2e keus Vonyx MEG055 megafoon 55W met Bluetooth en record functie

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Vonyx MEG055 megafoon 55W met Bluetooth en record functie. De MEG055 is voorzien van een 55W versterker zodat je jezelf eenvoudig hoorbaar kunt maken bij bijvoorbeeld (sport)evenementen, toespraken, demonstraties etc. Een handige feature van de MEG055 is dat de microfoon afneembaar is. Dit voorkomt lamme armen omdat de megafoon nu met de meegeleverde schouderband langs het lichaam kan blijven hangen en niet telkens voor de mond gebracht hoeft te worden.Naast spraakversterker kan de Vonyx MEG055 ook gebruikt worden voor muziek. Hij is voorzien van een ingebouwde MP3 speler waarmee eenvoudig muziek die op een USB stick of SD kaart staat afgespeeld kan worden. Tevens is de MEG055 voorzien van een Bluetooth ontvanger zodat het zelfs mogelijk is om muziek vanaf een tablet of smartphone draadloos te streamen via de megafoon. Met behulp van de opname functie is het mogelijk om op te nemen.De megafoon werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) maar kan ook gebruikt worden met de apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons. KenmerkenUSB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart.Bedieningspaneel voor MP3 speler.Voorzien van Bluetooth ontvanger.AUX ingang.Afneembare anti feedback microfoon.Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand.Verstelbare schouderband meegeleverd. SpecificatiesVermogen: 55W max..Bereik: tot max. 1 km.Werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) of apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons.Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte).Gewicht: 1.3kg.

€ 57.00

Read on...

Megafoons
Product
 

BeamZ Mini Mushroom LED lichteffect

De BeamZ Mini Mushroom is een klassiek lichteffect maar dan in een moderne uitvoering. De Mini Mushroom is voorzien van 6 high power 3W LED\'s met een zeer hoge lichtintensiteit. Hierdoor komt er uit dit kleine formaat lichteffect toch een volwaardige lichtshow die zeker niet onopgemerkt blijft en ook in de wat grotere ruimtes prima tot zijn recht komt.De LED\'s in de BeamZ Mini Mushroom bestaan uit de kleuren Rood, Groen, Blauw, Amber & Wit ED\'s. Het licht van de LED\'s gaat door 15 lenzen en doordat de LED\'s bewegen ontstaat er een effect met maar liefst 90 bewegende en gekleurde stralen. Door de brede plaatsing van de lenzen straalt de Mini Mushroom erg breed uit waardoor hij een heel groot deel van de ruimte waarin hij gebruikt wordt bestrijkt.De Mini Mushroom is zéér eenvoudig in gebruik. Op de achterkant zit een knop waarmee gekozen kan worden tussen \'sound\' of \'auto\'. Bij \'sound\' werkt het lichteffect op muziek. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat het geluid wordt opgepikt waarbij de gevoeligheid is in te stellen via een draaiknop op de achterkant. Bij \'auto\' werkt het lichteffect volledig zelfstandig, er is geen geluid nodig voor het krijgen van een lichtshow. Bij de \'auto\' mode kan de snelheid eenvoudig worden ingesteld d.m.v. een draaiknop op de achterkant.De Mini Mushroom is met zijn hoge lichtopbrengst en compacte behuizing een absoluut volwaardig lichteffect te noemen. Hij kan dan ook prima gebruikt worden door mobiele DJ\'s. Maar ook voor de horeca kan de BeamZ Mini Mushroom een prima toevoeging zijn. Café\'s, bowlingbanen, buurthuizen, camping disco\'s, het zijn slechts enkele voorbeelden van plaatsten waar de BeamZ Mini Mushroom prima op zijn plaats is.Kenmerken6 hoogvermogen LED\'s voor hoge lichtintensiteit.Voorgeprogrammeerde lichtshows voor \'auto\' mode.Geluidsbestuurd door ingebouwde microfoon.Gevoeligheid voor geluidsbesturing instelbaar.Plug and play, geen aparte controller of enige kennis van lichteffecten nodig.SpecificatiesMushroom effect met 6 LED\'s van 3W per LED.Kleuren: Rood (2x), Groen, Blauw, Amber & Wit.Opgenomen vermogen: 18W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 250 x 190 x 190mm.Gewicht: 1.2kg.

€ 65.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop 2 in 1 lichteffect

De BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop is een compact 2-in-1 lichteffect. De combinatie van het Butterfly lichteffect met gekleurde bewegende stralen en de stroboscoop met de felle flitsen zorgen voor een schitterend en veelzijdig effect. Het lichteffect is zeer eenvoudig in gebruik, er zijn geen extra controllers of kabels nodig. Gewoon stekker in het stopcontact en feesten maar.De Butterfly zorgt met zijn 24 lenzen en 3 RGB LED\'s voor maar liefst 72 stralen die door de ruimte bewegen. Deze stralen in de kleuren rood, groen en blauw bewegen op de muziek of door middel van een van de ingebouwde shows die naar keuze te selecteren zijn. De LED\'s hebben een vermogen van 3W per LED waardoor een hoge lichtopbrengst verkregen wordt.De Stroboscoop sectie bestaat uit 14 felle witte SMD LED\'s voor een letterlijk flitsend effect. De LED\'s worden onafhankelijk van elkaar aangestuurd waardoor er schitterende strobe chases mogelijk zijn. Ook de Stroboscoop wordt aangestuurd door de ingebouwde microfoon of door een van de ingebouwde programma\'s.Het BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop lichteffect is ideaal voor de beginnende DJ of entertainer. Maar ook voor horeca en andere toepassingen kan de BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop van toegevoegde waarde zijn. Zeker wanneer de ruimte beperkt is en er toch een leuke lichtshow met veel licht gewenst is. Zoals bij alle lichteffecten komt ook de BeamZ LED Butterfly met LED stroboscoop het beste tot zijn recht met een rookmachine. Door de lichte nevel van de rookmachine worden de lichtstralen van het lichteffect zichtbaar waardoor de lichtshow een geweldig 3D effect krijgt.Kenmerken3 hoogvermogen LED\'s voor Butterfly effect.14 zeer felle LED\'s voor stroboscoop effect.Voorgeprogrammeerde lichtshows.Geluidsbestuurd door ingebouwde microfoon.Gevoeligheid voor geluidsbesturing instelbaar.Plug and play, geen aparte controller of enige kennis van lichteffecten nodig.SpecificatiesButterfly effect met 3W LED\'s in de kleuren Rood, Groen en Blauw.Stroboscoop met 14 SMD LED\'s voor hoge lichtintensiteit.Opgenomen vermogen: 18W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 230 x 195 x 130mm.Gewicht: 1.2kg.

