SkyTronic Audiokabel 2x RCA Tulp 1x 3.5mm Jack 2.5m

Standaard 3.5mm Jack naar 2x Tulp / RCA audio snoer.  Wordt ondermeer toegepast om computers, laptops, smartphones en andere geluidsbronnen aan te sluiten op een mengpaneel, actieve speaker of versterker. Kenmerken:Hoge kwaliteit audiosnoer.2x Tulp / RCA naar 3.5mm Jack.Lengte: 2.5 meter.

€ 3.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

SkyTronic zwart 400W Stereo Karaoke Versterker met Display

Een 400W stereo Karaoke versterker die voorzien is van twee microfooningangen. Twee Lijn / AUX ingangen voor ondermeer een CD / DVD speler, een TV of een MP3 speler. Night Design VU display. Regelbaar microfoon volume en echo effect. Master volume en balansregeling geven samen met de bas- en de hoge tonen regeling een prima sound. Natuurlijk geschikt voor elke karaoke party, maar de versterker past ook prima in een kleine hifi installatie. KenmerkenVU meter.Regelbare echo en volumeregeling voor karaoke.Twee Microfooningangen.2-Bands toonregeling.Balansregeling.Schroefaansluitingen voor luidsprekers. SpecificatiesVermogen: 2 x 50W / 8 Ohm.Vermogen: 2 x 75W / 4 Ohm.Voeding: 230Vac, 50Hz.Impedantie: 4~8 Ohms. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 20 x 20 x 10cm.Gewicht: 2kg.

€ 59.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

Skytronic 400W Stereo versterker met 2x Microfooningang

Solide 400W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen. Voorzien van vier lijn / AUX ingangen voor bijvoorbeeld een CD / DVD speler, TV, tuner oid. Luidspreker bevestiging via stevige klemterminals.De versterker is voorzien van twee microfooningangen welke voorzien zijn van toon, volume en echo regeling. De geluid van de lijningangen en microfooningangen kan naar wens worden afgesteld met de hoog en laag toonregeling. Door het 2x 50W rms vermogen past deze stereo versterker ook prima in een kleine hifi setting.Kenmerken2 Microfooningangen met individuele volumeregelaar en echo-effect.2 Bands toonregeling en master volumeregelaar.Geschikt voor karaoke.Ingangen voor DVD, CD Karaoke, cassettespelers en twee microfoons.Uitgangsvermogen2x 50W rms.2x 200W max...Blauwe power LED.4 Stereo lijningangen met RCA-jacks.Terminals voor de luidsprekers.SpecificatiesImpedantie 8 Ohm.Input sensitivity:Line 500mV.Power Supply 230Vac, 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 92 x 275 x 250mm.Gewicht 2.5kg.

€ 49.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

Fenton SHFB658B boekenplank luidsprekers 5 Zwart (Set)

De Fenton SHFB658B is een moderne stereo speakerset met een 2-weg crossover. De speakers zijn uitgerust met een 5" woofer en een 1" tweeter voor een optimaal resulaat. De 2-weg technologie zorgt voor een fantastisch diepe bas terwijl de tweeter zorgt voor vloeiende overgangen van midden naar hoge frequenties. Door de formidabele geluidskwaliteit van de speakers zijn deze zeer geschikt voor home-cinema gebruik (films kijken) of voor het luisteren naar muziek. De speakers zijn voorzien van een afneembaar front met zwart geluidsdoorlatend doek. Het aansluiten van de speakerkabel gebeurt door middel van 2 klemterminals.KenmerkenSpeaker versie 5" woofer + 1" tweeter.2-Weg technologie.Breed frequentiebereik.Formidabele geluidskwaliteit.Uitstekende klankkleur.Elegante behuizing.Geleverd als set van 2 speakers.SpecificatiesSysteem 2-Way.Power Continue 2 x 120W.Crossover frequentie 65Hz - 20kHz.Impedantie 8 Ohm.SPL @ 1W/1m 86dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 280 x 175 x 177mm per speaker.Gewicht: 4.1kg.

€ 55.90

Read on...

HiFi luidsprekers
Product
 

Vonyx Luidsprekerset 2 weg 6,5 120W Wit

Vonyx Luidsprekerset 2-weg 6,5" 120W - Wit. Compacte stereo speakers met hoog vermogen. Geschikt voor HiFi en surround geluidsweergave.Compact uitgevoerde, hoog vermogen 2-weg stereo speakerset. Door de goede geluidsweergave zijn deze speakers zeer geschikt voor o.a. HiFi en surround toepassingen thuis. Tevens zijn deze speakers zeer geschikt als achtergrondluidsprekers in de horeca.Kenmerken2-weg speakers.6,5" woofer met mica conus.1" Mylar dome tweeter.Incl. montagebeugels.Levering per paar.SpecificatiesMax vermogen: 120W.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz.SPL @ 1W/1m: 89dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 215 x 192 x 290mm.Gewicht 5.2kg per set.

