2e keus BeamZ RGBAW FlatPAR met 7x 15W LED's, DMX en IR afstandsbediening

Met maar liefst 7 RGBAW LED\'s van 15Watt per stuk levert deze BeamZ flatPAR een ongekend hoge lichtintensiteit. Door gebruik te maken van RGBAW (rood, groen, blauw, amber & wit) LED\'s zijn alle kleuren te maken voor een schitterende felle en kleurrijke lichtshow. Deze BeamZ flatPAR kan daarom gebruikt worden voor een enorm scala aan mogelijkheden waaronder grote feestzalen en podia.De flatPAR is aan te sturen met 9 DMX kanalen voor totale controle over de lamp. Zo heb je controle over de kleur, stoboscoop, dimmer en verschillende andere functies. Ook kan de flatPAR volledig stand-alone werken door de verschillende ingebouwde programma\'s. Als laatste ontbreekt geluidsbesturing niet zodat iedereen, met of zonder verstand van lichteffecten, met deze BeamZ flatPAR kan werken. Door de master/slave functie kunnen eenvoudig meerdere flatPARS met elkaar verbonden worden.Kenmerken:7x 15W RGBAW LED\'s.5 of 9 DMX-kanalen.Master/Slave toepassing.Ingebouwde microfoon en geluidgevoelig.DMX LED display.Stroboscoop, fade, flash en dimmer.IR-afstandsbediening.Specificaties:7 RGBAW LED\'s van maar liefst 15Watt per LED.5 of 9 DMX kanalen.DMX aansluiting via XLR.Aansluitspanning 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewicht:Afmeting: 198 x 198 x 228mm.Gewicht: 1.8kg.

€ 99.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ 4 Some Lichtset 4x 57 RGBW LED's DMX

Deze 4-Some LED lichteffectset bestaat uit 4 LED Moonflowers op een T-bar welke geleverd worden inclusief tas. De 4 units kunnen afzonderlijk van elkaar gericht worden en worden aangestuurd door 7 DMX-kanalen. Elke unit heeft 57 RGBW LED\'s die een hoge lichtopbrengst hebben en prachtige figuren kunnen projecteren. Voor eenvoudig gebruik kunnen de units ook werken op een voorgeprogrammeerd programma of reageren op de muziek. Tevens is een master/slave-setting mogelijk waarbij alle units exact hetzelfde doen.De 4-some is door de meegeleverde T-bar eenvoudig te monteren en past op alle 35mm statieven waardoor deze 4-Some lichtset de perfecte keuze is voor mobiel gebruik.Kenmerken4 LED units in een set.Inclusief T-bar en tas, exclusief statief of muurbeugel.Elke unit kan apart gericht worden.Modi: Geluidsgestuurd, automatisch of master/slave.Hoge lichtopbrengst.Units zijn te koppelen.Eenvoudig te installeren en te gebruiken.SpecificatiesFlitsen per seconde: Instelbaar, 0 tot 20.Vermogen 50W.DMX Kanalen 7.Aantal LED\'s: 228 LEDs in totaal (per unit: 12x rood, 18x groen, 18x blauw en 9x wit).Aansluitspanning: 220-240Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 838 x 89 x 318 mm.Gewicht 5,7 kg.

€ 150.00

Read on...

LED Bar
Product
 

2e keus Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang

Solide 400W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen. Voorzien van vier lijn / AUX ingangen voor bijvoorbeeld een CD / DVD speler, TV, tuner oid. Luidspreker bevestiging via stevige klemterminals.De versterker is voorzien van twee microfooningangen welke voorzien zijn van toon, volume en echo regeling. De geluid van de lijningangen en microfooningangen kan naar wens worden afgesteld met de hoog en laag toonregeling. Door het 2x 50W rms vermogen past deze stereo versterker ook prima in een kleine hifi setting.Kenmerken2 Microfooningangen met individuele volumeregelaar en echo-effect.2 Bands toonregeling en master volumeregelaar.Geschikt voor karaoke.Ingangen voor DVD, CD Karaoke, cassettespelers en twee microfoons.Uitgangsvermogen2x 50W rms.2x 200W max...Blauwe power LED.4 Stereo lijningangen met RCA-jacks.Terminals voor de luidsprekers.SpecificatiesImpedantie 8 Ohm.Input sensitivity:Line 500mV.Power Supply 230Vac, 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 92 x 275 x 250mm.Gewicht 2.5kg.

