Layrite Cement Clay 42gr

Layrite Cement Clay is een pommade op waterbasis met een sterke hold. De clay zorgt dat het haar de gehele dag op zijn plek blijft zitten en geeft een natuurlijke matte finish. Het bundelt haren samen voor extra volume en structuur. De clay verliest niet zijn sterke hold en valt de gehele dag te re-stylen. Omdat het op waterbasis is wast het makkelijk uit het haar.Gebruik: Neem een kleine hoeveelheid en wrijf het tussen de handpalmen. Breng het aan in droog tot handdoekdroog haar. Hoe droger het haar hoe sterker de hold en matter de finish. Stijl zoals gewenst.

€ 9.95

Read on...

Product
 

L apos Oréal SE Volumetry Conditioner 1000ml

L'Oréal Volumetry Conditioner is speciaal ontwikkeld voor fijn haar en geeft je haar direct meer volume. Je haren worden vanuit de kern versterkt en gehydrateerd waardoor het gezonder wordt en er dikker en voller uit gaat zien!Gebruik: aanbrengen op gewassen, handdoekdroog haar. Doorkammen en 2 tot 3 minuten laten inwerken. Daarna grondig uitspoelen.

€ 22.95

Read on...

Product
 

Ardell Lashgrip Clear Adhesive 7gr

Met de Ardell Lashgrip Clear Adhesive breng je wimpers met gemak aan. Kunstwimpers van Ardell maar ook andere wimpers zijn gemakkelijk aan te brengen dankzij de lijm en blijven tot wel twee weken zitten. Gebruiksaanwijzing van de Ardell Lashgrip Clear Adhesive Neem een wimper op je pincet en breng een kleine hoeveelheid lijm aan op de wimper. Wacht 30 seconden en breng de wimper met het pincet aan op je wimperrand.  

€ 4.95

Read on...

Product