€ 59.90

Read on...

Discolichten
Product
 

MAX PARBAR met 2x RGBW LED spot en 2x Jellymoon incl. statief

MAX PARBAR met 2x RGBW LED spot en 2x Jellymoon incl. statief. Een complete plug-and-play lichtset, dus na ontvangst direct klaar voor gebruik. De set bestaat uit een T-bar met daaraan 2 PAR spots elk voorzien van drie 4-in-1 LED\'s van 3W per LED. Daarnaast is de bar voorzien van twee Jellymoon LED lichteffecten voorzien van vier RGBW LED\'s van 3W per LED. Door deze hoogvermogen LED\'s weet de MAX PARBAR een hoge lichtintensiteit te realiseren en doordat het gebruik kinderlijk eenvoudig is kan deze set voor tal van (mobiele) toepassingen gebruikt worden. Snel en eenvoudig neerzetten en ook net zo snel weer op te bergen.De twee PAR spots van de MAX PARBAR zijn voorzien van drie LED\'s per spot. Deze zogenaamde 4-in-1 LED\'s zijn RGBW LED\'s/ RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit en door het mengen van deze kleuren ontstaat de mogelijkheid voor tal van kleuren, incl. pastel kleuren. Zo zorgen beide spots voor een kleurrijke invulling van de ruimte. De beide Jellymoons zorgen voor een mooi bewegend effect. Meerdere gekleurde stalen bewegen door de ruimte en zorgen voor een fantastisch effect. Dit bewegende effect samen met de kleurrijke verlichting uit de beide PAR spots zorgt voor een complete lichtshow.De bediening van de MAX PARBAR is met de meegeleverde afstandsbediening kinderlijk eenvoudig. Ingebouwde programma\'s kunnen zo eenvoudig worden opgeroepen. Voor de veeleisende gebruiker kan de MAX PARBAR ook via DMX aangestuurd worden. Met 3, 6 of 15 kanalen totaal heb je dan volledige controle over de effecten en zo programmeer je zelf je eigen lichtshow.Voor makkelijk gebruik zonder bediening kan gekozen worden voor geluidsbesturing waarbij een ingebouwde microfoon zorgt voor de \'bediening\' van de PARBAR. Een andere mogelijkheid is de automatische sturing waarbij de PARBAR volledig zelfstandig werkt. Bij automatische mode is geen DMX, afstandsbediening of geluid nodig, hij werkt volledig automatisch!Voor een goede spreiding van het licht wordt de MAX PARBAR geleverd incl. een statief. Hiermee kan de T-bar op hoogte worden gezet zodat iedereen van een prachtige lichtshow kan genieten.Kenmerken2 PAR spots met 3x 3W 4-in-1 LEDs per spot.2 Jellymoon met 4x 3W RGBW LEDs per Jellymoon.RGBW kleurenmenging.3, 6 of 15 DMX-kanalen.DMX en Stand-alone mode.Master/slave synchronisatie.IR afstandsbediening.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.Inclusief lichtstandaard met maximale hoogte van 1.7m.SpecificatiesAantal LED\'s PAR spots: 3 per spot, 6 totaal.Aantal LED\'s Jellymoons: 4 per Jellymoon, 8 totaal.Vermogen per LED: 3 Watt, totaal 42W.Aantal DMX kanalen: 8.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 60W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 660 x 150 x 80mm.Gewicht: 5.5kg.

€ 99.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ Mini 4 Head Moon LED lichteffect Transparant

Met de BeamZ Mini 4 Head Moon LED lichteffect met transparante behuizing haal je een echte eyecatcher in huis. De Mini 4 Head Moon is een zeer kleurrijk effect met meekleurende transparante behuizing. Met maar liefst 128 gekleurde LED\'s en 4 lenzen wordt een zeer mooie en wisselende lichtshow verkregen die eenvoudig op geluid of op een ingebouwd programma werkt. Met de meegeleverde afstandsbediening is bediening een fluitje van een cent. Er is dus absoluut geen enkele kennis nodig van lichteffecten om te genieten van de mogelijkheden van dit mooie lichteffect. Stekker in het stopcontact en feesten maar!Het hart van de BeamZ Mini 4 Head Moon zijn de 128 heldere en felle LED\'s in de kleuren Rood, Groen, Blauw en Amber en de 4 lenzen die zorgen voor een goede speiding van het licht. Elke LED zorgt voor een mooie strakke lichtbundel en door de ingebouwde sturing worden de LED\'s afwisselend van elkaar aan en uit gezet waardoor een zeer mooie en afwisselende lichtshow ontstaat. Omdat de behuizing transparant is licht deze op waardoor ook de behuizing telkens van kleur verandert. De aansturing van de BeamZ Mini 4 Head moon gebeurt door een ingebouwde microfoon (geluidsbesturing) of het ingebouwde programma. Bij de geluidsbesturing reageert het lichteffect op het geluid en de gevoeligheid van de microfoon is eenvoudig instelbaar op de achterzijde van het effect. In automatische mode kan eveneens op de achterzijde de snelheid van het programma eenvoudig ingesteld worden. Onze tip: Om een schitterend 3D effect te verkrijgen en om de lichtstralen zichtbaar te maken adviseren wij het gebruik van een rookmachine. Een beetje rook (nevel) is voldoende om de stralen zichtbaar te maken. Dit vergroot het effect van de BeamZ Mini 4 Head Moon (en uiteraard ook van andere lichteffecten) enorm.Kenmerken4 kleuren lichteffect.Afstandsbediening meegeleverd voor eenvoudige bediening.Meekleurende transparante behuizing voor extra effect.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.SpecificatiesTotaal aantal LED\'s: 128 (20x Rood, 36x Groen, 36x Blauw en 36x Amber).Vermogen: 40W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 240 x 400 x 155mm.Gewicht: 1.3kg.

