6x L apos Oreal Serioxyl Volumising Coloured Spray 200ml Light Brown

Gekleurde sprays die zorgen voor volume en body.Hypoallergene formule geschikt voor gevoelige hoofdhuid.Camoufleert dunne plekken op de hoofdhuid, terwijl het haar er volumineus uitziet met body voor een natuurlijk ogend, onmiddellijk verdichtend effect.

€ 89.70

Read on...

Product
 

2x Kérastase Specifique Masque Hydra Apaisant 200ml

De Kérastase Specifique Masque Hydra-Apaisant 200ml is een masker van de Kérastase Specifique lijn. De behandeling is ideaal voor alle haartypes en uitermate geschikt voor het behandelen van de gevoelige hoofdhuid.Kérastase creëerde een 3 stappen schoonheidsroutine: reinigen, behandelen en regenereren. Met de doordachte methoden kun je een salon behandeling nu ook thuis ervaren. De Kérastase Specifique Masque Hydra-Apaisant 500ml behoort tot de tweede stap van de schoonheidsroutine. Het masker is verrijkt met L-carnosine, die aandoeningen door interne agressies behandeld. Ook bevat het Vitamine E, die ervoor zorgt dat de hoofdhuid antioxidant mechanismen versterkt worden. Het ingrediënt Moringazorgt ervoor dat vervuilde deeltjes op de hoofdhuid verwijderd worden. Als resultaat is de hoofdhuid verfrist en voelt het zachter aan.Eigenschappen- Masker- Geschikt voor alle haartypes- Verrijkt met onder andere L-canosine & Vitamine E- Inhoud: 200mlGebruiksaanwijzing:Voor het aanbrengen van het masker raden wij aan om gebruik te maken van de volgende shampoo: Kérastase Specifique Bain Vital Dermo Calm 250ml. Dit is een reinigende shampoo voor de gevoelige huid. Hierna breng je het masker aan op vochtig haar. Vervolgens masseer je het in de lengten en punten van het haar. Laat het masker 3 minuten intrekken en spoel het daarna grondig weer uit. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om ook gebruik te maken van de Kérastase Specifique Cure Apaisant 12x6ml. Dit is een 4 weken behandeling om jeuk, irritatie of ontstekingen te verminderen.

€ 59.50

Read on...

Product
 

6x Schwarzkopf BC Keratin Smooth Perfect Treatment 200ml

Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect Treatment is een intensieve, verzachtende en voedende behandeling voor onhandelbaar tot ruw haar.Gebruik: Schwarzkopf Bonacure Keratin Smooth Perfect Treatment aanbrengen op middenlagen en punten van handdoek droog haar en door het haar werken. Doorkammen, 5-10 minuten laten inwerken en vervolgens grondig uitspoelen. 1-2 keer per week gebruiken.

€ 59.70

Read on...

Product