B Stock SkyTec SM28 Disco PA luidspreker 2 x 8 500W

Klassiek uitgevoerde 2-Weg PA luidspreker met 2 x 8" (20cm) woofers en een piëzo hoorn voor midden en hoge tonen. De speaker wordt beschermd door een metalen grill. Door die bescherming van de woofers, de metalen hoekstukken, de stevige handgrepen en de vilt bekleding is deze luidspreker zeer geschikt voor herhaald op- en afbouwen. Prima inzetbaar als full-range in een kleine installatie of als tops in een wat grotere setting.Kenmerken2-Weg bas-reflex systeem.Grote piëzo hoorn voor mid en hoog.Woofers uitgevoerd met zware magneten.Metalen grill.Voorzien van handgrepen.Aansluiting: 2x NL4, 2x 6.3mm jackplug & 2x terminal.SpecificatiesVermogen Piek: 500W.Vermogen max: 250W.Woofer: 2x 8 inch (20cm).Hoorn: Piëzo.Impedantie: 8 Ohm.Frequentiebereik: 45Hz ~ 20kHz.SPL @1m/1W: 88dB.Aansluitingen 2x NL4 / 6.3mm jackplug / terminal.Afmetingen en gewichtAfmetingen 72 x 30 x 27cm.Gewicht 12kg.

€ 45.00

Read on...

Passieve speakers
Product
 

BeamZ T bar lichtstandaards 2.75 mtr met hoogwaardige draagtas

De boel op orde en je lichteffecten in de hoogte met deze BeamZ statieven setMet deze set van twee BeamZ T-bar lichtstandaards en de hoogwaardige draagtas ben je als mobiele DJ of Drive In show direct klaar. Tijdens het optreden kan je met de beide lichtstandaards met T-bar je verlichting op hoogte zetten. Na je optreden kunnen beide statieven eenvoudig in de tas gedaan worden zodat je ze makkelijk en eenvoudig met je meeneemt. Tevens zorgt de tas voor de nodige bescherming tijdens transport. De beide statieven in deze set hebben een max. hoogte van 2.75 meter, de T-bar heeft een breedte van 1 meter. Voldoende ruimte dus om Par spots en andere lichteffecten op te kunnen hangen.

€ 79.00

Read on...

Statieven
Product
 

BeamZ Truss H downrigger P30 100kg max. Zwart

BeamZ Truss, Truss you can trust!BeamZ Professional truss is een zeer hoogwaardige serie aluminium trussdelen (en bijbehorende accessoires) voor gebruik in discotheken, theaters, dans- en feestzalen of op podiums bij live evenementen. Alle BeamZ trussdelen worden in Europa gefabriceerd en zijn TÜV gekeurd voor optimale veiligheid. Beamz truss is leverbaar in zowel zwart als zilver / aluminium.Zwarte H-downrigger voor de BeamZ Professional P30 truss systemen. Maximale belasting 100kg.KenmerkenDownrigger in H-vorm.Maximale belasting 100kg.Geschikt voor de P30 truss systemen.Een of meer armaturen op een ander niveau in de truss.Gefabriceerd in Europa.SpecificatiesAfmetingen: 750 x 1000mm.Hoofdbuis: 48mm.

€ 99.00

Read on...

Truss
Product
 

Fenton FPS15 mobiele geluidsinstallatie op accu met standaards

Overal geluid en handen vrij met deze Fenton FPS15 mobiele 15" geluidsinstallatieDe Fenton FPS15 met een vermogen van 350W is door zijn ingebouwde accu echt overal te gebruiken, ideaal dus voor optredens of feestjes op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is. De speaker heeft een vermogen van 350W en een 15" woofer wat zeker voldoende is om jezelf of jouw muziek goed verstaanbaar te maken. Geef je een feestje? Zet dan de LED\'s bij de woofer aan en de FPS15 trakteert jou op een leuke lichtshow. De speaker is uitgerust met Bluetooth en kan daardoor draadloos verbonden worden met een telefoon of tablet voor het afspelen van muziek via o.a. Spotify en YouTube.Deze complete set bestaat uit de FPS15 mobiele speaker, een speakerstandaard en een microfoon standaard. Met de speakerstandaard kan de FPS15 overal snel en eenvoudig geplaatst kan worden. Bijkomend voordeel is dat hij direct op hoogte komt te staan voor een betere spreiding van het geluid. De microfoonstandaard kan gebruikt worden voor de meegeleverde draadloze microfoon zodat je je handen volledig vrij kan houden als je bijvoorbeeld wilt zingen terwijl je een instrument bespeelt. Overigens wordt ook een draadloze headset microfoon meegeleverd die ook zorgt dat de handen vrij blijven.

