3x CND Shellac Aqua Intance 7.3ml

CND? Shellac? brand 14+ day nail color is de innovatie van CND en is dé originele UV-cured polish die zorgt dat je ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. Met de CND Nourishing Remover wordt CND Shellac verwijdert in 8 minuten zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel. Breng als eerste de CND basecoat aan en cure deze 10 seconden in de lamp waarmee je werkt. Werk je met een CND UV lamp dan moet je de basecoat 10 seconden curen en bij een CND LED lamp 5 seconden. Vervolgens breng je een laag CND Shellac colorcoat aan en deze cure je met de UV lamp 2 minuten en met de LED lamp 1 minuut. Breng naar keuze een tweede en eventuele derde laag colorcoat aan en cure elke laag opnieuw. Je eindigt met de hoogglans CND topcoat en deze cure je 2 minuten in de UV lamp en 1 minuut in de LED lamp voor een sterke verzegeling van de polish.

€ 67.50

Read on...

Product
 

Schwarzkopf BC Excellium Power Shot Vitality 12x10ml

Schwarzkopf Bonacure Power Shot Vitality Concentrate is speciaal ontwikkelt voor het herstellen van verouderd haar. De exclusieve anti-age formule Q10+ en Omega 3 biedt een opmerkelijke boost van vitaliteit die de effecten van de tijd tegen gaan.Gebruik: Meng een gehele flacon van een Power Shot toe aan 4 pompjes van Conditioner of Treatment naar keuze. Werk goed in op nat haar, sectie per sectie en spoel na 2 minuten (gemengd met conditioner) of na 5-10 minuten (gemengd met Treatment) uit. Voor weerbarstig en gekleurd verouderd haar.

€ 17.95

Read on...

Product
 

3x Uppercut Easy Hold 300ml

Easy Hold van Uppercut Deluxe geeft textuur, volume en controle aan je haar. Dit is het lichtste product uit het Uppercut Deluxe assortiment en bevat een natuurlijke houtachtige geur. De Easy Hold is perfect voor losse, gestructureerde stijlen waarbij een natuurlijke afwerking is gewenst. Het product is gemaakt op waterbasis, dus erg makkelijk uit je haar te wassen.GebruikNeem een kleine hoeveelheid van de Uppercut Deluxe Easy Hold in de handpalmen en verdeel het gelijkmatig over beide handen. Breng het product vervolgens aan in nat of droog haar. Stijl je haar in de gewenste vorm met je vingertoppen of een kam.SpecificatiesInhoud: 90 gramHold: LightShine: MatBasis: Waterbasis

€ 145.35

Read on...

Product