3x Wella ColorMotion Post Color Treatment 500ml

Verstevigt de haarstructuur en zorgt voor langer kleurbehoud* met geoptimaliseerde pH.*vs. geen behandeling na het kleurenWerkt in slechts 30 seconden

€ 70.35

Read on...

Product
 

Keune Style Dry Conditioner 200ml

De Keune Style Dry Conditioner is een luchtige/verlichtende conditioner spray. Het maakt het haar zijdezacht met een natuurlijke glans. Holdfactor 1 - Glansfactor 5.Gebruik: Houd een afstand van 20cm. Breng aan op de lengtes van droog haar. Niet teveel gebruiken.

€ 18.95

Read on...

Product
 

Wella Color Fresh Create 60ml Pure Violet

Met de Wella Tomorrow clear 60ml kleuring creëer je jouw ideale kleurresultaat op maat. Mix kleuren van de Create lijn met elkaar voor het gewenste kleurresultaat en voor de juiste kleurintensiteit. Je hebt voor deze haarverf geen ontwikkelaar nodig! Gebruik de Color Fresh Create Tomorrow clear om de kleur minder intensief te maken. De Wella Color Fresh Create lijn heeft een true to tone kleurvervaging en gaat circa 20 wasbeurten mee. (Dit is afhankelijk van de gebruikte kleur en haarverzorging.)Kenmerken van Wella Color Fresh Create:- Semi-permanent- Geen ontwikkelaar nodig- True to tone kleurvervaging- Gaat 20 wasbeurten meeGebruiksaanwijzing:Voor opvallende resultaten gebruik je Color Fresh Create puur of verdund met Tomorrow Clear tot de gewenste intensiteit. Pas de haarkleuring vervolgens gelijkmatig aan op gewassen, handdoek droog of droog haar. Verdeel de kleuring gelijkmatig door het haar voor een egaal eindresultaat. Meng de gewenste hoeveelheid in een schaal en pas direct toe op het haar. Vermijd direct contact met de hoofdhuid. Meng verschillende kleuren uit de Color Fresh Create lijn voor het gewenste kleurresultaat, en meng de kleur met de Color Fresh Create Tomorrow voor de gewenste kleurintensiteit. Laat 20 minuten inwerken. Voor meer pastelkleuringen, laat je het 5-10 minuten inwerken. Voor meer levendigheid en intensiteit dien je de inwerktijd te verlengen naar maximaal 30 minuten. Spoel goed uit tot het water helder is. Voor optimale kleurresultaten is het van belang dat een goede kleurshampoo gebruikt.

€ 7.50

Read on...

Product