B Stock SkyTronic SHFT60B Zuil Luidspreker set 2x 6.5

Een 3-weg Bass Reflex HiFi-set met een breed frequentiebereik van 28Hz tot 22kHz, een bereik waar vele speakers niet aan kunnen tippen. Door de geweldige karakteristiek en buitengewoon goede speakers heeft de set een formidabele geluidskwaliteit. Zeer geschikt voor stereo- en home cinema-gebruik.Kenmerken3-Weg boxen.Verwijderbare grill.Uitstekende frequentiekarakteristiek en klankeigenschappen.Incl. aansluitkabels.Levering per paar.SpecificatiesPower piek 500W.Power max. 350W.Power RMS 180W.Frequency response 28Hz-22kHz.Impedantie 8 Ohms.Woofer 2 x 6,5".Tweeter Neodymium.Afmetingen en gewichtAfmetingen 25 x 20 x 86cm.Gewicht (per stuk) 7,5kg.

€ 75.00

Read on...

HiFi luidsprekers
Product
 

B Stock Vonyx compacte speakerstandaards set van 2

Vonyx compacte speakerstandaards. De set bestaat uit 2 standaards die in hoogte instelbaar zijn (65 - 135cm). Beide standaards worden geleverd incl. een veiligheidspin die ongewenst inzakken voorkomt. De standaards zijn per stuk belastbaar tot 20kg. Met een doorsnede van 35mm kunnen deze standaards gebruikt worden voor alle speakers met een 35mm tophat.Kenmerken en specificatiesGeleverd per paar van 2 statieven.Maximaal belastbaar gewicht 20kg per standaard.Veiligheidspin voor maximale stevigheid en beveiliging.Verstelbare hoogte 65-135cm.Doorsnede 35mm.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 95 x 13 x 13cm (ingeklapt).Gewicht: 3.3kg. 

€ 19.00

Read on...

Speaker­standaards
Product
 

B Stock Vexus STM3030 4 kanaals mixer met USB SD MP3, Bluetooth en record functie

Vexus STM3030 4 kanaals mixer met USB/SD MP3, Bluetooth en record functie. De Vexus STM3030 is een compacte mixer met vele mogelijkheden. Dit maakt hem perfect geschikt voor bijvoorbeeld de beginnene DJ. Maar ook voor verenigingen, clubhuizen, voetbalkantines etc. etc. is de Vexus zeker geen verkeerde keuze!De mixer is voorzien van een aantal kanalen en bied ondanks zijn afmetingen 2 phono (platenspeler) ingangen & 3 lijningangen (voor het aansluiten van externe bronnen zoals telefoon, laptop, cd-speler, tuner, etc.). Daarnaast is de STM3030 voorzien van een ingebouwde MP3 speler waarmee je eenvoudig muziek die op een USB stick of SD kaart staat kunt afspelen. Gewoon de USB stick of SD kaart aansluiten en klaar! Maar dat is nog niets alles want de Vexus STM3030 is ook nog eens voorzien van een Bluetooth ontvanger waarmee het mogelijk is om je telefoon, tablet of laptop draadloos te verbinden waardoor je je favoriete muziek via de mixer draadloos kan horen, ideaal toch? En mocht je het nou leuk vinden om zelf mooie mixen te maken dan kan je met behulp van de USB en SD aansluiting ook nog eens je eigen mixen opnemen.De Vexus STM3030 is voorzien van de LED VU meter zodat je het uitgestuurde signaal goed in de gaten kunt houden. Een extra leuke feature zijn de verlichte potmeters zodat deze ook in het donker eenvoudig te vinden zijn. Daarnaast ontbreken de microfooningangen natuurlijk ook niet zodat je als een echte DJ door de muziek heen kan praten of, als je dat wilt, kunt zingen bij bijvoorbeeld karaoke gebruik. Als laatste mag natuurlijk de hoofdtelefoonaansluiting niet vergeten worden die je de mogelijkheid biedt om alvast het volgende nummer klaar te zetten zonder dat je publiek dat hoort.Kortom, de Vexus STM3030 is een zéér veelzijdige mixer met legio mogelijkheden en inzetbaar voor vele toepassingen.Kenmerken4-kanaals mixer .2 omschakelbare phono/lijn kanalen.Verlichte potmeters.Ingebouwde MP3 speler (USB of SD) met EQ instelling.Bluetooth voor draadloos streamen van muziek.Record functie, opname via USB of SD.Voorluisterfunctie op elk kanaal.Talkover functie.Voorzien van crossfader.Compact, kan makkelijk ingebouwd worden.SpecificatiesFrequentiebereik: 20Hz - 20kHz.LED VU meter.2x phono, 3x lijn, MP3, BT en 2x microfoon ingangen.Aansluitspanning 12Vac / 500mA (netstroomadapter meegeleverd).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 125 x 267 x 55mm.Gewicht: 0.9kg.

€ 67.00

Read on...

DJ mixer
Product
 

B Stock Stereo versterker 400W

Een stereo 2x 200W versterker met ingangen voor DVD speler, CD speler, mp3 speler etc. De versterker is voorzien van een 3-bands toonregeling voor een optimale geluidsinstelling. Kenmerken3-Bands toon- en balansregeling.4 Stereo RCA ingangen.Schroefaansluitingen voor speakers. SpecificatiesVermogen Max.: 2x 200W.Vermogen RMS: 2x 50W.Voeding: 230Vac/50Hz.Impedantie: 4 Ohm minimaal.Ventilator voor koeling van de versterker. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 270 x 285 x 95 mm.Gewicht: 3.1 kg.

