Schwarzkopf BC Peptide Repair Rescue Blow Defence 145ml

De Schwarzkopf BC Peptide Repair Rescue Blow-Defence is een voedende en herstellende föhncrème die je haar construeert en je haar beschermt tegen hittestyling. Daarnaast verhoogt de crème de doorkambaarheid van je haar. Tijdens het föhnen versterkt de crème je haar en daarnaast sluit de crème de haarschubben van van je haar. Hierdoor heb je minder last van pluizend haar en beschadigt je haar minder. Je haar wordt dankzij de Blow-Defence tot hitte tegen 230 graden beschermd. Gebruiksaanwijzing van de Blow-Defence Stap 1: Breng de Schwarzkopf BC Bonacure Peptide Repair Rescue Blow Defense Crème aan op vochtig haar. Stap 2: Verdeel het product gelijkmatig over het de lengtes en de punten van je haar. Stap 3: Kam je haar vervolgens goed door en style je haar zoals gewenst. Resultaat na het gebruiken van de Defence Na gebruik van de Schwarzkopf BC Bonacure Peptide Repair Rescue Blow Defense Crème is je haar beschermd tot wel 230 graden en is het beter handelbaar. Ook zal het prachtig glanzen. 

€ 9.50

Read on...

Product
 

Glynt Mat Modeler 75ml

Glynt MAT Modeler hf 4 is een extra sterke volume wax. Kiezelaarde en bijenwas zorgen vor een licht matterend effect. De zeer stevige consistentie geeft ook fijn haar een extra sterk volume en is uiterst geschikt voor een plastische vormgeving.

€ 13.50

Read on...

Product
 

Haan Hand Sanitizer 30ml Morning Glory

De Haan Handgels houden je handen schoon en gehydrateerd. De spray bevat Aloë Vera waardoor je handen niet alleen worden gereinigd, maar ook gehydrateerd. Ook is het door de heerlijke geuren van de spray's nooit vervelend om je handen te moeten desinfecteren! De sprays hebben reisvriendelijke formaten, zijn gemaakt in Spanje en ondersteunen daarnaast het bouwen van watervoorzieningen in Afrika! Haan doneert namelijk 20% van haar winst aan projecten die watervoorzieningen realiseren in Afrika. 1 Haan hand Sanitizer van 30ml zorgt voor maar liefst 134 liter schoon water in Afrika. Het boren van veilige waterputten in kleine gemeenschappen in Afrika betekent betere gezondheidsomstandigheden, toegang tot onderwijs en een betere economische ontwikkeling.

€ 5.95

Read on...

Product