€ 59.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ lichtset met S500 rookmachine en laser

BeamZ lichtset met S500 rookmachine en laser. Een schitterend setje voor de beginnende DJ die graag meer uit zijn lichtshow wil halen. De rookmachine zorgt voor een waar 3D effect en de laser met bewegende stralen maakt je lichtshow natuurlijk helemáál af. En heb je nog geen lichtshow? Dan is deze set zeer zeker een goed begin!Deze set bestaat uit:1x BeamZ Compacte kunststof Rookmachine S500 met gratis rookvloeistof1x BeamZ Rood / Groen Apollo Multipoint Laser 170mWHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:BeamZ Compacte kunststof Rookmachine S500 met gratis rookvloeistofDeze mini rookmachine S500 met gratis vloeistof van BeamZ is geschikt voor kleinere ruimtes. Ideaal voor bijvoorbeeld thuisfeestjes of beginnende DJ. Een mooie en compacte machine uitgevoerd met handvat en daardoor dus makkelijk mee te nemen. De machine wordt geleverd met grats rookvloeistof en is na ontvangst direct klaar voor gebruik. Stekker in het stopcontact, even laten opwarmen en roken maar!Het gebruik van rook wordt voornamelijk gedaan om lichteffecten een extra dimensie te geven omdat door de rookdeeltjes in de lucht ook de stralen van het lichteffect zichtbaar worden. Dit is vooral bij gebruik van lasereffecten een absolute must. KenmerkenKunststof behuizing met handvat.Levering incl. rookvloeistof.Afstandsbediening met een kabellengte van 3 meter.Na ontvangst direct klaar voor gebruik. SpecificatiesVerwarmingselement: 500W.Rookvolume per minuut: 50m3.Opwarmtijd: Ong. 4 minuten.Tankinhoud: 250ml.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Afmetingen en gewichtAfmetingen 247 x 132 x 153mm.Gewicht 1.85kg.BeamZ Rood / Groen Apollo Multipoint Laser 170mWEen compacte klasse 3B mini laser die een regelbaar sterrenhemel-effect creëert in de kleuren rood en groen. Geschikt voor bars, thuisgebruik, parties, DJ etc.KenmerkenRode(120mW)- en groene(50mW) laser.Regelbare motor- en flitscontroller.Sleutel voor het activeren van de klasse 3B laser.Ingebouwde ventilator.Inclusief netadapter en statief.SpecificatiesLaser: Klasse 3B.Uitgangsvermogen: 120mW (Rood), 50mW (Groen).Netvoeding: 100-240Vac, 50Hz (incl. adapter).Golflengte: Rood - 650nm / Groen - 532nm.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 122 x 92 x 52 mm.Gewicht: 0,5 kg.

€ 59.95

Read on...

Discolichten
Product
 

MAX LED lichteffect Spinning Sunflower

Het LED lichteffect Spinning Sunflower van MAX zorgt voor een schitterende sfeer in je woon- of slaapkamer. Bevestig de "Spinning Sunflower" aan de wand of aan het plafond en laat je betoveren door het schitterende kleurrijke effect.De "Spinning Sunflower" is in feite een platte schijf met allemaal gekleurde LED\'s. Door de LED\'s in bepaalde patronen te laten lopen ontstaat een schitterend effect op wand of plafond. Gebruik meerdere "Spinning Flowers" voor een prachtig effect in bijvoorbeeld café, feestzaal, club of andere ruimte. De "Spinning Sunflower" is eenvoudig in gebruik. Alleen de stekker in het stopcontact steken is voldoende! Iedereen kan dus overweg met dit leuke effect.KenmerkenBetoverend LED lichteffect met krachtige heldere LED\'s.Automatisch effect, plug-and-play.Bestaat uit 16 rode, 16 groene en 16 blauw LED\'s.Specificaties48 LED\'s.Verbruik 6 - 8 Watt.Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

€ 14.95

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ Disco Lampen met laser Twee Moonflowers Apollo Laser Set 2

Complete BeamZ lichtset bestaande uit twee LED Moonflowers en een Apollo rood groene laser. De lichteffecten in deze set zijn plug and play en dus zeer eenvoudig in gebruik. Er is geen kennis van lichteffecten nodig om toch een spetterende en kleurrijke lichtshow te creëren.Deze BeamZ lichtset is ideaal voor de mobiele DJ of gebruik in kleinere ruimten, feesttenten, thuisdisco en bij party\'sKenmerken:LED Moonflower60 RGBAW LED\'s per unit (120 LED\'s totaal).Muziekgestuurd en Auto-mode.Hoge lichtopbrengst met heldere en kleurrijke patronen.Gevoeligheidsregelaar..Apollo LaserRode en groene laserstralen.120mW Rood - 50mW Groen.Sterrenhemel effect.Muziekgestuurd of Auto-mode.Ingebouwde microfoon.Gevoeligheidsregelaar.Ventilator gekoeld..

€ 89.90

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ LED Moonflower met 57 RGBAW LED's Transparant

Dit BeamZ LED moonflower lichteffect bezit 57 RGBAW (rood, groen, blauw, amber & wit) LED\'s voor het creëren van spetterende en kleurrijke lichtshows. Door de hoge lichtopbrengst kan dit BeamZ lichteffect ook gebruikt worden voor grotere ruimtes. De transparante behuizing maakt dit effect extra uniek en bijzonder omdat de behuizing tijdens gebruik meekleurt.Het effect is zéér eenvoudig in gebruik omdat het volledig zelfstandig werkt door de ingebouwde automatische programma\'s of de muziekbesturing. Omdat dit BeamZ LED Moonflower effect zeer licht is is het perfect voor mobiele toepassingen. Maar ook in vaste opstellingen zoals in de horeca, clubs etc. zal dit effect zeker niet misstaan.Kenmerken:Moonflower in transparante behuizing.57 RGBAW LED\'s met een hoge lichtopbrengst.Werkt automatisch of muziekgestuurd.Eenvoudig te installeren en te gebruiken.Energiezuinig.Specificaties:Aantal LED\'s: 57 RGBAW LED\'s.Flitssnelheid: 0 - 20 per sec.Aansluitspanning: 230Vac - 50Hz.Afmetingen en gewicht:Afmeting: 265 x 145 x 107mm.Gewicht: 1kg.

