Fudge Make a Mends Shampoo 300ml

Is je haar beschadigd door een chemische behandeling? Repareer je haar met de Make a Mends Shampoo van Fudge!Make a Mends Shampoo, voorheen Torture Tonic Shampoo, herstelt je haar na een chemische behandeling. Het brengt de zachtheid en glans terug in je haar en beschermt je haar tegen hitte van stylingtools, UV-stralen en schadelijke stoffen van buitenaf.Belangrijkste kenmerken:?Herstelt je haar na een chemische behandeling?Brengt zachtheid en glans terug?Biedt bescherming tegen hete stylingtools, UV-stralen en schadelijke stoffen van buitenafGebruiksaanwijzing: Breng Make a Mends Shampoo aan op nat haar. Masseer het in op je hoofdhuid en je haar. Spoel het goed uit en maak vervolgens gebruik van een conditioner.Extra tip: Gebruik Make a Mends Conditioner nadat je Make a Mends Shampoo hebt uitgespoeld voor een nog beter resultaat!

€ 7.95

Read on...

Product
 

Schwarzkopf Blond Me Instant Blush Wash 250ml Strawberry

De Schwarzkopf Blond Me Instant Blush Wash is een fijne shampoo die je haar op milde wijze reinigt. Daarnaast zorgt de shampoo er niet alleen voor dat je haar schoon en fris wordt,  maar voorziet de shampoo je haar ook van een prachtige lichtroze kleur. Gebruiksaanwijzing van de Schwarzkopf Blond Me Instant Blush Wash We raden je altijd aan om je haar twee keer met shampoo te wassen. De tweede keer kan de shampoo zijn werk namelijk pas echt goed doen, de eerste keer verwijdert een shampoo namelijk enkel oppervlakkig vuil. Was je haar vervolgens met de Schwarzkopf Blush Wash. We raden je aan om handschoenen te gebruiken tijdens het aanbrengen van de shampoo omdat de shampoo erg gepigmenteerd is en mogelijk vlekken kan veroorzaken. Breng de shampoo aan op basis van hoe intens je de kleur wil terug zien in je haar. Daarnaast hangt de sterkte van de haarkleur ook af van hoe lang je de shampoo laat zitten. Check daarvoor vooral tussendoor hoe goed de haarkleur al gepakt heeft op je haar. Resultaat na het gebruiken van de Schwarzkopf shampoo Na het gebruiken van de shampoo heb je een prachtige pastelkleurige tint in je haren die er na enkele keren wassen weer uit gaat. Hoe sneller je je haar wast na het aanbrengen van de shampoo, hoe sneller de haarkleur weer vervaagt. 

€ 9.95

Read on...

Product
 

Fanola No Orange Shampoo 350ml

De Fanola No-orange Shampoo is de shampoo voor een mooie donkere kleur.De formule met blauwe pigmenten in deze shampoo zorgt ervoor dat rode tinten in je haar verdwijnen en ook geen kans krijgen te ontstaan en zorgt daarmee voor een prachtige, donkere haarkleur.Daarnaast reinigt deze shampoo je haar en zorgt voor een gehydraterend resultaat.Gebruik:Breng de shampoo aan in natte haren. Gebruik een kleine hoeveelheid en masseer dit in totdat het begint te schuimen. Laat de shampoo 3 tot 5 minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit. 

€ 8.95

Read on...

Product