€ 249.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

Power Dynamics 100V set met 4 witte plafondspeakers en versterker

Deze Power Dynamics 100V bundelset met 4 witte 6.5" inbouw plafondspeakers is perfect voor verzorging van achtergrondmuziek in de horeca of het bedrijfsleven. De set bestaat uit een 30W versterker (100V) met o.a. Bluetooth, mp3 media speler en FM tuner, 4 witte 6.5" luidsprekers en een rol van 100 meter kabel voor het aansluiten van de luidsprekers op de versterker. Voor het aansluiten van een audiobron worden er twee audiokabels meegeleverd zodat vrijwel elke audiobron met de versterker verbonden kan worden.De speakers in deze set kunnen eenvoudig in bijvoorbeeld een systeemplafond gemonteerd worden voor een mooie en strakke afwerking. Door de rol van 100 meter luidsprekerkabel kunnen de speakers op grote afstand van de versterker geplaatst worden waarbij het verlies verwaarloosbaar genoemd mag worden. Langere kabels en de mogelijkheid om de set uit te breiden met meer speakers (zie hiervoor de bundels op deze pagina) zijn slechts enkele voordelen van een 100V set ten opzicht van een conventioneel audiosysteem.Op zoek naar een andere samenstelling? Meer of juist minder speakers, een combinatie van plafond- en opbouwspeakers of andere wensen?Neem gerust contact met ons op voor advies, uitleg of een offerte op maat.

€ 399.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock Vonyx SBS50B Zwarte Bluetooth speaker met accu en lichteffect

De Vonyx SBS50B Zwarte Bluetooth speaker met accu en lichteffect is een volledig draadloos te gebruiken speaker door de ingebouwde accu. Door deze accu is het dus mogelijk om de speaker echt overal te gebruiken, ook daar waar geen stroom (stopcontact) voorhanden is. Het ingebouwde LED lichteffect zorgt voor een sfeerverhogend effect wat natuurlijk vooral in het donker / schemer het beste tot zijn recht komt. Door de Bluetooth technologie is het mogelijk om draadloos verbinding te maken met bijv. je telefoon of laptop. Met behulp van de USB aansluiting is het mogelijk om de speaker te gebruiken als power bank voor het opladen van je mobiele telefoon, tablet, etc.\'Onder de kap\' van de compacte SBS50B speaker gaat behoorlijk wat moderne technologie schuil. Dit begint met de Bluetooth module. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijv. een mobiele telefoon of een laptop. Na het maken van de verbinding (pairen) wordt de muziek die je op de laptop of telefoon afspeelt hoorbaar via de speaker. Een andere optie om een audiobron aan te sluiten is de AUX ingang. Op deze ingang (3.5mm jack) kan een externe bron worden aangesloten zoals een CD-speler, mixer, mp3 speler, etc. Tevens beschikt de SBS50B over een microfooningang (6.3mm jack). Deze microfooningang is voorzien van een echo effect zodat je de zang kunt voorzien van een professioneel randje.Het lichteffect (\'Jelly Ball\') bovenop de SBS50B is een LED lichteffect met 3 LED\'s in de kleuren rood, groen en blauw. Deze LED\'s gaan afwisselend aan en uit en zijn gemonteerd op een bewegende printplaat. Doordat het bewegende licht van de LED\'s door de lens gaat ontstaan meerdere bewegende stralen die zorgen voor een leuk effect. De combinatie van het lichteffect en de speaker zorgt ervoor dat de Vonyx SBS50B ook perfect geschikt is voor karaoke of een optreden van een beginnende zanger of zangeres. Maar ook voor vakantie, \'s avonds op het strand, kan de Vonyx SBS50B voor heel veel gezelligheid zorgen.Kenmerken50W Zwarte Partyspeaker met RGB LED lichteffect.RGB \'Jelly Ball\' met aan/uit/beat schakelaar.Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming.AUX ingang voor aansluiting externe audiobron.6.3mm Jack microfooningang.Echo effect voor microfoon.USB-poort voor het opladen van smart devices (smartphone, iPad, iPod, etc).Robuust ontwerp met metalen hoek beschermers.Geleverd met micro USB-kabel.SpecificatiesVermogen: 50W.Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz.Woofer: 4".Tweeter: 1".Afmetingen en gewichtAfmetingen: 220 x 205 x 260mm.Gewicht: 4.2kg.