€ 34.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ 2 Some Lichtset 2x 57 RGBW LED's met afstandsbediening

BeamZ 2-some LED lichtset. De BeamZ 2-some bestaat uit 2 LED Moonflowers met in totaal 114 LED\'s welke zijn gemonteerd op een T-bar. Elke moonflower bestaat uit 57 RGBW (rood, groen, blauw & wit) LED\'s en geven daardoor een kleurrijke lichtshow met een hoge lichtopbrengst. Beide moonflowers zijn afzonderlijk van elkaar te richten zodat je met de 2-some al een groot oppervlak kan bestrijken.Voor de BeamZ 2-some heb je geen ingewikkelde lichtsturing nodig omdat de 2-some volledig automatisch of geluidsbestuurd werkt. Hierdoor is bediening of aansluiting kinderlijk eenvoudig en voor iedereen te doen. Met de meegeleverde afstandsbediening kan er ook op afstand controle worden verkregen over bijv. het programma of de snelheid. De T-bar past op alle 35mm statieven waardoor de BeamZ 2-some perfect is voor mobiel gebruik.Kenmerken2 LED units in een set.Incl. afstandsbediening.Zwarte behuizing.Elke unit kan apart gericht worden.Instelbare programmasnelheid.Instelbare geluidsgevoeligheid.Hoge lichtopbrengst.Eenvoudig te installeren en te gebruiken.SpecificatiesAantal LED\'s: 114 RGBW LED\'s (2x 57).Flitssnelheid: 0 - 20 per sec.Aansluitspanning: 230Vac - 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmeting: 43 x 11 x 41cm.Gewicht: 3,25kg.

€ 85.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ 2 Some Lichtset 2x 57 RGBW LED's Transparant

BeamZ 2-some LED lichtset. De BeamZ 2-some bestaat uit 2 transparante LED Moonflowers met in totaal 114 LED\'s op een T-bar. Elke moonflower bestaat uit 57 RGBW (rood, groen, blauw & wit) LED\'s en geven daardoor een kleurrijke lichtshow met een hoge lichtopbrengst. Beide moonflowers zijn afzonderlijk van elkaar te richten zodat je met de 2-some al een groot oppervlak kan bestrijken.Door de transparante behuizing krijgen de moonflowers zelf ook een kleurrijk aandeel in het geheel. De behuizing kleurt namelijk mee en dat geeft een uniek effect.Voor de BeamZ 2-some heb je geen ingewikkelde lichtsturing nodig omdat de 2-some volledig automatisch of geluidsbestuurd werkt. Tevens wordt er een afstandsbediening meegeleverd. Hierdoor is bediening of aansluiting kinderlijk eenvoudig en voor iedereen te doen.Kenmerken:2 LED units in een set.Doorzichtige behuizing.Elke unit kan apart gericht worden.Instelbare programmasnelheid.Instelbare geluidsgevoeligheid.Hoge lichtopbrengst.Afstandsbediening meegeleverd.Eenvoudig te installeren en te gebruiken.Specificaties:Aantal LED\'s: 114 RGBW LED\'s (2x 57).Flitssnelheid: 0 - 20 per sec.Aansluitspanning: 230Vac - 50Hz.Afmetingen en gewicht:Afmeting: 43 x 11 x 41cm.Gewicht: 3,25kg.

€ 79.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ geurvloeistof voor rookmachine Aardbei

Fris en fruitig met deze BeamZ aardbei geurvloeistof voor rookmachine. Weg met die stinkrook en kom er maar in met die frisse aardbei geur.Let op!De geurvloeistof is erg krachtig van geur, voeg daarom met beleid de geurvloeistof toe aan de rookvloeistof zodat de geur niet te sterk wordt. KenmerkenInhoud: 20 ml.Geur: Aarbei.

€ 5.50

Read on...

Vloeistoffen
Product
 

BeamZ Nomia dubbele muziekgestuurde LED moonflower

Deze BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is een goedkope oplossing voor iedereen die met een beperkt budget toch een mooie lichtshow wil neerzetten. Omdat de lenzen onder een hoek staan heeft dit effect een breed stralingsbereik waardoor de Nomia met een ruimte vullend lichtspektakel komt.LED techniek.De BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is voorzien van LEDs wat hem zeer betrouwbaar maakt. Het vervangen van gesprongen lampen (nét voor een feest) is verleden tijd. LEDs hebben een veel langere levensduur dan gloeilampen en gaan vele duizenden uren mee. Daarnaast is LED techniek ook veel zuiniger in gebruik. Daar waar een lichteffect met een gloeilamp al snel 100Watt verbruikt ben je met deze BeamZ Nomia dubbele LED moonflower met 20Watt klaar. En omdat er voor LEDs geen ingewikkelde trafo\'s nodig zijn is het nu ook mogelijk geworden om meer effect uit een zelfde, of zelfs kleinere, behuizing te halen. Bij de Nomia is men er in geslaagd om de welbekende moonflower, het effect met de bewegende gekleurde stippen, dubbel in een behuizing te stoppen. Hiermee is het stralingsbereik meteen een stuk breder en daarmee kan de BeamZ Nomia dubbele LED moonflower ook breed worden ingezet. Of je hem nu thuis wilt gebruiken, als lichteffect bij je (mobiele) disco of als sfeervol effect in je café of bar, met de Nomia kan het allemaal. Eenvoud en veiligheid.De BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is erg makkelijk in gebruik, een kind kan de was doen. Pak hem uit, steek de stekker in het stopcontact en de Nomia is nu al bijna klaar voor gebruik. Selecteer of je een automatisch programma wilt of dat de Nomia op muziek moet reageren met een schakelaar achterop. Indien je de Nomia geluidsbestuurd gebruikt is de geluidsgevoeligheid af te stellen met een draaiknop op de achterzijde waardoor hij perfect op de muziek zal reageren. Tevens is hier nog een draaiknop te vinden waarmee je de snelheid in kan stellen. De BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is uiteraard voorzien van een ophangbeugel. Voor de extra veiligheid is er een oog aan de achterzijde gemonteerd waar een extra beveiliging mee kan worden gecreëerd zodat de Nomia nooit zomaar naar beneden kan vallen. Het gebruik van deze extra veiligheid is bij professioneel gebruik zelfs verplicht.Ben je beginnend DJ en zoek je een mooi maar betaalbaar lichteffect? Zit je te denken aan een uitbreiding van jouw lichtshow of wil je wat meer sfeer in je café of bar? Dan is de Nomia dubbele moonflower echt iets voor jou.KenmerkenLangere levensduur door LED techniek.Energiezuinig.Gebruiksvriendelijk.Automatisch of geluidsbestuurd.Instelbare snelheid en gevoeligheid.Dubbel effect in één behuizing.Brede stralingshoek.Incl. ophangbeugel.Met oog voor extra valzekering.Specificaties80 LEDs (32x rood, 16x groen, 24x blauw, 8x wit).Aansluitspanning 220V~240Vac / 50Hz.Opgenomen vermogen 20Watt.Levering1x Nomia lichteffect.1x Handleiding.1x Netsnoer.Afmetingen en gewichtAfmetingen 24 x 27 x 14,8cm.Gewicht 1,6kg.

