6225 Select Slang

De 6225 Select slang van Hozelock is een universele slijtvaste slang en heeft een lengte van 25 meter en een diameter van 19mm. Verder is deze slang voorzien van vier lagen gevlochten versterking en ergoribs en is hij weerbestendig met uv en vorstbescherming.

€ 25.99

Read on...

Product
 

2624 Autowasborstel Twin Pack

De 2624 Autowasborstel Twin Pack van Hozelock bestaat uit een velgenborstel speciaal voor het reinigen van auto banden met lichtmetalen velgen, een korte autowasborstel en shampoosticks. Deze borstels hebben zachte borstelharen met doorstroomregeling en kan gebruikt worden met shampoostaafjes (2621).

€ 24.99

Read on...

Product
 

7025 T stuk Ø4 mm

De Hozelock 7025 T-stuk is geschikt voor het aftakken van 4mm verdeelslangen, hierdoor kunnen meerdere slangen worden aangesloten om meerdere aparte gebieden van de tuin te bewateren. Het zorgt voor een waterdichte verzegeling en kunnen wanneer gewenst ook gewoon worden verwijderd en opnieuw worden gebruikt.

€ 3.99

Read on...

Product
 

7019 Bocht 90 graden Ø 13 mm

Met deze 90 graden bochten van Hozelock wordt het mogelijk om een 13mm aanvoerleiding in een hoek van 90 graden te leggen. Dit is handig wanneer de aanvoerleiding om een obstakel heen gelegd moet worden. Deze bochten zorgen voor een waterdichte verbinding en kunnen wanneer gewenst verwijderd en opnieuw gebruikt worden.

€ 3.99

Read on...

Product
 

7017 Slangverbinder Ø 13 mm

De Hozelock 7017 Slangverbinder is ideaal voor het verlengen of verbinden van 13mm aanvoerleidingen. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en zorgen voor een waterdichte verbinding. Wanneer gewenst kunnen deze slangverbinders ook verwijderd en opnieuw gebruikt worden.

€ 3.99

Read on...

Product
 

7016 Eindstop Ø 13 mm

De Hozelock 7016 Eindstop is geschikt voor het afsluiten van alle 13mm aanvoerleidingen. Het zorgt voor een waterdichte verzegeling aan het uiteinden van de leiding. Deze eindstoppen kunnen wanneer gewenst ook gewoon worden verwijderd en opnieuw worden gebruikt.

€ 3.99

Read on...

Product
 

7013 Universele Micro druppelaar

De Hozelock 7013 Universele Microdruppelaar is ideaal voor het bewateren van potplanten, bloembakken en hangplanten en past op alle 4mm verdeelslangen. Deze micro druppelaars kunnen worden aangesloten op het eind van de leiding en hebben een instelbare doorstroming van 0 tot 20 liter per uur. Deze set bevat 10 micro druppelaars.

€ 9.99

Read on...

Product
 

7012 Universele Micro druppelaar

De Hozelock 7012 Universele Microdruppelaar is ideaal voor het bewateren van potplanten, bloembakken en hangplanten en past op alle 4mm verdeelslangen. Deze micro druppelaars kunnen worden aangesloten op het eind van de leiding en hebben een instelbare doorstroming van 0 tot 20 liter per uur. Deze set bevat 5 micro druppelaars.

€ 5.99

Read on...

Product
 

2060 Slangstuk Ø 15 en 19 mm

De Hozelock 2060 slangstuk is geschikt voor het aansluiten van 15mm en 19mm tuinslangen aan een buitenkraanaansluiting. Verder is deze slangstuk voorzien van een soft touch oppervlak en de flexibele slangtule voorkomt knikken van de slang.

€ 4.49

Read on...

Product
 

2250 Flowmax 2 weg waterverdeler

Met de 2-weg Flowmax waterverdeler kan je twee automatische besproeiings automaten of slangen rechtstreeks aansluiten op één buitenkraan. Inclusief een handige aftapkraan voor het eenvoudig vullen van een emmer, gieter etc. Deze waterverdeler heeft een buitenkraan aansluiting welke geschikt is voor 1 BSP (G1)/ 3/4 BSP (G3/4) of 1/2BSP (G1/2) buitenkranen.

€ 19.99

Read on...

Product
 

2430R0001 Micro Reel slanghouder

De Hozelock 2430R0001 Micro Reel slanghouder is een compacte slanghaspel welke is uitgerust met 10 meter (Ø 9 mm) slang, alle benodigde aansluitstukken voor de kraan en slang en een verstelbare tuinspuit. Ideaal voor kleine tuinen, patio, terras of balkon. Te gebruiken als muurhaspel of vrijstaande haspel, en voorzien van een handige draaggreep.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Fast Reel Muurhaspel met 40m slang

Muurhaspel met tandwielmechanisme voor eenvoudig oprollen en automatische slanggeleiding, met 40 m Maxi Pro-slang ( Ø 12,5 mm) en 2m toevoerslang. Inclusief tuinspuit, 1 x slangstuk, 2 x slangstuk met waterstop en 1 x kraanaansluiting 3/4 met verloop naar 1/2 en handige bevestigingsonderdelen en hoekslanggeleider

€ 109.00

Read on...

