Power Dynamics Bluetooth en WiFi WS40A speakerset 200W 4 wit

Power Dynamics WS40A Bluetooth en WiFi luidsprekerset, de nieuwe generatie luidsprekers....De Power Dynamics WS40A WiFi speakerset is de perfecte set voor thuis- of bedrijfsinstallaties. Combineer meerdere sets in dezelfde ruimte of juist in verschillende ruimtes en bedien alles simpel vanaf je telefoon of tablet. De enige voorwaarde is dat alles zich in hetzelfde WiFi netwerk bevindt, inden dat het geval is ben je heer en meester over wat je wilt horen en zijn de mogelijkheden eindeloos. De speakers zijn IP55 gecetificeerd wat wil zeggen dat ze ook buiten (onder een afdak) of in de badkamer gebruikt kunnen worden. De set wordt geleverd inclusief (muur)beugels zodat ze makkelijk aan een plafond of wand te bevestigen zijn.AppDe Power Dynamics WS40A speakerset wordt aangestuurd door middel van de Müzo player app die gratis is te downloaden. Na installatie van de app voeg je eenvoudig een of meerdere speakersets toe waarna je vervolgens aangeeft wat je op welke set wilt horen. Radio, Spotify, etc. het is allemaal mogelijk. Hang een set op in de woonkamer en luister daar naar de radio terwijl je in de hobby- of badkamer luistert naar Spotify of juist ook naar hetzelfde radiostation. De WS40A maakt het allemaal mogelijk. In de app kan voor elke set een eigen naam ingegeven worden om zo, bij meerdere sets, de sets uit elkaar te kunnen houden. Namen als \'woonkamer\' of \'keuken\' zijn zelf in te geven om alles overzichtelijk te houden. Naast de Müzo player app kunnen de speakers ook via de meegeleverde afstandsbediening bediend worden.VermogenDe WS40A speakerset heeft een vermogen van 200W, voldoende vermogen dus om de set voor meer dan alleen een zacht achtergrond muziekje te gebruiken. Van de set is één speaker actief wat wil zeggen dat hier alle electronica en de versterker is ingebouwd. De andere speaker is passief en wordt met een gewone luidsprekerkabel met de actieve speaker verbonden.BluetoothNaast WiFi is de WS40A ook voorzien van Bluetooth. Maak een draadloze verbinding met een telefoon, tablet, etc. en muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld is hoorbaar via de speakers. Dit maakt de mogelijkheden voor het gebruik van deze Power Dynamics WS40A speakerset vrijwel eindeloos.KenmerkenWiFi-aansluiting voor multi-room set-up.Bluetooth voor draadloze audio streaming.IP55 beschermingsklasse, ook buiten of in de badkamer te gebruiken.2-weg luidsprekersysteem, 200W.Levering per set.Bevestigingsbeugels meegeleverd.Inclusief afstandsbediening.SpecificatiesVermogen: 2x 100W.RMS vermogen: 2x 25W.Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz.SPL @ 1W / 1m: 87dB.Woofer: 4".Tweeter: 1/2" Mylar dome.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 155 x 150 x 215mm.Gewicht: 3kg.

€ 139.90

Read on...

Installatie speakers
Product
 

2e keus Power Dynamics ISP5B Luidspreker set 5 120W Zwart Spatwaterdicht

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Hoge kwaliteit 2-weg speakers voor binnen en buiten gebruik. De weerbestendigheid van de componenten en de UV-bestendige polypropyleen behuizing maken de speakers zeer geschikt voor gebruik in de tuin, het zwembad, boten, etc.Kenmerken2-Weg systeem.Weerbestendig IP44 Spatwaterdicht.UV-beschermde behuizing.Binnen-/buitengebruik.Levering per paar.Levering incl. montagebeugels.SpecificatiesVermogen max. 120W.Vermogen RMS 35W.Frequentie bereik 50Hz ~ 20kHz.Impedantie 8 Ohm.Woofer 5,25" Polypropyleen.Tweeter 1/2" Mylar dome.SPL @ 1W/1m 89dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen 163 x 239 x 160 mm.Gewicht van de totale set 3.9 kg.

€ 75.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

Vonyx WM82 draadloze microfoonset met twee UHF bodypacks en headsets

Handen vrij met het Vonyx WM82 draadloze microfoonsysteemHanden vrij en de mogelijkheid om rond te kunnen lopen, dat is wat het Vonyx WM82 draadloze microfoonsysteem kan bieden. Het systeem bestaat uit een 2-kanaals ontvanger, twee bodypacks, twee headsets en 2 dasspeld microfoons. Doordat de beide bodypacks op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden, de connectie met de ontvanger wordt direct gemaakt. Na het aansluiten op een geluidsinstallatie is deze set dan ook direct klaar voor gebruik.OntvangerDe ontvanger van deze set beschikt over 2 displays waarop de frequentie is af te lezen. Tevens kan op de ontvanger het volume van beide microfoons apart worden geregeld. Op de achterzijde van de ontvanger zitten twee XLR aansluitingen (gebalanceerd) waarmee het signaal van beide microfoons apart naar een mixer gestuurd kan worden. De 6,3mm Jack uitgang is een mix van beide microfoons en biedt de mogelijkheid om de gehele set op slechts één microfooningang aan te sluiten.BodypacksDe beide bodypacks zijn voorzien van een clip waarmee ze eenvoudig aan bijvoorbeeld een broeksriem opgehangen kunnen worden. Het display voorziet de gebruiker o.a. van de status van de batterijen zodat een situatie met onverwacht lege batterijen niet nodig hoeft te zijn. De headsets en dasspeld microfoons kunnen op de bodypacks worden aangesloten zodat deze set voor vele situaties gebruikt kan worden. De WM82 is dan ook geschikt voor toespraken, lezingen, sportinstructies, entertainment, etc.KenmerkenUHF ontvanger en twee UHF bodypacks.Ontvanger met dubbele blauwe displays.Volumeregelaar per microfoon.Bodypacks met blauw display voor frequentie en batterij indicatie.2x gebalanceerde XLR uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang.Geleverd in een robuuste kunststof koffer.SpecificatiesFrequentie: 863.100MHz & 864.500MHz.RF output: 85dB.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.THD: 96dB.Batterij: 2x AA (Penlite) per bodypack.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: Ontvanger: 176 x 130 x 42mm.Per bodypack: 115 x 65 x 20mm..Gewicht: Ontvanger: 700gr.Per bodypack: 200gr.De Vonyx WM82B kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

€ 99.90

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Power Dynamics PD504H draadloos microfoonsysteem met 4 microfoons

Power Dynamics draadloos microfoonsysteem met 4 UHF microfoonsDe Power Dynamics PD504H is een draadloos microfoonsysteem met 4 microfoons. Het systeem werkt in de UHF frequentieband waardoor een goede en storingsvrije overdracht gegarandeerd is. Het systeem beschikt over 50 kanalen die eenvoudig via een infrarood systeem gekozen kunnen worden. Elke microfoon is voorzien van een kleurcode die op de ontvanger weer terug komt. Door deze kleurcodering kan het signaal van de microfoons eenvoudig uit elkaar gehaald worden. Door de hoogwaardige en kwalitatieve componenten klinkt de PD504H zeer indrukwekkend. Het systeem kan dan ook multifunctioneel ingezet worden bij zang en spraak.OntvangerDe ontvanger van de PD504H beschikt over 4 displays waarop eenvoudig de frequentie van de bijbehorende microfoon afgelezen kan worden. Van elke microfoon kan het volume op de ontvanger worden ingeregeld en door de kleurcodering is het inregelen van het volume van de verkeerde microfoon vrijwel onmogelijk. Aan de achterzijde van de ontvanger zijn 4 gebalanceerde XLR aansluitingen aanwezig waarmee het signaal van elke microfoon apart naar bijvoorbeeld een mixer gestuurd kan worden. Tevens beschikt de ontvanger over een 6,3mm jack MIX aansluiting. Met deze aansluiting kan het systeem op slechts één microfooningang van bijvoorbeeld een mixer of versterker worden aangesloten.MicrofoonsDe microfoons van de PD504H zijn van zeer hoge kwaliteit. Niet alleen qua geluid maar ook de microfoon zelf voelt lekker robuust en goed aan. De microfoons liggen dan ook lekker in de hand en wegen desondanks slechts 400gr. De microfoons zijn voorzien van een display en mute functie. Met deze mute funtie kan de gebruiker zijn microfoon als het ware uit zetten zonder dat de verbinding met de ontvanger verloren gaat. Deze functie is erg handig als er bijvoorbeeld snel iets besproken moet worden wat niet iedereen hoeft te horen. De op het display aanwezige batterij indicator zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de actuele status van de batterijen.KenmerkenVier handmicrofoons met mute functie.Totaal 50 selecteerbare UHF-kanalen.Infrarood data-transmissie voor kanaalkeuze.Vier gebalanceerde XLR uitgangen.CPU gestuurd.PLL oscillator.Microfoons met display voor frequentie en batterij indicatie.Ontvanger met dynamisch LCD display.Geleverd in een aluminium flightcase.SpecificatiesFrequentie: 826.000 - 831.200 / 863.000 - 865.000.RF output:

€ 319.00

Read on...

