2e keus Power Dynamics ISPB Wandsteun Kit (Set)

Universele wandsteun. Wordt compleet geleverd met alle benodigde hardware. Voor alle wand- of plafondmontage met een gewichtsbelasting tot 6,8 kg.Kenmerken en specificatiesGewichtsbelasting tot 6.8kg.Montageplaat verticaal verstelbaar.Levering incl. montagemateriaal.Deze beugel is perfect te combineren met de volgende speakers:Power Dynamics ISP4W Luidspreker set 4" 100W - Wit Spatwaterdicht.Power Dynamics ISP5W Luidspreker set 5" 120W - Wit Spatwaterdicht .Power Dynamics ISP6W Luidspreker set 6" 150W - Wit Spatwaterdicht .Power Dynamics ISP4B Luidspreker set 4" 100W - Zwart Spatwaterdicht.Power Dynamics ISP5B Luidspreker set 5" 120W - Zwart Spatwaterdicht.Power Dynamics ISP6B Luidspreker set 6" 150W - Zwart Spatwaterdicht .

€ 11.00

Read on...

Speaker­standaards
Product
 

Power Dynamics PD910 Bluetooth kolom geluidsinstallatie 3600W

Power Dynamics PD910 geluidsinstallatie met Bluetooth en stijlvolle kolom luidsprekersEen volwaardige en stijlvolle installatie met deze Power Dynamics PD910 Bluetooth kolom geluidsinstallatie. Een compleet systeem van 3600W voor vele toepassingen waarbij grote luidsprekerkasten niet wenselijk zijn. Ondanks het stijlvolle uiterlijk is er op de kwaliteit niet ingeleverd en biedt het systeem dat wat je er van mag verwachten. Vele opties qua connectiviteit, een ingebouwde klasse D versterker maar bovenal natuurlijk een geweldig geluid.De set zoals deze geleverd wordt bestaat uit twee PD910 kolom speaker systemen en een 6 meter lange kabel om beide systemen met elkaar te verbinden. Zo ontstaat een volwaardige geluidsinstallatie die via Bluetooth of een extern aan te sluiten bron (mixer, computer, cd speler, etc.) is aan te sturen. Tevens biedt het systeem een eenvoudige oplossing voor zang / karaoke of het geven van een toespraak want door de ingebouwde mixer kan een microfoon rechtstreeks op het systeem worden aangesloten. Voor gebruik bij zang / karaoke kan de ingebouwde Digitale Sound Processor met 16 presets gebruikt worden om een professionele \'finishing touch\' aan de zang te geven.

€ 1099.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

2e keus Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffect

Met de Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffectt kan je werkelijk overal een feestje geven. De SBS50W is namelijk niet alleen een mobiel te gebruiken speaker, hij is ook uitgerust met een RGB LED lichteffect. Zo heb je licht en geluid uit één speaker, ideaal toch? Het mooie van alles is dat de SBS50W voorzien is van een ingebouwde accu. Je kunt hem dus echt óveral gebruiken en je hebt er geen stopcontact voor nodig. Zodra de accu leeg is laad je hem eenvoudig weer op met de meegeleverde USB kabel. Met behulp van de USB aansluiting is het ook mogelijk om devices zoals een mobiele telefoon of laptop op te laden. Op die manier kan je de Vonyx SBS50W ook gebruiken als power bank.De SBS50W is in de basis natuurlijk gewoon een speaker, een Bluetooth speaker. Je kunt er dus draadloos verbinding mee maken met bijv. je mobiele telefoon of tablet. Muziek die je dan op de telefoon of tablet afspeelt wordt dan draadloos door de speaker weergegeven. Een andere mogelijkheid is om de speaker te verbinden met een audiobron met behulp van de 3,5mm AUX ingang. Hiermee kan je andere audiobronnen die niet voorzien zijn van Bluetooth toch verbinden met de speaker. Als laatste is de SBS50W voorzien van een microfooningang. Je kunt dus niet alleen naar de muziek luisteren, je kunt ook nog eens lekker meezingen! De microfooningang is voorzien van een echo effect waarmee je je zang een extra boost kan geven en het allemaal nog nét even wat beter klinkt.Het lichteffect in de SBS50W mobiele Partyspeaker is een zogenaamde \'Jelly Ball\'. Meerdere LED\'s in de kleuren rood, groen en blauw schijnen door de lens waardoor er meerdere stralen ontstaan. Doordat de LED\'s op een gemotoriseerde print zitten en ronddraaien gaan de stralen bewegen voor een schitterende meerkleurig lichteffect. Vooral voor de beginnende zangers of zangeressen is dit een mooie toevoeging want met de Vonyx SBS50W mobiele bluetooth speaker ben je direct klaar voor het geven van een spetterend optreden. Het lichteffect kan geheel zelfstandig werken maar het is ook mogelijk om deze op geluid te laten reageren. Indien het lichteffect niet gewenst is kan deze uitgeschakeld worden.Kenmerken50W Witte Partyspeaker met RGB LED lichteffect.RGB \'Jelly Ball\' met aan/uit/beat schakelaar.Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming.AUX ingang voor aansluiting externe audiobron.6.3mm Jack microfooningang.Echo effect voor microfoon.USB-poort voor het opladen van smart devices (smartphone, iPad, iPod, etc).Robuust ontwerp met metalen hoek beschermers.Geleverd met micro USB-kabel.SpecificatiesVermogen: 50W.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.Woofer: 4".Tweeter: 1".Afmetingen en gewichtAfmetingen: 220 x 205 x 320mm.Gewicht: 3.5kg.

