Kérastase Resistance Bain Therapiste 450ml

Kérastase Resistance Bain Therapiste Shampoo is een shampoo voor zeer verzwakt haar. De shampoo herstelt uw haar en reinigt het grondig.Gebruik:Kérastase Resistance Bain Therapiste Shampoo aanbrengen op nat haar, inmasseren en uitspoelen met warm water.

€ 20.95

Read on...

Product
 

3x Kérastase Fusio Dose Homelab Booster Reconstruction 120ml

Haarverzorgend programma op maat. De haarvezels veranderen onmiddelijk.De kerastase Fusio-Dose Homelab Booster Reconstruction is gericht op het herstellen van beschadigd haar.Een concentraat dat met een Booster gemengd één keer per week wordt toegepast. Het Kerastase Fusio-Dose concentraat dient apart gekocht te worden.Gebruik:1. verwijder de dop van het flesje concentraat2. Neem de Booster in de ene hand, verwijder de dop en schroef hem op de hals van het Concentraat in de richting van de wijzers van de klok, totdat u een klik voelt. 3. Intelligent doseersysteem: de juiste dosis Booster wordt met het Concentraat gemengd (6ml).4. Wacht totdat de stroom gestopt is en schroef de Booster los.5. Laat de hals voorzichtig uitlekken. Doe de Booster weer dicht en zer hem ondersteboven op zijn voet.4. Schroef de spray op het Concentraat en schud het om het mengsel te homogeniseren5. Houd het flesje op 10cm afstand van het gewassen en gedroogde haar en spuit de gehele inhoud op het haar, Masseer in de lengten. Pauzeer daarbij niet en spoel het vervolgens zorgvuldig uit.Let op:Gebruik de Booster of het Concentraat niet afzonderlijk. Het product niet bewaren. Het pompje na gebruik uitspoelen. Extern gebruik, Niet innemen. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

€ 121.35

Read on...

Product
 

3x EVO Root Canal Volumising Spray 200ml

Als je last hebt fijn, slap en futloos haar is het moeilijk om een volumineus kapsel te creëren. De Evo Root Canel Volumizing Spray zorgt ervoor dat je haar er weer vol en levendig uit zal zien! Geschikt voor alle haartypes en makkelijk aan te brengen. 

€ 79.35

Read on...

Product