€ 59.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

Power Dynamics 100V set met 6 zwarte opbouw speakers en versterker

Op zoek naar een achtergrond installatie voor je restaurant, bedrijf, showroom, winkel of andere ruimte? Dan is deze 100V Bundelset met 6 zwarte 5" opbouw speakers precies wat je zoekt. Deze bundelset bestaat uit een versterker, 6 speakers en een rol van 100 meter luidsprekerkabel waarmee de speakers op de versterker aangesloten kunnen worden. En het mooie is, de speakers hebben een IP-waarde van 44 wat betekent dat ze ook buiten gebruikt kunnen worden. Ideaal dus voor het terras! De speakers worden geleverd inclusief een bevestigingsbeugel waarmee ze zo aan het plafond of de want geïnstalleerd kunnen worden.De Power Dynamics versterker in deze set (type: PDV060Z) is een 4-zone versterker wat wil zeggen dat hij 4 aparte uitgangen heeft. Hiermee kan je vier verschillende zones (ruimtes) creëren die onafhankelijk van elkaar aan of uit te zetten zijn.Op zoek naar een andere samenstelling? Meer of juist minder speakers, een combinatie van plafond- en opbouwspeakers of andere wensen?Neem gerust contact met ons op voor advies, uitleg of een offerte op maat.

€ 699.00

Read on...

Complete geluids­installaties
Product
 

B Stock SkyTec SKY 1500B versterker 2x 1500W Zwart

De SkyTec SKY-1500B versterker 2x 1500W is een versterker voor semi-professioneel gebruik. De moderne techniek in deze versterker staat garant voor langdurige topprestaties ook bij zwaardere belasting. Vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit zijn de SkyTec SKY-serie versterkers vooral erg geliefd onder de startende DJ\'s die een betaalbare geluidsinstallatie willen samenstellen. Met de versterkers uit de SKY-serie zijn vele (hobby) DJ\'s begonnen en ondanks dat deze versterkers al jaren worden verkocht zijn ze nog steeds onverminderd populair. Logisch ook, want in al die jaren is de hoge mate van betrouwbaarheid gebleken en heeft deze serie keer op keer bewezen dat je ook voor een relatief lage prijs toch goede apparatuur kan kopen.De SKY-1500B is met zijn hoge vermogen van 3000W totaal geschikt voor de aansturing van grote speakers. Het geven of draaien van feesten in bijvoorbeeld een schuur of zaal valt daarmee volledig onder het werkterrein van de SKY-1500B. Door de standaard breedte van 19" kan de SKY-1500 in een 19" rack of flightcase worden ingebouwd. De versterker is voorzien van RCA en 6,3mm jackingangen en voor het aansluiten van de luidsprekers zijn meerdere opties aanwezig. Speakon, 6,3mm jack en schroefterminals zorgen ervoor dat vrijwel elke luidsprekerkabel met deze versterker verbonden kan worden.De SKY-1500B staat garant voor een goede geluidskwaliteit en door de krachtige hoogvermogen eindtrappen is een goede aansturing van bijpassende speakers een vanzelfsprekendheid.KenmerkenBetrouwbare moderne techniek.Verzonken volumeregelaars per kanaal.Blauwe LED output meters per kanaal.Groot frequentiebereik.Snelle response-tijd.Electronische bescherming.Koeling d.m.v. ingebouwde ventilator.Geschikt voor 19" montage.SpecificatiesVermogen:2x 750W @ 8 Ohm.2x 1500W @ 4 Ohm..Vervorming: 98dB.19 inch inbouwhoogte: 3U.Aansluiting speakerkabel: Schroef/Speakon/6,3mm jack.Ingang: RCA & 6,3mm jack.Aansluitspanning 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 482 x 380 x 132mm.Gewicht: 12.5kg.

€ 169.00

Read on...

Disco versterkers
Product
 

Fenton SHFT57B 600 watt 4 weg HiFi Vloerstaande speakerset

Indrukwekkende set van twee Fenton SHFT57B 4-Weg HiFi vloerstaande luidsprekers met een maximaal vermogen van 600W per luidspreker. De 12kg zware kasten bestaan uit maar liefst 3 woofers van 6,5" (16.5cm), een passieve 6.5" radiator, een middentoner van 6,5" (16.5cm) en een 1" (2,5cm) tweeter voor het hoog. Voorzien van eenvoudige schroefterminals om de luidsprekerkabel op aan te sluiten. De luidsprekers zijn geschikt als primaire luidsprekers in een surround installatie of als speakers voor een stereo hifi versterker. Voor een nette afwerking zijn de speakers voorzien van een afneembaar frame met speciaal geluidsdoorlatend zwart doek. KenmerkenVermogen: 600W max..4-Weg luidsprekersysteem.3 x 6.5" (16.5cm) Subwoofers.1 x 6.5" passieve radiator.Brede en vlakke frequentiekarakteristiek.Elegant ontwerp. SpecificatiesBasluidsprekers: Woofer 3 x 6.5" Woofer.1 x passieve radiator 6.5".Middentoon: 6.5" Speaker.Hoog: 1" Tweeter.Vermogen: 600W max.Impedantie: 4 Ohm.Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz.Luidsprekeropbouw: 4-Weg systeem.Gevoeligheid: SPL @1W/1m 88dB +/-3dB.Afmetingen: 22 x 33 x 111cm.Gewicht: 12kg / stuk.