€ 50.00

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

Power Dynamics Terras of Tuin Speakerset Compleet met Versterker en Luidsprekerkabel

Terras- of tuinset - Versterker en buitenspeakers incl. luidsprekerkabel. Een pefecte set voor in de tuin! De set bestaat uit 2 weerbestendige speakers, een versterker en 10 meter luidsprekerkabel. De speakers zijn voorzien van ophangbeugels zodat ze direct aan de schutting, schuur of overkapping opgehangen kunnen worden. De versterker is voorzien van een ingebouwde mp3 speler (vanaf USB stick of SD kaart). Je hebt dus geen extra audiobron nodig om van je favoriete muziek te genieten. Uiteraard is het mogelijk om een telefoon, tablet, laptop of andere bron op de versterker aan te sluiten. De meegeleverde 10 meter speakerkabel kan naar wens in twee stukken worden geknipt.Wacht niet langer en bestel snel om de warme zomeravonden net even dat beetje extra te geven.

€ 149.95

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock BeamZ DMX240 192 kanaals DMX Controller voor 12 fixtures

De BeamZ DMX240, een 192-kanaals DMX lichtcontroller met jogwheels voor eenvoudig gebruik van pan en tilt. Uitgevoerd met 30 geheugenbanken van 8 programmeerbare scenes, 6 programmeerbare chases van 240 scenes, een functie om 2 toestellen onderling gegevens te laten uitwisselen, MIDI-ingang voor MIDI-gestuurde werking enz. De DMX240 is perfect voor de aansturing van max. 12 lichteffecten zoals movingheads of lasers met een max. van 16 kanalen per lichteffect. De BeamZ DMX240 wordt geleverd incl. een handig USB LED lampje welke op de USB aansluiting van de DMX240 controller aangesloten kan worden. De DMX240 is geschikt voor 19" montage.Kenmerken192 DMX-kanalen.12 fixtures (lichteffecten) met elk max. 16 kanalen.30 Geheugenbanken van 8 programmeerbare scenes.6 Programmeerbare chases van 240 scenes.Jogwheels voor eenvoudig gebruik van pan & tilt.Functie om 2 toestellen onderling gegevens te laten uitwisselen.8 Schuifregelaars voor manuele bediening van de kanalen.Instelbare fadetijd.Master blackoutknop.Ingebouwde microfoon voor muziekgestuurde werking.MIDI-ingang voor MIDI-gestuurde werking.Keuzeschakelaar voor polariteit van DMX-connector.USB aansluiting voor meegeleverde zwanenhalslamp.SpecificatiesDMX input 3-pin XLR.MIDI input 5-pin DIN.Aansluitspanning 230Vac/50Hz (incl. 9Vdc adapter/500mA).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 482 x 132 x 80mm.Gewicht: 2.5kg.

€ 129.00

Read on...

Sturing
Product
 

B Stock Power Dynamics PDV060Z 100 Volt 4 zone versterker 60 watt

De Power Dynamics PDV060Z is een 6-kanaals versterker met 4 apart te regelen zones. Het is ontworpen voor verschillende toepassingen zoals paging, intercommunicaties, achtergrondmuziek, omroepen in industriële installaties enz. Het systeem biedt de mogelijkheid om muziek of mededelingen te sturen naar verschillende gewenste zones. Alle zes kanalen hebben een volumeregeling. Speakeruitgangen hebben opties voor 4 en 8 ohm, evenals 70V en 100V.60W PA versterker met een perfecte sound.Vier-zone of All Paging mode.Beveiligingen: Overbelasting, oververhitting, overspanning, slowstart.Drie microfooningangen.Drie keuze-ingangen lijn/microfoon.Eén AUX in- en uitgang.Eén recorduitgang.Ingang-1 onderdrukt het geluid van andere ingangen.Bass- en trebleregeling.19" Montage mogelijkheid. Noodvoorziening via 24V accu (niet meegeleverd).RMS Vermogen 60W.Speaker tappings 4 Ohm -8 Ohm -70V -100V.Frequentie bereik 50Hz - 18kHz.Signaal ruis verhouding >75dB.Ingangs gevoeligheid:Line -16dB.Ingangs gevoeligheid:Mic -50dB.Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.1x PA Versterker.Stroomkabel.Handleiding.Afmetingen 420 x 320 x 88.8mm.

€ 225.00

Read on...