€ 50.92

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

2e keus Vonyx CM400 Studio condensator microfoon incl. shockmount

Vonyx CM400 Studio condensator microfoon incl. shockmount. De CM400 is de perfecte keuze voor de vlogger, muzikant, etherpiraat of producer. De microfoon kan eenvoudig met een computer of laptop verbonden worden voor een verbazingwekkend mooie geluidsopname van zowel spraak / zang als akoestische instrumenten. Bij de meeste pc\'s of laptops werkt de microfoon zonder verdere apparatuur. In een enkel geval zal het nodig zijn om een extra mixertje aan te schaffen die de microfoon van de benodigde spanning (fantoomvoeding) voorziet. Voor aansluiting op een mixer / mengpaneel is het sowieso noodzakelijk dat deze voorzien is van fantoomvoeding. Indien dat niet het geval is dan is dit ook op te lossen door middel van een kleine mixer of een losse fantoomvoeding.De CM400 is voorzien van een groot membraam wat zorgt voor een hoge SPL waardoor ook de kleinste details moeiteloos worden opgenomen. Door de goede richtingskarakteristiek worden omgevingsgeluiden juist weer geminimaliseerd. Het brede frequentiebereik zorgt ervoor dat het gehele frequentiegebied vrijwel zonder dippen of pieken wordt opgenomen.De Vonyx CM400 wordt geleverd incl. een zwarte shockmount zodat de microfoon vrij van trillingen en resonantie bevestigd kan worden aan een broadcast arm of microfoonstandaard. Om de kwaliteit nog eens extra te verbeteren wordt de microfoon geleverd incl. een plopkap. Deze plopkap vermindert het windgeruis en verzacht bij spraak / zang de harde en scherpe klanken van bijv. de \'P\', \'F\' of \'S\'. Door deze extra\'s is een superieure geluidskwaliteit bij live optredens of in de studio gegarandeerd en dat voor deze lage prijs. KenmerkenGroot membraan condensator microfoon.Minimale omgevingsgeluiden en hoge SPL.Breed frequentiebereik zorgt voor elke nuance van het geluid.Robuuste metalen behuizing voor een betere levensduur.Inclusief 3/8\'\' naar 5/8\'\' adapter.Inclusief zwarte shockmount.Kabel met 3,5mm jack aansluiting voor rechtstreekse connectie met pc of laptop. SpecificatiesFrequentiebereik: 60Hz - 15kHz.SPL max: 126dB.Gevoeligheid: -37dB.Impedantie: 200 Ohm.Aansluiting: XLR / 3,5mm jack.Kabellengte: 2,5 meter. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 47 x 180mm.Gewicht: 0.4kg.

€ 29.00

Read on...

Draad­gebonden microfoons
Product
 

2e keus BeamZ S1500 MKII Rookmachine met interval controller

Deze rookmachine van BeamZ heeft een 1500W verwarmings element met een korte opwarm tijd. De rookmachine wordt geleverd met een afstandsbediening. Voorzien van een hoge kwaliteit verwarmingselement en een groot ingebouwd reservoir voor rookvloeistof.Kenmerken1500W DMX rookmachine.Stand alone-mode of DMX.Thermostatisch geregeld verwarmingselement.2000ml vloeistoftank.Bedrade afstandsbediening incl. timer, kabellengte 5m.SpecificatiesVerwarmings element 1500W.Rookvolume per minuut 295m3.Opwarm tijd in minuten 8.Tank inhoud 2000ml.DMX Kanalen 1.Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen 465 x 310 x 210mm.Gewicht 5.6kg.

€ 115.00

Read on...

Rookmachine
Product
 

2e keus SkyTronic SHFT60B Zuil Luidspreker set 2x 6.5

Een 3-weg Bass Reflex HiFi-set met een breed frequentiebereik van 28Hz tot 22kHz, een bereik waar vele speakers niet aan kunnen tippen. Door de geweldige karakteristiek en buitengewoon goede speakers heeft de set een formidabele geluidskwaliteit. Zeer geschikt voor stereo- en home cinema-gebruik.Kenmerken3-Weg boxen.Verwijderbare grill.Uitstekende frequentiekarakteristiek en klankeigenschappen.Incl. aansluitkabels.Levering per paar.SpecificatiesPower piek 500W.Power max. 350W.Power RMS 180W.Frequency response 28Hz-22kHz.Impedantie 8 Ohms.Woofer 2 x 6,5".Tweeter Neodymium.Afmetingen en gewichtAfmetingen 25 x 20 x 86cm.Gewicht (per stuk) 7,5kg.