€ 149.00

Read on...

HiFi luidsprekers
Product
 

Fenton zwarte SHFT650B Tower 3x 6,5 Stereo Vloerstaande Speakerset

Elegante, slanke en moderne stereo speakers die zeer geschikt zijn voor o.a. home cinema. Door de 3-weg technologie hebben deze speakers een formidabele geluidskwaliteit met transparante hoge tonen en diepe lage tonen. Vanwege de goede klankkleur kunnen alle muziekgenres via deze speakers worden weergegeven.KenmerkenSpeaker versie 1" + 3x 6.5".3-Weg technologie.Breed frequentiebereik.Formidabele geluidskwaliteit.Uitstekende klankkleur.Elegante uitvoering.SpecificatiesSysteem 3-Way.Power Continue 2 x 230W.Vermogen 2 x 460W.Frequentie response 32Hz - 20kHz.Impedantie 8 Ohm.Woofer 2 x 6.5".Tweeter 1".SPL @ 1W/1m 89dB.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 26,5 x 20 x 102cm.Gewicht (set): 17,7kg.

€ 119.00

Read on...

HiFi luidsprekers
Product
 

BeamZ T bar statieven (2x) met flightbag (max hoogte 3.5mtr)

Lights in the air! Met deze BeamZ T-bar statievenset met flightbagAls mobiele DJ of Drive In show ontkom je er niet aan, statieven voor je verlichting. Je lichtshow moet de hoogte in om jouw publiek te geven wat ze verdienen. Met deze lichtset wordt dat allemaal mogelijk en dat is nog niet alles...... deze set wordt namelijk geleverd inclusief een tas zodat je beide statieven na gebruik ook eenvoudig en veilig weer mee kunt nemen. Ideaal dus als je vaak op verschillende locaties moet optreden of als de lichtshow tijdelijk opgezet wordt zoals bij uitvoeringen op scholen bijvoorbeeld.Deze set bestaat uit twee statieven met T-bar. De statieven hebben een maximale hoogte van 3.5 meter zodat je jouw lichtshow goed boven je publiek uit kunt laten steken. De T-bar heeft een breedte van 1,2 meter zodat er voldoende ruimte is voor het plaatsen van meerdere effecten of spots.Bestel nu deze complete set en profiteer direct van een leuke korting!

€ 119.00

Read on...