Draadloze microfoons
Product
 

Fenton Bluetooth geluidsinstallatie 700W met LED speakers

Complete 700W geluidsinstallatie met Bluetooth en speakers met LED verlichtingMet deze Fenton geluidsinstallatie met een vermogen van 700W ben je direct klaar. De FPL700 versterker is namelijk voorzien van Bluetooth en een ingebouwde mp3 speler zodat je snel en eenvoudig muziek kunt gaan afspelen. De beide speakers zijn voorzien van LED\'s die met de muziek meeknipperen. Zo heb je met deze set niet alleen een mooie geluidsinstallatie maar ook een leuke lichtshow. De speakers kunnen met de meegeleverde luidsprekerkabel (rol van 10 meter) op de versterker worden aangesloten.Klasse-DDe FPL700 versteker is voorzien van klasse-D technologie. Een hoogwaardige technologie die voor een zeer hoog rendement zorgt. Bij de FPL700 gaat het opgewekte vermogen dan ook nagenoeg niet verloren in warmte maar wordt het vermogen hoofdzakelijk voor de aansturing van de speakers gebruikt. Op zoek naar een betaalbare geluidsinstallatie voor het geven van een feestje of zoek je als beginnende DJ een leuke set? Dan ben je met deze Fenton 700W geluidsinstallatie direct klaar! Installeren, Bluetooth connectie maken of USB stick / SD kaart insteken en let\'s party!Deze set bestaat uit:1x Fenton FPL700 Digitale versterker 2x 350W met Bluetooth en mp3 speler2x Fenton TL8LED passieve 400W 8" speaker met LEDs1x SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10mHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Fenton FPL700 Digitale versterker 2x 350W met Bluetooth en mp3 spelerFenton FPL700 klasse-D digitale versterker 2x 350W met Buetooth en mp3 spelerVeel vermogen, klasse-D technologie, een prachtige look, meerdere aansluitmogelijkheden, Bluetooth en een mp3 speler. Dat alles vind je in de Fenton FPL700 versterker. Een dijk van een versterker met een vermogen van maar liefst 2x 350W. Door de digitale klasse-D technologie heeft de FPL700 een zeer hoog rendement zodat er nagenoeg geen vermogen verloren gaat. Door de blauwe verlichting in de versterker wordt het frontpaneel mooi blauw verlicht en dat zorgt voor een prachtige stoere look. Bluetooth en mp3Naast de hoogwaardige klasse-D technologie beschikt de FPL700 ook over Bluetooth en een mp3 speler. Door middel van Bluetooth is het mogelijk om muziek draadloos vanaf een telefoon of tablet te streamen. Met de ingebouwde mp3 speler kan mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart worden afgespeeld waarbij de meegeleverde afstandsbediening voor het nodige gebruiksgemak zorgt. Voor alle overige audioapparatuur zoals mixers, cd-spelers, computers, tv ontvangers, etc. is de versterker voorzien van 3 RCA (tulp) aansluitingen op de achterzijde. Voor een snelle aansluiting is aan de voorzijde een 3,5mm jack aansluiting voorzien. Mogelijkheden genoeg dus voor het afspelen van jouw favoriete muziek!DJ\'sDoor het hoge vermogen en de stoere looks is de FPL700 klasse-D versterker de juiste keuze voor de prijsbewuste DJ. De versterker is uitgevoerd in een 19" formaat zodat hij in een rack of flightcase gemonteerd kan worden.KenmerkenVermogen 2x 350W.Klasse-D Digitale versterker.Bluetooth voor draadloze audio streaming.Volledig geïntegreerde USB / SD mp3 speler.Afstandbediening meegeleverd.Blauw verlicht frontpaneel.Keuze uit 4 stereo-ingangen (3x RCA + 1x 3,5mm jack).19" model (2U), geschikt voor rack of flightcase montage.SpecificatiesTotaal vermogen: 700W max..Vermogen: 2x 350W.Frequentiebereik: 20Hz - 20kHz.THD: 98dB.Signaal ruisverhouding: >95dB.Crosstalk: >82dB.Ingangsgevoeligheid: 775mV.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 482 x 270 x 88mm.Gewicht: 4.1kg.Fenton TL8LED passieve 400W 8" speaker met LEDsFenton TL8LED passieve 400W 8" speaker met LEDs. Een heerlijk compacte luidspreker maar wel voorzien van alle gemakken en technologieën. Zo is de Fenton TL8LED een echte 2-weg luidspreker en is hij voorzien van een ingebouwd LED lichteffect. Dit LED lichteffect bestaat uit meerdere rode, blauwe en groene LED\'s die reageren op de muziek. De Fenton TL8LED is daarom de juiste keuze voor de startende DJ die met deze speaker niet alleen een geweldige speaker heeft voor een geweldige prijs maar ook meteen beschikt over een LED lichteffect. De Fenton TL8LED is een 2-weg speaker met een 8" woofer en dubbele tweeter. De 8" woofer zorgt voor het weergeven van de bassen, de lage tonen. Voor het mid-hoog en hoog worden de beide piezo tweeters gebruikt. Door de hoge tonen over 2 tweeters te verdelen worden de geluidskwaliteit en spreiding aanzienlijk verbetert. De behuizing van de Fenton TL8LED is voorzien van een carbon-look vinyl afwerking. Door deze carbon-look oogt de speaker zeer robuust en dat wordt nog eens extra benadrukt door de metalen hoekbeschermers. Om de speaker eenvoudig te kunnen vervoeren is hij voorzien van handgrepen aan de zijkant. Naast de metalen hoekbeschermers zorgt de metalen grill ervoor dat hij tegen een stootje kan en dat de woofer en tweeters goed beschermt worden. Hierdoor is de TL8LED ook prima inzetbaar voor mobiel gebruik. De tophat aan de onderkant zorgt ervoor dat hij op een standaard geplaatst kan worden.KenmerkenPassieve 400W 2-weg luidspreker.Robuuste carbon-look behuizing met metalen hoekbeschermers.Geluid geactiveerde LED UFO-licht (RGB) in woofer.LEDs kunnen aan/uit worden gezet.Stevige stalen grill voor optimale bescherming.Verzonken handgrepen.Tophat voor plaatsing op 35mm statief.Verschillende aansluitingen voor speakerkabel.SpecificatiesVermogen: 400W.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 45Hz - 20kHz.SPL max: 117dB.Woofer: 8".Tweeters: Piezo.Tophat: Ja.Aansluitingen:.Speakon.6,3mm jack.Klemterminal.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 245 x 270 x 440mm.Gewicht: 5.6kg.SkyTronic 0.75mm2 Luidsprekerkabel, 10mEenvoudige luidspreker kabel voor kleine, vaste installaties. Rood / zwart polariteitsindicatie. Stevige PVC mantel.KenmerkenRood / Zwart polariteitsindicatie..Stevige PVC mantel.Levering in lengtes van 10m..