€ 75.00

Read on...

HiFi luidsprekers
Product
 

2e keus SkyTec SL6 PA Speakerbox 6 inch 150W Per paar

Trapeziumvormige 2-weg disco luidsprekerbox met een professionele uitstraling. Kenmerken2-Weg bas-reflex systeem.Piezo hoorn voor hoog en mid.Woofer met grote magneet.Metalen grill.Bekleed met dempend zwart vilt.Voorzien van handgrepen.Connectors: 6.3mm jackplug & 2x schroef terminal (banaan).Levering per paar. SpecificatiesVermogen: 150W.Piekvermogen: 250W.Woofer: 6 inch (15cm).Hoorn: High Compression Piëzo.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 55Hz - 20kHz.SPL @ 1W/1m: 89dB. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 350 x 240 x 200 mm.Gewicht: 2 x 3.1 kg.

€ 46.00

Read on...

Passieve speakers
Product
 

2e keus Stereo versterker 400W

Een stereo 2x 200W versterker met ingangen voor DVD speler, CD speler, mp3 speler etc. De versterker is voorzien van een 3-bands toonregeling voor een optimale geluidsinstelling. Kenmerken3-Bands toon- en balansregeling.4 Stereo RCA ingangen.Schroefaansluitingen voor speakers. SpecificatiesVermogen Max.: 2x 200W.Vermogen RMS: 2x 50W.Voeding: 230Vac/50Hz.Impedantie: 4 Ohm minimaal.Ventilator voor koeling van de versterker. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 270 x 285 x 95 mm.Gewicht: 3.1 kg.

€ 50.00

Read on...

HiFi versterkers
Product
 

Fenton RP155LW stereo platenspeler speakers in houten design

Fenton RP155LW, stijlvolle stereo platenspeler met speakersVinyl is populair en met deze RP155LW platenspeler met speaker speel je je platen in no-time weer af. Deze complete set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om jouw collectie LP\'s of singles nieuw leven in te blazen. Zo is de platenspeler voorzien van een instelbaar toerental zodat elke vinyl plaat kan worden afgespeeld. Om slijtage aan de naald te verminderen is de speler uitgerust met een automatische stop. Zodra de naald het einde van een plaat heeft bereikt stopt de draaitafel met draaien.Ingebouwde versterkerDe Fenton RP155LW wordt geleverd inclusief twee speakers van 25W. Deze speakers worden aangestuurd door de in de platenspeler ingebouwde versterker. Elke speaker is door middel van een simpele stekker snel en eenvoudig aan te sluiten zodat de gehele set in een handomdraai gebruiksklaar is. Dit biedt tevens voordelen voor als je de set een keer ergens anders wilt gebruiken. Je hebt zo geen gesleep met allemaal kabels en apparatuur maar kunt de set snel en eenvoudig ergens anders weer installeren. Voor het regelen van het volume zit er aan de zijkant van de speler een volumeknop die tevens de mogelijkheid biedt om het systeem aan en uit te schakelen.Let op!De op de achterzijde aanwezige RCA uitgang is enkel geschikt voor het aansluiten van de beide meegeleverde speakers.Deze aansluiting is niet bedoeld om de platenspeler aan te sluiten op externe audioapparatuur zoals een versterker of mixer.De Fenton RP155LW is ook leverbaar in het zwart - Fenton RP155B stereo platenspeler met speakers zwart.Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers. KenmerkenPlatenspeler met snaaraandrijving.Levering inclusief naald, element en adapter voor singles.Automatische stop aan het einde van een plaat (aan / uit schakelbaar).Ingebouwde stereo versterker.Levering inclusief twee luidsprekers.Hoge kwaliteit behuizing met houten design (lightwood) afwerking.SpecificatiesSnelheid platenspeler: 33?, 45 en 78 toeren.Afspelen van 7\'\', 10\'\' en 12\'\' LP\'s mogelijk.RCA speaker uitgangen.Aansluitspanning: 5Vdc (netadapter meegeleverd).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 282 x 244 x 50mm.Gewicht: 2kg.

€ 64.95

Read on...

Platenspelers
Product
 

2e keus Power Dynamics PD F6U 19 Flightcase 6HE

Flightcase voor inbouw van 19" apparatuur. Ingebouwde apparaten kunnen onderling aangesloten blijven tijdens transport. De solide constructie biedt een uitstekende bescherming voor de apparatuur. Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen.Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex.Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels.Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases.Stalen hoekstukken.Aluminium hoekprofiel rondom.Voor- en achterdeksel geheel afneembaar d.m.v. vlindersluitingen.Constructie van 4mm vinyl gelamineerd multiplex.Versterkingsplaatjes achter alle klinknagels.Verzonken zware stalen handvaten op de grote cases.Stalen hoekstukken.Aluminium hoekprofiel rondom.

