L apos Oréal SE Vitamino Color A.OX Shampoo 500ml

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd (geverfd) haar. De L'Oréal Vitamino Color A-OX Shampoo is nu verkrijgbaar met een nóg betere formule! Deze formule is verrijkt met UV-filter, tocoferol derivaat, panthenol en neohespiridine.Dat houdt in dat de L'Oréal Vitamino Color A-OX Shampoo de volgende voordelen heeft:* De shampoo slaagt erin je haar mild, doch effectief te reinigen.* Hierdoor beschermt het de haarvezel en maakt het zachter.* Dankzij UV-filters beschermt het je gekleurde haar tegen de zon.* Bovendien perfectioneert het de kleur en geeft het een sublieme glans!

€ 13.95

Read on...

Product
 

L apos Oréal SE Liss Unlimited Mask 500ml

Geef je haar een extra boost met dit haarmasker. Speciaal ontwikkeld om weerbarstig en pluizend haar tegen te gaan! Een krachtige aanvulling op de shampoo en conditioner uit de Liss Unlimited lijn van L'Oréal!

€ 22.50

Read on...

Product
 

Clubman Pinaud Hair Tonic Eau de Quinine 370ml

De Clubman Pinaud Hair Tonic Eau de Portugal is een heerlijk verfrissende tonic die speciaal is ontwikkeld voor fijn haar. De tonic verwijdert de dode huidcellen op je hoofdhuid en stimuleert daarnaast de hoofdhuid. Ook verbetert de haartonic de conditie van het haar en is je haar behandelbaarder na het aanbrengen van de tonic. Heb je last van roos? Ook dan is de tonic perfect om te gebruiken. Geniet van een heerlijke mannelijke geur met de Clubman Pinaud Hair Tonic. Gebruiksaanwijzing van de Clubman Pinaud Hair TonicStap 1: Was je haar met een shampoo naar keus. Stap 2: Masseer de Clubman Pinaud Hair Tonic in op de hoofdhuid nadat het haar is gewassen. Kam vervolgens het haar door zodat de tonic wordt verdeeld over het haar. Spoel de tonic niet uit.Resultaat na het gebruiken van de Clubman Pinaud haartonicNa het gebruiken van de Clubman Pinaud haartonic geniet je van een gezonde en makkelijk in model te brengen bos haar. 

€ 16.95

Read on...

Product