€ 45.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

2e keus Power Dynamics PD 512A Actieve PA Speaker 12 400W

De PD-5-serie is een serie van hoge kwaliteit professionele actieve speakers met een hoog rendement versterker die zeer hoge vermogens levert met een lage vervorming en een brede en vloeiende frequentierespons op elke luisterpositie (op kleine en middellange afstanden). PD-5-serie speakers zijn ideaal voor een breed scala van toepassingen, zoals disco, bioscoop, club, cafe, restaurant, sportfaciliteiten en andere entertainment. De power module is voorzien van een twee-kanaals mixer met microfoon- en lijningangen met aparte volumeregeling en een 2-bands equalizer. Een clip-indicator geeft het maximumniveau aan, dus is het gemakkelijk het systeem in te regelen om een mooie ronde sound zonder vervorming te verkrijgen. De speakers zijn een zeer kosteneffectieve oplossing voor professionele toepassingen.Deze actieve 12" PA speaker heeft een muziekvermogen van 400W, genereert een akoestische SPL van 125dB en zorgt voor een verbazingwekkende beleving. Kan worden gebruikt als top- of full range-speaker. Uitgevoerd met geïntegreerde ophangpunten. Ook ideaal voor gebruik op podia.Actieve PA speaker.Klasse-D mosfet versterker.Muziekvermogen 400W.Microfoon- en lijningangen met onafhankelijke niveauregeling.Tweebands toonregeling.Als top- of full-range speaker te gebruiken.Geïntegreerde ophangpunten.Extra harde coating.Piek vermogen 800W.Muziek vermogen 400W.RMS Vermogen 300W.Impedantie 4 Ohm.Frequentie bereik 40Hz - 17kHz.Crossover frequentie 2.8kHz.SPL @ 1W/1m 99dB.SPL max 125dB.Woofer 12" (2.5" coil / 50oz).Hoorn Dynamic (1.35" coil / 10oz).Voorzien van top hat.Afmetingen 390 x 370 x 610mm.Gewicht 25kg.

€ 229.00

Read on...

Actieve speakers
Product
 

2e keus Fenton FPS15 Mobiele geluidsinstallatie 15 met bluetooth en draadloze microfoon

Jouw favoriete muziek altijd en overal bij de hand? Lekker zingen op \'t strand? Het kan allemaal met de Fenton FPS15 mobiele geluidsinstallatie. Dit geweldige systeem is overal inzetbaar dankzij de ingebouwde herlaadbare accu. Met behulp van de meegeleverde draadloze handmicrofoon en headset is het mogelijk om lekker mee te zingen met de muziek of om de set te gebruiken bij een karaoke avond of een presentatie. En alles werkt op accu, een stopcontact is dus niet nodig! Een extra leuke eye-catcher zijn de LED\'s bij de woofer die in het donker een super leuk effect geven.De Fenton FPS15 beschikt over meerdere mogelijkheden om jouw muziek ten gehore te brengen. De 350W versterker zorgt er in elk geval voor dat de muziek of spraak goed hoorbaar zullen zijn. Om muziek te kunnen luisteren kan je via Bluetooth je telefoon of tablet verbinden om zo de muziek draadloos te streamen. Met behulp van de ingebouwde mp3 speler speel je eenvoudig mp3 muziek af vanaf een USB stick of SD kaart. Via de RCA AUX ingang sluit je eenvoudig allerlei andere apparatuur aan zoals een mp3 speler, CD-speler, tuner etc. Om lekker met z\'n tweeën te kunnen zingen is de  FPS15 voorzien van een extra microfooningang. De draadloze microfoons en de extra microfooningang zijn voorzien van een echo-effect. Zo voeg je eenvoudig een beetje effect toe voor een nog betere klank. Ook zijn de Bass en Treble instelbaar om de klank helemaal naar wens af te stellen. Een gitaaringang maakt de Fenton FPS15 helemaal compleet!De Fenton FPS15 wordt geleverd incl. een handige afstandsbediening voor optimaal gebruiksgemak. Onder het genot van een lekker stukje muziek kan je dus heerlijk chillen. Of gebruik de set op het strand. Gitaar en zang, wat wil je nog meer?Kenmerken15" 350W actief geluidssysteem.Grill met multicolour LED-verlichting (LED\'s kunnen worden uitgeschakeld).1 VHF-handmicrofoon en 1 bodypack met headset.Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler.Digitale opnamefunctie.35mm tophatgaten voor plaatsing op statief.BT-ontvanger voor audiostreaming.Aux-ingang.Microfooningang.Gitaaringang.Echo-effect voor microfoons.Bass- en Trebleregeling.Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep.Afstandsbediening.SpecificatiesVermogen: 350W.Vermogen piek: 700W.Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.Woofer: 15".Microfoonfrequenties: 200.175MHz & 201.400MHz.Accu: 7.5Ah.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 360 x 440 x 685mm.Gewicht: 14kg.

€ 199.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

2e keus SkyTec SPL2000BTMP3 versterker 2x 1000W met Bluetooth

Een 2x 1000W SPL versterker met Bluetooth ontvanger voor het streamen van uw audio naar de versterker. Deze \'MP3-serie\' versterker speelt op een eenvoudige manier MP3-muziek vanaf een USB-stick of SD-kaart en maakt gebruik van de meest moderne versterker technologie resulterend in een kristal heldere en krachtige sound, een apparaat dat niet mag ontbreken in een DJ-installatie. Via het bedieningspaneel kunt u modi aanwijzen zoals EQ en FM én de MP3 speler bedienen. De versterker heeft verschillende stereo RCA-ingangen voor tv, cd, pc etc.. Er zit een 3.5mm jack op het front om een audio-speler aan te sluiten. Met modern, rood LED verlicht voorpaneel.KenmerkenSPL 2000W versterker.BT-ontvanger voor audiostreaming.Schakelbare BT- of lijnfunctie via RCA-ingangen.MP3-speler met USB-poort en SD-slot.Equalizer en FM tuner (Radio).Rode LED frontverlichting.3.5 Jack voor audiospelers.Keuze uit 4 stereo-ingangen.Peak- en signaalindicator-LED\'s.Speaker schroefklemmen.19" rack montage.Met afstandsbediening.SpecificatiesVermogen 230Vac / 50Hz.Uitgangs vermogen 2000W.Vermogen: 4 Ohms 2 x 1000W.Frequentie bereik 20Hz - 20kHz.Input 775mV.THD 95dB.Crosstalk >82dB - 1kHz.Impedantie >4 Ohms.Input impedantie 10k Ohms min..Afmetingen en gewichtAfmetingen 482 x 270 x 88mm (19" x 2U).Gewicht 5.1kg.

