakt worden door middel van muziek via een Bluetooth verbonden apparaat of door middel van mp3 muziek op een USB stick of SD kaart.

€ 549.00

Read on...

Complete DJ sets
Product
 

Complete SkyTec karaoke set 500W met versterker, speakers en kabels

Een avondje vol gezelligheid met deze SkyTec karaoke setMet deze complete SkyTec karaoke set met een vermogen van 500W organiseer je gegarandeerd en snel een leuke en gezellige avond vol karaokeplezier. De set is compleet en kan na ontvangst direct worden aangesloten. Het enige wat je zelf nog toe moet voegen is bijvoorbeeld een laptop of tablet waarmee je karaoke filmpjes op bijvoorbeeld YouTube kunt afspelen. Sluit de laptop of tablet met de meegeleverde audiokabel op de installatie aan en het zangplezier kan beginnen! Omdat de set met 2 microfoons geleverd wordt is samen zingen mogelijk.De set beschikt over een compacte mixer die het mogelijk maakt om het signaal van de audiobron (tablet, laptop, etc.) te mixen met het signaal van de beide microfoons. Zo ontstaat er een mix van muziek en zang die doorgestuurd wordt naar de 500W versterker. Deze SPL500 versterker versterkt vervolgens het signaal en stuurt het door naar de beide 10" luidsprekers met een vermogen van 250W elk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw zang niet gehoord zal worden. Het setje audiokabels zorgt ervoor dat je vrijwel alle audioapparatuur direct kunt aansluiten.Bestel nu deze geweldige karaokeset, nodig je familie en vrienden uit en zing de sterren van de hemel!

€ 219.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock BeamZ BAC504 Aluminium LED PAR 12x 12W incl afstandsbediening

BeamZ BAC504 aluminium LED PARDe BeamZ BAC504 is een LED PAR met 12x 12W LED\'s in een aluminium behuizing. Doordat de behuizing zorgt voor de nodige koeling is er geen geforceerde koeling nodig in de vorm van een ventilator. Dit zorgt ervoor dat deze LED spot volledig stil is en dat maakt de BAC504 perfect voor gebruik in ruimtes waar het geluid van een ventilator als hinderlijk kan worden ervaren. De BAC504 wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening zodat iedereen er mee overweg kan. De lichtintensiteit van de 12 LED\'s is uiteraard naar wens regelbaar middels een ingebouwde dimmer. Ook beschikt de BAC504 over een stroboscoop effect zodat hij voor vele toepassingen ingezet kan worden. Installatie van meerdere spots is eenvoudig vanwege de doorkoppelingsmogelijkheden voor zowel stroom als DMX / data. Op slechts één stopcontact kunnen zo meerdere units aangesloten worden en dat maakt installatie een stuk eenvoudiger.KleurDe hedendaagse LED spots kenmerken zich door de vele kleuren die ze kunnen maken. Daar waar vroeger elke PAR lamp slechts één kleur kon geven (door middel van een kleurenfilter) is het met LED technologie mogelijk om vrijwel elke kleur uit één lamp te laten komen. Deze verscheidenheid aan kleuren wordt mogelijk door kleurenmenging. De BAC504 beschikt over 12 RGBW LED\'s met enorm veel mogelijkheden. Elke LED heeft de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit waarmee vele kleurvariaties mogelijk zijn. Indien bijvoorbeeld rood en groen tegelijkertijd aan worden gezet zal de spot een gele kleur geven. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur kan een enorme variëteit aan gele kleuren gemaakt worden. Op die manier kunnen ook andere kleuren zoals paars gemaakt worden waarmee ook weer vele varëtieten mogelijk zijn. Door de toevoeging van de witte kleur is het ook mogelijk om van alle mogelijke kleurcombinaties pastelkleuren te maken. De BAC504 is hiermee in staat om enorm veel kleuren te maken.EffectenAlle mogelijke kleuren die met de BAC504 gemaakt kunnen worden kunnen gedimd worden. Zeker bij het gebruik van meerdere spots kan zo een schitterende en kleurrijke lichtshow gecreëerd worden voor het uitlichten van wanden om zo een gezellige sfeer te creëren. Het stroboscoopeffect, waarmee snelle flitsen mogelijk zijn, geeft mogelijkheden voor gebruik in danscafé\'s, clubs en discotheken. SturingOm het maximale uit de BAC504 te halen is sturing via DMX uiteraard mogelijk. Met maxiamaal 8 kanalen kan de BAC504 zo eenvoudig aan een bestaande lichtshow toegevoegd worden maar hij kan natuurlijk ook perfect dienen als basis voor een nieuw lichtplan. Voor simpel gebruik kan de spot via de meegeleverde afstandsbediening bediend worden. Kies simpelweg een kleur of effect en de lamp doet de rest. Wil je er helemaal geen omkijken naar hebben dan is de geluidsgestuurde of automatische mode een uitkomst. Bij beide mogelijkheden werkt de spot dan volledig zelfstandig en is er geen extra bediening meer nodig. Het instellen van de spot kan simpel en snel door het LCD display op de achterzijde.De BAC504 is door zijn vele mogelijkheden geschikt voor tal van toepassingen. Door de geluidsarme behuizing zonder ventilator kan hij ook prima gebruikt worden op plaatsen waar het stil moet zijn. Rustige kleurverlopen of snelle en flitsende effecten, het is met de BAC504 allemaal mogelijk.Kenmerken12x 12W 4-in-1 LED\'s.RGBW kleurmenging.DMX en Stand-alone mode.2, 3, 4 (2 mogelijkheden) of 8 DMX kanalen.Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator.Master/Slave functie.Afstandsbediening meegeleverd.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.DMX in/uitgang via 3-pin of 5-pin XLR.Powercon in- en uitgang.SpecificatiesStralingshoek: 19°.Field angle: 36°.Aantal LED\'s: 12 LED\'s van 12W per LED (4-in-1 LED\'s).Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit).Stroboscoopsnelheid: 1 - 24 fps.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 120W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 275 x 280 x 95mm.Gewicht: 3.2kg.

