L'Oréal Hair Touch Up 75ml blond

Spray voor tijdelijk bijwerken van uitgroei, die verdwijnt na 1 shampoo. De professionele pigmenten loodsen je door de laatste dagen vóór je volgende kleurafspraak. Deze tijdelijke Hair Colouring is bestand tegen zweet en water, en komt perfect overeen met de Hair Colour.DekkendNatuurlijk en onzichtbaar resultaat. Deze Hair Colourspray camoufleert uitgroei in een paar seconden.DuurTot de volgende wasbeurt. Perfect om uitgroei en grijs haar te camoufleren tot je volgende afspraak bij de Hair Colourspecialist.OntwikkeltijdDirect verbazingwekkende resultaten, dankzij de microdiffusie dop. 

€ 7.95

Read on...

Product
 

L'Oréal Luocolor 50ml 8.03

L'Oréal Professionel Luo Color heeft een nieuwe formule voor een gloednieuw effect van licht en reliëf. De nieuwe kleurformule LUOcolor is een oxidatiekleuring, welke voor frisse en natuurlijke kleurtinten zorgt. De kleuring bevat onder andere de essentiële druivenpitolie, welke zorgt voor een natuurlijke glans. Dit product is alleen te gebruiken in combinatie met L'Oréal Luo Color Revelateur. Resultaat:Het haar krijgt een frisse en natuurlijke tint met een goede kleurdekking.Enkele kenmerken op een rij:De kleuring zorgt voor een natuurlijk uiterlijk. Bevat druivenpitolie voor een natuurlijke glans.Verkrijgbaar in diverse tinten..GebruiksaanwijzingGebruik geschikte handschoenen bij het kleuren van het haar met L'Oréal Luo Color. Mix in een schaal of kom (geen metaal) of een L'Oréal Professionel Shaker: 1 tube van 50ml Luo Color en 75ml Luo Color Revelateur 25 vol - 7.5%.

€ 9.75

Read on...

Product
 

L'Oréal Majirel 7.3

L'Oréal Majirel is de haarverf van L'Oréal. De haarverf zorgt voor krachtige, diepe intense kleuren. Van behouden tot zeer gedurfde tinten. De beste kleur voor jouw haar vind je in dit uitgebreide assortiment aan magische kleuren. De kleuring geeft een perfecte dekking aan witte haren. Verzorgt en beschermt het haar. Geschikt voor deelkleuring of een totale kleuring. Bevat Ionen G + Incell om het haar in conditie te houden. Voor een 100% grijsdekking gebruik je L'Oréal Majirel.Daarom L'Oréal Majirel:- Haarverf- Krachtige, diepe intense kleuren- Zeer veel verschillende kleuren- 100% grijsdekking- Verzorging en bescherming van het haarGebruik:De haarverf mengen met een L'Oréal Oxydant van 6,9 of 12%. De verhouding is afhankelijk van de gewenste kleurresultaat.

€ 9.95

Read on...

Product