€ 165.00

Read on...

Disco versterkers
Product
 

2e keus Vonyx PSS302 PA Systeem Set 300W

Vonyx PSS302 PA systeem geluidsinstallatie met standaards. Een volwaardig 300 Watt systeem met actieve mixer en opbergvak. Het systeem wordt geleverd inclusief een hoge kwaliteit kabelmicrofoon zodat de set direct ingezet kan worden voor vele toepassingen zoals toespraken, presentaties, demonstraties, feestjes, etc.Dat de PSS302 van Vonyx is gemaakt om maximale mobiliteit te garanderen blijkt o.a. uit de doordachte constructie van de mixer. Deze mixer (maar ook het opbergvak) zijn eenvoudig aan de achterkant van de speakers te bevestigen waardoor allerlei losse items tot een minimum worden beperkt. De 2x 150 Watt "klasse D" mixer is actief, dus met een ingebouwde versterker en beschikt over meerdere microfoon en lijningangen. Tevens is een USB/SD MP3 speler aanwezig voor het afspelen van MP3 muziek welke op een USB stick of SD kaart staat. De status hiervan kan via het grote display afgelezen worden en met de meegeleverde afstandsbediening kan de speler op afstand bediend worden. Voor draadloze overdracht kan gebruik gemaakt worden van de in de mixer ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een telefoon, tablet, laptop of ander apparaat met Bluetooth draadloos te verbinden en de muziek vanaf dat apparaat te streamen naar de mixer waardoor de muziek hoorbaar wordt via de speakers.De speakers van de Vonyx PSS302 Mobiele geluidsinstallatie zijn gemaakt van een stevig en slag-, kras- en stootvast ABS kunststof. Ze kunnen dus een stootje hebben en dat maakt ze perfect voor mobiel gebruik. Ze zijn voorzien van een 10" woofer en een 1" titanium driver voor de tweeter. Met behulp van de standaards kunnen de speakers op hoogte geplaatst worden voor een betere spreiding van het geluid. Overigens is het geluid op de mixer perfect in te regelen met behulp van de ingebouwde equalizer met 6 presets. Voor de eerste vier kanalen is zelfs een trable en bass regeling aanwezig zodat het geluid volledig naar wens ingeregeld kan worden. Tevens beschikken deze vier kanalen over een effectprocessor (volume van het effect is per kanaal instelbaar). Zo ben je er altijd zeker van dat deze Vonyx PSS302 Mobiele 300W 10" Bluetooth/USB/MP3 geluidsinstallatie met standaards altijd volledig naar wens klinkt.Of het nou zakelijk of privé is, deze Vonyx PSS302 Mobiele geluidsinstallatie is voor tal van doeleinden inzetbaar waarbij mobiliteit en geluidskwaliteit de boventoon voeren. KenmerkenComplete set met actieve mixer (geen versterker meer nodig).ABS kunststof speakers met 10" woofer en 1" titanium driver.300W actieve mixer met meerdere microfoon en lijn ingangen.Mixer voorzien van Bluetooth ontvanger en USB/SD MP3 speler.Digitale effectprocessor voor kanaal 1 - 4.Equalizer met 6 presets.+48V fantoomvoeding.Treble- en bassregeling voor kanaal 1 - 4.Mixer en opbergvak aan speakers te bevestigen.Incl. afstandsbediening voor mp3 speler.Incl. standaards voor de speakers (max. hoogte standaard 120cm). Specificaties300W versterker (2x 150W).Frequentiebereik 20Hz - 18kHz.SPL max 124dB.Woofer 10".Tweeter 1" (titanium driver).Speakers voorzien van tophat.Aansluitingen mixer:.XLR (4x) microfooningangen (kanaal 1 - 4).6.3mm Jack lijningangen (kanaal 1 - 4).RCA & 6,3mm Jack ingangen (kanaal 5/6).RCA & 6,3mm Jack monitor uitgang.3,5mm Jack hoofdtelefoon aansluiting.6,3mm Jack speakeraansluitingen.Aansluitspanning 230Vac/50Hz. Afmetingen en gewichtAfmetingen 310 x 320 x 485mm.Gewicht 21.5kg.

€ 239.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

2e keus SkyTec ST140 Mobiele geluidsinstallatie met Accu, Draadloze UHF microfoons, DVD USB MP3

Een professionele mobiele geluidsinstallatie voor toespraken, product demonstraties, conferenties maar ook een karaoke party. Zeer complete set met een DVD speler, USB / SD MP3 ingangen, twee storingsvrije draadloze UHF microfoons en een afstandbediening. Toonregeling en echo op de krachtige 250W versterker. Werkt op 230Vac netspanning, 12Vdc en op de ingebouwde accu. Mogelijkheid tot het aansluiten van extra luidsprekers. Eenvoudig te verplaatsen door inschuifbare handgreep en wielen.Let op: Dit gaat om een opgekochte partij mobiele geluidssystemen. Ze zijn technisch identiek aan de SkyTec ST-140 maar vallen onder het merk Sound Systems.KenmerkenMP3 weergave functie.Ingebouwde 250W versterker.2 x UHF handmicrofoons.DVD Speler.USB / SD Kaaart t.b.v. MP3.Karaoke met delay en echo.3-Bands equalizer.Video uitgangen.Aux / Lijn ingang.Afstandsbediening.Gitaar-en 2 microfoon ingangen.Microfoon volumeregeling.Ingebouwde accu en ext. 12Vdc ingang.Uitschuifbare handgreep en wieltjes.SpecificatiesIngebouwde 8" Luidspreker   .Accu: 12V.Voeding: 230Vac, 50Hz of 12Vdc.Uitgangsvermogen: 250W.Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz.vervorming:

€ 329.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

2e keus Fenton CSB12 PA actieve speaker 12 600W

Feestje bouwen? Een avondje karaoke of ben je een beginnende DJ en op zoek naar een vette set speakers?De Fenton CSB12 PA actieve speaker 12" 600W is dé perfecte keuze voor jou! Met een vermogen van maar liefst 600W bouw je gegarandeerd een lekker feestje thuis. De CSB12 is voorzien van 2 microfooningangen waardoor meezingen met de muziek mogelijk is. En dat is nog niet alles want de beide microfooningangen zijn voorzien van een instelbaar echo effect zodat jouw zangkunsten eigenlijk altijd goed klinken.De CSB12 bestaat uit een houten behuizing die voorzien is van dempend vilt voor het tegengaan van resonanties. In de behuizing is een 600W 12" speaker / woofer gemonteerd samen met een Piëzo hoorn voor de hoge tonen. Aan beide zijden zijn handgrepen aangebracht voor het makkelijk tillen van de speaker. Door de ingebouwde versterker is de SkyTec CSB12 eenvoudig in gebruik. Stekker in het stopcontact, bron aansluiten en klaar! De versterker is voorzien van een RCA ingang én uitgang waardoor het kinderlijk eenvoudig is om meerdere speakers aan elkaar te koppelen. Voor het perfect afstemmen van het geluid is een bass en treble regelaar aanwezig. Zo ben je er altijd zeker van dat het geluid klinkt zoals jij het hebben wilt. Kenmerken2-weg bass reflex systeem.Ingebouwde krachtige 600W versterker.High efficiency 12" woofer.Piëzo hoorn voor hoge tonen.RCA ingang en uitgang.2x microfooningang met instelbaar echo effect.Bass en treble regelaar.Metalen rooster voor bescherming van de woofer.Behuizing bekleed met dempend vilt.Verzonken handgrepen voor eenvoudig transport.35mm tophat voor plaatsing op statief. SpecificatiesVermogen: 600W max.Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.SPL max: 115dB.Woofer: 12".Tweeter: Piëzo hoorn.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 305 x 410 x 580mm.Gewicht: 11,6kg.

€ 85.00

Read on...

Actieve speakers
Product
 

2e keus Vonyx SMWBA18 Actieve Bi amp subwoofer 18 1000 watt

Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt voor de meest lage bassen. De subwoofer is Bi-amp en beschikt over 2 versterkte aansluitingen voor topkasten. Zo maak je eenvoudig een 2.1 set en heb je je geluidssysteem meteen goed voor elkaar. Perfect voor het draaien van feesten en partijen. Door de ingebouwde versterker heb je geen extra spullen meer nodig en is alles in een handomdraai aan te sluiten.De Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt is voorzien van een 1000 Watt ingebouwde versterker. Deze versterker zorgt voor een goede aansturing van de subwoofer die daardoor weer een zeer strak laag kan weergeven. Door de stevige behuizing en het dempende vilt wordt eventuele resonantie tot een minimum beperkt. De beide uitgangen voor de topkasten hebben een vermogen van 250 Watt per uitgang zodat ook de topkasten van voldoende vermogen kunnen worden voorzien. Het totaalplaatje zorgt voor een schitterend systeem met strakke en diepe bassen voor een perfect feest.Voor de mobiele DJ is de Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt een perfecte keuze. Door de handgrepen aan de zijkant kan de woofer eenvoudig opgetilt en verplaatst worden. Door de ingebouwde versterker is aansluiten ook een fluitje van een cent. De tophat aan de bovenkant kan gebruikt worden om met een set tussenpalen een topspeaker op hoogte te zetten. Omdat de subwoofer van een microfooningang (met echo regeling) is voorzien kan de SMWBA18 ook voor karaoke doeleinden ingezet worden. Uiteraard is het dan wel noodzakelijk om twee topkasten aan te sluiten omdat er anders alleen maar lage tonen hoorbaar zullen zijn.Ben je DJ, geef je een feest of ben je op zoek naar een mooie uitbreiding voor je systeem? Met deze Vonyx SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 Watt zit je altijd goed! KenmerkenActieve 500W subwoofer.2x 250W full range versterker.Stereo-lijningangen met Loop Thru-functie.Microfooningang met echo-functie.Metalen grill voor wooferbescherming.Geïntegreerde handgrepen.Bekleed met akoestisch vilt en slijtvast.Per stuk geleverd. SpecificatiesVermogen 500W + 2x250W.Impedantie 8 Ohm.Frequentiebereik 40Hz - 20kHz.Subwoofer 20-200Hz.Woofer 18".Connectoren 6.35mm jack - NL2 - RCA.Voeding 230Vac - 50Hz. SpecificatiesAfmetingen 600 x 410 x 550mm.Gewicht 24.3kg.