€ 149.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

100V omroepinstallatie voor sportveld, fabriekshal, etc. 100W

Laat iedereen de tussenstand horen met deze 100V omroepinstallatie voor o.a. sportveldenNiemand hoeft de tussenstand, wissel van teams of pauzes meer te missen met deze krachtige 100W omroepinstallatie. De installatie bestaat uit een krachtige versterker, twee hoornluidsprekers met een vermogen van 50W, een tafelmicrofoon en 100 meter luidsprekerkabel voor het aansluiten van de speakers. De gehele set is hiermee direct klaar voor installatie zodat je er na ontvangst direct mee aan de slag kunt.Vermogen100W lijkt misschien niet zo heel veel maar bij omroepluidsprekers zoals deze is dat wel degelijk een bijzonder hoog vermogen. Door de speciale hoornvorm draagt het geluid uit de speaker zeer ver. De beide speakers zijn speciaal voor het weergeven van spraak ontworpen voor een maximaal resultaat bij gesproken berichten. Dit wil niet zeggen dat er geen muziek met deze installatie afgespeeld kan worden maar de geluidskwaliteit zal niet optimaal zijn. De prioriteit bij deze set ligt bij het weergeven van spraak over grote afstanden.100 VoltDeze omroepinstallatie is een 100V installatie. Het grote voordeel van een dergelijke installatie is dat er nagenoeg geen verlies optreedt bij lange speakerkabels. Het is dus geen enkel probleem om tussen de versterker en speakers (of speakers onderling) tientallen meters luidsprekerkabel te hebben. Dit in grote tegenstelling tot conventionele systemen die bij lange speakerkabels enorme vermogensverliezen kennen. Voor het plaatsen van de speakers heb je dus enorm veel vrijheid en ze hoeven zeker niet zo dicht mogelijk bij de versterker geïnstalleerd te worden.TafelmicrofoonVoor het inspreken van berichten wordt bij deze set een fraaie tafelmicrofoon meegeleverd. Deze microfoon is voorzien van een 4-tonig aankondigingssignaal welke, net als het volume van de microfoon, eenvoudig in volume te regelen is. De gebruiker van de microfoon wordt door middel van LED verlichting duidelijk op de hoogte gesteld van de status van de microfoon. Zodra de microfoon "on-air" is brandt er een rode LED ring op de microfoon. Ook de \'talk\' knop laat duidelijk zien wat de status is door te knipperen tijdens het laten horen van het aankondigingssignaal en groen te branden tijdens het "on-air" zijn. Per ongeluk "on-air" zijn is bij deze omroepinstallatie zeker niet nodig. Indien er muziek via de installatie gedraaid wordt is het mogelijk om deze automatisch te laten dimmen zodra de microfoon aan gaat. Na het bericht zal de muziek vervolgens weer geheel automatisch terug keren.Op zoek naar een andere samenstelling? Meer of juist minder speakers, een combinatie van verschillende speakers of andere wensen?Neem gerust contact met onze klantenservice op voor advies, uitleg of een offerte op maat.