€ 199.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

2e keus Vonyx VMM F401 4 kanaals muziek mixer met effect en USB speler

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Vonyx VMM-F401, bescheiden maar uiterst effectiefDe Vonyx VMM-F401 4 kanaals muziekmixer doet ondanks zijn bescheiden voorkomen maar doet qua functionaliteit zeker niet onder voor andere mixers. Alles wat je van een dergelijke muziekmixer mag en moet verwachten zit er op en dat maakt hem perfect bruikbaar bij kleine (hobbymatige) settings voor recording/studio, karaoke, zangers en zangeressen, etc. Bediening is kinderlijk eenvoudig en door de overzichtelijke lay-out heb je hem snel onder de knie. De verschillende mogelijkheden en opties zorgen voor een fantastisch eindresultaat zoals jij het bedoeld hebt.Ingangen en aansluitingenVoor het aansluiten van microfoons, instrumenten of andere audiobronnen zijn 2 kanalen beschikbaar. Deze kanalen beschikken elk over een eigen 3-bands equalizer om lage, midden en hoge tonen te kunnen regelen. Tevens beschikt elk kanaal over een PAN knop om zo het kanaal in het stereobeeld te kunnen plaatsen voor een optimaal gebruik van het stereo klankeffect. Om beide kanalen goed op elkaar af te kunnen stemmen kan per kanaal het niveau geregeld worden. Met de AUX knop kan het effect van een externe effectprocessor ingemixt worden om zo eventueel de mogelijkheden te vergroten. Van het ingebouwde effect met een delay en repeat instelling kan ook per kanaal het niveau ingesteld worden. Voor de kanalen 3 en 4 geldt dat deze zijn samengevoegd tot een stereo kanaal met dezelfde opties als kanalen 1 en 2. Dit kanaal kan enkel gebruikt worden voor het aansluiten van apparatuur met een lijn uitgang signaal. Tevens wordt het signaal van de interne USB mp3 speler ook over dit kanaal weergegeven waarbij met een simpele druktoets gekozen kan worden tussen de lijningang of de interne USB mp3 speler.FantoomvoedingVoor het gebruik van de vaak betere en professionele condensator microfoons is een fantoomvoeding onmisbaar. Condensator microfoons hebben stroom nodig om te werken en die moet vanuit de mixer komen. Deze Vonyx VMM-F401 beschikt over een schakelbare fantoomvoeding op kanaal 1 en 2. Het aansluiten van condensator microfoons ten behoeve van een hoogwaardige opname of performance is hierdoor mogelijk.Kenmerken2 Mono microfoon/lijn ingangen (Combi XLR/6.3mm Jack).1 Stereo lijn ingang (6.3mm Jack).Effectprocessor met delay en repeat instellingen.+48V fantoomvoeding voor condensator microfoons.Stereo hoofduitgang (6.3mm Jack).Hoofdtelefoon uitgang.Hi, mid en low regelaar per kanaal.FX, Pan en AUX regelbaar per kanaal.FX send/return.Ingebouwde USB-speler.LED VU meter en peak LED\'s.SpecificatiesFrequentiebereik: 20Hz - 20kHz.THD: 110dB.Uitgangsniveau: ±1V.Lijningang: ±150mV.Microfooningang: ±1,5mV.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 230 x 192 x 45mm.Gewicht: 1.4kg.

€ 59.00

Read on...

DJ mixer
Product
 

2e keus Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffect

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Met de Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffectt kan je werkelijk overal een feestje geven. De SBS50W is namelijk niet alleen een mobiel te gebruiken speaker, hij is ook uitgerust met een RGB LED lichteffect. Zo heb je licht en geluid uit één speaker, ideaal toch? Het mooie van alles is dat de SBS50W voorzien is van een ingebouwde accu. Je kunt hem dus echt óveral gebruiken en je hebt er geen stopcontact voor nodig. Zodra de accu leeg is laad je hem eenvoudig weer op met de meegeleverde USB kabel. Met behulp van de USB aansluiting is het ook mogelijk om devices zoals een mobiele telefoon of laptop op te laden. Op die manier kan je de Vonyx SBS50W ook gebruiken als power bank.De SBS50W is in de basis natuurlijk gewoon een speaker, een Bluetooth speaker. Je kunt er dus draadloos verbinding mee maken met bijv. je mobiele telefoon of tablet. Muziek die je dan op de telefoon of tablet afspeelt wordt dan draadloos door de speaker weergegeven. Een andere mogelijkheid is om de speaker te verbinden met een audiobron met behulp van de 3,5mm AUX ingang. Hiermee kan je andere audiobronnen die niet voorzien zijn van Bluetooth toch verbinden met de speaker. Als laatste is de SBS50W voorzien van een microfooningang. Je kunt dus niet alleen naar de muziek luisteren, je kunt ook nog eens lekker meezingen! De microfooningang is voorzien van een echo effect waarmee je je zang een extra boost kan geven en het allemaal nog nét even wat beter klinkt.Het lichteffect in de SBS50W mobiele Partyspeaker is een zogenaamde \'Jelly Ball\'. Meerdere LED\'s in de kleuren rood, groen en blauw schijnen door de lens waardoor er meerdere stralen ontstaan. Doordat de LED\'s op een gemotoriseerde print zitten en ronddraaien gaan de stralen bewegen voor een schitterende meerkleurig lichteffect. Vooral voor de beginnende zangers of zangeressen is dit een mooie toevoeging want met de Vonyx SBS50W mobiele bluetooth speaker ben je direct klaar voor het geven van een spetterend optreden. Het lichteffect kan geheel zelfstandig werken maar het is ook mogelijk om deze op geluid te laten reageren. Indien het lichteffect niet gewenst is kan deze uitgeschakeld worden.Kenmerken50W Witte Partyspeaker met RGB LED lichteffect.RGB \'Jelly Ball\' met aan/uit/beat schakelaar.Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming.AUX ingang voor aansluiting externe audiobron.6.3mm Jack microfooningang.Echo effect voor microfoon.USB-poort voor het opladen van smart devices (smartphone, iPad, iPod, etc).Robuust ontwerp met metalen hoek beschermers.Geleverd met micro USB-kabel.SpecificatiesVermogen: 50W.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.Woofer: 4".Tweeter: 1".Afmetingen en gewichtAfmetingen: 220 x 205 x 320mm.Gewicht: 3.5kg.

€ 50.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

2e keus BeamZ PS12W RGBW LED Pin Spot 12W

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Op zoek naar dat typische 80\'s effect? Je weet wel, de spiegelbol..... Dan heb je natuurlijk een spiegelbol nodig maar ook een lamp. En niet zomaar een lamp maar een echte puntspot. De BeamZ PS12W is daar de perfecte lamp voor. Back to the 80\'s maar dan wel met de hedendaagse LED technologie. De PS12W pinspot van BeamZ heeft een enorm strakke en smalle lichtbundel die naar wens is in te stellen. Door de 4-in-1 LED kunnen de kleuren rood, groen, blauw en wit door de LED gemaakt worden. Het mengen van deze kleuren zorgt daarnaast weer voor enorm veel kleurmogelijkheden zoals bijv. paars, geel etc. etc. De PS12W beschikt over verschillende mogelijkheden. Een vaste kleur of kleurverloop, het is allemaal mogelijk waarbij de instellingen bewaard blijven, ook nadat de stekker uit het stopcontact is gehaald. De 12W LED zorgt voor een enorme lichtopbrengst waardoor het spiegelbol effect helemaal tot zijn recht komt. Vanwege een ingebouwde koelunit is een lawaaierige ventilator niet nodig. Dit maakt de PS12W dus stil waardoor andere toepassingen ook tot de mogelijkheid behoren. Want naast het aanlichten van een spiegelbol kan deze puntspot natuurlijk ook prima gebruikt worden om een bepaald opject uit te lichten om daar de aandacht op te vestigen. Kenmerken12W 4-in-1 LED.Lens om een smalle bundel te creëren.10 vooraf ingestelde programma\'s.Interne koeling zonder ventilator.Inclusief montagebeugel. SpecificatiesAantal kleuren: 4.Kleuren: Rood, groen, blauw en wit.Aantal LED\'s: 1 (4-in-1).Stralingshoek: 14°.Field angle: 15°.Verbruik: 12W.Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 215 x 62 x 110mm.Gewicht: 0.5kg.

