6x Matrix Total Results Keep Me Vivid Shampoo 1000ml

De Keep Me Vivid Shampoo is de ideale shampoo om je gekleurde haar lang levendig en gezond te houden. Heb je een haarkleur die moeilijk te onderhouden is? Ook dan is de Keep Me Vivid shampoo dé shampoo voor jou! De shampoo reinigt je haar op milde wijze waardoor je haarkleur zo min mogelijk wordt aangetast. Met de shampoo geniet je wel tot 65 dagen lang van je gezonde en levendige haar!

€ 92.70

Read on...

Product
 

3x Kérastase Discipline Masque Oleo Relax 200ml

Kerastase Discipline Masque Oleo-Relax Morpho-Olie is een intensief haarmasker dat gladmaakt en voeding geeft aan dik, droog en weerbarstig haar. Het Kerastase Oleo-Relax masker geeft een intensieve voeding aan het haar en heeft een gladmakende werking.Gebruik: op gewassen en handdoekdroog haar aanbrengen lok voor lok verdelen en doorkammen. 10 minuten laten inwerken, goed emulgeren en daarna grondig uitspoelen. Met een kortere inwerktijd, zal het gladde resultaat minder lang houdbaar zijn.

€ 86.85

Read on...

Product
 

6x Schwarzkopf Igora Vibrance 60ml 9,5 19

Schwarzkopf Igora Vibrance is een demi-permanente haarkleuring en met zijn nieuwe formule met een 1-1 mengverhouding, hoge glansfactor en biedt een zeer goede haarbescherming. Door de vloeibare formule en de makkelijke verpakking is de Igora Vibrance makkelijker te menge, aan te brengen en gaat verspilling tegen. Door zijn vochtwerende en verzorgende werking geeft deze haarkleuring meer glans en bescherming aan de haren en herstelt de haren vanuit de haarvezels.De Schwarzkopf Igora Vibrance bevat geen Ammonia, blijft ongeveer 25 wasbeurten in de haren aanwezig en beschikt over 68 kleuren en een bijkomende Clear 0-00 om de tinten te verdunnen of pasteltinten te creëren.

€ 53.70

Read on...

Product