L'Oréal SE Lumino Contrast Shampoo 300ml

Richt zich specifiek op de highlights om daar waar nodig de lipidebalans te herstellen. Verzwaart het haar dus niet.Resultaat: de highlights zijn zacht en stralend, het haar voelt luchtig aan en glanst.

€ 8.75

Read on...

Product
 

Matrix Total Results Color Obsessed Miracle Treat 12 125ml

Een absolute must-have voor gekleurd haar is de Color Care Miracle Treat 12 Lotion Spray! Deze haarspray is geschikt voor elk haartype en bevat maar liefst 12 voordelen voor gekleurd haar. Bovendien bevat de spray een hoge concentratie anti-oxidanten, waardoor je haar zacht en soepel blijft en niet uitdroogt!De belangrijkste voordelen:* Beschermt gekleurd haar* Direct zijdezacht haar* Ontwart weerbarstig en stug haar* Verzegelt je haar om het te beschermen tegen vocht* Ultra lichte formule voor het behoud van volume* Voorkomt haarbreuk* Verbetert de handelbaarheid van je haar aanzienlijk* Vergemakkelijkt het creëren van meer volume* Houdt pluizende haarlokken onder controle* Maakt de schubbenlaag van je haar glad voor soepeler en gladder haar* Versterkt de weerstand van je haar* Geeft een stralende, glanzende finishGebruik: Breng Color Care Miracle Treat 12 Lotion Spray aan op handdoekdroog haar. Verdeel de spray zorgvuldig over de gehele haarlengte, gebruik hiervoor eventueel een kam. Laat de spray natuurlijk opdrogen en style je haar in het gewenste model.

€ 8.95

Read on...

Product
 

TIGI Bed Head Urban Antidotes Re Energize Treatment Mask 200gr

Tigi Bed Head Re-Energize Treatment Mask is geschikt voor normaal tot dof haar. Dit masker geeft volume, energie en glans aan het haar. Het haar wordt versterkt en verzacht door de Re-Energize Treatment Masker van Tigi.Gebruik:Tigi Bed Head Re-Energize Treatment Mask aanbrengen op nat haar. Drie tot vijf minuten laten inwerken en daarna uitspoelen.

€ 10.95

Read on...

Product