€ 35.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

2e keus Fenton HiFi Boekenplank Luidspreker Set 280W

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Set van twee Fenton boekenplank luidsprekers volgens het beproefde 2-Weg systeem. De luidsprekerset is prima inpasbaar in een audio hifi installatie en laat zich ook moeiteloos opnemen in een 5.1 surround systeem. De 140 Watt luidsprekers bestaan uit een 5" basluidspreker en een 1" tweeter die gemonteerd zijn in een solide houten behuizing. De luidsprekers zijn ook geschikt voor de kleinere karaoke doeleinden of als monitorluidsprekers. KenkerkenSet van twee stuks.Maximaal 140W vermogen per speaker.2-Weg systeem.5" Basluidspreker en een 1" Tweeter.Multifunctioneel inzetbaar. SpecificatiesBasluidspreker: 5" / 13cm.Hogetonen luidspreker: 1" / 2,5cm.Maximaal vermogen: 140W per speaker.Impedantie: 6 Ohm.Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz.Systeem: 2-Way.SPL @1W/1m: 88dB +/-3dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 16 x 19 x 28cm.Gewicht: 1.9kg.

€ 32.00

Read on...

Passieve speakers
Product
 

2e keus SkyTec SL12 PA Luidspreker 12 300W

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Trapeziumvormige 2-weg disco luidsprekerbox met een professionele uitstraling. De SL12 speaker is voorzien van een 12" subwoofer en een piezo compressie hoorn voor midden en hoog.Met speakers uit de SL serie haal je een strakke speaker in huis met een stevige sound. De perfecte speaker voor een discofeestje maar natuurlijk ook geschikt voor vele andere doeleinden.Kenmerken2-Weg bas-reflex systeem.Piezo hoorn voor hoog en mid.Woofer met grote magneet.Metalen grill.Bekleed met dempend zwart vilt.Connectors: 6.3mm jackplug & 2x schroef terminal (banaan).Tophat voor plaatsing op statief.SpecificatiesVermogen: 300W.Piekvermogen: 600W.Woofer: 12" / 30cm.Hoorn: High Compression Piëzo.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.SPL @1W/1m: 92dB.SPL max: 121dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 340 x 415 x 615mm.Gewicht: 9.1kg.

€ 59.00

Read on...

Passieve speakers
Product
 

2e keus Fenton Basluidspreker PP conus 6,5 inch (16cm)

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Dit is een HiFi basluidspreker met platte prolypropyleen conus in een foam ophanging. Deze luidspreker is zeer geschikt voor de constructie van HiFi audio boxen. Zeer lage resonantiefrequentie en een stevige weergave van de bassen.Platte, semi-transparante polypropyleen conus.Dubbel-rol foam ophanging.Hittebestendige spreekspoel.Max. Vermogen: 200 Watt.Vermogen RMS: 100 Watt.Luidspreker: 6,5".Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 38Hz - 9kHz.1 x Basluidspreker.Voice coil: 1,5".Luidspreker: 6,5".Gewicht magneet: 30 oz.

€ 16.92

Read on...

Zelfbouw speakers
Product
 

Carlsbro CSD310 elektrisch drumstel voor beginner en professional

In luxe drummen met het CSD310 elektrisch drumstelDe Carlsbro CSD310 is een zeer uitgebreid en geavanceerd elektrisch drumstel die zowel voor de beginner als de professional interessant is. De Commander 300 module is namelijk voorzien van enorm veel geluiden en mogelijkheden maar biedt ook mogelijkheden voor stap-voor-stap trainingsdoeleinden. Door de speciale "Real Feel" drumpads voelt drummen op de CSD310 alsof je op een akoestisch drumstel speelt. Toch geniet je van alle voordelen die een elektrisch drumstel biedt en dat zijn er, zeker bij de CSD310, héél veel!CSD300 geluidsmoduleDe CSD300 geluidsmodule zit boordevol handige opties en hij is natuurlijk afgeladen met drum en percussie geluiden. In de Commander 300 vind je maar liefst 500 hoge kwaliteits drum en percussie geluiden, 36 voorgeprogrammeerde drumkits, 36 zelf in te stellen drumkits, 3 types chords, 8 verschillende reverb effecten en 20 demo nummers. Je kunt het zo gek niet bedenken of de CSD300 heeft het in zich. Met de USB aansluiting is het mogelijk om drum settings en opnames te im- of exporteren. Dit is natuurlijk vooral erg handig bij trainingsdoeleinden of voor het opnemen van een demo of nummer. Door de hoge kwaliteit van het geluid kan de CSD300 ook op professioneel gebied gebruikt worden in bijvoorbeeld de studio of bij live optredens. Uiteraard is het mogelijk om de CSD310 aan te sluiten op een geluidsinstallatie of om gebruik te maken van een hoofdtelefoon.RobuustVoor een goede drumervaring is een stevig rack natuurlijk van groot belang. Bij de CSD300 hoef je daar niet bang voor te zijn. De CSD300 staat door de 4 poten stevig op de grond. Ook het rack zelf is van hoge kwaliteit met stevige verbindingen. Uiteraard is de CSD300 volledig naar wens in te stellen qua hoogte. De CSD300 is in samenspraak met professionele drummers ontworpen waarbij op elk detail is gelet voor de beste "Real Feel" drumervaring.KenmerkenCommander 300 geluidsmodule met 2,8" TFT LCD display + 3*8 segment LED.500 drum en percussie presets.36 voorgeprogrammeerde drum kits.36 zelf in te stellen drum kits.20 demo nummers.Effecten: Reverb (8 types), Chorus (3 types).Trainingsmogelijkheid met 10 Rhythm & 10 Beats oefeningen met verschillende moeilijkheidsniveaus.AUX aansluiting voor aansluiting van externe audiobron.Hoofdtelefoon aansluiting voor gebruik van hoofdtelefoon.Lijnuitgang voor aansluiting op een geluidsinstallatie, monitor speaker of mixer.USB aansluiting voor transmissie van settings en opnames.Midi in- en uitgang, USB midi & USB naar computer.Levering1 × Commander 300 geluidsmodule.1 × 8? Bass pad met bass kick pedaal.1 × 10? Dual-zone, head & rim snare drumpad.3 × 8? Dual-zone Tom drumpads.1 × 12? Hi-hat (met stand-alone frame en pedaal).2 × 12? Dual-zone & rim shot crash cymbal drumpad.1 × 14? Triple-zone & rim shot ride cymbal drumpad.Montagemateriaal.4 poots drum rack.Drumstokken.Bekabeling met kabelbinders.Drumsleutel.

€ 669.00

Read on...

Elektrische drumstellen
Product
 

Carlsbro CSS3 Drumkruk en DCN2 hoofdtelefoon met gesloten schelpen

Carlsbro drumkruk en hoofdtelefoon voor elektrische drumstellenDeze set is de ideale uitbreiding voor je elektrische drumstel. De set bestaat uit een Carlsbro CSS3 drumkruk en Carlsbro DCN2 hoofdtelefoon met gesloten schelpen. De drumkruk is voorzien van een stevige inklapbare 3-poot waardoor hij makkelijk is op te bergen. De hoofdtelefoon is voorzien van gesloten schelpen die geheel over de oren vallen zodat je geen last hebt van geluiden van buitenaf. Deze set is uiteraard de perfecte uitbreiding op je Carlsbro elektrisch drumstel maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor elk ander elektrisch drumstel.Kenmerken DCN2 hoofdtelefoon40mm hoge kwaliteits speakers.Impedantie: 32?.Gevoeligheid: 98dB (±3dB).Frequentiebereik: 15Hz - 22kHz.Max.vermogen: 400mW.Kabellengte: ±2.5M.Aansluiting: 6.3mm + 3.5mm jack.

€ 39.00

Read on...

