Goldwell Topchic Tube 60ml 7OO MAX

De nieuwe Topchic Haircolor heeft een verbeterde formule voor maximaal resultaat. De actieve combinatie van de gepatenteerde Co-enzym Technologie en het innovatieve Color Equalizer Systeem biedt extra voordelen:ongekende briljantie en intensiteit, nog gelijkmatigere kleurresultaten en verhoogde dekking, stralende glans, merkbare souplesse en een nog aangenamere geur. Kenmerkende eigenschappen:- Mild-alkalische haarverf (creme-gel) voor maximale dekking. Een verzorgingscomplex uit vitaminen (B, C) en plantenextracten beschermen het haar al tijdens het kleuren.Bij normale kleuringen wordt 6% peroxide gebruikt, waardoor het haar zoveel mogelijk wordt ontzien. Uitgekiend penetratiesysteem waarborgt een gelijkmatig kleurresultaat.Gepatenteerd kleurmolecuul TRAP zorgt voor extra lange houdbaarheid: na meerdere keren wassen, maar ook na intensieve UV-straling en na permanentbehandeling. Zelfs modetinten blijven langer mooi.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Estée Lauder Revitalizing Supreme Plus Instant Refinishing Facial 75ml

De Estée Lauder Revitalizing Supreme Plus Instant Refinishing Facial is een reinigende exfoliërende crème die door contact met water doeltreffend droge en dode huidcellen verwijdert. De crème maakt je poriën daarnaast minder zichtbaar en verbetert je huidtextuur. De crème voelt ectreem romig aan en laat je gezicht schoon en zijdezacht achter. Estée Lauder heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd die bestaat uit elegantie, luxe en het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Estée Lauder kan dankzij professionele onderzoeken en strenge productevaluaties huidverzorgingsproducten bieden die mild zijn voor je gezicht, maar toch effectief en doelgericht zijn.Gebruiksaanwijzing van de FacialStap 1: Reinig je huid en laat de huid iets vochtig. Stap 2: Breng een dun laagje aan over het gehele gezicht. Stap 3: Masseer het product goed in op de huid met cirkelvormige bewegingen. Stap 4: Spoel het product grondig af en vervolg met je verzorgingsritueel. We raden je aan om de facial twee keer per week te gebruiken. Resultaat na het aanbrengen van de facial Na het aanbrengen en gebruiken van de facial geniet je van een heldere, gladde, zijdezachte en stralende huid. 

€ 42.95

Read on...

Product
 

Estée Lauder NightWear Night Detox Cream 50ml

De Estée Lauder NightWear Night Detox Cream  is een lichte nachtcrème die je huid verzuivert en de schade herstelt die je huid gedurende de dag heeft opgelopen. De antioxidanten bereiden je huid optimaal voor op een nieuwe dag. De crème bevat Glucosamine, waardoor je dode huidcellen op milde wijze worden verwijderd. Estée Lauder heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd die bestaat uit elegantie, luxe en het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Estée Lauder kan dankzij professionele onderzoeken en strenge productevaluaties huidverzorgingsproducten bieden die mild zijn voor je gezicht, maar toch effectief en doelgericht zijn.Gebruiksaanwijzing van de Estée Lauder Night Detox CreamStap 1: Reinig je huid. Stap 2: Breng een toner en een serum aan. Stap 3: Breng de crème 's avonds aan en masseer zachtjes in op het hele gezicht. Resultaat na het aanbrengen van de crèmeNa het aanbrengen geniet je van een gezuiverde, gladdere, strakkere en stralendere huid.  

€ 54.95

Read on...

Product