€ 135.15

Read on...

Flightcase
Product
 

Power Dynamics PD928 kolom geluidsinstallatie met Bluetooth 3200W

Power Dynamics PD928 kolom actieve geluidsinstallatie, compact, stijlvol en draagbaarCompact, stijlvol en draagbaar. Het zijn slechts 3 steekwoorden waarmee de Power Dynamics PD928 kolom geluidsinstallatie met Bluetooth omschreven kan worden maar het dekt nog zeker niet de lading. Woorden als kwaliteit, veelzijdig en bedieningsgemak zouden zeker aan het rijtje toegevoegd kunnen worden. Met deze PD928 geluidsinstallatie haal je niet alleen een installatie in huis die een lust is voor het oog maar ook zeker voor het oor. Door de twee klasse D versterkers waarmee deze set wordt aangestuurd, de in totaal vier 8" woofers (2 per subkast) en de beide tops wordt een heerlijk geluid geproduceerd waardoor deze set voor vele toepassingen ingezet kan worden. De set wordt geleverd inclusief een tussenkabel om beide kolom systemen met elkaar te verbinden. Door de ingebouwde Bluetooth module kan een draadloze verbinding gemaakt worden vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet voor draadloze streaming van muziek. De PD928 beschikt over een ingebouwde mixer waardoor meerdere audiobronnen verbonden kunnen worden. Mixer, computer, laptop, cd speler, microfoons het is allemaal mogelijk. Het geven van een toespraak met aansluitend een gezellig feest behoort daardoor zeker tot de mogelijkheden. Maar ook voor zang en/of karaoke kan deze PD928 set gebruikt worden. De mixer beschikt namelijk over een Digital Sound Processor met 16 effect presets die een extra professionele klank toevoegt aan de zang.In tegenstelling tot vele geluidsinstallaties is de PD928 geen installatie met grote lompe luidsprekers. Het stijlvolle en elegante design van deze speakerset zorgt ervoor dat de installatie in geen enkele ruimte of setting zal misstaan waarbij er geen consessies zijn gedaan met betrekking tot de geluidskwaliteit.

€ 1249.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

2e keus Fenton SHFS10B Actieve 10 HiFi Subwoofer Zwart

De Fenton SHFS10B is een kubusvormige 10" hifi Subwoofer van Fenton met een ingebouwde, krachtige 200W versterker. De subwoofer kan via RCA / Tulp stekers worden aangesloten (en eventueel worden doorgelust), maar het is ook mogelijk om de subwoofer op te nemen in de standaard luidsprekerbekabeling (via de High Level in- en outputs). In het laatste geval gaat u vanuit de luidsprekeruitgang van uw versterker naar de actieve subwoofer (High Level In) en van daaruit sluit u dan uw normale luidsprekers aan op de High Level Out van de actieve basluidspreker. Via de op de achterzijde geplaatste volumeregeling stelt u eenvoudig het basisvolume van de subwoofer in. Het frequentiebereik van de basluidspreker loopt van 20Hz tot 200Hz. De kantelfrequentie is instelbaar zodat u deze actieve subwoofer optimaal kunt laten samenspelen met uw bestaande hifi luidsprekers.Deze actieve hifi subwoofer is ideaal als ondersteuning van een bestaande luidspreker installatie of bijvoorbeeld als extra basluidspreker voor uw TV.KenmerkenActief systeem - 200W max.25cm (10") Subwoofer Luidspreker.Naar beneden gerichte subwoofer.Zwaar chassis voor een helder basgeluid.Fase-instelling.Basreflex ontwerp.Instelbare kantelfrequentie voor een optimale geluidskwaliteit.SpecificatieWoofer: 10" / 25cm.Voeding: 230Vac, 50Hz.Maximaal vermogen: 200W.Gevoeligheid: 88db +/-2dB.Luidsprekerimpedantie: 4 Ohm.Frequentiebereik: 20Hz - 200Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 38 x 33 x 33cm.Gewicht: 10kg.

€ 119.00

Read on...