€ 649.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

Vonyx MS100C microfoonstandaard in hoogte verstelbaar Chroom

Vonyx MS100C stabiele microfoonstandaard - ChroomDe Vonyx MS100C microfoonstandaard is een in hoogte verstelbare verchroomde standaard. Door de zware trillingsdempende voet onderaan de standaard staat het geheel zeer stabiel. De hoogte van de microfoon kan eenvoudig naar wens ingesteld worden van 92 - 152cm. De standaard wordt geleverd inclusief kabelklemmen voor een strakke en nette afwerking bij draadgebonden microfoons en een 3/8" - 5/8" adapter.KenmerkenMetalen verchroomde microfoonstandaard.Éénhands hoogte verstelbare greep.Zwaar gegoten, trillingsdempende, lage profielvoet.Geleverd met kabelklemmen en 3/8" - 5/8" draadadapter.SpecificatiesMateriaal: metaal.Minimale hoogte: 92cm.Maximale hoogte: 152cm.Kleur: Chroom.Diameter voet: 25cm.Gewicht: 2.7kg.

€ 24.95

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

Set van 4 BeamZ BBP94 accu LED Uplights 40W p st met tas

BeamZ BBP94 LED Uplight set. Wel licht, geen kabelsMet deze set van 4 BeamZ BBP94 Uplights tover je elke locatie in een handomdraai om in een feestlocatie. De 4 BeamZ BBP94 Uplights zijn namelijk voorzien van een ingebouwde herlaadbare accu zodat de noodzaak voor een stopcontact en een wirwar van stroomkabels tot het verleden behoren. Doordat het licht omhoog schijnt is het zeer eenvoudig om struiken, muren/gebouwen of bomen in het licht te zetten. Door de RGBAW-UV techniek kunnen enorm veel kleuren inclusief blacklight gecreëerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Door middel van een steun in de bodem van de lamp is het mogelijk om de BBP94 iets schuin te zetten voor een betere belichting. Indien gewenst is aansturing via DMX mogelijk. Met de meegeleverde afstandsbediening is het zeer eenvoudig om een vaste kleur of een mooi kleurverloop te selecteren. Hierdoor kan iedereen zonder problemen met deze lampen werken. De 4 BeamZ BBP94 Uplights hebben elk 4 LED\'s van 10W per LED. Totaal voorziet deze set in een LED vermogen van maar liefst 160 Watt! De set wordt geleverd inclusief een handige tas voor het veilig en eenvoudig transporteren en opslaan van de 4 spots.Let op!De BeamZ BBP94 Uplights in deze set zijn niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden.

€ 599.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

B Stock BeamZ Truss P30 L100 vierkant lengte 100cm

BeamZ Truss, Truss you can trust!BeamZ Professional truss is een zeer hoogwaardige serie aluminium trussdelen (en bijbehorende accessoires) voor gebruik in discotheken, theaters, dans- en feestzalen of op podiums bij live evenementen. Alle BeamZ trussdelen worden in Europa gefabriceerd en zijn TÜV gekeurd voor optimale veiligheid. Beamz truss is leverbaar in zowel zwart als zilver / aluminium.P30-L100Vierkant trussdeel, zilver, met een lengte van 100cm.KenmerkenVierkante aluminium truss.Snel en eenvoudig te assembleren.Lichtgewicht.Exclusief P30 koppelsysteem.Gefabriceerd in Europa.TÜV-gecertificeerd.SpecificatiesLengte: 100cm.Hoofdbuizen: 50 x 2mm.Verbindingsdelen / diagonalen: 16 x 2mm.Legering: EN-AW 6082 T6.Afmetingen: 29 x 29cm.Gewicht: 5.7kg.