Statieven
Product
 

BeamZ Star Color 360 outdoor Wash LED spot voor bijv. gebouwen

Verfijnde Wall-washing met de waterdichte BeamZ Star-Color 360De BeamZ Star-Color 360 is een professionele architectonische outdoor Wash LED spot voor het uitlichten van bijvoorbeeld gebouwen, kunstwerken, feestlocaties, kinderspeelparadijzen, etc. Ook in de entertainment is de Star-Color 360 volledig op zijn plaats om podia of festivals te voorzien van (gekleurd) licht. De Star-Color 360 maakt gebruik van maar liefst 24 LED\'s met een vermogen van 15W per LED. Door dit hoge vermogen wordt een uiterst krachtige lichtbundel verkregen waarmee grote objecten uitgelicht kunnen worden. Omdat de Star-Color 360 een IP66 rating heeft kan hij in weer en wind buiten blijven staan, hij is namelijk waterdicht. Door de convectie koeling zijn ventilatoren niet nodig en daardoor is de spot volledig stil. Hierdoor kan hij ook perfect ingezet worden op plaatsen waar stilte gewenst is zoals in bijvoorbeeld tuinen.RGBWA KleurenmengingDe Star-Color 360 maakt gebruik van 5-in-1 RGBWA LED\'s. Dit lijkt wellicht ingewikkeld maar dat is het niet. Wat het wil zeggen is dat elk van de 24 LED\'s de kleuren Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit in zich heeft. Door deze kleuren te mixer en door de spelen met de intensiteit van de kleuren kunnen ontelbaar veel andere kleuren, inclusief pastelkleuren, gemaakt worden. Zo kan bijvoorbeeld geel gemaakt worden door rood en groen te mengen. Paars wordt gemaakt door rood en blauw te mengen en ga zo maar door. Ontelbaar veel kleurvariaties zijn op deze manier te maken.SturingDe Star-Color 360 kan op meerdere manieren aangestuurd worden. De meest uitgebreide sturing is via DMX waarmee met een (apart verkrijgbare) DMX controller volledige controle over de lamp verkregen kan worden. Op deze manier kunnen kleurverlopen door de gebruiker zelf geprogrammeerd worden en bij gebruik van meerdere units kan een schitterend samenspel geprogrammeerd worden voor een lichtshow naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast DMX kan de Star-Color 360 ook volledig zelfstandig werken door middel van enkele ingebouwde programma\'s. Hierbij zijn geen aparte controllers nodig en is de lamp in een mum van tijd klaar voor gebruik.Voor veilig vervoer en voor veilige opslag bij gebruik in bijvoorbeeld de verhuur zijn op maat gemaakte flightcases beschikbaar. Voor de Star-Color 360 is een flightcase voor 2 stuks en een flightcase voor 4 stuks beschikbaar.Kenmerken24x 15W krachtige 5-in-1 LED\'s.RGBWA kleurenmenging.Voor architectonische en entertainment doeleinden.Koeling zonder ventilator.Statische kleuren.Voorgeprogrammeerde shows.Het LED-paneel kan worden gekanteld en gefixeerd om de meest ideale lichtbundel te garanderen.Auto mode met variabele snelheid.DMX en Stand-alone modus.3, 4, 5, 6, 7 of 12 DMX kanalen.Master/slave functie.Controlepaneel met LCD display.IP66 classificatie (waterdicht, ook geschikt voor gebruik buitenshuis).SpecificatiesAantal kleuren: 5 (door kleurenmenging enorm veel kleuren te maken).Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Amber & Wit.DMX: 3, 4, 5, 6, 7 of 12 DMX kanalen3 (Arc1).3 (HSV).4 (Ar1.d).5 (Arc.2).6 (Ar2.d).7 (Ar2.s).12 (STG)..Lichtintensiteit: 7520 lux @ 1m.Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.Vermogen: 300W.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 200 x 430 x 185mm.Gewicht: 10.5kg.

€ 699.00

Read on...

LED Par spots
Product
 

B Stock Power Dynamics CSBT65 actieve Bluetooth plafondspeakers

De Power Dynamics CSBT65 is een setje 6.5" actieve Bluetooth plafondspeakers die perfect is voor kantoor, werkruimte, wachtruimte, etc. De set kan zeer netjes in bijvoorbeeld een systeemplafond ingebouwd worden door de easy-fit klemmen. Montage en installatie van de speakers is hierdoor echt een fluitje van een cent. Zodra de speakers zijn ingebouwd kunnen ze onderling verbonden worden met behulp van de meegeleverde speakerkabel. Zodra dat is gedaan en de voedingsspanning is voorzien kan er een draadloze verbinding tot stand worden gebracht met bijvoorbeeld een telefoon, tablet, pc, etc. via Bluetooth. Muziek die vervolgens op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld Spotify of iTunes wordt hoorbaar via de speakers.De set heeft een vermogen van 80W en bestaat uit een actieve speaker (speaker met versterker) en een passieve speaker. Door de ingebouwde tweeter ben je verzekerd van een warm en helder geluid voor uren luisterplezier. Omdat alles is ingebouwd in de actieve speaker is er geen losse versterker en dergelijke nodig waardoor het inbouwen van deze set écht een fluitje van een cent is.Kenmerken80W max..Set van 2 speakers1x actieve speaker met ingebouwde digitale versterker.1x passieve speaker..Eenvoudige verbinding onderling door gewone luidsprekerkabel.Bluetooth ontvanger voor draadloos streamen vanaf telefoon, tablet, laptop etc..Helder en warm geluid.2-weg systeem.Eenvoudige montage door easy-fit klemmen.Levering incl. 3 meter luidsprekerkabel.SpecificatiesVermogen: 80W max..Vermogen: 20W RMS.Weerstand: 8 Ohm.Woofer: 6.5".Tweeter: 1" silk dome.SPL @ 1W/1m: 90dB.Inbouwdiameter: 20cm.Frequentiebereik: 70Hz - 20kHz.Aansluitspanning: 12V (netadapter meegeleverd).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 235ø x 85mm.Gewicht: 2.1kg.

€ 69.00

Read on...