HiFi luidsprekers
Product
 

2e keus Fenton RP125 platenspeler met witte pianolak afwerking

Vinyl is weer hot! Geniet van jouw platen met deze Fenton RP125 platenspelerBeleef de goede oude tijd en haal je verzameling platen maar van zolder. Vinyl is weer helemaal hot en met deze elegante Fenton RP125 platenspeler met witte pianolak afwerking geniet ook jij weer van dat heerlijke nostalgische gevoel van het draaien van een plaat. De RP125 is een zéér strak afgewerkte platenspeler met ingebouwde speakers (onzichtbaar geplaatst in de bodem), USB aansluiting en subtiele blauwe verlichting bij de volumeknop en poten. De Fenton RP125 wordt compleet geleverd, dus inclusief naald en element. Na ontvangst kan je hem direct gebruiken en geniet je in een handomdraai van het heerlijke geluid én gevoel wat een LP teweeg brengt. Met de RCA lijnuitgang is het ook mogelijk om de speler aan te sluiten op je stereo installatie. Hierbij is een aparte \'phono\' aansluiting op de versterker niet nodig, de RP125 kan gewoon op een AUX of lijningang worden aangesloten waardoor hij met elke versterker verbonden kan worden.Volwaardige platenspelerDe Fenton RP125 is een volwaardige platenspeler voor het afspelen van de standaard 7", 10" en 12" platen. Uiteraard is de draaisnelheid in te stellen zodat je altijd de juiste snelheid hebt. 33?, 45 en zelfs 78 toeren voor het afspelen van de oude platen. Hoe oud je collectie ook is, de RP125 speelt het moeiteloos af en voor het afspelen van 45 toeren singletjes wordt een adapter meegeleverd. Een andere handige feature is de automatische stop. Zodra de plaat is afgelopen stopt de schijf zodat deze niet eindeloos blijft draaien met onnodige slijtage van de naald tot gevolg. Deze functie is naar wens aan of uit te zetten. De anti-shock poten en de flex ophanging zorgen voor een beter geluid door trillingen te dempen. Tevens wordt het overslaan van de naald tot een minimum beperkt zodat je ongestoord van dat heerlijke nostalgische geluid van een LP kunt genieten.Vinyl collectie digitaliserenDe Fenton RP125 is niet alleen een platenspeler, hij kan tevens gebruikt worden voor het digitaliseren van je vinyl collectie. Sluit de speler aan op je computer met de meegeleverde USB kabel en voor je het weet ben je met de meegeleverde software de eerste plaat uit je collectie aan het digitaliseren. Op die manier kan je je LP\'s ook digitaal in mp3 formaat met je meenemen in de auto of op je telefoon. Even tijd voor jezelf, even terug naar dat heerlijke gevoel van vroeger. Met de RP125 kan het. En wil je écht even een moment voor jezelf, sluit dan een hoofdtelefoon aan en droom heerlijk weg bij jouw favoriete muziek.Platen en platenhoezen zijn kwetsbaar. Berg je platencollectie daarom veilig op in één (of een set) van onze handige platenkoffers. KenmerkenDraaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles.Automatische stop aan het eind van een plaat (aan / uit schakelbaar).Levering incl. software en USB kabel voor opname (mp3) via computer.Blauwe LED verlichting bij volumeknop en poten.Ingebouwde stereo luidsprekers.Hoofdtelefoon uitgang.Hoge kwaliteit behuizing met strakke pianolak finish.Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie.Schokabsorberende poten en flex ophanging. SpecificatiesSnelheid platenspeler: 33?, 45 en 78 toeren.Afspelen van 7\'\', 10\'\' en 12\'\' LP\'s mogelijk.Lijnuitgang: RCA.Aansluitspanning: 5Vdc / 1000mA (netadapter meegeleverd). Minimale systeemeisen van de softwarePC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen.Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10.Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768.Beschikbare USB poort. Afmetingen en gewichtAfmetingen: 265 x 400 x 120mm.Gewicht: 2.2kg.

€ 65.00

Read on...

Audio HiFi 2e keus aanbiedingen
Product
 

2e keus Fenton Thuis bioscoop speaker systeem Zwart 5 delig

Een absolute must voor elke home cinema liefhebber, deze schitterende 5.0 speakerset van Fenton. De set bestaat uit twee 3-weg zuilluidsprekers, een 3-weg center luidspreker en twee 2-weg satellietluidsprekers met een totaal vermogen van 335W RMS. Door de uitgebalanceerde selectie van de vijf speakers bij elkaar is een geweldige home-cinema beleving gegarandeerd.Door de hoge kwaliteit van de luidsprekers en de op de luidsprekers afgestemde behuizingen zorgt deze set voor een zeer goede klank karakteristiek. Dit alles zorgt voor een zeer goede geluidskwaliteit waardoor je niets meer van een concert of film hoeft te missen. De prachtig zwart geleurde luidsprekers zijn eenvoudig aan te sluiten op uw surround sound versterker. De twee satellietluidsprekers beschikken over een ophangbeugel en zijn daardoor prima geschikt voor eenvoudige wandmontage. De set wordt geleverd incl. kabels (4x 5 meter en 1x 2 meter)Kenmerken335W RMS uitgangsvermogen, 1150 watt maximaal.Satellietspeakers zijn geschikt voor wandmontage.Afneembare grills.Speakers voorzien van klem aansluitingen.Strakke moderne look.SpecificatiesVermogen 335W RMS:.Max. vermogen 1150W.Frequentie bereik 80Hz - 20kHz.Impedantie 4 - 8 Ohm.Woofer 10 en 16 cm.Neodymium Tweeter.Afmetingen en gewichtAfmetingen:Front: 20 x 86 x 24cm.Center: 40.5 x 14.5 x 13cm.Rear: 15 x 23 x 14cm..Gewicht per item:Front: 7kg.Center: 2.1kg.Rear: 1.2kg.

€ 99.00

Read on...