Elektrische drumstellen
Product
 

Carlsbro CSD200 elektrisch drumstel met 8 drumpads Bass Hi hat pedaal

Geweldige looks, geweldig CD kwaliteit geluid met de Carlsbro CSD200 elektrisch drumstelDe Carlsbro CSD200 is door zijn vele features, hoge kwaliteit qua geluid en bouwkwaliteit en zijn zeer aantrekkelijke prijs zonder twijfel de beste keuze in dit prijssegment van elektrische drumstellen. De CSD200 is voorzien van 5 drumpads (incl. bassdrum met pedaal), 2 bekkens, hihat (met pedaal), stevig en robuust rack met interne kabelbegeleiding, drumstokken en montagemateriaal. Voldoende dus om direct te beginnen aan een een heerlijke drumsessie. De Commander 200 geluidsmodule heeft verschillende mogelijkheden in CD kwaliteit voor optimaal luistergenot.CSD200 Commander 200 geluidsmoduleDe Commander 200 geluidsmodule die bij de CSD200 wordt meegeleverd biedt een uitstekende geluidskwaliteit in CD kwaliteit. De module is voozien maar liefst 458 drum- en percussiegeluiden, 2 reverb effecten, 20 demo nummers en 26 voorgeprogrammeerde drumkits. Naast de 26 preset drumkits is het mogelijk om zelf nog 15 druk kits bij te programmeren. Tevens is de Commander 200 voorzien van een 3 bands equalizer voor optimale fijnafstemming van het geluid. Om in stilte te kunnen oefenen is de module voorzien van een hoofdtelefoon aansluiting. Uiteraard kan de CSD200 worden aangesloten op een geluidsinstallatie. Ook het maken van opnames is met de Commander 200 module mogelijk. SpeelbaarheidDe CSD200 is door zijn aanslaggevoelige drumpads een genot om op te spelen. Door de hoge kwaliteit en de innovatieve technologie van de Carlsbro technici voelen zowel de drumpads als de pedalen zeer realistisch aan. Drummen op de Carlsbro CSD200 voelt dan ook zeer natuurgetrouw. Door de robuuste bouw van het rack staat de hele set stabiel. Ook de drumpads zijn goed en stevig bevestigd voor optimaal drumplezier. De CSD200 is dan ook geschikt als oefendrumstel maar kan ook zeker gebruikt worden in studio\'s of live optredens.Waar voor je geldDe CSD200 is door zijn hoge bouwkwaliteit, de vele features van de Commander 200 module, randzones op de drumpads en de verwisselbare bekkens een zeer uitgebreid drumstel. Dit alles maakt dan ook dat de CSD200 meer dan waar voor je geld biedt.KenmerkenCommander 200 geluidsmodule met 128 x 64 karakter LCD display.458 drum en percussie presets.26 voorgeprogrammeerde drum kits.15 zelf in te stellen drum kits.20 demo nummers.AUX aansluiting voor aansluiting van externe audiobron.Hoofdtelefoon aansluiting voor gebruik van hoofdtelefoon.Lijnuitgang voor aansluiting op een geluidsinstallatie, monitor speaker of mixer.USB aansluiting.Afspeel en opname mogelijkheid.Instelbare gevoeligheid.Instelbare crosstalk.Meerdere handige features zoals metronoom, reverb, trigger curve settings,etc..Levering1 × Commander 200 geluidsmodule.1 × 8? Bass pad met bass kick pedaal.1 × 8? Dual-zone Snare drumpad.3 × 8? Dual-zone Tom drumpads.1 × 10? Hi-hat.1 × 12? Dual-zone crash cymbal drumpad met choke.1 × 10? Dual-zone ride cymbal drumpad met choke.1 × Hi-hat controller pedaal.Montagemateriaal.4 poots drum rack.Drumstokken.Bekabeling met kabelbinders.Drumsleutel.

€ 449.00

Read on...

Elektrische drumstellen
Product
 

Fenton LIVE101 Party Box met microfoon echo en Bluetooth

Karaoke op hoog niveau met de Fenton LIVE101 Party Box met microfoon echo en BluetoothZingen en karaoke hoeft niet moeilijk te zijn. Deze Fenton LIVE101 Party Box met microfoon is daar een goed voorbeeld van. Deze set wordt compleet geleverd en kan na ontvangst direct in gebruik worden genomen. Sluit de meegeleverde microfoon aan op de speaker, verbind een audiobron (via bijvoorbeeld Bluetooth), stel de echo naar wens in en zingen maar! Door het krachtige systeem van 400W hoef je niet bang te zijn dat jouw zangkunsten niet gehoord zullen worden.BluetoothDe Fenton LIVE101 is voorzien van Bluetooth voor optimaal en draadloos gebruiksgemak. Koppel een telefoon of tablet draadloos met de speaker en speel vervolgens muziek af op de gekoppelde telefoon of tablet. Deze muziek wordt nu draadloos naar de speaker gestreamed, ideaal en geen gedoe met kabels. Uiteraard is het ook mogelijk om een externe audiobron aan te sluiten op de AUX ingang. Met de ingebouwde mp3 speler speel je snel en eenvoudig mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart af.MicrofoonBij deze set wordt de LIVE101 geleverd met één handmicrofoon. Indien gewenst kan je er een tweede microfoon bij bestellen want de speaker is voorzien van twee microfooningangen. Het is dus zeker mogelijk om samen te zingen. De zang kan voorzien worden van een echo effect zodat het allemaal nog net even wat beter en professioneler klinkt.Deze set bestaat uit:1x Fenton LIVE101 Party Box 400W 10" met Bluetooth1x Fenton DM105 Dynamische microfoon VocaalHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Fenton LIVE101 Party Box 400W 10" met BluetoothFeest, zing en maak plezier met de Fenton LIVE101 Party BoxFenton LIVE101 Party Box 400W 10" met Bluetooth, USB en SD mp3 speler, 2 microfooningangen en LED verlichting. Een compleet systeem voor het geven van een feestje of voor een gezellige avond vol karaoke. Maar ook voor de beginnende zanger of zangeres is de LIVE101 een prima keuze. De LIVE101 is zeer eenvoudig in gebruik en kan door iedereen bediend worden.KaraokeVoor het geven van een feestje of het houden van een gezellige avond vol karaoke heb je natuurlijk om te beginnen een goed systeem nodig voor het weergeven van het geluid. Met zijn vermogen van maar liefst 400W, de 10" woofer, 2x 4" mid speakers en dubbele tweeters is de LIVE101 de juiste keuze. De LED\'s in de LIVE101 die de speakers laten oplichten zorgen voor een extra stoere en coole uitstraling waardoor de Partystation bij geen enkel feest mag ontbreken. Met de "Mega Bass" optie worden de bassen extra versterkt wat vooral bij lager volume voor een betere luisterervaring zorgt. Hierdoor is hij ook prima te gebruiken als geluidsinstallatie in de slaap- of hobbykamer. De LIVE101 wordt zonder microfoons geleverd. Hier vindt je een overzicht met betaalbare bijpassende microfoons.BluetoothVoor het laten horen van muziek zijn er meerdere mogelijkheden zodat je altijd voorzien bent van jouw favoriete muziek. Zo is de speaker uitgerust met een Bluetooth module waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon, tablet of laptop. Muziek die via het betreffende apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld YouTube wordt dan door de speaker weergegeven. Door de dubbele microfoonaansluiting is het mogelijk om met twee aparte microfoons mee te zingen waardoor karaoke tot de mogelijkheden behoort. Zoek op YouTube de karaokeversie van een nummer wat je wilt zingen, pak je microfoon en laat het nummer spelen. De muziek en jouw zang komt uit de LIVE101 en de tekst wordt weergegeven op je telefoon, tablet of laptop. Meerdere mogelijkhedenNaast Bluetooth is het ook mogelijk om een USB stick of SD kaart met mp3 in de LIVE101 te steken. De interne mp3 speler speelt dan de muziek rechtstreeks af vanaf de USB stick of SD kaart. Voor alle overige audiobronnen is een RCA AUX ingang aanwezig die zo met behulp van een kabel aangesloten kunnen worden op de LIVE101.Of je plannen hebt voor een (karaoke) feest, wilt zingen of gewoon een leuke geluidsinstallatie zoekt.... met de LIVE101 Karaoke Partystation zit je altijd goed!KenmerkenActief systeem met 400W versterker.Voorzien van USB/SD mp3 speler.Bluetooth module voor draadloze muziek streaming.Door RGB LED\'s verlichte woofer."Mega Bass" functie.Bass en Treble regelbaar.RCA stereo lijningang.2 Microfoon ingangen (6.3mm Jack).Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal.Afstandsbediening meegeleverd.LCD-scherm met mp3 tijd informatie.SpecificatiesVermogen: 400W max.Frequentiebereik: 40Hz - 18kHz.Signaal/ruis verhouding: >60dB.Tweeters: 2x 1.5".Speakers: 2x 4".Woofer: 10".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 325 x 390 x 575mm.Gewicht: 9.8kg.Fenton DM105 Dynamische microfoon VocaalDe Fenton DM105 is een goed in de hand liggende dynamische microfoon. Uitermate geschikt voor zang en spraak door het neodymium element. De DM105 wordt geleverd incl. een 3 meter lange (afneembare) kabel. Aansluitingen zijn XLR (voor verbinding met de microfoon) aan de ene kant en aan de andere kant 6,3mm Jack voor verbinding met bijvoorbeeld een mixer. De microfoon is voorzien van een aan / uit schakelaar. KenmerkenEfficient cardioide element.Beschermkap met ingebouwd wind-ruis filter.Geschikt voor vocale toepassingen.Levering incl. 3m aansluitkabel. SpecificatiesFrequentie bereik 60Hz ~ 12kHz.Gevoeligheid -76dB.Impedantoe 600 Ohm.Microfoon: Connector XLR.Connector: 6.3mm mono jack. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 180 x Ø50mm.Gewicht: 200g.