€ 59.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ Witte Party Stroboscoop met 50 LED's

Witte high power stroboscoop met 50 witte LEDs. De strobo werkt met een vaste flitssnelheid of op geluidsbesturing met instelbare gevoeligheid.Kenmerken en specificaties50 witte 8mm witte LED\'s.Laag verbruik.Minimale warmte-ontwikkeling.Auto en muziekgestuurd.Muziekgevoeligheid is instelbaar.Inclusief ophangbeugel.Vermogen 10W.Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 200 x 180 x 140mm.Gewicht: 0.59kg.

€ 26.00

Read on...

Discolichten
Product
 

BeamZ S700 LS laser rookmachine met 5 liter rookvloeistof

BeamZ S700-LS rookmachine met laser inclusief ruim 5 liter rookvloeistofDat is handig! Een rookmachine en laser in één! Zo tover je elke ruimte in een handomdraai om tot een ware disco- feest of snoezelruimte. Door door nevel / mist van de machine worden de laserstralen van de ingebouwde laser een echte boost want de laserstralen worden nu ook zichtbaar voor een fantastisch 3D effect.Een rookmachine kan natuurlijk niet zonder rookvloeistof. De BeamZ S700-LS rookmachine wordt standaard geleverd inclusief 500ml rookvloeistof. Bij deze combinatie krijg je daar nog eens 5 liter extra rookvloeistof bij. Zo heb je dus ruim 5 liter rookvloeistof en dat is voldoende voor meerdere feesten.TipsGa je de machine niet vaak gebruiken? Op zich geen probleem, de rookvloeistof is heel lang houdbaar. Wel adviseren wij je om de machine zo af en toe - maar vooral als deze voor langere tijd niet gebruikt gaat worden - te reinigen met de speciale BeamZ rookmachine reinigingsvloeistof.Wil je graag een geurtje aan de rook toevoegen voor een extra special effect? Dat kan met een van de BeamZ geurvloeistoffen.Deze set bestaat uit:1x BeamZ S700-LS 700 watt Rookmachine met laser1x BeamZ Rookvloeistof Geel ECO - 5LHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:BeamZ S700-LS 700 watt Rookmachine met laserBeamZ heeft het voor elkaar met dit twee-in-één product, bestaande uit een rode en groene laser in combinatie met een rookmachine met een uitstekende rookontwikkeling voor kleinere ruimten. De laser creëert een fantastisch en uitzonderlijk sterrenhemeleffect. Door het gebruik van deze combinatie is het produceren van buitengewone lichteffecten snel en effectief te realiseren. Voorzien van afstandsbediening en ingebouwde vloeistoftank. Ideaal voor gebruik in bars, disco\'s, thuis enz.KenmerkenTwee-in-één product.Rode en groene laser.700W rookmachine.Inclusief 500ml rookvloeistof.Creëren lichteffecten snel gerealiseerd.Afstandsbediening.SpecificatiesVerwarmings element 700W.Rookvolume met minuut 75 m3.Opwarm tijd in minuten 5.Tank inhoud 500ml.Laser 3B, Red: 150mW ; Green: 50mW.Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.Levering1x Rookmachine.1x Afstandsbediening.500ml rookvloeistof.Stroomkabel.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen 225 x 230 x 125mm.Gewicht 2.4kg.BeamZ Rookvloeistof Geel ECO - 5LBeamZ 5 liter hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. De rookvloeistof is geel van kleur en volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Laat bij juist gebruik geen residu achter.Let op: de kleur van de vloeistof is geel, dit is NIET de kleur van de rook. De rook welke uit de machine komt is ongekleurd.

€ 76.95

Read on...

