L'Oréal Majirel 4.45

L'Oréal Majirel is de haarverf van L'Oréal. De haarverf zorgt voor krachtige, diepe intense kleuren. Van behouden tot zeer gedurfde tinten. De beste kleur voor jouw haar vind je in dit uitgebreide assortiment aan magische kleuren. De kleuring geeft een perfecte dekking aan witte haren. Verzorgt en beschermt het haar. Geschikt voor deelkleuring of een totale kleuring. Bevat Ionen G + Incell om het haar in conditie te houden. Voor een 100% grijsdekking gebruik je L'Oréal Majirel.Daarom L'Oréal Majirel:- Haarverf- Krachtige, diepe intense kleuren- Zeer veel verschillende kleuren- 100% grijsdekking- Verzorging en bescherming van het haarGebruik:De haarverf mengen met een L'Oréal Oxydant van 6,9 of 12%. De verhouding is afhankelijk van de gewenste kleurresultaat.

€ 9.95

Read on...

Product
 

L'Oréal Tecni.Art Air Fix 250ml

L´Oréal Tecni Art Air Fix 5 is een nieuwe technologische formule uniek voor een supersterke fixatie met alle respect voor het haar. L´Oréal Tecni Art Air Fix 5 zorgt voor een langdurige fixatie met een snel drogende afwerking voor elke creatie.Gebruik: Breng L´Oréal Tecni Art Air Fix op gedroogd of handdoekdroog haar aan. Spray de Air Fix 5 op de aanzet voor meer volume.

€ 11.45

Read on...

Product
 

L'Oréal Professionnel Série Expert Color Box

De L'Oréal Professionnel Série Expert Color Prism Gift Set bestaat uit de Vitamino Color Shampoo en de Vitamino Color Gel Mask. De gecoördineerde producten bieden prachtig geverfd haar en zorgen voor kleurbescherming en kleurfixatie. De doos is geïnspireerd op de Vitamino Color Shampoo 300ml van de L'Oréal Professionnel Series Expert en het Vitamino Color Gel Mask 250ml van de L'Oréal Professionnel Series Expert.L'Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color Shampoo 300 mlDe Vitamino Color Shampoo van L'Oréal Professionnel Série Expert is gaat kleurvervaging tegen en beschermt het haar daarnaast tegen externe invloeden. De shampoo creërt mooi gekleurd haar. Loréal Professionnel Seré Expert Vitamino Color Gel Mask 250 mlHet L'Oréal Professionnel Seré-expert Vitamino Color Gel Mask is intensief gekleurd. Het masker verzacht het haar en beschermt de haarwortel. In slechts één minuut is het haar optimaal gevoed, versterkt en soepel.

€ 17.95

Read on...

Product