100 volt versterkers
Product
 

B Stock Vonyx VX1000BT Actieve 1000W 2.2 geluidsinstallatie met bluetooth

Een van de paradepaardjes van VonyX. Deze Vonyx VX1000BT Actieve 1000W 2.2 geluidsinstallatie met bluetooth. Een complete set bestaande uit twee woofers, twee tops, tussenpalen, kabels, microfoon en een handige afstandsbediening. De gehele set is door de handige kleurindicatie op de stekkers en connectoren eenvoudig aan te sluiten, hier is geen verstand van geluidsapparatuur voor nodig. Na aansluiten is de set direct klaar voor gebruik.Het centrum van de VX1000BT is de hoogvermogen 1000W versterker die in één van de subwoofers is ingebouwd. Deze krachtige versterker stuurt de beide 10" subwoofers en 2x 2,5" tops aan. Omdat de set voorzien is van twee woofers en twee tops wordt een optimale spreiding van het geluid verkregen in zowel het hoog als laag. De meegeleverde tussenpalen zorgen ervoor dat de beide tops op hoogte gezet kunnen worden wat de spreiding van het geluid nog eens extra verbetert. Het volume van de subs is apart van de tops in te stellen zodat de balans tussen de tops en woofers geheel naar wens ingesteld kan worden. Met behulp van de treble en bass instellingen kan het gehele geluidsbeeld naar wens worden ingesteld voor een optimale weergave.De versterkerunit van de Vonyx VX1000BT is voorzien van enkele handige opties die het gebruik van de VX1000BT zeer veelzijdig maken. De meest handige optie is de ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen de set en bijv. een telefoon of tablet. Muziek die op de telefoon of tablet wordt afgespeeld wordt zo draadloos hoorbaar via de VX1000BT set. Denk hierbij aan YouTube, Spotify, etc. Met de ingebouwde MP3 speler speel je simpel en snel muziek die op een USB stick of SD kaart staat af op de set. Ook hierbij is er dan geen noodzaak om losse apparatuur aan te sluiten. De Bluetooth en USB speler functie kunnen eenvoudig bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening. Voor DJ\'s is er een AUX ingang voorhanden voor het aansluiten van een mixer of Midi controller. Uiteraard kan op deze AUX ingang ook andere apparatuur worden aangesloten zoals een laptop, CD speler, DVD speler, computer etc. Met de meegeleverde microfoon wordt de set ook direct geschikt voor het geven toespraken, demonstraties, trainingen, workshops etc. Door het ingebouwde echo effect kan de set naast spraak ook gebruikt worden voor zang of zelfs karaoke. KenmerkenComplete 1000W Plug and Play geluidsinstallatie.2x 10" Subwoofer (actief en passief).2x Tops met elk 2.5" mid-driver en een 2.5" tweeter.BT-ontvanger voor draadloze audio streaming.USB-poort en SD/MMC voor MP3 afspelen.Microfooningang 6.3mm Jack.Onafhankelijk subwoofer en master volume.Echo-effect voor microfoon.Treble- en bassregeling.Levering incl.luidsprekerkabels.twee in hoogte verstelbare tussenpalen (130-160cm).bedrade microfoon.afstandsbediening..SpecificatiesVermogen: 1000WSubwoofers: 400W per sub.Tops: 100W per top..Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.SPLmax: 128dB.Subwoofer: 10" per sub.Tops: 2x 2,5" woofer, 1x 2,5" tweeter.Tophat: 35mm.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen:Subwoofers: 390 x 370 x 405mm per sub.Tops: 125 x 140 x 390mm per top..Gewicht: 36kg (set).

€ 339.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock Vonyx CMS400B Studiomicrofoon met broadcast arm en popfilter

Vonyx CMS400B Studio condensator microfoon met broadcast arm en popfilterDe Vonyx CMS400B is een studiomicrofoon set met broadcast arm, shockmount, popfilter, plopkap en microfoonkabel. Een complete set waar je direct mee aan de slag kunt als vlogger, etherpiraat, zanger(es), producer, etc. De microfoon van deze Vonyx CMS400B is een condensator microfoon. Deze microfoon heeft een hoog dynamisch bereik voor zuivere opnames. De microfoon wordt geleverd inclusief een shockmount om de microfoon zo \'vrij\' mogelijk te plaatsen. Hierdoor worden trillingen van buitenaf tot een minimum beperkt zodat deze de opname niet verstoren. Om harde klanken zoals de \'S\' en de \'P\' te verzachten wordt een popfilter meegeleverd die voor de microfoon geplaatst kan worden met behulp van de zwanehals arm. Met behulp van de verstelbare arm kan de microfoon eenvoudig aan een tafel gemonteerd. Montage van de arm kan zonder boren omdat de arm met een klem aan de tafel wordt gemonteerd. Na montage kan de microfoon eenvoudig in hoogte versteld worden zonder schroeven of klemmen vast of los te draaien. De beide delen van de arm hebben een lengte van ongeveer 50cm.De CMS400B is een condensator microfoon. In tegenstelling tot dynamische microfoons hebben condensator microfoons voeding nodig om te werken. Deze voeding, ook wel fantoomvoeding genoemd, zorgt voor een goede werking van de microfoon. Bij de meeste computers en laptops is deze spanning aanwezig en kan de microfoon zonder problemen worden aangesloten. In een enkel geval is het helaas zo dat de microfoon niet zonder extra voeding werkt, in dat geval biedt een klein mixertje vaak de oplossing. Wil je de microfoon op je mengpaneel aansluiten, zorg er dan voor dat deze voorzien is van fantoomvoeding (vaak aangeduid als +48V).KenmerkenGevoelige condensator microfoon.Verstelbare broadcast arm.Arm met geïntegreerde gebalanceerde XLR microfoonkabel.Shockmount en handmicrofoon houder.Popfilter op zwanehals.Windkap voor microfoon.Verhoogd dynamisch bereik.18dB Equivalent geluidsniveau.Kabel met 3,5mm jack aansluiting voor rechtstreekse connectie met pc of laptop.SpecificatiesFrequentiebereik: 20Hz - 20kHz.Sensitivity: -37dB (+/-2dB) / 1kHz.Weerstand: 200 Ohm.Aansluiting: XLR / 3,5mm jack.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 590 x 250 x 95mm.Gewicht: 1.5kg.

€ 65.00

Read on...

Studio microfoons
Product
 

B Stock Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang

Solide 400W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen. Voorzien van vier lijn / AUX ingangen voor bijvoorbeeld een CD / DVD speler, TV, tuner oid. Luidspreker bevestiging via stevige klemterminals.De versterker is voorzien van twee microfooningangen welke voorzien zijn van toon, volume en echo regeling. De geluid van de lijningangen en microfooningangen kan naar wens worden afgesteld met de hoog en laag toonregeling. Door het 2x 50W rms vermogen past deze stereo versterker ook prima in een kleine hifi setting.Kenmerken2 Microfooningangen met individuele volumeregelaar en echo-effect.2 Bands toonregeling en master volumeregelaar.Geschikt voor karaoke.Ingangen voor DVD, CD Karaoke, cassettespelers en twee microfoons.Uitgangsvermogen2x 50W rms.2x 200W max...Blauwe power LED.4 Stereo lijningangen met RCA-jacks.Terminals voor de luidsprekers.SpecificatiesImpedantie 8 Ohm.Input sensitivity:Line 500mV.Power Supply 230Vac, 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 92 x 275 x 250mm.Gewicht 2.5kg.