€ 106.25

Read on...

Truss
Product
 

Complete Just Sing! zangset met 2 microfoons en kabels

Start jouw zangcarrière met deze "Just Sing!" zangsetZing de sterren van de hemel met deze "Just Sing!" zangset. Een complete set waarmee je na ontvangst direct aan de slag kunt. De set bestaat uit 2 microfoons, een versterker, een setje speakers, 10 meter luidsprekerkabel en een setje audiokabels voor het aansluiten van een laptop, telefoon, mp3 speler, CD speler, etc. De ideale betaalbare set voor de beginnende zanger(es). Is deze "Just Sing!" zangset de start van jouw glansrijke zangcarrière?Naast het starten van een zangcarrière kan deze "Just Sing!" zangset natuurlijk ook perfect voor karaoke gebruikt worden. Sluit simpelweg een laptop aan, zoek op YouTube de karaokeversie van jouw favoriete nummer en zing maar mee! Gezelligheid gegarandeerd!

€ 149.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock Power Dynamics PDM S804A 8 kanaals mengpaneel met ingebouwde versterker

Power Dynamics PDM-S804A, veelzijdige en hoogwaardige mixer en versterker in éénPower Dynamics PDM-S804A 8 kanaals mixer met 2x 350W versterker. Een complete mixer voor talloze toepassingen. Bands, koren, zangduo\'s of singer-songwriter, iedereen die iets met muziek maken en/of zingen heeft wordt gelukkig van deze actieve mixer van Power Dynamics.Vele mogelijkheden en featuresDe PDM-S804A zit propvol mogelijkheden en features maar blijft desondanks wel overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Met de dubbele effectprocessor kunnen 99 effecten opgeroepen worden die vervolgens zijn in te mixen op een van de kanalen. Een andere handige optie is de mute functie waarbij met slechts één druk op de knop een kanaal niet meer hoorbaar is. De solo functie geeft de geluidstechnicus om een of meerdere kanalen te beluisteren zonder dat het signaal naar de main output gaat. De mixer beschikt over een +48V fantoomvoeding die per kanaal aan en uit te zetten is. Een combinatie van dynamische en condensator microfoons is hierdoor mogelijk. Tevens is het mogelijk om per kanaal de lage, midden en hoge tonen te regelen alsmede het volume. Een gebalanceerd geluid tussen de verschillende audiobronnen is hierdoor mogelijk.Ingebouwde versterkerDe Power Dynamics PDM-S804A is voorzien van een ingebouwde versterker met een vermogen van maar liefst 2x 350W. Een losse eindversterker is dus niet meer nodig, je sluit je luidsprekers gewoon direct aan op de mixer. Met behulp van de 9-bands equalizer zorg je ervoor dat het signaal wat naar de speakers gestuurd wordt helemaal naar wens afgesteld kan worden voor de perfecte klank.Bluetooth en mp3 spelerNaast de 4 mono en 2 stereo lijningangen beschikt de mixer ook over een Bluetooth module en een ingebouwde mp3 speler. Met de Bluetooth module kan een draadloze verbinding tot stand worden gebracht met bijvoorbeeld een laptop of telefoon. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de mixer gestreamd waarna het geluid hoorbaar is via de op de mixer aangesloten speakers. Met behulp van de ingebouwde mp3 speler kan mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick worden afgespeeld. Ideaal voor een muziekje tijdens bijvoorbeeld de pauze. Maar ook het mee laten spelen van een orkestband behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Een andere optie voor de USB aansluiting is opname. Het is namelijk mogelijk om opnames te maken op een USB stick. Hierbij wordt de opname digitaal in mp3 formaat op de USB stick weggeschreven.Kenmerken4 Gebalanceerde mono microfoon-/lijn ingang (Combi XLR/Jack).2 stereo lijn ingangen (6.3mm Jack of RCA).+48V fantoomvoeding, inschakelbaar per kanaal.75Hz Low cut filter per kanaal.Regelbare FX, Pan, Trim per kanaal.Aux per kanaal.Solo schakelaar per kanaal (PFL).Mute schakelaar per kanaal.Dubbele Multi-FX processor met beide 99 presets.Ingebouwde 2x 350W RMS versterker.Stereo gebalanceerde uitgang (XLR + 6.3mm Jack).9-Bands Equalizer.Aparte monitor en hoofdtelefoon uitgangen.Ingebouwde USB-speler met digitaal display.Opname mogelijkheid via USB aansluiting.Bluetooth ontvanger voor audio streaming.LED VU meter en Peak LED\'s.SpecificatiesVermogen: 2x 350W RMS.Frequentiebereik: 10HZ - 45kHz (±3dB).THD:

€ 299.00

Read on...

DJ mixer
Product
 

Set van 2 BeamZ Illusion I Moving Heads DMX kabel 6 meter

Direct een vette lichtshow met deze set van twee BeamZ Illusion I Moving Heads. Met een enkele Illusion I heb je al vele mogelijkheden maar met deze set van twee heb je natuurlijk nóg veel meer opties en mogelijkheden. De set wordt geleverd inclusief een 6 meter lange DMX kabel zodat beide moving heads met elkaar verbonden kunnen worden voor bijvoorbeeld een master / slave setting. Maar ook voor opname in een bestaande DMX lichtshow kan deze kabel uiteraard gebruikt worden. De BeamZ Illusion I is een zeer snelle moving head met een 60W LED lichtbron. Rondom de lens van de moving heads zit een ring met 12 LED\'s die is opgedeeld in 4 secties van 3 LED\'s per sectie. De BeamZ Illusion I moving head set is een echte aanwinst voor clubs, bars, etc. maar uiteraard ook voor de verhuur of de (mobiele) DJ\'s / drive inn shows.

€ 449.00

Read on...

Movingheads
Product
 

B Stock Vonyx LS93 wind up speakerstandaard tot 220cm hoog 70kg max

Je speaker staat zo stevig als een huis met deze Vonyx LS93 wind up speakerstandaard. De 3-poot onderaan zorgt voor een stabiele plaatsing en door de robuuste bouw kan de LS93 belast worden met speakers tot 70kg. Voor het op hoogte zetten hoef je met deze speakerstandaard geen last meer van je rug te krijgen. De standaard is namelijk voorzien van een handig \'wind up\' systeem. Je zet de speaker gewoon in de lage stand op de standaard en vervolgens draai je de speaker omhoog tot de gewenste hoogte.De Vonyx LS93 standaard kan een maximale hoogte behalen van 220cm, ruim voldoende dus voor elke speaker. De diameter van de buis waarop de speaker geplaatst moet worden is 35mm, de standaard maat voor speaker tophats. Het handvat van het mechanisme kan voor een nette afwerking worden ingeklapt. Voor de veiligheid is de LS93 voorzien van een auto-lock die ervoor zorgt dat de standaard (met speaker) niet zomaar naar beneden zakt. Zodra de speaker op de gewenste hoogte staat kan middels een draaiknop een 2e lock vast worden gedraaid. Hierdoor ben je er zeker van dat de speaker niet ongewenst naar beneden zakt tijdens gebruik.KenmerkenStevige wind-up speakerstandaard.Metalen robuuste constructie met zwarte afwerking.In hoogte verstelbaar van 125 - 220cm.Maximale laadcapaciteit 70kg..Wind-up mechanisme met auto-lock en verzonken handvat.35mm aansluiting voor tripod of pole-mounting.Materiaal: Metaal / aluminium.Afmetingen en gewichtAfmetingen (ingeklapt): 110 x 18 x 16.5cm.Gewicht: 5.6kg.

€ 99.00

Read on...