€ 186.15

Read on...

Subwoofers
Product
 

2e keus BeamZ BX100 LED PAR met ingebouwde laser en stroboscoop

De BeamZ BX100 is een RGBW LED PAR met een ingebouwde rood groene laser en felle 12 LED\'s stroboscoop. Doordat alles in de compacte behuizing van de spot is ongebouwd neemt het geheel zeer weinig ruimte in beslag. Desondanks bezit de BX100 wel de mogelijkheid om een volwaardige lichtshow te creëren.De LED par is voorzien van 6 hoogwaardige RGBW 4-in-1 LED\'s van 6W per LED. RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit en dat zijn de vier kleuren die door de LED\'s gemaakt kunnen worden. Door deze kleuren te mengen kunnen zo weer heel veel andere kleuren gemaakt worden. Door bijvoorbeeld rood en blauw te mengen ontstaat paars. De toevoeging van wit zorgt ervoor dat ook pastelkleuren mogelijk zijn. De laser is voorzien van 2 lasermodules. Een groene module van 75mW en een rode module van 150mW. Totaal dus een laservermogen van maar liefst 225mW! De laserstralen uit de beide modules worden op een speciale lens in de behuizing geprojecteerd en hierdoor ontstaan enorm veel laserstralen die allemaal bewegen. Een schitterend sterrenhemel effect is het resultaat met vele rode en groene bewegende stipjes of stralen.Het laatste effect in de BeamZ BX100 is de stroboscoop. Deze is rondom de laser geplaatst en bestaat uit 12 zeer felle witte SMD LED\'s. Doordat de LED\'s snel knipperen ontstaat een schokkerig effect op de dansvloer voor een sfeerverhogend effect. Het aansluiten en gebruiken van de BeamZ BX100 is een fluitje van een cent en kan zo makkelijk (of moeilijk) gemaakt worden als je zelf wilt. Wil je het makkelijk? Dan zet je hem via het overzichtelijke menu gewoon op automatisch of geluidsbesturing. Een andere eenvoudige mogelijkheid is de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan je de BX100 eenvoudig bedienen zonder moeilijk gedoe. Wil je juist meer controle en mag het wat moeilijker? Dan sluit je er een DMX controller op aan en maak je je eigen lichtshows met 2, 8, 9, of zelfs 13 DMX kanalen. Ook qua aansluiting is de BX100 zeer eenvoudig want hij is voorzien van een IEC stroomaansluiting, zowel in als uit. Bij het gebruik van meerdere spots kan je de stroomvoorziening dus eenvoudig doorlussen. Hetzelfde geldt voor het DMX signaal, met een 3-polige XLR in- en uitgang koppel je eenvoudig meerdere lichteffecten aan elkaar voor het doorgeven van het DMX signaal.KenmerkenPAR spot met 6x 6W 4-in-1 LED\'s (RGBW).Stroboscoop unit met 12 witte SMD LED\'s.Laser met rode (150mW) en groene (75mW) laser.De 3 effecten zijn afzonderlijk regelbaar.DMX en stand-alone mode.2, 8, 9 of 13 DMX kanalen.Master/slave functie.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Voorgeprogrammeerde shows.Controle paneel met LED display.Inclusief afstandsbediening.Dubbele beugels fungeren ook als vloerstandaard.SpecificatiesDMX in/uitgang via 3-pin XLR.IEC-connector in/output voor stroomvoorziening.Vermogen: 36W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 275 x 215 x 120mm.Gewicht: 1,8kg.

€ 118.15

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ LED PAR 64 PRO 18x 10W Quad

Deze LED PAR 64 van BeamZ professional is voorzien van 18 QUAD LEDs (RGBW) met een vermogen van 10 watt per LED.Ook heeft deze LED PAR 64 van BeamZ een meegeleverde afstandsbediening, dit maakt het een ideaal product voor mobiele opstellingen (denk bijvoorbeeld aan catwalks en modeshows)De toevoeging van de kleur wit aan de LED module zorgt ervoor dat je veel meer kleuren kan maken dan met een eenvoudige LED PAR.De lichtgewicht aluminium behuizing is waarmee deze LED PAR zich onderscheid van de rest.18x 10W QUAD LED RGBW.DMX512 besturingsmogelijkheden.Stand-alone gebruik op muziekmodus of via de afstandsbediening.Eenvoudig meerdere units aan elkaar te koppelen via het master/slave systeem- elke extra LED PAR, "slave", doet hetzelfde als de "Master".9 Voorgeprogrammeerde programma\'s .IR afstandsbediening.DMX LED-Display.Ventilatorgekoeld.Dubbele beugel die ook als vloerstandaard fungeert.Mogelijkheid voor het doorlussen van signaal en stroom.Lichtgewicht aluminium behuizing.Beam angle: 25°.Licht intensiteit van 15500 Lux @ 1 meter.Aantal LEDs: 18x.LED type: Quad.LED vermogen: 10W per LED.Aantal DMX kanalen: 7.DMX aansluiting: 3-pin XLR.Aansluitspanning: 100-240Vac / 50Hz.1x LED PAR 64.1x Afstandsbediening.Netsnoer.Afmetingen 220 x 220 x 325 mm.Gewicht ca 3.2 kg.