Rookmachine
Product
 

BeamZ S700 JB Jelly Ball rookmachine met 2 liter rookvloeistof

BeamZ S700-JB Jelly Ball rookmachine met 2 liter rookvloeistofDat is handig! Een rookmachine en lichteffect in één! Zo tover je je woonkamer of schuur wel heel snel om tot een ware disco. En door door nevel / mist van de machine krijgt het ingebouwde lichteffect een echte boost want de lichtstralen vanuit het effect worden nu ook zichtbaar voor een fantastisch 3D effect.Een rookmachine kan natuurlijk niet zonder rookvloeistof. De BeamZ S700-JB rookmachine wordt standaard geleverd inclusief 250ml rookvloeistof. Bij deze combinatie krijg je daar nog eens 2 liter extra rookvloeistof bij. Zo heb je dus ruim 2 liter rookvloeistof en dat is voldoende voor meerdere feesten.TipsGa je de machine niet vaak gebruiken? Op zich geen probleem, de rookvloeistof is heel lang houdbaar. Wel adviseren wij je om de machine zo af en toe - maar vooral als deze voor langere tijd niet gebruikt gaat worden - te reinigen met de speciale BeamZ rookmachine reinigingsvloeistof.Wil je graag een geurtje aan de rook toevoegen voor een extra special effect? Dat kan met een van de BeamZ geurvloeistoffen.Deze set bestaat uit:1x BeamZ S700-JB Rookmachine 700 watt met ingebouwde Jelly Ball LED2x BeamZ Rookvloeistof Standaard - 1lHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:BeamZ S700-JB Rookmachine 700 watt met ingebouwde Jelly Ball LEDEen twee-in-één product, bestaande uit een LED Jelly Ball in combinatie met een rookmachine met een uitstekende rookontwikkeling voor kleinere ruimten. Door de LED-technologie, de lichtgevende bol van melkglas en de rook wordt een fantastische en fenomenale kleurrijke bol gecreëerd. Vanwege het gebruik van deze combinatie is het produceren van buitengewone lichteffecten snel en effectief te realiseren. Voorzien van afstandsbediening en ingebouwde vloeistoftank. Ideaal voor gebruik in bars, disco\'s, thuis enz. KenmerkenTwee-in-één product.Transparante lichtgevende bol van melkglas.3x 3W RGB LEDs.700W rookmachine.Inclusief 250ml rookvloeistof.Creëren lichteffecten snel gerealiseerd.Afstandsbediening. SpecificatiesRookmachine element: 700W.Rookvolume per minuut: 75 m3.Opwarmtijd (minuten): 5.Tank inhoud: 250ml.Aantal LED\'s: 3x 3W RGB.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 260 x 205 x 125mm.Gewicht: 3kg.BeamZ Rookvloeistof Standaard - 1lBeamZ rookvloeistof is een hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. Een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar product met een neutrale geur. Laat bij correct gebruik geen residu achter.KenmerkenNeutrale geur.Vloeistof op waterbasis.Milieuvriendelijk.Biologisch afbreekbaar.Levering1 x 1 liter fles met rookvloeistof.

€ 68.95

Read on...

Rookmachine
Product
 

BeamZ Rookvloeistof Ultra geconcentreerd 20L

Hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Laat bij juist gebruik geen residu achter.Inhoud: 20 liter.

€ 54.00

Read on...

Vloeistoffen
Product
 

BeamZ Halloween lichtset op accu met 2x blacklight en stroboscoop

Beleef een creepy Halloween met deze BeamZ PLS lichtset op accuGeen gedoe met kabels, wél een creepy Halloween!Deze BeamZ PLS lichtset bestaande uit twee blacklight LED spots en een LED stroboscoop is geheel draadloos te gebruiken. De spots zijn namelijk voorzien van een ingebouwde accu waardoor je geen gedoe met kabels hebt. Je tovert je gang of voortuin in een handomdraai om in een spooky ruimte. De verlichting wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening waardoor de bediening kinderspel is.Deze set bestaat uit:2x BeamZ PLS20 UV Blacklight PAR spot op accu1x BeamZ PLS15 LED Stroboscoop op accuHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:BeamZ PLS20 UV Blacklight PAR spot op accuHalloween of een discofeestje, blacklight is altijd goedMet de BeamZ PLS20 UV Blacklight PAR spot op accu kan je werkelijk overal dat mysterieuze en grimmige blacklight sfeertje creëren. Perfect voor Halloween, droppings, spooktochten en andere evenementen of feesten waar het bekende effect van de jaren \'80 wenselijk is. Vanwege de ingebouwde accu kan de PLS20 overal gebruikt worden ook op plaatsen waar geen netstroom aanwezig is.120 UV / blacklight LED\'sDe PLS20 is voorzien van 120 UV LED\'s die tezamen zorgen voor een hoge UV / blacklight lichtintensiteit. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kan het effect makkelijk bediend worden. Tevens is het mogelijk om de UV spot met een DMX controller te bedienen via 2 DMX kanalen. Met de ingebouwde microfoon is het mogelijk om de PLS20 op geluid te laten reageren. Hierdoor heb je er verder geen omkijken meer naar en werkt de spot volledig zelfstandig. Alle instellingen kunnen eenvoudig gedaan worden via het display en de 4 knoppen op de achterzijde. De eenvoudige menu structuur zorgt ervoor dat iedereen snel zijn weg vindt voor het instellen van de PLS20.Actie: Bij aankoop van de BeamZ PLS20 rekenen wij géén verzendkosten.Kenmerken120 UV / blacklight LED\'s.DMX en stand-alone modus.2 DMX Kanalen.Master-/slave-synchronisatie.Inclusief afstandsbediening.DMX in-/uitgang via 3-pin XLR.Geluidsgestuurd.Bedieningspaneel met LED display.Werkt op ingebouwde accu.Opladen via meegeleverde USB kabel (excl. 230Vac voedingsadapter).SpecificatiesLED\'s: 120x 3528 SMD blacklight LED\'s.Kabellengte: 80cm (USB-A naar Micro-B).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 120 x 160 x 115mm.Gewicht: 0.4kg.BeamZ PLS15 LED Stroboscoop op accuOveral een flitsende party met de BeamZ PLS15 accu stroboscoopMet de BeamZ PLS15 kan je werkelijk overal een flitsende party geven. Door de ingebouwde accu ben je niet meer gebonden aan een stopcontact zodat je de PLS15 echt overal kunt gebruiken. Combineer hem met de overige accu lichteffecten uit de BeamZ PLS-serie en je hebt een complete lichtshow die geheel zonder stopcontact werkt. Leuk voor op het strand, op de camping of de boot, in de tuin en noem maar op. Elke plek kan vanaf nu de perfect party-spot zijn.120 felle SMD LED\'sBij een stroboscoop hoort natuurlijk een hoge lichtopbrengst. De PLS15 maakt gebruik van maar liefst 120 SMD LED\'s die met elkaar zorgen voor een enorme lichtoutput voor een stroboscoop van een dergelijk formaat. Door de snelle flitsen van de PLS15 ontstaat een geweldig effect wat vooral tot zijn recht komt bij bewegende (dansende) mensen.GebruikDe PLS15 is zeer eenvoudig in gebruik. Met de meegeleverde afstandsbediening kan iedereen aan de slag met de PLS15. Zet hem aan of uit, regel de snelheid of laat alle LED\'s aan gaan. Met een druk op de knop is het geregeld. Een andere optie is de DMX optie waarbij met behulp van een DMX controller totale controle over de stroboscoop verkregen kan worden. De PLS15 beschikt over twee DMX kanalen waarbij de lichtintensiteit (felheid) en de snelheid ingesteld kunnen worden. Een laatste optie is de geluidsbestuurd optie waarbij de stroboscoop reageert op muziek. Om de PLS15 naar wens in te stellen is een handig display met vier toetsen aanwezig. Met dit display en de vier toetsen kan het menu eenvoudig doorlopen worden.OpladenHet opladen van de ingebouwde accu kan eenvoudig gedaan worden met de meegeleverde USB kabel. Deze sluit je bijvoorbeeld aan op een USB poort van een computer en de PLS15 laadt op. Voor de meeste opladers van mobiele telefoons geldt dat ook deze gebruikt kunnen worden om de PLS15 op te laden. Lekker makkelijk zodat je elke avond opnieuw een feestje kunt bouwen. Ideaal voor de lange zwoele zomeravonden op de camping of aan het strand.Actie: Bij aankoop van de BeamZ PLS15 rekenen wij géén verzendkosten.Kenmerken120 witte SMD LED´s met hoge lichtintensiteit .DMX en stand-alone modus.2 DMX Kanalen.Master-/slave-synchronisatie.Inclusief afstandsbediening.DMX in-/uitgang via 3-pin XLR.Geluidsgestuurd.Bedieningspaneel met LED display.Werkt op ingebouwde accu.Opladen via meegeleverde USB kabel (excl. 230Vac voedingsadapter).SpecificatiesLED\'s: 120x 3528 SMD witte LED\'s.Kabellengte: 80cm (USB-A naar Micro-B).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 120 x 160 x 115mm.Gewicht: 0.4kg.

