3x Fudge Skyscraper 600ml

Skyscraper Haarspray in spuitbus met gemiddelde fixatie.Fixatie Factor: 6.Fudge Skyscraper zorgt voor langdurige gemiddelde fixatie, is gemakkelijk uit te borstelen en geeft geen schilfers. 

€ 34.35

Read on...

Product
 

6x Fudge Membrane Gas 150gr

Fudge Membrane Gas is een flexibel, sterk vezelachtig gas, waarmee je de haarstijl kunt vormen, structureren en vasthouden, zonder dat het stijf aanvoelt. Fudge Membrane Gas is samengesteld met DynamX polymer, waardoor het haar kan buigen, maar toch de vorm blijven behouden, ongeacht wat er met het haar gebeurd.Gebruik: Styling op vochtig haar: houd Membrane Gas 15cm van het hoofd en spray in de richting van het kapsel.Finishing op droog haar: houd de bus 50cm van het hoofd en spray gelijkmatig over het eindresultaat.

€ 65.70

Read on...

Product
 

3x Redken Color Extend Magnetics Shampoo 300ml

Reinigt, versterkt en beschermd gekleurd haar met het Coor Extend Magnetics Systeem. De formule met Redkens exclusieve RCT Protein Complex verzorgt het haar van wortel tot punt waarbij het Charge-Attreact Complex geladen amoni-ions afgeeft die zich aan de haarvezels hechten om zo een barrière te vormen. Het haar voelt sterker en de stralende kleur blijft behouden.Gebruik: Aanbrengen op nat haar. Inmasseren en uitspoelen.

€ 41.85

Read on...

Product