SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10m

Eenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.KenmerkenRood / Zwart polariteitsindicatie..Stevige PVC mantel.Levering in lengtes van 10m..

€ 6.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LAP20 combikabel voor lichteffecten 20 meter

PD Connex LAP20 combikabel voor het aansluiten van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, sluit je lichteffecten met een Powercon aansluiting eenvoudig aan op het stopcontact. Tevens voorziet deze kabel direct in de mogelijkheid voor het aansluiten van DMX. De kabel heeft een lengte van 20 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LAP20 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting van een lichteffect op een stopcontact en biedt tevens een snelle en eenvoudige aansluiting voor het DMX signaal in één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 20 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 72.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LAP15 combikabel voor lichteffecten 15 meter

PD Connex LAP15 combikabel voor het aansluiten van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, sluit je lichteffecten met een Powercon aansluiting eenvoudig aan op het stopcontact. Tevens voorziet deze kabel direct in de mogelijkheid voor het aansluiten van DMX. De kabel heeft een lengte van 15 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LAP15 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting van een lichteffect op een stopcontact en biedt tevens een snelle en eenvoudige aansluiting voor het DMX signaal in één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 15 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 59.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDP05 combikabel voor koppeling lichteffecten 5m

PD Connex LDP05 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 5 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDP05 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 5 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 49.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex ADP03 combikabel voor koppeling actieve speakers 3m

PD Connex ADP03 combikabel voor het onderling koppelen van actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, koppel je actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 3 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De ADP03 is perfect voor het onderling doorlussen van actieve speakers. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 3 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 35.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Vonyx SMS10 tafel studio monitor speaker standaard set max 50cm

Complete set om jouw studio monitor speakers op een professionele manier op je bureau te plaatsenDe Vonyx SMS10 is een set van twee studio monitor speaker standaards die speciaal gemaakt is voor plaatsing op een tafel of een bureau. Hierdoor is het mogelijk om de speakers op de ideale luisterhoogte te kunnen plaatsen waarbij het geheel direct een professionele uitstraling krijgt. De standaards zijn traploos in hoogte verstelbaar tussen 34cm minimaal en 49,5cm maximaal. De voet van de standaards is voorzien van dempende rubber voetjes. Door deze dempende voeten wordt een hoger rendement uit de speakers verkregen voor de beste geluidservaring. De beide plateaus waar de speakers op komen te staan zijn voorzien van een anti-slip bekleding zodat de speakers niet kunnen verschuiven.KenmerkenSet van 2 stands.Levering incl. dempende rubber voetjes.Stevig en duurzaam ontwerp.In hoogte verstelbaar.Maximale belasting 20kg per stand.SpecificatiesMateriaal: Staal.Hoogte:.Minimaal: 34cm.Maximaal: 49.5cm.Afmetingen en gewichtAfmetingen:Voet: 24 x 24cm.Plateau: 22 x 22cm..Gewicht: 2.5kg per standaard.

€ 39.90

Read on...

Speaker­standaards
Product
 

Vonyx SMS20 studio monitor standaard set max 115cm

Vonyx SMS20 studio monitor standaard set voor optimale plaatsing van jouw studio monitor speakersDe Vonyx SMS20 is een set van twee standaards voor het op hoogte plaatsen van jouw studio monitor speakers. Met deze twee standaards zorg je ervoor dat je jouw studio monitor speakers op de ideale luisterpositie kunt plaatsen. De hoogte is traploos instelbaar van 65cm tot maximaal 115cm. Door de driehoek vormige poten en de rubber voetjes staan de standaards zeer stabiel. Voor een optimale luisterervaring worden vloerspikes meegeleverd. Elke standaard kan een gewicht van maximaal 20kg dragen zodat vrijwel elke studio monitor speaker op deze stands geplaatst kan worden.Zorg voor een extra professionele uitstaling in jouw studio of kamer met deze in hoogte verstelbare Vonyx SMS20 studio monitor standaard set.KenmerkenSet van 2 stands.Levering incl. vloerspikes en rubber voetjes.Stevig en duurzaam ontwerp.In hoogte verstelbaar.Maximale belasting 20kg per stand.SpecificatiesMateriaal: Staal.Hoogte:.Minimaal: 65cm.Maximaal: 115cm.Afmetingen en gewichtAfmetingen:Voet: 3.5 x 44.5cm.Plateau: 22 x 22cm..Gewicht: 3.85kg per standaard.

€ 49.00

Read on...