€ 109.00

Read on...

Product
 

Alto Pro Truesonic TS212W actieve 12 speakerset met standaards

Alto TS212W Bluetooth speakerset met standaardsEen dubbele portie van dat wat goed is..... Deze complete geluidsinstallatie van Alto bestaat uit twee actieve TS212W Bluetooth speakers en een set standaards voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Alto Truesonic TS212W is een actieve 12" speaker die vooral bekend staat om zijn zéér goede geluid. De TS212W speakers zijn actief en daardoor dus snel en eenvoudig in gebruik te nemen. Door het hoge vermogen van deze speakers is deze installatie perfect voor het draaien van grotere feesten en partijen waardoor de (mobiele) DJ zijn hart kan ophalen met deze geweldige set. De mogelijkheid om rechtsteeks een microfoon aan te kunnen sluiten kan voor bedrijven erg interessant zijn. Met deze set heb je een geweldige installatie voor muziek of spraak (of een combinatie) waarbij een uitmuntende klank gegarandeerd is. De TS212W werd niet voor niets genomineerd voor de Music & Sound awards.Bluetooth en Bluetooth linkDe TS212W speakers zijn voorzien van Bluetooth zodat je een draadloze verbinding met de speakers kunt maken met bijvoorbeeld een telefoon of laptop. Wat de TS212W pas echt uniek maakt is de Bluetooth link functie. Met de Bluetooth link functie is het namelijk mogelijk om twee TS212W speakers met Bluetooth te verbinden voor een stereo geluid (zonder kabels!). Ideaal dus als je snel en simpel een goede geluidsinstallatie wilt opzetten maar niet wilt inleveren in geluidskwaliteit.Klasse D versterkersDe in de TS212W gebruikte versterkers zijn klasse-D versterkers met Bi-amp aansturing voor optimale controle van de woofer en tweeter. Met maar liefst 550W RMS per speaker is deze geluidsinstallatie goed voor 1100W RMS en dat is te horen. Ondanks het hoge volume die deze speakers weten te genereren weten ze de klank perfect onder controle te houden waardoor ook voor langere tijd op hoog volume naar deze speakers geluisterd kan worden zonder dat het vervelend wordt. Deze Alto Truesonic TS212W speakerset is voor tal van toepassingen en muzieksoorten te gebruiken. Laag of hoog volume, muziek, spraak of zang, met deze Alto TS212W speakerset klinkt alles zoals het bedoeld is.Deze set wordt geleverd als Bluetooth geluidsinstallatie. Wil je de set aansluiten op bijvoorbeeld een mengpaneel of wil je ze samen koppelen en weet je niet welke kabel(s) je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.Deze set bestaat uit:2x Alto Pro Truesonic TS212W 12" actieve Bluetooth speaker 1100W1x Vonyx Luidspreker Standaard Set met DraagtasHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Alto Pro Truesonic TS212W 12" actieve Bluetooth speaker 1100WAlto TS212WW, indrukwekkend geluid voor een betaalbare prijsMaak kennis met de Alto TS212WW. Een 12" actieve speaker met een maximaal vermogen van 1100W (550W RMS) en voorzien van Bluetooth. De Alto TS212W beschikt over een ingebouwde klasse D versterker die garant staat voor een super strak geluid. De ingebouwde mixer biedt mogelijkheden voor o.a. het rechtstreeks op de speaker aansluiten van microfoons. De Bluetooth module maakt het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een smartphone of tablet voor het draadloos streamen van muziek. Door de "Bluetooth link" functie is het mogelijk om twee TS212W speakers stereo aan te sturen via Bluetooth voor een optimale draadloze luisterervaring. Uiteraard kan de speaker ook verbonden worden met bijvoorbeeld een mengpaneel voor een DJ setup. Door de XLR uitgang is het mogelijk om meerdere speakers met elkaar te verbinden.KrachtEen van de belangrijkste eigenschappen van de TS212W is de kracht die deze speaker bezit. De ingebouwde klasse D versterker (550W RMS!) zorgt ervoor dat het opgewekte vermogen ook daadwerkelijk naar de woofer en tweeter gaat en, in tegenstelling tot conventionele versterkers, niet wordt omgezet in warmte. Door de Bi-amp aansturing, waarbij de woofer en tweeter apart aangestuurd worden vanuit de versterker, wordt een zeer strakke en heldere klank verkregen. De 12" woofer zorgt voor een uiterst strakke en diepe bass maar weet direct het middengebied ook feilloos weer te geven. Doordat de tweeter (1") apart wordt aangestuurd vanuit de versterker klinkt deze niet schel en blijft deze ook op hoger volume strak en helder. Het totale klankbeeld blijft daarom van laag naar hoog volume strak en helder. Door deze geweldige klankeigenschappen kan deze speaker voor langere tijd op hoog volume ingezet te worden zonder dat dit vervelend wordt. De TS212W is hierdoor geschikt voor de middelgrote ruimtes waardoor hij perfect is voor drive in shows, mobiele DJ\'s, feesten, etc.BehuizingDe behuizing van de TS212W is door zijn strakke afwerking modern en stijlvol. Zodra je deze speaker uit de doos haalt weet je én voel je direct dat je iets goeds in handen hebt. De TS212W is voorzien van 5 handgrepen en door het doordachte ontwerp is het mogelijk om de speaker op meerdere manieren te plaatsen. Staand op de grond, op een statief of liggend als monitor, het is allemaal mogelijk. De TS212W is perfect voor vaste installatie in bijvoorbeeld kantines, café\'s, bowling, etc. Door de robuuste bouw van de kast kan de speaker tegen een stootje waardoor hij ook zeer zeker voor mobiel gebruik ingezet kan worden.Kenmerken550W RMS, 1100W max.Actieve speaker met klasse D versterker.Bi-amp aansturing van woofer en tweeter.12" woofer voor lage bassen.Interne mixer met:Twee XLR lijn/microfoon inputs met volumeregeling.XLR output..Bluetooth voor draadloos streamen van muziek.Bluetooth link voor stereo geluid bij gebruik van twee speakers.EQ contour schakelaar.Clip, transducer overdrive en oververhitting beveiliging .Tophat voor plaatsing op statief.Specificaties550W RMS (350W laag, 200W hoog).1100W max (700W laag, 400W hoog).12" woofer met 2,5" (63.5mm) voice coil.1" (25.4mm) neodymium tweeter driver.Crossover: 2 kHz.Max. SPL @ 1m: 127dB piek, 124dB continue.Frequentiebereik: 53Hz - 22kHz (± 3dB).Aansluitspanning 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 357 x 351 x 591mm.Gewicht: 12.9kg. Vonyx Luidspreker Standaard Set met DraagtasSet van 2 verstelbare Vonyx luidspreker standaards. Heavy Duty design met een maxiamale belasting van 30kg per standaard. Wordt geleverd met handige draagtas. KenmerkenMax. gewichtsbelasting: 30kg.Buis: 35mmØ.Hoogte: 120 - 175cmm.Afmetingen ingeklapt: 13 x 10 x 92cm. Levering2 x Luidspreker Stand.1 x Draagtas.

