6x Suavecito Premium Pomade 113g

Suavecito Premium Blends - een pommade als geen ander. De combinatie van het beste van een pommade op waterbasis met een pommade op basis van olie om een unieke mix van kapsel met vorm en functie te creëren. Het product is de hele dag kneedbaar zonder een knapperig gevoel en zal doen wat je wilt en je lekker laten ruiken zoals het dat ook doet met zijn sjob. Het is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten om het haar en de hoofdhuid gezond te houden. Deze haarcrème spoelt gemakkelijk uit en laat het haar goed aanvoelen. Trots gemaakt in de Verenigde Staten.Gebruik:Breng de pomade aan op droog haar. Neem een kleine hoeveelheid pomade op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over beide handen. Verdeel de pomade goed door het haar en breng je haar in het gewenste model.

€ 107.70

Read on...

Product
 

2x Suavecita Heat Protectant Spray 237ml

  Je haar krijgt door de jaren heen veel te verduren. Bescherm je mooie lokken daarom zo veel mogelijk tegen invloeden zoals bijvoorbeeld hitte. Een goede heat protection spray zoals de Suavecita Heat Protectant Spray beschermt je haar tegen hittetools en maakt je haar tegelijkertijd glad. Ook voegt de spray een prachtige glans aan je haren toe! De spray kan op alle haartypes worden gebruikt en bevat geen parabenen en gluten. Spray de heat protector gelijkmatig door het gehele haar en breng het haar vervolgens met een hittetool in model. 

€ 35.50

Read on...

Product
 

3x Comair Haarklemmen PF 24 stuks 59mm Bruin

Haarklemmen van Comairverkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren.lengtes:48mm59mmKleuren:BruinGoud/BlondZwartInhoud:24 stuks

€ 6.75

Read on...

Product