Thuisbioscoop
Product
 

2e keus BeamZ BUV183 LED UV blacklight bar

BeamZ BUV183 UV blacklight voor maximaal blacklight effectDe BeamZ BUV183 LED UV blacklight bar brengt het oude vertrouwde blacklight effect weer terug in een modern jasje. Geen breekbare TL lamp maar een solide bar met 18 LED\'s met een vermogen van 3W per LED. Door de parabolische reflector wordt een goede spreiding verkregen voor een optimaal resultaat. De BUV183 is lichtgewicht en daarom eenvoudig te transporteren. Voor het gebruik van de BUV183 zijn geen aparte controllers nodig. Het effect is plug-and-play dus stekker in het stopcontact en klaar. Door zijn hoge lichtoutput is de BUV183 perfect voor de grotere (nacht)clubs, café\'s, bowlingbanen, etc. Kenmerken en specificaties18x 3W UV / blacklight LED\'s.Parabolische reflector voor optimale spreiding.Plug & play, geen externe controller nodig.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 40W.Afmetingen: 910 x 45 x 50mm.Gewicht: 1.1kg.

€ 59.00

Read on...

Blacklight
Product
 

2e keus Fenton LIVE102 Partystation 300W met bluetooth en mp3 speler

Muziek luisteren en zingen met de Fenton LIVE102 PartystationDe Fenton LIVE102 is een speaker propvol handigs snufjes om het luisteren naar muziek, zingen of het geven van een feestje of zingen zonder moeite mogelijk te maken. Met zijn diepe bassen en sprankelend hoog ben je verzekerd van een heerlijk geluid. Of je de LIVE102 nou gebruikt voor in de slaapkamer als stereotoren of voor het geven van een (karaoke) feestje, het is allemaal mogelijk.BluetoothDe LIVE102 is voorzien van een ingebouwde waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon, tablet of laptop. Muziek of het geluid van een filmpje die via het betreffende apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld Spotify, Netflix of YouTube wordt dan door de speaker weergegeven. Ook is het mogelijk om muziek te luisteren via de ingebouwde mp3 speler. Plug eenvoudig een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in de LIVE102 en de muziek wordt feilloos weergegeven. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening heb je volledige controle en hoef je niet uit je luie stoel te komen. Optimaal genieten dus. Overige audiobronnen kunnen worden aangesloten via de RCA (tulp) AUX ingang zodat je nooit zonder jouw favoriete muziek hoeft te zitten.KaraokeDe Fenton LIVE102 is voorzien van een dubbele microfooningang. Sluit een microfoon aan (of zelfs twee) en je kunt meezingen met de muziek. Leuk als je zingt voor je hobby of als je van karaoke houdt. De microfooningangen zijn voorzien van echo effect voor een betere en professionele klank.FeestjeVoor het geven van een feestje of het houden van een gezellige avond vol karaoke heb je natuurlijk goed systeem nodig. Met zijn vermogen van maar liefst 300W, de 10" woofer en de 3,5" tweeter zit er voldoende vermogen en geluid in de LIVE102. Maar dat is nog niet alles want naast geluid beschikt de LIVE102 ook over LED\'s die de woofer laten oplichten op het ritme van de muziek. Deze LED\'s zorgen voor een extra stoere en coole uitstraling. Met behulp van de bass en treble knop kan de klank van de LIVE102 naar wens worden afgesteld.De LIVE102 wordt zonder microfoons geleverd. Bekijk onze pagina met microfoons voor een bijpassende microfoon.KenmerkenActief systeem met 300W versterker.Voorzien van USB/SD mp3 speler.Bluetooth module voor draadloze muziek streaming.Door RGB LED\'s verlichte woofer.Bass en Treble regelbaar.RCA stereo lijningang.2 Microfoon ingangen (6.3mm Jack).Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal.Afstandsbediening meegeleverd.LCD-scherm met mp3 tijd informatie.SpecificatiesVermogen: 300W max..Tweeters: 3.5".Woofer: 10".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 285 x 300 x 565mm.Gewicht: 8.4kg.

€ 99.00

Read on...

Stereotorens
Product
 

BeamZ BBP94 Uplighter set van 8x BBP94 in FCC9 flightcase

Set van 8 BeamZ BBP94 accu Uplighters in flightcase voor 100% mobiliteit en flexibiliteitSoms is het in kleur uitlichten van een ruimte genoeg om de gewenste sfeer te krijgen. Met deze set van 8 BeamZ BBP94 Uplights is dat in een handomdraai gedaan. De 8 spots zijn namelijk voorzien van een ingebouwde accu en hoeven daardoor niet op het stopcontact te worden aangesloten om te kunnen werken. Een zalencentrum of hotel waarbij de zalen natuurlijk ook voor feesten gebruikt zullen worden kunnen zo een zaal in een handomdraai voorzien van sfeer door middel van gekleurd licht.De set wordt geleverd inclusief een robuuste flightcase op wielen waarbij het mogelijk is om de 8 spots gelijktijdig in de kist op te laden. In de kist is namelijk een rij van 8 stopcontacten geplaatst zodat de 8 spots snel weer klaar zijn voor een volgende klus. De kist zelf wordt met de meegeleverde kabel op het stopcontact aangesloten zodat er ook geen batterij aan stopcontacten nodig is. Daarnaast biedt de kist natuurlijk de nodige bescherming en ook het nodige gebruiksgemak. Dit alles maakt deze set perfect voor zalencentra of de verhuur.

