Solar Arc USB Aansteker

Met de Mobisun Arc USB aansteker heb je altijd en overal vuur bij de hand. De aansteker wordt elektrisch aangedreven en genereert een dubbele arc met een intense hitte waardoor brandbaar materiaal direct ontvlamt. De aansteker is via USB op te laden.

€ 29.00

Read on...

Product
 

MagSafe 1 DC kabel MacBook

MagSafe 1 DC kabel voor het snel en efficiënt opladen van Apple MacBook via een DC laptop powerbank. Ideaal in combinatie met de Mobisun laptop powerbanks.

€ 19.95

Read on...

Product
 

10.000 mAh powerbank

Compacte 10.000 mAh powerbank voor snel opladen van telefoons, tablets en camera's met smart technology voor optimale laadsnelheid, 5-voudige beveiliging en zaklampfunctie.

€ 39.00

Read on...

Product
 

30.000 mAh laptop powerbank

Universele 30.000 mAh laptop powerbank voor het tot 3 keer toe volledig opladen van laptops en andere mobiele apparaten zoals telefoons, tablets, etc. Tevens gemakkelijk op te laden via de Mobisun mobiele zonnepanelen.

€ 129.00

Read on...

Product
 

MagSafe 2 DC kabel MacBook

MagSafe 2 DC kabel voor het snel en efficiënt opladen van Apple MacBook via een DC laptop powerbank. Ideaal in combinatie met de Mobisun laptop powerbanks.

€ 19.95

Read on...

Product
 

Waterdichte Outdoor USB Lamp LED | Mobisun

De outdoor USB LED lamp van Mobisun is waterdicht, geeft een helder licht en is op afstand bedienbaar (3 standen). De LED lamp is voorzien van een interne batterij en is via het lichtnet, powerbank of zonnepaneel op te laden.

€ 19.95

Read on...

Product
 

USB infrarood warmte pad

Nooit meer koude handen, voeten of rug met deze USB warmte pad. Steek de USB aansluiting van warmte pad in een powerbank en geniet altijd en overal van een aangename stralingswarmte. De pads worden niet warmer dan 38°C en zijn 100% veilig.

€ 19.95

Read on...

Product
 

Batterij oplader zonne energie

Laat jij je lege oplaadbare batterijen nog wel eens links liggen en verzuim je ze op te laden? Zonde! Helemaal nu je batterijen opladen gratis kan via zonne-energie. Laad voortaan je oplaadbare batterijen razendsnel op via deze intelligente batterije...

€ 59.00

Read on...

Product
 

10.000 mAh Quick Charge USB C Power bank

Laad je telefoon 4 keer sneller op met deze Qualcomm® Quick Charge 3.0 powerbank. De compacte powerbank past in de palm van je hand, is 20% lichter dan normale 10.000 mAh powerbanks en beschikt over de laatste USB-C techniek (o.a. voor opladen Macboo...

€ 49.00

Read on...

Product
 

High speed Micro USB kabel

Deze high speed Micro-USB kabels leveren een maximale laadsnelheid en efficiëntie. Ideaal in combinatie met de Mobisun mobiele zonnepanelen en powerbanks.

€ 19.95

Read on...

Product
 

20.000 mAh powerbank

20.000 mAh powerbank met Smart Technology voor autodetectie, hoge laadsnelheid, gelijktijdig laden en ontladen voor mobiele zonnepanelen, 5-voudige beveiliging, zaklampfunctie en 2x micro-USB input voor snelladen.

€ 69.00

Read on...

Product
 

5W USB LED lamp

Lichtgewicht 5W USB LED lamp. Ideaal in combinatie met de Mobisun powerbanks.

€ 9.95

Read on...

Product
 

26W mobiel zonnepaneel USB Laptop Oplader

De Mobisun 3 is een lichtgewicht 26W zonnepaneel voor het opladen van je laptop, powerbank (18V DC) en USB-devices (5V USB). Neem de Mobisun 3 mee en laad je USB apparaten overal op waar de zon schijnt via dit duurzame zonnepaneel!

€ 169.00

Read on...

Product
 

13W mobiel zonnepaneel USB

Lichtgewicht 13W USB zonnepaneel voor het direct en duurzaam opladen van telefoons, tablets, camera's, etc. met zonne-energie.

€ 99.00

Read on...

Product
 

LED leeslamp USB

Leeslamp met 28 high power LEDS, flexibele metalen hals en USB aansluiting.

€ 19.95

Read on...

Product
 

6,5W mobiel zonnepaneel USB

Mobisun lichtgewicht 6.5W USB zonnepaneel voor het snel opladen van je telefoon, tablet en camera met zonne-energie. Genereer altijd en overal je eigen portable energie met dit draagbare zonnepaneel.

€ 59.00

Read on...

Product
 

Dimbare 7,5W USB LED lamp

High power 7,5W dimbare USB LED lamp voor aansluiting op powerbank. Beschikt over lichtsterkte van ca. 630 lumen en kan daarmee hele ruimte verlichten. Kan in combinatie met10.000 mAh powerbank ca. 7,5 uur op vol vermogen branden. Snoerlengte 150cm.

€ 17.95

Read on...

Product
 

rugzak

Lichtgewicht rugzak waaraan eenvoudig Mobisun mobiele zonnepanelen bevestigd kunnen worden. Je mobiele zonnepanelen zijn makkelijk mee te dragen met deze Mobisun rugzak. Vergeet ook je powerbank niet mee te nemen!

€ 9.95

Read on...

Product
 

Mobisun Sungevity

De Mobisun Sungevity bundel bestaat uit een 13W Mobiel zonnepaneel, een 15.000 USB Quick Charge powerbank, Oplaadkabels en een Mobisun Rugzak. Met dit pakket kan je optimaal genieten van duurzame energie voor je telefoon, tablet, camera....

€ 165.95

Read on...

Product
 

High speed iPhone kabel

Deze high speed iPhone kabel levert een maximale laadsnelheid en efficiëntie. Ideaal in combinatie met de Mobisun mobiele zonnepanelen en powerbanks.

€ 7.95

Read on...

Product