€ 69.90

Read on...

HiFi luidsprekers
Product
 

BeamZ Rookmachine reinigingsvloeistof 250ml

BeamZ reinigingsvloeistof (250ml) voor rookmachines. Met deze vloeistof reinig je je rookmachine heel eenvoudig en zorg je ervoor dat de rookvloeistof welke zich in de machine bevindt niet vastkoekt. De BeamZ reinigingsvloeistof is vooral geschikt wanneer rookmachines niet met enige regelmatig gebruikt worden.Gebruik is simpel:Giet wat reinigingsvloeistof in een bakje en hang de slang van de rookmachine (waarmee de rookvloeistof wordt opgepomt) in het bakje met reinigingsvloeistof.Zet de rookmachine aan en wacht tot deze klaar is voor gebruik.Druk nu op de knop om rook te spuiten zodat de rookmachine de reinigingsvloeistof opzuigt.Wacht tot de reinigingsvloeistof helemaal door de machine is gezogen (te merken aan het sputteren bij de rookmond).Nu even doorspoelen (de knop in blijven drukken) zodat eventuele resten via de reinigingsvloeistof naar buiten komen.De machine is nu gereinigd en kan (voor langere tijd) opgeborgen worden.

€ 9.85

Read on...

Vloeistoffen
Product
 

SkyTec Microfoonhouder met Adapter

Kunststof microfoonhouder met 3/8" naar 5/8" adapter. Geschikt voor de meeste microfoons met een schachtdiameter tot 30mm.

€ 3.95

Read on...

Microfoon standaards
Product
 

SkyTronic Transparante Luidsprekerkabel rol van 100 meter met polariteitsaanduiding

Soepele OFC 2-aderige luidsprekerkabel, geleverd op haspel van 100m. Polariteitsaanduiding op de kabel.

€ 119.00

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

BeamZ Rookvloeistof Ultra geconcentreerd 5L

Hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Laat bij juist gebruik geen residu achter.

€ 18.95

Read on...

Vloeistoffen
Product
 

BeamZ 1500 Watt Stroboscoop met DMX

Professionele stroboscoop met 1500 Watt vermogen. Compleet met beugel voor plafond of muur montage. Het apparaat is uitgerust met 2 DMX kanalen en wordt geleverd inclusief flitsbuis en perfect voor de veeleisende gebruiker.Door de instelbare flitssnelheid en de regelaar voor de sterkte van de flits kan elke gewenste mogelijkheid gecreëerd worden. Het venster, de metalen behuizing en de 20A zekering zorgen voor de nodige veiligheid. De meegeleverde ophangbeugel kan gebruikt worden voor montage aan het plafond of aan de muur.Kenmerken1500 Watt vermogen.2 DMX kanalen.Mogelijkheid voor master / slave.Flits snelheid en vermogen instelbaar.Geschikt voor plafond en muur montage.SpecificatiesAansluitingen: 1x DMX in en 1x DMX uit.DMX instelbaar via DIP-switches.DMX-512 protocol.Dimbaar: 0 - 100%.Flitsbuis met lange levensduur inbegrepen.Reflector systeem met zekerheidsvenster.Stevige metalen behuizing.20A Zekering.Voeding: 220-240V, 50hZ.Levering1 x Stroboscoop .1 x Ophangbeugel.Nederlandstalige handleiding (andere talen oa. Engels, Duits, Spaans etc.).Afmetingen en gewicht450 x 176 x 223mm.Gewicht ca. 4.4 Kg.

€ 99.90

Read on...

Stroboscoop
Product
 

BeamZ Spiegelbol motor voor spiegelbollen tot 30cm

Kleine compacte spiegelbol motor voor het laten roteren van spiegelbollen met een gewicht tot max. 2.5kg ~ 30cm.Inclusief ketting en montage schroeven.Stevige behuizing.Aansluitsnoer met aangegoten stekker.SpecificatiesRotaties per minuut 1.5.Max. draaggewicht 2.5kg.Kabel 0.6m.Voeding 230Vac, 50Hz.Afmetingen 55 x 110mm.Gewicht 270g.

€ 10.90

Read on...