€ 119.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus BeamZ LS 3D RGB Rode, Groene Blauwe 3D Laser DMX

Een imposante 3D rode, groene en blauwe laser in een nieuw ontwerp met high speed scanner motoren. Met deze DMX laser bent u in staat om een prachtige sfeer voor elk evenement te creëren.Kenmerken3D rode, groene en blauwe laser.14-kanaals DMX-modus.Modi: Muziekgestuurd, Auto, DMX en Master/Slave.Instelbare patroongrootte.Muzieksturing via ingebouwde microfoon.Instelbare audiogevoeligheid.3-pin XLR-aansluiting voor DMX-linking.SpecificatiesVermogen 40W.Laser Rood 300mW.Laser Groen 80mW.Laser Blauw 400mW.Wavelength Rood: 650nm .Wavelength Groen: 532nm.Wavelength Blauw: 450nm.DMX kanalen 14.Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz.Levering1x 3D laser.1x Aansluitkabel.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen 218 x 250 x 128mm.Gewicht 2.6kg.

€ 269.00

Read on...

Lasers
Product
 

2e keus Power Dynamics PD415A actieve Bi Amp 15 speaker 1400W met DSP

De Power Dynamics PD415A is een actieve Bi-Amplified 15" speaker met een maximaal vermogen van 1400W. De PD415A is voorzien van een ingebouwde DSP module met 4 voorgeprogrammeerde modes waardoor de speaker eenvoudig ingesteld kan worden op de manier waarop hij gebruikt wordt. Deze instellingen zijn spraak, PA, monitor en sub. Deze sub mode zorgt ervoor dat de PD415A gebruikt kan worden als top in combinatie met een subwoofer. Via enkele LED\'s op de achterzijde kan de actuele status van het signaal, power en de limiter afgelezen worden. De mogelijkheid om de speaker met bijv. een telefoon te verbinden via Bluetooth maakt van de PD415A een echte alleskunner die voor vele toepassingen is in te zetten.Voor de versterking van het inkomende signaal wordt een Bi-Amplified systeem gebruikt wat wil zeggen dat de woofer en de tweeter apart worden aangestuurd door een eigen versterker. De woofer wordt hierbij aangestuurd door een klasse-D versterker terwijl de tweeter wordt aangestuurd door een klasse-AB versterker. Hierdoor is een goede aansturing gegarandeerd en dat resulteert uiteraard in een zeer mooi en goed geluid.De Power Dynamics PD415A is voorzien van twee ingangen (gecombineerd XLR - Jack) die per ingang zowel voor een lijnsignaal als voor een microfoon gebruikt kunnen worden. Hierdoor kan vrijwel elke audiobron verbonden worden met de PD415A (ook dynamische microfoons) waarbij een draadloze verbinding via Bluetooth dus ook tot de mogelijkheden behoort. Voor het doorkoppelen van meerdere speakers is een XLR aansluiting voorhanden waarbij het met een eenvoudige schakelaar in te stellen is of enkel het signaal op kanaal 1 doorgegeven moet worden of dat alles doorgegeven moet worden.Door de polypropyleen constructie is de Power Dynamics PD415A stevig gebouwd maar toch licht genoeg voor mobiel gebruik. Hierdoor is hij veelzijdig inzetbaar als speaker voor de (mobiele) DJ, live performer maar ook als monitor bij bands of DJ\'s.Kenmerken1400W Bi-amplified 15" speaker.1.35" Titanium compression driver.Lijn en microfoon-ingang.Ingebouwde 2-weg actieve crossover.4 Voorgeprogrammeerde EQ instellingen.Efficiente class-D amplifier.BT-ontvanger voor audio streaming.Schuine kant voor gebruik als stage-monitor.Tophat voor plaatsing op statief.SpecificatiesVermogen: 1400W max..Vermogen: 350W RMS.Versterkers:Woofer: 300W klasse-D.Tweeter: 50W klasse-AB..Frequentiebereik: 35Hz - 20kHz.Crossover frequentie: 2.5 - 2.8kHz (24dB/Octaaf).24 bit / 48kHz DSP module.SPL @ 1W / 1m: 93dB.SPL max: 125dB.THD:

€ 228.00

Read on...

Actieve speakers
Product
 

2e keus SkyTec ST180 Mobiele geluidsinstallatie met Accu, Draadloze Microfoons, CD, USB MP3

De SkyTec ST-180 Mobiele geluidsinstallatie met Accu, Draadloze Microfoons, CD, USB MP3 is een 10" mobiele geluidsset met MP3-weergave functie en een ingebouwde 450W versterker en accu in een verrijdbare behuizing voor (karaoke-) feesten, bijeenkomsten, beurzen, demonstraties of presentaties enz. De SkyTec ST-180 Mobiele geluidsinstallatie met Accu, Draadloze Microfoons, CD, USB MP3 wordt geleverd met 2 draadloze VHF handmicrofoons en een afstandsbediening. Makkelijk te transporteren door de uitschuifbare handgreep en de 2 stevige wielen. Vanwege de oplaadbare accu overal te gebruiken, zelfs als er geen netspanning aanwezig is.Let op: Dit gaat om een opgekochte partij mobiele geluidssystemen. Ze zijn technisch identiek aan de SkyTec ST-180 maar vallen onder het merk Sound Systems. KenmerkenIngebouwde 450W RMS versterker.2x VHF microfoons.USB-poort & SD-slot.Karaoke met echo.CD-speler en MP3.Afstandsbediening.Gitaar- en microfooningang.Ingebouwde accu en externe 12Vdc ingang.Externe audio-ingang.Makkelijk te transporteren door de handige uitschuifbare handgreep en de 2 stevige wielen. SpecificatiesUitgangs vermogen 450W RMS.Microfoon frequentie 200.175 MHz en 201.400 MHz.Frequentie bereik 25Hz ~ 20kHz.THD

