6x Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Gel 1000ml 1,9 6VOL

Schwarzkopf Igora Vibrance Activator Gel 1,9% is een gel die gebruikt word voor het mengen met de Igora haarverf. Deze lotion is geschikt om te gebruiken in combinatie met de nieuwe lijn van de Igora Vibrance Haarverf om een fantastisch mooi kleurresultaat te behalen. De mengverhouding voor de nieuwe Igora vibrance verf is 1:1.Nauwkeurige, eenvoudige en snelle toepassingBevat een gel-makend ingrediëntCreëert een unieke gel consistentieIdeaal voor fles applicaties

€ 71.70

Read on...

Product
 

2x Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo 250ml

Alle Kerasilk Revitalize producten zijn verrijkt met ECTOIN® - een van de meest krachtige beschermers uit de natuur die de hoofdhuid effectief behoedt van oxidatieve stress.Het wordt ondersteunt door segmentspecifieke ingrediënten die individueel tekenen van het verouderen van de hoofdhuid bestrijden en beschermen.Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying ShampooVoor dunner wordend, zwak haar.? Reinigt mild. ? De perfecte verzorging voor een gerevitaliseerde hoofdhuid en dikker,   voller haar.

€ 39.50

Read on...

Product
 

2x Kemon Hair Manya Marvel Mousse 250ml

De Kemon Hair Manya Marvel Mousse Volumizing Mousse geeft je haar volume, stevigheid en body zonder het te verzwaren. Schud het product voor gebruik, breng de mousse aan op de handpalmen en verdeel de mousse over het haar.

€ 29.50

Read on...

Product