Speaker­standaards
Product
 

PD Connex LAI20 combikabel voor lichteffecten 20 meter

PD Connex LAI20 combikabel voor het aansluiten van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, sluit je lichteffecten met een IEC aansluiting eenvoudig aan op het stopcontact. Tevens voorziet deze kabel direct in de mogelijkheid voor het aansluiten van DMX. De kabel heeft een lengte van 20 meter en beschikt over een Schuko - IEC (m) netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LAI20 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting van een lichteffect op een stopcontact en biedt tevens een snelle en eenvoudige aansluiting voor het DMX signaal in één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 20 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (m).IEC (m) / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 71.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LAI15 combikabel voor lichteffecten 15 meter

PD Connex LAI15 combikabel voor het aansluiten van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, sluit je lichteffecten met een IEC aansluiting eenvoudig aan op het stopcontact. Tevens voorziet deze kabel direct in de mogelijkheid voor het aansluiten van DMX. De kabel heeft een lengte van 15 meter en beschikt over een Schuko - IEC (m) netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LAI15 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting van een lichteffect op een stopcontact en biedt tevens een snelle en eenvoudige aansluiting voor het DMX signaal in één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 15 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (m).IEC (m) / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 59.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LAI10 combikabel voor lichteffecten 10 meter

PD Connex LAI10 combikabel voor het aansluiten van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, sluit je lichteffecten met een IEC aansluiting eenvoudig aan op het stopcontact. Tevens voorziet deze kabel direct in de mogelijkheid voor het aansluiten van DMX. De kabel heeft een lengte van 10 meter en beschikt over een Schuko - IEC (m) netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LAI10 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting van een lichteffect op een stopcontact en biedt tevens een snelle en eenvoudige aansluiting voor het DMX signaal in één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 10 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (m).IEC / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 47.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

Fenton HD Bewakingssysteem met 4 Hoge resolutiecamera's

Dit 4-kanaals AHD camerasysteem met een digitale harddiskrecorder met meegeleverde 1TB schijf en 4 hoge resolutie kleurencamera\'s (inclusief 18 meter kabel) is een compleet camerasysteem voor gebruik thuis of bij een bedrijfspand of opslag etc. De recorder is voorzien van een UTP netwerk aansluiting zodat je vanaf elke computer, tablet en smartphone live mee kan kijken. Na de eenvoudige P2P-installatie van deze set weet u precies wat er rondom uw huis, bedrijf of bijvoorbeeld opslag gebeurt!BewegingsdetectieDe bewegingsdetectie maakt het mogelijk om opnames pas te starten als het systeem beweging heeft waargenomen. Het systeem kan eventueel meldingen per email verzenden. Installatie is een kwestie van stekkers aansluiten en draaien maar.Kenmerken en specificaties4x hoge-resolutiecamera\'s met 24x IR LED\'s voor nachtzicht,.IP66 Waterdicht..Continue-opname of opname na bewegingsmelding.Ondersteunt 4 kanalen gelijktijdig te bekijken via uw smartphone of tablet.(iPhone, Android, Windows).Back up via de USB-poort.Full HD 1080p display output voor aansluiting op HDTV (HDMI).Inclusief ingebouwde 1TB HDD.Kabels (COAX) naar de camera\'s zijn te verlengen tot wel 500 meter!.

€ 399.00

Read on...

Beveiliging
Product
 

2e keus Vonyx AP1200PA Mobiele 12 speaker op accu 600W met microfoons, MP3 en Bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Vonyx AP1200PA Mobiele 12" speaker op accu 600W met microfoons, MP3 en Bluetooth. De Vonyx AP1200PA is een veelzijdige speaker met vele mogelijkheden. De AP1200PA wordt geleverd inclusief twee draadloze UHF microfoons zodat hij eenvoudig ingezet kan worden bij allerlei toepassingen. Het mooie is dat de speaker is voorzien van een ingebouwde accu. Hierdoor is de speaker dus werkelijk overal te gebruiken, ook daar waar geen netspanning voorhanden is. Denk hierbij aan beurzen, presentaties, demonstraties, het strand, sportevenementen, etc. etc. Via de meegeleverde draadloze microfoons kan de Vonyx AP1200PA gebruikt worden voor spraak. Maar uiteraard is het ook heel eenvoudig om er muziek op af te spelen. Dit kan op verschillende manieren waaronder draadloos via Bluetooth. Koppel bijvoorbeeld je telefoon of tablet met de speaker en je kunt je muziek draadloos streamen via de speaker. Daarnaast is het mogelijk om een USB stick of SD kaart met MP3 muziek rechtstreeks op de speaker af te spelen, je hebt dus geen aparte MP3 speler nodig. Uiteraard kunnen ook andere bronnen via een kabel met de AP1200PA verbonden worden. In combinatie met de draadloze microfoons én het echo effect is het dus ook mogelijk om de speaker te gebruiken voor karaoke. De mogelijkheden zijn eindeloos.Omdat de ingebouwde accu natuurlijk wel een keer leeg raakt is de speaker voorzien van een 230V aansluiting om hem op te laden. Maar dat is niet alles want de Vonyx AP1200PA beschikt ook over een 12V aansluiting zodat hij ook via bijvoorbeeld de auto of boot accu te gebruiken is. Zo zit je dus eigenlijk nooit zonder je favoriete muziek. En met behulp van de ingebouwde 5-bands equalizer kan je de klank van jouw favoriete muziek ook nog eens naar wens instellen. Voor gebruik tijdens de vakantie, waarbij je natuurlijk zo min mogelijk wilt doen, is de speaker voorzien van een afstandsbediening. Je kunt dus lekker blijven zitten terwijl je de speaker bedient. En je hoeft ook niet zwaar te tillen want de Vonyx AP1200PA is voorzien van wieltjes en een uitschuifbaar handvat. Je trekt hem dus eenvoudig achter je aanKenmerkenIngebouwde 600W versterker met vele opties.12" woofer, 1" titanium compressie driver.Bluetooth voor draadloos streamen van muziek.USB en SD kaart aansluiting voor afspelen van MP3 muziek.2x draadloze microfoons UHF meegeleverd.Batterij level indicator.Microfoons voorzien van echo effect.Afstandsbediening voor de ingebouwde MP3 speler.Voorzien van wieltjes en uitschuifbare handgreep.Robuuste slag- en stootvaste behuizing.Tophat voor plaatsing op statief.SpecificatiesVermogen: 600W.Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz.Woofer: 12".Tweeter: 1" compressie driver.Microfoon frequentie: 200.175MHz & 201.400MHz.Batterij: 12V.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz of 12V DC.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 295 x 375 x 585mm.Gewicht: 16kg.

