Moroccanoil Color Continue Conditioner 250ml

De Moroccanoil Color Complete conditioner is een nieuwe en revolutionaire conditioner die ervoor zorgt dat je haarkleur het langst mooi blijft. De conditioner verbetert de kleur van het haar en voorkomt kleurvervaging doordat het haar door de conditioner gevoed en gezond blijft. Na het wassen voelt het haar zijdezacht aan en krijgt het een prachtige glans. De Moroccanoil Color Continue Conditioner is vrij van sulfaten en verzorgt en verzacht je haar daarom op milde wijze. De COLORLINK? technologie herstelt het haar op drie unieke manieren: het creëert kruisverbindingen met de keratinestructuur zodat de haarkleur wordt ingesloten, het vormt een beschermend laagje dat kleurvervaging voorkomt én door de ArganID worden positief geladen microdeeltjes aangetrokken waardoor arganolie goed wordt opgenomen in het haar.    

€ 29.80

Read on...

Product
 

ghd Platinum Professional Smart Styler Gift Set

ghd's ultieme smart stijltang, voor head-turning resultaten met sterker, zichtbaar gezonder haar.Ultra-zone met voorspellende technologie: voorspelt de behoeften van je haar; garandeert ultieme resultaten met 70% sterker haar en 2x meer kleurbescherming.Precisie gefreesde platen met ultraglanzende coating: voor directe, kroesvrije styling en 20% meer glans.Slaapstand: schakelt uit indien niet gebruikt gedurende 30 minuten. Eigenschappen:Universele spanning.Beschermende plaatbescherming.Professionele lengte 2,7m kabel.3 jaar garantieInhoud:ghd platina+styler met platinaghd hittebestendige zak die aan de hittemat grenst aan een warmte-isolatiematghd schoepenborstel

€ 209.95

Read on...

Product
 

3x Paul Mitchell MVRCK Dry Paste 113g

De Paul Mitchell MVRCK Dry Paste heeft een lichte, matte textuur en een matte finish. Gebruik voor extra volume, textuur en hold de Dry Paste samen met de MVRCK Grooming Spray. 

€ 58.50

Read on...

Product