L'Oréal Infinium Extreme 500ml

L'Oréal Infinium Extreme is de eindeloze professionele haarspray met een extreme hold. Het bevat een nieuwe formule voor al jouw creaties: touperen, een warrig effect en om volume of definitie te creëren. De haarspray heeft een fijne verstuiving, een onmiddelijke hold zonder stijf effect, is ultra-droog, laat geen residus achter en geeft een optimale glans. Gaat gevolgen van vocht tegen.Daarom L'Oréal Infinium Extreme:Sterke fixatieUltieme glansUltradroge formule die niet hard wordtGeschikt voor alle soorten creatiesGebruik:Spray de Infinium Extreme van een afstand van ongeveer 35 cm op het haar. Style vervolgens je haar zoals gewenst.

€ 9.95

Read on...

Product
 

L'Occitane Verbena Handcrème 30ml

De L'Occitane Verbena Handcrème is een fijne handcrème verrijkt met biologische verbena uit de Provence. Verbena is een fris citroenachtig kruid die de geest en het lichaam doet ontwaken. De handcrème verzacht de huid en laat het daarnaast heerlijk fris ruiken naar citroen. Gebruiksaanwijzing van de handcrèmeJe kunt de handcrème ieder moment van de dag gebruiken, zo vaak dat jij denkt dat het nodig is. Stap 1: Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de rug van je handen en handpalmen. Stap 2: Masseer de crème met cirkelvormige bewegingen in, hierdoor dringt de crème goed door in de bovenste huidlagen van je handen. Laat de crème goed inwerken op bijvoorbeeld droge en gevoelige plekjes van je handen. Resultaat na het gebruiken van de crèmeNa het gebruiken van de crème ervaar je zijdezachte handen die minder droog aanvoelen en heerlijk gevoed zijn. 

€ 7.50

Read on...

Product
 

L'Oréal Tecni.Art Fix Max 200ml

L´Oréal Tecni Art Fix Max om te fixeren, vorm te geven, glad of warrig te maken, zonder vet effect of het haar te verzwaren. De Fix Max gel voor maximale fixatie, nette afwerking zonder residu is geschikt voor alle haartypes.Gebruik: Breng de L´Oréal Tecni Art Fix Max aan met de handen om het hele kapsel te fixeren of met de vingers om lokken te definiëren.

€ 11.45

Read on...

Product