€ 45.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

B Stock Vonyx WM73H Draadloze microfoonset UHF dubbele headset

Vonyx WM73H Draadloze microfoonset UHF met dubbele headset. Handen vrij met deze microfoonset van Vonyx. De Vonyx WM73H wordt geleverd met twee bodypacks die in de UHF band werken waardoor storingen van buitenaf vrijwel volledig uitgelosten worden. Beide bodypacks kunnen uiteraard tegelijkertijd gebruikt worden. Ideaal dus voor tal van toepassingen waarbij het wenselijk is dat beide handen vrij blijven.De ontvanger van de Vonyx WM73H set beschikt over een handig display waarop de frequentie informatie wordt weergegeven. Voor beide headsets is een aparte volumeknop aan de voorzijde aanwezig waarmee het volume van de headsets onafhankelijk van elkaar geregeld kan worden. Aan de achterkant bevindt zich een 6.3mm mix uitgang voor beide headsets. Het is ook mogelijk om het signaal van beide headsets apart aan te sluiten op bijvoorbeeld een mixer. Hiervoor zijn 2 XLR aansluitingen aanwezig op de achterkant van de ontvanger.De bodypacks zijn mooi compact en passen eenvoudig in een binnen- of borstzak. De headsetmicrofoons kunnen eenvoudig aangesloten worden op het bodypack waarbij een schroefaansluiting ervoor zorgt dat de stekker niet ongewild uit het bodypackje wordt getrokken. De beide bodypacks werken direct en hoeven niet eerst op de ontvanger ingeleerd te worden. Het geheel wordt geleverd in een handige koffer.Kenmerken2 bodypackzenders die functioneren op verschillende UHF-frequenties.Dual-ontvanger.Blauw scherm.Geleverd met 2 headsets.2x gebalanceerde XLR-uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang.Netadapter, 6.3mm jack en 2 antennes meegeleverd.Geleverd in robuuste kunststof koffer.SpecificatiesFrequentie: 863-865Mhz.RF Output: 85dB.THD: 90dB.Batterij bodypack: 2x AA (penlite) per bodypack.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz via netadapter.Afmetingen en gewichtOntvanger:Afmetingen: 127 x 180 x 43mm.Gewicht: 640gr.Bodypack:Afmetingen: 100 x 65 x 28mm per bodypack.Gewicht: 80gr per bodypack.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?

€ 119.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

B Stock Vonyx Actieve subwoofer 15 800W SWP15 PRO

Deze Vonyx actieve subwoofer 15" 800W SWP15 PRO is een absolute must voor de mobiele DJ of horecaondernemer. De ingebouwde versterker is een echt werkpaard en is geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Door de extra harde epoxy coating kan deze actieve subwoofer tegen een stootje en wordt er tevens een zeer diepe en resonantievrije bass verkregen. Dit alles maakt deze actieve subwoofer 15" 800W SWP15 PRO van Vonyx een veelzijdige subwoofer voor vele professionele toepassingen. De SWP15 PRO kan eenvoudig in een geluidssyteem worden opgenomen omdat de ingebouwde versterker voorzien is van een XLR én RCA in- en output. Hiermee is het kinderlijk eenvoudig om de subwoofer bijvoorbeeld tussen mixer en versterker te plaatsen. Om het geluid van de subwoofer akoestisch in fase te laten spelen met de rest van het systeem is de versterker voorzien van een fase schakelaar. Tevens kan middels een draaiknop op de achterzijde het low pass filter van 40Hz - 150Hz ingesteld worden. Uiteraard is het volume van de SWP15 PRO apart in te stellen voor een optimale implementatie in het geluidssysteem. Voor de volledigeheid is de versterker voorzien van een peak LED indicator.De behuizing van deze actieve Vonyx subwoofer is voorzien van een extra harde epoxy coating. Deze coating zorgt ervoor dat de kast goed beschermd is wat natuurlijk een groot voordeel is bij mobiel gebruik (drive-in shows). Met behulp van een set tophat luidsprekerbuizen is het mogelijk om de tops boven de SWP15 PRO te plaatsen. Met de in de kast ingebouwde handvaten is het mogelijk om de subwoofer eenvoudig te verplaatsen, iets wat ook weer perfect is voor mobiel gebruik. Ondanks al deze fijne handigheidjes kan de SWP15 PRO natuurlijk zonder problemen prima in een vaste installatie gebruikt worden. Kenmerken15" hoogvermogen woofer.Ingebouwde 800W versterker voor heerlijk diepe en lage bassen.Instelbaar low pass filter.Fase schakelaar (0° - 180°).XLR en RCA in- en uitgangen.Tophat aan de bovenkant voor plaatsing van een topkast.Extra harde epoxy coating voor langdurige bescherming.MDF behuizing met geïntegreerde handgrepen. SpecificatiesVermogen: 800W max.Frequentiebereik: 40Hz - 250Hz.SPL @ 1W/1m: 116dB.Signaal ruisverhouding: >80dB.Woofer: 15" (38cm).Tophat: Ja (bovenzijde).Aansluiting: XLR of RCA. Afmetingen en gewichtAfmetingen 40 x 47 x 53cm.Gewicht 19,9kg.

€ 188.00

Read on...