€ 169.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

PD Connex AAI10 combikabel voor o.a. actieve speakers 10 meter

PD Connex AAI10 combikabel voor o.a. actieve speakers. Deze combikabel heeft een lengte van 10 meter en zorgt ervoor dat actieve speakers of andere appatuur met XLR aansluitingen netjes aangesloten kunnen worden. De kabel combineert een stroomkabel en XLR audio/signaal kabel in één. Ideaal voor het netjes aansluiten van o.a. actieve speakers.KenmerkenCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Schuko - IEC en XLR m/v in één kabel.Lengte: 10m.Doorsnede Netsnoer: 7mm2.Doorsnede Audiosnoer : 5mm2.Kabeldiameter: 12.5mm2.

€ 40.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex AAI20 combikabel voor o.a. actieve speakers 20 meter

PD Connex AAI20 combikabel voor o.a. actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, sluit je bijvoorbeeld actieve speakers netjes en overzichtelijk aan. De kabel heeft een lengte van 20 meter en beschikt over een Schuko - IEC netstroom kabel en een XLR m/v signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. Perfect voor actieve speakers. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Schuko - IEC en XLR m/v in één kabel.Lengte: 20m.Doorsnede Netsnoer: 7mm2.Doorsnede Audiosnoer : 5,5mm2.Kabeldiameter: 13mm2.

€ 63.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDP15 combikabel voor koppeling lichteffecten 15m

PD Connex LDP15 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 15 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDP15 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 15 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 78.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex LDP10 combikabel voor koppeling lichteffecten 10m

PD Connex LDP10 combikabel voor het koppelen van lichteffecten. Met deze kabel, die stroom en DMX signaal combineert, koppel je lichteffecten met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 10 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (m/v) DMX kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De LDP10 zorgt voor een snelle en simpele aansluiting / installatie van meerdere lichteffecten op één stopcontact (daisy chain) en zorgt tevens voor een snelle installatie van de onderlinge DMX verbinding met slechts één kabel. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en DMX XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 10 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (m).Powercon A / XLR (v)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 63.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

