L apos Oréal INOA Supreme 60ml 7.32

Inoa Supreme is dé Anti-aging haarkleuring voor een optimale en veilige dekking van grijs haar. De eerste ammoniakvrije anti-aging haarkleuring met optimale grijsdekking geeft een natuurlijke, jongere uitstraling. De professionele haarverf zorgt voor structuur en volume in het haar. De kracht is sterker dan andere haarkleuringen en voedt en hydrateert het haar 6 weken lang*.Ervaar 50% meer glans* en een 3D effect met prachtige kleurschakeringen. Zo tover je grijze haren om in gezonde en glanzende lokken die er jaren jonger uitzien.*Instrumentele tests, 20 kleuren.

€ 10.95

Read on...

Product
 

L apos Oréal SE Vitamino Color A.OX Mask 500ml

Color Haarmasker dat haar intensief verzorgt, kleur perfectioneert en glans geeft!Dit haarmasker is speciaal ontwikkeld voor gekleurd (geverfd) haar. De L'Oréal Vitamino Color A-OX Mask is nu verkrijgbaar met een nóg betere formule! Deze formule is verrijkt met UV-filter, tocoferol derivaat, panthenol en neohespiridine.Dat houdt in dat het L'Oréal Vitamino Color A-OX Masker de volgende voordelen heeft:* Het haarmasker voedt en verzorgt je haar extra intensief.* Hierdoor blijft je haar gehydrateerd en wordt het heerlijk zacht.* Dankzij UV-filters beschermt het je gekleurde haar tegen de zon.* Bovendien perfectioneert het de kleur en geeft het een rijke glans!

€ 23.95

Read on...

Product
 

L apos Oréal Serioxyl Volumising Coloured Spray 200ml Gray

Gekleurde sprays die zorgen voor volume en body.Hypoallergene formule geschikt voor gevoelige hoofdhuid.Camoufleert dunne plekken op de hoofdhuid, terwijl het haar er volumineus uitziet met body voor een natuurlijk ogend, onmiddellijk verdichtend effect.

€ 15.95

Read on...

Product