BeamZ Star Color 270Z Wash set van 2 in flightcase

Set van 2 BeamZ Star-Color 270Z inclusief flightcaseDe BeamZ Professional Star-Color 270Z is een professionele architectonische LED Wall Washer met tal van handige functies voor schitterende belichting van bijvoorbeeld gebouwen, podia, grote kunstwerken, etc. Zo is de 270Z voorzien van o.a. automatische zoom en maar liefst 18 krachtige 15W 4-in-1 LED\'s. Naarst deze krachtige LED\'s is de Star-Color 270Z ook nog voorzien van 42 LED\'s (0,2W) voor achtergrondverlichting waarmee schitterende effecten gecreëerd kunnen worden. Voor eenvoudige sturing is de 270Z voorzien van o.a. draadloze DMX. In deze set worden er twee Star-Color 270Z lampen + op maat gemaakte flightcase geleverd.Zoom en 4-in-1 LED\'sDe BeamZ Star-Color 270Z is voorzien van een gemotoriseerde zoom waarmee een precieze belichting van objecten mogelijk is. De LED\'s van de Star-Color zijn 4-in-1 RGBW LED\'s wat wil zeggen dat elke LED beschikt over 4 lichtbronnen (Rood, Groen, Blauw en Wit). Door het mengen van deze kleuren zijn ontelbaar veel kleuren te creëren inclusief pastelkleuren. De LED\'s zijn in 3 horizontale rijen van 6 LED\'s aan te sturen zodat ook hiermee schitterende effecten mogelijk zijn. Voor flitsende effecten is de 270Z voorzien van een stroboscoopfunctie en uiteraard beschikt hij over een dimmer waarmee de lichtoutput tussen 0 en 100% ingesteld kan worden.OphangenDe Star-Color 270Z wordt geleverd inclusief een quick lock omega beugel zodat het mogelijk is om de lamp op te hangen. Met behulp van een trussklem (niet meegeleverd) kan de lamp zo eenvoudig aan een trussconstructie worden opgehangen.IP65De Star-Color 270Z is IP65 geclassificeerd wat wil zeggen dat hij stof-, weer- en waterbestendig is. Hierdoor kan de lamp ook blijvend buiten geïnstalleerd worden zonder extra voorzieningen te treffen met betrekking tot bijvoorbeeld regen.KenmerkenIP65 geclassificeerd waterdicht ontwerp.18x 15W High Power RGBW LED?s (aansturing per rij van 6).42x 0.2W RGB LED\'s voor achtergrondverlichting .Gemotoriseerde zoom.Geharde glazen lens en waterdichte pakkingen.Sturing via DMX (ook draadloos).Standalone en Master / slave-modus.0-100% Elektronische dimmer.Stroboscoopfunctie: 0 - 16Hz.Bedieningspaneel met full-colour 2.4 "TFT-scherm.DMX-ingang / uitgang via 3-polige XLR.Powercon True in- en uitgang voor daisy chain aansluiting.Meerdere pre-sets en automatische programma\'s.Quick-Lock omegaklem meegeleverd.Levering van 2 lampen + flightcase.Specificaties per Star-Color 270ZAantal LED\'s hoofdverlichting: 18.Vermogen per LED: 15W.Kleuren: RGBW (Rood, Groen, Blauw en Wit).Aantal LED\'s achtergrondverlichting: 42.Vermogen per LED: 0,2W.Kleuren: RGB (Rood, Groen en Blauw).Stralingshoek: 2° - 23° (gemotoriseerde zoom).Field angle: 8° - 46°.Lichtsterkte Lux: 28200 (zoom in) - 5420 (zoom out).Stroboscoop snelheid: 0 - 16 fps.Aantal DMX kanalen: 3, 4, 5, 16, 22 of 34.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 390 x 140 x 330mm per lamp.Gewicht (set): 29kg.

€ 1785.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

Power Dynamics Aluminium afrokprofiel klittenband 97cm

Aluminium strip voor de bevestiging van podiumrokken aan podiumdecks. Voorzien van klittenband voor snelle en eenvoudige montage van de rok.Afmeting: 70 x 970 x 10mm.Gewicht: 0.8kg.Materiaal: Aluminium.Kleur: Zilver.Voorzien van klittenband.

€ 18.50

Read on...

Beter maken
Product
 

MAX Spinning Sunflower twee in één lichteffect met afstandsbediening

MAX Spinning Sunflower, hét effect voor wand of plafondDe MAX Spinning Sunflower is een geweldig effect om aan een muur of een plafond te hangen. Het effect is zeer simpel aan te sluiten en kan dan ook snel in gebruik worden genomen. De Spinning Sunflower beschikt over een soort UFO ring aan de buitenkant met meerdere kleuren LED\'s en een center effect met uiteraard ook gekleurde LED\'s. Het geheel zorgt voor een zeer leuk effect tijdens een feestje of in een chill ruimte.Sunflower (UFO ring)De Sunflower UFO ring beschikt over 47 LED\'s in de kleuren Rood, Groen en Blauw (RGB). Deze LED\'s zijn geprogrammeerd en zorgen voor een soort bewegend / ronddraaiend effect. Dit effect is naar wens via de meegeleverde afstandsbediening aan of uit te schakelen.Center effectIn het midden van de MAX Spinning Sunflower bevindt zich een center effect met 61 RGB LED\'s. Dit center effect zorgt voor een gekleurde lichtbundel waarmee de ruimte een sfeervolle kleur krijgt. De combinatie van het center effect en de Sunflower zorgt voor een kleurrijk en bewegend lichtspektakel.SturingDe MAX Spinning Sunflower wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening. Hiermee kan het effect eenvoudig ingesteld worden op bijvoorbeeld automatische mode waarin het effect geheel zelfstandig voor een leuke en afwisselende lichtshow zorgt. Een andere optie is geluidsbesturing waarbij de Spinning Sunflower via een ingebouwde microfoon op geluid reageert.De MAX Spinning Sunflower is het ideale lichteffect om een ruimte snel en eenvoudig te voorzien van gekleurd licht met effect. De Spinning Sunflower is dan ook perfect voor een feestje thuis, voor gebruik in een chill ruimte, als aankleding van een gang, etc.KenmerkenTwee in één LED lichteffect.Sunflower UFO ring: 47 RGB LED\'s (aan/uit te schakelen).Center lichteffect: 61 RGB LED\'s.Stroboscoop met regelbare snelheid.Geluidsgestuurd en automatische mode.Sterke lichtbundels voor maximaal effect.Inclusief afstandsbediening.SpecificatiesRGB LED\'s (Rood, Groen en Blauw).Aantal LED\'s: 108.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (1.8V netadapter meegeleverd).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 132 x 132 x 26mm.Gewicht: 0.12kg.

€ 33.00

Read on...

LED Effecten
Product