Installatie speakers
Product
 

B Stock SkyTec SKY 1000B versterker 2x 1000W Zwart

De SkyTec SKY-1000B versterker 2x 1000W is een versterker voor semi-professioneel gebruik. De moderne techniek in deze versterker staat garant voor langdurige topprestaties ook bij zwaardere belasting. Vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit zijn de SkyTec SKY-serie versterkers vooral erg geliefd onder de startende DJ\'s die een betaalbare geluidsinstallatie willen samenstellen. Met de versterkers uit de SKY-serie zijn vele (hobby) DJ\'s begonnen en ondanks dat deze versterkers al jaren worden verkocht zijn ze nog steeds onverminderd populair. Logisch ook, want in al die jaren is de hoge mate van betrouwbaarheid gebleken en heeft deze serie keer op keer bewezen dat je ook voor een relatief lage prijs toch goede apparatuur kan kopen.De SKY-1000B is met zijn vermogen van 2000W totaal geschikt voor de aansturing van de grotere speakers. Het geven of draaien van feesten in bijvoorbeeld een schuur of zaaltje valt daarom onder werkterrein van de SKY-1000B. Door de standaard breedte van 19" kan de SKY-1000 in een 19" rack of flightcase worden ingebouwd. De versterker is voorzien van RCA en 6,3mm jackingangen en voor het aansluiten van de luidsprekers zijn meerdere opties aanwezig. Speakon, 6,3mm jack en schroefterminals zorgen ervoor dat vrijwel elke luidsprekerkabel met deze versterker verbonden kan worden.De SKY-1000B staat garant voor een goede geluidskwaliteit en door de krachtige hoogvermogen eindtrappen is een goede aansturing van bijpassende speakers een vanzelfsprekendheid.KenmerkenBetrouwbare moderne techniek.Verzonken volumeregelaars per kanaal.Blauwe LED output meters per kanaal.Groot frequentiebereik.Snelle response-tijd.Electronische bescherming.Koeling d.m.v. ingebouwde ventilator.Geschikt voor 19" montage.SpecificatiesVermogen:2x 500W @ 8 Ohm.2x 1000W @ 4 Ohm..Vervorming: 98dB.19 inch inbouwhoogte: 3U.Aansluiting speakerkabel: Schroef/Speakon/6,3mm jack.Ingang: RCA & 6,3mm jack.Aansluitspanning 230Vac/50Hz.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 482 x 270 x 132mm.Gewicht: 11kg.

€ 159.00

Read on...

Disco versterkers
Product
 

B Stock SkyTronic zwart 400W Stereo Karaoke Versterker met Display

Een 400W stereo Karaoke versterker die voorzien is van twee microfooningangen. Twee Lijn / AUX ingangen voor ondermeer een CD / DVD speler, een TV of een MP3 speler. Night Design VU display. Regelbaar microfoon volume en echo effect. Master volume en balansregeling geven samen met de bas- en de hoge tonen regeling een prima sound. Natuurlijk geschikt voor elke karaoke party, maar de versterker past ook prima in een kleine hifi installatie.KenmerkenVU meter.Regelbare echo en volumeregeling voor karaoke.Twee Microfooningangen.2-Bands toonregeling.Balansregeling.Schroefaansluitingen voor luidsprekers.SpecificatiesVermogen: 2 x 50W / 8 Ohm.Vermogen: 2 x 75W / 4 Ohm.Voeding: 230Vac, 50Hz.Impedantie: 4~8 Ohms.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 20 x 20 x 10cm.Gewicht: 2kg.

€ 59.00

Read on...