Spiegelbollen
Product
 

BeamZ 20 cm Spiegelbol

Blanke 20 cm spiegelbol met ophangoog. De spiegelbol is nog steeds een van de klassieke disco lichteffecten. Voor een optimaal efefct wordt de spiegelbol beschenen met wit of gekleurd licht. Maakt van elke party een geweldig feest.KenmerkenSpiegeltjes van echt spiegelglas 10 x 10mm.Brandveilige PVC binnenbol.Sterke metalen ophang constructie.Spiegeltjes van echt spiegelglas 10 x 10mm.Brandveilige PVC binnenbol.Sterke metalen ophang constructie.

€ 12.50

Read on...

Spiegelbollen
Product
 

SkyTronic Audiokabel 2x RCA 2x RCA 1.2m

1.2 meter RCA / Tulp kabel.Stereo 2 x RCA / Tulp naar 2 x RCA / Tulp.

€ 2.95

Read on...

Kabels Toebehoren
Product
 

SkyTronic AV 340 5 kanaals versterker met USB

De SkyTronic AV-340 is een 5-kanaals surround versterker met 510 watt vermogen, voorzien van USB slot, met een hoge geluidskwaliteit, die tevens voor professionele karaoke doeleinden geschikt is. Voorzien van een afstandsbediening, twee microfooningangen met toonregeling voor karaoke toepassingen, glaspaneel vormgeving, Echo regeling en een dynamische displayweergave. Door de instellingen is het mogelijk de klank in iedere ruimte aan je wensen aan te passen. De versterker is uitgevoerd met een geforceerde koeling en kortsluitbeveiliging.Kenmerken510 Watt Karaoke Surround versterker.5 uitgangskanalen.MP3 afspelen via USB.Professioneel Karaoke Systeem.Afstandsbediening.Echo- en toonregeling.Kortsluitbeveiliging en geforceerde koeling.Glaspaneel vormgeving.Dynamische displayweergave.SpecificatiesUitgangsvermogen 2x 180 Watt en 3x 50 Watt.Impedantie 4-16 Ohm.Impedantie surround 8 - 16 Ohm.Input sensitivity:Line 250mV - 47kOhm.Input sensitivity:Mic (unbalanced) 5mV - 600 Ohm.Aansluitspanning 220-240Vac/50Hz.Levering1x Versterker.Afstandsbediening.Handleiding.Afmetingen en gewichtAfmetingen 420 x 295 x 120mm.Gewicht 6.2kg.

€ 129.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

SkyTronic Zwart Karaoke Stereo Versterker 100W met FM en USB SD MP3

Compacte 100W stereo karaoke versterker met twee microfooningangen, USB / SD ingang voor het afspelen van MP3 muziekbestanden vanaf een USB stick of SD kaart en twee Lijn / AUX ingang voor een externe CD of DVD speler. Luidsprekeraansluiting via universele schroefklemmen. Ingebouwde FM radio. De microfoonsignalen kunnen in toon en volume geregeld worden. Daarnaast is er voor de microfoon ingangen een regelbare echo. Hoge- en lage tonenregeling en een master volume zorgen voor een optimale geluidsinstelling.KenmerkenUSB-poort & SD-slot voor MP3 weergave.2-bands toon- en balans regeling.Regelbare echo.2 Microfooningangen.FM Tuner.MP3 Afstandsbediening.SpecificatiesVermogen: 2 x 50W.Voeding: 230Vac, 50Hz.Impedantie: 8 Ohm.Lijningang: 500mV.Microfooningang: 2mV.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 95 x 250 x 240mm.Gewicht: 1,4 kg .

€ 69.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

SkyTec witte 75W Luidsprekers met montagebeugel

Compact uitgevoerde, hoog vermogen 2-weg stereo speakerset. Door de goede geluidsweergave zijn deze speakers zeer geschikt voor o.a. HiFi en surround toepassingen thuis. Tevens zijn deze speakers zeer geschikt als achtergrondluidsprekers in de horeca.Door het compacte design van deze luidsprekers zijn ze overal inzetbaar, geleverd inclusief montage beugels voor bevestiging aan de muur of wand.KenmerkenVoorzien van schroefterminals.4" Woofer met PP conus (10 cm).3/4" polycarbonaat tweeter (2 cm).Geleverd inclusief montage beugels.Levering per paar.SpecificatiesSPL @ 1W/1m 89dB.Impedantie 8 Ohm.Maximaal vermogen 75W.Frequentie bereik 70Hz ~ 20kHz.Compact design met 2-weg systeem.75W Vermogen met 89dB SPL.Afmetingen en gewichtAfmetingen 210 x 160 x 150mm.Gewicht per set 3.5kg.

€ 34.00

Read on...

HiFi luidsprekers
Product