€ 169.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

Vonyx SBS50W Karaoke Set met echo, Bluetooth en microfoonstandaard

Show je zangtalent met deze Vonyx SBS50W karaoke set met microfoonstatief!Wil jij graag ontdekt worden als nieuwe ster? Met deze Karaoke set met microfoonstatief kun je naar hartelust optreden. Door de echo-functie en ingebouwde LED lichtshow maak je er een complete show van. Je kunt heel eenvoudig je muziek aansluiten door de speaker via bluetooth te verbinden met je smartphone of tablet.De karaoke-installatie beschikt daarnaast ook nog over een ingebouwde accu waardoor je je talent kunt showen waar en wanneer je maar wilt!Deze set bestaat uit:1x Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffect1x Vonyx zang microfoon met standaard en kabelHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffectMet de Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffectt kan je werkelijk overal een feestje geven. De SBS50W is namelijk niet alleen een mobiel te gebruiken speaker, hij is ook uitgerust met een RGB LED lichteffect. Zo heb je licht en geluid uit één speaker, ideaal toch? Het mooie van alles is dat de SBS50W voorzien is van een ingebouwde accu. Je kunt hem dus echt óveral gebruiken en je hebt er geen stopcontact voor nodig. Zodra de accu leeg is laad je hem eenvoudig weer op met de meegeleverde USB kabel. Met behulp van de USB aansluiting is het ook mogelijk om devices zoals een mobiele telefoon of laptop op te laden. Op die manier kan je de Vonyx SBS50W ook gebruiken als power bank.De SBS50W is in de basis natuurlijk gewoon een speaker, een Bluetooth speaker. Je kunt er dus draadloos verbinding mee maken met bijv. je mobiele telefoon of tablet. Muziek die je dan op de telefoon of tablet afspeelt wordt dan draadloos door de speaker weergegeven. Een andere mogelijkheid is om de speaker te verbinden met een audiobron met behulp van de 3,5mm AUX ingang. Hiermee kan je andere audiobronnen die niet voorzien zijn van Bluetooth toch verbinden met de speaker. Als laatste is de SBS50W voorzien van een microfooningang. Je kunt dus niet alleen naar de muziek luisteren, je kunt ook nog eens lekker meezingen! De microfooningang is voorzien van een echo effect waarmee je je zang een extra boost kan geven en het allemaal nog nét even wat beter klinkt.Het lichteffect in de SBS50W mobiele Partyspeaker is een zogenaamde \'Jelly Ball\'. Meerdere LED\'s in de kleuren rood, groen en blauw schijnen door de lens waardoor er meerdere stralen ontstaan. Doordat de LED\'s op een gemotoriseerde print zitten en ronddraaien gaan de stralen bewegen voor een schitterende meerkleurig lichteffect. Vooral voor de beginnende zangers of zangeressen is dit een mooie toevoeging want met de Vonyx SBS50W mobiele bluetooth speaker ben je direct klaar voor het geven van een spetterend optreden. Het lichteffect kan geheel zelfstandig werken maar het is ook mogelijk om deze op geluid te laten reageren. Indien het lichteffect niet gewenst is kan deze uitgeschakeld worden.Kenmerken50W Witte Partyspeaker met RGB LED lichteffect.RGB \'Jelly Ball\' met aan/uit/beat schakelaar.Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming.AUX ingang voor aansluiting externe audiobron.6.3mm Jack microfooningang.Echo effect voor microfoon.USB-poort voor het opladen van smart devices (smartphone, iPad, iPod, etc).Robuust ontwerp met metalen hoek beschermers.Geleverd met micro USB-kabel.SpecificatiesVermogen: 50W.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.Woofer: 4".Tweeter: 1".Afmetingen en gewichtAfmetingen: 220 x 205 x 320mm.Gewicht: 3.5kg.Vonyx zang microfoon met standaard en kabelComplete set bestaande uit een microfoon, kabel en standaard in handige draagtas. De set is helemaal compleet inclusief alle benodigde kabels om de microfoon gelijk op je installatie aan te sluiten. De standaard is in hoogte verstelbaar tussen 1 en 2.2 meter. KenmerkenDynamische microfoon.Microfoonkabel 5m (XLR > 6,3mm jackplug).Microfoonhouder.Microfoonstandaard.Hoogte: 1 meter (minimaal) / 2.2 meter (maximaal). SpecificatiesFrequentiebereik 50Hz - 15kHz.Gevoeligheid -60dB (+/-3dB).Impedantie 600 Ohm.Boom arm: 700 x 14mmØ.Microfoon: Connector XLR.Gewicht: 2.1.

€ 89.00

Read on...