€ 1399.00

Read on...

Complete licht sets
Product
 

2e keus BeamZ Tiger E 7R Movingheads set van 2 in flightcase

En er was licht.... met de BeamZ Professional Tiger E 7R movinghead setDe BeamZ Tiger E 7R movinghead is er ook als set van 2 in een robuuste en luxe flightcase. De perfecte set voor de verhuur of voor mobiele \'on the road\' toepassingen. De set bestaat uit twee BeamZ Professional Tiger E 7R movingheads een een robuuste flightcase op wielen om beide movingheads makkelijk te kunnen vervoeren en om ze hierbij de nodige bescherming te bieden. Het deksel van de flightcase is zo geconstrueerd dat meerdere flightcases op elkaar gestapeld kunnen worden. Om ongewenst rollen tegen te gaan zijn 2 wielen uitgerust met een rem.Voor meer informatie over de Tiger E 7R kan je de pagina van de BeamZ Professional Tiger E 7R bekijken.AfmetingenFlightcase: 730 x 450 x 710mm.Per movinghead: 330 x 395 x 460mm.GewichtSet (incl. flightcase): 56.3kg.Per movinghead: 16.7kg.

€ 1529.15

Read on...

Movingheads
Product
 

BeamZ BBB612 accu LED BAR voor belichting van muren, plafonds, etc.

100% flexibiliteit met de BeamZ BBB612 door ingebouwde accu en draadloze DMXMet de BeamZ BBB612 accu LED BAR geniet je van 100% flexibiliteit voor de belichting van muren, plafonds, etc. Door de ingebouwde accu hoeft de BBB612 niet op het stopcontact te worden aangesloten zodat hij werkelijk overal ingezet kan worden. Met een volle accu (oplaadtijd slechts 5 uur!) voorziet de BBB612 je tot wel 20 uur van licht in elke gewenste kleur met inbegrip van de mogelijkheid tot blacklight (UV). Bediening kan (draadloos) via DMX, de meegeleverde afstandsbediening of een van de ingebouwde (geluidsgestuurde) programma\'s. Met de BeamZ BBB612 kan elke locatie in een handomdraai voorzien worden van gekleurd en sfeervol licht.6 LED\'s van 12W per LEDDe BBB612 is voorzien van 6 LED\'s met een vermogen van 12W per LED. Voor LED verlichting is dit een zéér hoog vermogen waardoor de BBB916 tot een zeer hoge lichtopbrengst in staat is. Elke LED beschikt over de kleuren Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit + UV (RGBAW-UV) waardoor een muur of object door middel van kleurenmenging in elke gewenste kleur is uit te lichten.BedieningVoor de bediening van de BBB916 zijn meerdere opties beschikbaar waaronder de ingebouwde draadloze DMX optie. Met behulp van de apart verkrijgbare BBP W-DMX draadloze zender kunnen meerdere BBB916 LED BARs draadloos vanaf elke DMX controller worden aangestuurd. Tel daar de ingebouwde accu van de BBB916 bij op en je creëert in no-time een complete DMX gestuurde lichtshow zonder stroom- of DMX kabels. Naast draadloos DMX is het ook mogelijk om de BBB916 bedraad via DMX aan te sturen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een RJ45 aansluiting maar de verloop van DMX naar RJ45 wordt meegeleverd. Door gebruik te maken van RJ45 kan snel en relatief goedkoop een compleet netwerk van BBB916 LED BAR\'s gecreëerd worden. Voor eenvoudige bediening kan gekozen worden voor de afstandsbediening of een van de ingebouwde (geluidsgestuurde) programma\'s.Geniet van optimale vrijheid en een zéér hoge mate van gebruiksgemak met de BeamZ BBB916. Een perfecte lamp voor de verhuur of voor locaties die vaak (tijdelijk) omgetoverd moeten worden tot feestlocatie. Door de ingebouwde accu zijn stroom- en verlengkabels verleden tijd.Kenmerken6 hoogvermogen 12W LED\'s.Individuele pixel aansturing.Tot 20 uur bedrijfstijd (afhankelijk van de intensiteit).Snelle oplaadtijd van slechts 5 uur.LED accu status indicator.DMX en stand-alone modus.Afstandsbediening meegeleverd.Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid.Auto mode met regelbare snelheid.Master/slave functie.0-100% Elektronische dimmer.DMX in/uitgang via RJ45 (verloop naar 3-polig DMX meegeleverd).Ingebouwde draadloze DMX-ontvanger.LED display voor instellingen.SpecificatiesStralingshoek: 23°.Field angle: 43°.Aantal kleuren per LED: 6 (door kleurenmenging alle kleuren te maken).Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit en UV (blacklight).Vermogen per LED: 12W.Flitssnelheid: 1 - 20 fps.2, 6, 8, 11, 36 of 38 DMX kanalen.DMX aansluiting: RJ45 (XLR verloop meegeleverd).Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Accu: 12,6V / 10.4Ah.Vermogen: 55W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 330 x 80 x 160mm.Gewicht: 2.75kg.

