6x Schwarzkopf Oil Ultime Rose Finishing Oil 100ml

Deze behandeling verzorgt het haar en de hoofdhuid tegelijkertijd. Dankzij de nieuwe verzorgende productlijn verrijkt met rozenolie, biedt de nieuwe Rose technologie het haar en de hoofdhuid hydratatie en een heerlijke geur. Deze behandeling verzacht het haar en geeft de hoofdhuid de ultieme verzorging die het nodig heeft.

€ 63.00

Read on...

Product
 

Moroccanoil Color Continue Shampoo 250ml

De Moroccanoil Color Complete shampoo is een nieuwe en revolutionaire shampoo die ervoor zorgt dat je haarkleur het langst mooi blijft. De shampoo verbetert de kleur van het haar en voorkomt kleurvervaging doordat het haar door de shampoo gezond blijft. Na het wassen voelt het haar zijdezacht aan en krijgt het een prachtige glans. De Moroccanoil Color Continue Shampoo is vrij van sulfaten en reinigt je haar daarom op milde wijze. De COLORLINK? technologie herstelt het haar op drie unieke manieren: het creert kruisverbindingen met de keratinestructuur zodat de haarkleur wordt ingesloten, het vormt een beschermend laagje dat kleurvervaging voorkomt én door de ArganID worden positief geladen microdeeltjes aangetrokken waardoor arganolie goed wordt opgenomen in het haar.    

€ 29.80

Read on...

Product
 

6x Comfort Zone Sacred Nature Face Body Gommage 200ml

Rijke, crème-achtige gommage voor het gelaat en lichaam met jojobadeeltjes die zorgen voor de egalisatie en verzachtende werking. De natuurlijke samenstelling van dit product maakt het een gommage en een voedend en beschermend maker.Geschikt voor iedere huidconditie, ideaal voor de zeer gevoelige of ondervoede huid.ECOCERT gecertificeerd.

€ 233.70

Read on...

Product