Sebastian Dark Oil Lightweight Mask 500ml

Lichtgewicht masker met een speciale blend van oliën. Voedt het haar en houdt het natuurlijke volume van het haar in stand. Voor glanzend haar met een zijdezacht gevoel. Het masker heeft een unieke formule van essentiële natuurlijke oliën: sandelhout, cedarhout en arganolie. Deze oliën voeden je haar intens zodat het prachtig zal glanzen. Gebruik: Na het wassen op het haar aanbrengen, 2-5 minuten laten inwerken. Zorgvuldig uitspoelen.

€ 51.95

Read on...

Product
 

6x Kadus Styling Finish Lock It Extreme Strong Spray 500ml

Onmiddellijk spectaculaire fixatie met een houdbaarheid tot 24 uur.Zonder het haar vet of plakkerig te makenKan eenvoudig uitgewassen worden zonder zichtbare resten achter te laten.Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. Spray op een afstand van ca. 30 cm. Biedt een extra sterke of zelfs een extreme fixatie, afhankelijk van de hoeveelheid spray die gebruikt wordt.

€ 56.70

Read on...

Product
 

EVO Root Canal Volumising Spray 200ml

Als je last hebt fijn, slap en futloos haar is het moeilijk om een volumineus kapsel te creëren. De Evo Root Canel Volumizing Spray zorgt ervoor dat je haar er weer vol en levendig uit zal zien! Geschikt voor alle haartypes en makkelijk aan te brengen. 

€ 26.95

Read on...

Product