€ 299.00

Read on...

LED Bar
Product
 

Power Dynamics PD910 actief kolom speaker systeem 10 1800W

PD910 kolom speaker systeem van Power Dynamics, compact maar krachtig!De PD910 van Power Dynamics is een actief speaker systeem met een 10" subwoofer met daar bovenop een 3-delige kolom met 6x 2.2" neodymium tweeters. Het geheel zorgt met een vermogen van 450W RMS (1800W max.) voor een krachtig en vol geluid. Het systeem is eenvoudig op te zetten en biedt mogelijkheden voor tal van toepassingen. Het handige van de PD910 is dat de 3-delige kolom naar wens opgesteld kan worden indien dat bijvoorbeeld door hoogtegebrek noodzakelijk zou zijn. De PD910 beschikt over een ingebouwde 6-kanaals mixer met DSP (Digital Sound Processor), Bluetooth en natuurlijk meerdere aansluitmogelijkheden. Door het compacte en ranke ontwerp oogt de PD910 niet kolossaal maar juist compact waardoor hij ook op de wat exclusieve evenementen waar muziek wel maar grote speakerkasten niet wenselijk zijn gebruikt kan worden.Krachtige klasse D versterkerVoor het aansturen van de PD910 is een krachtige klasse D versterker ingebouwd. Met een vermogen van 450W RMS en 1800W max. weet de PD910 zeker te imponeren. De behuizing van de 10" woofer is zodanig geoptimaliseerd dat het maximale rendement verkregen wordt uit deze, voor een subwoofer, relatief kleine kast. De kolom die uit 3 delen bestaat kan eenvoudig geïnstalleerd worden waarbij het mogelijk is om delen weg te laten zodat de gehele installatie wat minder hoog is. De PD910 is hierdoor snel en eenvoudig op te zetten waardoor hij ideaal is voor tijdelijk of mobiel gebruik.Ingebouwde DSPDe PD910 is voorzien van een ingebouwde DSP (Digital Sound Processor). Deze processor voorziet in enkele equalizer presets om de klank van de PD910 per gebruik of muzieksoort te optimaliseren. Daarnaast beschikt de DSP over 16 presets voor gebruik met kanaal 1 & 2. Hiermee kan het signaal van een microfoon welke op kanaal 1 of 2 is aangesloten voorzien worden van een van de 16 effecten wat natuurlijk vooral bij zang zorgt voor een extra professionele klank.6-kanaals mixerDe 6-kanaals mixer van de PD910 biedt voldoende aansluitingen en mogelijkheden om het systeem optimaal te gebruiken. Uiteraard kunnen er externe bronnen zoals microfoons, mixers, cd-spelers, telefoons, tablets, etc. op aangesloten kunnen worden. Maar ook Bluetooth behoort tot de mogelijkheden. Zo kan er een draadloze verbinding tussen de PD910 en een telefoon of tablet gemaakt worden. Deze verbinding kan vervolgens gebruikt worden om (draadloos!) muziek vanaf het gekoppelde apparaat naar de PD910 te streamen. Uiteraard is het hierbij mogelijk om bijvoorbeeld mee te zingen waardoor zang en/of karaoke tot de mogelijkheden behoort.De PD910 is met zijn compacte afmetingen en uiterlijk een geweldig kolomsysteem voor vele toepassingen. Het exclusieve uiterlijk zorgt ervoor dat het systeem netjes oogt waardoor het ook bij de wat exclusievere evenementen ingezet kan worden zonder in te leveren op het geluid.KenmerkenActief speaker systeem met 3-delige kolom.Efficiënte hoogvermogen klasse-D versterker.Kolom met 6x 2.2" neodymium tweeters.10" Woofer in geoptimaliseerde behuizing.Ingang: XLR / 6,3mm Jack / RCA.Uitgang: RCA.Bluetooth voor draadloze audio streaming.Lichtgewicht, dus gemakkelijk te vervoeren.Eenvoudig op- en af te bouwen.DSP-processor (16 effecten en 4 equalizer presets).SpecificatiesVermogen:450W RMS.1800W max...Frequentiebereik: 45hz - 19kHz.SPL max.: 121dB.Subwoofer: 10".Tweeters: 6x 2.2" neodymium.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen:Subwoofer: 48 x 32,5 x 44,5cm.Kolomdeel: 11 x 28 x 53cm.Hoogte gehele set: 1.85 meter..Gewicht (set): 22.1kg.

€ 579.00

Read on...

Actieve speakers
Product