Speaker­standaards
Product
 

Power Dynamics professionele geluidsinstallatie 15 speakers 2800W

Op zoek naar een echte goede set voor een relatief betaalbare prijs? Dan zit je met deze Power Dynamics geluidsinstallatie absoluut goed. Deze hoogwaardige geluidsinstallatie bestaande uit de Power Dynamics PDA-B1000 versterker, twee Power Dynamics PD415P 15" 1400W speakers en een setje PD Connex speakerkabels van 5 meter is perfect voor een breed scala aan toepassingen. Carnaval, horeca, mobiele DJ\'s of drive inn shows er is eigenlijk geen toepassing te bedenken waar deze set niet tot zijn recht komt.De set heeft een vermogen van maar liefst 2x 350W RMS en kan zich hiermee zeker tot de betere sets rekenen. Vanwege de hoge betrouwbaarheid van de Power Dynamics apparatuur is deze set ook voor het zware / intensive werk geschikt. De beide speakers zijn relatief lichtgewicht en kunnen daardoor prima mobiel gebruikt worden zonder dat er rugklachten hoeven te ontstaan. Ook voor vaste installatie zijn de speakers ideaal omdat het relatief lage gewicht zorgt voor minder belasting op de muur(beugel). De PDA-B1000 versterker is een oude bekende in het assortiment van Power Dynamics. De PDA-B serie versterkers staat al jaren bekend om de zeer hoge betrouwbaarheid en het stabiele vermogen. Met deze geluidsinstallatie weet je zeker dat je voor de komende tijd zorgeloos vooruit kunt.Voor het aansluiten van de versterker op een audiobron wordt, in verband met de vele mogelijkheden, geen kabel meegeleverd.Vraag ons gerust om advies als je niet weet welke kabel(s) je nodig hebt

€ 659.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock BeamZ 192 kanaals DMX controller

Deze 192-kanaals DMX controller van BeamZ beschikt over 8 faders die goed zijn voor in totaal 192 kanalen.DMX-lichteffecten moeten beslist worden bestuurd door deze controller. De DMX-192S beschikt o.a. over 30 geheugenbanken om 240 patronen op te slaan, 192 DMX-kanalen enz. Werkt stand-alone, auto, muziekgestuurd en ook via een midi interface. Geschikt voor 19" montage.Kenmerken192 DMX-kanalen.12 Groepen van max. 16 kanalen.30 Banken om 240 patronen te programmeren.6 Chases te programmeren.Auto mode, stand-alone of muziekgestuurd via ingebouwde microfoon.Midi-interface voor koppeling met midi-apparatuur.Geschikt voor 19" montage.Geleverd met voeding en netsnoer.SpecificatiesDMX Input: 3-pin XLR.MIDI input: 5-pin DIN.Aansluitspanning: 220-240Vac/50Hz - 10W.Afmetingen en gewichtAfmetingen 482 x 132 x 70mm.Gewicht ca. 2.0kg.

€ 75.00

Read on...