Karaoke versterkers
Product
 

Fenton MDJ95 100W Partystation op accu met Bluetooth en USB SD

Fenton MDJ95, dé partyrocker bij uitstek!De Fenton MDJ95 is een 100W Partystation met een ingebouwde accu. Door de ingebouwde accu kan de MDJ95 werkelijk overal gebruikt worden voor o.a. feestjes en karaoke. De MDJ95 is voorzien van Bluetooth en een USB/SD media speler zodat je nooit zonder jouw favoriete muziek hoeft te zitten. De ingebouwde LED\'s zorgen voor extra sfeer en de beide handvaten maken het mogelijk om hem overal eenvoudig mee naartoe te nemen. Waar je ook van muziek wilt genieten, met de MDJ95 is het overal mogelijk.Bluetooth, USB & SDVoor het afspelen van muziek op de MDJ95 zijn er meerdere mogelijkheden voorzien. De Bluetooth functie is hiervan wel de meest ideale want deze optie maakt het mogelijk om muziek draadloos naar de speaker te streamen. Koppel bijvoorbeeld een telefoon of laptop via Bluetooth en de muziek zal via de MDJ95 hoorbaar zijn met als grote voordelen een hoger volume en natuurlijk een véél betere klank. Een andere zeer handige optie is de ingebouwde USB/SD media speler. Sluit simpelweg een USB stick of SD kaart met mp3 muziek aan op de MDJ95 en hij speelt de bestanden rechtstreeks vanaf de stick of kaart af. Voor overige audiobronnen is een 3,5mm jack AUX aansluiting aanwezig waarop externe apparatuur zoals een mixer, cd speler, computer, etc. op aangesloten kan worden.Muziek en zangDe Fenton MDJ95 is niet alleen geschikt voor het weergeven van muziek.... je kunt er namelijk ook mee zingen! Sterker nog, je kunt zelfs samen zingen! De MDJ95 is namelijk voorzien van twee microfooningangen waarop een microfoon aangesloten kan worden. Het signaal van de microfoons kan met het ingebouwde echo effect nog even extra mooi worden aangekleed voor een geweldige klank. Ingebouwde accuDe MDJ95 is voorzien van een herlaadbare accu zodat hij ook zonder stroomaansluiting kan werken. Met een volle accu kan zo\'n 3 - 4 uur gespeeld worden waarbij langere speeltijden behaald kunnen worden op lager volume. De MDJ95 kan dus werkelijk overal gebruikt worden. Neem hem mee naar het strand, zwembad of zwemvijver en geniet daar met elkaar van lekkere muziek (let op! hij is niet waterdicht). Maar ook voor de camping of gewoon in de tuin is de MDJ95 een ideale speaker. Met zijn ingebouwde LED\'s (die uit te zetten zijn) is de MDJ95 ook dé feestspeaker voor feestjes thuis of in de tuin.KenmerkenKrachtig 100W systeem met ingebouwde versterker.Media speler met USB/SD/Bluetooth en Aux ingang.Bluetooth voor draadloze audiostreaming.LCD-scherm met mp3 tijd informatie.Twee microfoon ingangen (6.3mm Jack) met echo effect.Ingebouwde accu voor 3-4 uur gebruikstijd.Handvaten voor mobiel gebruik.SpecificatiesVermogen: 100W.Frequentiebereik: 55Hz - 20kHz.Signaal ruisverhouding: >80dB.Speakers: 2x 3".Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (netadapter meegeleverd).Afmetingen en gewichtAfmetingen: 295 x 350 x 205mm.Gewicht: 2.9kg.

€ 59.00

Read on...

Stereotorens
Product
 

Fenton FPS12 mobiele geluidsinstallatie op accu met standaards

Overal geluid en handen vrij met deze Fenton FPS12 mobiele geluidsinstallatieDe Fenton FPS12 is door zijn ingebouwde accu overal te gebruiken, ideaal dus voor optredens op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is. De speaker heeft een vermogen van 250W en dus voldoende geluid om jezelf of jouw muziek goed verstaanbaar te maken. Geef je een feestje? Zet dan de LED\'s aan en profiteer direct van een leuke sfeerverhogende lichtshow. Door de Bluetooth connectiviteit kan de speaker draadloos verbonden worden met een telefoon of tablet voor het afspelen van muziek via o.a. Spotify en YouTube.Bij deze set worden naast de FPS12 speaker ook een speakerstandaard en een microfoon standaard meegeleverd. Met de speakerstandaard kan de speaker overal snel en eenvoudig geplaatst kan worden. Bijkomend voordeel is dat de speaker direct op hoogte komt te staan waardoor een betere spreiding van het geluid verkregen wordt. De microfoonstandaard kan gebruikt worden voor de meegeleverde draadloze microfoon zodat je je handen volledig vrij kan houden als je bijvoorbeeld wilt zingen terwijl je een instrument bespeelt.

€ 209.00

Read on...

Mobiele geluids­installaties
Product
 

B Stock Power Dynamics PDS M01 Studio Condensator Microfoon

De PDS-M01 is een zeer betaalbare studio condensator microfoonen uitermate geschikt voor zang, spraak en instrumenten.Het brede frequentiebereik, de uitmuntende gevoeligheid, de zeerlage eigen ruis en de strakke nierkarakteristiek maken dezemicrofoonzeer geschikt voor studiotoepassingen. Maar ook bij(internet) radiostations, podia en computergebruik is deze perfectemicrofoon prima inzetbaar.De microfoon werkt via 48V fantoomvoeding. Houd er dus rekeningmee dat uw mengtafel of mixer fantoomvoeding kan leveren.KenmerkenCondensatormicrofoon.Uitstekend dynamisch bereik.Lage eigen ruis en prima S/R-verhouding.Prima gevoeligheid.48Vdc fantoomvoeding.Mooie nierkarakteristiek.SpecificatiesFrequentiebereik 30Hz - 20kHz.Impedantie 200 Ohm.Gevoeligheid -34dB (±2dB) / 1kHz 12.5mV/Pa.Fantoom 48Vdc.Levering1 x Condensator Microfoon.1 x Shockmount.Afmetingen en gewichtGewicht ca. 920 gram.