Bluetooth Speakers
Product
 

Vonyx karaoke party speaker met 2 draadloze microfoons, echo en Bluetooth

Beleef gezellige avonden met familie of vrienden met deze complete karaoke party speaker setMet deze Vonyx karaoke party speaker met twee draadloze microfoons, echo en Bluetooth is gezelligheid absoluut gegarandeerd. De set bestaat uit de krachtige Vonyx PLAY1000 speaker en een draadloos microfoonsysteem voor optimale vrijheid. Met deze set kan je samen (of alleen) lekker meezingen. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat jouw zangkunsten voorzien worden van een extra professioneel randje.PLAY1000De Vonyx PLAY1000 is een krachtige 400W speaker met o.a. Bluetooth zodat je eenvoudig een draadloze verbinding kunt maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Muziek afspelen was nog nooit zo eenvoudig. Naast Bluetooth beschikt de PLAY1000 ook over een ingebouwde mp3 speler die mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick kan afspelen. Voor het aansluiten van overige externe apparatuur is een 3,5mm jack AUX ingang aanwezig.Draadloze microfoonsIn deze karaoke party set wordt de PLAY1000 geleverd in combinatie met een Vonyx draadloze microfoonset. Deze set kan eenvoudig op de PLAY1000 worden aangesloten zodat de PLAY1000 snel en eenvoudig wordt omgetoverd in een echte karaoke machine. De beide draadloze microfoons zorgen ervoor dat je geen gedoe hebt met kabels en dat je vrij kunt bewegen tijdens het zingen. Uiteraard kunnen beide microfoons tegelijkertijd gebruikt worden zodat het zingen van een duet zeker tot de mogelijkheden behoort.Deze set bestaat uit:1x Vonyx PLAY1000 8" Party Speaker 400W met Bluetooth1x Vonyx Draadloze VHF microfoon set 2-kanaals STWM712 Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Vonyx PLAY1000 8" Party Speaker 400W met BluetoothFeestje, karaoke, of gewoon even genieten. Met de Vonyx PLAY1000 kan het allemaal!De Vonyx PLAY1000 is een actieve 400W 8" party speaker met Bluetooth, USB/SD mp3 speler, lijningang, microfooningang en gitaaringang. Kortom, een speaker boordevol mogelijkheden zodat hij vrijwel altijd van pas komt. Of je nou een feestje wilt geven, lekker wilt zingen of gewoon even heerlijk wilt wegdromen met je favoriete muziek, het kan allemaal met de Vonyx PLAY1000. Hij wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening waarmee de interne mp3 speler bediend kan worden.PLAY1000 is sfeerVoor een sfeerverhogend effect is de PLAY1000 voorzien van LED verlichting (aan/uit schakelbaar) die op de conus van de woofer schijnt. Dit maakt de PLAY1000 niet alleen op feestjes een leuke eye-catcher maar ook in de woonkamer kan hij perfect staan zonder dat je vriendin boos wordt. Naast de verlichting zorgt ook het geluid van de PLAY1000 dat het gezellig wordt, double fun!. De 8" woofer en de beide 4" middentoners zorgen voor een lekker geluid in het mid en laag. De tweeters maken het helemaal af en zorgen ervoor dat ook de hoge tonen perfect worden weergegeven. Voor de fijnafstemming is een bass en treble regeling aanwezig. Deze regeling, samen met de voorgeprogrammeerde EQ settings, zorgen ervoor dat het geluid van de PLAY1000 klinkt zoals het moet klinken.MogelijkhedenDe PLAY1000 beschikt over meerdere mogelijkheden als het gaat om het afspelen van geluid. Om te beginnen heeft de PLAY1000 een ingebouwde Bluetooth module. Hiermee kan een draadloze verbinding tot stand worden gebracht met bijvoorbeeld een telefoon of laptop. Muziek die op het verbonden apparaat wordt afgespeeld wordt hoorbaar via de PLAY1000. Een andere optie is de interne mp3 speler. Steek een USB stick of SD kaart in met mp3 muziek en de interne mp3 speler speelt het af. Uiteraard mag een lijningang niet ontbreken zodat alle overige audiobronnen ook aangesloten kunnen worden.Singer-songwriterNaast alle mogelijkheden voor het afspelen van muziek is de PLAY1000 ook perfect voor zang en gitaar. Met twee microfooningangen is het mogelijk om mee te zingen met de muziek zodat een gezellig avondje karaoke mogelijk is. Voor de singer-songwriter is de PLAY1000 voorzien van een gitaaringang zodat het aansluiten van een gitaar mogelijk is. Zo kan je jezelf eventueel begeleiden bij zang. Beide microfooningangen zijn voorzien van een echo effect om de klank van de zang extra goed te laten klinken.KenmerkenActieve 8" speaker met 400W versterker.Voorzien van USB/SD mp3 speler.Bluetooth module voor draadloze muziek streaming.Door blauwe LED\'s verlichte woofer (uitschakelbaar).Bass en Treble regelbaar.3,5mm jack stereo lijningang.Microfoon ingang (6.3mm Jack).Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal.Gitaar ingang (6.3mm Jack).Afstandbediening meegeleverd.SpecificatiesVermogen: 400W max.Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz.Signaal/ruis verhouding: 80dB.Middentoners: 2x 4".Woofer: 8".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 270 x 280 x 850mm.Gewicht: 12kg.Vonyx Draadloze VHF microfoon set 2-kanaals STWM712 De Vonyx STWM712 is een 2 kanaals VHF draadloze microfoonset. Deze set bestaat uit een ontvanger in combinatie met 2 handheld microfoons. Een goede en betrouwbare overdracht van het geluid is met de STWM712 wel in orde, door toepassing van antenne-diversity draagt het geluid zonder zorgen over de VHF band. KenmerkenVHF 2-kanaals antenne-diversity systeem.Hoge S/R verhouding en lage vervorming.Antennes aan voorzijde.RF/AF-indicatie.2 Handmicrofoons.XLR / Aux (6.35mm) uitgang.Levering incl. 6,3mm jack kabel (± 1 meter). SpecificatiesFrequentie: 200.175MHz en 201.400MHz.RF Output: 30mW.Dynamische range: >100dB.Frequentie bereik: 40Hz - 20kHz.Frequentie stabiliteit: 45dB Carrier Wave.Batterij: 2x AA batterijen per microfoon. Afmetingen en gewichtAfmetingen ontvanger: 126 x 180 x 42mm.Afmetingen microfoon: 248 x ø51mm.Gewicht: 0.9kg.Heb je advies nodig bij het kiezen van een draadloze microfoonset? Wij schreven een blog om je te helpen: Welke draadloze microfoonset moet ik kiezen?De Vonyx STWM712 kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 199.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

2e keus BeamZ BX94 4 in 1 LED PAR met 20W COB LED en 24 LED's strobe

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. Met de BeamZ BX94 4-in-1 LED PAR met 20W COB LED en 24 LED\'s strobe haal je meerdere lichteffecten in huis die zijn samengevoegd in één behuizing. Dit heeft uiteraard meedere voordelen waaronder eenvoudige aansluiting (minder kabels), eenvoudigere bediening en natuurlijk de besparing van ruimte. Ideaal dus voor gebruik thuis maar ook voor gebruik in de horeca of het bedrijfsleven.De BX94 bestaat uit 2 par spots. De ene spot is voorzien van 9 RGBW LED\'s met een vermogen van 6W per LED met een totaal vermogen van 54W. Deze LED\'s zijn zogenaamde 4-in-1 LED\'s wat wil zeggen dat er vier kleuren in de LED chip zijn geïntegreed. In dit geval zijn dan Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Door het mengen van deze kleuren kunnen weer vele andere kleuren gemaakt worden. Neem rood en blauw, als deze twee kleuren gemengd worden dan ontstaat paars. Met behulp van wit is het weer mogelijk om pastelkleuren te maken.In het midden van de BeamZ BX94 zit een 20W COB LED, ook RGBW. Deze LED kan qua kleuren hetzelfde als de overige 9 LED\'s maar heeft door de gebruikte COB techniek een enorme lichtopbrengst die zeker vergelijkbaar (of zelfs meer) is dan de 9 LED\'s. De samenvoeging van de 9 LED\'s en de COB LED in één behuizing zorgen ervoor dat er uit één behuizing toch het licht kan worden behaald wat normaal uit twee losse par spots komt. Ruimtebesparend en het biedt tevens de mogelijkheid voor allerlei prachtige en snelle kleurwisselingen.Om de BX94 echt helemaal multifunctioneel te maken is er rondom de COB LED een 24 LED\'s stroboscoop geplaatst. Deze 24 witte SMD LED\'s zorgen voor felle flitsen voor het echte flitsende stroboscoop effect. Ondanks dat het stroboscoop effect al jaren oud is blijft het een schitterend effect, vooral in het donker bij bewegende mensen.De besturing van de BeamZ BX94 mag wellicht lastig of moeilijk lijken maar niets is minder waar. Met de meegeleverde afstandsbediening is bedienen echt een fluitje van een cent, net als het bedienen van een tv. Wil je gewoon dat hij helemaal uit zichzelf werkt en er geen omkijken naar hebben? Dan is geluidsbesturing of automatische besturing weer ideaal. Voor de veeleisende gebruiker kan de BX94 worden aangestuurd via DMX. Met maar liefst 2, 9, 19, of zelfs 29 kanalen verkrijg je volledige controle over het effect voor het creëren van de mooiste lichtshows.Voor eenvoudige installatie van meerdere lichteffecten is de BX94 voorzien van een IEC doorkoppeling waarbij de stroomvoorziening tussen meerdere lampen doorgelust kan worden. Op die manier sluit je meerdere lichteffecten eenvoudig aan op één stopcontact. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor het doorlussen van het DMX signaal. Makkelijk en snel meerdere effecten aansluiten zonder een hele wirwar aan kabels en stopcontacten.Kenmerken9x 6W (54W totaal) 4-1 RGBAW-UV LEDs.Stroboscoop unit met 24x SMD witte LED\'s.Eén COB RGBW LED.Volledige spectrum van licht met COB-technologie.3 effecten afzonderlijk regelbaar.2, 9, 19 of 29 DMX kanalen.Incl. afstandsbediening.DMX en stand-alone mode.Master/slave functie.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.Dubbele beugels fungeren ook als vloerstandaard.Specificaties20W COB LED.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.IEC-connector in/output.Opgenomen vermogen: 85W.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 275 x 215 x 120mm.Gewicht: 2kg.

€ 92.65

Read on...