Sturing
Product
 

B Stock BeamZ Illusion II Moving Head met 30W spot en 3 LED ringen

De BeamZ Professional Illusion II Moving Head met 30W spot en 3 LED ringen is een opvallende verschijning in de moving head range van BeamZ en BeamZ Professional. De Illusion II is op zich net als vele andere moving heads een moving head met een hoogvermogen lichtbron, gobo\'s, kleuren en uiteraard verschillende effecten. Wat hem zo speciaal maakt zijn de 3 LED ringen rondom de lens die uiteraard meerdere kleuren kunnen aannemen en verschillende voorgeprogrammeerde shows bevatten die in snelheid regelbaar zijn via DMX. Een uniek extra effect is het resultaat wat, zeker bij het gebruik van meerdere Illusions, tot een absolute meerwaarde gerekend mag worden.De BeamZ Illusion beschikt over een felle witte LED met een vermogen van maar liefst 30W voor een ongekend hoge lichtopbrengst. Het licht gaat door een gobowiel met 9 gobo\'s + open, een kleurenwiel met 9 kleuren + wit (open) en vervolgens door een lens met handmatige focus. Vanwege de bewegende kop kan de lichtstraal elke kant op voor een maximaal bereik. Daarnaast beschikt de Illusion natuurlijk ook over enkele effecten zoals een stroboscoop en gobo shake effect. Op zich is dit al een garantie voor een mooie lichtshow met veel afwisseling, effect en kleur.Maar wat de Illusion nou echt anders maakt zijn de 3 LED ringen rondom de lens. Deze RGB LED ringen met in totaal 76 SMD LED\'s kunnen meerdere kleuren aannemen en zorgen met elkaar voor een extra effect. Zeker bij het gebruik van meerdere BeamZ Illusion moving heads zijn hier hele spectaculaire dingen mee te doen. Tevens kan de Illusion tot maar liefst 630° Pan roteren (Pan instelbaar tussen 540° en 630°) voor extra bereik en minder beperking. Een extra uitschieter qua mogelijkheden ten opzichte van andere moving heads.De BeamZ Illusion II kan op meerdere manieren gebruikt worden waarbij alle instellingen eenvoudig op het toestel gedaan kunnen worden met de 4 toetsen en het display. Aansturing kan via 12 of 23 DMX kanalen voor complete controle van de moving head. Ook is het mogelijk om hem geluidsbestuurd te laten werken waarbij hij gebruik maakt van de ingebouwde microfoon met instelbare gevoeligheid. Wil je gewoon dat hij een mooie lichtshow geeft ook zonder geluid/muziek? Geen probleem, in dat geval gebruik je de automatische mode waarbij de Illusion II werkt op enkele ingebouwde programma\'s. Hoe je het ook wilt, hij is volledig naar wens aan te passen zodat je altijd kunt rekenen op een mooie lichtshow.De BeamZ Illusion wordt aangesloten via een Powercon aansluiting. Dit is een hoogwaardige verbinding mét vergrendeling die ongewenst loskomen van de stekker onmogelijk maakt. Voor het doorlussen van de stroomvoorziening is een Powercon out geplaast. Voor het DMX signaal is een 3-polige XLR stekker gebruikt waarbij, net als bij de stroomvoorziening, de mogelijkheid bestaat om het DMX signaal door te lussen.De BeamZ Illusion II uit de BeamZ Professional serie is met zijn 3 LED ringen een markante verschijning tussen alle andere moving heads. KenmerkenFelle witte 30W LED.RGB 3-in-1 SMD LED ring.9 Gobos + open.Gobo shake effect.9 Kleuren + open.Keuze uit 12 of 23 DMX kanalen.DMX en Stand-alone modus.Master/slave synchronisatie.Geluid geactivieerd met instelbare gevoeligheid.Auto modus programma.Instelbare strobe snelheid.Handmatige focus.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.Rubberen afwerking.SpecificatiesStralingshoek: 4°.Pan rotatie: 540° of 630°.Tilt rotatie: 200°.Vermogen LED: 30 Watt.Stroboscoop snelheid: 1 - 25 fps.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Opgenomen vermogen: 80W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 265 x 170 x 370mm.Gewicht: 5.5kg.

€ 399.00

Read on...