BeamZ WH192 Wall Wash voor theater en architectuur verlichting

BeamZ WH192, krachtige LED Wall Washer voor sfeervolle of architectonische verlichtingMet de BeamZ WH192 Wall Wash is het sfeervol belichten van een wand of plafond een peuleschil. Ook voor het theater of voor gebruik op het podium is de BeamZ WH192 de juiste keuze. Met zijn krachtige RGBAW-UV LED\'s van 12W per LED en een totaal van 16 LED\'s is de lichtintensiteit van de WH192 enorm hoog. Doordat de 16 LED\'s zijn verdeeld over vier apart aan te sturen secties kan de WH192 meerdere kleuren projecten. Grote en hoge muren kunnen zo probleemloos voorzien worden van sfeervolle kleuren. Door middel van de barndoors ziet de lamp er niet alleen mooi en retro uit, het zorgt er ook voor de de lichtstraal op de juiste manier \'gericht\' kan worden. Door de slimme behuizing is er geen ventilator nodig voor de koeling en dat zorgt ervoor dat de WH192 volledig stil is tijdens gebruik.Alle kleuren mogelijkDe LED\'s van de WH192 zijn allemaal uiterst moderne en geavanceerde LED\'s die in staat zijn om elke gewenste kleur te creëren. De LED\'s van de WH192 zijn voorzien van zes lichtbronnen per LED. Deze lichtbronnen in de kleuren Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit (RGBAW) zorgen ervoor dat alle kleuren, inclusief pastelkleuren, te maken zijn. De toevoeging van UV wil zeggen dat de WH192 ook in staat is om als blacklight te fungeren.De RGBAW kleurenmening biedt mogelijkheden voor alle kleuren door de kleuren van deze 5 lichtbronnen te mengen. Groen en rood wordt geel, rood en blauw wordt paars en met de toevoeging van wit kan van elke kleur ook weer de pastelvariant gemaakt worden. Door de spelen met de intensiteit van de kleuren zijn weer vele, vele kleurvariaties mogelijk waardoor uiteindelijk elke gewenste kleur door de WH192 gemaakt kan worden.De blacklight / UV toevoeging zorgt voor het mysterieuse sfeertje waarbij witte tinten en UV gevoelige materialen oplichten. Dit effect was in de jaren \'80 en \'90 bijzonder populair en in elke discotheek te vinden. Door de LED technologie is de blacklight weer terug met veel meer mogelijkheden en toepassingen.SturingVoor het aansturen van de WH192 zijn meerdere opties mogelijk. De meest uitgebreide optie is DMX waarbij het met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller mogelijk is om volledige controle over de lamp te krijgen waardoor schitterende effecten mogelijk zijn. Een andere optie die voor iedereen te begrijpen is is de meegeleverde afstandsbediening. Een kleur of programma kan snel gekozen worden en kennis van lichteffecten is totaal niet mogelijk. Wil je geen omkijken hebben naar de lamp dan gebruik je hem gewoon in de stand alone mode. Kies een kleur of programma en de WH192 doet de rest. Door middel van de ingebouwde microfoon kan de WH192 ook reageren op geluid / muziek.Kenmerken16 krachtige 12W 6-in-1 LED\'s.RGBWA-UV kleurenmix.Inclusief barndoors.Slim koelsysteem zonder ventilator.Vier afzonderlijk regelbare secties.Voorgeprogrammeerde shows.DMX en standalone modus.Afstandbediening meegeleverd.Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.DMX in/output via 3-pin XLR.Master/slave functie.Bedieningspaneel met LED display.Powerconnector input/output.SpecificatiesStralingshoek: 25°.Aantal kleuren per LED: 6 (door kleurenmenging alle kleuren mogelijk).Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit & UV.Vermogen per LED: 12W.Stroboscoopsnelheid: 1 - 20 fps.Aantal DMX kanalen: 2, 3, 5, 6, 8, 11, 24 of 32.AansluitspanningL 230Vac/50Hz.Vermogen: 100W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 523 x 100 x 166mm.Gewicht: 5.4kg.

€ 339.00

Read on...

LED Bar
Product
 

PD Connex ADP015 combikabel voor koppeling actieve speakers 1.5m

PD Connex ADP015 combikabel voor het onderling koppelen van actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, koppel je actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk onderling met elkaar. De kabel heeft een lengte van 1.5 meter en beschikt over een Powercon B - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. De ADP015 is perfect voor het onderling doorlussen van actieve speakers. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 1,5 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Powercon B / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 30.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex AAP05 combikabel voor o.a. actieve speakers 5 meter

PD Connex AAP05 combikabel voor o.a. actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, sluit je bijvoorbeeld actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk aan. De kabel heeft een lengte van 5 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. Perfect voor actieve speakers. Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 5 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 31.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

PD Connex AAP15 combikabel voor o.a. actieve speakers 15 meter

PD Connex AAP15 combikabel voor o.a. actieve speakers. Met deze kabel, die stroom en signaal combineert, sluit je bijvoorbeeld actieve speakers met een Powercon aansluiting netjes en overzichtelijk aan. De kabel heeft een lengte van 15 meter en beschikt over een Schuko - Powercon A netstroom kabel en een XLR (v/m) signaal / audio kabel. Door deze kabel is de chaos van kabels verleden tijd. Perfect voor actieve speakers.Kenmerken en specificatiesCombikabel met net- en XLR signaalkabel in één kabel.Lengte: 15 meter.Netstroomkabel met 3x 1,5mm² aders (16A max.).Aansluitingen:Schuko / XLR (v).Powercon A / XLR (m)..Kabeldiameter: Ø 10.8mm.Netsnoer: Ø 5.8mm.Audiosnoer :Ø 5mm.Kabelafscherming: 0.16mm² (64x 0.08mm).Binnenader: 0.25mm² (8x 0.2mm).

€ 53.90

Read on...

Kabels Toebehoren
Product