Schwarzkopf BC Excellium Beautifying Shampoo 200ml

Schwarzkopf Bonacure EXCELLIUM Beautifying Shampoo voor verouderd, zilver en wit haar. Het reinigt zacht, herstelt de jeugdigheid en verfijnt de kleur van zilverwit haar. Zijn exclusieve anti-age formule met Q10+ Black Pearl extract stimuleert keratine productie en doet het haar glanzen, en geeft weer veerkracht en vitaliteit.Gebruik: Voor dagelijks gebruik aanbrengen op nat haar, goed in laten werken en an ca. 2 minuten uitspoelen. Voor verouderd, zilver en wit haar.

€ 7.95

Read on...

Product
 

L'Oréal Infinium Pure Extra Fort 300ml

Een Hypoallergene geur-vrije hairspray van L'Oréal Professionnel.L'Oréal Infinium Pure bevat een nieuwe formule zonder parfum of maskerende geur. Een neutrale geur tijdens het opbrengen en laat geen geur achter. Minimaliseert allergische reacties.

€ 7.95

Read on...

Product
 

L'Anza Healing Remedy Scalp Balancing Conditioner 1000ml

L'anza Healing Remedy Scalp Balancing Conditioner dit is een van de driestappen wellness behandeling voor je hoofdhuid en haar. Een supereffective en krachtige shampoo die je hoofdhuid volledig reinigt en het is bovenal ook zeer veilig en mild.* conditioner met botanische ingrediënten* parabeen-en sulfaat vrij * hydraterende werking voorkomt uitdroging en irritatie* verzorgt je haar en geeft een krachtige uitstraling* voor het optimale herstel van de hoofdhuid

€ 79.95

Read on...

Product