Movingheads
Product
 

B Stock Fenton LIVE101 Karaoke Partystation 400W 10 met Bluetooth

Feest, zing en maak plezier met de Fenton LIVE101 Karaoke PartystationFenton LIVE101 Karaoke Partystation 400W 10" met Bluetooth, USB en SD mp3 speler, 2 microfooningangen en LED verlichting. Een compleet systeem voor het geven van een feestje of voor een gezellige avond vol karaoke. Maar ook voor de beginnende zanger of zangeres is de LIVE101 een prima keuze. De LIVE101 is zeer eenvoudig in gebruik en kan door iedereen bediend worden.KaraokeVoor het geven van een feestje of het houden van een gezellige avond vol karaoke heb je natuurlijk om te beginnen een goed systeem nodig voor het weergeven van het geluid. Met zijn vermogen van maar liefst 400W, de 10" woofer, 2x 4" mid speakers en dubbele tweeters is de LIVE101 de juiste keuze. De LED\'s in de LIVE101 die de speakers laten oplichten zorgen voor een extra stoere en coole uitstraling waardoor de Partystation bij geen enkel feest mag ontbreken. Met de "Mega Bass" optie worden de bassen extra versterkt wat vooral bij lager volume voor een betere luisterervaring zorgt. Hierdoor is hij ook prima te gebruiken als geluidsinstallatie in de slaap- of hobbykamer. De LIVE101 wordt zonder microfoons geleverd. Hier vindt je een overzicht met betaalbare bijpassende microfoons.BluetoothVoor het laten horen van muziek zijn er meerdere mogelijkheden zodat je altijd voorzien bent van jouw favoriete muziek. Zo is de speaker uitgerust met een Bluetooth module waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon, tablet of laptop. Muziek die via het betreffende apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld YouTube wordt dan door de speaker weergegeven. Door de dubbele microfoonaansluiting is het mogelijk om met twee aparte microfoons mee te zingen waardoor karaoke tot de mogelijkheden behoort. Zoek op YouTube de karaokeversie van een nummer wat je wilt zingen, pak je microfoon en laat het nummer spelen. De muziek en jouw zang komt uit de LIVE101 en de tekst wordt weergegeven op je telefoon, tablet of laptop. Meerdere mogelijkhedenNaast Bluetooth is het ook mogelijk om een USB stick of SD kaart met mp3 in de LIVE101 te steken. De interne mp3 speler speelt dan de muziek rechtstreeks af vanaf de USB stick of SD kaart. Voor alle overige audiobronnen is een RCA AUX ingang aanwezig die zo met behulp van een kabel aangesloten kunnen worden op de LIVE101.Of je plannen hebt voor een (karaoke) feest, wilt zingen of gewoon een leuke geluidsinstallatie zoekt.... met de LIVE101 Karaoke Partystation zit je altijd goed!KenmerkenActief systeem met 400W versterker.Voorzien van USB/SD mp3 speler.Bluetooth module voor draadloze muziek streaming.Door RGB LED\'s verlichte woofer."Mega Bass" functie.Bass en Treble regelbaar.RCA stereo lijningang.2 Microfoon ingangen (6.3mm Jack).Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal.Afstandsbediening meegeleverd.LCD-scherm met mp3 tijd informatie.SpecificatiesVermogen: 400W max.Frequentiebereik: 40Hz - 18kHz.Signaal/ruis verhouding: >60dB.Tweeters: 2x 1.5".Speakers: 2x 4".Woofer: 10".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 325 x 390 x 575mm.Gewicht: 9.8kg.

€ 153.00

Read on...

Stereotorens
Product
 

B Stock Power Dynamics PDX100 Single Top CD USB SD MP3 speler

Een absolute topper, deze Power Dynamics PDX100 single top CD/USB/SD-speler. Een multifunctionele speler voor zowel de beginnende DJ alsook voor de professionele DJ.De Power Dynamics PDX100 is een combinatie van meerdere spelers waaronder een slot-in CD speler. Er komt dus geen breekbare lade uit maar de CD wordt door de speler "ingeslikt". Zo kan je met de PDX100 zonder probelemen je oude CD\'s gebruiken bij je optredens. Daarnaast beschikt de PDX100 ook over een USB poort en SD slot voor het afspelen van mp3 muziek welke op USB stick of SD kaart staat. Mogelijkheden genoeg dus!Maar er is meer. Allereerst is de PDX100 natuurlijk voorzien van een pitchcontrol om de snelheid van een track aan te passen. Ook de Pitch Bend ontbreekt niet om de beats exact gelijk te kunnen zetten. Een andere geweldige feature is het grote jogwheel voor het toevoegen van effecten aan je muziek. Scratchen, vooruit of achteruit spoelen zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Daarnaast is de PDX100 ook voorzien van effecten zoals Vinyl, Brake en Reverse. Hiermee kan je je eigen draai geven aan de muziek en maak je je optreden nog persoonlijker. Ook het maken van een loop is uiteraard geen enkel probleem voor deze speler en met de ingebouwde BPM counter (Tap) weet je altijd precies waar je aan toe bent zodat je de meest perfecte mixen en overgangen kunt maken.Het grote display van de PDX100 toont uiteraard alle belangrijke informatie zoals de duur van de track en de ID3 tags zodat je continue op de hoogte bent van de status van je track.KenmerkenScratch, Reverse & Vinyl DSP effecten.Regelbare +/- Pitch (4,8 en 16%) en Pitch Bend functie.Af te spelen: CD, MP3, USB (max. 320Gb), SD, SDHC.Slot-in CD speler.Folder search voor muziek op USB en SD kaart.Single/Continous afspeel mode.Ingebouwde BPM counter (tap).Anti-shock systeem 20 seconden.SpecificatiesAnti shock geheugen: 20 sec.Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz.Pitchcontrol 4-8-16%.Lijn uitgangssignaal: 1V.Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.Verbruik: 20W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 290 x 226 x 107mm.Gewicht: 2kg.

€ 198.00

Read on...

CD spelers
Product