LED Par spots
Product
 

Fenton MDJ100 Karaoke Boombox op accu met echo en Bluetooth

Lekker zingen waar je maar wilt met de Fenton MDJ100 Karaoke Boombox op accu!Zingen waar je maar wilt... dat is nog eens makkelijk! Oefenen op je slaapkamer om vervolgens naar de woonkamer te kunnen gaan om jouw zangkunsten ten gehore te brengen. Het kan met deze Fenton MDJ100 karaoke set. Het systeem is namelijk voorzien van een ingebouwde accu en hoeft daarom niet per sé op een stopcontact aangesloten te zijn. Zo kan je het systeem eenvoudig met je meenemen voor het geven van optredens waar je maar wilt. Wat een vrijheid!BluetoothNaast de volledige draadloze vrijheid vanwege de ingebouwde accu is er nog meer wat je vrijheid geeft. De MDJ100 is namelijk voorzien van Bluetooth zodat je een draadloze verbinding kunt maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt de muziek die op het verbonden apparaat wordt afgespeeld hoorbaar via de speaker. Zo geniet je eenvoudig van je favoriete muziek en start je de muziek pas bij een optreden wanneer je er helemaal klaar voor bent.LED verlichtingDe Fenton MDJ100 speaker is voorzien van disco LED verlichting zodat je je optreden meteen kunt voorzien van een leuke lichtshow. Zo zet jij jezelf direct in de spotlights!MicrofoonVoor het kunnen meezingen met muziek heb je natuurlijk een microfoon nodig. Bij deze set wordt een Fenton DM100 microfoon meegeleverd zodat je direct kunt zingen. Het is zelfs mogelijk om een tweede microfoon op de MDJ100 aan te sluiten zodat je ook samen kunt gaan zingen.Op zoek naar een leuke en betaalbare karaoke set? Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om mee te kunnen zingen met jouw favoriete artiest. Door de ingebouwde accu geniet je van optimale vrijheid en kan je de MDJ100 ook gebruiken wanneer je gewoon lekker relaxed naar muziek wilt luisteren op je kamer of in bijvoorbeeld de tuin.Deze set bestaat uit:1x Fenton MDJ100 Bluetooth Partystation 100W met ingebouwde accu 1x Zwarte dynamische microfoon voor o.a. karaoke en DJ\'sHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:Fenton MDJ100 Bluetooth Partystation 100W met ingebouwde accu Totale vrijheid met de Fenton MDJ100 op accu!Geef een feestje waar je maar wilt met de Fenton MDJ100 Bluetooth Partystation. Dit muzieksysteem met een vermogen van 100W is uitgerust met een ingebouwde accu zodat je hem werkelijk overal kunt gebruiken. Het strand, de camping, in de tuin, het maakt allemaal niet uit. Zodra de accu is opgeladen neem je hem overal mee naartoe en geniet je waar je maar wilt van jouw favoriete muziek. De beide handvaten zorgen ervoor dat je hem makkelijk kunt dragen en meenemen.BluetoothDe Fenton MDJ100 is voorzien van een ingebouwde Bluetooth module. Met deze module is het mogelijk om draadloos verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zo stream je jouw muziek van Spotify, YouTube, etc. eenvoudig en geheel draadloos naar de MDJ100 waardoor iedereen kan meegenieten. Met behulp van de USB en SD slots is het mogelijk om de interne mp3 speler te gebruiken. Sluit eenvoudig een USB stick of SD kaart met mp3 muziek op de MDJ100 aan en de interne mp3 speler speelt de muziek af. Het LCD display zorgt voor de nodige informatie voorziening. Voor alle overige apparatuur is een RCA lijningang / aux aansluiting aanwezig. Hiermee kan je overige apparatuur met behulp van een kabel aansluiten.Spectaculaire lichtshowMet de MDJ100 geniet je niet alleen van muziek maar ook van een coole lichtshow. Rondom de woofers zijn RGB LED\'s (RGB = Rood, Groen en Blauw) ingebouwd die de conus van de woofer belichten. Dit zorgt natuurlijk voor extra sfeer als je bijvoorbeeld de MDJ100 \'s avonds meeneemt voor een gezellige beachparty met je vrienden. Overigens zijn de LED\'s uit te schakelen zodat je zelf bepaalt of je wel of geen verlichting wilt.KaraokeDe Fenton MDJ100 wordt niet voor niets een \'partystation\' genoemd. Met alleen muziek en licht kan je natuurlijk best een feestje bouwen maar als je er ook nog eens bij kunt zingen..... dán is het feest compleet! De MDJ100 heeft twee microfooningangen met echo effect. Zo kan je de MDJ100 gebruiken voor karaoke of gewoon om thuis lekker mee te zingen met jouw favorieten. Het echo effect zorgt ervoor dat jouw zangkunsten worden voorzien van een professionele klank.KenmerkenMedia speler met USB/SD/BT en Aux ingang.Krachtige 100W versterker.Verlichte luidsprekers met RGB LEDs (aan/uit schakelaar).LCD-scherm met MP3 tijd informatie.2 Microfoon ingangen (6.3mm Jack).Echo effect voor microfoon.Ingebouwde accu voor 3-4 uur gebruikstijd.Handvat om uw partystation te dragen.SpecificatiesVermogen: 100W.Frequentiebereik: 55Hz - 20kHz.Signaal ruisverhoudng: >80dB.Woofers: 4".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz .Afmetingen en gewichtAfmetingen: 295 x 380 x 205mm.Gewicht: 3.9kg.Zwarte dynamische microfoon voor o.a. karaoke en DJ\'sZwarte dynamische microfoon die geschikt is voor spraak en zang  zoals voor Karaoke en DJ toepassingen. Voorzien van drie meter lange kabel voor optimale bewegingsvrijheid. De kabel is voorzien van een 6.3mm jack plug waarmee de microfoon aangesloten kan worden op bijv. een mixer. De microfoon beschikt over een aan / uit schakelaar. Kenmerken en specificatiesFrequentiebereik: 80 - 12kHz.Gevoeligheid: 76dB.Impedantie: 600 Ohm.Aan / Uit schakelaar.3m aansluitkabel met 6,3mm Jackplug. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 155 x ?52mm.Gewicht: 147gr.

€ 59.95

Read on...

Bluetooth Speakers
Product
 

2e keus BeamZ BAC406 Aluminium LED spot met 6x 18W 6 in 1 LED's

Informatie over dit 2e keus artikelCompleet:JaOriginele verpakking:JaStaat van product:Uit de doos geweest. In goede staat.Garantie:2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren. De BeamZ BAC406 Aluminium LED spot met 6x 18W 6-in-1 LED\'s is speciaal ontworpen voor vaste installatie. Door de aluminium behuizing kan de warmte van de LED\'s goed worden afgevoerd zonder gebruik te maken van een ventilator. De 6 hoogvermogen LED\'s hebben een vermogen van maar liefst 18W per LED. De 6-in-1 technologie van de LED\'s zorgt ervoor dat deze lampen een gigantisch aantal kleuren kan maken met een hoge lichtintensiteit. Tevens beschikken de LED\'s over UV-mogelijkheid, ook wel bekend als "Blacklight". Een leuke feature die de veelzijdigheid van deze lamp nog eens extra benadrukt.Het aansturen van de BeamZ BAC406 kan op verschillende manieren waaronder DMX. Via DMX heb je als gebruiker totale controle over bijv. de kleur. Ook kunnen enkele ingebouwde effecten zoals dimmer of stroboscoop via DMX gebruikt worden. Naast DMX beschikt de BAC406 over een ingebouwde microfoon waarmee de lamp via geluidsbesturing gebruikt kan worden. Ook zijn er enkele ingebouwde programma\'s aanwezig zodat de BAC406 helemaal zelfstandig kan werken. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen deze verschillende programma\'s of enkele gewenste kleuren eenvoudig opgeroepen worden.Installatie van meerdere BeamZ BAC406 units is met de daisy-chain mogelijkheid een fluitje van een cent. Zowel de netspanning als het DMX signaal kan op elke unit doorgekoppeld worden. Dit scheelt enorm veel tijd bij installatie waardoor de BeamZ Bac406 ook ideaal is voor tijdelijke installaties zoals in stands bij beurzen of in showrooms om bepaalde objecten uit te lichten.Kenmerken6x 18W 6-in-1 LEDs.RGBAW-UV kleurmenging.4 of 10 DMX kanalen.DMX en Stand-alone mode.Lichtgewicht aluminium behuizing.Master/Slave functie.IR afstandsbediening.DMX in/uitgang via 3-pin XLR.Voorgeprogrammeerde shows.Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Controle paneel met LED display.IEC-connector in/uitgang.SpecificatiesVermogen: 72W.Stralingshoek: 18°.Field angle: 42°.Aantal LED\'s: 6 LED\'s van 18W per LED (6-in-1 LED\'s).Aantal kleuren: 6 (rood, groen, blauw, amber & wit + UV).Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 230 x 205 x 150mm.Gewicht: 2.1kg.

€ 145.00

Read on...

LED Par spots
Product