€ 739.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

BeamZ F900 Fazer met 5 liter rookvloeistof

BeamZ F900 Fazer inclusief 5 liter rookvloeistofMet de BeamZ F900 Fazer voorzie je kleine tot middelgrote ruimtes van een continue nevel / mist. Hierdoor worden de licht- of laserstralen van je lichtshow zichtbaar en dat zorgt voor een prachtig 3D effect. Zonder deze nevel of mist zouden de stralen enkel (bewegende) puntjes zijn op de muur, het plafond of de vloer en dat is natuurlijk lang niet zo mooi.De BeamZ F900 Fazer wordt normaliter zonder vloeistof geleverd. In deze combinatieset wordt er 5 liter rookvloeistof meegeleverd zodat je na ontvangst van de set direct aan de slag kunt. 5 liter is ruim voldoende voor meerdere avonden gemiddeld gebruik dus voorlopig hoef je geen rookvloeistof meer te kopen.TipsGa je de machine niet vaak gebruiken? Op zich geen probleem, de rookvloeistof is heel lang houdbaar. Wel adviseren wij je om de machine zo af en toe - maar vooral als deze voor langere tijd niet gebruikt gaat worden - te reinigen met de speciale BeamZ rookmachine reinigingsvloeistof.Wil je graag een geurtje aan de rook toevoegen voor een extra special effect? Dat kan met een van de BeamZ geurvloeistoffen.Deze set bestaat uit:1x BeamZ F900 Fazer nevelmachine 900W met afstandsbediening1x BeamZ Rookvloeistof Standaard - 5lHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:BeamZ F900 Fazer nevelmachine 900W met afstandsbedieningBeamZ F900 Fazer voor een perfecte blijvende nevel De BeamZ F900 is een compacte 900W Fazer nevelmachine met een uitstekende nevelproductie. De F900 is perfect geschikt voor kleinere ruimten. De machine kan een continue nevel produceren met als gevolg een blijvende nevel. Dit is dan ook een duidelijk verschil met de normale rookmachines waarbij de nevel na verloop van tijd minder wordt en er een nieuwe wolk de ruimte in gespoten moet worden. Bij de F900 blijft deze toevoer continue gewaarborgd.De F900 is uitgerust met een hoge kwaliteit verwarmingselement en een ingebouwde vloeistoftank. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de output gergeld worden en is het ook mogelijk om een timer in te stellen.Met de BeamZ F900 Fazer weet je zeker dat jouw licht- en/of lasershow altijd perfect tot zijn recht komt.Kenmerken900W Fazer nevelmachine.Werkt met elke rookvloeistof.Continue nevelproductie mogelijk.Thermostaatgestuurd verwarmingselement.Ingebouwde 900ml vloeistoftank.Bedrade afstandsbediening met niveauregelaar en timer, kabellengte 5m.Korte opwarmperiode.SpecificatiesVerwarmings-element 900W.Rookvolume per minuut: 85m3.Opwarmtijd in minuten: 4.Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 430 x 170 x 195mm.Gewicht 4.3kg.BeamZ Rookvloeistof Standaard - 5lBeamZ rookvloeistof is een hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. Een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar product met een neutrale geur. Laat bij correct gebruik geen residu achter.KenmerkenNeutrale geur.Vloeistof op waterbasis.Milieuvriendelijk.Biologisch afbreekbaar.Levering1 x 5 liter jerrycan met rookvloeistof.

€ 125.00

Read on...

Rookmachine
Product