€ 349.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

2e keus SkyTec PA DJ Luidspreker wit 10 400W met LED Disco verlichting

PA luidspreker met een helder wit front en ingebouwde LED Disco verlichting. De ingebouwde LED verlichting wordt door de muziek gestuurd.Kenmerken3-Weg bass-reflex systeem.Piezotweeters voor de hoge tonen.Piezohoorn voor de middentonen.Woofer met grote magneet.Bekleed met vilt, afgewerkt met hoekstukken.Voorzien van handgrepen en tophat.Aansluiting: dubbel uitgevoerde terminals.SpecificatiesVermogen: 400W.Met Statiefmontage (Top Hat).Basluidspreker: 10" Woofer.Hoorn: Compressie Piezo.Hoge tonen: Piezo Tweeter.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 40Hz ~ 20kHz.Aansluiting: Luidspreker Terminals.Basluidspreker 25cm (10").400W max. Vermogen.Stijlvol wit design met muziekgestuurde blauwe LEDs.

€ 49.00

Read on...

Passieve speakers
Product
 

2e keus SkyTronic zwart 400W Stereo Karaoke Versterker met Display

Een 400W stereo Karaoke versterker die voorzien is van twee microfooningangen. Twee Lijn / AUX ingangen voor ondermeer een CD / DVD speler, een TV of een MP3 speler. Night Design VU display. Regelbaar microfoon volume en echo effect. Master volume en balansregeling geven samen met de bas- en de hoge tonen regeling een prima sound. Natuurlijk geschikt voor elke karaoke party, maar de versterker past ook prima in een kleine hifi installatie.KenmerkenVU meter.Regelbare echo en volumeregeling voor karaoke.Twee Microfooningangen.2-Bands toonregeling.Balansregeling.Schroefaansluitingen voor luidsprekers.SpecificatiesVermogen: 2 x 50W / 8 Ohm.Vermogen: 2 x 75W / 4 Ohm.Voeding: 230Vac, 50Hz.Impedantie: 4~8 Ohms.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 20 x 20 x 10cm.Gewicht: 2kg.

€ 50.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

2e keus BeamZ F1600 Pro Faze DMX Fazer machine in flightcase

Geen last van de rook, wel een prachtige lichtshow met de BeamZ F1600 Pro FazerDe BeamZ F1600 is een professionele Fazer die is ingebouwd in een robuuste flightcase. In tegenstelling tot een gewone rookmachine produceert de F1600 een continue rookoutput waardoor de soms als hinderlijk ervaren wolk uit een rookmachine verleden tijd is. De lichteffecten van een lichtshow blijven op deze manier volledig tot hun recht komen maar het publiek ervaart geen hinder van de rook. De F1600 is ingebouwd in een robuuste en duurzame flightcase waardoor hij zonder meer geschikt is voor mobiele toepassingen.VermogenDe F1600 Pro Faze is voorzien van een 1600W verwarmingselement met een korte opwarmtijd van slechts 3 minuten waardoor de machine snel klaar is voor gebruik. Door het verstelbare mondstuk kan de luchtstroom van de rook ingesteld worden tussen omhoog en horizontaal (en daar tussenin). Het volume van de output is instelbaar evenals de ventilator die de kracht bepaald waarmee de rook uit de machine komt. SturingDe F1600 is op twee manieren aan te sturen. Via DMX kan via 2 kanalen controle over de machine genomen worden waarbij de output (hoeveelheid rook) en de ventilator (kracht waarmee het uit de machine komt) geregeld kunnen worden. De interne afstandsbediening met display zorgt ervoor dat alles ook op de machine zelf ingesteld kan worden. Continue afgifte, handmatige afgifte of timer gestuurde afgifte zijn allemaal mogelijk met de F1600. Uiteraard is de output bij al deze opties naar wens in te stellen om zo de perfecte nevel te creëren voor een schitterende lichtshow.KenmerkenContinue nevelproductie na de eerste opwarmtijd.Output en ventilatorsnelheid apart regelbaar.DMX en stand-alone modus.Werkt met gewone rookvloeistof.Robuuste flightcase voor mobiel gebruik.DMX in/output via 3-pin XLR.Powerconnector ingang.SpecificatiesVermogen: 1600W.Rookvolume per minuut: 350m³.Opwarmtijd: 3 minuten.Her-opwarmtijd: 30 sec.Tankinhoud: 3,25 liter.Aantal DMX kanalen: 2.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 370 x 600 x 250mm.Gewicht: 15.8kg.

€ 381.65

Read on...

