Fanola No Yellow Shampoo 350ml

De No Yellow Shampoo is ideaal voor gebleekt, blond of grijs haar. De paarse pigmenten in de shampoo zorgen ervoor dat er geen ongewenste gele tinten in het haar komen.Gebruik:Breng deze zilvershampoo aan bij nat haar. Masseer totdat de shampoo goed schuimt. Laat de shampoo 1 tot 5 minuten intrekken. Spoel de schuim en shampoo goed uit je haar. Herhaal indien nodig is. Gebruik de Fanola No Yellow Masker voor nog meer effect.

€ 8.45

Read on...

Product
 

Babor Feet Smoothing Balm 150ml

De Babor Feet Smoothing Balm is een volle klovencrème met exclusief BABOR elsbes-stamcellenextract voor de intensieve verzorging van een ruwe, gesprongen huid, eelt en kloven aan voeten en lichaam. Bij Babor draait alles om het krijgen van een mooie huid door het maximale uit jouw huid te halen. Hierdoor ervaar jij extra zelfvertrouwen, extra schoonheid en extra zin in het leven. Babor gelooft erin dat het merk elk mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan  versterken. Elk product van Babor is een bewijs voor decennia aan expertise in huidverzorgingsonderzoeken. Gebruiksaanwijzing van de Smoothing BalmBreng de Feet Smoothing Balm meerdere keren per dag aan op de getroffen huiddelen en masseer deze zachtjes in. Bij een extreem belaste huid kunt u de crème ook als masker gebruiken. Laat de verzorging minstens 15 minuten inwerken.Resultaat na het aanbrengen van de balmNa het aanbrengen zijn je voeten verzacht en verzorgd. 

€ 18.95

Read on...

Product
 

Babor AHA 10 10 Peeling Gel 50ml

De Babor AHA 10+10 Peeling Gel is een fruitzuurpeelinggel voor je gezicht. Deze AHA-peeling combineert in de Exfolimax formule 10% fruitzuren met 10% antioxidanten zoals vitamine C en thiotaine. Deze ingrediënten behoeden je huid tegen vroegtijdige veroudering.Gebruiksaanwijzing van de peelingStap 1: Gebruik de peeling maximaal 1-2 keer per week door met je vingers of met een kwast de peeling op je gereinigde gezicht, hals en decolletè aan te brengen. Stap 2: Was na het aanbrengen je handen en laat de peeling rond de tien minuten intrekken. Stap 3: Spoel grondig af en breng je verzorgingsproducten aan.Resultaat na het gebruiken van de peelingNa het gebruiken van de peeling is je huid vernieuwd en verzacht. 

€ 89.95

Read on...

Product