Subwoofers
Product
 

B Stock Vonyx ST100 mobiele geluidsinstallatie met o.a. Bluetooth

Met de Vonyx ST100 mobiele geluidsinstallatie met o.a. Bluetooth en CD/USB speler heb je overal geluid. De 250W installatie is namelijk voorzien van een ingebouwde accu die het systeem van stroom voorziet op plaatsen waar geen stopcontact aanwezig is. De gehele installatie wordt geleverd incl. driemicrofoons waarvan er twee draadloos zijn. Het draaien van muziek of het geven van een presentatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.De ST100 MK2 is voorzien van meerdere mogelijkheden voor het afspelen van muziek. Met de ingebouwde Bluetooth module is het mogelijk om draadloos vanaf bijv. een telefoon of tablet te streamen. Met de ingebouwde CD speler speel je je CD\'s eenvoudig af. Op de USB aansluiting kan een USB stick met mp3 muziek aangesloten worden die dan rechtstreeks vanaf de USB stick afgespeeld wordt. Hetzelfde geldt voor de SD kaart aansluiting waarin een SD kaart met mp3 muziek gestoken kan worden. De ingebouwde CD speler maakt het systeem af zodat je ook je CD\'s kunt blijven draaien. Op de achterzijde van het toestel bevindt zich een lijningang voor het aansluiten van een externe bron zoals bijv. een computer of laptop. Alles is dus mogelijk en door de ingebouwde accu is het dus ook overal mogelijk, waar je maar wilt.De Vonyx ST100 MK2 wordt gelever incl. drie microfoons. Twee zijn er draadloos (UHF) en één is er bedraad. Dit maakt de ST100 perfect voor presentaties, toespraken etc. maar natuurlijk ook voor karaoke. Zing maar lekker mee met je favoriete muziek en als je niet zingen kan.... geen probleem! Je hebt immers geen stopcontact nodig dus je kunt los gaan waar je maar wilt.Een mobiele geluidsinstallatie zoals de Vonyx ST100 MK2 kenmerkt zich niet alleen door de ingebouwde accu. Dat maakt hem natuurlijk uiterst mobiel maar er is meer. De ST100 MK2 is voorzien van een uitschuifbaar handvat en wieltjes waardoor je hem eenvoudig meeneemt en achter je aan rolt. Ideaal voor dagelijks gebruik op bijvoorbeeld beurzen of shows. Je neemt hem na afloop weer makkelijk mee, geen probleem. Met de ingebouwde tophat (gat in de onderkant) zet je het gehele systeem eenvoudig op een standaard. Hiermee wordt een betere spreiding van het geluid verkregen voor een betere verstaanbaarheid.KenmerkenIngebouwde 250W versterker.1x bekabelde microfoon.2x draadloze UHF microfoons.Bluetooth-ontvanger voor audio streaming.USB-poort en SD/MMC voor MP3 afspelen.Echo en Delay effect voor microfoons.Slot-in CD-speler met antishock.Afstandsbediening.Microfooningang.Ingebouwde accu en externe 12Vdc ingang.Accu-indicator voor het opladen.Externe audio-ingang 3.5mm jack.Uitschuifbare handgreep en 2 stevige wielen.Tophat voor plaatsing op statief.SpecificatiesVermogen: 250W.Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz.THD:

€ 289.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

B Stock SkyTec SPL2000BTMP3 versterker 2x 1000W met Bluetooth

Een 2x 1000W SPL versterker met Bluetooth ontvanger voor het streamen van uw audio naar de versterker. Deze \'MP3-serie\' versterker speelt op een eenvoudige manier MP3-muziek vanaf een USB-stick of SD-kaart en maakt gebruik van de meest moderne versterker technologie resulterend in een kristal heldere en krachtige sound, een apparaat dat niet mag ontbreken in een DJ-installatie. Via het bedieningspaneel kunt u modi aanwijzen zoals EQ en FM én de MP3 speler bedienen. De versterker heeft verschillende stereo RCA-ingangen voor tv, cd, pc etc.. Er zit een 3.5mm jack op het front om een audio-speler aan te sluiten. Met modern, rood LED verlicht voorpaneel.KenmerkenSPL 2000W versterker.BT-ontvanger voor audiostreaming.Schakelbare BT- of lijnfunctie via RCA-ingangen.MP3-speler met USB-poort en SD-slot.Equalizer en FM tuner (Radio).Rode LED frontverlichting.3.5 Jack voor audiospelers.Keuze uit 4 stereo-ingangen.Peak- en signaalindicator-LED\'s.Speaker schroefklemmen.19" rack montage.Met afstandsbediening.SpecificatiesVermogen 230Vac / 50Hz.Uitgangs vermogen 2000W.Vermogen: 4 Ohms 2 x 1000W.Frequentie bereik 20Hz - 20kHz.Input 775mV.THD 95dB.Crosstalk >82dB - 1kHz.Impedantie >4 Ohms.Input impedantie 10k Ohms min..Afmetingen en gewichtAfmetingen 482 x 270 x 88mm (19" x 2U).Gewicht 5.1kg.

€ 189.00

Read on...

Disco versterkers
Product
 

B Stock Fenton SPA 1000 Actieve PA Karaoke Luidspreker Set 10 800W met USB MP3

Attractief vormgegeven Fenton PA luidsprekerset voorzien van twee omschakelbare microfoon / lijn ingangen en een USB & SD kaart ingang voor het afspelen van MP3 muziekbestanden. De microfooningangen zijn voorzien van een regelbare echo, gescheiden toonregeling en een volumeregeling. Een stereo equalizer (2 x 5 banden) completeert het geheel. De krachtige 800W versterker is ondergebracht in de master luidspreker. De slave luidspreker is eenvoudig via klemverbindingen aan te sluiten op de master. Zeer geschikte PA versterker voor karaoke parties, feestjes, shows en productdemonstraties.KenmerkenIngebouwde 800W versterker.USB poort / SD slot in.10" Woofer, piezo hoorn voor mid/high range.2 Microfoon ingangen / omschakelbare lijn ingang.Regelbaar echo effect.5-Band equalizer per kanaal.SpecificatiesVoeding: 230Vac, 50Hz.Vermogen: 2x400W max.Lage tonen: 10" Woofer.Mid / hoog: Piezo hoorn.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 40Hz ~ 20kHz.SPL: @1W/1m: 96dB +/-2dB.Levering1 x Master luidspreker + 1 x slave luidspreker.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 24 x 33 x 61 cm.Gewicht per set: 16 kg.

