Goldwell Topchic Tube 60ml 4R@VR

De nieuwe Topchic Haircolor heeft een verbeterde formule voor maximaal resultaat. De actieve combinatie van de gepatenteerde Co-enzym Technologie en het innovatieve Color Equalizer Systeem biedt extra voordelen:ongekende briljantie en intensiteit, nog gelijkmatigere kleurresultaten en verhoogde dekking, stralende glans, merkbare souplesse en een nog aangenamere geur. Kenmerkende eigenschappen:- Mild-alkalische haarverf (creme-gel) voor maximale dekking. Een verzorgingscomplex uit vitaminen (B, C) en plantenextracten beschermen het haar al tijdens het kleuren.Bij normale kleuringen wordt 6% peroxide gebruikt, waardoor het haar zoveel mogelijk wordt ontzien. Uitgekiend penetratiesysteem waarborgt een gelijkmatig kleurresultaat.Gepatenteerd kleurmolecuul TRAP zorgt voor extra lange houdbaarheid: na meerdere keren wassen, maar ook na intensieve UV-straling en na permanentbehandeling. Zelfs modetinten blijven langer mooi.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Estée Lauder DayWear Matte Cream 50ml

De Estée Lauder DayWear Matte Cream is een effectieve crème die de zichtbaarheid van poriën verminderd en je gezicht heerlijk hydrateert en opfrist. De formule bevat een MoistureMatte-technologie, die ervoor zorgt dat je huid tot wel tien uur lang prachtig wordt gemateerd! Estée Lauder heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd die bestaat uit elegantie, luxe en het leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Estée Lauder kan dankzij professionele onderzoeken en strenge productevaluaties huidverzorgingsproducten bieden die mild zijn voor je gezicht, maar toch effectief en doelgericht zijn.Gebruiksaanwijzing van de crèmeStap 1: Reinig je huid. Stap 2: Breng een toner en een serum aan. Stap 3: Breng de crème 's ochtends en/of 's avonds aan en masseer zachtjes in op het hele gezicht. Resultaat na het aanbrengen van de crème Na het aanbrengen geniet je van een gezonde look met een matte finish. Je huid voelt heerlijk gehydrateerd aan. 

€ 41.95

Read on...

Product
 

Estée Lauder Revitilizing Supreme Plus Crème 50ml

De Estée Lauder Revitilizing Supreme Plus Crème is een moisturizer die eigenlijk alles bevat wat je nodig hebt. De moisturizer is extreem voedend en heeft een milde textuur waarme je huid wordt gehydrateerd en verzacht. De crème vermindert tekenen van veroudering en haalt de jeugdige uitstraling van de huid terug. Bovendien bevordert de crème de natuurlijke productie van hyaluronzuur en elastine. Gebruiksaanwijzing van de Estée Lauder crèmeStap 1: Reinig je huid. Stap 2: Breng een toner en een serum aan. Stap 3: Breng de crème 's ochtends en/of 's avonds aan en masseer zachtjes in op het hele gezicht.Resultaat na het aanbrengen van de crèmeNa het aanbrengen geniet je van een jonger ogende huid die vitaliteit en jeugdigheid uistraalt.   

€ 94.95

Read on...

Product