6x CHI Ionic Color Lock Treatment 946 ml

CHI Infra Ionic Color Lock Treatment.Deze treatment is een must na iedere chemische behandeling. Deze unieke behandeling neutraliseert alle chemische resten in het haar, terwijl het de haarschubben sluit en het haar ongelooflijk zacht, glanzend en handelbaar blijft. CHI Ionic Color Lock Treatment kan dagelijks thuis worden gebruikt om het haar onmiddelijk te ontwarren.Gebruik: Direct na een kleurbehandeling om de kleur te beschermen. Was het haar, spoel het uit en maak het haar handdoekdroog. Breng de Treatment aan op het haar en laat het 5 minuten intrekken, daarna grondig uitspoelen. Style het haar op de door u gewenste manier.

€ 203.70

Read on...

Product
 

6x American Crew Daily Shampoo 100ml

Daily Shampoo vernieuwde formule. Reinigende shampoo voor normaal tot vet haar. Milde reiniging en vitalisatie van het haar en de hoofdhuid.Voor dagelijks gebruik.Quilaya: Reinigt heel natuurlijk, zonder de zuurstofmantel aan te tasten.pH-Neutraal: Droogt het haar en de hoofdhuid niet uit.Tarweproteinen:Geven glans en kracht. Rozemarijn-& Tijmextracten.

€ 26.70

Read on...

Product
 

3x ghd Platinum Professional Smart Styler Gift Set

ghd's ultieme smart stijltang, voor head-turning resultaten met sterker, zichtbaar gezonder haar.Ultra-zone met voorspellende technologie: voorspelt de behoeften van je haar; garandeert ultieme resultaten met 70% sterker haar en 2x meer kleurbescherming.Precisie gefreesde platen met ultraglanzende coating: voor directe, kroesvrije styling en 20% meer glans.Slaapstand: schakelt uit indien niet gebruikt gedurende 30 minuten. Eigenschappen:Universele spanning.Beschermende plaatbescherming.Professionele lengte 2,7m kabel.3 jaar garantieInhoud:ghd platina+styler met platinaghd hittebestendige zak die aan de hittemat grenst aan een warmte-isolatiematghd schoepenborstel

€ 622.35

Read on...

Product