€ 125.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock MAX XEN 3512 set PA luidspreker boxen 12 1000W

De MAX XEN-3512 is de perfecte set voor iemand die met een laag budget de beste kwaliteit in huis wil halen. Een setje 3-weg PA boxen van maar liefst 1000 Watt waar je mee voor de dag kan komen. Als beginnende DJ kan jij met deze stoere PA boxen je kwaliteiten aan het grote publiek laten horen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook prima geschikt voor andere doeleinden zoals thuisgebruik of keet.Kwaliteit voor betaalbare prijs Dat een lagere prijs niet altijd samengaat met mindere kwaliteit wordt weer bewezen met de XEN-3512. Deze set van twee PA boxen weet zeer goede prestaties neer te zetten en dat voor een betaalbare prijs. De 12" (30cm) woofer met een vermogen van maar liefst 1000 Watt weet er moeiteloos een diepe en strakke bass uit te persen. Door de ingebouwde basspoort aan de voorkant worden deze diepe bassen nog eens extra versterkt. Maar muziek draait natuurlijk niet alleen om bass. Omdat deze boxen zijn voorzien van een midden toner en tweeter worden de midden en hoge tonen van jouw muziek perfect weergegeven. Door de speciale vorm van de hoorns ben je ook meteen verzekerd van een goede spreiding van je muziek. Een intern filter zorgt ervoor dat de woofer, de middentoner en de tweeter de juiste frequenties aangeboden krijgen.Behuizing De robuuste behuizing van de XEN-3512 PA boxen is gemaakt van 12mm dik solide hout. Voor een nette afwerking is dit bekleed met een speciaal luidsprekerdoek. Op de hoeken zijn voor extra bescherming speciale hoekstukken gemonteerd en voor de woofer zit een stevige grill. Deze boxen kunnen dus tegen een stootje. Om de boxen makkelijk te kunnen verplaatsen zijn ze voorzien van handvaten en om geen krassen achter te laten zit er op de onderkant in elke hoek een pootje. Uiteraard ontbreken aan de achterkant de klemterminal aansluitingen niet zodat je de boxen eenvoudig op een versterker kan aansluiten.Kortom, ben jij op zoek naar een betaalbare set boxen met goede klankeigenschappen, een stoer uiterlijk en goede technische specificaties? Dan is de XEN-3512 de perfecte set voor jou.LET OP!De XEN-3512 speakerset is passief. Je hebt dus sowieso een versterker nodig om ze te kunnen gebruiken. Het niet mogelijk om deze speakers rechtstreeks aan te sluiten op een telefoon, pc, laptop, etc. zonder gebruik te maken van een versterker. Uiteraard leveren wij deze speakerset ook als set inclusief versterker. Zoek daarvoor eens op onze website op: "XEN" Kenmerken12" (30cm) woofer van maar liefst 1000 Watt.Solide behuizing van 12mm dik hout.Voorzien van midden toner en tweeter.Speciaal gevormde hoorns voor een goede spreiding van het geluid.Intern filter voor juist filtering naar woofer, mid en hoge toner..Wordt geleverd als set van 2 boxen. SpecificatiesVermogen piek: 1000W.Vermogen: 500W.Impedantie: 8 Ohm.SPL 1W/1m: 99dB.SPL piek: 119dB max.Frequentiebereik: 50Hz ~ 20kHz. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 35 x 30 x 59cm (per box).Gewicht: 8kg per box.

€ 79.00

Read on...

Passieve speakers
Product
 

B Stock Vonyx Luidspreker Standaard Set met Draagtas

Set van 2 verstelbare luidspreker standaards. Heavy Duty design met een maxiamale belasting van 30kg per standaard. Wordt geleverd met handige draagtas.KenmerkenMax. gewichtsbelasting: 30kg.Buis: 35mmØ.Hoogte: 1.2 ~ 1.8m.Afmetingen: Ingeklapt 97cm.Levering2 x Luidspreker Stand.1 x Draagtas.

€ 32.00

Read on...

