Het is een zeer smaakvolle vis die erg gewild is. Het is een vis die in veel restaurants op de kaart staat. Zeeduivel is gemakkelijk te berieden en kunt u ook bakken.
Tongschar komt uit de familie van schollen. Tongschar heeft een stevige structuur, waarbij het lijkt op vlees.De tongschar is een zoutwatervis die voorkomt in een gematigd klimaat.`
Het visvlees van de verse Tonijn is compact en stevig. Tonijn is heerlijk te bereiden in een salade recept. Verse tonijn is ook geschikt om te roosteren.
Schol is een veel gegeten vissoort met een vrij neutrale smaak en zachte structuur. Scholfilet is graatvrij en valt niet uit elkaar, hierdoor is hij makkelijk te eten.
Tongschar heeft een stevige structuur waarbij het lijkt op vlees. Bereiden: Tongschar kan op allerlei manieren worden bereid. Bakken, stoven, frituren en u kunt de vis ook grillen.
De schar is een platvis en heeft een vrij neutrale smaak. Bereidingswijze van de schar: Bestrooi de Schar royaal met zout. De schar kunt u bakken of stoven.