Rookmachine
Product
 

2e keus BeamZ BWA510 LED PAR RGBW voor buiten 14x 15W incl. remote

Met de BeamZ BWA510 LED PAR geef je kleur aan je bedrijfspand of horecagelegenheidDe BeamZ Professional BWA510 is een professionele LED PAR met een aluminium behuizing die door de IP65 rating ook buiten gebruikt kan worden. De LED PAR heeft 14 RGBW LED\'s van 15W per LED voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de RGBW kleurenmenging kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden. Een van de voordelen van de aluminium behuizing is dat er geen geforceerde koeling nodig is waardoor de BWA510 geheel stil is. Dit alles zorgt ervoor dat de BeamZ BWA510 vrijwel overal toepasbaar is waar (gekleurde) verlichting gewenst is, óók in ruimtes of op plekken waar stilte gewenst is. Kantoorpanden, feestlocaties en galerieën zijn slechts enkele voorbeelden waar de BeamZ BWA510 LED PAR ingezet kan worden.RGBW kleurenmengingDe BWA510 is een LED PAR met 14 RGBW LED\'s. RGBW heeft betrekking op het feit dat elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit bezit. Door het mengen van deze kleuren is het weer mogelijk om vele andere kleuren te maken. Worden rood en groen tegelijkertijd aangezet dan ontstaat er geel. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur of door wit toe te voegen kunnen vele kleurvariaties gemaakt worden inclusief pastelkleuren. Een zeer breed scala aan kleuren kan zo uit slechts één enkele behuizing getoverd worden waarmee een object of (bedrijfspand) pand sfeervol of juist heel opvallend verlicht kan worden.Bediening en sturingDe BWA510 LED PAR is net zo veelzijdig aan te sturen als dat hij kleuren heeft, iedereen kan met de spot overweg. Voor de meest uitgebreide bediening en voor totale controle over de kleuren en dergelijke is DMX de enige juiste keuze. Met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller kan een enkele BWA510 aangestuurd worden maar het is ook mogelijk om meerdere spots apart van elkaar aan te sturen om zo een geheel eigen lichtplan creëren. Wil je het allemaal wat minder omslachtig dan kan de spot ook prima met de meegeleverde afstandsbediening gebruikt worden. Kies een kleur of programma, de BWA510 doet de rest. Meerdere spotsVoor een indrukwekkende verlichting van een bedrijfspand of groot bouwwerk is één spot vaak niet voldoende. Bij gebruik van meerdere spots kunnen mooie kleurverlopen gemaakt worden of kunnen zelfs complete lichtshows gemaakt worden met looplichteffecten etc. Om meerdere spots eenvoudig met elkaar te kunnen koppelen is de BWA510 voorzien van stroom in- en uitgangen (Powercon True). Op slechts één stroomaansluiting kan zo een ketting van spots worden aangesloten. Hetzelfde geldt voor de DMX / data aansluiting, ook hiervoor is een in- en uitgang voorzien zodat ook de DMX / data eenvoudig gekoppeld kan worden met meerdere spots. Voor gebuik buitenshuis zijn hier speciale kabels voor beschikbaar die zorgen voor een waterdichte en weerbestendige aansluiting.Stroomkabels:IP65 Powercon - Schuko - 1,5 meter.IP65 Powercon - Schuko - 5 meter.Stroom verlengkabel of stroom koppelkabels voor onderlinge verbinding van meerdere spotsIP65 Verleng- / koppelkabel - 1.5 meter.IP65 Verleng- / koppelkabel - 5 meter.IP65 Verleng- / koppelkabel - 10 meter.DMX / Data kabels voor verbinding met een DMX controller of voor verbinding onderlingIP65 DMX / data kabel - 6 meter.IP65 DMX / data kabel - 12 meter.Kenmerken14x 15W 4-in-1 LED\'s.RGBW kleurmenging.DMX en Stand-alone mode.2, 3, 4 of 8 DMX kanalen.Lichtgewicht aluminium behuizing zonder ventilator (geluidsloos).Master/Slave functie.Afstandsbediening meegeleverd.Voorgeprogrammeerde shows.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.DMX in/uitgang via 3-pin XLR (waterdichte connectie IP65).Powercon True in- en uitgang (waterdichte connectie IP65).SpecificatiesStralingshoek: 24°.Field angle: 43°.Aantal LED\'s: 14 LED\'s van 15W per LED.Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit).IP65 waterdicht.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Vermogen: 130W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 240 x 315 x 335mm.Gewicht: 6.5kg.

€ 275.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus SkyTec SM28 Disco PA luidspreker 2 x 8 500W

Klassiek uitgevoerde 2-Weg PA luidspreker met 2 x 8" (20cm) woofers en een piëzo hoorn voor midden en hoge tonen. De speaker wordt beschermd door een metalen grill. Door die bescherming van de woofers, de metalen hoekstukken, de stevige handgrepen en de vilt bekleding is deze luidspreker zeer geschikt voor herhaald op- en afbouwen. Prima inzetbaar als full-range in een kleine installatie of als tops in een wat grotere setting.Kenmerken2-Weg bas-reflex systeem.Grote piëzo hoorn voor mid en hoog.Woofers uitgevoerd met zware magneten.Metalen grill.Voorzien van handgrepen.Aansluiting: 2x NL4, 2x 6.3mm jackplug & 2x terminal.SpecificatiesVermogen Piek: 500W.Vermogen max: 250W.Woofer: 2x 8 inch (20cm).Hoorn: Piëzo.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 45Hz ~ 20kHz.SPL @1m/1W: 88dB.Aansluitingen 2x NL4 / 6.3mm jackplug / terminal.Afmetingen en gewichtAfmetingen 72 x 30 x 27cm.Gewicht 12kg.

€ 45.00

Read on...

Passieve speakers
Product