Speaker­standaards
Product
 

B Stock Power Dynamics PDM M804A 8 kanaals muziek mixer versterker

Power Dynanmics PDM-M804A; 8 kanalen, 9 bronnenDe Power Dynamics PDM-M804A is een 8 kanaals muziek mixer met ingebouwde versterker die vooral voor live toepassingen perfect inzetbaar is. Met maar liefst 8 kanalen die elk voor een microfoon, instrument of andere audiobron gebruikt kunnen worden zit je niet snel met een tekort. Een 9e kanaal is vindbaar in de vorm van een Bluetooth module en USB mp3 speler. De DSP met 16 24-bits effecten zorgt voor leuke en functionele effecten en met de equalizers is het mogelijk om het geluid naar wens af te stellen voor een optimale klank. VersterkerDe Power Dynamics PDM-M804A beschikt over een ingebouwde 2x 200W versterker. Dit maakt het gebruik van een losse eindversterker overbodig en dat zorgt weer voor een eenvoudige en snelle aansluiting van de setup. Met de speakon of 6,3mm jack aansluiting kan eenvoudig een passieve speaker worden aangesloten waarna de mixer feitelijk al klaar is voor gebruik. Sneller aansluiten van een geluidsinstallatie is niet mogelijk. 8 kanalenDe PDM-M804A beschikt over 8 kanalen waarop een audiobron in de vorm van een (condensator) microfoon, instrument, cd speler, mp3 speler, etc. aangesloten kan worden. Voor een perfecte balans van de verschillende audiobronnen kan per kanaal het niveau ingesteld worden. Tevens beschikt elk kanaal over een 3-bands equalizer waarmee de lage, midden en hoge tonen instelbaar zijn. Voor de juiste plaatsing van stemmen of instrumenten in het stereobeeld is een pan functie per kanaal aanwezig. De DSP (Digital Sound Processor) met 16 effecten zorgt ervoor dat er mooie effecten aan de kanalen toegevoegd kunnen worden. Hierbij kan simpelweg een van de 16 effecten gekozen worden waarna van het gekozen effect het niveau naar wens op de kanalen ingemixt kan worden. Vooral bij zang kan zo een professioneel randje toegevoegd worden. Voor de voeding van condensator microfoons is een fantoomvoeding aanwezig (+48V). Voor het snel in- en uitschakelen van een kanaal is een on/off knop aanwezig. Om per kanaal te kunnen voorluisteren is een solo functie aanwezig. Kanalen waarbij de solo functie is ingeschakeld zijn hoorbaar via de hoofdtelefoon uitgang. Een geluidstechnicus kan zo, zonder dat het publiek het hoort, alvast het kanaal naar wens instellen.De 9e bronNaast de 8 kanalen waarop de gewenste audiobronnen aangesloten kunnen worden beschikt de PDM-M804A over nog twee handige features die een kanaal delen. De ingebouwde Bluetooth module maakt het mogelijk om een draadloze audio verbinding tot stand te brengen met bijvoorbeeld een laptop, telefoon of tablet. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld (YouTube, Spotify, iTunes, etc.) wordt draadloos naar de mixer gestreamed waarna het signaal opgenomen kan worden in de eindmix. Het mee laten lopen van een orkestband die op een tablet staat is hierdoor mogelijk waarbij een koorlid de orkestband vanuit zijn positie op de tablet of telefoon kan starten. De interne USB speler geeft de gebruiker de mogelijkheid om mp3 muziek die op een USB stick staat rechtstreeks vanaf de USB stick af te spelen waarbij ook hier de mogelijkheid bestaat om deze muziek in de eindmix op te nemen. Voor opname doeleinden kan een USB stick in de USB aansluiting gedaan worden om zo de eindmix digitaal als mp3 op te nemen op een USB stick. De 7-bands equalizer maakt het mogelijk om de eindmix qua klank naar wens af te stemmen.Al met al is de Power Dynamics een zeer veelzijdige mixer / versterker die vooral voor de beginnende koren of bands een prima start is. De Power Dynamics PDM-M804A is een doeltreffende mixer voor een zeer interessante prijs.Kenmerken8 Gebalanceerde mono microfoon-/lijn ingang (Combi XLR/Jack).+48V Fantoomvoeding.Stereo lijn ingang (RCA).Multi-FX processor met 16 presets.Solo schakelaar per kanaal (PFL).Aan/uit schakelaar per kanaal.Hi, Mid en Low regelaar op elk kanaal.Regelbare FX, Pan, Trim per kanaal.Stereo gebalanceerde hoofduitgang (XLR).Aparte koptelefoon en stereo-opname uitgangen.7-Bands equalizer.Ingebouwde 2x 200W RMS Versterker.Ingebouwde USB-speler met digitaal display.Opname mogelijkheid via USB aansluiting.Bluetooth ontvanger voor audio streaming.LED VU meter en Peak LED\'s.SpecificatiesVermogen: 2x 200W RMS.Frequentiebereik: 10HZ - 45kHz (±3dB).THD: 112dB.Uitgangssignaal: 1V.Lijn ingangssignaal: +/-150mV.Microfoon ingangssignaal: +/- 1.5mV.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 350 x 420 x 125mm.Gewicht: 7.8kg.

€ 279.65

Read on...

DJ mixer
Product
 

B Stock Fenton FT10LED karaoke speaker 450W 10 met LED verlichting

Fenton FT10LED, compacte mobiele speaker met draadloze microfoonDe Fenton FT10LED mobiele speaker is een 10" Bluetooth speaker met LED verlichting bij de woofer. De speaker heeft een vermogen van 450W en wordt geleverd inclusief draadloze microfoon en afstandsbediening. De speaker werkt op een ingebouwde accu en hoeft dus niet op een stopcontact aangesloten te worden. Hierdoor kan hij dus werkelijk overal gebruikt worden. Lekker in de tuin, op de camping of bij het water, de Fenton FT10LED zorgt ervoor dat je overal van je favoriete muziek kunt genieten. Door de draadloze microfoon kan hij ook prima gebruikt worden door de aanstormende zangtalenten. Het ingebouwde echo effect zorgt voor een extra professionele klank. Voor het afspelen van muziek zijn er meerdere opties beschikbaar waaronder Bluetooth. De compacte afmetingen, het uitschuifbare handvat en de interne wielen zorgen ervoor dat de speaker uiterst mobiel is en je hem eenvoudig overal mee naartoe neemt.VermogenOndanks zijn geringe formaat heeft de speaker een indrukwekkend vermogen van 450W. Met dit vermogen weet de FT10LED een relatief hoog volume te behalen zodat kleine feestjes zeker tot de mogelijkheden behoren. De op de versterker aanwezige microfooningang biedt de mogelijkheid voor het aansluiten van een extra microfoon. Hierdoor is het ook mogelijk om samen een duet te zingen of om de speaker voor een avondje karaoke te gebruiken waarbij het echo effect natuurlijk zorgt voor een professionele klank. De interne Bluetooth ontvanger maakt het mogelijk om draadloos muziek te streamen vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Nadat de verbinding tot stand is gebracht kan muziek vanaf bijvoorbeeld YouTube of Spotify gebruikt worden voor een feestje of om gezellig mee te zingen. De interne mp3 speler kan muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of micro SD kaart afspelen waarbij de afstandsbediening gebruikt kan worden om het geheel te bedienen. Voor andere audiobronnen zoals een cd speler, DJ controller, mp3 speler, coomputer, mixer, etc. is er een 3,5mm jack ingang aanwezig. LED verlichtingEen sfeervol en feestelijk avondje vraagt natuurlijk niet alleen om goede muziek. Ook de juiste verlichting zorgt voor de juiste sfeer. De Fenton FT10LED is voorzien van gekleurde LED\'s bij de woofer die bijdragen aan een gezellige sfeer. Door een automatisch programma blijven de LED\'s continue zorgen voor wisselende looplichteffecten.Kenmerken10" 450W mobiele speaker met ingebouwde accu.UFO LED lichteffecten bij de woofer (aan / uit schakelbaar).Draadloze UHF handmicrofoon meegeleverd.Echo-effect voor draadloze microfoon.Ingebouwde USB, micro SD mp3 mediaspeler.Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming.3.5mm jack AUX ingang.Microfooningang met echo effect.Makkelijk te vervoeren door 2 wielen en een handige handgreep.Afstandsbediening meegeleverd.Werking op netstroom en ingebouwde accu.Tophat (35mm) voor plaatsing op statief.SpecificatiesVermogen: 450W.Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz.Woofer: 10".Microfoonfrequentie: 863.200MHz.Accu: 2.2 Ah lithium accu.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 280 x 245 x 445mm.Gewicht: 4.8kg.

