3x American Crew Daily Shampoo 100ml

Daily Shampoo vernieuwde formule. Reinigende shampoo voor normaal tot vet haar. Milde reiniging en vitalisatie van het haar en de hoofdhuid.Voor dagelijks gebruik.Quilaya: Reinigt heel natuurlijk, zonder de zuurstofmantel aan te tasten.pH-Neutraal: Droogt het haar en de hoofdhuid niet uit.Tarweproteinen:Geven glans en kracht. Rozemarijn-& Tijmextracten.

€ 14.25

Read on...

Product
 

3x idHAIR Solutions Shampoo NO.7.1. 500ml

Heb jij erg veel last van haaruitval? Dan is de idHAIR Solutions Shampoo NO.7.1. de perfecte shampoo voor jou! De shampoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die lijden aan haarverlies. De shampoo bestaat uit verschillende ingrediënten zoals rozemarijn, climbazol en piroctonolamine en slicylzuur, waardoor de bloedsomloop in de hoofdhuid wordt verbeterd en vefrist. Ook beïnvloedt het de talgproductie en stimuleert de shampoo de haargroei. Ook is de shampoo vrij van parabenen en parfums. Gebruik de shampoo minimaal drie tot vier keer per week. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het goed in. Spoel vervolgens grondig uit. 

€ 97.50

Read on...

Product
 

3x Kérastase Reflection Touche Chromatique 10ml Blond

Kérastase Réflection Touche Chromatique is een additief. Een uiterst geconcentreerd pigment. Dat wil zeggen dat je dit product kunt toevoegen aan het Réflection Fondant of Chromatique Masker van jouw haartype. Elke kleur die je kunt kiezen, heeft zo zijn eigen effect:Blond Froid // Cool Blond // Koel Blond = Neutraliseert ongewenste gele tonen. Brun Froid // Cool Brown // Koel Bruin = Neutraliseert ongewenste rode tonen. Cuivre // Copper // Koper = Frist Koper Tonen op. Rouge // Red // Rood = Frist Rode Tonen op.Je kunt de kleuren onderling niet mengen!Elk pigment is ontworpen middels de Hi Chroma Technologie. Hierdoor staan de pigmenten garant voor een levendige kleur. Daarnaast is de intensiteit van de pigmenten gemaximaliseerd, zodat de weerstand tegen shampoos nóg beter is.

€ 61.35

Read on...

Product