L apos Oréal Homme Clay 50ml

L'Oréal Homme Clay textuur van kleipasta om het haar naar wens te modelleren. Resultaat: Haar met body, mat effect en discipline.Gebruik: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen en werk het door het haar. Vorm en stijl zoals gewenst.

€ 9.85

Read on...

Product
 

L apos Oréal Smartbond Salon Kit

L'Oréal Smartbond is een uniek systeem dat het haar beschermt en verstevigd tijdens behandelingen zoals (ont)kleuren. Dit systeem bestaat uit 3 componenten die ervoor zorgen dat je haar optimaal beschermt en verzorgd wordt tijdens en na het (ont)kleuren van je haar.Stap 1: Additive; Voeg deze bond toe aan het kleur- of ontkleuringsmengsel. Deze toevoeging zorgt voor verscherming en versteviging van het haar tijdens het kleuren.Stap 2: Pre-Shampoo; Was je haar na het uitspoelen van de kleur of ontkleuring. Deze shampoo reinigt het haar van de chemicaliën die gebruikt zijn tijdens het kleuren en creërt de samenhang van de haarvezels opnieuw.stap 3: Conditioner; Gebruik vervolgens 1x per week de conditioner om zo de haarvezel te versterken en zo het resultaat te behouden.Smartbond Salon KitDeze kit bestaat uit de eerste 2 stappen van het Smartbond-systeem, de Additive en de Pre-Shampoo. Door deze twee producten bent u altijd klaar om te (ont)kleuren. De derde stap dient apart aan te worden geschaft.Inhoud:- 1x Stap 1: L'oreal Smartbond - Additive - 500ml- 2x Stap 2: L'oreal Smartbond - Pre-Shampoo - 500mlGebruik:1. Meng het blondeerpoeder of haarkleur met een developer zoals u gewent bent.2a. Ontkleuren: Voeg 4ml van de Additive toe per 15gr van het blondeerpoeder in het uiteindelijke mengsel.2b. Kleuren: Voeg 4ml van de Additive toe voor elke tube kleur die je gebruikt in het uiteindelijke mengesel.3. Breng het mengsel aan zoals je gewent bent en spoel het uit als de inwerktijd voorbij is.4. was het haar niet uit.5. Breng tussen de 4 tot 8 pompjes van de Pre-Shampoo aan op het haar.6. Laat de Shampoo 10 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit.Tip:Was voortaan je haar met een L'oreal Shampoo en Conditioner. De shampoo kun je aanpassen aan je haartype en een aanrader is de L'oreal smartbond Conditioner, voor het behoudt van het beste resultaat.

€ 349.95

Read on...

Product
 

L apos Oréal Majirel Cool Cover 50ml 9.11

Deze permanente haarverf is gemaakt voor de mooiste, diepste kleureffecten die niet vervagen. Trendy moderne, koele maar toch ook neutrale kleuren geven het haar een glanzende look. De kleur dringt diep door waardoor deze langer behouden blijft. Is geschikt voor elk haartype en geeft een 100% dekking. Door de Ionene G- Incell Technologie wordt het haar niet beschadigt.

€ 9.95

Read on...

Product