Product
 

2422P0000 30m Muurhaspel

De 2422P0000 30m Muurhaspel van Hozelock is geschikt voor het opbergen van een tuinslang tot 30 meter lang aan de muur. Deze haspel wordt geleverd inclusief 15 meter slang, tuinspuit, twee slangstukken, één slangstuk met waterstop en één kraanaansluiting 3/4 met verloop naar 1/2, bevestigingsmateriaal en een slanggeleider.

€ 34.99

Read on...

Product
 

Zwembad Sirocco Steel Pro Set Rond 305

Het Zwembad Sirocco Steel Pro Set Rond 305 van Bestway heeft een rond stalen frame en is gemaakt van sterk drielaags PVC en polyester. Het metalen frame is corrosiebestendig en wordt ondersteund door een extra band rondom. Het zwembad is erg snel en eenvoudig op te zetten, zonder dat er gereedschap gebruikt moet worden.

€ 99.00

Read on...

Product
 

BlackOut 4 Festival Dome Tent

De Coleman Blackout 4 festival tent is een klassiek must-have voor ieder festival met innovatieve technologieën. Het slaapgedeelte is voor 4 personen en is uitgerust met 'blackout bedroom technology'. Dit revolutionaire slaapsysteem blokkeert 99% van al het daglicht in de slaapruimte van je tent, zodat je zelf kunt bepalen hoe laat je wakker wordt en je dus genoeg kunt slapen en opladen de dag na een nacht feesten. Houd dankzij deze techniek je slaapruimte tot wel 5°C koeler gedurende dag en tot 1°C warmer gedurende de nacht. Het Coleman gepatenteerde 'BlackOut Bedroom' helpt je een hogere temperatuur te behouden gedurende de nacht doordat het overdag de energie van de zon in het oppervlak van het materiaal opslaat, zodat je ongeacht het weertype een comfortabele slaapomgeving hebt. De ventilatieflap zorgt ervoor dat er genoeg frisse lucht de tent in komt. Er is genoeg ruimte voor tassen, backpacks en schoenen aan de voorzijde van de tent. Natuurlijk is deze festival tent volledig waterproof en beschermt hij jou en je uitrusting als het weer niet geweldig is. Verder tonen gecertificeerde laboratoriumtesten aan dat Coleman UV Guard-stoffen met een beschermingsfactor van SPF50 een uitstekende bescherming bieden tegen de ultraviolette stralen van de zon. En heeft deze BlackOut 4 Festival Dome Tent zeer soepele en lichte glasvezel stokken die een goede weerstand tegen wind en storm bieden.

€ 199.90

Read on...

Product
 

Waterfall 5 Deluxe

De Coleman Waterfall 5 Deluxe is een veelzijdige 5 persoons tent met aparte leef- en slaap gedeeltes die zorgen voor maximaal comfort. De slaapcabine kan eventueel worden verdeeld. Dankzij het Coleman WeatherTec System kun je comfortabel en beschut genieten van het buitenleven en is je tent bestand tegen slechte weersomstandigheden. Dankzij de nieuwste technologie en strenge tests zorgen de tenten van Coleman ervoor dat je altijd beschut bent tegen het weer. De Waterfall 5 Deluxe is uiterst veilig dankzij de brandvertragende werking, want veiligheid staat voorop. Het Easy Set Up System zorgt er voor dat je snel je tent op kunnen zetten, dit mede dankzij de kleurcodering op de tentstokken en andere aansluitingen (inclusief de binnenkabine). De glasvezel stokken zijn zeer soepel en licht en makkelijk in elkaar te plaatsen.

€ 299.00

Read on...

Product
 

Naadafdichter

De Naadafdichter van High Peak is het ideale product voor het afdichten van tentnaden en outdoor-artikelen, om deze volledig water-proof te maken. Deze flacon heeft een inhoud van 100ml.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Montana slaapmat

De Montana slaapmat van High Peak heeft royale afmetingen en een sterk gecomprimeerde schuimkern die zorgt voor een uitstekende isolatie. De onderkant van de mat is gemaakt van antislip Oxford polyester en de boven- of slaapkant is gemaakt van huidvriendelijk polyester. De schuimkern is volledig aan de boven- en onderkant vastgelijmd.

€ 84.90

Read on...

Product
 

Ranger slaapzak

De Ranger slaapzak van High Peak heeft een zachte buitenhoes en goed isolerende polystyreenvezel. De L-vormige ritssluiting kan tot het voeteneinde worden geopend en maakt het mogelijk om twee Ranger slaapzakken te combineren tot een dubbele slaapzak. Het documentenvak is ideaal voor het opbergen van waardevolle spullen.

€ 23.99

Read on...

Product
 

Minilite

De Minilite geveltent van High Peak in klassiek design biedt goede voordelen voor de ruimte. Het is geschikt voor maximaal 2 personen. De stevig genaaide grondplaat voorkomt het binnendringen van vuil en vocht. De dubbele deur met gaasingang beschermt tegen insecten en enge kruipertjes. De glasvezelpalen zorgen voor een snelle installatie, een laag gewicht en een kleine verpakkingsgrootte. De Minilite van High Peak is een betaalbare beginnerstent voor kinderen en iedereen die wil kamperen.

€ 28.99

Read on...

Product