€ 89.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

B Stock Fenton FT15LED karaoke speaker 800W 15 met LED verlichting

\'Turn op the bass\' met de Fenton FT15LEDMet de Fenton FT15LED mobiele speaker met een vermogen van 800W staat niets je in de weg voor het geven van een feest! De Fenton FT15LED is met zijn ingebouwde accu namelijk overal te gebruiken en daardoor ben je niet afhankelijk van een stopcontact. De speaker is voorzien van een 15" woofer die verlicht wordt door LED\'s (uitschakelbaar). Doordat de LED\'s werken op een ingebouwd programma ontstaan er leuke en afwisselende looplichteffecten. Door de LED\'s en natuurlijk de juiste muziek is een goed en vooral sfeervol feest gegarandeerd. Ook voor een avondje karaoke is de FT15LED de juiste speaker. De meegeleverde draadloze microfoon met echo effect zorgt ervoor dat jouw zangtalenten door iedereen gehoord kunnen worden. Wil je jezelf begeleiden op een instrument dan is dat mogelijk want de speaker is voorzien van een gitaar / instrument aansluiting.Stampende beatsEen goed feest kan natuurlijk niet zonder een goede bass. De Fenton FT15LED heeft een ingebouwde versterker met een vermogen van maar liefst 800W. Met dit vermogen wordt o.a. de 15" woofer aangestuurd die zorgt voor een heerlijke strakke en diepe bass. Een ander deel van het vermogen gaat naar de tweeter die zorgt dat ook de hogere tonen perfect worden weergegeven. Het samenspel tussen woofer en tweeter resulteert in een lekker in het gehoor liggend geluid waar ook op hoger volume voor langere tijd naar geluisterd kan worden.Bluetooth, mediaspeler en AUXDe FT15LED kan op meerdere manieren gebruikt worden. Zo is hij onder andere uitgerust met een Bluetooth ontvanger. Hiermee kan een draadloze verbinding tot stand worden gebracht met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht kan het gekoppelde apparaat gebruikt worden om muziek af te spelen op de speaker. Uiteraard is het hierbij mogelijk om via de draadloze microfoon mee te zingen. Een andere optie is de ingebouwde mediaspeler die met behulp van de meegeleverde afstandsbediening bediend kan worden. Sluit eenvoudig een USB stick of SD kaart met mp3 muziek aan en de interne speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de stick of SD kaart af. Voor alle overige audiobronnen die met een kabel aangesloten dienen te worden is de TL15LED voorzien van een RCA lijn / AUX ingang. Hierop kan vanalles aangesloten worden zoals een mixer, controller, cd speler, laptop, computer, etc. Uiteraard is het bij alle opties mogelijk om de meegeleverde microfoon te gebruiken om lekker mee te zingen. De extra microfooningang maakt het mogelijk om een extra (tweede) microfoon aan te sluiten zodat er ook samen gezongen kan worden. Beide microfoons kunnen voorzien worden van een echo zodat de zang direct een professionele klank krijgt. Voor het doen van aankondigingen tijdens het afspelen van muziek is de extra microfooningang voorzien van een \'Mic Prio\'. Dit wil zeggen dat de muziek automatisch zachter gaat zodra er in de microfoon gesproken wordt (Let op! Deze functie werkt niet met de meegeleverde draadloze microfoon).BehuizingDe FT15LED is mag met recht een mobiele speaker genoemd worden. De mobiliteit wordt niet alleen onderstreept door de ingebouwde accu maar ook door de goed uitgedachte behuizing. De behuizing is namelijk voorzien van een uitschuifbaar handvat en wieltjes. Hierdoor kan je de speaker eenvoudig meenemen zonder dat je hem hoeft te tillen. Schuif het handvat simpelweg uit en de laat de speaker als een soort bagagetrolley achter je aan rollen.Kenmerken15" 800W mobiele speaker met ingebouwde accu.UFO LED lichteffecten bij de woofer (aan / uit schakelbaar).Draadloze UHF handmicrofoon meegeleverd.Echo-effect voor draadloze microfoon.Ingebouwde USB, SD/MMC mp3 mediaspeler.Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming.RCA AUX in- en uitgang.Microfooningang met echo effect en priority mogelijkheid.Gitaaringang voor verbinding van muziekinstrument.Makkelijk te vervoeren door 2 wielen en een handige handgreep.Afstandsbediening meegeleverd.Werking op netstroom en ingebouwde accu.Tophat (35mm) voor plaatsing op statief.SpecificatiesVermogen: 800W.Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz.Woofer: 15".Microfoonfrequentie: 863.200MHz.Accu: 2.2 Ah lithium accu.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 410 x 350 x 605mm.Gewicht: 9.4kg.

€ 152.15

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product