Oribe Signature Free Styler Working Spray 300ml

De Oribe Signature Free Styler Working Spray is een finishing spray voor een lichte doorkambare hold in het haar. Door de mix van polymeren zorgt voor een lichte hold met een doorkambare, satijnen finish.De Ginseng Root Extract voorkomt het afbreken van het haar en geeft het een gezondheids-boost. Door de Kukui Seed Oil hydrateert het je haar en creëert het een beschermende barrière tegen invloeden van buitenaf. Kortom het geeft je haar een fijne hold en biedt het haar extra voeding. Het merk Oribe is opgericht door de heer Oribe Canales. Oribe Canales is geboren in Cuba maar opende zijn eigen salon in New York city in de Upper West Side. Er volgde al snel meer salons en werd voornamelijk bekend als haarstylist voor beroemde mode merken zoals, Versace, Calvin klein en Chanel. Oribe combineert ouderwets vakmanschap met natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën. Zo zorgt de olie niet alleen voor glans maar geeft het daarnaast ook volume. Door deze combinatie halen ze het beste uit hun producten!Gebruiksaanwijzing voor de Oribe Signature Free Styler Working SprayStap 1: Breng de spray aan op droog haar. Stap 2: Gebruik voor extra separatie meer spray in kleine hoeveelheden waar nodig. Stap 3: Style vervolgens je haar naar wens!Resultaat na gebruik van de Oribe Signature Free Styler Working SprayDe Oribe Signature Free Styler Working Spray zorgt voor een doorkambare hold in je haar maar houdt je haar tergelijk netjes op zijn plek. Daarnaast geeft de spray je haar een gezondheids-boost en voelt je haar aan als satijn.  

€ 41.95

Read on...

Product
 

Shu Uemura Color Lustre Shampoo 980ml

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Shampoo. Glansherstellende shampoo voor gekleurd haar. Reinigt het haar met respect voor de hoofdhuid. De unieke formule is verrijkt met verfijnde lipide, geïnspireerd op een esentieel bestanddeel van de natuurlijke beschermende laag van het haar. met muskusroosolie en goji-bes extract. het haar heeft een stralende glans en voelt direct glad aan.Gebruik: Op nat haar een kleine hoeveelheid inmasseren en laten opschuimen, vervolgens afspoelen en het masker of de conditioner gebruiken.

€ 56.50

Read on...

Product
 

Oribe Signature Shampoo 250ml

De Oribe Signature Shampoo reinigt en beschermt het haar op een zachte manier. Het  bevat de meest exclusieve ingrediënten om het haar te ontwarren en kan dagelijks gebruikt worden. De natuurlijke kwaliteit van de keratine verdedigen het haar tegen oxidatieve stress en tegen veroudering. De Edelweiss bloem beschermt het haar tegen uitdroging en tegen de kleur afbrekende werking van invloeden van buitenaf. Het merk Oribe is opgericht door de heer Oribe Canales. Oribe Canales is geboren in Cuba maar opende zijn eigen salon in New York city in de Upper West Side. Er volgde al snel meer salons en werd voornamelijk bekend als haarstylist voor beroemde mode merken zoals, Versace, Calvin klein en Chanel. Oribe combineert ouderwets vakmanschap met natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën. Zo zorgt de olie niet alleen voor glans maar geeft het daarnaast ook volume. Door deze combinatie halen ze het beste uit hun producten!Gebruiksaanwijzing voor de Oribe Signature ShampooStap 1: Maak je haar eerst vochtig. Stap 2: Breng de Oribe shampoo gelijkmatig aan en masseer dit goed in. Stap 3: Laat de shampoo inwerken en spoel uit. Stap 4: Daarnaast raden we je ook altijd aan om je haar twee keer met een shampoo te wassen. De eerste keer verwijdert een shampoo namelijk enkel oppervlakkig vuil en de tweede keer kan een shampoo écht goed zijn werk doen. stap 5: Je kan er voor kiezen om je haar extra nazorg te geven. Denk hierbij aan een conditioner of haarmasker van Oribe.Resultaat na gebruik van de Oribe Signature ShampooDe Oribe Signature Shampoo laat het haar heerlijk zacht aanvoelen en zorgt ervoor dat na gebruik je jouw haar makkelijk door kan kammen. Daarnaast gaat het veroudering tegen, blijft jouw haarkleur mooi en geeft het een prachtige glans!

€ 39.95

Read on...

Product