L'Anza Healing Volume Root Effects 200gr

Versteviging voor een intens volume en textuur bij de aanzet. Beschermt haar en huid met anti-oxidanten.Deze lichtgewicht 'spray tot schuim'-volumizer maakt uw haar aanzienlijk voller en geeft veel volume voor elk haartype.

€ 22.95

Read on...

Product
 

Goldwell Superego Styling Cream 75ml

De Goldwell Superego Styling Cream is een fijne crème die je haar van structuur en versteviging voorziet. Dankzij de Flexshine Technologie van de crème krijgt je haar ook een schitterende glans! De crème helpt je om je eigen gemaakte stijl te accentueren dankzij de bamboe-proteïnen en daarnaast beschermt de Superego je haar dankzij de vitamine C tegen kleurvervaging. Je kunt de Goldwell Superego zowel op droog- als nat haar gebruiken en op alle haartypes. Gebruiksaanwijzing van de Styling Cream Stap 1: Verdeel een hoeveelheid van de styling crème over je handen en werk met je handen door je haar heen. Stap 2: Style je haar naar wens en laat je haar drogen. Je kunt bijna direct verder met je dag omdat de Superego ontzettend snel droogt! Resultaat na het aanbrengen van de SuperegoNa het aanbrengen van de Superego Styling Cream heeft je haar een stevige hold, meer structuur en een prachtige glans. Je haar zit de hele dag goed in model. 

€ 9.95

Read on...

Product
 

L'Oréal Hair Touch Up 75ml Black

Spray voor tijdelijk bijwerken van uitgroei, die verdwijnt na 1 shampoo. De professionele pigmenten loodsen je door de laatste dagen vóór je volgende kleurafspraak. Deze tijdelijke Hair Colouring is bestand tegen zweet en water, en komt perfect overeen met de Hair Colour.DekkendNatuurlijk en onzichtbaar resultaat. Deze Hair Colourspray camoufleert uitgroei in een paar seconden.DuurTot de volgende wasbeurt. Perfect om uitgroei en grijs haar te camoufleren tot je volgende afspraak bij de Hair Colourspecialist.OntwikkeltijdDirect verbazingwekkende resultaten, dankzij de microdiffusie dop. 

€ 7.95

Read on...

Product