€ 59.00

Read on...

Studio microfoons
Product
 

B Stock MAX MX3 Bluetooth luidspreker 'Flip Party Tube' met LED

Met de MAX MX3 Bluetooth speaker \'Flip Party Tube\' geniet niet alleen jij van muziek, ook je vrienden of vriendinnen kunnen heerlijk meegenieten. Koppel de LED Party Tube draadloos met je telefoon en de muziek die je afspeelt via bijvoorbeeld Spotify of YouTube wordt weergegeven door de speaker. Zo kan iedereen meegenieten van de laatste tracks en mooiste muziek. En het leuke is, de speaker is voorzien van een ingebouwde LED lichtshow. De LED\'s reageren onder andere op muziek waardoor de muziek een extra leuke sfeer krijgt, erg leuk in het donker! Heb je nou geen Bluetooth device? Geen probleem! De speaker is namelijk voorzien van een AUX aansluiting (3,5mm jack) waarmee je een externe audiobron kunt aansluiten. Mocht ook dat voor jou geen oplossing zijn dan kan je altijd nog een micro SD kaart met mp3 muziek in de speaker steken (max. 32GB).  De LED Party Tube werkt op een ingebouwde accu dus je neemt hem werkelijk óveral mee naartoe. Opladen gaat eenvoudig, de speaker is voorzien van een micro USB aansluiting die je ook op veel telefoons en tablets vindt. Uiteraard wordt er een USB - micro USB kabel meegeleverd zodat je hem ook kunt opladen via de USB aansluiting van bijv. een computer of laptop. Zodra de accu weer vol is (en dat duurt maar 2- 3 uurtjes) kan je weer urenlang genieten van jouw favoriete muziek of bellen. Bellen? Ja! Want de MAX MX3 kan namelijk ook gebruikt worden als handsfree speaker. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat je goed verstaanbaar bent en dat je dus met meerdere mensen kunt deelnemen aan een gesprek, handig toch?De MAX LED Party Tube klinkt mijn zijn heldere geluid met lekkere bass echt heerlijk en dat voor een fractie van de prijs die je betaalt bij de bekendere (duurdere) merken. Je hoeft dus echt geen enorme uitgaven te doen om toch overal te kunnen genieten van jouw favoriete muziek. Geef hem als kado of koop hem gewoon zelf, voor deze prijs vind je echt geen betere speaker. Kenmerken en specificatiesHandzame speaker met LED verlichting.Werkt op ingebouwde Li-on accu (1200mAh).Oplaadtijd: 2 - 3 uur.Opladen via micro USB aansluiting (5V, 500mA).Vermogen: 2x 3W.Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz.Bluetooth bereik: 10 meter.Micro SD kaart: max. 32GB.AUX ingang: 3,5mm jackplug.Afmetingen en gewichtAfmetingen: 180 x 75 x 75mm.Gewicht: 0.35kg.

€ 14.00

Read on...

Audio HiFi
Product
 

BeamZ FL4 Flightcase voor 4x Star Color 240 of 360

FL4 Flightcase voor transport en opslag van 4 stuks BeamZ Star-Color 240 of 320 wash LED effectenMet deze BeamZ FL4 Flightcase haal je veiligheid en gemak in huis voor vier Star-Color 240 of Star-Color 360 wash LED effecten. De kist is op maat gemaakt zodat vier Color-Stars 240 of 360 veilig te vervoeren zijn. Ook tijdens opslag zorgt de flightcase voor de nodige bescherming. Met deze kist kunnen de Star-Color 240 of 360 lichteffecten perfect gebruikt worden in bijvoorbeeld de verhuur.Zoals je van een flightcase mag verwachten is de FL4 sterk en robuust gebouwd met aluminium profielen, balhoeken, verzonken handgrepen, stevige zwenkwielen en natuurlijk beschermend foam aan de binnenkant voor optimale bescherming.In deze flightcase passen vier Star-Color 240 of vier Star-Color 360 lampen.

€ 315.00

Read on...

Flightcase
Product